cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
  • Hotel Hotel Iberostar Bellevue, Bar
1 / 26
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 02.04
już od 150 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.10 - 26.10
już od 150 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel Iberostar Bellevue
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Hotel Iberostar Bellevue
star 4

Czarnogóra: Bar
Ocena hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Iberostar Bellevue:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 października 2021

Hotel Hotel Iberostar Bellevue w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

/CZARNOGÓRA

Polozenie


• ok. 2 km od centrum Budvy


• bezpośrednio przy plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

Plaza


• hotel oddzielony promenadą dla pieszych od piaszczystej plaży


• prywatna


• piaszczysta


• leżaki za opłatą


• parasole za opłatą


• ręczniki za kaucją


• bar przy plaży

Wyposażenie


• Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/lobby: w cenie
• recepcja
• winda
• sala TV
• bankomat
• ogród
• taras
• fryzjer
• terminal internetowy: za opłatą
• pralnia: za opłatą
• parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie
• sale konferencyjne: 2

Karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

573 pokoje, 34 apartamenty

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• wymagana opłata klimatyczna 
• obiekt składa się z 3 budynków (każdy z oddzielną recepcją)


• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI

Basen


• baseny: 4
• zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki, parasole
• zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki, parasole
• basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki, parasole
• basen: kryty w zależności od sezonu, podgrzewany, w strefie spa, leżaki
• jacuzzi: od 18 lat
• ręczniki: za kaucją, płatność gotówką

Dla dzieci


• miniklub dla dzieci: 4 - 12 lat, kilka razy w tygodniu
• basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki, parasole
• plac zabaw
• pokój gier i zabaw
• menu dla niemowląt
• wysokie krzesełka dla dzieci
• klub dla nastolatków: 13 - 17 lat
• łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie
• minidyskoteka
• animacje dla nastolatków
• animacje dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
• sala fitness/siłownia
• siatkówka plażowa
• aqua aerobik
• aqua fitness
• pilates
• joga

Płatne
• korty tenisowe
• strefa spa
• masaże
• sauna

Rozrywka


• zajęcia sportowe


• międzynarodowe animacje dla dorosłych


• przedstawienia


• zajęcia taneczne


• muzyka na żywo


• rzutki

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 3-4 os. • ok. 28 m2 • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon • Wi-Fi: w cenie • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - sierpień, centralnie sterowana

Pokój rodzinny FZX2

• 3-4 os. • ok. 28 m2 • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon • Wi-Fi: w cenie • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - sierpień, centralnie sterowana

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 20 m2 • widok na morze/widok na ogród • klimatyzacja: czerwiec - sierpień, centralnie sterowana, w cenie • pokój dzienno-sypialny • sejf • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras • Wi-Fi

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2

• 2-3 os. • ok. 20 m2 • widok na morze/widok na ogród • klimatyzacja: czerwiec - sierpień, w cenie, centralnie sterowana • pokój dzienno-sypialny • sejf • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras • Wi-Fi

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród/widok na park • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana, czerwiec-sierpień • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG2

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród/widok na park • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana, czerwiec-sierpień • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 20 m2 • klimatyzacja: czerwiec - sierpień, centralnie sterowana, w cenie • pokój dzienno-sypialny • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 20 m2 • klimatyzacja: czerwiec - sierpień, w cenie, centralnie sterowana • biurko • pokój dzienno-sypialny • sejf: w cenie • telefon • minibar: za opłatą • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
• śniadanie: w formie bufetu
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• przekąski o północy
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary
• restauracje: 3
• główna restauracja "Terrace": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, menu dla niemowląt, potrawy bezglutenowe, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, raz w tygodniu 07:00 - 10:00, raz w tygodniu 12:30 - 14:30, raz w tygodniu 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• główna restauracja "Grand": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, menu dla niemowląt, potrawy bezglutenowe, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, raz w tygodniu 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• główna restauracja "Pizzeria Snack Bar": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking, popołudniowa herbata, raz w tygodniu 10:00 - 00:00, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne: 7
• Pianobar: w zależności od sezonu, raz w tygodniu 08:00 - 00:00, za opłatą
• bar przy zewnętrznym basenie: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
• bar przy plaży: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
• bar w lobby: 09:00 - 00:00, za opłatą
• bar przekąskowy "Pizzeria": raz w tygodniu 10:00 - 00:00, w cenie
• bar "Terrace Grand Bar": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
• bar "Terrace Park Bar": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka R

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Czarnogóra / Czarnogóra

Opis oferty:

Położony w pięknym ogrodzie, na powierzchni 40 tys. m², tuż przy jednej z najładniejszych plaż w Budvie, jest idealnym wyborem na aktywny, rodzinny wypoczynek w najpiękniejszym zakątku Czarnogóry. Z hotelowego tarasu podziwiać można niezapomniane widoki na turkusowe morze i zielone góry. Na miejscu są baseny, korty tenisowe, centrum wellness i minikluby dla dzieci w różnym wieku. Okolica kusi kameralnymi restauracjami i knajpkami, w których spróbować można lokalnych specjałów.

POŁOŻENIE:

w Czarnogórze, ok. 2 km od centrum BUDVY z restauracjami, barami i sklepami, ok. 64 km od miejscowości Ulcinj; ok. 25 km od lotniska w Tivacie; w centrum Budvy dworzec autobusowy.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, zalecane obuwie ochronne, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę (nieruchliwa), parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień), ręczniki za kaucją.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, sezonowo odnawiany, 566 pokoi, 3 budynki połączone korytarzami, 6-8 pięter, windy, w każdym z budynków recepcja oraz lobby, 2 restauracje Grand i Terrace - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie przed przyjazdem, pizzeria, bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, piano-bar, 2 bar na tarasie; 2 sale konferencyjne dla ok. 350 osób, taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: punt internetowy, sejf, usługi pralnicze, parking; akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard; na miejscu pobierana jest opłata klimatyczna: 1,5 EUR/os./dzień, dzieci do 2 lat - bez opłaty.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², elegancki, funkcjonalnie urządzony, klimatyzowany (czerwiec - sierpień), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka); pokoje z widokiem ogród i morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 dostawki lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny dla dorosłych: słodka woda, ok. 475 m² i ok. 270 m², gł. 1,0-1,6 m, brodzik dla dzieci, ok. 32 m², gł. ok. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; basen kryty w centrum wellness, słodka woda, ok. 52 m², gł. ok. 1,6 m; tenis stołowy, koszykówka, kręgle, rzutki, siatkówka, fitness; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-7 lat), maxiklub (8-12 lat), tennieklub (13-18 lat) przez 6 dni w tygodniu, okazyjne animacje dla dorosłych i dzieci oraz pokazy folklorystyczne (lipiec-sierpień); za opłatą: 3 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, centrum wellness: zabiegi na twarz i ciało, masaże, jacuzzi; sporty wodne na plaży (w sezonie).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu lub serwowane w wyznaczonej restauracji; przekąski w wyznaczonym miejscu (10.00-23.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00382/33425100, www.iberostar.com

GRATIS:

Wi-Fi

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Rainbow

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****+

Opis oferty

 

Położenie:

Duży kompleks hotelowy składający się z trzech budynków, położony w doskonale utrzymanym ogrodzie, zaledwie 35 min. Spacerem nadmorską promenadą od śródziemnomorskiej starówki w centrum Budvy. Budva jest największym i najbardziej znanym kurortem w Czarnogórze, oferującym wszelkie możliwe wakacyjne rozrywki. Znajdziemy tu liczne bary, restauracje, sklepy oraz dyskoteki. Transfer z lotniska w Podgoricy trwa ok. 1,5 godz.
Plaża:

Obiekt zlokalizowany tuż przy pięknej, żwirowo-kamienistej plaży - Becici. Leżaki i parasole na plaży - dodatkowo płatne (ok. 10 EUR/komplet).
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24h (w każdym budynku), restauracje główne - "Grand" oraz "Terrasse" (obowiązuje stroje formalne, dostępne bezpłatne krzesełka dla dzieci), kilka barów na terenie obiektu (w wyznaczonych godzinach dostępne w ramach formuły AI). Basen wewnętrzny, dwa baseny zewnętrzne (z wodą słodką), basen kryty, siłownia, taras słoneczny (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), ręczniki kąpielowe (dostępne za kaucją), brodzik dla dzieci z wodą słodką, plac zabaw. Na terenie hotelu znajduje się centrum SPA&Wellness (dodatkowo płatne).
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:00-14:00), kolacje (18:30-21:30) w formie bogatego bufetu. Snack bar (12:30-18:00) serwuje przekąski (pizza, show cooking) oraz słodycze (w wyznaczonych godzinach lody, naleśniki, ciasta). Napoje bezalkoholowe, alkoholowe oraz kawa i herbata podawane są w wybranych barach hotelowych (10:00-23:00).
Program sportowy i animacyjny:

Bogaty program animacyjny dla dzieci oraz dorosłych (siatkówka, darts, zajęcia w basenie), animacje wieczorne: mini disco dla dzieci, pokazy folklorystyczne oraz tematyczne. Na terenie hotelu plac zabaw dla dzieci oraz boiska sportowe: do koszykówki, siatkówki plażowej oraz korty tenisowe (w godzinach 11:00-15:00 bezpłatnie w ramach formuły AI). Wypożyczalnia sprzętów wodnych (dodatkowo płatne).
Internet:

W częściach wspólnych hotelu bezpłatny dostęp do sieci Wi-Fi. Kącik internetowy - za dodatkową opłatą (ok. 3,5 EUR/godz.)
Kategoria lokalna:

****+
Naszym zdaniem:

Iberostar Bellevue posiada wszelkie atuty do spędzenia idealnych wakacji: przepiękna plaża, bliskość kurortu, bogata infrastruktura hotelowa zapewniająca liczne atrakcje. Sieć Iberostar gwarantuje serwis na najwyższym poziomie dlatego też obiekt ten jest najczęściej wybieranym hotelem w Budvie. Polecamy!
Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
W rezerwacjach prosimy o wpisywanie danych z dokumentu tożsamości Klientów (dowód lub paszport), z którymi będą podróżować, ponieważ są one niezbędne do tworzenia list granicznych.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż). UWAGA. Przylot do Podgoricy w wybranych terminach (dotyczy wylotu z Warszawy, Poznania i Katowic) lub do Dubrovnika w Chorwacji i transfer przez granicę chorwacko-czarnogórską. Przejazd na podstawie paszportu lub dowodu osobistego.
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej, opłaty klimatycznej ok.1 EUR/dzień/os. w zależności od położenia hotelu oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

MONTENEGRO TOUR - cena ok. 45 EUR
Czyli Czarnogóra w pigułce! To wycieczka, dzięki której w najlepszy sposób można poznać najważniejsze miejsca związane z czarnogórską historią i turystycznymi atrakcjami dla ducha. Wyruszamy w kierunku Zatoki Kotorskiej (Fiordy na Adriatyku), zwiedzamy zabytkowy Kotor (miasto na liście dziedzictwa UNESCO), a następnie malowniczą górską trasą z której rozpościera się panorama fiordu kotorskiego udajemy się do górskiej wioski Njeguszi, słynącej m.in. z wyśmienitej suszonej szynki, której możemy skosztować w trakcie wyjazdu. Kolejny przystanek to przejazd do parku narodowego Lovćen oraz do Cetinja - dawnej czarnogórskiej stolicy. Następnie powrót na wybrzeże malowniczą górską trasą widokową. Podczas wycieczki zwiedzamy również Budvę, jedną z największych atrakcji turystycznych tego kraju.
ALBANIA - ORIENTALNY ŚWIAT EUROPY - cena ok. 45 EUR
Wyruszamy rano, aby dotrzeć do Szkodry, stolicy północnej Albanii, gdzie w samym środku Europy można poczuć na plecach oddech orientu. Wizyta w tym mieście pozwala nieco lepiej zrozumieć burzliwą i nieco mroczną historię tego tajemniczego kraju. Tutaj udajemy się na zamek Rozafa skąd roztacza się przepiękny widok na jezioro Szkoderskie - największe jezioro na Bałkanach. Następnie czeka na nas przejazd do Kruji, stolicy albańskiej tradycji, gdzie zatrzymujemy się na starym bazarze oraz przy zabytkowej twierdzy w pobliżu której znajduje się odwiedzane przez nas Muzeum Skanderbega. Jest również możliwość degustacji tradycyjnej kuchni albańskiej w ramach przerwy na obiad (7 eur). Ta wycieczka to doskonała okazja do doświadczenia odmiennej albańskiej kultury i obserwowania realiów codziennego życia społecznego mieszkańców tego kraju.

KANIONY CZARNOGÓRY - cena ok. 45 EUR
Rozpoczynamy przejazd od malowniczego płaskowyżu w pobliżu miasta Nikszić, aby dotrzeć do stolicy gór, Żabljaka. Następnie odpoczynek nad Czarnym Jeziorem, który jest wspaniałą okazją do cieszenia się górską przyrodą. Przejazd na prawie 500-metrowy most na rzece Tarze rozpostarty pomiędzy brzegami największego kanionu Europy. Spacer po moście i chwila odpoczynku pozwolą na pełne przeżywanie wrażeń i emocji związanych z tym magicznym miejscem. Z mostu ruszamy wzdłuż kanionu Tary, najgłębszego w Europie, do kanionu rzeki Moraczy, którym zjeżdżamy do wybrzeża, zatrzymując się po drodze w Monastyrze Moracza. Podczas przejazdów przez kaniony postoje na tarasach widokowych oraz przerwa na obiad (dodatkowo płatny).
LAZUROWE MONTENEGRO - REJS PO ZATOCE KOTORSKIEJ - cena ok. 35 EUR.
Rejs po jednej z najpiękniejszych zatok południowej części Europy (UNESCO). Wypływamy z portu w Tivacie, podziwiając luksusową marinę Porto Montenegro. Płynąc wzdłuż imponujących kotorskich fiordów dotrzemy do plaży Žanjice, uważanej za najbardziej malowniczą na całej Riwierze Hercegnowskiej. Plażowanie i kąpiel w krystalicznie czystym Adriatyku, chętni mogą urozmaicić wizytą w Błękitnej Grocie, gdzie pływając w promieniach wpadającego do jaskini słońca, można cieszyć oko najgłębszym odcieniem lazuru czarnogórskiego morza (jeśli pogoda nie pozwoli na plażowanie odwiedzimy miasto Herceg Novi). Nasz statek popłynie również do Perastu, barokowej perły Boki Kotorskiej. Przepiękne, niewielkie miasteczko leżące u zboczy fiordu, słynące ze swojego bogactwa, architektury i mieszkańców - wyśmienitych żeglarzy. Zakotwiczymy przy wyspie Matki Boskiej ze Skały, miejscu jak z pocztówek, a chętni zwiedzą Kościółek na wyspie, namacalny dowód potęgi niewielkiej osady. Później pożeglujemy w stronę portu w Kotorze, gdzie zakończymy naszą morską przygodę. Powrót do hotelu na kolację.
BOKA BY NIGHT - WIECZORNY REJS PO ZATOCE KOTORSKIEJ
-
cena ok. 35 EUR.
Wieczorny rejs po jednej z najpiękniejszych zatok południowej części Europy (UNESCO). Wczesnym wieczorem wypływamy z portu w Kotorze. Płynąc wzdłuż imponujących kotorskich fiordów, z krótką przerwą na kąpiel (jeśli warunki pogodowe na to pozwolą), dotrzemy do Perastu, barokowej perły Boki Kotorskiej, lśniącej w blasku zachodzącego słońca. Perast to przepiękne, niewielkie miasteczko leżące u zboczy fiordu, słynące ze swojego bogactwa, architektury i mieszkańców - wyśmienitych żeglarzy. Po przerwie pożeglujemy w stronę portu w Tivacie, racząc się kolacją serwowaną na statku (posiłek wliczony w cenę). Rejs zakończymy w Porto Montenegro, najbardziej luksusowej części czarnogórskiego wybrzeża, gdzie przez chwilę wtopimy się w wieczorną, śródziemnomorską atmosferę tego miejsca. Powrót do hotelu w godzinach nocnych.
THETH - W KRAINIE ALBAŃSKIEJ VENDETTY - cena ok. 90 EUR.
Wyjazd wcześnie rano. Przejazd do Albanii, gdzie zaczynamy naszą przygodę wsiadając do jeepów. Celem jest Theth - niewielka, piękna osada, zagubiona pośród dzikich i niedostępnych gór Północnoalbańskich nazywanych też górami Przeklętymi. Czas w tym miejscu się zatrzymał - pozostały tradycje, wspaniali ludzie, natura i niesamowite widoki. Najpierw trasa wiedzie drogą asfaltową, ale szybko zmienia się w trakt o nawierzchni szutrowej i kamienistej przeznaczony dla aut terenowych. Z Thethu udamy się pieszo przez wieś, szlakiem widokowym do wodospadu (ok, 1,5 h). Odwiedzimy symbol Thehtu - tzw., kulę - kamienną wieżę, gdzie według tradycji ukrywali się mężczyźni w czasie trwania vendetty czyli krwawej zemsty. Tam powita nas przedstawiciel rodziny, do której wieża należy od pokoleń. Po zwiedzaniu lunch w cenie (sałatka, wołowina lub kurczak, deser, woda).Powrót do hotelu w godzinach wieczornych.

Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela w Czarnogórze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
Inne

CZARNOGÓRA
informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. (Choć Czarnogóra nie jest oficjalnie w strefie euro ani w UE). Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. Dolary USA można wymienić w bankach w każdej miejscowości.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Czarnogóry na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l - 0,6 EUR piwo w barze ok 1,5-3 EUR kawa w kawiarni od 0.5-1 EUR. Ceny w kurortach w sezonie są nieco wyższe od tych poza sezonem i tych w głębi kraju.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.50 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
System publicznych aparatów telefonicznych praktycznie nie istnieje. Zamiast tego szeroko rozwiniętą usługą jest telefonia VoIP dostępna w kafejkach internetowych i bardzo tania. Telefony komórkowe działają w całej Czarnogórze. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora. Warto zabrać telefon bez blokady sim-lock i po przyjeździe kupić lokalną kartę pre paid.
Czarnogóra / Riviera Ulcinjska
Riwiera ulcinjska zachwyca orientem i różnorodnością plaż. Najbardziej znana to Wielka Plaża, szeroka piaszczysta plaża ciągnąca się na 13 kilometrów. Oprócz niej znajdziemy również wiele urokliwych zakątków jak np. plaża Valdanos - kamieniste miejsce idealne do snorkelingu, czy też plaże skaliste leżące w centrum miasta. Ulcinj i jego okolice to przede wszystkim mieszanka kultur, gdzie tradycyjny świat czarnogórski przeplata się z kulturą albańską. Na udany wypoczynek mogą liczyć tu zarówno miłośnicy błogiego lenistwa, jak również poszukiwacze przygód, którzy mogą pobyt na riwierze ulcinjskiej wykorzystać jako inspirację do odkrywania lokalnych uroków i zbierania niezapomnianych wrażeń.
Czarnogóra / Riviera Budvańska
Państwo zajmuje niewielki obszar, lecz to co ma do zaoferowania zachwyci każdego. Różnorodne, w tym także piaszczyste plaże, malownicze góry, nadmorskie miasteczka i tajemnicze klasztory. Największą popularnością cieszą się piaszczysta wielka plaża ciągnąca się 13 km aż do granicy z Albanią oraz stare miasto w Budvie i Kotorze.
Budva
Jest najpopularniejszą miejscowością wypoczynkową, żyjącą od rana do nocy i oferującą wiele turystycznych rozrywek. Największą atrakcją miasta, poza plażą jest piękna, średniowieczna starówka, nad którą góruje cytadela. To wszystko sprawia, że nie sposób się tu nudzić, a przywiezione wrażenia i zdjęcia są niepowtarzalne.
Wyloty z:
Warszawy, Bydgoszczy, Gdańska, Katowic, Poznania i Wrocławia. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Czarnogórzetrwa od15czerwcado 15 września.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4 Czarnogóra/Riviera Czarnogórska

Położenie

- Budva - ok. 2 km do centrum miejscowości - w pobliżu sklepy, bary, restauracje - przystanek autobusu ok. 300 m

Plaża

- ok. 50 m od plaży   - plaża prywatna, piaszczysto żwirowa - leżaki, materace, parasole płatne

Pokoje

DBL - ok. 23 m - łóżko podwójne lub 2 pojedyncze - TV - SAT - telefon - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - bezprzewodowy internet -sejf dodatkowo płatny - klimatyzacja - balkon lub taras - pokoje z widokiem na ogród i na morze za dodatkową opłatą Superior Family room - ok 33 m -  łózko podwójne, lub 2 pojedyncze - 2 rozkładane sofy - TV - SAT - telefon - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - bezprzewodowy internet -sejf dodatkowo płatny - klimatyzacja - balkon lub taras

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatne: - 2 baseny zewnętrzne (leżaki , parasole bezpłatnie) - basen wewnętrzny - kort tenisowy - tenis stołowy - wieczorne animacje - muzyka na żywo Dodatkowo płatne: - sauna - spa - masaże - łaźnia turecka - solarium - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - pokój gier - plac zabaw - mini klub

Wyżywienie

AI (All Inclusive) - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu. Przekąski, soft drinki, piwo, wino oraz lokalne alkohole w wyznaczonych barach i godzinach.  

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja międzynarodowa - fast food - 7 barów  

Dodatkowe informacje

- 579 pokojów - parking w zależności od dostępności bezpłatnie - hotel nie akceptuje zwierząt - taksa klimatyczna ok. 1,60 EUR/dziennie - zakwaterowanie od 14:00, wykwaterowanie do 12:00

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie: lobby, restauracje, bary, baseny, spa, place zabaw i kluby dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na: https://eximtours.pl/lp/Nowe_standardy_bezpieczenstwa

Bagaż

Przeloty do Podgoricy: Kraków, Wrocław (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Poznań (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 265 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 265 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 320 PLN - 32 kg - 435 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 115zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN - 32 kg - 395 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Przeloty do Tivat'u: Berlin Schonefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 160 PLN - 23 kg - 160 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Dertour Polska

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Nazwa obiektu

Iberostar Bellevue

Kategoria

****

Miejscowość

Becici

Region

Riwiera Czarnogórska

Kod

TIV11021 FH

Liczba pokoi

578

Zalety

Bezpośrednio przy plaży. Pokoje ekonomiczne. Super oferta na urlop długoterminowy.

Położenie

Bezpośrednio przy pięknej piaszczysto-żwirowej plaży, w ogrodzie o powierzchni 40.000 m kw., z łąką do opalania i leżakami, do Starego Miasta Budva ok. 2 km. Przystanek autobusowy ok.150 m.

Opis

Wygodny i nowoczesny, w pełni klimatyzowany, składający się z 3 budynków. 2 restauracje dla niepalących, piano bar, lobby bar, internet oraz WLAN (za opłatą), salon kosmetyczny, sklep z pamiątkami, winda.

Wyżywienie

2 posiłki (H) bufet śniadaniowy i kolacyjny lub all inclusive (I). W przypadku rezerwacji all inclusive = śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, od godz. 10-23 lokalne napoje alkoholowe, kawa, herbata i napoje bezalkoholowe, po południu kawa i ciasto, od godz.14-18 przekąski.

Pokój typ 1

DJA/EJA = nowocześnie wyposażony, ok. 20 m kw., z łazienką lub prysznicem/WC, suszarką do włosów, telefonem, TV-sat, WLAN (płatny), sejfem (płatny), klimatyzacją/ogrzewaniem (w zależności od sezonu), umeblowanym balkonem na strony lądu. Pokój dwuosobowy również do samodzielnego wykorzystania.

Pokój typ 2

DIY = pokój ekonomiczny, wyposażony jak DJA, ale bez balkonu i w ograniczonej ilości.

Pokój typ 3

DJB = wyposażony jak DJA, ale od strony morza.

Pokój typ 4

DJC = wyposażony jak DJA, ale z widokiem na morze.

Sport, rozrywka, wellness

W ogrodzie 2 baseny (ok. 550 m kw.i 800 m kw.) z leżakami i parasolami, łąka do opalania, kryty basen z podgrzewaną wodą (ok.150 m kw.), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia - wszystko to w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją. Snack-bar przy basenie (czynny w sezonie). Program dla gości, np. animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem, wieczorki folklorystyczne/taneczne. Za dodatkową opłatą - siłownia, 3 korty tenisowe (mączka, oświetlone), lekcje tenisa (na zapytanie), masaże, rowery wodne, leżaki i parasole na plaży. W przypadku rezerwacji opcji all inclusive od godz. 10-15 bezpłatne korzystanie z kortu tenisowego.

Dla dzieci

Animacja, basen dla dzieci, pokój zabaw, plac zabaw.

Warto wiedzieć

Długi pobyt = 10% zniżki od 21 noclegów (oferta długoterminowego wypoczynku i zniżka za wczesną rezerwację nie łączy się ze sobą).

Pies

Nie dozwolony.

Parking / Garaż

Bez opłat

Taxa klimatyczna

W cenie

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

RP306102


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Czarnogóra

Opis

  • 4 gwiazdkowy kompleks hotelowy zlokalizowany przy zagospodarowanej 2 kilometrowej plaży Becici
  • Duży zielony teren na którym znajduje się hotel pozwala na odpoczynek aktywny 
  • Na terenie hotelu można zakosztować relaksu w strefie SPA 
  • Zakwaterowanie w pokojach STANDARD dla maksymalnie 3 osób
  • W cenie all inclusive

Wyposażenie

Ośrodek wypoczynkowy zbudowany został w roku 1975. Atmosfera każdego z naszych 238 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu, kantoru wymiany walut i bankomatu. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie kompleksu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna i usługi fryzjerskie.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto goście skorzystać mogą z sejfu oraz za opłatą z minibarku. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa i koszykówka. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak narty wodne, rower wodny, żeglowanie i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje tenisa stołowego, jogę i aerobik, jak również za dodatkową opłatą studio fitness. Ośrodek wypoczynkowy dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. spa i sauna. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest salon piękności i zabiegi masażu. W ramach oferty rozrywkowej proponujemy Państwu program animacyjny i miniklub.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Karty kredytowe

W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i Diners Club. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Świadczenia

zakwaterowanie z wybraną opcją wyżywienia

Cena nie zawiera

Opłata klimatyczna (pobierana na miejscu): 1,5 EUR/os./dzień, dzieci do 2 lat – bez opłaty. W regionie Herceg Novi: 1 EUR/os./dzień, dzieci 12-18 lat – 0,5 EUR/os./dzień, dzieci do 12 lat – bez opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Nekera

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kraj

CZARNOGORA

Położenie

do starówki w Budvie ok. 2 km, do centrum prowadzi nadmorska promenada. Lotnisko w Tivat oddalone ok. 27 km.

Plaża

przejście przez hotelowy ogród do żwirowej plaży przy hotelu, łagodne zejście do morza na początku. Plaża stanowi część zatoczki Becici. Leżaki i parasole na plaży za opłatą, przy basenie w cenie. Ręczniki za kaucją.

Wyposażenie

573 pokoje w 3 budynkach (6-8 piętrowych), w każdym budynku 2 windy. Hol powitalny z recepcją, 2 restauracje, pizzeria, 5 barów, minimarket. Na zewnątrz 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar przy basenie.

Internet

Wi-Fi na terenie całego hotelu gratis.

Zakwaterowanie

z wanną lub prysznicem, WC, klimatyzacją (01.07-31.08), tel., TV Sat, suszarką, balkonem lub tarasem. Pokoje dwuosobowe (ok. 24 m2), Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu, Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze, Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze, Pokoje rodzinne (jednopomieszczeniowe). Maksymalne oblożenie w pokojach nie może być przekroczone o infanta.

Sport

tenis (10:00-17:00), aerobik, koszykówka, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, gimnastyka wodna. Za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wellness

basen kryty. Za opłatą centrum Spa.

Dzieci

miniklub (4-7 lat), maxiklub (8-12 lat), juniorklub (13-18 lat), plac zabaw, oddzielny brodzik. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. 

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem. Przedstawienia, muzyka na żywo.

Wyżywienie

 All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10-23:00. Przekąski po południu.

Parkowanie

w cenie.

Zwierzę domowe

hotel nie akceptuje zwierząt domowych.  

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

BestReisen

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Naszym zdaniem

Znakomity hotel prestiżowej marki, usytuowany pośród bajecznych pejzaży; morze, góry, piękny i zadbany ogród. Malownicze krajobrazy, bogata oferta rekreacyjna i sportowa, dobra baza na wycieczki. Relaks gwarantowany. Hotel uczestniczy w programie Wave Change, promującym odpowiedzialną turystykę.  

Położenie

Przy piaszczysto-żwirowej plaży z kamykami (serwis plażowy płatny) na słynnej czarnogórskiej riwierze Becici, ok. 2 km od centrum Budvy (zabytkowe miasteczko na wybrzeżu), w sąsiedztwie innych hoteli, półtorej godziny jazdy od lotniska w Podgoricy.

Wyposażenie

Hotel składa się z trzech budynków; każdy z nich ma recepcję i windy. Do dyspozycji gości: dwie restauracje (w tym jedna na tarasie z pięknym widokiem; kuchnia międzynarodowa i bałkańska, bufety i a'la carte), pizzeria, bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, piano-bar z tarasem (panorama morza i gór), klub nocny, sale konferencyjne, bankomat, pokój wypoczynkowy z biblioteczką, odpłatne łącza internetowe, sejf, pralnia.

Pokoje

Standardowe - gustownie urządzone, klimatyzowane, powierzchnia od 20 do 25 m kw. Na wyposażeniu: sypialnia, łazienka z prysznicem i suszarką, telefon, sejf, TV sat, minibar, balkon lub taras (widok na ogród, częściowy widok na morze lub widok na morze).

Sport i rozrywka

Dwa baseny o nieregularnym kształcie, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, tenis ziemny, siłownia, lekkie animacje, okazyjnie koncerty na żywo, występy folklorystyczne, występy pianisty itp., centrum wellness z basenem krytym i gabinetami zabiegowymi (masaże, sauna, łaźnia), sporty wodne na plaży.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (bufety), obiady i kolacje (bufety lub serwowane), przekąski, lody, napoje, lokalne alkohole serwowane w wyznaczonych barach.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka, łóżeczka dla niemowląt (konieczna rezerwacja), w sezonie miniklub.

Uwagi

Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wjedzie do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego przyjazd i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Cena zawiera

zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Aktualizacja z dnia 26.07  http://www.gov.me/en/homepage/measures_and_recommendations/ WJAZD DO CZARNOGÓRY Do Czarnogóry można wjechać bez dodatkowych ograniczeń, jeżeli spełnia się wszystkie trzy z poniższych warunków: 1. jest rezydentem jednego z państw z zielonej listy lub przebywał w państwie z zielonej listy przez co najmniej 15 dni przed wjazdem do Czarnogóry 2. jeżeli w okresie od piętnastego dnia przed wjazdem do Czarnogóry do dnia wjazdu nie przebywał w żadnym z państw nieumieszczonych na zielonej liście" 3. nie podróżował do żadnego z krajów lub przez żaden z krajów niewymienionych na zielonej liście" z wyjątkiem tranzytu   Kraje z zielonej listy EU Member States (Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, the Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden) and Algeria, Andorra, Australia, Bahamas, Barbados, Brunei, Cambodia, China, Costa Rica, Cuba, Fiji, Georgia, Iceland, Indonesia, Jamaica, Japan, Jordan, Lebanon, Liechtenstein, Madagascar, Malaysia, Mauritius, Mongolia, Morocco,  Mozambique, New Zealand, Nicaragua, Norway, Palestine, Papua New Guinea, Paraguay, Philippines, Senegal, Seychelles, South Korea, Switzerland, Tajikistan, Thailand, Trinidad and Tobago, Tunisia, Turkey, the United Arab Emirates, the United Kingdom, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam and Zambia. Z ujemnym wynikiem testu PCR, ELISA lub ECLIA na COVID-19, który nie jest starszy niż 72 godziny, jeżeli spełnia się wszystkie trzy z następujących warunków: 1. Jeżeli mieszka on/ona w jednym z państw z "zielonej listy" lub "żółtej listy" lub przebywał/a w państwie z "zielonej listy" lub "żółtej listy" przez co najmniej 15 dni przed wjazdem do Czarnogóry 2. jeżeli w okresie od piętnastego dnia przed wjazdem na terytorium Czarnogóry do dnia wjazdu nie przebywał w żadnym z państw znajdujących się spoza  "zielonej listy" lub "żółtej listy"  3. nie podróżował przez jeden z krajów spoza zielonej listy i następnej żółtej listy krajów, z wyjątkiem krajów w tranzycie "Żółta lista": Albania, Bośnia i Hercegowina, Kanada, Kosowo, Izrael i Singapur. Obowiązek poddania się badaniu nie dotyczy dzieci poniżej piątego roku życia. Mieszkańcy państw z dwóch poprzednich list nie mogą wjechać do Czarnogóry, jeżeli nie posiadają dowodu (pieczątki w paszporcie), że spędzili co najmniej ostatnie 15 dni do dnia wjazdu do Czarnogóry w jednym z państw z "zielonej listy" (EU Member States - Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, the Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden; Algeria, Andorra, Australia, Bahamas, Barbados, Brunei, Cambodia, China, Costa Rica, Cuba, Fiji, Georgia, Iceland, Indonesia, Jamaica, Japan, Jordan, Lebanon, Liechtenstein, Madagascar, Malaysia, Mauritius, Mongolia, Morocco, Mozambique, New Zealand, Nicaragua, Norway, Palestine, Papua New Guinea, Paraguay, Philippines, Senegal, Seychelles, South Korea, Switzerland, Tajikistan, Thailand, Trinidad and Tobago, Tunisia, Turkey, the United Arab Emirates, the United Kingdom, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam and Zambia) i że w tym okresie nie odwiedzali krajów spoza tej listy UWAGA: Przy wjeździe sprawdza się kraj, którego osoba jest rezydentem, a nie kraj, którego osoba jest obywatelem, jeżeli nie jest to ten sam kraj. Na przykład: Obywatel kraju znajdującego się poza listą, który ma miejsce stałego pobytu w kraju znajdującym się na liście, jest traktowany jako obywatel kraju znajdującego się na liście, ponieważ jest on mieszkańcem kraju znajdującego się na liście. Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji do Czarnogóry?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Tivat, Czarnogóra

Położenie

do starówki w Budvie ok. 2 km, do centrum prowadzi nadmorska promenada. Spacerem również można przejść w kierunku południowym przez krótki tunel wykuty w skałach do najbardziej znanego z widokówek miejsca – wyspy Sveti Stefan ok. 7 km. Lotnisko w Tivat oddalone ok. 27 km.

Plaża

przejście przez hotelowy ogród do żwirowej plaży przy hotelu, łagodne zejście do morza na początku. Plaża stanowi część zatoczki Becici. Leżaki i parasole na plaży za opłatą, przy basenie w cenie. Ręczniki za kaucją.

Wyposażenie

573 pokoje w 3 budynkach (6-8 piętrowych), w każdym budynku 2 windy. Hol powitalny z recepcją, 2 restauracje, pizzeria, 5 barów, minimarket. Na zewnątrz 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar przy basenie.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10-23:00. Przekąski po południu.

Internet

WiFi na terenie całego hotelu gratis.

Zakwaterowanie

z wanną lub prysznicem, WC, klimatyzacją (01.07-31.08), tel., TV sat., suszarką, balkonem lub tarasem.A/B/C/D1A: pokój jednoosobowy.A/B/C/D2A/3A: pokój 2-os.A/B/C/D2B/3B: pokój 2-os. od str. ogrodu.A/B/C/D2C/3C/4C: 2 pokoje 2-os. połączone drzwiami.A/B/C/D2E/3E: pokój 2-os. z bocznym widokiem na morze.A/B/C/D2F/3F: pokój 2-os. z widokiem na morze.A/B/C/D2G: pokój rodzinny (1 pomieszczenie).A/B/C/D2S/3S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny, bez balkonu/tarasu.

Sport

tenis (10:00-17:00), aerobik, koszykówka, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, gimnastyka wodna. Za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wellness

basen kryty. Za opłatą centrum Spa.

Dzieci

miniklub (4-7 lat), maxiklub (8-12 lat), juniorklub (13-18 lat), plac zabaw, oddzielny brodzik.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem. Przedstawienia, muzyka na żywo.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat gratis. Rezerwacja w biurze podróży. Maks. liczba osób może zostać w ten sposób przekroczona.

Parkowanie

w cenie.

Zwierzę domowe

nie.

Dodatkowe informacje

Przy rezerwacji grup powyżej 25 osób obligatoryjna wycieczka "Kraj i ludzie" w cenie ok. 33€/os.

Zniżki FIRSTBOOK

15% zniżki przy rez. do 31.01, 10% do 28.02.

Zniżki

1 dziecko (2-6 lat): pobyt gratis, (7-14 lat): zniżki procentowe, 1-2 dzieci (2-14 lat): zniżki procentowe.

Dla dzieci

1 dziecko (2-6 lat): pobyt gratis, (7-14 lat): zniżki procentowe, 1-2 dzieci (2-14 lat): zniżki procentowe.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży i nadbrzeżnej promenadzie. Wysoka jakość sieci Iberostar


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Hotel Iberostar Bellevue

Opinie o Hotelu Hotel Iberostar Bellevue

Hotel Iberostar Bellevue - możliwości zakwaterowania:

2 os. Pokój Standard z priorytetową lokalizacją i widokiem na ogród
1 os. Pokój Standard z priorytetową lokalizacją i widokiem na ogród
1 os. pokoj standardowy
2 os. pokój z 1 dostawką B GW, ogród
2 os. pokój z 1 dostawką B
2 os. pokój z 1 dostawką B SW, morze
2 os. pokój z 1 dostawką B
2 os. pokój z 1 dostawką B GW, ogród
2 os. pokój z 1 dostawką B SW, morze
2 os. pokoj standardowy z widokiem na ogrod
2 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
1 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
1 os. pokoj standardowy z widokiem na ogrod
standard double room gardenview
2 os. pokoj standardowy
Double Room SeaView
family room superior
1 os. Pokój standard z priorytetową lokalizacją i widokiem na morze
2 os. Pokój standard z priorytetową lokalizacją i widokiem na morze
2+1 výhled do zahrady ubytování
2+1 výhled do zahrady ubytování
Doppelz,Lands.,Economyzim
Doppelz,Balkon,Parkseite
DZ,Balkon,Meerblick
DZ/Bk
2+1 výhled na moře ubytování
2+1 výhled na moře ubytování
Doppelz,Balkon,Landseite
DZ,Balkon,Meerblick
DZ/Bk
DZ/Economy
EZ/Bk
EZ/Bk
Familienzimmer/Bk
Fam.-Unterbringung in 2 D
Familienzimmer/Bk
Fam.-Unterbringung in 2 D
Pokój dwuosobowy
Pokój dwuosobowy - Widok na ogród
2+1 výhled do zahrady ubytování
2+1 výhled na moře ubytování

Hotel Iberostar Bellevue - Możliwości wyżywienia:


Hotel Iberostar Bellevue - miasta wylotu:


Hotel Iberostar Bellevue - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hotel Iberostar Bellevue? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00