cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
  • Hotel Colina Mar Aparthotel, Gran Canaria
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
24.04 - 01.05
już od 1829 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.06 - 12.06
już od 1089 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Colina Mar Aparthotel
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Colina Mar Aparthotel
star 3

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Colina Mar Aparthotel:
4.0 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Colina Mar Aparthotel:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    3.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 czerwca 2021

Hotel Colina Mar Aparthotel w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Położony na wzniesieniu w kameralnej części kurortu Puerto Rico. W pobliżu hotelu sklepy, bary oraz restauracje. Do centrum miasta ok. 1 km. Do lotniska ok. 45 km.
Zakwaterowanie:

Plaża:

Piaszczysta, zatokowa Plaża de Amadores ok. 2 km od hotelu. Leżaki i parasole na plaży płatne.
Stoki:

Do dyspozycji gości:

Recepcja, windy,restauracja główna, bary (w tym snack bar prz basenie), basen i brodzik dla dzieci (słona woda), taras słoneczny z leżakami i parasolami, mini market.
Pokoje:

Wyżywienie:

Bez wyżywienia. Istnieje możliwość dopłaty do śniadań lub śniadań i obiadokolacji lub do All Inclusive: Śnidania (8-10.30), Obiady (13-15), Podwieczorek (16-17), Obiadokolacje (18-21), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godziny 23:00.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel zapewnia animacje dla dzieci i dorosłych. Płatne: rzutki, ping-pong, masaże.
Internet:

Wi-Fi gratis przy recepcji. W pokojach płatny ok. 10 Eur za 3 GB.
Kategoria lokalna:

***
Strona www:

www.colinamar.com
Naszym zdaniem:

Atrakcyjna cenowo propozycja dla wszystkich tych, dla których hotel stanowi bazę wypadową do poznawania wyspy. Do tego przestronne i dobrze wyposażone pokoje.
Opinie klientów:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko (dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

GRAN CANARIA

Wycieczki lokalne i atrakcje

Gran tour
Podczas całodniowej wyprawy będziecie Państwo mieli okazję poznać północną i centralną część wyspy, podziwiając niezwykłe zróżnicowane krajobrazy i odkrywając najpiękniejsze zakątki wyspy. Jadąc krętymi drogami dotrzecie Państwo do malowniczych wiosek z typową, kanaryjską architekturą, np. Arucas ze słynną neogotycką katedrą Jana Chrzciciela, czy Firgas i Moya. W Fontanales przerwa na kanaryjski obiad. Przejeżdżając przez góry porośnięte lasami sosny kanaryjskiej zatrzymamy się w punktach widokowych Cruz de Tajeda czy Fataga, które pozwolą zachwycić się pięknem wyspy i dostarczą niezapomnianych wrażeń! CENA: ok. 53 EUR/os dorosła, ok. 26 EUR/dziecko do 12 lat.
Las Palmas i okolice
Podczas tej wycieczki poznamy bliżej kosmopolityczne Las Palmas, czyli stolicę Gran Canarii i zarazem największe miasto archipelagu Wysp Kanaryjskich. Odwiedzimy dwie najważniejsze dzielnice: zabytkową Veguete z katedrą św. Anny oraz tętniącą życiem Triane, pełną butików i knajpek. Zobaczymy także najpiękniejszą plażę miejską w Europie - Las Canteras, porównywaną często z brazylijską Copacabaną. W programie wycieczki również wizyta w największym ogrodzie botanicznym w Hiszpanii w miejscowosci Tafira oraz największy krater wulkanu na Gran Canarii - Caldera de Bandama. CENA: ok. 25 EUR/os dorosła, ok. 15 EUR/dziecko do 12 lat.
Rejs Przygoda pod żaglami
Ekskluzywny 5-godzinny rejs jachtem żaglowym z polską załogą pod polską banderą. Możliwość zdobycia pierwszych szlifów żeglarskich. Okazja do poruszania się po Oceanie Atlantyckim wykorzystując siłę wiatru. Podziwianie wyspy z dalszej odległości jak i również od jej zachodniej, klifowej strony. Postój w jednej z wybranych zatok, z krystalicznie czystą wodą, okazja do snurkowania oraz czas na ciepły posiłek. Niewielkie, kameralne grupy pozwolą na przyjemny relaks pośród fal oceanu. CENA: ok. 69 EUR/os.
Tajemnice Gran Canarii
Wycieczka krajobrazowo-fotograficzna po trudno dostępnych, dziewiczych zakątkach południowej i zachodniej Gran Canarii. Zobaczymy wyspę z innej perspektywy - zachwyci nas kanaryjskie Morskie Oko", zaskoczy tęczowa skała a wrażenia dopełnią ukryte w górach urokliwe wioski. Wyjazdy odbywają się w towarzystwie fotografa, w małych grupach 8 osobowych, w wygodnych, klimatyzowanych minibusach. Gwarantujemy spektakularne widoki, fantastyczne wspomnienia i fotopamiątki w Twoim albumie z wakacji wszystko to w rodzinnej atmosferze bez tłumów i pośpiechu.
Cena: ok. 39 Eur/os.
HISZPAŃSKIE SMAKI - KURS GOTOWANIA
Chcesz poczuć się jak Master Chef? Zapraszamy na wyjątkowy kurs gotowania, podczas którego w kilka godzin zgłębisz tajniki najbardziej kultowych hiszpańskich potraw! Eksperci Greenpoint Cooking Academy nauczą Cię przyrządzać wyborny chłodnik gazpacho, najsłynniejszą kanaryjską przekąskę  - pomarszczone ziemniaki papas arrugadas, oraz paellę rodem z Walencji. To wszystko okraszone winem i atmosferą wspaniałej zabawy! Czas trwania - ok. 4 h.
Cena: ok.69 EUR/os. gotująca SOLO przy stole, ok. 99 Eur/2 os. gotujące w DUECIE. Minimalny wiek - 12 lat.
Jeep safari
Przygoda, która daje możliwość odkrycia ukrytego piękna niedostepnych czesci wyspy! Podczas przejażdżki jeepami 4x4 zobaczycie Państwo niesamowity powulkaniczny krajobraz, górskie wioski, zamieszkane jaskinie czy doliny pełne migdałowców. Dodatkowa atrakcja wycieczki będzie przejażdżka na... wielbłądach. Mnostwo frajdy dla calej rodziny! CENA: ok. 56 EUR/os dorosła, ok. 44 EUR/dziecko do 12 lat.
Loro Park
Wyprawa na wyspę Teneryfę do największego ogrodu zoologiczno-botanicznego w Europie! Fantastyczny dzień dla całej rodziny. Największymi atrakcjami parku są pokazy orek, delfinów i lwów morskich. W Loro Parku można zobaczyć też akwarium w kształcie tunelu, górę lodową z pingwinami oraz wybiegi ze zwierzętami takimi jak aligatory, goryle, jaguary, leniwce itp. CENA: ok. 98 EUR/os dorosła, ok. 72 EUR/dziecko do 12 lat.
Żółta łódź podwodna
Łódź Yellow Submarine schodzi 25 metrów w głąb oceanu, dzięki czemu doskonale zobaczycie z niej Państwo podwodne życie wyspy-tajemnicze wraki, kolorowe ławice ryb i inne niesamowite widoki. CENA: ok. 32 EUR/os. dorosła, ok. 16 EUR/dziecko do 12 lat.
Nurkowanie
Nie trzeba umieć pływać, aby z nami zanurkować!!! Pięciogwiazdkowa polska baza nurkowa oferuje wycieczkę nurkową i indywidualne szkolenia (nawet dla osób nieumiejących pływać). Wszystko pod okiem profesjonalnych, polskojęzycznych instruktorów. Gran Canaria to idealne miejsce na nurkowy debiut - gorąco polecamy!. Ceny od 85 EUR/os.
Wycieczki piesze
Piesze wędrówki po Gran Canarii, podczas których można zwiedzić wyspę z innej perspektywy. Dzięki trekkingowi odkryjecie Państwo te zakątki, do których da się dotrzeć tylko pieszo. Można wybrać jedną z trzech dostępnych tras: Magiczne Wodospady - szlak w północnej części wyspy, obrazujący kontrast mikroklimatu panującego między południem i północą Gran Canarii, Roque Nublo - centralna część wyspy, lasy porośnięte sosną kanaryjską i "księżycowy" płaskowyż oraz Szczyty Gran Canarii - najwyższa część wyspy i jej najwyższy szczyt - Pico de las Nieves, skąd przy dobrej widoczności można zobaczyć Roque Nublo oraz najwyższy szczyt Hiszpanii znajdujący się na Teneryfie - wulkan Teide. Cena ok 60 EUR/os.
Z dziećmi

Palmitos Park
Przepięknie usytuowany ogród zoologiczny, gdzie można podziwiać pokazy delfinów, ptaków drapieżnych, czy papug. Miejsce, gdzie można spędzić świetnie czas w gronie rodziny, przechadzając się pośród wielu gatunków zwierząt, będąc otoczonym fascynującą roślinnością.
Aqualand
Park rozrywki z licznymi zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi. Idealne miejsce dla miłośników spędzania czasu w wodzie, dającej ulgę w upalne dni.
Poema del Mar
Otwarte w 2018 roku akwarium, którego twórcami są właściciele Loro Parku. Położony w portowej części miasta Las Palmas obiekt odkrywa przed nami świat podwodny. W ogromnych zbiornikach przez szyby (również największa szyba-ekran w Europie) można podziwiać ryby z całego świata, żółwie, meduzy, płaszczki, rekiny.
Przyroda

Wydmy w Maspalomas
Przepiękny rezerwat przyrody, najmocniej łączący Gran Canarie z Afryką. Góry piasku, które można pokonywać zmierzając w kierunku oceanu lub w kierunku latarni morskiej w Maspalomas. Wędrując po kanaryjskiej pustyni można również zobaczyć niewielki zbiornik wodny Charca de Maspalomas, do którego zlatuje się wiele gatunków ptaków z całego świata.
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

"
Inne

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
Czas
Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
Język urzędowy

hiszpański
Orientacyjne ceny
Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i można tu kupić taniej wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 Eur, woda 1l - 1-1,5 Eur, piwo w barze od 1,5 Eur, kawa w kawiarni od 2 Eur, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 Eur do 5 Eur.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 Eur. Skrzynki pocztowe dostępne są w wielu miejscach, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w wielu sklepach i kioskach. Cena karty waha się od 6 do 12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne, dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Gran Canaria
Trzecia co do wielkości wyspa archipelagu Wysp Kanaryjskich znana jest ze swej różnorodności. Znajdziemy tu kilka stref klimatycznych oraz szeroką gamę egzotycznej roślinności. Centrum wyspy zajmują wysokie góry pokryte śniegiem, podczas gdy na wybrzeżu niezliczone plaże oferują prawdziwie letnią atmosferę. Słynne wydmy w Maspalomas działają jak magnes i od lat przyciągająmasowo turystów z całego świata. Wyspa jest prawdziwym rajem dla miłośników aktywnego wypoczynku , można tu uprawiać wszelkiego rodzaju sporty wodne takie jak surfing, nurkowanie czy sporty motorowodne.
Playa del Ingles
To wymarzone miejsce dla tych, którzy kochają plażę w dzień i zabawę wieczorem. Długa, piaszczysta plaża ciągnąca się aż do Maspalomas zachęca do opalania i wypoczynku a niezliczone bary, dyskoteki i kluby czynne do późnej nocy zachęcają do odrobiny szaleństwa.
Maspalomas/Meloneras
Najsłynniejsze wydmy Wysp Kanaryjskich, nadmorska promenada, eleganckie hotele i pola golfowe - to wszystko znajduje się właśnie tutaj. Doskonałe miejsce dla tych którzy uwielbiają spacerować i cieszyć się słońcem bo plażą można dojść aż do Playa del Ingles.
San Augustin
Położony na uboczu mały kurort oferujący wszystkie udogodnienia i spokojną atmosferę. Piaszczysta plaża w zatoce oferujeidealne warunki do opalania i spacerów. Miejscowość jest również doskonałym miejscem wypadowym do zwiedzania wyspy.
Playa de Taurito
Jedno z bardziej znanych kąpielisk na wyspie charakteryzuje się zatokową plażą ze spokojną wodą iciemnym piaskiem. To doskonałe miejsce dla rodzin i dla tych którzy chcą spędzić wakacje z dala od zgiełku wielkich kurortów. Dodatkową atrakcją jest duży aquapark.
Wyloty z: Warszawy.
Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora
Wizy

Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza PLF i posiadania kodu QR przed przylotem do Hiszpanii
Przypominamy, że w ślad za otrzymaną rezolucją z dnia 29 czerwca 2020 r. hiszpańskiej Generalnej Dyrekcji Zdrowia Publicznego, Jakości i Innowacji informujemy o wprowadzeniu od 01.07.20 do odwołania kontroli sanitarnej w punktach przekraczania granicy z Hiszpanią.
1. Wszyscy pasażerowie przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską muszą przejść kontrolę zdrowia przed wjazdem do kraju. Kontrole te mogą obejmować pomiar temperatury, kontrolę dokumentacji i kontrolę wizualną stanu pasażera.
2. Kontrola temperatury będzie przeprowadzana rutynowo w celu identyfikacji podróżnych z gorączką. Jako granicę wykrywalności ustala się temperaturę równą lub większą niż 37,5 ?C.
3. Pasażerowie o temperaturze wyższej niż 37,5 ?C lub ci, którzy na podstawie informacji zawartych w formularzu zdrowia publicznego lub po kontroli wzrokowej są podejrzewani o zakażenie wirusem COVID-19 lub innym patogenem zakaźnym, zostaną poddani dalszej ocenie stanu zdrowia w celu ustalenia, czy istnieje podejrzenie zagrożenia dla zdrowia publicznego.
4. W odniesieniu do kontroli dokumentów pasażerowie przylatujący z dowolnego lotniska lub przybywający z dowolnego portu znajdującego się poza terytorium Hiszpanii muszą najwcześniej na 48h przed wylotem wypełnić formularz zdrowia publicznego zawarty w załączniku do niniejszej rezolucji, na podstawie Passenger Location Card (karty lokalizacji pasażera). Wypełnienie formularza dotyczącego zdrowia publicznego powinno nastąpić przed rozpoczęciem podróży do Hiszpanii - drogą elektroniczną za pośrednictwem adresu internetowego: www.spth.gob.es lub bezpłatnej aplikacji SPAIN TRAVEL HEALTH-SPTH. Po wypełnieniu formularza pasażer otrzyma kod QR (e-mailem), który należy przedstawić podczas kontroli zdrowia po przybyciu do Hiszpanii. Uwaga: formularz jest imienny i w przypadku osób dorosłych każda osoba jest zobowiązania posiadać własny formularz. W przypadku osób nieletnich (poniżej 18 roku życia) uwzględnia się je w formularzu osoby dorosłej, z którą podróżują.
Ważne!
Do 31 lipca 2020 r., będzie można wypełniać również formularze papierowe (dla Klientów Rainbow formularze będą dostępne u sprzedawcy oraz w punktach odpraw Rainbow na lotniskach).
Od 01 sierpnia wszyscy pasażerowie przybywający drogą lotniczą i morską mają obowiązek posiadania kodu QR w wersji elektronicznej pod rygorem nie wpuszczenia na teren Hiszpanii i/lub na pokład samolotu/statku.
Wszyscy pasażerowie muszą nosić maseczki i utrzymywać dystans społeczny.
Jednocześnie informujemy, że aby wejść na lotnisko należy okazać potwierdzenie rezerwacji lub biletu. Prosimy wszystkich Klientów o posiadanie wydrukowanej umowy z biurem Rainbow, potwierdzającej wylot danego dnia.
Przypominamy również o obowiązku wypełnienia deklaracji zdrowotnej (do pobrania z Travelli lub do odbioru w naszym stanowisku odpraw).
Hotel adres Region Abora Buenaventura Calle Gánigo, 6, 35100 San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Hiszpania Canarias Abora Continental Av. de Italia, 2, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Hiszpania Canarias Beverly Park Calle Hamburgo, 10, 35100 San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Hiszpania Canarias Bungalows Parque Paraiso I Avenida de Tirma, 16, Plaza Ansite, 7, 35100 Gran Canaria, Las Palmas, Hiszpania Canarias Bungalows Parque Paraiso II Plaza Ansite, 7, 35100 Playa del Ingles, Maspalomas, Gran Canaria Hiszpania Canarias Corallium Beach Calle los Jazmines, 25, 35100 San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Hiszpania Canarias Corallium Dunamar Calle Helsinki, 8, 35100 San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Hiszpania Canarias Design Plus Bex Hotel Calle León y Castillo, 330, 35007 Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas, Hiszpania Canarias Faro A Lopesan Collection Av. Cristóbal Colón, 1, 35100 Meloneras, Las Palmas, Hiszpania Canarias Gran Canaria Princess Av. de Gran Canaria, 18, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Hiszpania Canarias Labranda Bronze Playa Calle San Cristóbal de la Laguna, 7, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Hiszpania Canarias LABRANDA Costa Mogan (ex. LABRANDA Riviera Marina) Av. Playa del Cura, 4, 35138 Mogán, Las Palmas, Hiszpania Canarias LABRANDA Marieta Av. de Italia, 11, 35100 San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Hiszpania Canarias LABRANDA Playa Bonita Av. de Tenerife, 2, 35100 Gran Canaria, Las Palmas, Hiszpania Canarias Lemon & Soul Canaima Apartments Avenida Cardones 1-3, 35130 Puerto Rico, Gran Canaria Hiszpania Canarias Lopesan Baobab Calle Mar Adriático, 1, 35100 Meloneras, Las Palmas, Hiszpania Canarias Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino Calle Mar Mediterráneo, 1, 35100 Meloneras, Las Palmas, Hiszpania Canarias Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso Calle Mar Mediterráneo, 7, 35100 Meloneras, Las Palmas, Hiszpania Canarias Maspalomas Resort by Dunas Av. Touroperador Air Marín, s/n, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Hiszpania Canarias Mirador Maspalomas by Dunas Calle Einstein, s/n, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Hiszpania Canarias Oasis Maspalomas Av. del Oasis 14, 35100, Maspalomas, Gran Canaria Hiszpania Canarias Paradise Costa Taurito Calle Alcazaba, 4, 35138 Taurito, Las Palmas, Hiszpania Canarias Playa del Sol Av. de Tirajana, 26, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Hiszpania Canarias Suites & Villas by Dunas Avenida Sunair, s/n, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Hiszpania Canarias Turbo Club Calle Libra, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Hiszpania Canarias
"
Wizy - informacje dla sprzedawców

Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza PLF i posiadania kodu QR przed przylotem do Hiszpanii
Przypominamy, że w ślad za otrzymaną rezolucją z dnia 29 czerwca 2020 r. hiszpańskiej Generalnej Dyrekcji Zdrowia Publicznego, Jakości i Innowacji informujemy o wprowadzeniu od 01.07.20 do odwołania kontroli sanitarnej w punktach przekraczania granicy z Hiszpanią.
1. Wszyscy pasażerowie przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską muszą przejść kontrolę zdrowia przed wjazdem do kraju. Kontrole te mogą obejmować pomiar temperatury, kontrolę dokumentacji i kontrolę wizualną stanu pasażera.
2. Kontrola temperatury będzie przeprowadzana rutynowo w celu identyfikacji podróżnych z gorączką. Jako granicę wykrywalności ustala się temperaturę równą lub większą niż 37,5 ?C.
3. Pasażerowie o temperaturze wyższej niż 37,5 ?C lub ci, którzy na podstawie informacji zawartych w formularzu zdrowia publicznego lub po kontroli wzrokowej są podejrzewani o zakażenie wirusem COVID-19 lub innym patogenem zakaźnym, zostaną poddani dalszej ocenie stanu zdrowia w celu ustalenia, czy istnieje podejrzenie zagrożenia dla zdrowia publicznego.
4. W odniesieniu do kontroli dokumentów pasażerowie przylatujący z dowolnego lotniska lub przybywający z dowolnego portu znajdującego się poza terytorium Hiszpanii muszą najwcześniej na 48h przed wylotem wypełnić formularz zdrowia publicznego zawarty w załączniku do niniejszej rezolucji, na podstawie Passenger Location Card (karty lokalizacji pasażera). Wypełnienie formularza dotyczącego zdrowia publicznego powinno nastąpić przed rozpoczęciem podróży do Hiszpanii - drogą elektroniczną za pośrednictwem adresu internetowego: www.spth.gob.es lub bezpłatnej aplikacji SPAIN TRAVEL HEALTH-SPTH. Po wypełnieniu formularza pasażer otrzyma kod QR (e-mailem), który należy przedstawić podczas kontroli zdrowia po przybyciu do Hiszpanii.
Uwaga: formularz jest imienny i w przypadku osób dorosłych każda osoba jest zobowiązania posiadać własny formularz. W przypadku osób nieletnich (poniżej 18 roku życia) uwzględnia się je w formularzu osoby dorosłej, z którą podróżują.
Ważne!

Do 31 lipca 2020 r., będzie można wypełniać również formularze papierowe (dla Klientów Rainbow formularze będą dostępne w systemie Travella oraz w punktach odpraw Rainbow na lotniskach).
• Wzór wypełnienia formularza jest dostępny w Travelli w sekcji Komunikaty_Hiszpania.
• Formularz do wypełnienia jest dostępny w Travelli w sekcji Komunikaty_Hiszpania.
Od 01 sierpnia wszyscy pasażerowie przybywający drogą lotniczą i morską mają obowiązek posiadania kodu QR w wersji elektronicznej pod rygorem nie wpuszczenia na teren Hiszpanii i/lub na pokład samolotu/statku.
Wszyscy pasażerowie muszą nosić maseczki i utrzymywać dystans społeczny.
Jednocześnie informujemy, że aby wejść na lotnisko należy okazać potwierdzenie rezerwacji lub biletu. Prosimy wszystkich Klientów o posiadanie wydrukowanej umowy z biurem Rainbow, potwierdzającej wylot danego dnia.
Przypominamy również o obowiązku wypełnienia deklaracji zdrowotnej (do pobrania z Travelli lub do odbioru w naszym stanowisku odpraw).
Sezonowość

Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


3 Hiszpania/Gran Canaria

Informacje Ogólne

Colina Mar Aparthotel w Puerto Rico posiada 184 pokoi na 5 piętrach. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Vecindario (25 km). Pozostałe miasta: Las Palmas De GC (55 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada kiosk, recepcję, winda, salon i mini market. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po hiszpańsku i angielsku. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 baseny ze słoną wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. Odległość od hotelu: dyskoteka (2 km) i lotnisko LPA (35 km). W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, postój taksówek, centrum miasta, bary/restauracje, przystanek autobusowy i supermarket. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługi prasowania, usługę budzenia, pralnię, sejfy, concierge i kantor. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: kontynentalny, bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy, rzutki i program zajęć animacyjnych. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 2 km. Jeśli chodzi o wellness i zdrowie, hotel oferuje solarium i masaże wodne. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: czeki podróżne, karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Pomiędzy posiłkami przekąski, lokalne napoje bezalkohlowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 11:00 - 23:00

Bagaż

Warszawa Modlin, Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 340zł (od 01 06 2015 - 30 09 2015), 200zł/osobę (od 01 10 2015 - 31 10 2015) - 20 kg - 430zł (od 01 06 2015 - 30 09 2015), 290zł/osobę (od 01 10 2015 - 31 10 2015) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

TOP Touristik

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony na wzniesieniu w turystycznym centrum miejscowości Puerto Rico w otoczeniu licznych barów, restauracji oraz sklepów. Obiekt oddalony jest od lotniska o około 50 km. Do plaży z hotelu jest około 1,5 km.

Adres

Colina Mar Aparthotel
Timanfaya 4 , 35130, Puerto Rico - Gran Canaria
Tel: +34 928 560 712
Web: www.colinamar.com
Mail: frontdeskcolina@yahoo.es

Wyposażenie

Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 1988. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 184 pokoi. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Na terenie obiektu znajduje się również kiosk z prasą. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą pobudka na życzenie i pralnia.

Pokoje

W ofercie znajdują się pokoje z łazienką. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Wszystkie pokoje posiadają aneks kuchenny, lodówkę, telewizor i sejf. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę.

Wyżywienie - Hotel oferuje różne rodzaje wyżywienie, np.

BB - śniadania w formie bufetu
HB - śniadania i kolacje w formie bufetu
All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski w trakcie dnia. Popołudniowa kawa/herbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w trakcie dnia.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Gościom spędzającym czas aktywnie proponujemy golfa, tenisa stołowego, darta, zabiegi masażu i solarium. Hotel oferuje gościom bogatą ofertę rozrywkową, w tym program animacyjny, muzykę na żywo i miniklub.

Karty kredytowe

Akceptowanym środkiem płatniczym w hotelu apartamentowym jest Visa.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*) .
+ Ryanair (FR): 55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego ( od 15.01.2018, wyjątkiem rezerwacji z pierwszeństwem wejścia ) oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.
+ Wizz Air (W6): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.
+ Norwegian (DY): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 230 – 300 PLN.
+ Easyjet (U2): 55x40x23 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 250 – 300 PLN. + LOT (LT) / TAP (TP) / British Airways (BA) / Alitalia (AZ) / El Al (LY): 55x40x23 , 8 kg. *Bagaż rejestrowany: 23 kg, cena 280 - 400 PLN. 
++ W przypadku czarterów (np. Small Planet (P7), Smart Wings (QS), Enter Air (E4) cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 15 kg.
*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
www.vcms.eu/upload/getbyid/104390/Dok1.pdf

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Gran Canaria, Hiszpania

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Colina Mar Aparthotel w Puerto Rico w 2 budynkach, na 5 piętrach i posiada 184 pokoi. Miasta położone najbliżej hotelu to Vecindario (25 km) i Playa del Ingles (23 km). Pozostałe miasta: Las Palmas De GC (55 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, 4 windy, mini market, kiosk i salon. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po hiszpańsku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 baseny ze słoną wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, centrum miasta, przystanek autobusowy, supermarket, postój taksówek i sklepy. Odległość od hotelu: dyskoteka (3 km), Puerto de Mogan (13 km), Roque Nublo (48 km), lotnisko LPA (48 km), Faro de Maspalomas (24 km) i Palmitos Park (28 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługę budzenia, kantor i sejfy. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. All Inclusive: All Inclusive obejmuje przekąski (pora serwowania: 11:00 - 17:00) i kawę i herbatę (pora serwowania: 16:30 - 17:30). zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Sport i Rozrywka:

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje program zajęć animacyjnych, tenis stołowy i rzutki. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 6 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: czeki podróżne, karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Colina Mar Aparthotel
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych

Opinie o Hotelu Colina Mar Aparthotel

5.0
zdecydowanie polecam

Hotel super ,Czysto,jedzenie bardzo smaczne ,obsluga bardzo mila I pomocna a wszczegolnosci panowie ktorzy podawali posilki,jedyny minus to ze daleko do plazy,trzeba korzystaccz uslog taksowek

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel super ,Czysto,jedzenie bardzo smaczne ,obsluga bardzo mila I pomocna a wszczegolnosci panowie ktorzy podawali posilki,jedyny minus to ze daleko do plazy,trzeba korzystaccz uslog taksowek

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
3.7
polecam

W hotelu Colina Mar spędziłam z chłopakiem tydzień pod koniec sierpnia. Chodziło bardziej o dobrą bazę wypadową do zwiedzania Gran Canarii, a nie o wysoki standard, ale hotel okazał się całkiem przyzwoity. Miejscowość Puerto Rico sympatyczna i oferująca masę atrakcji.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.7
3.7
może być

Bardzo przyjemny, skromny hotel. W miarę czysty, zadbany, przyjemnie położony, niedaleko plaży. Właściciel Colina Mar to starszy, uprzejmy człowiek, chętny do pomocy. Hotel polecam raczej osobom które potrzebują dobrej bazy wypadowej na zwiedzanie Gran Canarii, na wypoczynek wybrałabym inny hotel...

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.7
3.4
może być

W hotelu Colina Mar byłam na tygodniowym pobycie w maju, pogodę mieliśmy bardzo ładną, nie było za gorąco i dobrze. Hotel ogólnie ok, ale skromny jak dla mnie. Jedzenie dobre i czyste pokoje. Na Gran Canrii byliśmy pierwszy raz, wcześniej 2 razy na Fuertaventurze i chyba Gran Canaria wygrała :) Ogólnie polecam Kanary, fajny klimat i atmosfera.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.4
3.6
może być

Colina Mar to skromny hotel położony w Puerto Rico, na wzgórzu ze smacznym jedzeniem i przestronnymi pokojami. Dobra opcja na ekonomiczny wyjazd na Gran Canarię do zwiedzania wyspy.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.6
4.0
polecam

jak na 3* to bardzo fajne miejsce, z ładnym widokiem na Puerto Rico. przestronne, czyste pokoje, smaczne jedzenie, duży wybór. wszystkie rozrywki w pobliżu hotelu, wystarczy spacer kilka minut :) colina mar to wystarczający standard, jesli nie jesteśmy zbyt wymagający lub stawiamy na plażowanie lub zwiedzanie Gran Canarii

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
3.7
polecam

Colina Mar Aparthotel polecam mniej wymagającym. Miły ale skromny hotel. Pokoje mogą być, w miarę czyste, dobre jedzenie. Hotel położony w Puerto Rico, może być też dobrą bazą wypadową do zwiedzania Gran Canarii na własną rękę .

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.7

Colina Mar Aparthotel - możliwości zakwaterowania:

apartament standard
apartament singleuse standard seaview
apartament standard seaview
apartament standard balcony or terrace

Colina Mar Aparthotel - Możliwości wyżywienia:


Colina Mar Aparthotel - miasta wylotu:


Colina Mar Aparthotel - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Colina Mar Aparthotel? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00