cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
  • Hotel Barcelo Tiran Sharm, Morze Czerwone
1 / 48
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
23.11 - 30.11
już od 2400 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.11 - 07.12
już od 2175 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Barcelo Tiran Sharm
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Barcelo Tiran Sharm
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Barcelo Tiran Sharm:
4.6 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 listopada 2019

Hotel Barcelo Tiran Sharm w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • na pólnocy Sharm El Sheikh, z widokiem na wyspę Tiran
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Do dyspozycji gości

  • 2 baseny zewnętrzne (1 podgrzewany) 

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • sklepy
  • amfiteatr
  • fryzjer
  • lekarz
  • bankomat

Liczba pokojów

345

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • codzienny program animacyjny dla dzieci
  • minidisco
  • plac zabaw na plaży
  • miniklub
  • kącik dla dzieci w restauracji

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
Płatne
  • centrum nurkowe
  • sporty wodne
  • boisko do piłki nożnej
  • siatkówka plażowa
  • korty tenisowe
  • jacuzzi
  • centrum wellness U-Spa
  • masaże
  • sauna parowa
  • łaźnia turecka

rozrywka

  • zajęcia sportowe w ciągu dnia
  • przedstawienia wieczorami
  • boccia
  • rzutki

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 1-4 os.
  • pokój dzienny
  • 2 sofy
  • łóżko typu king size
  • klimatyzacja
  • telefon
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar
  • TV
  • sejf
  • balkon
Pokój 2-osobowy Superior z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • widok na morze
  • łóżko typu king size lub 2 pojedyncze łóżka
  • klimatyzacja
  • telefon
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar
  • TV
  • sejf
  • balkon
Pokój 2-osobowy Standard DZX1
  • 1-3 os.
  • widok na basen
  • klimatyzacja
  • telefon
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar
  • TV
  • sejf
  • balkon
Pokój 2-osobowy Superior Swim up DZX2
  • 1-3 os.
  • klimatyzacja
  • telefon
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar
  • TV
  • sejf
  • taras z dostępem do basenu

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • przekąski
  • napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe: 10.00-00.00, w barze Barrio Lobby
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • La Brisa Buffet Style Restaurant: w formie bufetu
  • Byblos Mediterranean Restaurant: a la carte, za opłatą
  • La Barracuda Fish Restaurant: owoce morza, przekąski. za opłatą

  • bary i inne: 4
  • Barrio Lobby Bar: 10.00-00.00
  • El Barco Pool Bar: bar przy basenie
  • Buena Vista premium Lounge: 24 h, płatnie
  • Theater Bar
  • Dodatkowe informacje
  • kolacją świąteczna: za opłatą
  • kolacja sylwestrowa: za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt / Sharm El Sheikh

    Opis oferty:

    Luksusowy hotel renomowanej sieci Barceló położony na wybrzeżu Nabq, z przepięknym widokiem na zatokę Akaba i wyspę Tiran. Otoczony z dwóch stron morzem, tuż przy pięknej, koralowej plaży, jest idealnym miejscem na wakacyjny chillout. Wszystkie pokoje zaprojektowane są w nowoczesnym stylu, urządzone w ciepłej kolorystyce i z dbałością o każdy szczegół. Dla aktywnych przygotowano 4 baseny, siłownię i szeroki wybór sportów wodnych na plaży. Smakoszom do gustu przypadną 3 restauracje serwujące m.in. kuchnię śródziemnomorską, a wielbiciele relaksu docenią eleganckie U-Spa, które pozwoli na odprężenie w wyjątkowym otoczeniu. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 25 km od centrum rozrywek NAAMA BAY, ok. 1 km od sklepów i barów; ok. 12 km od portu lotniczego w Sharm El Sheikh.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, długość ok. 800 m, bezpośrednio przy hotelu (ok. 100 m od budynku recepcji), łagodne zejście do morza, dalej rafa koralowa, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; boisko do siatkówki plażowej, bar.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2008 r., 345 pokoi, 6 połączonych budynków, 2 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: kuchnia śródziemnomorska oraz dania rybne, 3 bary: bar w lobby, bar z przekąskami i bar przy plaży; sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 250 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy lub herbaty, żelazko i deska do prasowania, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², elegancki i nowoczesny, 2 pomieszczenia oddzielone przesuwnymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju superior; widok na morze i pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    4 baseny, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularny kształt, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,5-1,8 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy, minigolf; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci przy basenie i na plaży: zajęcia sportowo-rozrywkowe, 6 razy w tygodniu wieczorne show, okazjonalnie muzyka na żywo, nauka tańca, nauka jęz. arabskiego; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (płatna: ok. 10 USD/godz.) i oświetleniem (płatne: ok. 5 USD/godz.); za opłatą: sporty wodne na plaży; centrum U-Spa: za opłatą: łaźnia turecka, sauna z aromaterapią, 3 jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało, salon urody.

    ALL INCLUSIVE (ZIMA 16/17):

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-23.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    ALL INCLUSIVE 24H (LATO 2017):

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe całodobowo w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte śródziemnomorskiej (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/693710719, www.barcelo.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt / Sharm el Sheikh

    Opis oferty:

    Luksusowy hotel renomowanej sieci Barceló położony na wybrzeżu Nabq, z przepięknym widokiem na zatokę Akaba i wyspę Tiran. Otoczony z dwóch stron morzem, tuż przy pięknej, koralowej plaży, jest idealnym miejscem na wakacyjny chillout. Wszystkie pokoje zaprojektowane są w nowoczesnym stylu, urządzone w ciepłej kolorystyce i z dbałością o każdy szczegół. Dla aktywnych przygotowano 4 baseny, siłownię i szeroki wybór sportów wodnych na plaży. Smakoszom do gustu przypadną 3 restauracje serwujące m.in. kuchnię śródziemnomorską, a wielbiciele relaksu docenią eleganckie U-Spa, które pozwoli na odprężenie w wyjątkowym otoczeniu. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w NABQ, ok. 25 km od centrum rozrywek Naama Bay, ok. 12 km od lotniska w Sharm el Sheikh; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, długość ok. 800 m, bezpośrednio przy hotelu, łagodne zejście do morza, dalej rafa koralowa, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; boisko do siatkówki plażowej; bar.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2008 r., 345 pokoi, 6 połączonych budynków, 2 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: kuchnia śródziemnomorska oraz dania rybne, 3 bary: bar w lobby, bar z przekąskami i bar przy plaży; sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 250 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy lub herbaty, żelazko i deska do prasowania, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², elegancki i nowoczesny, 2 pomieszczenia oddzielone przesuwnymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju superior; widok na morze i pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    4 baseny, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularny kształt, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,5-1,8 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy, minigolf; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci przy basenie i na plaży: zajęcia sportowo-rozrywkowe, 6 razy w tygodniu wieczorne show, okazjonalnie muzyka na żywo, nauka tańca, nauka jęz. arabskiego; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (płatna: ok. 10 USD/godz.) i oświetleniem (płatne: ok. 5 USD/godz.); za opłatą: sporty wodne na plaży; centrum U-Spa: za opłatą: łaźnia turecka, sauna z aromaterapią, 3 jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało, salon urody.

    ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe całodobowo w barze w lobby; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/693710719, www.barcelo.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Należący do renomowanej hiszpańskiej sieci hotelowej Barcelo Hotels & Resorts, nowoczesny i elegancki hotel położony jest na wybrzeżu Nabq, z przepięknym widokiem na turkusowe wody Zatoki Akaba i Wyspę Tiran. W odległości ok. 4 kmznajduje się centrum handlowe Nabaq, a ok. 23 km na południeod hotelu Naama Bay z wieloma sklepami. W niedalekim sąsiedztwie hotelu znajduje się kilka sklepów. Port lotniczy w Sharm El Sheikh znajduje się w odległości niecałych 15 km.
    Plaża:

    Hotel położony jest w pierwszej linii brzegowej, bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży o długości ok. 800 m, która okala teren hotelowy od wchodu i północy. Zejście do morza łagodne, w sąsiedztwie znajduje się rafa koralowa. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży są dostępne dla gości hotelu bez opłat.
    Do dyspozycji gości:

    Hotel składa się z budynku głównego oraz odchodzących od niego koncentryczniesześciu 2-piętrowych skrzydeł. Znajdują się w nim:24-godzinna recepcja, przestronne lobby,windy, restauracja główna La Brisa (bufetowa kuchnia międzynarodowa),2 restauracje a la carte (dodatkowo płatne) -Byblos z kuchnią śródziemnomorską iLa Barracudaspecjalizująca się w owocach morza, 4bary, w tym baryprzy basenie, barprzy plaży i lobby bar. Rozległy teren hotelowyo powierzchni ok. 80 000 m2, porośnięty jestzadbanym zielonym trawnikiemoraz palmami. Znajdują się na nim 3 baseny ze słodką wodą (1 z nich podgrzewany w sezonie zimowym),brodzik dla dzieci oraz dodatkowo mniejsze baseny prywatne dostępne tylko dla gości pokoi deluxe.Przy basenach dostępne są leżaki, parasole i ręczniki w cenie. Dodatkowo w hotelu dostępne (niektóre za opłatą): siłownia, SPA, salon piękności, amfiteatr, kort tenisowy, centrum sportów wodnych, centrum konferencyjne, sklepiki z pamiątkami, bankomat, pralnia.
    Wyżywienie:

    Formuła All Inclusive obejmuje: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-12:00),obiady (13:00-15:00), kolacje (18:30-21:30) w formie bufetu wrestauracji głównejoraz przekąski w wyznaczonym barze (12:00-17:00), a dla dzieci lody w barze przy plaży w godz. 15:00-16:00. Dostępne są również lokalne napoje alkoholowe (m.in. piwo, wino, wódka, whisky) oraz wybrane napoje bezalkoholowe serwowane wokreślonych barach na terenie hotelu w godz. 10:00-24:00 i w restauracji głównejdoposiłków. Dodatkowo płatne: markowe alkohole, świeżo wyciskane soki, specjalne kawy, posiłki w restauracjach a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja)orazinne niewymienione powyżej napojei posiłki.
    Program sportowy i animacyjny:

    W ciągu dniaoraz wieczorami prowadzony jest urozmaicony program animacyjny orazzajęcia sportowe (m.in. aqua aerobic, wodne polo, yoga, lekcje tańca), awieczorami przedstawienia iwystępy na żywo w amfiteatrze. W hotelu oferowane są również: siłownia (10:00-22:00), rzutki, siatkówka plażowa,mini golf, tenis stołowy, boccia. Dladzieci przygotowanobrodzik, zajęcia wminiklubie (dla dzieci w wieku 4-12 lat w godz. 10:00-13:00 i 15:00-17:00), mini disco, plac zabaw, a w restauracji głównej specjalne menu ikącik jadalny oraz wysokie krzesełka. Za opłatą:kort tenisowy, bilard, SPA (m.in. sauna, masaże, salon piękności) oraz centrum sportów wodnych i centrum nurkowe przy plaży.
    Internet:

    Internet Wi-Fi w lobby bez opłat.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (koniecznej w przypadku opuszczania Synaju, płatnej na lotnisku 25 USD/os,wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    GÓRA MOJŻESZA I KLASZTOR ŚW. KATARZYNY

    Wyjazd autobusem ok. Godz. 21:00 w kierunku miasta Dahab oraz klasztoru św. Katarzyny. Przyjazd na miejsce po ok. 3 godzinach. Nocne wejście na Górę Mojżesza (ok. 3 godz., możliwość wynajęcia wielbłądów za dodatkową opłatą). Podziwianie wschodu słońca. Po zejściu ze szczytu przerwa na śniadanie (pakiety z hotelu). Następnie zwiedzanie klasztoru św. Katarzyny. Powrót do hotelu ok. 14.00. koniecznie należy zabrać ze sobą zakryte wygodne buty, a także ciepłe ubrania, ponieważ temperatura może spaść poniżej 0.
    Cena ok. 55 USD
    .
    KLASZTOR ŚW. KATARZYNY ORAZ MIASTO DAHAB

    Wyjazd autobusem w godzinach porannych - przejazd przez pustynię i Góry Synaju. Zwiedzanie klasztoru - kaplica św. Tryfona, dziedziniec ze Studnią Mojżesza oraz Bazylika Przemienienia Pańskiego, a także krzew gorejący i kaplica czaszek. Następnie przerwa na lunch w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). W drodze powrotnej zwiedzanie miasta Dahab i czas wolny na zakupy. Powrót ok. 16.00.
    Cena ok. 45-55 USD
    .
    PETRA (
    Jordania - autobus/jacht)
    Wyjazd z Sharm el Sheikh po północy. Transfer do Taby (ok. 3,5 godz.) i przesiadka na jacht, który przewozi do Akaby - nadmorskiego miasta w Jordanii (rejs około 30 min). Następnie przejazd do Petry (ok. 2 godz.) w klimatyzowanym autobusie. Po dotarciu do Petry przejście pieszo przez kanion, który prowadzi do Czerwonej Skały. Zwiedzanie Skarbca (Khazaneh), Teatru Rzymskiego oraz jaskiń w skałach wśród imponujących monumentów. W drodze powrotnej z Petry obiad w restauracji hotelowej wliczony w cenę (napoje dotakowo płatne.). Przejazd do Akaby, powrotny rejs jachtem do Taby i tam przekroczenie granicy, po czym powrót do Sharm na ok. 00:00. Cena obejmuje opłaty wizowe oraz wszystkie podatki graniczne w Jordanii.
    Cena ok. 280-310 USD
    .
    JEROZOLIMA, BETLEJEM I M.MARTWE
    (autobusem)
    Wyjazd z Sharm El Sheikh ok. 22:00. Transfer do Taby (egipsko-izraelska granica) ok. 3,5 godz. I przekroczenie granicy Taba-Eliat (zmiana autobusu na izraelski). Następnie przyjazd w godzinach rannych nad Morze Martwe - możliwość kąpieli, zjedzenia śniadania (pakiety śniadaniowe) oraz dokonania zakupu kosmetyków z minerałami Morza Martwego. Przejazd do Jerozolimy - przejście Droga Krzyżową aż do Bazyliki Grobu Pańskiego, a następnie do Ściany Płaczu. Następnie przejazd na Górę Oliwną, skąd można podziwiać panoramę Jerozolimy, a następnie na górę Syjon. Przejazd do Betlejem: Bazylika Narodzenia Pańskiego - miejsce, gdzie narodził się Jezus. Wizyta w sklepie z dewocjonaliami, czas wolny na zakupy pamiątek i na obiad. Droga powrotna do granicy z Egiptem (ok. 310 km), przejazd do Sharm (powrót ok. 01:00-02:30). Uwaga! Kolejność zwiedzania punktów programu może ulec zmianie. Cena obejmuje izraelski podatek graniczny oraz polskiego przewodnika w Jerozolimie . Cena nie obejmuje napiwków (ok.3 USD). Płatne dodatkowo są również napoje do obiadu.
    Cena ok. 160 USD
    .
    BIAŁY KANION

    Całodniowa wycieczka, podczas której można połączyć to z czego słynie Synaj - pustynie, rafy koralowe i oazy. Wyjazd w godzinach porannych (ok. 5:00), dojazd do Doliny Ghazala (1,5h od Sharm el Sheikh) i postój w beduińskim namiocie. Następnie ekscytujący przejazd jeepem przez jedyną białą piaszczystą pustynię na Synaju. Dojazd do Białego Kanionu, po przejściu którego (ok. 1,5 h) docieramy do oazy Ain Khudra znanej z licznych drzew palmowych i naturalnych źródeł wody. Następnie przejazd jeepem przez biała pustynię do plaży Blue Hole, gdzie istnieje możliwość snurkowania (wynajem sprzętu za dodatkową opłatą) oraz czas na obiad (napoje dodatkowo płatne). Przejażdżka na wielbłądach wzdłuż plaży Morza Czerwonego (w cenie). W drodze powrotnej czas wolny na zakupy na bazarze Ramzes. Powrót do hotelu ok. 17:00.
    Cena ok. 65 USD.


    CITY TOUR

    Wycieczka po mieście. W programie Old Market i Soho Square. Pragniemy zapoznać Państwa z miastem Sharm el Sheikh oraz dać kilka wskazówek jak spędzić wolny czas, gdzie najlepiej pojechać oraz pokazać Państwu miejsca, gdzie zrobić udane zakupy.
    Cena ok. 15 USD


    PARK NARODOWY RAS MOHAMED
    (statkiem)
    Park Narodowy Ras Mohamed to miejsce, gdzie turyści mogą na własne oczy zobaczyć piękno podwodnego świata Morza Czerwonego. Rafa koralowa, budowana przez ponad 150 gatunków koralowców oraz tysiące fantastycznie ubarwionych ryb. Jest to wyprawa statkiem, z możliwością zejścia do wody, by obejrzeć piękno przyrody tego miejsca. W trakcie rejsu serwowany jest lunch oraz napoje. Wstęp do parku w cenie wycieczki. Wyjazd z hotelu ok. Godziny 07:30, powrót planowany jest na godzinę 16:30. Trzy postoje na morzu, w tym 2 poza parkiem, gdzie istnieje możliwość snorkowania.
    Cena ok. 75 USD.


    WYSPA TIRAN

    Snurkowanie i/lub nurkownie Rejs statkiem wokół wybrzeża wyspy Tiran połączony ze snurkowaniem - pływanie z maską wśród raf koralowych. Podczas wycieczki będziecie Państwo mogli zobaczyć szczątki zatopinonego statku.
    Cena ok. 40-65 USD


    KAIR
    1 dzień samolotem lub 2 dni autokarem (z noclegiem w Kairze) Wyjazd z Sharm El Sheikh w godzinach porannych. Po dotarciu do Kairu nocleg (wersja autokarowa) lub zwiedzanie Muzeum Narodowego oraz Muzeum Papirusa, po czym przejazd do Gizy, gdzie zwiedzamy Piramidy i Sfinksa (wersja samolotowa). Czas na zakupy - papirus, perfumy egipskie oraz złoto. Powrót do Sharm el Sheikhokoło północy. W cenie lunch (bufet) w restauracji z widokiem na Nil (napoje płatne dodatkowo).
    Cena ok. 140 USD autokarem i ok 255 USD samolotem
    . Uwaga! Należy zabrać paszport z wizą.
    SEASCOPE - ŁÓDŹ PODWODNA

    Godzinna wyprawa "półpodwodną łodzią", która pływa na powierzchni, a jej kadłub jest zanurzony w wodzie na ok. 4 m. Podwodna wyprawa polega na oglądaniu w panoramicznych, przeszklonych ścianach podwodnego świata "na sucho".
    Cena ok. 50 USD


    SAFARI NA PUSTYNI
    - quady
    Przejazd przez pustynię na czterokołowych motocyklach (quadach) do wioski beduińskiej (ok. 45 min./1strona). Czas trwania ok. 2,5 godz.
    Cena - 1 osoba na motorze 30 USD, 2 osoby na motorze 40 USD
    .
    Inne propozycje (szczegóły u rezydenta):
    DELFINARIUM SHOW (cena ok. 30 USD), pływanie z delfinami (cena ok. 120 USD),
    AQUA PARK (cena ok. 45 USD),
    NURKOWANIE - w polskojęzycznym instruktorem (cena od 80 USD/dzień nurkowy),
    KOLACJA BEDUIŃSKA (cena ok. 45 USD).
    Uwaga! Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    Inne

    EGIPT SHARM EL SHEIKH - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.18 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
    Czas
    Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od100 EGP woda 1l -5 EGP piwo w barze od30 EGP kawa w kawiarni od 5EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosic od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od5 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie
    Sharm El Sheikh
    Najsłynniejszy kurort na półwyspie Synaj, słynie z raf koralowych oraz plaż i jest doskonałą bazą wypadową na wiele wycieczek. Zatoka Naama Bay wybudowana w stylu miejscowości wakacyjnych nad Morzem Śródziemnym oferuje wiele możliwości wszelkich rozrywek. Kurort szybko się rozbudowuje i z każdym rokiem oferuje wiele nowych luksusowych hoteli, oraz nowych atrakcji (delfinarium, parki wodne, centrum rozrywkowe "z tysiąca i jednej nocy"). Dla lubiących lokalne klimaty - Old Market z bazarem w starym stylu z całym mnóstwem sklepów i zaułków.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia, Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od połowy grudnia do końca marca.
    Wizy

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych (do Kairu). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych (do Kairu).Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    W zatoce Nabq Bay, 20 km od Naama Bay, 12 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 80.000 m2.
    w 2 budynkach 204 pokoi superior, pokoje standardowe; klimatyzacja centralna, prysznic, balkon lub taras, telefon, suszarka, sejf (płatny).

     

    W Hotelu

    4 restauracje w budynku, restauracja na wolnym powietrzu, 5 barów, 2 baseny odkryte (1 podgrzewany).

     

    Bezpłatne

    Siłownia, łaźnia parowa, tenis stołowy, aerobik, rzutki, siatkówka plażowa.

     

    Płatne

    Centrum SPA, jacuzzi, łaźnia turecka, masaż, sauna, kort tenisowy, centrum nurkowe, sporty wodne.

     

    Dla dzieci

    Brodzik, animacje.

     

    Plaża

    Piaszczysta, 1.500 m długości. Parasole, leżaki i ręczniki bezpłatne.

     

    Wyżywienie

    BB - śniadania,

     

    Cena  zawiera:

    • przelot,
    • opłaty lotniskowe,
    • zakwaterowanie,
    • wyżywienie wg opisu,
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
    • opiekę polskiego rezydenta.


    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej - płatnej na lotnisku 15 USD

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    ETI

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Sharm El Sheikh

    Położenie

    Hotel zlokalizowany w północnej części Sharm El Sheikh, na wybrzeżu Nabq Bay, z przepięknym widokiem na zatokę Akaba i wyspę Tiran. Położony ok. 25 km od centrum Naama Bay oraz ok. 12 km od lotniska. Obiekt znajduje się bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza, dalej rafą koralowa.

    Wyposażenie

    Luksusowy kompleks hotelowy należący do renomowanej sieci Barcelo został zbudowany w 2008r. Hotel składa się z 345 pokoi rozmieszczonych w sześciu dwupiętrowych budynkach. Obiekt posiada 24h recepcję, 3 resturację oraz 3 bary, Wi-Fi w lobby jest bezpłatne. Na rozległym, zadbanym terenie zewnętrznym znajduje się pięć basenów (1 podgrzewany w sezonie zimowym). Leżaki, parasole, materace przy basenie i na plaży bezpłatne.

    Pokoje

    POKOJE SUPERIOR (DSF/ESF); ok. 45 m2 przestronne, komfortowo urządzone, mini bar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, sejf, żelazko i deska do prasowania, TV sat., klimatyzacja, balkon, prysznic, WC, suszarka, widok na ogród lub basen. POKOJE SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE (DSS/ESS) wyposażone tak samo jak superior. POKOJE RODZINNE (DZF) ok. 45 m2, wyposażone jak superior, dwa pomieszczenia oddzielone przesuwnymi drzwiami. POKOJE DELUXE SWIM UP (DXW/EXW) wyposażone jak superior, dodatkowo bezpośredni dostęp do prywatnego basenu. Hotel posiada również ograniczoną liczbę POKOI EKONOMICZNYCH (DZP/EZP).

    Sport i rozrywka

    Siatkówka, mini golf, piłka nożna, tenis, zajęcia fitness, siłownia, tenis stołowy. W ciągu dnia liczne programy animacyjne, wieczorem show oraz muzyka na żywo. Za opłatą; centrum SPA, sporty wodne na plaży.

    Dzieci

    Animacje, brodzik, plac zabaw, mini klub, mini disco, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka na zamówienie.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10 - 24. Wszystkie napoje i alkohole importowane, świeżo wyciskane soki, kawa po turecku, espresso, cappuccino za opłatą. Ultra All inclusive; tak samo jak w opcji all inclusive, dodatkowo; późne śniadanie oraz wybrane importowane napoje alkoholowe.


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    W Nabq, ok 25 km od centrum Naama Bay Lotnisko Sharm el Sheikh ok. 12 km od hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu; prywatna, piaszczysta, długość ok. 800 m, z łagodnym zejściem do morza. Bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.  

    Hotel

    Internet - WI FI bezpłatne w lobby Hotel wybudowany w 2008 r., posiada 345 pokoi w 6 połączonych budynkach dwupiętrowych. W hotelu - całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, bankomat. Platne - sklep z pamiątkami, fryzjer, pralnia. Hotel akceptuje karty kredytowe. Oficjalna kategoria egipska *****

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka (prysznic/wanna, suszarka do włosów), telefon, TV Sat, sejf, minibar (płatny), zestaw do robienia kawy/herbaty, balkon lub taras. Superior - dla 2 osób z możliwością dostawki dla osoby dorosłej lub dziecka Rodzinny - dla 2 osób z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci. Pokoje z widokiem na morze oraz pozostałe rodzaje pokoi o podwyższonym standardzie dodatkowo płatne.

    Rekreacja, sport, atrakcje

    4 baseny (1 podgrzewany zimą), wydzielona część dla dzieci - parasole, leżaki i ręczniki bezpłatne; siatkówka plażowa, tenis stołowy, minigolf,animacje dla dorosłych i dzieci, minidyskoteka. Płatne - sporty wodne na plaży, centrum Spa, korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu.

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat)

    Wyżywienie

    All Inclusive -śniadania, obiady, kolacje  w restauracji głównej, późne śniadania w postaci lekkich przekąsek ( 10.00-24.00) w wyznaczonym barze. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w całodobowo w lobby barze.  

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 2 restauracja a la carte; kuchnia śródziemnomorska, rybna; lobby bar, bar przy plaży i bar z przekąskami.

    Informacje dodatkowe

    Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług na terenie hotelu w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. W hotelu wymagane jest noszenia opaski All Inclusive. W hotelu panuje zasada jeden drinka dla osoby przy jednym zamówieniu.  

    Wiza

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie, na lotnisku. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) lub 35 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport ( z pustą stroną) musi posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. W razie uszkodzenia lub utraty paszportu należy zgłosić ten fakt na policję, zwrócić się do Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Kairze o wydanie paszportu tymczasowego, a następnie wystąpić do tutejszego Urzędu MSW (Kair, przy Placu Tahrir) w celu uzyskania potwierdzenia wjazdu na teren Egiptu oraz wizę wyjazdową. Wiza taka jest ważna wówczas przez 7 dni i nie można bez niej wyjechać z Egiptu.Obywatele Białorusi wylatujący z Polski do Egiptu, zgodnie z informacja zawartą w systemie TIMATIC należącym do Międzynarodowego Zrzeszenia Przewoźników Powietrznych (IATA), muszą posiadać aktualną wizę do Egiptu już podczas odprawy biletowo- bagażowej. Nie ma możliwości uzyskania wizy w Egipcie. Bez wymaganego zezwolenia pasażerowie nie zostaną wpuszczeni na pokład samolotu.

    Świadczenia w cenie

    Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT. 


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Obiekt położony 15 km od Naama Bay, 7 km od lotniska z dala od hałasu wielkich miast. Oddalony 500 m od plaży na którą Gości dowozi hotelowy bus.

    Hotel oferuje:

    Restaurację główną oraz indyjską, Pizza Cafe, Oasis Bar & Gril (bar przy basenie), lobby bar, shisha bar, bar na plaży i przy basenie, dwie sale konferencyjne, sklepiki, bankomat oraz płatny bus do Naama Bay.

    Pokoje:

    335 standardowo urządzonych pokoi z widokiem na morze, basen, basen dla dzieci, ogród lub góry. Pokoje wyposażone w łazienkę z wanną, telefon, TV/SAT, sejf, suszarkę do włosów i mini bar (płatny). Nie wszystkie pokoje posiadają balkony.

    Wyżywienie:

    Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

    Sport i rozrywka:

    Kort tenisowy, tenis stołowy, aerobic, rzutki, centrum nurkowe, amfiteatr.

    Cena zawiera:

     

    •     bilet lotniczy,
    •     opłatę lotniskową,
    •     transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
    •     zakwaterowanie w hotelu,
    •     wyżywienie HB,
    •     opiekę rezydenta,
    •     ubezpieczenia KL, NW, bagaż,
    •     podatek VAT.

     

    Cena nie zawiera:

    •     wizy egipskiej (płatnej na lotnisku w Egipcie).

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    w NABQ, ok. 25 km od centrum rozrywek Naama Bay, ok. 12 km od lotniska w Sharm el Sheikh

    PLAŻA

    prywatna hotelowa, bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirkowa, długość ok. 800 m, łagodne zejście do morza, dalej rafa koralowa, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; boisko do siatkówki plażowej; bar.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2008 r.,  6 połączonych budynków, 2 piętra, 2 windy.  Luksusowy hotel renomowanej sieci Barceló z przepięknym widokiem na zatokę Akaba i wyspę Tiran. Otoczony z dwóch stron morzem, tuż przy pięknej, koralowej plaży, jest idealnym miejscem na wakacyjny relaks. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje la carte: kuchnia śródziemnomorska oraz dania rybne, 3 bary: bar w lobby, bar z przekąskami i bar przy plaży; sklep z pamiątkami, taras z widokiem na morze, ogród, sala konferencyjna dla 250 osób; za opłatą: room-service, fryzjer, pralnia;

    INTERNET

     bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby,

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    4 baseny, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularny kształt, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy, minigolf; animacje dla dorosłych i dzieci przy basenie i na plaży: zajęcia sportowo-rozrywkowe, 6 razy w tygodniu wieczorne show, okazjonalnie muzyka na żywo, nauka tańca, nauka jęz. arabskiego; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (płatna: ok. 10 USD/godz.) i oświetleniem (płatne: ok. 5 USD/godz.); za opłatą: sporty wodne na plaży; centrum U-Spa: za opłatą: łaźnia turecka, sauna z aromaterapią, 3 jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało, salon urody.

    DLA DZIECI

    plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidyskoteka, animacje

    ZAKWATEROWANIE

    345 pokoi, superior: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m, elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy lub herbaty, żelazko i deska do prasowania, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą; rodzinny: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m, elegancki i nowoczesny, 2 pomieszczenia oddzielone przesuwnymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju superior; widok na morze i pokój rodzinny za dopłatą.  

    WYŻYWIENIE

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe całodobowo w barze w lobby; 

    INFORMACJE DODATKOWE

     www.barcelo.com akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.  

    CENA

    Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AGNNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG, NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym, na lotnisku w Egipcie lub drogą elektroniczną poprzez złożenie wniosku na stronie internetowej: www.visa2egypt.gov.eg Opłaty za wizę do Egiptu wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) i 60 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.  Klienci podróżujący do Sharm el Sheikh i nie korzystający z wycieczek fakultatywnych na miejscu nie mają obowiązku wykupienia wizy. Wystarczy wówczas podbić pieczątkę w paszporcie "Sinai Only", która uprawnia do 14-dniowego pobytu na półwyspie Synaj.  Instrukacja: Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. Z powodu możliwych zmian dotyczących pobytu w Egipcie proponujemy sprawdzić wcześniej czy warunki wjazdu i pobytu nie uległy zmianie. Aktualne informacje na temat wizy można uzyskać w Ministerstwie Spraw Zagranicznych. Osoby nie będące obywatelami Polski, prosimy o sprawdzenie w ambasadzie egipskiej w Warszawie warunków wjazdu i pobytu.  Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Sharm El Sheikh, Egipt

    Opis hotelu

    Ten wyróżniający się hotel mieści się w Nabq Bay. Posiadłość znajduje się w odległości 25. 0 kilometrów od głównych obszarów rozrywkowych. Najbliższa plaża znajduje się w odległości 2. 0 kilometrów od hotelu. Goście mogą znaleźć lotnisko w odległości 17. 0 kilometrów. Posiadłość położona jest w odległości 30. 0 kilometrów od portu. Barcelo Tiran Sharm Resort został całkowicie odnowiony w roku 2014. Ta nieruchomość jest idealna na produktywny pobyt, dzięki dostępowi do Internetu zapewnionemu na całym obszarze. Odwiedzający są przyjmowani w holu z całodobową recepcją. Barcelo Tiran Sharm Resort zapewnia łóżeczka na życzenie dla dzieci. Wspólne obszary są dostępne dla wózków inwalidzkich w tej nieruchomości. Odwiedzający nie będą kłopotani podczas ich pobytu, ponieważ nie jest to nieruchomość przyjazna dla zwierząt. Barcelo Tiran Sharm Resort zapewnia udogodnienia takie jak parking i garaż. Podróżujący mogą wypróbować kilka pierwszorzędnych części gastronomicznych, oferowanych w Barcelo Tiran Sharm Resort. Barcelo Tiran Sharm Resort oferuje szeroki wybór różnorodnych udogodnień zdrowotnych i odnowy biologicznej, idealnych dla podróżujących pragnących się naładować zarówno psychicznie jak i fizycznie. Szereg światowej klasy opcji rozrywkowych jest dostępny dla wygody gości. Osoby podróżujące służbowo mogą docenić usługi i udogodnienia konferencyjne oraz biznesowe i udogodnienia dla dodatkowej wygody.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Barcelo Tiran Sharm
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
    Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
    Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
    Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
    Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
    Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Barcelo Tiran Sharm

    3.4
    może być

    Jestem mocno rozczarowana hotelem, ponieważ zdjęcia ze strony ITAKI są mocno naciągane. Zaraz po wejściu do lobby hotel wyglądał na bardzo zaniedbany. Podłogi zniszczone,wykładzina dywanowa poplamiona, meble z okresu naszego PRLu. Czystość na pewno nie jest mocną stroną tego hotelu. Tak samo wyglądają pokoje, jedynie obsługa pokoju starała się nadrobić niedoróbki hotelu swoją uprzejmością i codziennymi dekoracjami z ręczników (prawdziwe dzieła sztuki!), które były wymieniane codziennie. Z lodówki w pokoju wylatywała woda, która się skraplała, a czajnik się nie włączał(zepsuty włącznik)!Toalety przybasenowe pozostawiają wiele do życzenia- BRUD!!! Najmocniejszą stroną tego hotelu były animacje prowadzone przez fajnych ludzi oraz kuchnia z różnorodnymi potrawami, gdzie każdy mógł znaleźć coś dla siebie.Brakowało mi jedynie egzotycznych owoców- były tylko daktyle, figi, banany, pomarańcze oraz jabłka i gruszki. Dużym atutem hotelu są jego pracownicy obsługi, kelnerzy, kucharze, room servis, animatorzy... Przy wyborze hotelu proszę kierować się opinią gości! Są na pewno prawdziwe!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: może być
    3.4
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Niedawno wróciliśmy z chłopakiem z tego hotelu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć ze jest to hotel na wysokim poziomie. Spełnił nasze wszystkie wymagania, a nawet i więcej. Jest to bardzo nowoczesny hotel, zaprojektowany z pomysłem. Ma fajnie zrobione baseny, ale kapaliśmy się tylko w jednym bo był podgrzewany, reszta nie. Plaża pod samym nosem, bardzo zadbana i ładna. Bar na plaży i bar przy basenie gdzie serwowano bardzo mocne drinki, co się rzadko zdarza. Pokoje poprostu super! Pięknie i nowoczesnie urządzone i śliczne łazienki. Wieczorami troche głośno bo w amfiteatrze dużo animacji. Jedzenie i obsługa również na najwyższym poziomie, zresztą tak jak cały hotel. Bardzo duży wybór jedzenia. Ja jestem poprostu zachwycona tym hotelem:)

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Właśnie wróciliśmy z żoną z hotelu Tiran Sharm, hotel jest nowy, pokoje czyszczone na błysk. Posiłki smaczne a obsługa sprawna. Warto tam jechać!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.4
    zdecydowanie polecam

    ... hotel śliczny, pokoje czyste i ładne, obsługa miła, i jedzenie bardzo dobre... Spędziam w tym hotelu tygodniowe wakacje i serdecznie polecam :) ...

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    pobyt 7-dniowy,bardzo udany,hotel otwarty od ok 3 miesiecy ,pokoje czyste nowe,kuchnia arabska-wloska znakomite,obsluga b.dobra ogólne wrazenie-rewelacja polecam

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Super hotel. Polecam go wszystkim!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.6
    zdecydowanie polecam

    gorąco polecam...

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      5.1
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Barcelo Tiran Sharm:
    5.1 / 6

    Najlepsze wakacje 2018-01-23
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa

    6.0
    Dobry wypoczynek w przyzwoitym hotelu 2018-01-07
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Nie pierwszy raz już byli w Egipcie, ale do Sharmu lecieli po raz perwszy. Wcześniej operatorzy mów...
    więcej

    6.0
    Wakacje zaliczone do udanych! 2018-01-05
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel wyróżnia się doskonałym serwisem i jakością jedzenia. Okolica hotelu jest urocza. Pokoje są cz...
    więcej

    6.0
    Tiran sharm moja ocena 2009-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.5

    4.5
    Zastanów się dwa razy za nim tam polecisz! 2010-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    Uwielbiam Egipt ale pierwszy raz spotkałem się z taką bezczelnością i nieprofesjonalizmem obsługi ho...
    więcej

    3.2
    Bardzo dobry elegancki hotel, gorąco polecam 2010-12-17
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel Tiran Sharm 2011-02-08
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      1.8
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.3

    W wielu hotelach Maghrebu byłem. W tym spotkałem się z najgorszą obsługą i wyżywieniem w historii. B...
    więcej

    2.5
    Bardzo elegancki hotel 2015-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Hotel nowoczesny, o fajnej zwartej zabudowie, czyściutki , z grzeczną obsługą. Kuchnia bardziej eur...
    więcej

    5.7
    Szczerze polecam! 2016-04-15
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Ciepła zima 2016-11-11
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Listopadowe wakacje w Barcelo :) 2016-11-14
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Idealne położenie hotelu dla plaźowiczów. 2016-11-14
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Hotel ma niesamowity widok- na góry Synaj i morze jednoczesnie. Jest ostatnim hotelem i jego plaża n...
    więcej

    5.3
    Rewelacyjne położenie, świetna obsługa 2016-11-20
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Piękna plaża z rafą na wyciągnięcie ręki. Bardzo miła obsługa, super animatorzy. Baseny bardzo zadba...
    więcej

    5.5
    Wspaniały wypoczynek godny polecenia 2016-11-24
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Mieszane odczucia 2016-11-24
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    3.0
    Wspaniałe wakacje! 2016-11-28
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Podoz poslubna 2016-12-09
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Grudniowe Wakacje 2016-12-29
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Pojechalismy naladowac baterie.Hotel przyjemny.Duze ładne lobby z super kawą i mohito. Na stołowce s...
    więcej

    5.3
    Wspaniały relaks z dzieckiem 2017-01-01
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Bardzo dobry hotel. Polecam! 2017-01-11
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Urlop w środku zimy 2017-01-18
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel ładnie urządzony i schludny, pokoje sprzątane codziennie. Różnorodne potrawy, każdy znajdzie c...
    więcej

    5.7
    Bardzo ładny hotel w dobrej lokalizacji. 2017-01-22
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu. Hotel czysty i przestronny. Piękne widoki. Blisko do sklepów i...
    więcej

    5.7
    Troskliwi gospodarze. Fajny hotel i plaża. 2017-01-28
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Cudowne miejsce. 2017-01-28
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Spędziłam tam wraz z mężem cudowny krótki urlop. W hotelu pracują mili i życzliwi ludzie, obsługa re...
    więcej

    5.8
    Najlepsza obsługa w recepcji 2017-02-10
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Super mili i pomocni w recepcji Amr i Annetta. :) Załatwili każdą sprawę z którą się zgłosiliśmy. Z...
    więcej

    5.7
    Świetny hotel!!! 2017-02-12
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Bardzo dobry hotel 2017-02-21
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Najlepszy hotel w Egipcie! 2017-03-15
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Cudowne wakacje z przyjaciółmi! 2017-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    2017-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wakacje udane!! :D 2017-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam hotel i wakacje w Barcelo Tiran 2017-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Rewelacyjni animatorzy Anastazja Gromada :) 2017-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    A jednak były to cudowne osiem dni... 2017-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.3

    Cenaa trochę za wysoka do warunków hotelowych, ale ogólnie ok. Plaża cudowna, morze ciepłe, ale nie ...
    więcej

    5.2
    Super wakacje 2017-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super wakacje 2017-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam Hotel Barcelo Tiran Sharm 2017-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Naprawdę bardzo fajny hotel z wysokim standardem. Pokoje są duże, zadbane, wszytsko działa tak jak p...
    więcej

    5.7
    Polecam 2017-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Super holidays! Super food and wellness! 2017-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    6.0
    Najlepszy hotel 2017-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    byliśmy razem z chłopakiem w tym hotelu, bardzo się wszystko spodobało. Było wesoło, animacja napraw...
    więcej

    5.0
    Fajny urlop 2017-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Udany wypoczynek 2017-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    CUDOWNY HOTEL, WSPANIALI ANIMATORZY 2017-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Najlepsze wakacje w naszym zyciu, piekny hotel, cudowna rafa koralowa przy hotelu, wspaniali animato...
    więcej

    5.9
    Urocze miejsce, które warto odwiedzić 2017-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam Barcelo Tiran! 2018-01-07
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Tiran Sharm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Barcelo Tiran Sharm - możliwości zakwaterowania:

    Pokój rodzinny
    superior z widokiem na morze sup sea view
    superior z widokiem na ogród sup garden view
    1 os. superior
    1 os. superior z widokiem na morze
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. superior
    2 os. superior z widokiem na morze
    1 os. Pokój Deluxe (swim up)
    2 os. Pokój Deluxe (swim up)
    1 os. Pokój Superior Sea View
    2 os. Pokój Superior Sea View
    SUPERIOR FRONT DOPPELZIMMER
    DOPPELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
    DOPPELZIMMER DELUXE SWIM-UP
    DOPPELZIMMER FAMILIE
    SPARZIMMER DOPPEL
    SUPERIOR FRONT EINZELZIMMER
    EINZELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
    EINZELZIMMER DELUXE SWIM-UP
    SPARZIMMER EINZEL
    fob family one bedroom
    fob family one bedroom
    fob family one bedroom
    spromo standard promo
    spromo standard promo
    srgvpv standard room garden or pool view
    srgvpv standard room garden or pool view
    srgvpv standard room garden or pool view
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view
    subf superior beach front
    subf superior beach front
    subf superior beach front
    sugvpv superior garden view or pool view
    sugvpv superior garden view or pool view
    sugvpv superior garden view or pool view
    supp superior promo
    supp superior promo
    suprsv superior room sea view
    suprsv superior room sea view
    suprsv superior room sea view

    Barcelo Tiran Sharm - Możliwości wyżywienia:


    Barcelo Tiran Sharm - miasta wylotu:


    Barcelo Tiran Sharm - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Barcelo Tiran Sharm? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00