cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Atrium Beach, Słoneczny Brzeg
1 / 24
Ocena
hotelu:
1.4 / 5
Najbliższy termin
30.08 - 06.09
już od 2158 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.09 - 17.09
już od 1363 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Atrium Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Atrium Beach
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Atrium Beach:
1.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    1.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrium Beach Elenite to rewelacyjny hotel, usytuowany przy pięknej, piaszczystej plaży, w miejscowości Elenite ze sklepami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym bajkowy aquapark z 7 zjeżdżalniami. Pobyt w hotelu Atrium Beach Elenite to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w miejscowości Elenite, 9 km od kurortu Słoneczny Brzeg
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, w tym bajkowy aquapark -z basenem z 7 zjeżdżalniami, animacje, duży plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Hotel Atrium Beach w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrium Beach Elenite to rewelacyjny hotel, usytuowany przy pięknej, piaszczystej plaży, w miejscowości Elenite ze sklepami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym bajkowy aquapark z 7 zjeżdżalniami. Pobyt w hotelu Atrium Beach Elenite to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w miejscowości Elenite, 9 km od kurortu Słoneczny Brzeg
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, w tym bajkowy aquapark -z basenem z 7 zjeżdżalniami, animacje, duży plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Burgas

OPIS

Słoneczny kompleks może pochwalić się bajkowym Aquaparkiem. Urozmaicony program animacji wprowadza w wakacyjny klimat i zapewnia rozrywkę wszystkim gościom. W czasie wakacji każdy z przyjemnością zrelaksuje się na skąpanej w słońcu plaży. Idealne miejsce by wybrać się z najmłodszymi.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2007 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu znajdują się restauracja główna oraz 3 a'la carte w kompleksie Royal Club, 6 barów, windy, basen odkryty, aquapark "Atlantida" (otwarty od 01.06 do 15.09) z 7 zjeżdżalniami w kompleksie Royal Club (leżaki i parasole w aquaparku są bezpłatne dla gości Coral Travel), zestaw do prasowania (bezpłatny, do wypożyczenia na recepcji). Urozmaicony program animacyjny, w tym polskojęzyczny animator dla dzieci oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 5 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole, leżaki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (płatny ok. 7 BGN/dzień), minilodówkę, telefon, TV, łazienkę (suszarka, wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku: pokoje standardowe z widokiem na morze , pokoje standardowe z widokiem na park i okolice , apartamenty/suity - pokój dzienny i sypialnia

Wyżywienie

restauracja główna, 3 restauracje a'la carte w kompleksie Royal Club, bar na terenie hotelu, 5 barów (m.in. lobby bar, bar na plaży-płatny, bar przy basenie Atlantida) w kompleksie Royal Club All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, lody, podwieczorek serwowane w różnych godzinach w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Restauracje a la carte - w trakcie pobytu 4-7 nocy - jedna wizyta, 8-14 nocy - dwie wizyty, powyżej 15 nocy - trzy wizyty gratis. Wymagana rezerwacja.bułgarska "Sozopol" (otwarta od 15.05 do 15.09), śródziemnomorska "Mediterranean" (otwarta od 01.06 do 01.09), włoska "La Pizzerro Il Cervo" (otwarta od 01.06 do 15.09)

z myślą o dzieciach

polskojęzyczny animator od 22.06 do 15.09.2019, wykwalifikowani opiekunowie i animatorzy zabaw, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, m.in.: zajęcia plastyczne, gry planszowe, teatrzyk, zawody sportowe, mini klub jest wspólny dla całego kompleksu Royal Club Victoria (club Aladin 15.05-15.09; club Anabell 1.06-15.09), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna przedstawienia z udziałem dzieci, menu i krzesełko dla dziecka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), duży plac zabaw: zjeżdżalnie, huśtawki, basen z aquaparkiem dla dzieci i nastolatków (wspólny dla czterech obiektów), minilunapark (na terenie kompleksu, działa od 01.06 do 15.09 w wyznaczonych dniach i godzinach)

w cenie

animacje (1.06-15.09), aerobik, korty tenisowe, minigolf, siłownia, mini boisko do piłki nożnej, tenis stołowy

płatne

centrum SPA, salon piękności, masaż, sauna, łaźnia turecka, squash, rakiety i piłki do tenisa ok. 12lv/h, kręgle, sporty wodne na plaży, sprzęt do gry w minigolfa

dodatkowe informacje

Większość udogodnień jest wspólnych dla kompleksu Royal Club Victoria.

Aktualizacja opisu

05.07.2019 13:54

usługi dostępne w hotelu

Polskie animacje Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Opis hotelu Atrium Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Elegancki i przyjemny hotel Atrium Beach jest świetną propozycją dla każdego, kto chce spędzić aktywne wakacje w zielonym i spokojnym otoczeniu. Hotel ten wchodzi w skład wielkiego, rozbudowanego i pełnego rozrywek kompleksu Elenite Holiday Village, a do tego tuż przy plaży z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Do centrum niewielkiego, turystycznego miasta Sv. Vlas jest tylko 3 km, do Słonecznego Brzegu zaś około 10 km. Poruszanie się po okolicy ułatwia rozbudowana sieć połączeń autobusowych. Rozrywek dostarczą restauracje, bary i sklepy znajdujące się na terenie całego kompleksu.

Do dyspozycji gości

Goście mogą korzystać z przestronnego lobby z całodobową recepcją. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna oraz a'la carte, jak również trzy bary: w lobby, na plaży i przy basenie, pub i klub nocny. Dodatkowo hotel udostępnia salę konferencyjną, pasaż handlowy z niezliczoną ilością sklepów, salon fryzjerski i kosmetyczny, a także wypożyczalnię samochodów. Wymiana walut możliwa jest w hotelowym kantorze. Bezpłatnie oferowany jest dostęp do internetu bezprzewodowego, a korzystanie z kącika internetowego jest możliwe za dodatkową opłatą.

Pokoje

Dostępnych jest ponad 140 pokoi, wszystkie znajdują się w stylowym, 9-piętrowym budynku wyposażonym w windy. Hotel Atrium Beach oferuje pokoje standardowe, przeznaczone dla 2 osób dorosłych z możliwością dostawek. Pokoje są kameralne, wszystkie zostały odnowione w 2010 roku, wyposażone są w klimatyzację centralną, telewizję, balkon lub taras (może być to falkon francuski), a za dodatkową opłatą również w mini-bar i sejf. Pokoje mają widok na park i kompleks hotelowy lub na morze.

Wyżywienie

Hotel Atrium Beach oferuje opcję All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski poza godzinami posiłków głównych, lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe (10:00 - 22:30). Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. 

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia jeden basen o dużej powierzchni, leżaki i parasole dostępne są bezpłatne. Na terenie kompleksu znajduje się rozbudowany park wodny, z którego można korzystać bez dodatkowych opłat. Do dyspozycji jest również centrum SPA, siłownia, korty tenisowe, tenis stołowy i inne atrakcje, na plaży dostępna jest bogata oferta sportów wodnych.

DLA DZIECI

Dla najmłodszych gości hotelu przygotowano duży plac zabaw, prowadzony jest bogaty program animacyjny, w szczycie sezonu również w języku polskim. Dodatkowo dzieci mogą spędzać czas w miniklubie wspólnym dla całego kompleksu. Na zapytanie dostępne są łóżeczka dla niemowląt.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrium Beach Elenite to rewelacyjny hotel, usytuowany przy pięknej, piaszczystej plaży, w miejscowości Elenite ze sklepami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym bajkowy aquapark z 7 zjeżdżalniami. Pobyt w hotelu Atrium Beach Elenite to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w miejscowości Elenite, 9 km od kurortu Słoneczny Brzeg
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, w tym bajkowy aquapark -z basenem z 7 zjeżdżalniami, animacje, duży plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Elegancki, ośmiopiętrowy hotel, zbudowany w 2007 r. Wchodzi w skład dużego kompleksu wakacyjnego Holiday Village Elenite. Plaża, spokojna, zielona okolica, atrakcje rekreacyjne i sportowe. Nikt się tu nie nudzi!

Położenie

Przy piaszczystej plaży, w wiosce turystycznej Elenite, ok. 3 km od Sveti Vlas, 12 km od centrum Słonecznego Brzegu, 15 km od Nessebaru, 40 km od lotniska w Burgas. W pobliżu znajdują się lokale gastronomiczne, sklepy, przystanek autobusowy oraz inne hotele kompleksu.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i darmowym Wi-Fi, windy, kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, restauracja główna, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży. Na terenie kompleksu sklepy, sala konferencyjna, punkt medyczny, kilkanaście lokali gastronomicznych, m.in. pub, klub nocny, kawiarnia, bary, restauracje, piwnica win. Większość obiektów jest otwarta do 15 września.  

Pokoje

144 pokoje (ok. 25 m kw.) z klimatyzacją sterowaną centralnie, łazienką (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), TV sat, telefonem, płatnym sejfem 7BGN/dzień, płatnymi łaczami interenetowymi i minibarem. Częściowy widok na morze lub kompleks hotelowy i park.ożliwość wypożyczenia czajnika (za depozytem).

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (07.30-10.00) obiady (12.30-14.30), kolacje (18.00-21.00) w formie bufetów w restauracji głównej, przekąski, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach, raz na pobyt kolacja w restauracji a' la carte (konieczna rezerwacja).  Bary na plaży dodatkowo płatne.  

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny (serwis plażowy gratis, ręczniki za depozytem), siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie, aerobik, minigolf, sala fitness, szachy, kort tenisowy (płatne wypożyczenie rakiet, piłeczek i oświetlenie), tenis stołowy, rzutki, aquapark Atlantis (czynny od 01.06 do 15.09), dzienne i wieczorne animacje, program rozrywkowy.  Odpłatnie: bilard, sauna, łaźnia, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne, masaże, squash, kręgle, gry elektroniczne, sporty wodne, wypożyczalnia rowerów. Niektóre spośród wymienionych części infrastruktury i atrakcji znajdują się na terenie kompleksu Elenite.

Dla Dzieci

Na terenie kompleksu: brodzik, dwa minikluby: Aladdin i Anabel (4-12 lat), animacje, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce, menu dziecięce.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT. 


Opis hotelu Atrium Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Elegancki i przyjemny hotel Atrium Beach jest świetną propozycją dla każdego, kto chce spędzić aktywne wakacje w zielonym i spokojnym otoczeniu. Hotel ten wchodzi w skład wielkiego, rozbudowanego i pełnego rozrywek kompleksu Elenite Holiday Village, a do tego tuż przy plaży z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Do centrum niewielkiego, turystycznego miasta Sv. Vlas jest tylko 3 km, do Słonecznego Brzegu zaś około 10 km. Poruszanie się po okolicy ułatwia rozbudowana sieć połączeń autobusowych. Rozrywek dostarczą restauracje, bary i sklepy znajdujące się na terenie całego kompleksu.

Do dyspozycji gości

Goście mogą korzystać z przestronnego lobby z całodobową recepcją. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna oraz a'la carte, jak również trzy bary: w lobby, na plaży i przy basenie, pub i klub nocny. Dodatkowo hotel udostępnia salę konferencyjną, pasaż handlowy z niezliczoną ilością sklepów, salon fryzjerski i kosmetyczny, a także wypożyczalnię samochodów. Wymiana walut możliwa jest w hotelowym kantorze. Bezpłatnie oferowany jest dostęp do internetu bezprzewodowego, a korzystanie z kącika internetowego jest możliwe za dodatkową opłatą.

Pokoje

Dostępnych jest ponad 140 pokoi, wszystkie znajdują się w stylowym, 9-piętrowym budynku wyposażonym w windy. Hotel Atrium Beach oferuje pokoje standardowe, przeznaczone dla 2 osób dorosłych z możliwością dostawek. Pokoje są kameralne, wszystkie zostały odnowione w 2010 roku, wyposażone są w klimatyzację centralną, telewizję, balkon lub taras (może być to falkon francuski), a za dodatkową opłatą również w mini-bar i sejf. Pokoje mają widok na park i kompleks hotelowy lub na morze.

Wyżywienie

Hotel Atrium Beach oferuje opcję All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski poza godzinami posiłków głównych, lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe (10:00 - 22:30). Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. 

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia jeden basen o dużej powierzchni, leżaki i parasole dostępne są bezpłatne. Na terenie kompleksu znajduje się rozbudowany park wodny, z którego można korzystać bez dodatkowych opłat. Do dyspozycji jest również centrum SPA, siłownia, korty tenisowe, tenis stołowy i inne atrakcje, na plaży dostępna jest bogata oferta sportów wodnych.

DLA DZIECI

Dla najmłodszych gości hotelu przygotowano duży plac zabaw, prowadzony jest bogaty program animacyjny, w szczycie sezonu również w języku polskim. Dodatkowo dzieci mogą spędzać czas w miniklubie wspólnym dla całego kompleksu. Na zapytanie dostępne są łóżeczka dla niemowląt.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrium Beach Elenite to rewelacyjny hotel, usytuowany przy pięknej, piaszczystej plaży, w miejscowości Elenite ze sklepami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym bajkowy aquapark z 7 zjeżdżalniami. Pobyt w hotelu Atrium Beach Elenite to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w miejscowości Elenite, 9 km od kurortu Słoneczny Brzeg
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, w tym bajkowy aquapark -z basenem z 7 zjeżdżalniami, animacje, duży plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony jest w malowniczej zatoce w wiosce wakacyjnej Elenite, położonej 45 km od lotniska w Burgas i 10 km od centrum Słonecznego Brzegu. Hotel zapewnia Klientom odpoczynek w zacisznym i spokojnym miejscu w otoczeniu zieleni

Plaża

Bezpośrednio przy piaszczystej, szerokiej plaży; Leżaki i parasole na plaży są bezpłatne.

Zakwaterowanie

144 pokoje; Typy pokoi: standardowe (ok. 25m2); Wyposażenie: suszarka do włosów, sejf (płatny ok. 7 leva/dzień), mini bar, TV, telefon, klimatyzacja, balkon.

Restauracje i bary

Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte na terenie kompleksu (narodowa bułgarska, kuchnia śródziemnomorska). Goście mogą raz na tydzień skorzystać z restauracji a' la carte po uprzedniej rezerwacji); 4 bary: lobby bar, bar przy basenie, pub w Aquaparku, (bar na plaży-płatny); Na terenie kompleksu znajdują się również pub irlandzki, klub nocny, cukiernia (dodatkowo płatne).

Wyżywienie

Opcja All inclusive obejmuje: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej; Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach w godzinach 10.00-24.00, w barze w klubie nocnym do 02:00.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny, Aquapark ze zjeżdżalniami; Bezpłatnie: siatkówka plażowa, aerobik, wodna gimnastyka, water polo, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness, bilard, kort tenisowy, mini golf, (atrakcje znajdują się na terenie całego kompleksu); Odpłatnie: centrum spa (masaże, sauna, gabinet kosmetyczny, jacuzzi), kręgle, akcesoria do gry w tenisa, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark, nowopowstały lunapark (ciuchcia, karuzele), brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt (darmowe).

Pozostałe udogodnienia

Supermarket, pralnia, sejf (płatny ok. 7 leva/dzień), centrum urody, fryzjer, parking (płatny ok. 12 leva/dzień), bankomat, kawiarenka internetowa (płatna w hotelu Royal Park), winiarnia ( w pobliżu hotelu Royal Castle), sale konferencyjne, apteka, bezprzewodowy dostęp do internetu Wi-Fi w pobliżu recepcji.

Naszym zdaniem

Hotel dedykowany w szczególności rodzinom z dziećmi oraz osobom aktywnym. Atutem jest również piękna piaszczysta plaża oraz rozbudowane zaplecze sportowo - rekreacyjne. Bogaty program all inclusive.

Strona internetowa

http://www.atriumbeach-bg.net


Opis hotelu Atrium Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Elegancki i przyjemny hotel Atrium Beach jest świetną propozycją dla każdego, kto chce spędzić aktywne wakacje w zielonym i spokojnym otoczeniu. Hotel ten wchodzi w skład wielkiego, rozbudowanego i pełnego rozrywek kompleksu Elenite Holiday Village, a do tego tuż przy plaży z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Do centrum niewielkiego, turystycznego miasta Sv. Vlas jest tylko 3 km, do Słonecznego Brzegu zaś około 10 km. Poruszanie się po okolicy ułatwia rozbudowana sieć połączeń autobusowych. Rozrywek dostarczą restauracje, bary i sklepy znajdujące się na terenie całego kompleksu.

Do dyspozycji gości

Goście mogą korzystać z przestronnego lobby z całodobową recepcją. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna oraz a'la carte, jak również trzy bary: w lobby, na plaży i przy basenie, pub i klub nocny. Dodatkowo hotel udostępnia salę konferencyjną, pasaż handlowy z niezliczoną ilością sklepów, salon fryzjerski i kosmetyczny, a także wypożyczalnię samochodów. Wymiana walut możliwa jest w hotelowym kantorze. Bezpłatnie oferowany jest dostęp do internetu bezprzewodowego, a korzystanie z kącika internetowego jest możliwe za dodatkową opłatą.

Pokoje

Dostępnych jest ponad 140 pokoi, wszystkie znajdują się w stylowym, 9-piętrowym budynku wyposażonym w windy. Hotel Atrium Beach oferuje pokoje standardowe, przeznaczone dla 2 osób dorosłych z możliwością dostawek. Pokoje są kameralne, wszystkie zostały odnowione w 2010 roku, wyposażone są w klimatyzację centralną, telewizję, balkon lub taras (może być to falkon francuski), a za dodatkową opłatą również w mini-bar i sejf. Pokoje mają widok na park i kompleks hotelowy lub na morze.

Wyżywienie

Hotel Atrium Beach oferuje opcję All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski poza godzinami posiłków głównych, lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe (10:00 - 22:30). Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. 

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia jeden basen o dużej powierzchni, leżaki i parasole dostępne są bezpłatne. Na terenie kompleksu znajduje się rozbudowany park wodny, z którego można korzystać bez dodatkowych opłat. Do dyspozycji jest również centrum SPA, siłownia, korty tenisowe, tenis stołowy i inne atrakcje, na plaży dostępna jest bogata oferta sportów wodnych.

DLA DZIECI

Dla najmłodszych gości hotelu przygotowano duży plac zabaw, prowadzony jest bogaty program animacyjny, w szczycie sezonu również w języku polskim. Dodatkowo dzieci mogą spędzać czas w miniklubie wspólnym dla całego kompleksu. Na zapytanie dostępne są łóżeczka dla niemowląt.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrium Beach Elenite to rewelacyjny hotel, usytuowany przy pięknej, piaszczystej plaży, w miejscowości Elenite ze sklepami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym bajkowy aquapark z 7 zjeżdżalniami. Pobyt w hotelu Atrium Beach Elenite to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w miejscowości Elenite, 9 km od kurortu Słoneczny Brzeg
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, w tym bajkowy aquapark -z basenem z 7 zjeżdżalniami, animacje, duży plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Jest częścią rozległego kompleksu wypoczynkowego Royal Club Victoria Elenite, oferującego wszystko, czego można zapragnąć podczas letniego wypoczynku. Hotel zlokalizowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy, zapewnia swoim Gościom ciekawą ofertę rozrywkową, liczne bary i restauracje, możliwość korzystania z infrastruktury całego kompleksu i liczne atrakcje dla najmłodszych - aquapark, mini klub, lunapark

Położenie

 Elenite, ok 15 km od Nessebaru, ok. 9 km od Słonecznego Brzegu. W pobliżu - park wodny Atlantida, sklepy, bary. Lotnisko Burgas, ok. 36 km od hotelu. Lotnisko Burgas ok. 36 km od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy  hotelu, piaszczysta; leżaki i parasole na plaży bezpłatne.

Hotel

Internet - Wi-Fi bezpłatne w miejscach ogólnodostępnych. Hotel dysponuje ponad 145 pokojami. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, przechowalnia bagażu, kantor. Płatne - wypożyczalnia samochodów, parking (ok.12BGN-6euro za dzień), centrum Spa, sklepy, apteka, pomoc medyczna (usługi rozlokowane na terenie całego kompleksu). Oficjalna kategoria bułgarska ****

Pokoje

Klimatyzacja, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), sejf (płatny, ok. 7 BGN/dzień), TV-sat, mała lodówka, telefon, balkon, balkon francuski lub taras, powierzchnia ok. 24 m2. Pokój standardowy z bocznym widokiem na morze - 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 1 lub 2 dzieci. Pokój z widokiem na morze dodatkowo płatny.

Rekreacja, sport, atrakcje

Basen zewnętrzny, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie. Na terenie kompleksu - 6 razy w tygodniu dzienny i wieczorny program sportowo-rekreacyjny,  aquapark Atlantida, szachy, piłka nożna, lunapark, fitness; płatne - squash, kort tenisowy (płatne wypożyczenie sprzętu), minigolf (wypożyczenie sprzętu za kaucją), gry wideo, sporty wodne na plaży, bilard, centrum Spa.

Dla dzieci

Dziecięce krzesła w restauracji, animacje. Na terenie kompleksu - plac zabaw, mini klub,  lunapark z karuzelami (czynny 6 dni w tygodniu w sezonie, w godz. 18.00-21.00)

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, lody w wyznaczonych barach. Wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Kolacja w restauracji a la carte raz na 7 dniowy pobyt - wymagana wcześniejsza rezerwacja.

Restauracje i bary

Restauracja główna, 3 restauracje a la carte na terenie kompleksu (bułgarska, śródziemnomorska, włoska), bar w lobby, bar na plaży (płatny). Na terenie kompleksu - 3 bary i klub.

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. W restauracjach obowiązuje formalny strój (mężczyźni długie spodnie). Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Część barów, restauracji i innych atrakcji działa tylko w wysokim sezonie (01.06-01.09). Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

Świadczenia w cenie

Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT. 

Warto wyróżnić

* Rozległy kompleks hotelowy Royal Club Victoria Elenite * Aquapark Atlantida * Spokojna okolica wymarzona na spacery i wędrówki do miasta * Bezpośrednio przy plaży * Animacje * WSZYSTKIE POKOJE Z BOCZNYM WIDOKIEM NA MORZE * Pokoje 2+2 


Opis hotelu Atrium Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Elegancki i przyjemny hotel Atrium Beach jest świetną propozycją dla każdego, kto chce spędzić aktywne wakacje w zielonym i spokojnym otoczeniu. Hotel ten wchodzi w skład wielkiego, rozbudowanego i pełnego rozrywek kompleksu Elenite Holiday Village, a do tego tuż przy plaży z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Do centrum niewielkiego, turystycznego miasta Sv. Vlas jest tylko 3 km, do Słonecznego Brzegu zaś około 10 km. Poruszanie się po okolicy ułatwia rozbudowana sieć połączeń autobusowych. Rozrywek dostarczą restauracje, bary i sklepy znajdujące się na terenie całego kompleksu.

Do dyspozycji gości

Goście mogą korzystać z przestronnego lobby z całodobową recepcją. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna oraz a'la carte, jak również trzy bary: w lobby, na plaży i przy basenie, pub i klub nocny. Dodatkowo hotel udostępnia salę konferencyjną, pasaż handlowy z niezliczoną ilością sklepów, salon fryzjerski i kosmetyczny, a także wypożyczalnię samochodów. Wymiana walut możliwa jest w hotelowym kantorze. Bezpłatnie oferowany jest dostęp do internetu bezprzewodowego, a korzystanie z kącika internetowego jest możliwe za dodatkową opłatą.

Pokoje

Dostępnych jest ponad 140 pokoi, wszystkie znajdują się w stylowym, 9-piętrowym budynku wyposażonym w windy. Hotel Atrium Beach oferuje pokoje standardowe, przeznaczone dla 2 osób dorosłych z możliwością dostawek. Pokoje są kameralne, wszystkie zostały odnowione w 2010 roku, wyposażone są w klimatyzację centralną, telewizję, balkon lub taras (może być to falkon francuski), a za dodatkową opłatą również w mini-bar i sejf. Pokoje mają widok na park i kompleks hotelowy lub na morze.

Wyżywienie

Hotel Atrium Beach oferuje opcję All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski poza godzinami posiłków głównych, lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe (10:00 - 22:30). Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. 

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia jeden basen o dużej powierzchni, leżaki i parasole dostępne są bezpłatne. Na terenie kompleksu znajduje się rozbudowany park wodny, z którego można korzystać bez dodatkowych opłat. Do dyspozycji jest również centrum SPA, siłownia, korty tenisowe, tenis stołowy i inne atrakcje, na plaży dostępna jest bogata oferta sportów wodnych.

DLA DZIECI

Dla najmłodszych gości hotelu przygotowano duży plac zabaw, prowadzony jest bogaty program animacyjny, w szczycie sezonu również w języku polskim. Dodatkowo dzieci mogą spędzać czas w miniklubie wspólnym dla całego kompleksu. Na zapytanie dostępne są łóżeczka dla niemowląt.



Atur

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrium Beach Elenite to rewelacyjny hotel, usytuowany przy pięknej, piaszczystej plaży, w miejscowości Elenite ze sklepami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym bajkowy aquapark z 7 zjeżdżalniami. Pobyt w hotelu Atrium Beach Elenite to gwarancja udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w miejscowości Elenite, 9 km od kurortu Słoneczny Brzeg
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, w tym bajkowy aquapark -z basenem z 7 zjeżdżalniami, animacje, duży plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIABOJ

Hotel info

Atrium Beach, razem z Andalucia Beach to bliźniacze hotele, położone tuż przy piaszczystej plaży na terenie imponującego, wakacyjnego kompleksu Royal Club Victoria w Elenite. Na przestronnym, strzeżonym terenie, otoczonym wzgórzami, które łagodnie opadają ku morzu, położone są wygodne hotele i apartamenty. Dla komfortu gości przygotowano również liczne bary oraz restauracje, centrum animacji oferujące program zabawy i zajęć sportowych, a tutejszy amfiteatr proponuje wieczorne show lub zabawę przy muzyce na żywo. Wszystko to sprawia iż kompleks ogarnia wszechobecna atmosfera wakacji i błogiego relaksu. To również wyjątkowe miejsce z uwagi na prywatną plażę i park wodny Atlantyda, prawdziwy raj dla amatorów wodnych atrakcji. To doskonałe miejsce wypoczynku dla rodzin z dziećmi, jak i dla wszystkich, którzy pragną wypoczywać na terenie dużego resortu, z dala od gwaru tradycyjnego, nadmorskiego kurortu. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Elenite, na terenie kompleksu wakacyjnych hoteli i apartamentów Royal Club Victoria. W pobliżu kompleksu przystanek komunikacji lokalnej. Tętniący życiem kurort Słoneczny Brzeg ok.10 km, malowniczy Neseber ok. 15 km. Lotnisko w Burgas ok. 40km.

Plaża

przed hotelem (dojście przez teren resortu), piaszczysta, przy plaży trawiaste tarasy - bezpłatne leżaki (ilość ograniczona).

Hotel

145 pokoi, hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna, lobby bar, wymiana walut. Na terenie kompleksu: sezonowe bary i restauracje a la carte m.in. kuchnia bułgarska i śródziemnomorska, cafeteria, butiki z pamiątkami, sezonowe centrum animacji, amfiteatr, sezonowy night club, płatny kącik internetowy, tereny zielone, płatne miejsca parkingowe przed terenem kompleksu.

Pokój

standardowo wyposażony, klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), płatny sejf, balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki co może jednak zmniejszać komfort zakwaterowania. Pokój typu APP1 (większy metraż) wydzielona sypialnia 2-osobowa oraz część wypoczynkowa z sofą, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci (sofa - wspólne spanie). Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Na terenie kompleksu: centrum animacji, cykliczne rozgrywki sportowe, programy rozrywkowe i wieczory z muzyką. Bilard, tenis stołowy, rzutki, automaty do gry, kręgle, mini golf, kort tenisowy, sezonowo sporty wodne - część atrakcji płatna dodatkowo. Płatne centrum Spa z fitness, masażem, sauną i łaźnią parową. Park wodny Atlantyda (sezon letni) wstęp i atrakcje wodne bezpłatnie.

Dzieci

na terenie kompleksu brodziki, kącik zabaw, cykliczne programy animacyjne i zajęcia sportowe prowadzone przez zespół animatorów na terenie kompleksu

Opcje wyżywienia

- all inclusive

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / 10:00-24:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole w barze na terenie hotelu / w wyznaczonych godzinach napoje, snacki, przekąski lub słodycze dostępne w licznych barach na terenie kompleksu / 09:00-17:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne piwo w sezonowym barze na terenie parku wodnego Atlantyda / 20:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz wybrane lokalne alkohole w sezonowej sali animacyjnej / 22:00-02:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz wybrane lokalne alkohole w sezonowym night clubie / kolacja w wybranej restauracji a'la carte na terenie kompleksu (dot. pobytu min 4 noce, w miarę dostępności miejsc, wymagana wcześniejsza rezerwacja) / leżaki przy basenie i w parku wodnym bezpłatnie / wstęp do parku wodnego Atlantyda (01.06-15.09). Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu.

Nasza opinia

wygodny hotel funkcjonujący w ramach przestrzennego, wakacyjnego resortu z bogatą infrastrukturą sportową, ofertą rozrywek i aqua parkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi oraz dla pragnących wypocząć w miejscu zapewniającym pełen zakres udogodnień i atrakcji. Słabym punktem może być poziom serwisu.

190401Przewóz bagażu

- bagaż podręczny do 5kg - bagaż rejestrowany do 20kg

uwaga

nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - przewóz bagażu rejestowanego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - lokalna taksa klimatyczna - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- świadczeń dodatkowych


Opis hotelu Atrium Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Elegancki i przyjemny hotel Atrium Beach jest świetną propozycją dla każdego, kto chce spędzić aktywne wakacje w zielonym i spokojnym otoczeniu. Hotel ten wchodzi w skład wielkiego, rozbudowanego i pełnego rozrywek kompleksu Elenite Holiday Village, a do tego tuż przy plaży z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Do centrum niewielkiego, turystycznego miasta Sv. Vlas jest tylko 3 km, do Słonecznego Brzegu zaś około 10 km. Poruszanie się po okolicy ułatwia rozbudowana sieć połączeń autobusowych. Rozrywek dostarczą restauracje, bary i sklepy znajdujące się na terenie całego kompleksu.

Do dyspozycji gości

Goście mogą korzystać z przestronnego lobby z całodobową recepcją. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna oraz a'la carte, jak również trzy bary: w lobby, na plaży i przy basenie, pub i klub nocny. Dodatkowo hotel udostępnia salę konferencyjną, pasaż handlowy z niezliczoną ilością sklepów, salon fryzjerski i kosmetyczny, a także wypożyczalnię samochodów. Wymiana walut możliwa jest w hotelowym kantorze. Bezpłatnie oferowany jest dostęp do internetu bezprzewodowego, a korzystanie z kącika internetowego jest możliwe za dodatkową opłatą.

Pokoje

Dostępnych jest ponad 140 pokoi, wszystkie znajdują się w stylowym, 9-piętrowym budynku wyposażonym w windy. Hotel Atrium Beach oferuje pokoje standardowe, przeznaczone dla 2 osób dorosłych z możliwością dostawek. Pokoje są kameralne, wszystkie zostały odnowione w 2010 roku, wyposażone są w klimatyzację centralną, telewizję, balkon lub taras (może być to falkon francuski), a za dodatkową opłatą również w mini-bar i sejf. Pokoje mają widok na park i kompleks hotelowy lub na morze.

Wyżywienie

Hotel Atrium Beach oferuje opcję All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski poza godzinami posiłków głównych, lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe (10:00 - 22:30). Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. 

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia jeden basen o dużej powierzchni, leżaki i parasole dostępne są bezpłatne. Na terenie kompleksu znajduje się rozbudowany park wodny, z którego można korzystać bez dodatkowych opłat. Do dyspozycji jest również centrum SPA, siłownia, korty tenisowe, tenis stołowy i inne atrakcje, na plaży dostępna jest bogata oferta sportów wodnych.

DLA DZIECI

Dla najmłodszych gości hotelu przygotowano duży plac zabaw, prowadzony jest bogaty program animacyjny, w szczycie sezonu również w języku polskim. Dodatkowo dzieci mogą spędzać czas w miniklubie wspólnym dla całego kompleksu. Na zapytanie dostępne są łóżeczka dla niemowląt.



Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Atrium Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Atrium Beach!
https://youtu.be/ToUydJdj1Hg
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Atrium Beach

1.4
zdecydowanie odradzam

wyżywienie tragiczne, właściwie nic nie nadaje się do jedzenia. Pokoje brudne, porwane prześcieradła, winda zacina się, brak wody do posiłków. niewystarczająca liczba kubków, talerzy oraz stolików. Wyżywienie zawsze to samo i nie nadające się całkowicie do spożycia. tylko jeden bar w stołówce, trzeba długo czekać, żeby dostać kawę, herbatę, cokolwiek. hotel położony w okolicy w której nic nie ma, tylko hotele i nic więcej (nie licząc paru sklepów sprzedających badziewia z Chin) WIFI nie działa, personel słabo mówi po angielsku, klimatyzacja raz działa, raz nie. ogólnie zdecydowania odradzam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.4
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    3.9
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Obsługa
    3.7
HolidayCheck
Ocena Atrium Beach:
3.9 / 6

Monika Robert z dzieckiem lipiec 2017 2017-07-31
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Atrium hotel godny polecenia 2008-02-26
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.5

3.8
Hotel atrium niezapomniane wakacje 2008-06-08
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

4.8
Bardzo ładny hotel 2009-03-09
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Lokalizacja super, plaża super, atrakcje na miejscu super, pokoje czyste, jedzenie ok, pogoda ok, cz...
więcej

5.9
Moja opinia! 2010-05-22
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.3

Polecam ten hotel,jest to pięknie położony nad samym morzem oprócz tego w obiekcie znajduje się te...
więcej

5.3
Miło spędzone wakacje 2013-08-21
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Atrium Beach 2015-07-11
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    1.0

2.2
Tragedii nie było, ale wrócić tam nie wrócę 2015-08-01
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Za żadne pieniądze nie jedźcie do tej nory! 2015-08-10
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.3
Atrium Beach - dla żądnych przygód survivalowych 2015-08-17
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Masakra 2015-08-18
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    1.8

Nie polecam tego hotelu.Brud smrud i ubóstwo.W pokojach wykladziny brudne ,w lazience tez nie zbyt p...
więcej

2.5
Udane wczasy 2015-08-26
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

Hotel ładny i bardzo fajnie położony. Przy samym morzu. Jednak z całego kompleksu czyli 2 innych hot...
więcej

5.1
Nie polecam hotelu 2015-08-26
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    1.8

Brak podstawowych zasad higieny,brudno w pokoju-pościel,ręczniki,wykładzina,łazienka.Obsługa nieuprz...
więcej

2.6
Hotel dla prawdziwych twardzieli! 2015-08-29
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Nie polecam z dziećmi 2015-09-06
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    1.0

2.7
Odradzam! 2015-10-19
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

1.5
Średni hotel za średnią cenę... 2015-10-22
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Omijajcie Atrium w Elenite szerokim łukiem! 2016-09-14
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    1.7
  • Obsługa
    2.8

Takiego syfu jak w Atrium beach w Elenite nie widziałem nigdy . Pokoje nie sprzątane jak sie nie pob...
więcej

2.2
Hotel adekwatny do swojej ceny 2016-09-16
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Nie polecam! 2016-09-19
Szczegóły oceny hotelu Atrium Beach:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.5

Hotel lata świetności ma już dawno za sobą. Pokoje na pierwszy rzut oka nie wydają się złe, po bliżs...
więcej

1.6

Atrium Beach - możliwości zakwaterowania:

pok. 2 os. z bocznym widokiem na morze dbl side sea view
dbl stanadard [park view]
dbl stanadard [side sea view]
Apartament Park
Apartament z bocznym widokiem na morze
Pokój 2 osobowy DBL Park
APARTMENT PARK VIEW
SINGLE USE DOUBLE ROOM PARK VIEW
SINGLE USE DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW
APARTMENT SIDE SEA VIEW
DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW
DOUBLE ROOM PARK VIEW

Atrium Beach - Możliwości wyżywienia:


Atrium Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Atrium Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00