Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
  • Hotel Paradise Green Park, Albena
1 / 15
Udogodnienia hotelu Paradise Green Park
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Paradise Green Park
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Paradise Green Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Paradise Green Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 lipca 2018

Hotel Paradise Green Park w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Złote Piaski, w spacerowej odległości od centrum, około 500 metrów od długiej i szerokiej, piaszczystej plaży
  • kaskadowy basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, brodzik, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, korzystna jakość w stosunku do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel zlokalizowany jest w odległości ok. 2 km od centralnej części Złotych Piasków i ok. 500 m. od plaży (dojazd busem hotelowym) w zachodniej części kurortu, który uznawany jest za wakacyjną stolicę Bułgarii. Złote Piaski słyną z szerokiej, długiej plaży z drobnym, złocistym piaskiem oraz z bogatej oferty rozrywkowej. Do Warny z jej zabytkowym centrum i delfinarium ok. 17 km. Lotnisko w Warnie oddalone jest o ok. 25 km, a lotnisko w Burgas o ok. 125 km.
Plaża:
Publiczna, piaszczysta plaża w odległości ok.1 km od hotelu. Dogodny dojazd 6 razy dziennie (w godz. 09-16) busem hotelowym - bezpłatny pod warunkiem zakupu serwisu plażowego - parasola (ok.3 Eur) lub leżaka (ok.2.5 Eur).
Do dyspozycji gości:
24-godz. recepcja, lobby, 3 windy, stylowa restauracja główna Golden Eagle, bar w lobby i przy basenie, kaskadowy basen zewnętrzny z wydzielonym brodzikiem dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe (wymagany depozyt), taras słoneczny, sklepik. Za opłatą: pralnia, parking, wypożyczalnia samochodów i rowerów.
Pokoje:
Rozlokowane w 8-piętrowym budynku hotelowym: 110 przestronnych dwupomieszczeniowych apartamentów 2-os. z możliwością 2 dostawek (dla 2 dzieci lub 1 dorosłego i 1 dziecka - rozkładana sofa). W każdym apartamencie znajduje się aneks kuchenny (mała lodówka, płyta grzewcza) z wydzieloną częścią jadalną, łazienka (wanna lub prysznic, WC), TV sat, telefon, sejf (za opłatą), klimatyzacja, balkon. Dostępne również jednopomieszczeniowestudia2 - os z możliwością 1 dostawki.Łóżeczka dla dzieci do 2 lat dostępne na życzenie za dodatkową opłatą.
Wyżywienie:
All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole dostępne w barze przy lobby. Ponadto przekąski: ciastka, kanapki i owoce w barze przy basenie (10:30-12:00 i 14:30-16:30).
Program sportowy i animacyjny:
Dla dzieci brodzik i plac zabaw. Za opłatą: siłownia, sauna, jacuzzi.
Internet:
W pomieszczeniach ogólnodostępnych internet WiFi bezpłatnie
Kategoria lokalna:
***
Strona www:
www.paradise-greenpark.com
Naszym zdaniem:
Wygodnie urządzony hotel, położony w sąsiedztwie parku/lasu w spokojniejszej okolicy Złotych Piasków. To idealna oferta dla osób szukających jednocześnie relaksu i łatwego dostępu do różnorodnych atrakcji jednego z najpopularniejszych kurortów Riwiery Bułgarskiej. Plus za dobry standard zakwaterowania oraz niewygórowaną cenę.
Opinie klientów:
Klienci oceniają ten hotel na 4.9/6. Sprawdź opinie: http://r.pl/bulgaria-zlote-piaski-wczasy/paradise-green-park

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków, jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Inne
BUŁGARIA
informacje ogólne
Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie
Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 -kilometrowej plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Lublina, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : r.pl/rozklady.
Wycieczki lokalne
NESSEBAR (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata. Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem.
BUKARESZT- PARYŻ WSCHODU (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do najbardziej zaludnionego miasta na Półwyspie Bałkańskim. Miasto zostało okrzyknięte "Paryżem Wschodu" ze względu na Łuk Triumfalny, przepływającą tu rzekę oraz XIX- wieczną architekturę. Bukareszt to metropolia kontrastów, która na każdym kroku zaskakuje i zachwyca. W programie m.in. Łuk Triumfalny, Plac Zwycięstwa, Teatr Narodowy, Katedra Patriarchalna, Plac Uniwersytecki, Pałac Królewski oraz stare historyczne centrum miasta. Czas na zdjęcia oraz lunch. Powrót do hotelu późnym wieczorem.
WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień)
Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego". Cena ok. 28 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu.
BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów oraz występów. Cena ok. 47 EUR.
JEEP SAFARI - (1/2 dnia)
Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 36-43 EUR/os. Przyroda
ZACISZE W PARKU PRZYRODNICZYM ZŁOTE PIASKI
Idealne schronienie dla osób poszukujących wytchnienia od plażowego lenistwa. Park Przyrodniczy Złote Piaski leży w bezpośrednim sąsiedztwie kurortu. Po zaledwie kilkunastu minutach spaceru od Grand Hotelu Hermitage otoczy nas gęsta, żywa zieleń, a dobiegający zewsząd szum wielkiego kurortu zniknie. Na terenie parku można wędrować wyznaczonymi szlakami. Około 90% z 13,2 km2 stanowią tutaj drzewa i krzewy! Relaks
PORA NA ZABAWĘ
Kurort Złote Piaski oferuje niezliczoną liczbę znakomitej klasy klubów, pubów, dyskotek. Lokale o tak "gorących" nazwach jak: Roxy Disco, Arrogance Disco czy Papaya zapewnią wspaniałą atmosferę oraz przepyszne drinki, a wisienką na torcie jest znakomita muzyczna oprawa! Na nudę zatem nie można narzekać!
WSZYSTKO CZEGO DUSZA ZAPRAGNIE
Nadmorska promenada to serce Złotych Piasków! Miejsce tętni życiem 24 godziny na dobę. Tutaj znajdziecie wypożyczalnie, sklepy, bary oraz restauracje.
NIEBIAŃSKIE PLAŻE
Turyści kochają Złote Piaski za szerokie, piękne plaże pokryte drobnym piaskiem. To wymarzone miejsce na korzystanie z kąpieli słonecznych.
CZAS NA PLAŻOWANIE W ALBENIE!
Plaża w Albenie jest szeroka i piaszczysta, więc czas spędzony tutaj na opalaniu to czysta przyjemność! Dzieci mogą bawić się swobodnie i bezpiecznie, gdyż zejście do morza jest łagodne i długo nie przekracza głębokości 150 cm. Zwiedzanie
KLASZTOR Z XIV-WIEKU
Zobacz na własne oczy Monaster Aładża! Nadzwyczajna skała, wysoka na ok.30 metrów, skrywa w sobie dwa poziomy wykutych w skale pomieszczeń. Znajdowały się tutaj niegdyś cele, w których spali zakonnicy, sala modlitewna, dwie cerkiewki, kaplica, krypta, kuchnia i jadalnia. Połączone korytarzami i kamiennymi schodami robią niesamowite wrażenie! Katakumby z I i II wieku, również wykute w skale, są oddalone ok. 800 metrów od klasztoru. Z dziećmi
ROZRYWKA DLA NAJMŁODSZYCH
Lunapark w Albenie gwarantuje wspaniałą zabawę dzieciom. Wachlarz atrakcji jest duży - do wyboru dyskoteka, dmuchana trampolina, tor kartingowy i mini-kolejka. Z myślą o maluchach organizowane są również konkursy oraz przedstawienia teatrzyku lalkowego. Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków, jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne
Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie
Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 -kilometrowej plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Lublina, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : r.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

NESSEBAR (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata. Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem.
BUKARESZT- PARYŻ WSCHODU (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do najbardziej zaludnionego miasta na Półwyspie Bałkańskim. Miasto zostało okrzyknięte "Paryżem Wschodu" ze względu na Łuk Triumfalny, przepływającą tu rzekę oraz XIX- wieczną architekturę. Bukareszt to metropolia kontrastów, która na każdym kroku zaskakuje i zachwyca. W programie m.in. Łuk Triumfalny, Plac Zwycięstwa, Teatr Narodowy, Katedra Patriarchalna, Plac Uniwersytecki, Pałac Królewski oraz stare historyczne centrum miasta. Czas na zdjęcia oraz lunch. Powrót do hotelu późnym wieczorem.
WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień)
Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego". Cena ok. 28 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu.
BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów oraz występów. Cena ok. 47 EUR.
JEEP SAFARI - (1/2 dnia)
Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 36-43 EUR/os. Przyroda
ZACISZE W PARKU PRZYRODNICZYM ZŁOTE PIASKI
Idealne schronienie dla osób poszukujących wytchnienia od plażowego lenistwa. Park Przyrodniczy Złote Piaski leży w bezpośrednim sąsiedztwie kurortu. Po zaledwie kilkunastu minutach spaceru od Grand Hotelu Hermitage otoczy nas gęsta, żywa zieleń, a dobiegający zewsząd szum wielkiego kurortu zniknie. Na terenie parku można wędrować wyznaczonymi szlakami. Około 90% z 13,2 km2 stanowią tutaj drzewa i krzewy! Relaks
PORA NA ZABAWĘ
Kurort Złote Piaski oferuje niezliczoną liczbę znakomitej klasy klubów, pubów, dyskotek. Lokale o tak "gorących" nazwach jak: Roxy Disco, Arrogance Disco czy Papaya zapewnią wspaniałą atmosferę oraz przepyszne drinki, a wisienką na torcie jest znakomita muzyczna oprawa! Na nudę zatem nie można narzekać!
WSZYSTKO CZEGO DUSZA ZAPRAGNIE
Nadmorska promenada to serce Złotych Piasków! Miejsce tętni życiem 24 godziny na dobę. Tutaj znajdziecie wypożyczalnie, sklepy, bary oraz restauracje.
NIEBIAŃSKIE PLAŻE
Turyści kochają Złote Piaski za szerokie, piękne plaże pokryte drobnym piaskiem. To wymarzone miejsce na korzystanie z kąpieli słonecznych.
CZAS NA PLAŻOWANIE W ALBENIE!
Plaża w Albenie jest szeroka i piaszczysta, więc czas spędzony tutaj na opalaniu to czysta przyjemność! Dzieci mogą bawić się swobodnie i bezpiecznie, gdyż zejście do morza jest łagodne i długo nie przekracza głębokości 150 cm. Zwiedzanie
KLASZTOR Z XIV-WIEKU
Zobacz na własne oczy Monaster Aładża! Nadzwyczajna skała, wysoka na ok.30 metrów, skrywa w sobie dwa poziomy wykutych w skale pomieszczeń. Znajdowały się tutaj niegdyś cele, w których spali zakonnicy, sala modlitewna, dwie cerkiewki, kaplica, krypta, kuchnia i jadalnia. Połączone korytarzami i kamiennymi schodami robią niesamowite wrażenie! Katakumby z I i II wieku, również wykute w skale, są oddalone ok. 800 metrów od klasztoru. Z dziećmi
ROZRYWKA DLA NAJMŁODSZYCH
Lunapark w Albenie gwarantuje wspaniałą zabawę dzieciom. Wachlarz atrakcji jest duży - do wyboru dyskoteka, dmuchana trampolina, tor kartingowy i mini-kolejka. Z myślą o maluchach organizowane są również konkursy oraz przedstawienia teatrzyku lalkowego. Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.


Wygoda Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Złote Piaski, w spacerowej odległości od centrum, około 500 metrów od długiej i szerokiej, piaszczystej plaży
  • kaskadowy basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, brodzik, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, korzystna jakość w stosunku do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Nowość

Idealny dla rodzin z dziećmi

All inclusive

Jednym zdaniem

Nowocześnie i gustownie urządzony obiekt położony w spokojnej okolicy i sąsiedztwie pięknego lasu jest idealną propozycją dla rodzin z dziećmi.

Opis miejscowości

Złote Piaski to prawdziwa wakacyjna stolica Bułgarii, położona tylko 17 km od Warny – z jej zabytkowym centrum i delfinarium. Miejscowość słynie z szerokich plaż ze złotym, drobnym piaskiem i z bogatej oferty rozrywek. Na aktywnych czekają loty na spadochronie, nurkowanie czy jazda na bananie. Na nadbrzeżu znajduje się wesołe miasteczko i liczne atrakcje dla dzieci. Nasze hotele usytuowane są w centrum Złotych Piasków oraz w dzielnicy Czajka (ok. 2 km od centrum kurortu).

Budynek

8-piętrowy, klimatyzowany, położony w zachodniej części Złotych Piasków, w odległości ok. 600m od szerokiej i piaszczystej plaży, zaledwie kilka minut od centrum kurortu. Oficjalna kategoria****.

Pokoje

przestronne i nowocześnie urządzone, 2-osobowe studia z możliwością 1 dostawki oraz apartamenty dla 3-6 osób (1 lub 2 sypialnie + pokój dzienny z aneksem kuchennym) z widokiem na morze lub park; w każdym znajduje się łazienka z WC oraz prysznicem lub wanną; TV sat, telefon, klimatyzacja, sejf, mini bar (odpłatnie), balkon.

Do dyspozycji gości

basen zewnętrzny (leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe-wymagany depozyt), brodzik dla dzieci, plac zabaw, taras słoneczny, sauna, siłownia/fitness, sala konferencyjna, 24 godz. recepcja, wymiana walut, Wi-Fi, lobby, restauracja, bar w lobby i przy basenie, windy. Odpłatnie: łóżeczko dla dziecka, pralnia i parking.

Plaża

Publiczna, piaszczysta, szeroka, ok. 600 m od hotelu. Parasole i leżaki odpłatnie

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (08:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole dostępne w barze przy lobby w godz. 10.00-21.30 oraz w barze przy basenie w godz. 10.00-18.30. Ponadto przekąski: ciastka, kanapki i owoce w barze przy basenie (14.30-16.30).

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 €/os. – płatna na miejscu.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.


Ambit Tour
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Złote Piaski, w spacerowej odległości od centrum, około 500 metrów od długiej i szerokiej, piaszczystej plaży
  • kaskadowy basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, brodzik, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, korzystna jakość w stosunku do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Złote Piaski - perła bułgarskiego wybrzeża czarnomorskiego. Unikalne połączenie wspaniałej roślinności, cudownych krajobrazów i terenów sportowych. Znajdują się ok. 15 km od Varny, jednego z największych miast kraju. Średnia temperatura powietrza latem wynosi 28o C, a wody morskiej 24o C. Do atrakcji tego centrum urlopowego należą tętniące życiem kluby, bary i kawiarnie. Turyści, którzy chcieliby aktywnie spędzić czas mogą grać tu w tenisa, mini golfa, popływać na desce surfingowej, rowerach i skuterach wodnych. Na dzieci czeka Aqua Park, kolejki oraz nadmuchiwane pałace i dziecięce ośrodki sportowe. Złote Piaski zostały uhonorowane prestiżową nagrodą ekologiczną "Blue Flag".

Położenie

Hotel usytuowany w zachodniej części Złotych Piasków, zaledwie 350 m od centrum.

Plaża

Pokryta drobnym, złocistym piaskiem, długa na około 3,5 km, szeroka miejscami do 100 m. Odległość od hotelu ok. 700 m. Leżaki i parasole odpłatnie.

Hotel

Budynek 6-piętrowy, dysponuje 20 komfortowo wyposażonymi studiami oraz 85 apartamentami. Do dyspozycji gości - recepcja, lobby, basen,kantor wymiany walut, pralnia, sklepy, salon urody . Bary i restauracje.

Internet

Wi-Fi w lobby bezpłatnie.

Zakwaterowanie

Stylowe i eleganckie pokoje typu studio (max. obłożenie 2+2) oraz apartamenty z jedną sypialnią (max. obłożenie 2+2) lub dwoma sypialniami (max. obłożenie 4+2 ). Wyposażenie - łazienka, klimatyzacja, telefon, TV sat, lodówka.

Dla dzieci

Wydzielony basen zewnętrzny, wysokie krzesełka w restauracji, menu dziecięce, łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (płatne, wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Baseny

Zewnętrzny z wydzieloną sekcją dla dzieci, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie.

All Inclusive

Śniadanie (7:30-10:00), obiad (12:00-14:30), kolacja (18:00-21:00). Napoje do posiłków - woda, sok, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe. Lobby bar (10:00-24:00) - alkohole lokalne i importowane oraz napoje bezalkoholowe, kawa, herbata, piwo i wino. Snack bar (10:00-18:00) - alkohole lokalne i importowane oraz napoje bezalkoholowe, kawa, herbata, piwo i wino. Popołudniowe przekąski (15:00-17:00) - pizza, kanapki na ciepło, hamburgery, frytki, słodycze, kawa, herbata, piwo, wino, soki, napoje.

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie w/g oferty, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU Europa, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych, łóżeczko niemowlęce, parking.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Złote Piaski, w spacerowej odległości od centrum, około 500 metrów od długiej i szerokiej, piaszczystej plaży
  • kaskadowy basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, brodzik, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, korzystna jakość w stosunku do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

***KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF3Położenie:*    Hotel znajduję w zachodniej części Złotych Piasków, 500 m od centrum, 25 km od lotniska.PLAŻA:*    Znajduje się 750 metrów od piaszczystej plaży publicznej. Serwis plażowy płatny.ZAKWATEROWANIE:*    120 pokoi;*    Typy pokoi: pokoje studio (ok. 50m2 - 1 pomieszczenie), apartament z 1 sypialnią (ok. 65m2 - pokój dzienny oraz sypialnia, oddzielone drzwiami), apartament z 2 sypialniami (ok. 76 m2 - pokój dzienny oraz 2 sypialnie, oddzielone drzwiami).;*    Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, TV, lodówka, łazienka z WC, suszarka do włosów, kuchnia, lodówka, Internet (bezpłatny).RESTAURACJE I BARY:*    Restauracja główna;*    2 bary: (lobby bar, bar przy basenie) Wyżywienie:*    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski oraz desery w godzinach 15.00-17.00; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godz. 10:00-24:00.SPORT I ROZRYWKA:*    Basen zewnętrzny;*    Odpłatnie: masaże, jacuzzi, siłownia, tenis stołowy, sporty wodne na plaży. DLA DZIECI:*    Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla niemowląt (płatne). POZOSTAŁE UDOGODNIENIA:*    Pralnia, parking (płatny), sejf w recepcji (płatny), wymiana walut, wypożyczalnia samochodów, bezprzewodowy Internet Wi-Fi w recepcji i przy basenie, sala konferencyjna.NASZYM ZDANIEM:*    Hotel przeznaczony jest dla osób, które chcą odpocząć w spokojnej atmosferze (brak animacji oraz położenie z dala od rozrywkowej części kurortu) bądź traktować hotel, jako bazę wypadowa do zwiedzania. Warto zwrócić uwagę na przestronne pokoje.STRONA INTERNETOWA:*    www.paradise-greenpark.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.


Olimp Ski
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Złote Piaski, w spacerowej odległości od centrum, około 500 metrów od długiej i szerokiej, piaszczystej plaży
  • kaskadowy basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, brodzik, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, korzystna jakość w stosunku do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

**** Bułgaria/Złote Piaski

Złote Piaski

Perła Bułgarskiej Riwiery położona jest 18 km na północ od Warny w Parku Narodowym Złote Piaski. Idealne miejsce wypoczynku dla wszystkich. Piaszczysta plaża w Złotych Piaskach ma prawie 4 km długość i miejscami ma szerokość nawet 100 m. Plaża jest równa i pokryta drobnym złocistym piaskiem (stąd też pochodzi nazwa kurortu). Woda ma niską zawartość soli oraz brak niebezpiecznych dla życia i zdrowia zwierząt oraz roślin, co czyni ją idealną do kąpieli dla dzieci oraz do nurkowania. Położone na plażach zjeżdżalnie wodne i bezpłatne baseny o fantazyjnych kształtach przyciągają zarówno amatorów zabaw, jak i wodnego relaksu. Region oferuje również dla aktywnie wypoczywających takie wodne atrakcje jak: surfing, narty wodne, wypożyczalnie żaglówek i rowerów wodnychkorty tenisowe, centra fitness i pola do mini golfa. Tętniące życiem kluby, puby, dyskoteki gwarantują szaloną zabawę do białego rana.

Primasol Sunlight Sunrise

Nowoczesny, klimatyzowany obiekt położono na ternie dużego ogrodu, w odległości około 350m od plaży i 350 m od centrum miasta. To świetne miejsce aby wypocząć w spokojnym i wolnym od hałasów otoczeniu, zaledwie kilka minut od pełnej atrakcji szerokiej piaszczystej plaży i pełnego życia centrum Złotych Piasków. Obiekt 6-piętrowy (windy), usytuowany wśród zieleni drzew, na wzniesieniu przy lokalnej ulicy. Oficjalna kategoria bułgarska ****. Hotel wraz z obiektem Excelsior tworzy wspólny obiekt funkcjonujący pod marką sieci PrimaSol.

Hotel ten oferuje wygodne i duże pokoje

2 i 3 osobowe studia oraz apartamenty mogące pomieścić od 4 do 6 osób posiadające 1 lub 2 sypialnie i pokój dzienny. Każdy z pokoi wyposażono w łazienkę z prysznicem lub wanną, telewizję satelitarną, telefon, klimatyzację, sejf oraz mini-bar (odpłatnie) a także balkon z widokiem na basen lub park. Hotel oddaje do Państwa dyspozycji Recepcja, przestronny hol z kącikiem wypoczynkowym i TV Sat, sejfy (dodatkowo płatne ok. 2,5 EUR/dzień), punkt wymiany walut, informacja turystyczna, telefony, fax, lobby bar, restauracja z tarasem, restauracja a' la carte, cafe bar, tawerna barbecue "The Old Tree", snack bar, pool bary, sala animacyjna, stanowisko internetowe (dodatkowo płatne), sklepiki, serwis sprzątający, pralnia, ogród, taras słoneczny, parking a także 4 baseny o głębokości 1,50 m - z tarasami słonecznymi (leżaki i parasole bezpłatnie) i jacuzzi, basen kryty, wieczorne show na świeżym powietrzu lub w sali animacyjnej, dzienne i wieczorne programy animacyjne dla dorosłych, tenis stołowy, tenis ziemny, rzutki, siatkówka, koszykówka, piłka nożna, aerobik, water polo, siatkówka w wodzie, boccia, fitness - wszystko bezpłatnie w opcji All Inclusive.

Za dodatkową opłatą

bilard, masaże, sporty wodne na plaży, w pobliżu hotelu nowoczesny Aqua Park - wstęp dodatkowo płatny: dorośli - ok. 15 EUR/dzień, dzieci do 130 cm wzrostu - ok. 6 EUR/dzień (w godz. 10:00 - 19:00 kursuje bezpłatny bus). Dla najmłodszych znajdują się tutaj 2 brodziki usytuowane przy basenach odkrytych, mini zjeżdżalnia wodna, brodzik przy basenie krytym, plac zabaw, klub Prima Kids dla dzieci w wieku 4-12 lat (brak w języku polskim), mini disco, na życzenie łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatnie).

All Inclusive

śniadanie (07:00 - 10:00), lunch (12:00 - 14:00) i kolacja (18:00 - 21:00) w formie bufetu (3 razy w tygodniu bufet regionalny); kolacja a' la carte w restauracji "The Old Tree" (raz na pobyt; wymagana wcześniejsza rezerwacja); w godz. 10:00 - 11:00 śniadanie kontynentalne dla śpiochów. W godz. 11:00 - 16:00 przekąski w snack barze; w godz. 14:30 - 17:00 ciastka, lody, kawa, herbata; w godz. 11:00 - 23:00 wszystkie gatunki lokalnych alkoholi (wino, piwo, bułgarska Rakia, koniaki, brandy, liquer) oraz napoje bezalkoholowe.

Transport

luksusowy autokar (klimatyzacja, barek, video, w.c.)

Ramowy program imprezy

1 dzień Wyjazd z Polski (zobacz rozkład jazdy), przejazd przez terytorium Słowacji, Węgier, Serbii. 2 dzień Przejazd przez Serbięi Bułgarię, przejazd do Złotych Piasków w godzinach rannych, zakwaterowanie od 14:00 2 -11 dzień Wypoczynek, wodne i słoneczne szaleństwa, wycieczki fakultatywne. 11 dzień Śniadanie, wykwaterowanie, złożenie bagaży w wyznaczonym miejscu, czas wolny, wyjazd w godzinach wieczornych, nocny przejazd przez Bułgarię do Serbii. 12 - 13 dzień Przejazd przez Serbię, Węgry i Słowację. Przyjazd do Polski w w nocy z 12/13 dnia

Wycieczki fakultatywne

Nesebyr (ok. 30 euro) Został założony ok.3000 lat temu. Zachowało się tu ponad 40 cerkwi z różnych epok i kilkadziesiąt różnych zabytków architektury z epoki odrodzenia. Miasto z ciasnymi uliczkami i niepowtarzalnym stylem renesansowych domów jest atrakcją dla turystów z całego świata.Bałczik (1/2 dnia - ok. 25 euro) To miasteczko malowniczo położone na skalistym wzgórzu, słynie ze znajdującego się tam pałacu i ogrodu ze słynną hodowlą kaktusów. Malowniczy cypel Kaliakra, wznoszący się na 70 m i wcinający się na 2 km w głąb wód Morza Czarnego.

Istambuł (ok.75 euro) Miasto dosłownie i w przenośni rozdarte pomiędzy Europą a Azją stanowi mieszaninę kultur i stylów na niespotykaną nigdzie indziej skalę. Będąc tutaj zwiedzimy

Hipodrom, Błękitny Meczet, Palac Topkapi, Wielki Bazar - Kapala Czarszia. W cenie wycieczki śniadanie i obiadokolacja. Uwaga, cena nie zawiera wizu Tureckiej (ok. 10 Euro) Warna - Delfinarium (1/2 dnia - ok. 24 euro) Jej historia rozpoczyna się w 585 r. p.n.e., kiedy to helleńscy przesiedleńcy z Miletu założyli tu swoje Odessoss. Obecnie zas Warna to największy port Bułgarii oraz "letnia stolica" kraju z licznymi muzeami, hotelami, sklepami. Będąc tutaj zobaczymy również wspaniały podmorski świat w Delfinarium.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Olimp, które oferuje korzystne cenowo wczasy, wycieczki i wakacje zagraniczne do Włoch, Hiszpanii, Chorwacji, Czarnogóry, Bułgarii i Francji.

Specjalnością biura są wakacje z pobytem na doskonałych, sprawdzonych campingach w różnych zakątkach Europy: w Hiszpanii, Grecji i Włoszech. Jest to świetna okazja dla osób, które cenią sobie komfort i niezależność oraz dobrą cenę. W odpowiedzi na zapotrzebowanie rynku, turyści mogą wybierać wyjazd dostosowany do ich wymagań i możliwości – dostępne są zarówno oferty z dojazdem własnym, jak i z transportem luksusowymi autokarami z wielu miast w Polsce. Jest to także dobra oferta dla wszystkich tych, którzy lubią aktywnie zwiedzać - podczas przejazdów z Biurem Podróży Olimp proponowane są ciekawe wycieczki fakultatywne.

Biuro Podróży Olimp ma w swojej ofercie równiez szeroki wybór profesjonalnie zorganizowanych i interesujących obozów młodzieżowych oraz obozów studenckich, podczas których uczestnicy mają sznasę zwiedzić ciekawe miejsca, odpocząć i poznać rówieśników z całego świata.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Złote Piaski, w spacerowej odległości od centrum, około 500 metrów od długiej i szerokiej, piaszczystej plaży
  • kaskadowy basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, brodzik, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, korzystna jakość w stosunku do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria/Złote Piaski

Opis

Hotel położony w spokojnej części Złotych Piasków, około 600 m od plaży, Przestronne, komfortowe pokoje z aneksem kuchennym oraz klimatyzacją, Restauracja serwująca przysmaki kuchni bułgarskiej oraz lokalne wina, Duży basen podzielony na kaskady,

Lokalizacja

w Złotych Piaskach, ok. 600 m od plaży, ok. 25 km od lotniska w Warnie.

Wyposażenie

liczba pokoi - 110, restauracje - 1, windy - 1, recepcja 24h, lobby bar, ogród, taras słoneczny, centrum konferencyjne, informacja turystyczna, sklep, wymiana walut, bar przy basenie, parking, internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych bezpłatny, przechowalnia bagażu, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), wypożyczalnia samochodów i rowerów (płatna), sejf (płatny), pokoje dla niepalących.

Basen

basen odkryty, parasole i leżaki bezpłatne;.

Pokoje

klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, taras/balkon, łazienka z wanną, aneks kuchenny (wyposażony), internet (płatny 2BGN/1 h, 8 BGN/dzien, 15BGN/dzien). Typ pokoju - STUDIO (STU) - zakwaterowanie min 2 osób dorosłych, max 3 dorosłych, 1 pomieszczenie APARTAMENT (A2) - zakwaterowanie min 2 dorosłych 1 dziecka, max 3 dorosłych +1 dziecko, 2 pomieszczenia

Plaża

publiczna, piaszczysta, leżaki (płatne), parasole (płatne).

Sport i fitness

siłownia, centrum fitness, sauna (płatna), jacuzzi.

Dla dzieci

basen dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczko dziecięce (płatne ok 5BGN/dzien).

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

Główna restauracja śniadania 8.00-10.30, obiad 12.00-14.30, kolacja 18.00-21.00; napoje - wody, soki, kawa, herbata Lobby bar. 10.00-21.30, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, piwo i wino, kawa i herbata Pool/Snack bar. 10.00-17.00, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, piwo i wino, kawa i herbata Popołudniowe przekąski i kawa 15.00-17.00 - słodycze, kawa, herbata, piwo i wino, soki.

Informacje dodatkowe

zakwaterowanie 14 wykwaterowanie 12

Cena zawiera

Przelot, zakwaterowanie w wybranym hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko DOTYCZY OFERTY Z DOJAZDEM WŁASNYM - zakwaterowanie z wybraną opcją wyżywienia oraz ewentualne świadczenia dodatkowe

Cena nie zawiera

DOTYCZY OFERTY Z DOJAZDEM WŁASNYM - przelotu, opłat lotniskowych i paliwowych, ubezpieczenia KL NW, transferu lotnisko-hotel-lotnisko, opieki polskiego przedstawiciela, opłaty rezerwacyjnej do ofert typu Mega.

Obsługa na miejscu

Opieka polskiego przedstawiciela - spotkanie na lotnisku w dniu przylotu, spotkanie informacyjne w hotelu (zgodnie z informacja w kopertach powitalnych otrzymanych na lotnisku), dużur (zgodnie z informacja w hotelu), kontakt telefoniczny w trakcie pobytu. brak obsługi polskiego przedstawiciela na transferze.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Złote Piaski, w spacerowej odległości od centrum, około 500 metrów od długiej i szerokiej, piaszczystej plaży
  • kaskadowy basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, brodzik, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, korzystna jakość w stosunku do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Bułgaria/Złote Piaski

Informacje ogólne

Hotel położony w  zachodniej  części ZŁOTYCH PIASKÓW, w spokojnej okolicy, w bliskiej odległości od centrum. Plaża oddalona o ok 600m.

Udogodnienia

- recepcja, lobby, lobby bar, - Basen zewnętrzny - leżaki i parasole bezpłatnie, bar przy basenie - Plac zabaw - restauracja główna, bar - WIFI  - bezpłatne w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Pokoje

Hotel ten oferuje wygodne i duże pokoje: 2 i 3 osobowe studia oraz apartamenty mogące pomieścić od 4 do 6 osób posiadające 1 lub 2 sypialnie i pokój dzienny. Każdy z pokoi wyposażono w łazienkę z prysznicem lub wanną, telewizję satelitarną, telefon, klimatyzację, sejf oraz mini-bar (odpłatnie) a także balkon z widokiem na morze lub park. Wyżywienie

Wyżywienie

ALL INCLUSIVE: śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole

Informacje doatkowe

Parking dodatkowo płatny (brak możliwości rezerwacji) Zwierzęta nie są akceptowane  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Paradise Green Park to hotel usytuowany w zacisznej części miejscowości Złote Piaski, 2 km od centrum ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, chcących korzystać z atrakcji kurortu oraz osobom nastawionym na korzystanie z uroków Bułgarii.


Mapa Hotelu Paradise Green Park
Filmy hotelu Paradise Green Park:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Paradise Green Park
https://youtu.be/KdZ32tNPCP0

Opinie o Hotelu Paradise Green Park

Paradise Green Park - możliwości zakwaterowania:

apartament (1 sypialnia) apt.1
Apartament (1 sypialnia)
1 os. studio
2 os. apartament
studio 2 os.
studio 2 os..
2 os. studio
Apartament
Apartament 2 osobowy z 1 sypialnią
apt1b apartment 1 bedroom
apt2b apartment 2 bedrooms
Pokój 2 osobowy
Studio 2 osobowe
Pokój jednoosobowy
std studio
std studio
std studio
Studio dla dwóch osób z mozliwością 1 dostawki

Paradise Green Park - Możliwości wyżywienia:


Paradise Green Park - miasta wylotu:


Paradise Green Park - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Paradise Green Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00