cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
1 / 26
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
20.10 - 23.10
już od 594 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.04 - 16.04
już od 500 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel Iberostar Bellevue
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Hotel Iberostar Bellevue
star 4

Czarnogóra: Bar
Ocena hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 kwietnia 2020

Hotel Hotel Iberostar Bellevue w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/CZARNOGÓRA

Wyposażenie

• Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/lobby: w cenie • recepcja • winda • sala TV • bankomat • ogród • taras • fryzjer • terminal internetowy: za opłatą • pralnia: za opłatą • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie • sale konferencyjne: 2

Karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

573 pokoje, 34 apartamenty

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• wymagana opłata klimatyczna • obiekt składa się z 3 budynków (każdy z oddzielną recepcją)

• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.

Telefon

+48 222043596

SMS

+ 48 799448800

E-mail

servicePL@TUI.com

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci: 4 - 12 lat, kilka razy w tygodniu • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki, parasole • plac zabaw • pokój gier i zabaw • menu dla niemowląt • wysokie krzesełka dla dzieci • klub dla nastolatków: 13 - 17 lat • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie • minidyskoteka • animacje dla nastolatków • animacje dla dzieci

Sport i wellness

W cenie • sala fitness/siłownia • siatkówka plażowa • aqua aerobik • aqua fitness • pilates • joga

Płatne • korty tenisowe • strefa spa • masaże • sauna

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• międzynarodowe animacje dla dorosłych

• przedstawienia

• zajęcia taneczne

• muzyka na żywo

• rzutki

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 3-4 os. • ok. 28 m2 • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon • Wi-Fi: w cenie • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - sierpień, centralnie sterowana

Pokój rodzinny FZX2

• 3-4 os. • ok. 28 m2 • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon • Wi-Fi: w cenie • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - sierpień, centralnie sterowana

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 20 m2 • widok na morze/widok na ogród • klimatyzacja: czerwiec - sierpień, centralnie sterowana, w cenie • pokój dzienno-sypialny • sejf • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras • Wi-Fi

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2

• 2-3 os. • ok. 20 m2 • widok na morze/widok na ogród • klimatyzacja: czerwiec - sierpień, w cenie, centralnie sterowana • pokój dzienno-sypialny • sejf • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras • Wi-Fi

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród/widok na park • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana, czerwiec-sierpień • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG2

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród/widok na park • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana, czerwiec-sierpień • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 20 m2 • klimatyzacja: czerwiec - sierpień, centralnie sterowana, w cenie • pokój dzienno-sypialny • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 20 m2 • klimatyzacja: czerwiec - sierpień, w cenie, centralnie sterowana • biurko • pokój dzienno-sypialny • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: w formie bufetu
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• przekąski o północy
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary • restauracje: 3
• główna restauracja "Terrace": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, menu dla niemowląt, potrawy bezglutenowe, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, raz w tygodniu 07:00 - 10:00, raz w tygodniu 12:30 - 14:30, raz w tygodniu 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• główna restauracja "Grand": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, menu dla niemowląt, potrawy bezglutenowe, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, raz w tygodniu 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• główna restauracja "Pizzeria Snack Bar": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking, popołudniowa herbata, raz w tygodniu 10:00 - 00:00, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne: 7
• Pianobar: w zależności od sezonu, raz w tygodniu 08:00 - 00:00, za opłatą
• bar przy zewnętrznym basenie: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
• bar przy plaży: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
• bar w lobby: 09:00 - 00:00, za opłatą
• bar przekąskowy "Pizzeria": raz w tygodniu 10:00 - 00:00, w cenie
• bar "Terrace Grand Bar": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
• bar "Terrace Park Bar": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka R

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Czarnogóra / Czarnogóra

Opis oferty:

Położony w pięknym ogrodzie, na powierzchni 40 tys. m², tuż przy jednej z najładniejszych plaż w Budvie, jest idealnym wyborem na aktywny, rodzinny wypoczynek w najpiękniejszym zakątku Czarnogóry. Z hotelowego tarasu podziwiać można niezapomniane widoki na turkusowe morze i zielone góry. Na miejscu są baseny, korty tenisowe, centrum wellness i minikluby dla dzieci w różnym wieku. Okolica kusi kameralnymi restauracjami i knajpkami, w których spróbować można lokalnych specjałów.

POŁOŻENIE:

w Czarnogórze, ok. 2 km od centrum BUDVY z restauracjami, barami i sklepami, ok. 64 km od miejscowości Ulcinj; ok. 25 km od lotniska w Tivacie; w centrum Budvy dworzec autobusowy.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, zalecane obuwie ochronne, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę (nieruchliwa), parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień), ręczniki za kaucją.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, sezonowo odnawiany, 566 pokoi, 3 budynki połączone korytarzami, 6-8 pięter, windy, w każdym z budynków recepcja oraz lobby, 2 restauracje Grand i Terrace - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie przed przyjazdem, pizzeria, bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, piano-bar, 2 bar na tarasie; 2 sale konferencyjne dla ok. 350 osób, taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: punt internetowy, sejf, usługi pralnicze, parking; akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard; na miejscu pobierana jest opłata klimatyczna: 1,5 EUR/os./dzień, dzieci do 2 lat - bez opłaty.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², elegancki, funkcjonalnie urządzony, klimatyzowany (czerwiec - sierpień), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka); pokoje z widokiem ogród i morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 dostawki lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny dla dorosłych: słodka woda, ok. 475 m² i ok. 270 m², gł. 1,0-1,6 m, brodzik dla dzieci, ok. 32 m², gł. ok. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; basen kryty w centrum wellness, słodka woda, ok. 52 m², gł. ok. 1,6 m; tenis stołowy, koszykówka, kręgle, rzutki, siatkówka, fitness; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-7 lat), maxiklub (8-12 lat), tennieklub (13-18 lat) przez 6 dni w tygodniu, okazyjne animacje dla dorosłych i dzieci oraz pokazy folklorystyczne (lipiec-sierpień); za opłatą: 3 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, centrum wellness: zabiegi na twarz i ciało, masaże, jacuzzi; sporty wodne na plaży (w sezonie).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu lub serwowane w wyznaczonej restauracji; przekąski w wyznaczonym miejscu (10.00-23.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00382/33425100, www.iberostar.com

GRATIS:

Wi-Fi


Rainbow

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Opis oferty

 

Położenie:

Duży kompleks hotelowy składający się z trzech budynków, położony w doskonale utrzymanym ogrodzie, zaledwie 35 min. Spacerem nadmorską promenadą od śródziemnomorskiej starówki w centrum Budvy. Budva jest największym i najbardziej znanym kurortem w Czarnogórze, oferującym wszelkie możliwe wakacyjne rozrywki. Znajdziemy tu liczne bary, restauracje, sklepy oraz dyskoteki. Transfer z lotniska w Podgoricy trwa ok. 1,5 godz.
Plaża:

Obiekt zlokalizowany tuż przy pięknej, żwirowo-kamienistej plaży - Becici. Leżaki i parasole na plaży - dodatkowo płatne (ok. 10 EUR/komplet).
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24h (w każdym budynku), restauracje główne - "Grand" oraz "Terrasse" (obowiązuje stroje formalne, dostępne bezpłatne krzesełka dla dzieci), kilka barów na terenie obiektu (w wyznaczonych godzinach dostępne w ramach formuły AI). Basen wewnętrzny, dwa baseny zewnętrzne (z wodą słodką), basen kryty, siłownia, taras słoneczny (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), ręczniki kąpielowe (dostępne za kaucją), brodzik dla dzieci z wodą słodką, plac zabaw. Na terenie hotelu znajduje się centrum SPA&Wellness (dodatkowo płatne).
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:00-14:00), kolacje (18:30-21:30) w formie bogatego bufetu. Snack bar (12:30-18:00) serwuje przekąski (pizza, show cooking) oraz słodycze (w wyznaczonych godzinach lody, naleśniki, ciasta). Napoje bezalkoholowe, alkoholowe oraz kawa i herbata podawane są w wybranych barach hotelowych (10:00-23:00).
Program sportowy i animacyjny:

Bogaty program animacyjny dla dzieci oraz dorosłych (siatkówka, darts, zajęcia w basenie), animacje wieczorne: mini disco dla dzieci, pokazy folklorystyczne oraz tematyczne. Na terenie hotelu plac zabaw dla dzieci oraz boiska sportowe: do koszykówki, siatkówki plażowej oraz korty tenisowe (w godzinach 11:00-15:00 bezpłatnie w ramach formuły AI). Wypożyczalnia sprzętów wodnych (dodatkowo płatne).
Internet:

W częściach wspólnych hotelu bezpłatny dostęp do sieci Wi-Fi. Kącik internetowy - za dodatkową opłatą (ok. 3,5 EUR/godz.)
Kategoria lokalna:

****+
Naszym zdaniem:

Iberostar Bellevueposiada wszelkie atuty do spędzenia idealnych wakacji: przepiękna plaża, bliskość kurortu, bogata infrastruktura hotelowa zapewniająca liczne atrakcje. Sieć Iberostar gwarantuje serwis na najwyższym poziomie dlatego też obiekt ten jest najczęściej wybieranym hotelem w Budvie. Polecamy!
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.4/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
W rezerwacjach prosimy o wpisywanie danych z dokumentu tożsamości Klientów (dowód lub paszport), z którymi będą podróżować, ponieważ są one niezbędne do tworzenia list granicznych.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż). UWAGA. Przylot do Podgoricy w wybranych terminach (dotyczy wylotu z Warszawy, Poznania i Katowic) lub do Dubrovnika w Chorwacji i transfer przez granicę chorwacko-czarnogórską. Przejazd na podstawie paszportu lub dowodu osobistego.
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej, taksy klimatycznej płatnej na miejscu ok. 1,5 EUR/dzień/os.(nie dotyczy hotelu Iberostar Bellevue)w zależności od położenia hotelu, oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

MONTENEGRO TOUR - cena ok. 45 EUR
Czyli Czarnogóra w pigułce! To wycieczka, dzięki której w najlepszy sposób można poznać najważniejsze miejsca związane z czarnogórską historią i turystycznymi atrakcjami dla ducha. Wyruszamy w kierunku Zatoki Kotorskiej (Fiordy na Adriatyku), zwiedzamy zabytkowy Kotor (miasto na liście dziedzictwa UNESCO), a następnie malowniczą górską trasą z której rozpościera się panorama fiordu kotorskiego udajemy się do górskiej wioski Njeguszi, słynącej m.in. z wyśmienitej suszonej szynki, której możemy skosztować w trakcie wyjazdu. Kolejny przystanek to przejazd do parku narodowego Lovćen oraz do Cetinja - dawnej czarnogórskiej stolicy. Następnie powrót na wybrzeże malowniczą górską trasą widokową. Podczas wycieczki zwiedzamy również Budvę, jedną z największych atrakcji turystycznych tego kraju.
ALBANIA - ORIENTALNY ŚWIAT EUROPY - cena ok. 45 EUR
Wyruszamy rano, aby dotrzeć do Szkodry, stolicy północnej Albanii, gdzie w samym środku Europy można poczuć na plecach oddech orientu. Wizyta w tym mieście pozwala nieco lepiej zrozumieć burzliwą i nieco mroczną historię tego tajemniczego kraju. Tutaj udajemy się na zamek Rozafa skąd roztacza się przepiękny widok na jezioro Szkoderskie - największe jezioro na Bałkanach. Następnie czeka na nas przejazd do Kruji, stolicy albańskiej tradycji, gdzie zatrzymujemy się na starym bazarze oraz przy zabytkowej twierdzy w pobliżu której znajduje się odwiedzane przez nas Muzeum Skanderbega. Jest również możliwość degustacji tradycyjnej kuchni albańskiej w ramach przerwy na obiad (7 eur). Ta wycieczka to doskonała okazja do doświadczenia odmiennej albańskiej kultury i obserwowania realiów codziennego życia społecznego mieszkańców tego kraju.

KANIONY CZARNOGÓRY - cena ok. 45 EUR
Rozpoczynamy przejazd od malowniczego płaskowyżu w pobliżu miasta Nikszić, aby dotrzeć do stolicy gór, Żabljaka. Następnie odpoczynek nad Czarnym Jeziorem, który jest wspaniałą okazją do cieszenia się górską przyrodą. Przejazd na prawie 500-metrowy most na rzece Tarze rozpostarty pomiędzy brzegami największego kanionu Europy. Spacer po moście i chwila odpoczynku pozwolą na pełne przeżywanie wrażeń i emocji związanych z tym magicznym miejscem. Z mostu ruszamy wzdłuż kanionu Tary, najgłębszego w Europie, do kanionu rzeki Moraczy, którym zjeżdżamy do wybrzeża, zatrzymując się po drodze w Monastyrze Moracza. Podczas przejazdów przez kaniony postoje na tarasach widokowych oraz przerwa na obiad (dodatkowo płatny).
LAZUROWE MONTENEGRO - REJS PO ZATOCE KOTORSKIEJ - cena ok. 35 EUR.
Rejs po jednej z najpiękniejszych zatok południowej części Europy (UNESCO). Wypływamy z portu w Tivacie, podziwiając luksusową marinę Porto Montenegro. Płynąc wzdłuż imponujących kotorskich fiordów dotrzemy do plaży Žanjice, uważanej za najbardziej malowniczą na całej Riwierze Hercegnowskiej. Plażowanie i kąpiel w krystalicznie czystym Adriatyku, chętni mogą urozmaicić wizytą w Błękitnej Grocie, gdzie pływając w promieniach wpadającego do jaskini słońca, można cieszyć oko najgłębszym odcieniem lazuru czarnogórskiego morza (jeśli pogoda nie pozwoli na plażowanie odwiedzimy miasto Herceg Novi). Nasz statek popłynie również do Perastu, barokowej perły Boki Kotorskiej. Przepiękne, niewielkie miasteczko leżące u zboczy fiordu, słynące ze swojego bogactwa, architektury i mieszkańców - wyśmienitych żeglarzy. Zakotwiczymy przy wyspie Matki Boskiej ze Skały, miejscu jak z pocztówek, a chętni zwiedzą Kościółek na wyspie, namacalny dowód potęgi niewielkiej osady. Później pożeglujemy w stronę portu w Kotorze, gdzie zakończymy naszą morską przygodę. Powrót do hotelu na kolację.
BOKA BY NIGHT - WIECZORNY REJS PO ZATOCE KOTORSKIEJ
-
cena ok. 35 EUR.
Wieczorny rejs po jednej z najpiękniejszych zatok południowej części Europy (UNESCO). Wczesnym wieczorem wypływamy z portu w Kotorze. Płynąc wzdłuż imponujących kotorskich fiordów, z krótką przerwą na kąpiel (jeśli warunki pogodowe na to pozwolą), dotrzemy do Perastu, barokowej perły Boki Kotorskiej, lśniącej w blasku zachodzącego słońca. Perast to przepiękne, niewielkie miasteczko leżące u zboczy fiordu, słynące ze swojego bogactwa, architektury i mieszkańców - wyśmienitych żeglarzy. Po przerwie pożeglujemy w stronę portu w Tivacie, racząc się kolacją serwowaną na statku (posiłek wliczony w cenę). Rejs zakończymy w Porto Montenegro, najbardziej luksusowej części czarnogórskiego wybrzeża, gdzie przez chwilę wtopimy się w wieczorną, śródziemnomorską atmosferę tego miejsca. Powrót do hotelu w godzinach nocnych.
THETH - W KRAINIE ALBAŃSKIEJ VENDETTY - cena ok. 90 EUR.
Wyjazd wcześnie rano. Przejazd do Albanii, gdzie zaczynamy naszą przygodę wsiadając do jeepów. Celem jest Theth - niewielka, piękna osada, zagubiona pośród dzikich i niedostępnych gór Północnoalbańskich nazywanych też górami Przeklętymi. Czas w tym miejscu się zatrzymał - pozostały tradycje, wspaniali ludzie, natura i niesamowite widoki. Najpierw trasa wiedzie drogą asfaltową, ale szybko zmienia się w trakt o nawierzchni szutrowej i kamienistej przeznaczony dla aut terenowych. Z Thethu udamy się pieszo przez wieś, szlakiem widokowym do wodospadu (ok, 1,5 h). Odwiedzimy symbol Thehtu - tzw., kulę - kamienną wieżę, gdzie według tradycji ukrywali się mężczyźni w czasie trwania vendetty czyli krwawej zemsty. Tam powita nas przedstawiciel rodziny, do której wieża należy od pokoleń. Po zwiedzaniu lunch w cenie (sałatka, wołowina lub kurczak, deser, woda).Powrót do hotelu w godzinach wieczornych.

Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela w Czarnogórze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
Inne

CZARNOGÓRA
informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. (Choć Czarnogóra nie jest oficjalnie w strefie euro ani w UE). Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. Dolary USA można wymienić w bankach w każdej miejscowości.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Czarnogóry na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l - 0,6 EUR piwo w barze ok 1,5-3 EUR kawa w kawiarni od 0.5-1 EUR. Ceny w kurortach w sezonie są nieco wyższe od tych poza sezonem i tych w głębi kraju.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.50 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
System publicznych aparatów telefonicznych praktycznie nie istnieje. Zamiast tego szeroko rozwiniętą usługą jest telefonia VoIP dostępna w kafejkach internetowych i bardzo tania. Telefony komórkowe działają w całej Czarnogórze. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora. Warto zabrać telefon bez blokady sim-lock i po przyjeździe kupić lokalną kartę pre paid.
Czarnogóra / Riviera Ulcinjska
Riwiera ulcinjska zachwyca orientem i różnorodnością plaż. Najbardziej znana to Wielka Plaża, szeroka piaszczysta plaża ciągnąca się na 13 kilometrów. Oprócz niej znajdziemy również wiele urokliwych zakątków jak np. plaża Valdanos - kamieniste miejsce idealne do snorkelingu, czy też plaże skaliste leżące w centrum miasta. Ulcinj i jego okolice to przede wszystkim mieszanka kultur, gdzie tradycyjny świat czarnogórski przeplata się z kulturą albańską. Na udany wypoczynek mogą liczyć tu zarówno miłośnicy błogiego lenistwa, jak również poszukiwacze przygód, którzy mogą pobyt na riwierze ulcinjskiej wykorzystać jako inspirację do odkrywania lokalnych uroków i zbierania niezapomnianych wrażeń.
Czarnogóra / Riviera Budvańska
Państwo zajmuje niewielki obszar, lecz to co ma do zaoferowania zachwyci każdego. Różnorodne, w tym także piaszczyste plaże, malownicze góry, nadmorskie miasteczka i tajemnicze klasztory. Największą popularnością cieszą się piaszczysta wielka plaża ciągnąca się 13 km aż do granicy z Albanią oraz stare miasto w Budvie i Kotorze.
Budva
Jest najpopularniejszą miejscowością wypoczynkową, żyjącą od rana do nocy i oferującą wiele turystycznych rozrywek. Największą atrakcją miasta, poza plażą jest piękna, średniowieczna starówka, nad którą góruje cytadela. To wszystko sprawia, że nie sposób się tu nudzić, a przywiezione wrażenia i zdjęcia są niepowtarzalne.
Wyloty z:
Warszawy, Bydgoszczy, Gdańska, Katowic, Poznania i Wrocławia. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Czarnogórzetrwa od15czerwcado 15 września.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Mapa Hotelu Hotel Iberostar Bellevue
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Hotel Iberostar Bellevue

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    5.4
  • Pokoje
    5.1
  • Wyżywienie
    5.4
  • Atrakcje
    i sport
    5.1
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Hotel Iberostar Bellevue:
5.4 / 6

Czysciutko i smacznie 2008-09-28
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Iberostar bellevue - wakacje na dużym luzie 2009-10-30
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

5.3
Polecam! 2011-08-07
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

W 100 % polecam ten hotel, przemiła obsługa, bardzo smaczne jedzenie. Czystość w pokoju i na plaży b...
więcej

6.0
Bardzo ładny hotel godny polecenia 2011-11-22
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wspaniały hotel, cudowne wakacje dla całej rodziny 2012-06-13
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo piękny ogród, duża ilość basenów i leżaków. Wspaniałe animacje dla dzieci i dorosłych. Super ...
więcej

5.5
Średnio 2012-07-14
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Udane wczasy rodzinne, polecamy! 2013-01-27
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.8
Moje super wakacje - Czarnogóra 2013 2013-07-19
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Idealny hotel dla rodzin z dziećmi , super atmosfera, jedzenie świetne( szczególnie polecamy bar prz...
więcej

5.9
Super wakacje 2013-07-26
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Bardzo dobry hotel zarówno dla dorosłych, jak i rodzin z dziećmi. Czysto, jedzenie urozmaicone (w me...
więcej

5.4
Rodzinny z przyjaciółmi - dla każdego coś miłego 2013-09-09
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

Mieliśmy formułę "all inclusive" i moim zdaniem jak na europejskie warunki była rewelacyjna: dwie du...
więcej

5.5
Przyzwoity hotel 2013-09-24
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Przyzwoity hotel 2015-06-23
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Super hotel 2016-06-12
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel spełnia wszelkie oczekiwania będących tam urlopowiczów. Położony niedaleko Budvy, niedaleko pr...
więcej

5.7
Piękne miejsce, cudowne widoki 2016-07-01
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Gwarantowany dobry wypoczynek 2016-09-20
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo zadbany,zwłaszcza ogród,doskonale położony - nad samym morzem i jednocześnie niedaleko ...
więcej

5.6
Extra wypoczynek, extra widoki, wspaniały hotel 2016-09-27
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

super hotel , super obsługa 100 % zadowolenia , polecam wszystkim chcącym pojechać w tamten rejon, n...
więcej

5.6
Bardzo zadowolona 2017-06-23
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.7

Byliśmy w roku 2016 i 2017 w czerwcu. Warunki doskonałe. Czyściutko, dobre jedzenie. Plaża jak na Cz...
więcej

5.5
Według mnie najgorszy z sieci Iberostar 2017-07-17
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.8
Polecam z całego serca 2017-08-13
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8

Hotel Iberostar Bellevue - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standard
1 os. Pokój standard z priorytetową lokalizacją i widokiem na morze
1 os. pokoj standard z widokiem na morze
1 os. pokoj standard z widokiem na ogrod
2 os. pokój z 1 dostawką B GW, ogród
2 os. pokój z 1 dostawką B
2 os. pokój z 1 dostawką B SW, morze
2 os. pokoj standard
2 os. Pokój standard z priorytetową lokalizacją i widokiem na morze
2 os. pokoj standard z widokiem na morze
2 os. pokoj standard z widokiem na ogrod
1 os. Pokój Standard z priorytetową lokalizacją i widokiem na ogród
2 os. Pokój Standard z priorytetową lokalizacją i widokiem na ogród
Pokój 2-osobowy od ogrodu
Pokój 2-osobowy od ogrodu
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny

Hotel Iberostar Bellevue - Możliwości wyżywienia:


Hotel Iberostar Bellevue - miasta wylotu:


Hotel Iberostar Bellevue - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hotel Iberostar Bellevue? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00