cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Moonlight, Słoneczny Brzeg
1 / 40
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.09 - 27.09
już od 592 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.05 - 19.05
już od 583 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Moonlight
  • Bez paszportu

Hotel Moonlight
star 5

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Moonlight:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 maja 2020

Hotel Moonlight w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w miejscowości Sweti Włas
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami: za opłatą
  • lekarz: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
  • garaż: w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

168

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie, wymagana rezerwacja
  • basen dla dzieci
  • miniklub
  • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
Płatne
  • strefa spa 
  • masaże 

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • bilard za opłatą

Pokoje

Apartament APX1
  • 2-4 os.
  • ok. 50 m2
  • w budynku głównym
  • 2 pokoje 2-osobowe oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie 24 h, w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 30 m2
  • od strony morza
  • nowy budynek
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Studio STY1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • od strony morza
  • nowy budynek
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • od strony morza
  • nowy budynek
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:00
  • przekąski: 15:00 - 16:00, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: regionalna, bufet, show cooking, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie: w cenie
  • bar przekąskowy: 08:00 - 21:00, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Burgas

    OPIS

    Pięciogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy plaży, w mieście Święty Włas w spokojnej okolicy, która słynie z łagodnego i prozdrowotnego klimatu. Kompleks oferuje relaksującą atmosferę sprzyjającą wypoczynku oraz przyjazną obsługę.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2013 r. Na terenie znajdują się 2 restauracje, 2 bary, basen odkryty, basen kryty, sala konferencyjna, pralnia (płatna), windy.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne, ręczniki - depozyt.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną, telefon, minibar (pusty), TV, telefon, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), balkon. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. , studio dla max 4 os. (jedno pomieszczenie) , apartamenty dla max 4 os. (2 pomieszczenia)

    Wyżywienie

    2 restauracje (jedna z restauracji czynna w okresie 15.06-15.09), 2 bary All Inclusive (10:00-23:00) śniadania (07:30-10:00), śniadanie kontynentalne (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), przekąski (15:00-16:00), lody (w czasie posiłków), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik, plac zabaw, krzesełka dla dziecka w restauracji, animacje miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, rzutki, minigolf, animacje, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, boisko do piłki nożnej

    płatne

    centrum SPA, salon piękności, sauna, jacuzzi, masaż, łaźnia, bilard

    Aktualizacja opisu

    15.07.2019 13:08

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży SPA Siłownia All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Słoneczny Brzeg, Bułgaria

    Opis hotelu

    Hotel jest położony przy plaży, 1 km od centrum miasta Świętego Włas, 1,5 km od przystani w Dinevi i 6,5 km od aquaparku.

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, basen, parking (płatny), basen dla dzieci, bezprzewodowy dostęp do internetu, windę, siłownię, saunę, spa, salę konferencyjną, centrum biznesowe i całodobową recepcję.

    Pokoje wyposażone są w minibar, klimatyzację, sejf, bezprzewodowy dostęp do Internetu, telewizor, telefon, suszarkę do włosów, łazienkę i balkon lub taras.

    ** Należy pamiętać, że niektóre z powyższych obiektów mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe. **

    Adres: Sveti Vlas, 8256 Sveti Vlas, Bułgaria.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany ok. 1km od centrum miejscowości St Vlas i ok. 4km od Słonecznego Brzegu i 10min jazdy od zabytkowego miasta Nessebar. Międzynarodowe lotnisko w Burgas oddalone jest ok. 45km. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Zakupy można zrobić w supermarkecie oddalonym o 20 metrów pieszo. W okolicy znajduje się kilka restauracji.

    PLAŻA

    Prywatna ok. 10m od hotelu. Leżaki i parasole odpłatnie. Ręczniki plażowe dostępne za kaucją ok. 10EUR (20Lev).

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Nowoczesny i zadbany hotel z chwalonym przez Klientów serwisem; składa się z dwóch budynków. Polecany na spokojny wypoczynek.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne i usługi: recepcja, lobby, wymiana waluty, sejf za opłatą, fryzjer, sklepiki, sala konferencyjna, parking. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard. Restauracje i bary: restauracja główna, restauracja á la carte, lobby bar, snack-bar przy basenie.

    INTERNET

    Bezpłatne Wi-Fi  na terenie całego hotelu.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen odkryty, kryty basen, taras słoneczny,  leżaki i parasole przy basenie. Odpłatnie: bilard, tenis stołowy, fitness,  sauna, masaż, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, mini klub dla dzieci 04-14 lat, plac zabaw, wysokie krzesła w restauracji, bezpłatne łóżeczko na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 122 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, sofa, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, lodówka, sejf, balkon.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie i późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, podwieczorek, lody, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Regobis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    *****

    REGION

    SŁONECZNY BRZEG/ Św. Włas

    BUŁGARIA

    Biuro Podróży Rego Bis Katowice zaprasza do prawdziwego raju dla urlopowiczów - Bułgarii. Wspaniale zachowane zabytki w Bułgarii, piękne szerokie plaże, dobre jedzenie, słoneczna pogoda, nieustająca zabawa - to wszystko sprawi, że warto znowu wrócić do Bułgarii, do miejsc odwiedzanych licznie przez Polaków w latach 80. Bułgaria dzięki licznym inwestycjom przeżywa -drugą młodość" i z roku na rok staje się coraz bardziej popularna. Dużą zaletą spędzenia wypoczynku w Bułgarii dla klientów Biura Podróży Rego-Bis Katowice jest możliwość łatwego porozumienia się. Klienci Biura Podróży Rego Bis Katowice mogą odpoczywać na pięknych plażach z których aż 16 zostało wyróżnionych Błękitną Flagą prestiżową nagrodą przyznawaną czystym ekologicznie regionom. Bułgaria to wspaniały kraj na wyjazd rodzinny, integracyjny, zorganizowanie kolonii/obozu młodzieżowego czy wczasy ze znajomymi. Swego dziedzictwa naturalnego - pięknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijaące sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujących sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

    SŁONECZNY BRZEG

    Słoneczny Brzeg to największy i najbardziej popularny kurort Bułgarii, z około 600 hotelami i 400 restauracjami. Jego budowa rozpoczęła się w 1958 roku, w miejscu, gdzie w starożytności i w średniowieczu znajdowały się studnie, zaopatrujące Nesebyr w wodę. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest fantastyczna plaża, 6-cio kilometrowy pas złotego piasku w formie półksiężyca otoczony wydmami i dużymi hotelami. Miejscami plaża osiąga 60 m szerokości. Została oznaczona Błękitną Flagą, jako jedna z najczystszych plaż w Europie. Morze 200 m od brzegu w większości nie przekracza 2 m głębokości. Dzięki bryzie morskiej w ciągu dnia nie odczuwamy upałów, a noce są orzeźwiające.

    PROMOCJA FIRST MINUTE 2016

    - Zaliczka 29 % płatna w chwili rezerwacji, dopłata do 100% wartości imprezy do 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności ceny - Gratis - Bezkosztowa możliwość zmiany rezerwacji - Gratis - "Słoneczna Gwarancja Spokoju" - podwyższona stawka KL - Koszty Leczenia do 20.000€, ubezpieczenie Choroby Przewlekłe - "W grupie raźniej" - specjalny rabat dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis

    REKOMENDACJA - Saszka (Rezydent REGO-BIS 2008-2016)

    Polecam Hotel gdyż - hotel świadczy wysoki standard usług - jest położony 10 m od plaży - blisko centrum Św. Włas

    ATUTY

    - ciche, spokojne, romantyczne miejsce z możliwością spacerów na plaży wieczorem i podziwiania pięknych zachodów słońca, - ratownik na plaży - wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi - piękny widok - bezpłatne Wi- Fi

    ORIENTACYJNE CENY

    Woda mineralna 1,5l /sklep/ - 0,70 BGL, Piwo w knajpie - od 1,00 BGL, Piwo Zagorka 2l /sklep/ - 2,20 BGL, Kawa, herbata - 0,50 BGL, Coca Cola 2l /sklep/ - 2,20 BGL, Zupa - 1,00 BGL, Drugie danie - od 3 do 6 BGL, Chleb - 1 BGL, Cały kurczak pieczony - 8 Cały kurczak pieczony - 8 lewa, 1 litr soku pomarańczowego w kartonie - 2,50 BGL, Butelka Rakiji - 8,00 BGL.

    POŁOŻENIE

    Hotel znajduje się ok. kilometra od centrum Święty Włas, w odległości 4 km od Słonecznego Brzegu i 8 km od starożytnego miasta Nesseberu. Ok. 36 km od lotniska w Burgas.

    Do dyspozycji gości

    lobby z recepcją 24-godzinną. W lobby bar z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu, centrum konferencyjne, sklep, kantor walut, lekarz, salon piękności. Dwie restauracje: restauracja Major posiada taras widokowy. Dla Klientów hotelu bezpłatny garaż podziemny. Kompleks posiada dwa baseny w tym jeden kryty.

    Bezpłatne

    tenis stołowy, bezprzewodowe łącze internetowe w lobby.

    Płatne

    siłownia, salon piękności, sauna, jacuzzi, masaże, łaźnia. Ręczniki kąpielowe dostępne w recepcji- depozyt 10 euro ( 20 levs).

    POKOJE

    Ten nowoczesny hotel składa się z 82 pokoi standardowych, 5 apartamentów oraz 18 pokoi typu studio. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę z prysznicem lub wanną, telefon, bezprzewodowy dostęp do Internetu, SAT - TV, mini-lodówkę (mini bar- pusty), większość pokoi posiada balkon. Większość pokoi posiada wspaniały widok na morze. Apartamenty składają się pokój dzienny, sypialnię, dwie łazienki. Wszystkie pokoje hotelowe są klimatyzowane. Zakwaterowanie od godziny 14:00, wykwaterowanie do godziny 10:00.

    WYŻYWIENIE ALL INCLUSIVE

    - Śniadanie 7.30-10.00 w głównej restauracji, późne śniadanie 10.00-11.00 w głównej restauracji. - Lunch 12.30-14.30 w głównej restauracji - Przekąski ( pizza, sałatki , kanapki ) 12.30-15.00 w barze przy basenie. - Słodycze, owoce 15.00-17.00 w barze przy basenie. - Obiad 18.30-21.00 w głównej restauracji - Lody 10.00-23.00 w głównej restauracji podczas śniadania lunchu i obiadu. - Napoje - Woda mineralna, soki, napoje bezalkoholowe, kawa, herbata, alkoholowe i bezalkoholowe koktajle, piwo, czerwone lub białe wino, lokalne alkoholowe napoje dostępne w lobby bar czynnym 10.00-23.00 w barze przy basenie 9.00-23.00

    PLAŻA

    10 m od hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne.

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Neseber ok.15E/os, Sozopol i rzeka Ropotamo ok.30E/os, Bulgarska wies ok.25E/os, rejs piracki ok. 20E/os., Aquapark ok.25Euro/os.

    ZNIŻKI

    - dziecko do 12 lat 999 zł. - drugie dziecko do 12 lat 1899 zł./2799 zł. - 3 osoba dorosła na dostawce zniżka 100zł.

    CENA OBEJMUJE

    • Przelot samolotem charterowym KTW - BOJ - KTW • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko, • Opłatę lotniskową, • 7/14 noclegów w hotelu Moonlight ***** • Wyżywienie zgodnie z ofertą • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ • Bagaż 20 kg + 5 kg podręczny • Podatek VAT

    CENA NIE OBEJMUJE

    • wycieczek fakultatywnych • taksy klimatycznej 10E/osoba/pobyt

    Prawa autorskie

    Rego Bis


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

    Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Nowoczesny i elegancki hotel 5* wybudowany w 2001r. Spokojna okolica, miła obsługa, smaczne jedzenie i przyjazna atmosfera w hotelu sprawia, że każdy będzie czuć się tu dobrze.

    Położenie

    W miejscowości Sveti Vlas ok. 1km od jego centrum, ok. 10m do hotelu znajduje się prywatna pisaszczysta plaża (serwis plażowy za opłatą, ręczniki za kaucją 10eu/20BGN), ok 4km od Słonecznego Brzegu, ok. 45km od lotniska w Burgas. W okolicy są restauracje, sklep i przystanek autobusowy.  

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja z lobby barem, restauracja główna, bar, pool bar, winda, taras słoneczny, WiFi - bezpłatne w lobby, sklep. Odpłatnie parking, sejf, doktor na życzenie.

    Pokoje

    Standardowe z łazienką (wanna lub prysznic, suszarka do włosów) i balkonem. Pokoje wyposażone w min bary (płatne), TV, klimatyzację.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach w godz. 10:00-23:00. Przekąski i lody dostępne w wyznaczonych barach i godzinach.  

    Sport i rozrywka

    Basen zawnętrzny i basen kryty, bilard, ping pong, rzutki, fitness. Odpłatnie jacuzzi, sauna i masaż dostępne w hotelu Primasol Sineva Park.  

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, mini club (4-14lat).

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel otwarty w 2013 roku, usytuowany w spokojnej okolicy blisko plaży, składa sie 5-piętrowego budynku głównego; do dyspozycji gości: restauracja główna, restauracja A la carte (kuchnia: bułgarska, chińska, włoska lub grecka – raz na pobyt kolacja gratis, wymagana wcześniejsza rezerwacja) 3 bary, basen główny, basen kryty, sala konferencyjna

    Położenie

    ok. 1 km od centrum Święty Włas, ok. 4 km od Słonecznego Brzegu, ok. 8 km od Nessebaru

    Plaża

    piaszczysta plaża znajduje się przy hotelu; leżaki i parasole przy basenie – bezpłatne, ręczniki plażowe – wymagany depozyt (ok. 10€)

    Zakwaterowanie

    105 pokoi: pokoje standardowe (ok. 35 m2) oraz pokoje typu studio (ok. 50 m2); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, TV SAT, sejf (bezpłatny), Wi-Fi (bezpłatne), mini lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, wykładzina, balkon

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (7.30-10.00), śniadanie kontynentalne (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w ciągu dnia w barze przy basenie (15.00-16.00), lody w restauracji głównej podczas posiłków oraz przy basenie (w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-23.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

    Sport i rozrywka

    bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach, siłownia, tenis stołowy, rzutki, siłownia

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness (w hotelu Primasol Sineva Park - zabiegi na twarz i ciało, sauna), fryzjer, jacuzzi, łaźnia parowa, mini-market, pralnia, wypożyczenie żelazka, tenis stołowy, bilard, lekarz (na wezwanie), wszystkie sporty wodne na plazy

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-14 lat), brodzik, brodzik kryty, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

    www

     www.moonlight.bg ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Moonlight:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu MOONLIGHT!
    https://youtu.be/mRPxATNFOqY
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Moonlight

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.6
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      4.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.6
    • Obsługa
      4.5
    HolidayCheck
    Ocena Moonlight:
    4.6 / 6

    Super wakacje 2017-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Najlepsze wakacje w zyciu, super mila obsluga, animatorzy zawsze znajda ciekawe zajecie dla kazego, ...
    więcej

    6.0
    Pobyt w hotelu Moonlight 2017-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    ogólne wrazenie bardzo dobre, na poczatku zalety ; super polozenie, hotel na plazy, fajne baseny, cz...
    więcej

    5.1
    Moje wakacje w Moonlight (Bułgaria) 2017-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam ten hotel przede wszystkim dla rodzin z malymi dziecmi. Jest polozony w bardzo pieknej okoli...
    więcej

    5.8
    Hotel na 5 2017-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel polozony w niewielkiej miejscowosci przy samym Morzu. Odleglosc do najblizszego wiekszego mias...
    więcej

    5.6
    Moonlight super animacje 2017-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.0

    Hotel czysty, pokoje przestronne i w wiekszosci z widokiem na morze. Miejsce dobre dla tych, ktorzy ...
    więcej

    5.3
    Bardzo sympatycznie 2017-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.7

    Hotel ladnie polozony przy plazy, troche na uboczu of Slonecznego Brzegu, idealnie dla osob ktorzy c...
    więcej

    5.1
    Zadowoleni 2017-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    6.0
    Świetny hotel! 2017-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Swietny hotel, nad brezgiem morza, duzy ale kameralny. Pokoje duze, czyste, jedzenie smaczne, wybor ...
    więcej

    5.6
    Wymarzone wakacje 2017-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Pobyt w hotelu oceniamy na 6 gwiazdek. Wszystko bylo jak sobie wymarzylimy. jedzenie obsuga perfekcy...
    więcej

    6.0
    Dobry hotel 2017-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Ladny hotel, czysto w pokoju, bardzo przestronny, ogromny balkon, piékny widok na morze. Budynek po...
    więcej

    5.3
    Hotel na 4+ 2015-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.5

    5.2
    Wspaniałe wakacje, polecam 2016-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Wakacje super, przyjechalisny w drugiej polowie sierpnia dobre jedzenie, fajni animatorzy, morze wid...
    więcej

    6.0
    Super pobyt 2016-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Super pobyt, wspaniale widoki na morze, bardzo dobra kuchnia, mila obsluga, ciche spokojne miejsce i...
    więcej

    6.0
    Świetny hotel 2016-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    polecamy bardzo wszystkim bardzo blisko morza . sniadania monotonne ale duzy wybor i kazdy znajdzie ...
    więcej

    5.0
    Hotel Moonlight 2016-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    hotel godny polecenia, zachecam do odwiedzin. Swietna obsluga, szczegolnoe Kris i Ani. Smaczne jedze...
    więcej

    5.0
    Super! 2016-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    piekne miejsce i wspaniali ludzie!!!!!! jestesmy bardzo zadowoleni! rakija super, klimat ok pozdraw...
    więcej

    5.0
    Fajny nowoczesny hotel z klasą... 2016-11-02
    Szczegóły oceny hotelu Moonlight:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel fajnie położony przy samej plaży, super baseny. Czyściutko i dobre jedzeni. Hotel wygląda na...
    więcej

    5.9

    Moonlight - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras
    Standardzimmer WC balkon lub taras
    Standardzimmer WC balkon
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras
    Standardzimmer WC balkon lub taras
    Tani pokój WC balkon lub taras
    Studio WC balkon lub taras
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras
    Standardzimmer WC balkon lub taras
    Tani pokój WC balkon lub taras
    Studio WC balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy
    Studio

    Moonlight - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Moonlight? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00