Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Port Marina, Chalkidiki
1/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
2/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
3/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
4/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
5/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
6/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
7/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
8/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
9/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
10/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
11/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
12/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
13/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
14/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
15/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
16/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
17/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
18/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
19/20
Hotel Port Marina, Chalkidiki
20/20
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
28.04 - 07.05
już od 997 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.09 - 06.10
już od 776 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Port Marina
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Port Marina
star 3

Grecja: Chalkidiki
Ocena hotelu Port Marina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Port Marina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 września 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Port Marina to kameralny hotel usytuowany w regionie Chalkidiki, na Półwyspie Kassandra, niedaleko miasteczka Pefkohori ze sklepami, barami, tawernami oraz klubami. Polecamy miłośnikom rozrywek, ale także osobom szukającym wypoczynku w spokojnym miejscu. Ze względu na dogodne zakwaterowanie, animacje hotelowe i opcję All Inclusive jest to także dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na końcu Półwyspu Kassandra, 4 km od kurortu Pefkohori, 400 metrów od plaży (możliwy dojazd bezpłatnym busem hotelowym zarówno do plaży, jak i do Pefkohori)
  • wygodne pokoje, duży basen z brodzikiem, animacje i Figloklub w języku polskim, raz w tygodniu wieczór grecki
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w ogólnodostępnych pomieszczeniach hotelowych

Hotel Port Marina w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Port Marina to kameralny hotel usytuowany w regionie Chalkidiki, na Półwyspie Kassandra, niedaleko miasteczka Pefkohori ze sklepami, barami, tawernami oraz klubami. Polecamy miłośnikom rozrywek, ale także osobom szukającym wypoczynku w spokojnym miejscu. Ze względu na dogodne zakwaterowanie, animacje hotelowe i opcję All Inclusive jest to także dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na końcu Półwyspu Kassandra, 4 km od kurortu Pefkohori, 400 metrów od plaży (możliwy dojazd bezpłatnym busem hotelowym zarówno do plaży, jak i do Pefkohori)
  • wygodne pokoje, duży basen z brodzikiem, animacje i Figloklub w języku polskim, raz w tygodniu wieczór grecki
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w ogólnodostępnych pomieszczeniach hotelowych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Chalkidiki

Opis oferty:

Położony w spokojnej okolicy, otoczony zielonymi wzgórzami, ma charakterystyczną białą zabudowę. Blisko jest stąd do złotej zatoki Toranaios. Na plaży Glarokavos do dyspozycji Gości hotelu są bezpłatne parasole i leżaki. Zadbane pokoje są urządzone w jasnych kolorach. Na miejscu jest basen i bar, w wysokim sezonie raz w tygodniu wieczór grecki.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od centrum miejscowości PEFKOCHORI ze sklepami, tawernami i barami; ok. 100 km od portu lotniczego w Salonikach; przystanek autobusowy przed hotelem.

PLAŻA:

Glarokavos, publiczna, piaszczysta, ok. 400 m od hotelu, dojście drogą asfaltową, bezpłatny bus hotelowy na plażę, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, greckiej kategorii B, zbudowany w 1991 r., odnowiony w 2012 r., 92 pokoje, budynek główny - 2 piętra, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, bar przy basenie; bezpłatny internet w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 2 EUR/dzień), akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

studio:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 27 m2, zadbany, praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 31 m2, wyposażony jak w studio, widok na ogród lub basen; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, pro­sto­kątny kształt, słodka woda, ok. 250 m², gł. 0,9-2 m, brodzik dla dzieci, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; siłownia; plac zabaw dla dzieci, 2 razy w tygodniu animacje wieczorne (lipiec-wrzesień).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe (7.00-23.00), lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00) w barze przy basenie; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2374092000, www.portmarina.gr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fibus na plazę


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Port Marina to kameralny hotel usytuowany w regionie Chalkidiki, na Półwyspie Kassandra, niedaleko miasteczka Pefkohori ze sklepami, barami, tawernami oraz klubami. Polecamy miłośnikom rozrywek, ale także osobom szukającym wypoczynku w spokojnym miejscu. Ze względu na dogodne zakwaterowanie, animacje hotelowe i opcję All Inclusive jest to także dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na końcu Półwyspu Kassandra, 4 km od kurortu Pefkohori, 400 metrów od plaży (możliwy dojazd bezpłatnym busem hotelowym zarówno do plaży, jak i do Pefkohori)
  • wygodne pokoje, duży basen z brodzikiem, animacje i Figloklub w języku polskim, raz w tygodniu wieczór grecki
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w ogólnodostępnych pomieszczeniach hotelowych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Chalkidiki

Opis oferty:

Położony w spokojnej okolicy, otoczony zielonymi wzgórzami, ma charakterystyczną białą zabudowę. Blisko jest stąd do złotej zatoki Toranaios. Na plażę Glarokavos można wygodnie dojechać bezpłatnym hotelowym busem. Zadbane pokoje są urządzone w jasnych kolorach. Na miejscu jest basen i bar, a w wysokim sezonie raz w tygodniu wieczór grecki. W 2021 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od centrum miejscowości PEFKOCHORI ze sklepami, tawernami i barami; ok. 110 km od lotniska w Salonikach; przystanek autobusowy przed hotelem.

PLAŻA:

Glarokavos, publiczna, piaszczysto-żwirowa, ok. 800 m od hotelu, dojście drogą polną, bezpłatny bus hotelowy, serwis plażowy (płatny), bar; Golden Beach, publiczna, piaszczysta, ok. 1,3 km od hotelu, dojście ulicą i drogą polną, parasole i leżaki płatne.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, greckiej kategorii B, zbudowany w 1991 r., odnowiony w 2012 r., 92 pokoje, budynek główny – 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja – dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, bar przy basenie; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 2 EUR/dzień, 10 EUR/tydz.); na terenie hotelu występują różnice poziomów – nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 27 m², zadbany, praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka, aneks kuchenny; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 250 m², gł. 0,9-3 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,7 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; siłownia, tenis stołowy; raz w tygodniu wieczór grecki.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski w wyznaczonym barze (15.00-17.00); kawa, herbata, ciasto w restauracji (16.00-18.00); wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, ouzo, brandy, wino w barze przy basenie (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/231417025, www.port-marina-hotel.com 

GRATIS:

Wi-Fibus na plażę 


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Port Marina to kameralny hotel usytuowany w regionie Chalkidiki, na Półwyspie Kassandra, niedaleko miasteczka Pefkohori ze sklepami, barami, tawernami oraz klubami. Polecamy miłośnikom rozrywek, ale także osobom szukającym wypoczynku w spokojnym miejscu. Ze względu na dogodne zakwaterowanie, animacje hotelowe i opcję All Inclusive jest to także dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na końcu Półwyspu Kassandra, 4 km od kurortu Pefkohori, 400 metrów od plaży (możliwy dojazd bezpłatnym busem hotelowym zarówno do plaży, jak i do Pefkohori)
  • wygodne pokoje, duży basen z brodzikiem, animacje i Figloklub w języku polskim, raz w tygodniu wieczór grecki
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w ogólnodostępnych pomieszczeniach hotelowych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel Port Marina składa się z budynku głównego oraz 6 dwupiętrowych budynków położonych wśród zieleni. Obiekt znajduje się na końcu Płw. Kassandra, pomiędzy znanym kurortem Pefkohori a Paliouri. Do oddalonego o 4 km Pefkohori kursuje darmowy bus hotelowy. Znajdziemy tam szereg rozrywek, sklepy, tawerny, liczne kawiarnie i kluby oraz tętniący życiem miejski deptak. Transfer z lotniska w Salonikach trwa około 1 godziny 45 minut. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 1.50 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
Plaża:

Piaszczysto-żwirowa plaża oddalona od hotelu około 400 metrów. Na najbliższą plażę i do Pefkohori kursuje bezpłatny bus hotelowy. Leżaki oraz parasole dla klientów hotelu bez dodatkowej opłaty (autobus kursuje mniej więcej co godzinę, ostatni ok. 23:00). Na plaży działa zorganizowany bar plażowy (dodatkowo płatny).
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 - godz. z lobby oraz barem, restauracja, duży basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne. Sejf znajduje się w recepcji, goście mogą korzystać z niego bezpłatnie.
Pokoje:

Hotel oferuje zakwaterowanie w wygodnie urządzonych pokojach standardowych z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci. Każdy pokój posiada balkon lub taras z meblami ogrodowymi oraz łazienkę z prysznicem. Pokoje wyposażone są w TV-sat, telefon, indywidualnie sterowaną klimatyzację, suszarkę do włosów. Możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka bez dodatkowej opłaty. Wszystkie pokoje zbudowane są w kierunku morza, ale widok z konkretnego pokoju jest uzależniony od piętra i pozostałej zabudowy hotelu.
Wyżywienie:

All inclusive: śniadania, lunche i kolacje w formie bufetu serwowane w głównej restauracji. Przerwa kawowa (kawa, herbata, przekąski). Nielimitowane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w godzinach 9:00-23:00 (piwo, wino, ouzo, tsipouro, brandy, koktajle).
Program sportowy i animacyjny:

Hotel organizuje raz w tygodniu wieczór grecki. Do dyspozycji klientów tenis stołowy. Ponadto do dyspozycji nasz własny Figloklub oferujący animacje, gry i zabawy dla dzieci w języku polskim!
Internet:

Bezprzewodową sieć Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu.
Kategoria lokalna:

***
Strona www:

www.portmarina.gr
Naszym zdaniem:

Hotel Port Marina polecany w szczególności Klientom poszukującym kameralnego, spokojnego miejsca do wypoczynku. Ze względu na ciekawą, bezpieczną, zatokową plażę oraz FIGLOklub polecamy również dla rodzin z dziećmi.
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.3/6. Sprawdź opinie:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Port Marina to kameralny hotel usytuowany w regionie Chalkidiki, na Półwyspie Kassandra, niedaleko miasteczka Pefkohori ze sklepami, barami, tawernami oraz klubami. Polecamy miłośnikom rozrywek, ale także osobom szukającym wypoczynku w spokojnym miejscu. Ze względu na dogodne zakwaterowanie, animacje hotelowe i opcję All Inclusive jest to także dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na końcu Półwyspu Kassandra, 4 km od kurortu Pefkohori, 400 metrów od plaży (możliwy dojazd bezpłatnym busem hotelowym zarówno do plaży, jak i do Pefkohori)
  • wygodne pokoje, duży basen z brodzikiem, animacje i Figloklub w języku polskim, raz w tygodniu wieczór grecki
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w ogólnodostępnych pomieszczeniach hotelowych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Grecja/Chalkidiki

Informacje Ogólne

Port Marina w Paliouri posiada 92 pokoi na 2 piętrach. Plaża piaszczysto-żwirowej znajduje się w odległości jedynie 300 m od hotelu, a miasto Pefkochori oddalone jest o 3 km. Miasta położone najbliżej hotelu to Kassandria (24 km) i Kalithea (20 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Odległość od hotelu: dyskoteka (18 km), supermarket (3 km), informacja turystyczna (3 km) i lotnisko SKG (95 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

Sport i Rozrywka

Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: koszykówka i fitness.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Port Marina to kameralny hotel usytuowany w regionie Chalkidiki, na Półwyspie Kassandra, niedaleko miasteczka Pefkohori ze sklepami, barami, tawernami oraz klubami. Polecamy miłośnikom rozrywek, ale także osobom szukającym wypoczynku w spokojnym miejscu. Ze względu na dogodne zakwaterowanie, animacje hotelowe i opcję All Inclusive jest to także dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na końcu Półwyspu Kassandra, 4 km od kurortu Pefkohori, 400 metrów od plaży (możliwy dojazd bezpłatnym busem hotelowym zarówno do plaży, jak i do Pefkohori)
  • wygodne pokoje, duży basen z brodzikiem, animacje i Figloklub w języku polskim, raz w tygodniu wieczór grecki
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w ogólnodostępnych pomieszczeniach hotelowych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Chalkidiki

Opis

  • Hotel znajduje się 3 km od miejscowości Pefkohori z licznymi sklepami , resturacjami i tawernami
  • Plaża publiczna, piaszczysto-żwirowa oddalona jest o okolo 800 m od hotelu ( hotel zapewnia transfer)
  • Posiłki serwowane w  formie bufetu , możliwosc dopłaty do pakietu allinclusive (śniadanie ,obiad,kolacja w formie bufetu w restauracji; przekaski w barze przy basenie,napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze , hotel wymaga noszenie opasek all inclusive)
  • Bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby
  • Zakwaterowanie w pokojach standard ok. 22 m², z indywidualnie sterowana klimatyzacja

 

Wyposażenie

Hotel oferuje łącznie 90 pokoi. W skład wyposażenia wchodzą sejf, restauracja, jadalnia, bar, sala telewizyjna, pokój zabaw dla dzieci i sala konferencyjna. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Do atutów poszczególnych kwater należy urzekający widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Ponadto skorzystać można z sejfu i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon i telewizor. W łazience znajduje się prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających. W czasie wolnym poza koszykówką i studiem fitness zapraszamy również do skorzystania z bilardu (za dodatkową opłatą). Kolejnym udogodnieniem jest bogaty w gry i zabawy program zajęć dla dzieci.

Wyżywienie

Hotel oferuje szeroką gamę wariantów żywieniowych. Do wyboru jest nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Świadczenia

przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Port Marina to kameralny hotel usytuowany w regionie Chalkidiki, na Półwyspie Kassandra, niedaleko miasteczka Pefkohori ze sklepami, barami, tawernami oraz klubami. Polecamy miłośnikom rozrywek, ale także osobom szukającym wypoczynku w spokojnym miejscu. Ze względu na dogodne zakwaterowanie, animacje hotelowe i opcję All Inclusive jest to także dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na końcu Półwyspu Kassandra, 4 km od kurortu Pefkohori, 400 metrów od plaży (możliwy dojazd bezpłatnym busem hotelowym zarówno do plaży, jak i do Pefkohori)
  • wygodne pokoje, duży basen z brodzikiem, animacje i Figloklub w języku polskim, raz w tygodniu wieczór grecki
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis w ogólnodostępnych pomieszczeniach hotelowych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Położenie

spokojne, w otoczeniu zieleni, ok. 3 km. od centrum miejscowości Pefkochori. Przystanek autobusowy przed hotelem. Port lotniczy w Salonikach oddalony o ok. 105 km. 

Plaża

publiczna, piaszczysto-świrowa plaża Glarokavos oddalona o ok. 300 m. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. 

Wyposażenie

hotel oferuje 92 pokoje w 2-piętrowym budynku. Do dyspozycji Gości: całodobowa recepcja z miejscami do wypoczynku, winda, sejfy (za opłątą), restauracja główna, bar główny, przechowalnia bagażu, 

Dostęp do internetu

Wi-Fi na terenie hotelu gratis. 

Zakwaterowanie

pokoje dwuosobowe: ok. 22 m2; klimatyzacja, TV-Sat., telefon, lodówka, balkon lub taras, widok na ogród. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Dla max. 2 osób. Pokoje Superior: przestronniejsze, ok. 28 m2. W większości na parterze od strony ogrodu. Pokoje rodzinne: ok. 45 m2: dwa pokoje sypialne - w jednym łóżko małżeńskie, w drugim dwa pojedyncze.  

Sport i Wellness

siłownia. Za opłatą: zporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Rozrywka

raz w tygodniu wieczór grecki. 

Dzieci

oddzielny brodzik.

Wyżywienie

ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. 

All inclusive

trzy posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu przekąski w godz. 16-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie w godz. 9-23:00. 

Kategoria Nekera

3 gwiazdki, kategoria lokalna: 3 gwiazdki. 

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie dla imprez turystyczych, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), bezpośrednia opieka rezydenta - w sezonie letnim: Kreta, Rodos, Korfu, Turcja (Riwiera), Majorka, Bułgaria (Burgas) całorocznie: Malta, na pozostałych kierunkach opieka telefoniczna lub przez czat w serwisie moja.nekera.pl. W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba). Cena uzależniona jest m.in. od przewoźnika oraz terminu wyjazdu, należy ją zweryfikować podczas zakupu. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir).

Ważne

W związku ze zmianami w przepisach sanitarnych oraz przekraczania granicy w poszczególnych krajach Nekera przygotowała listę wymaganych procedur wjazdowych do danego kraju - https://www.nekera.pl/bezpieczne-wakacje/ Zachęcamy do sprawdzenia tych informacji przed Państwa wyjazdemTELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny. Od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów

 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc; 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc; 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc; 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc; APT kat. 1-2 = 0,25€/apt/noc; APT kat. 3    = 0,50€/apt/noc; APT kat. 4    = 1,00€/apt/noc.

Mocne strony

- Polecany na rodzinny wypoczynek- Duży basen zewnętrzny- Ładny, zadbany teren i okolica


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Mapa Hotelu Port Marina
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Chalkidiki)
Rejs na Ammouliani i Dreni to jedna z ulubionych wycieczek fakultatywnych z Chalkidiki
Miejscowość Ouranopoli na półwyspie Athos z republiką Mnichów
Greckie wakacje na Półwyspie Chalkidiki
Kassadra, najpopularniejszy
Meteory czyli zawieszone w niebie monastyry na Chalkidiki
Sani beach nad morzem egejskim, turkusowe wody Chalkidiki
Saloniki ze słynną Białą Wieżą chętnie zwiedzają turyści przebywający w hotelach na Chalkidiki
Spokojny, kameralny środkowy palec Półwyspu Chalkidiki czyli Sithonia

Opinie o Hotelu Port Marina

Port Marina - możliwości zakwaterowania:

Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.+2 dost.
Pok. superior 2 os.
Pokój dwuosobowy (1 bed) - Superior Widok na morze
Pokój dwuosobowy (2 łóżka) - Widok na morze
Pokój rodzinny - Widok na basen
Pokój rodzinny - Widok na morze

Port Marina - Możliwości wyżywienia:


Port Marina - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Port Marina? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00