cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Sol Marina Palace (Nessebar), Słoneczny Brzeg
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
10.05 - 13.05
już od 470 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.09 - 30.09
już od 446 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sol Marina Palace (Nessebar)
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Sol Marina Palace (Nessebar)
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 września 2020

Hotel Sol Marina Palace (Nessebar) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Wyposażenie

• recepcja • winda • taras • taras na dachu • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą • garaż: za opłatą • pralnia: za opłatą • sale konferencyjne: 2

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

128

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt
• data otwarcia hotelu: 2004

Dla dzieci

• basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, na tarasie na dachu
• łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie, wymagana rezerwacja

Sport i wellness

W cenie • siłownia

Płatne • strefa spa
• łaźnia parowa
• masaże
• tenis stołowy

Rozrywka

• wieczory tematyczne

• bilard w cenie

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-2 os. • ok. 32 m2 • boczny widok na morze • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • minibar: za opłatą • balkon lub taras • w budynku głównym • ostatni, częściowy remont: 2017 • pokój dzienno-sypialny • sejf: za opłatą • sofa • biurko • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV kab. • serwis sprzątający • prysznic • WC • suszarka do włosów

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-3 os. • ok. 32 m2 • boczny widok na morze • klimatyzacja: centralnie sterowana • minibar • balkon • w budynku głównym • ostatni, częściowy remont: 2017 • pokój dzienno-sypialny • sejf: za opłatą • sofa • biurko • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV kab. • serwis sprzątający • prysznic • WC • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07:30 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
• obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: 18:30 - 21:00, w formie bufetu
• przekąski: 10:00 - 12:30 i 14:30 - 18:30, lody: 14:30 - 18:30
• wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane napoje do posiłków
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • restauracja główna: rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, ryby/owoce morza, bufet, w cenie, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 2
• Skybar "Sky Bar": 10:00 - 23:00, wybrane napoje lokalne w cenie
• bar "All inclusive - Bar Marina": 10:00 - 23:00, w cenie

Dodatkowe informacje • wymagane noszenie opasek all inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Burgas

OPIS

Czterogwiazdkowy hotel Sol Marina Palace jest dogodnie usytuowany pomiędzy nową i zabytkową częścią Nessebaru, zaledwie kilka kroków od najbardziej popularnych plaż bułgarskich. Dzięki wyjątkowej lokalizacji i jakości usług hotel jest bardzo dobrym miejscem na relaks i wakacje. Eleganckie restauracje i bary, komfortowe pokoje oraz basen z pięknym widokiem sprawią, że pobyt w tym miejscu na pewno będzie należał do niezapomnianych.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2008 r. Odnowiony w latach 2017-18. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, basen odkryty, 2 sale konferencyjne, winda, room service (płatny).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

50 m od hotelu skalista, 300 m od hotelu piaszczysta publiczna. Parasole, leżaki, materace - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (płatny), minibar (płatny, pusty), łazienkę (prysznic, suszarka, WC), telefon, TV, balkon. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 2 bary All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), przekąski (10:00-12:30; 14:30-18:30), lody (w czasie kolacji), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych

z myślą o dzieciach

brodzik

w cenie

siłownia, bilard, tenis stołowy

płatne

masaż, sauna, jacuzzi

Aktualizacja opisu

18.04.2019 16:10

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Siłownia All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany pomiędzy starą a nową częścią Nessebaru, nieopodal Starego Miasta gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, puby, 50m od morza i 300m od piaszczystej plaży, 35km od lotniska w Burgas. 500m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

PLAŻA

300m od hotelu piaszczysta publiczna, parasole, leżaki, materace - płatne. 50m od hotelu skalista.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Wygodny, w spokojnej okolicy, otwarty w 2008 r. Na terenie hotelu znajdują się 2 restauracje, 2 bary, windy, pralnia, basen odkryty.  Wspaniały widok z dachu hotelu na którym znajduje się m. in. basen, taras i pool bar.  

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, lobby, restauracja z tarasem słonecznym, , usługa prania, room service. winda, parking. Restauracje i bary: restauracja główna z tarasem słonecznym,  3 bary - Day Bar, Sky Bar i Irish Pub 

INTERNET

Wi-Fi w lobby (bezpłatnie)

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatne: basen na dachu hotelu z wydzieloną częścią dla dzieci, siłownia, tenis stołowy. Odpłatnie: masaże, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, bilard, sporty wodne na plaży.  

DLA DZIECI

 brodzik.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 123 wygodne pokoje.  Pokój typu Standard: Wyposażony w łazienkę z prysznicem, suszarkę,  sejf, minibar, telefon, TV, balkon.

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00.  Sky Bar na dachu - dodatkowo płatny.

INFORMACJE DODATKOWE

HCH 4,7/6

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta (na przyloty od 15.06.2018!, wczesniej bez PL obsługi), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel położony jest pomiędzy nową i starą częścią Nessebar, tylko 500 m od starego miasta, 30 km od portu lotniczego.

Plaża

*    300m od hotelu, publiczna, szeroka,  piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne (ok. 8 BGN za dzień).

Zakwaterowanie

*    128 pokoi; *    Typy pokoi - 123 pokoi standardowych (1 pomieszczenie 34 m2); *    Wyposażenie - każdy pokój wyposażony jest w mini bar (płatny), suszarkę do włosów, sejf (płatny ok. 5 BGN/dzień), telewizor, telefon, klimatyzację, balkon, dostęp do internetu Wi-Fi (5 BGN/dzień).

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    4 bary: all inclusive bar, bar przy basenie, (sky bar, day bar - dodatkowo płatne).

Wyżywienie

*    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, lody w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w godz. 7.30.-23.00 w poszczególnych barach.

Sport i Rozrywka

*    Basen zewnętrzny (70 m2); *    Bezpłatnie - siłownia, jacuzzi, tenis stołowy, bilard, piłkarzyki; *    Odpłatnie - centrum spa, sauna, łaźnia turecka, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik, bezpłatne łóżeczka dla niemowląt, wysokie krzesełka w restauracji.

Pozostałe udogodnienia

*    Salon urody, pralnia, bezpłatny dostęp do łącza Wi-Fi w pobliżu lobby, wypożyczalnia samochodów, parking (płatny ok. 10 BGN/dzień).

Naszym zdaniem

*    Hotel polecamy dla osób w każdym wieku, w szczególności na romantyczne wakacje we dwoje lub dla osób lubiących korzystać z nocnego życia kurortu (lokalizacja bardzo blisko centrum starego miasta Nessebar).

Strona internetowa

*    http://www.marinapalacebg.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel należy do znanej sieci Melia Hotels. Doskonale położony;  w spokojnej okolicy, blisko plaży i zabytkowej części Nessebaru. Niepowtarzalne widoki z tarasu i basenu na dachu.

Położenie

Pomiędzy starą a nową częścią Nessebaru, kilka minut spacerem od historycznej części miasta, 50 m od plaży ze skałami, ok. 300 m od piaszczystej plaży (serwis plażowy płatny), 2 km od Słonecznego Brzegu, 35km od lotniska w Burgas. 500m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Recepcja (24h), restauracja główna z tarasem, taras słoneczny, bar Marina, Sky Bar na dachu hotelu, bar Drink Zone  przy basenie, Rock Bar przy wejściu głównym, winda, łącza internetowe, pralnia, room-service, garaż. 

Pokoje

123 standardowe, przestronne pokoje wyposażone w łazienkę (prysznic, WC, bidet, suszarka do włosów),  telefon, TV sat, klimatyzację, balkon, Internet, odpłatnie minibar i sejf.

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania (07.30-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.30-21.00) w formie bufetów w restauracji, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w barze Marina w godzinach 10:00-23:00.  Sky Bar i Street Bar dodatkowo płatny.

Sport i rozrywka

Basen na dachu hotelu z panoramicznym tarasem, darmowymi leżakami i parasolami, tenis stołowy, odpłatnie: bilard oraz spa (masaże, fitness, sauna, łaźnia turecka, solarium, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne).

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczko niemowlęce na zamówienie.

Uwagi

Hotel zastrzega możliwość zmiany w opisie oferty, aktualne informacje dostępne są w recepcji hotelu. Niektóre obiekty (Street Bar i Centrum SPA) mogą być zamknięte poza sezonem (maj i ostatnie tygodnie września).

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Sol Marina Palace (Nessebar)
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sol Marina Palace
https://youtu.be/RL0OPVvCN4w
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sol Marina Palace (Nessebar)

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Obsługa
    4.9
HolidayCheck
Ocena Sol Marina Palace (Nessebar):
4.1 / 6

Nie polecam i ostrzegam! 2017-09-22
Szczegóły oceny hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.7
Super położenie hotel dla wymagających 2008-08-06
Szczegóły oceny hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Widok z dachu na którym jest basen rewelacyjny zarówno na zatoke jak i starówkę.Wszędzie blisko tylk...
więcej

5.4
Wspaniałe miejsce na wypoczynek 2012-10-06
Szczegóły oceny hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony 5 minut pieszo od starego miasta, co gwarantuje wspaniałe możliwości spacerowe i jest...
więcej

5.6
Piękny hotel, polecam 2016-07-13
Szczegóły oceny hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

W hotelu byliśmy pod koniec maja , moge ten hotel polecić , super basen na dachu z pięknym widokiem ...
więcej

5.7
Dobry hotel z małymi niedociągnięciami 2017-07-10
Szczegóły oceny hotelu Sol Marina Palace (Nessebar):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2

Sol Marina Palace (Nessebar) - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie

Sol Marina Palace (Nessebar) - Możliwości wyżywienia:


Sol Marina Palace (Nessebar) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sol Marina Palace (Nessebar)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00