cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
  • Hotel Canifor, Malta
1 / 11
Ocena
hotelu:
3.3 / 5
Najbliższy termin
24.11 - 01.12
już od 1569 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.12 - 19.12
już od 469 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Canifor
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Canifor
star 4

Malta
Ocena hotelu Canifor:
3.3 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.5
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2019

Hotel Canifor w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Malta/Wyspa Malta

Położenie:

- 500 m od plaży- 150m od Bugibby - ok. 25 km od lotniska- w pobliżu sklepy, restauracji

Plaża:

- Plaża skalista 500m od hotelu

Pokoje:

Standard Balcony Standard 15-18m- klimatyzacja- TV, telefon- łazienka (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów)- balkon lub taras

Sport, Relaks, Rozrywka:

Bezpłatne- basen zewnętrzny, parasole i leżaki - basen kryty- bilard- piłkarzyki 

Dla dzieci

-brodzik

Wyżywienie

BB - śniadanie  HB - śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu - napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne FB - śniadanie i obiad, kolacja w formie bufetu - napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w snack bar. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00 - 23:00.

Restauracje i bary:

- restauracja główna -  bar

Dodatkowe informacje:

- odremontowany w 2005roku- wifi płatne ok 2EUR/godz- informacja turystyczna- obiekt dysponuje 167 pokojami 

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Wilno (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 210 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 210 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 220 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 220 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 212 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 300 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 212 PLN (wyloty od 10.01 - 15.03)/ 300 PLN (wyloty od 16.03 - 15.04)/ 212 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05) - 32 kg - 274 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 362 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 274 PLN (wyloty od 10.01 - 15.03)/ 362 PLN (wyloty od 16.03 - 15.04)/ 274 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 282 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 372 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 282 PLN (wyloty od 10.01 - 15.03)/ 372 PLN (wyloty od 16.03 - 15.04)/ 282 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05) - 32 kg - 372 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 460 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 372 PLN (wyloty od 10.01 - 15.03)/ 460 PLN (wyloty od 16.03 - 15.04)/ 372 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony jest w centrum miejscowości Qawra i wraz z Bugibba tworzy popularny, tętniący życiem kurort. Odległość od lotniska: około 20 km.

PLAŻA

Hotel jest położony około 200 metrów od plaży, plaża jest żwirowo - skalista.

HOTEL

Hotel trzygwiazdkowy, otwarty w 1995 roku.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, 2 windy, sala TV, restauracja, 2 bary, kawiarnia, pizzeria (czynna na weekend). W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa, AMEXCO i MasterCard.

INTERNET

Wi - Fi dodatkowo płatne.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, basen kryty, siłownia, animacje dla dorosłych.

DLA DZIECI

brodzik.

ZAKWATEROWANIE

Hotel posiada 170 pokoi. Pokoje standardowe wyposażone w: łazienkę z suszarką do włosów, balkon, sejf (za opłatą), klimatyzację, telewizję satelitarną, telefon, minibar, lodówkę (za opłatą), zestaw do parzenia kawy i herbaty.

WYŻYWIENIE

BB - śniadanie. HB - śniadanie i obiadokolacja. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. W dniach 24.12 i 31.12 w cenę wliczona kolacja świąteczna i sylwestrowa. ALL INLCLUSIVE - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych przez Hotel miejscach i godzinach. W dniach 24.12 i 31.12 w cenę wliczona kolacja świąteczna i sylwestrowa.

INFORMACJE DODATKOWE

Adres: Triq In-Nikkri (Nakkri Road), St.Paul´s (Bugibba, Qawra), Malta

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta na miejscu (nie obejmuje Gozo).  Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: eco taxy 0,5 e dzień / os dorosła płatna na miejscu w recepcji, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair:10kg/20kg LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Świetna lokalizacja Baseny Nowość!

Jednym zdaniem

Hotel z basenem w spokojnej lokalizacji stanowi znakomitą propozycję na początek przygody z Maltą za rozsądną cenę. 

Opis miejscowości

Qawra to miejscowość turystyczna położona nad zatoką St. Paul's Bay, na wschodnim wybrzeżu Malty, ok. 18 km od stolicy wyspy Valetty. Choć dziś jest już praktycznie połączona z pobliską Buggibą, to jest tu o wiele spokojniej i kameralniej.  Przy nadmorskiej promenadzie można znaleźć tętniące życiem bary, puby i restauracje. Dodatkowym atutem jest znakomita lokalizacja blisko pętli autobusowej skąd dojedziemy do Valletty czy Mdiny. 

Budynek

Zadbany hotel, oferujący łącznie ok. 170 pokoi, położony w północnej części wyspy, w niedalekiej odległości od centrum miejscowości Bugibba-Qawra, ok. 16 km od stolicy wyspy - Valletty. W pobliżu hotelu znajduje się nadmorska promenada, terminal autobusowy oraz liczne sklepy, restauracje, bary oraz kluby. Oficjalna kategoria lokalna: ****.

Pokoje

Podstawowo wyposażone, klimatyzowane 2-osobowe, typu inland z możliwością jednej dostawki (pokój ekonomiczny z widokiem na miasto, ląd lub sąsiednie budynki), łazienka z wanną lub prysznicem i WC, suszarka do włosów, telefon , sejf (odpłatnie), mini-bar (odpłatnie). Pokoje typu family: bardziej przestronne z dodatkową sofą dla 2 osób. 

Do dyspozycji gości

Basen zewnętrzny (leżaki i parasole słoneczne w cenie), basen wewnętrzny, recepcja, pokój gier, bar i TV w lobby, kawiarnia, restauracja, pizzeria, taras słoneczny, przechowalnia bagażu, Wi-Fi w recepcji (bezpłatne); odpłatnie: jacuzzi, sauna, masaże, fitness, sejf.

Plaża

Kamienista, publiczna, ok. 300 m od hotelu. Możliwość dojazdu komunikacją publiczną do okolicznych plaż (najbliższa ok. 10 min jazdy). Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Wyżywienie

Śniadania lub śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo. Dostępna również opcja All Inclusive. All Inclusive: śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad serwowany z menu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11:00-23:00, przekąski w 15:30-16:00.

Cena zawiera

Zakwaterowanie wg oferty * wyżywienie wg oferty * przelot wraz z transferem lotnisko-hotel-lotnisko * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT.

Uwaga

Limity bagażowe: Gdańsk: Wizzair, bagaż podręczny max 10 kg/os. (42 x 32 x 25 cm), bagaż rejestrowany max 32 kg/os. Warszawa: Air Malta, bagaż podręczny max 5 kg/os., bagaż rejestrowany max 20 kg/os.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - rezydent z językiem polskim - transfery

Hotel info

na północnym, spokojnym krańcu Malty, ze wszystkich stron otoczony błękitnymi wodami zatoki. Wyjątkowe położenie gwarantuje malownicze krajobrazy. Z jednej strony hotelu duże tarasy słoneczne i baseny z morską wodą "spoglądają" na malowniczą Paradise Bay z jej piaszczystą plażą. Z drugiej strony widok na lokalną przystań promową i siostrzane wyspy Gozo i Comino. Niezwykle łatwy dostęp do wyjątkowej Gozo to duży atut hotelu. To wyspa pełna uroku, wspaniałego klimatu i piękna. By móc odkrywać jej zakątki wystarczy 20-minutowy rejs promem, którego przystań położona jest zaledwie kilka kroków od hotelu. Przestronny kompleks hotelowy słynie z elegancji, dobrego serwisu, bogatego zaplecza i wyśmienitej kuchni. Czas relaksu umilają cykliczne hotelowe animacje lub muzyka na żywo, a do centralnej części Malty dostać można się komunikacją lokalną, której przystanek znajduje się przy hotelu. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Cirkewwa, spokojna lokalizacja na północnym skraju wyspy. W sąsiedztwie hotelu przystań promowa na Gozo. Przed hotelem przystanek komunikacji lokalnej, którą podróżować można po Malcie. Miejscowość Mellieha z licznymi sklepami, restauracjami, barami ok. 6 km Lotnisko w Luqa ok. 30 km.

Plaża

prywatna, niewielka, piaszczysta przed hotelem (dojście przejściem podziemnym pod nadbrzeżną drogą). Malownicza Paradise Bay z publiczną, piaszczystą plażą oddalona ok. 20 min spacerem.

Hotel

276 pokoi, hol powitalny, lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, bar, cafeteria, sezonowy bar na plaży oraz restauracja a la carte, zaplecze konferencyjne, butik, wymiana walut, płatny kącik internetowy, miejsca parkingowe.

Pokój

przyjemnie urządzony, klimatyzacja, ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), zestaw do parzenia kawy lub herbaty, mini lodówka, płatny sejf, balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego). ). Pokój typu PROMO oferowany w specjalnej cenie mniejszy metraż, bez balkonu. Pokój sv- pokój z widokiem na morze.

Sport i rozrywka

2 baseny zewnętrzne z morską wodą (sezon letni), duże tarasy słoneczne. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Podgrzewany basen kryty w wodą morską (sezon zimowy), tenis stołowy, fitness, wielofunkcyjne boisko sportowe. Płatne: bilard, kącik gier, kort tenisowy, masaż, sauna, Paradise Diving Centre (sezon letni). Cykliczne programy animacyjne u wieczory z muzyką na żywo.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw (sezon letni)

Opcje wyżywienia

- śniadania - śniadania, obiadokolacje - all inclusive

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / pomiędzy posiłkami głównymi lekkie snacki, przekąski lub słodycze / 11:00-23:00 napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu all inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwaga

Hotel objęty telefoniczną obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7.

Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm (zabierany do luku bagażowego); opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg - WizzAir (kod lotu W6) - bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna na Malcie - 0,5 EUR/os/dzień, opłata max 5 EUR/os (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Neckermann HIT

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

Położenie

spokojne, w dzielnicy Qawra. Do centrum St. Paul's Bay z barami, sklepami i restauracjami ok. 400 m. Przystanek autobusowy oddalony o ok. 50 m.

Plaża

skalisto-żwirowa, publiczna, oddalona ok. 200 m od hotelu.

Wyposażenie

hotel oferuje 170 pokoi na 6 piętrach. Klimatyzowany hol powitalny z recepcją, 2 windy, sala TV, klimatyzowana restauracja, 2 bary, kawiarnia. Na zewnątrz znajdują się niewielki basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar. Leżaki, materace i parasole przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za opłatą. www.canifor.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

odnowione Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka (za opłatą), TV sat., telefon, sejf (za opłatą), balkon. Wanna, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pok. dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, wysokie krzesełka w restauracji. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

3-5 x na tydzień muzyka na żywo. Możliwość rozrywki w centrum miejscowości.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WiFi w strefie recepcji gratis.

Sport

mała siłownia, whirlpool, kryty basen. Za opłatą: bilard, sauna, masaże (na zapytanie).

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad 4-daniowe menu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w godz. 11-15:00, herbata, ciasto w godz. 15:30-16:00.

Wcześniej = taniej

do 31.01.15 20% ZNIŻKI, 1.02-30.04.15 10% ZNIŻKI

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 2.06-20.06.15

Zniżki

DLA DZIECI 2-14 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • spokojnie położony hotel średniej kategorii
  • popularny wśród Gości Neckermanna
  • odnowione pokoje w 2014 roku


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

UWAGA!

Gości obowiązuje taxa klimatyczna w wysokości 0,50 EUR os./dzień (max. wysokość opłaty 5 EUR za pobyt), płatna na miejscu w hotelu. Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

spokojne, w dzielnicy Qawra, w niewielkiej odległości od popularnej promenady nadbrzeżnej. Do centrum miejscowości St. Paul's Bay z barami, sklepami i restauracjami ok. 400 m. Przystanek autobusowy oddalony o ok. 50 m.

Plaża

skalisto-żwirowa, publiczna, oddalona ok. 200 m od hotelu.

Wyposażenie

hotel oferuje 170 pokoi na 6 piętrach. Klimatyzowany hol powitalny z recepcją, 2 windy, sala TV, klimatyzowana restauracja, 2 bary, kawiarnia, pizzeria (czynna sobota - niedziela). Na zewnątrz znajdują się niewielki basen ze słodką wodą oraz taras słoneczny. Leżaki, materace i parasole przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za opłatą. www.canifor.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WiFi w strefie recepcji gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

odnowione Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka (za opłatą), TV sat., telefon, sejf (za opłatą), balkon. Wanna, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

mała siłownia, whirlpool na dachu hotelu, kryty basen. Za opłatą: bilard, sauna, masaże (na zapytanie).

Dzieci

2 oddzielne brodziki, wysokie krzesełka w restauracji. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

3-5 x na tydzień muzyka na żywo. Możliwość rozrywki w centrum miejscowości.

All Inclusive

śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad 4-daniowe menu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w godz. 11-15:00, herbata, ciasto w godz. 15:30-16:00.

Wcześniej = taniej

do 31.01.17 20% zniżki, 1.02-30.04.17 10% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 3.06-23.06.17.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa. Dopłata do all inclusive.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Canifor
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Canifor

3.0
może być

Ogólnie bardziej sanatorium niż hotel większość 50+ i wyżej wieczorki tańce wszystko podporzadkowane starszym ludziom.

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
3.0
3.6
może być

Ze względu na lokalizację, obsługę, super jedzenie hotel Canifor polecam. Nigdzie nie widziałem tak obfitych śniadań, co prawda typowo pod anglików, jednak mega różnorodne i smaczne. Obsługa miła i uśmiechnięta. Lokalizacja- na obrzeżach miasta, blisko do centrum, jednak cicho i spokojnie. Natomiast jestem bardzo zawiedziony standardem pokoju. Tak więc polecam niewymagającym albo jako bazę wypadową na Maltę.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: może być
3.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    2.8
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    i sport
    2
  • Obsługa
    2.3
HolidayCheck
Ocena Canifor:
2.7 / 6

Wszystko ok 2008-08-19
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

Jeden minut to za niska temperatura wody w jakuzzi na dachu no i jak chyba w większości ośrodków i h...
więcej

5.6
Hotel w porządku 2009-08-02
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Przeciętny hotel zasługujący na 3 gwiazdki 2011-06-05
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    6.0

Wiekowy hotel jak większość w Qawrze, za sam pokój zasługuje na mocną 4, obsługa miła i kompetentna,...
więcej

4.5
Przyzwoicie za małe pieniądze! 2014-04-26
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.3

Hotel ma już swoje lata, czystość nie budziła większych zastrzeżeń, śniadania monotone no i jak to n...
więcej

4.6
Szału nie ma, ale jest wszystko, co trzeba 2015-03-01
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Hotel w miejscwości wypoczynkowej 2016-08-15
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

Jeden z wielu hoteli w mieście. Niska cena noclegu ze śniadaniem, ale za to szokująca cena internetu...
więcej

4.0
Taki sobie 2017-02-26
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
To nie jest hotel 4*, ale jakość adekwatna do ceny 2017-03-14
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    5.3

Spokojna dzielnica. Hotel wybierany przez angielskich i polskich emerytow. Zdecydowanie nieprzyjazny...
więcej

3.5
Wcale nie jest tak że jak piszą inni 2017-08-09
Szczegóły oceny hotelu Canifor:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.0

Canifor - możliwości zakwaterowania:

Standard Land View DBL
Single Use Standard Balcony
Standard Balcony
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Nocleg

Canifor - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Canifor? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00