cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Park Hotel Continental, Słoneczny Brzeg
1 / 20
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
10.05 - 13.05
już od 248 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.05 - 18.05
już od 248 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Park Hotel Continental
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Park Hotel Continental
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Park Hotel Continental:
3.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Park Hotel Continental:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 maja 2021

Hotel Park Hotel Continental w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Polozenie


• ok. 900 m od centrum Słonecznego Brzegu


• ok. 200 m od przystanku autobusowego


• ok. 500 m od plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Plaza


• ok. 500 m od plaży


• hotel oddzielony od plaży ulicą

Wyposażenie


• recepcja
• ogród
• Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
• sejf: w recepcji, za opłatą
• lekarz: na zapytanie, za opłatą
• pralnia: za opłatą 
• parking: w zależności od dostępności, za opłatą

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

270

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• hotel nie akceptuje zwierząt


• W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: +48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI

Basen


• basen: zewnętrzny, wydzielona część basenu dla dzieci
• leżaki: w cenie, parasole: w cenie

Dla dzieci


• łóżeczka dla dzieci: w cenie
• wysokie krzesełka dla dzieci
• menu dla dzieci: na zapytanie
• plac zabaw

Sport i wellness

Płatne
• masaże
• minipiłka nożna
• tenis
• tenis stołowy

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX3

• 1-3 os. • ok. 22 m2 • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • sofa • telefon • minilodówka: w cenie • TV • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

Dwa posiłki
• śniadanie: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu

Restauracje i bary
• restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet

• bary i inne: 2
• bar w lobby
• bar przy basenie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Wspaniała piaszczysta plaża, las sosnowy dający przyjemny cień, duży ogród i basen z brodzikiem. Tylko kilka kroków do plaży, blisko przystanku minipociągu, który w ciągu kilku minut dowiezie do centrum tętniącego życiem kurortu. Dobre miejsce na wypoczynek z rodziną, atrakcje dla dzieci to plac i pokój zabaw oraz brodzik.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, ok. 400 m od sklepów, restauracji i  barów, ok. 3 km od Nessebaru; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 100 km od portu lotniczego w Varnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 6 BGN/ Nessabar); minipociąg do centrum (płatny: 3 BGN w jedną stronę).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 300 m hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy o podwyższonym standardzie, zbudowany w 1980 r., odnowiony w 2007 r., 250 pokoi, 4 budynki, 3 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bary: w lobby i przy basenie; minimarket; sala konferencyjna dla 150 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień), fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; Goście mogą korzystać z infrastruktury hotelu Continental.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, internet bezprzewodowy (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. 0,7-1,7 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, rzutki, szachy, gimnastyka; pokój i plac zabaw dla dzieci; za opłatą: 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem, piłka nożna, koszykówka, bilard, masaże.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, pizza (10.30-12.30); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.30-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/55422751, www.parkhotelcontinental.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 latWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Wspaniała piaszczysta plaża, las sosnowy dający przyjemny cień, duży ogród i basen z brodzikiem. Tylko kilka kroków do plaży, blisko przystanku minipociągu, który w ciągu kilku minut dowiezie do centrum tętniącego życiem kurortu. Dobre miejsce na wypoczynek z rodziną, atrakcje dla dzieci to plac i pokój zabaw oraz brodzik.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, ok. 400 m od sklepów, restauracji i barów, ok. 3 km od Nesebaru; ok. 35 km od lotniska w Burgas, ok. 100 km od lotniska w Warnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 6 BGN/Nesebar); minipociąg do centrum (płatny: 3 BGN/w jedną stronę).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 300 m hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zbudowany w 1980 r., odnowiony w 2007 r., 250 pokoi, 4 budynki, 3 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bary: w lobby i przy basenie; minimarket; sala konferencyjna dla 150 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień), fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. 0,7-1,7 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, rzutki, szachy, gimnastyka; pokój i plac zabaw dla dzieci; za opłatą: 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem, piłka nożna, koszykówka, bilard, masaże.

KONTAKT:

00359/55422751, www.parkhotelcontinental.com

GRATIS:

Wi-Fi


Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Burgas

lokalizacja

Słoneczny Brzeg - 30 km od lotniska.

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1994 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu znajdują się 3 restauracje, 3 bary, sala konferencyjna, basen odkryty.

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki, materace - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, minibar (pusty), łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), telefon, TV, balkon. Typy pokoi: - pokoje standardowe

Wyżywienie

- 3 restauracje, 3 bary

śniadanie

- śniadanie - wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie, obiadokolacja - lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik - miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- rzutki, szachy, tenis stołowy - sportowe animacje

płatne

- masaż, sauna - kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa - sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

04.10.2019 14:38

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przyjemny, rodzinny hotel malowniczo usytuowany na rozległym terenie wokół lasu sosnowego. Spokojniejsza okolica, choć blisko centrum, w pobliżu piękna plaża z łagodnym wejściem do morza. Niska zabudowa, duży basen, zielony zagajnik.

Położenie

W południowej części Słonecznego Brzegu, półtora kilometra od jego centrum, ok. 300 m od publicznej, piaszczystej plaży (serwis plażowy odpłatnie), ok. 3 km od Nessebaru, ok. 35 km od lotniska w Burgas. W pobliżu sklepiki i bary, przystanek autobusowy i przystanek minipociagu wycieczkowego.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją, odpłatnymi skrytkami i bezpłatnym Internetem bezprzewodowym w lobby, restauracja główna z tarasem letnim, bar w lobby, bar przy basenie (częściowo typu swim-up), minimarket, sala konferencyjna.

Pokoje

Standardowe (ok. 20 m kw.); klimatyzacja, łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów), telefon, mała lodówka, TV sat, Internet bezprzewodowy (płatny), balkon lub taras.

Wyżywienie

BB - śniadania. HB - śniadania i kolacje w formie bufetu, napoje dodatkowo płatne. FB- śniadania, lunche i kolacje w formie bufetu, napoje dodatkowo płatne. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia.   

Sport i rozrywka

Basen z tarasem (bezpłatne parasole i leżaki), tenis stołowy, rzutki, szachy, wielofunkcyjne boisko (piłka nożna, koszykówka). Odpłatnie: 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem, bilard, masaże, usługi fryzjerskie, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.  

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, łóżeczka niemowlęce, miniklub w sezonie.

UWAGA!

24 godziny przed wylotem do kraju, klient zobowiązany jest do telefonicznego kontaktu z naszym lokalnym przedstawicielem, aby potwierdzić godzinę transferu i lotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Warunki wjazdu do kraju

WJAZD DO BUŁGARII: W dniu 26 stycznia 2021 r. minister zdrowia Republiki Bułgarii wydał zarządzenie nr RD-01-50 dot. zakazu wjazdu do Bułgarii obcokrajowców w okresie od 29 stycznia do 30 kwietnia 2021 r. . Zakaz wjazdu do Bułgarii obcokrajowców nie obejmuje obywateli polskich oraz wszystkich obywateli państw członkowskich Unii Europejskiej i Schengen. Podczas przekraczania granicy państwowej Republiki Bułgarii wszystkie przybywające osoby mają obowiązek okazania nie starszego niż 72 godziny negatywnego wyniku testu PCR na SARS-CoV-2, licząc od daty wykonania badania figurującej w dokumencie.  Dokument musi zawierać: * imię i nazwiska osoby zgodnie z dokumentem tożsamość którym się legitymuje; * dane kontaktowe laboratorium, które przeprowadziło badanie; * datę dokonania testu; * metodę wykonania (PCR); * negatywny wynik  testu napisany alfabetem łacińskim (np. Negative) dozwalającym interpretację wyników.

Informacje o lotach liniami Enter Air, LOT, Wizzair, Ryanair

Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: Jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm). Bagaż rejestrowany za dopłatą:  - bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 250PLN/sztuka W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8587c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. W przypadku przelotów liniami LOT wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony) Katowice - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka Poznań - 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 570 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 760 PLN/sztuka Warszawa - 10 kg w cenie 330 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka Wrocław - 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 720 PLN/sztuka WIZZ Priority w cenie 120 PLN/osoba w dwie strony Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. W przypadku przelotów liniami Wizz Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).     Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony): - 10 kg (55x40x20cm) w cenie 160 PLN/sztuka - 20 kg (119x119x81cm) w cenie 270 PLN/sztuka Pierwszeństwo wejścia na pokład - 70zł/osoba Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm. Wybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualna Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji może wiązać się z wyższą cenami. W przypadku przelotów liniami Ryanair wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Enter Air W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Przelot oparty jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się przy założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIASPB

OFERTA ATUR - STANDARD

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany w cenie pakietu - lokalny rezydent z językiem polskim

Hotel info

Zacisze hotelowego parku, przestronny basen i smaczna kuchnia to ważne atuty hotelu. Wygodny, wakacyjny kompleks z rozległym terenem rekreacyjnym oraz błogi cień zieleni sosnowych drzew. Nieskrępowana atmosfera, basen z brodzikiem oraz bliskość piaszczystej plaży sprawiają iż hotel często wybierany jest przez rodziny z dziećmi. W zasięgu spaceru dostępne są atrakcje centrum kurortu, do którego dojechać można także wakacyjnym mini pociągiem kursującym uliczkami Słonecznego Brzegu. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg, południowa część kurortu, w pobliżu sklepy, restauracje, bary oraz tawerny. Centrum kurortu ok. 950m Lotnisko w Burgas ok. 30km.

Plaża

ok. 350m od hotelu, piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

210 pokoi, przestronny kompleks, kilka budynków hotelowych, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, restauracja główna z tarasem, bar, sezonowo bar przy basenie, sezonowa restauracja a la carte, teren zieleni - park hotelowy, salka konferencyjna, butik, punkt wymiana walut, płatny sejf, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

podstawowo wyposażony, klimatyzacja, TV, mini lodówka, telefon, łazienka (prysznic, suszarka do włosów), balkon. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci, co jednak zmniejsza komfort zakwaterowania (możliwa sofa - wspólne spanie). Pokój 1-osobowy na zamówienie.

Sport i rozrywka

duży basen zewnętrzny, tarasy słoneczne, leżaki przy basenie bezpłatne. Płatne: bilard, rzutki, tenis stołowy, tenis ziemny, gry zespołowe, masaż, sauna. Cykliczne, lekkie zajęcia sportowo-rekreacyjne. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu.

Dzieci

brodzik, plac zabaw

Opcje wyżywienia

- śniadania - śniadania, obiadokolacje - all inclusive

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej / cykliczne menu tematyczne / 10:00-22:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / pomiędzy posiłkami głównymi lekkie przekąski, snacki lub słodycze / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

wygodny obiekt z wakacyjną atmosferą położony na przestronnym, zielonym terenie. Atutem hotelu jest także kompleks basenów i zaplecze rekreacyjne. Możliwość wyboru pakietu all inclusive oraz zakwaterowania 2 dzieci na dostawkach sprawiają iż hotel często wybierają rodziny z dziećmi 160708

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - przewóz bagażu rejestrowanego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż - taksa klimatyczna

Cena nie zawiera

- świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

- mała podręczna torba do 5 kg + bagaż rejestrowany do 20 kg (nie dotyczy infantów)


OnHolidays

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

• W miejscowości Słoneczny Brzeg • Odległość do centrum miejscowości - ok. 800 m • Odległość do plaży - ok. 300 m • Odległość od lotniska - 30 km

HOTEL

Odnowiony w 2010, składa się z 2 części 3-gwiazdki i 3,5-gwiazdki Do dyspozycji gości - Kantor, Główna restauracja, Lobby bar, Basen odkryty, Oddzielny brodzik dla dzieci, Ogród, Sala konferencyjna, WI-FI, Animacje, Leżaki nad basenem, Parasole nad basenem Dodatkowo płatne - Parking, Kort tenisowy, Fryzjer, Lekarz, Pralnia, Dostęp do internetu, Leżaki na plaży, Parasole na plaży

WYŻYWIENIE

Dostępne opcje wyżywienia śniadania, dwa posilki dziennie, all inclusive All inclusive Śniadanie - od 7.30 do 10.00 Lunch - od 12.30 do 14.00 Kolacja - 18.00 do 21.00 Kawa, herbata i napoje bezalkoholowe - 11.00 do 22.00 Lokalne napoje alkoholowe, wino i piwo - od 11.00 do 22.00 Przekąski, kanapki, pizza - od 10.30 do 12.30

POKOJE

2-osobowy (DBL 1 OV) w części 3-gwiazdkowej - pokój 2-osobowy, Telefon, TV-Sat, Klimatyzacja, Balkon, Suszarka, Lodówka Maks. obłożenie - 3 2-osobowy (Superior) w części 3,5-gwiazdkowej - pokój 2-osobowy, Telefon, TV-Sat, Klimatyzacja, Balkon, Suszarka, Lodówka Maks. obłożenie - 4


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 1970 roku, wyremontowany w 2005 roku, składa się z trzypiętrowego budynku głównego położonego w zadbanym ogrodzie; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja główna, 2 bary, sala konferencyjna, klienci hotelu mogą korzystać z infrastruktury sąsiadujących hoteli Park Hotel Continental 2* i Park Hotel Continental 3*

Położenie

ok. 900 m od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 30 km od lotniska w Burgas

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok.300 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie -bezpłatne, na plaży-za dodatkową opłatą

Zakwaterowanie

50 pokoi: pokoje standardowe (ok. 30 m²), pokoje jednoosobowe (ok. 30 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, żelazko (na życzenie), mini lodówka, TV SAT, balkon

Wyżywienie

Bed& Breakfast – śniadania w formie bufetu (w godzinach ustalonych przez hotel), wszystkie napoje są za dodatkową opłatą Half Board- śniadanie i kolacja w formie bufetu (w godzinach ustalonych przez hotel), piwo, wino oraz napoje bezalkoholowe podczas kolacji –bezpłatnie Full Board Plus –śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu (w godzinach ustalonych przez hotel), piwo, wino oraz napoje bezalkoholowe podczas obiadu i kolacji –bezpłatnie

Sport i rozrywka

rzutki, szachy, tenis stołowy, w centrum Słonecznego Brzegu liczne sklepy, restauracje, bary, dyskoteki

Dodatkowo płatne

sejf na recepcji (ok. 2€/dzień), masaże, pralnia, lekarz, fryzjer, bilard, kort tenisowy, wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje (kilka razy w tygodniu), brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

www

www.parkhotelcontinental.com


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Słoneczny Brzeg

Położenie

2 km od centrum Nessebar Ok 35 km od centrum Burgas 35 km od lotniska w Burgas

Plaża

Publiczna piaszczysta oddalona o 350 m od hotelu

Opis

Recepcja 3 Główne budynki Restauracja 2 Bary Basen zewnętrzny z wydzieloną częścią dla dzieci Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie Mini klub dla dzieci Plac zabaw dla dzieci Oficjalna kategoria hotelu 3*

Internet

Odpłatnie w recepcji oraz pokojach

Pokoje

Pokój standard (ok 20 m2) dla max 3 osób Balkon Łazienka z prysznicem Suszarka do włosów Klimatyzacja indywidualna TV Lodówka Internet (odpłatnie) Balkon

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: Basen, Mini klub i plac zabaw dla dzieci, tenis stołowy, Odpłatnie: Kort tenisowy,sprzęt tenisowy, koszykówka, mini piłka nożna,bilard

Wyżywienie

BB - Śniadanie w formie bufetu, napoje zimne i gorące HB – Śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu, napoje zimne i gorące. Wino oraz piwo do obiadu. FB – Śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, napoje zimne i gorące. Wino oraz piwo do obiadu i kolacji. W dniu przyjazdu pierwszym świadczeniem jest kolacja

Uwagi

Dostęp do niektórych usług, które oferuje hotel (np. klimatyzacja, godziny otwarcia barów, restauracji i obiektów sportowych w tym aqua parków, programy animacyjne) może być częściowo zredukowany w szczególności poza szczytem sezonu, który przypada na czerwiec i wrzesień.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Park Hotel Continental
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Park Hotel Continental:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Park Hotel Continental!
https://youtu.be/6MwkjIv8bLk

Opinie o Hotelu Park Hotel Continental

2.7
odradzam

Masakra! Karaluchy w pokojach, brudne naczynia.. Odradzam!

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.7
4.7
polecam

wrocilismy zadowoleni

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.7

Park Hotel Continental - możliwości zakwaterowania:

dbl standard 3*
dbl standard 3* +
single
SingleUse Standard Room (Balcony)
Single w.Child Standard Room (Balcony)
Twin Superior Room (Balcony)
Twin Standard Room (Balcony)
SingleUse Superior Room (Balcony)
Single w.Child Superior Room (Balcony)

Park Hotel Continental - Możliwości wyżywienia:


Park Hotel Continental - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Park Hotel Continental? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00