cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
  • Hotel Playa Costa Verde, Guardalavaca
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
23.08 - 24.08
już od 268 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.05 - 17.05
już od 170 zł / os
Sprawdź

Hotel Playa Costa Verde
star 4

Kuba: Guardalavaca
Ocena hotelu Playa Costa Verde:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Playa Costa Verde:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 maja 2020

Hotel Playa Costa Verde w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kuba / Holguin

Opis oferty:

Położony tuż przy pięknej, białej plaży Playa Pesquero wakacyjny kompleks urządzony w typowo karaibskim stylu. Otoczony tropikalnym ogrodem, składa się z kilkudziesięciu 1-piętrowych budynków z jasnymi, funkcjonalnie urządzonymi pokojami. Do dyspozycji Gości są 2 ciekawie zaprojektowane baseny z jacuzzi i barem swim-up oraz brodzik dla najmłodszych wczasowiczów. Rozrywkowe animacje, w tym lekcje tańca i muzyka na żywo to doskonała atrakcja dla całej rodziny. Hotel słynie ze świetnej kuchni - na miejscu jest 5 restauracji, w tym serwujące przysmaki kuchni kubańskiej, włoskiej czy japońskiej i aż 7 barów! Kubańska gościnność i komfortowy wypoczynek gwarantowane! W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od GUARDALAVACA, ok 21 km od centrum Rafael Freyre, ok. 47 km od Holguin, ok. 10 km od delfinarium; ok. 72 km od portu lotniczego w Holguin.

PLAŻA:

Playa Pesquero, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki, hotelowy bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy superior, zadbany i stylowy, zbudowany w 2001 r., 480 pokoi, 31 budynków (bungalowy), 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Bariay - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 4 restauracje á la carte: El Conuco - kuchnia kubańska, Venecia - kuchnia włoska, Kyoto - kuchnia japońska, El Bohio - steak house (dodatkowo płatna), 7 barów: Los Caneyes (24h), bar w lobby, Ice Cream Parlor, Night Club Bar Ilusions, Cigars Bar Compay, Beer Corner, swim-up Aquabar; sklep, poczta; taras, ogród; za opłatą: kawiarenka internetowa, fotograf, pralnia, wypożyczalnia skuterów, samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, minibar (napoje bezalkoholowe i woda na powitanie, następnie codziennie uzupełniany wodą), żelazko, deska do prasowania, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen;

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 70 m², pokój dzienny i oddzielna sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi, piwem i wodą);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok 35 m², nowocześnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi, piwem i wodą); pokój superior i suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, 985 m², gł. 1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 75 m², gł. 0,3 m, 2 jacuzzi, basen, nieregularny kształt, słodka woda, 398 m², gł. 1,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 4 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, siłownia, fitness, siatkówka plażowa, tenis stołowy, koszykówka, żeglarstwo, canoe, katamarany, snurkowanie, lekcje nurkowania w basenie (3 razy w tygodniu); pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: lekcje tańca, karaoke, muzyka na żywo; za opłatą: nurkowanie; centrum wellness: płatne: zabiegi, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.15-10.15), obiad (12.30-14.45), kolacja (18.30-21.45) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.30-11.30), podwieczorek (16.00-17.00), przekąski (24 h) w barach Los Caneyes i Playa; napoje bezalkoholowe i lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24 h); 4 razy na pobyt kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0053/24433520,, www.gaviota-grupo.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kuba / Holguin

Opis oferty:

Położony tuż przy pięknej, białej plaży Playa Pesquero wakacyjny kompleks urządzony w typowo karaibskim stylu. Otoczony tropikalnym ogrodem, składa się z kilkudziesięciu 1-piętrowych budynków z jasnymi, funkcjonalnie urządzonymi pokojami. Do dyspozycji Gości są 2 ciekawie zaprojektowane baseny z jacuzzi i barem swim-up oraz brodzik dla najmłodszych wczasowiczów. Rozrywkowe animacje, w tym lekcje tańca i muzyka na żywo to doskonała atrakcja dla całej rodziny. Hotel słynie ze świetnej kuchni - na miejscu jest 5 restauracji, w tym serwujące przysmaki kuchni kubańskiej, włoskiej czy japońskiej i aż 7 barów! Kubańska gościnność i komfortowy wypoczynek gwarantowane! W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od GUARDALAVACA, ok 21 km od centrum Rafael Freyre, ok. 47 km od Holguin, ok. 10 km od delfinarium; ok. 72 km od lotniska w Holguin.

PLAŻA:

Playa Pesquero, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki, hotelowy bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy superior, zadbany i stylowy, zbudowany w 2001 r., 480 pokoi, 31 budynków (bungalowy), 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Bariay - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 4 restauracje á la carte: El Conuco - kuchnia kubańska, Venecia - kuchnia włoska, Kyoto - kuchnia japońska, El Bohio - steak house (dodatkowo płatna), 7 barów: Los Caneyes (24h), bar w lobby, Ice Cream Parlor, Night Club Bar Ilusions, Cigars Bar Compay, Beer Corner, swim-up Aquabar; sklep, poczta; taras, ogród; za opłatą: kawiarenka internetowa, fotograf, pralnia, wypożyczalnia skuterów, samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, minibar (napoje bezalkoholowe i woda na powitanie, następnie codziennie uzupełniany wodą), żelazko, deska do prasowania, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen;

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 70 m², pokój dzienny i oddzielna sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi, piwem i wodą);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok 35 m², nowocześnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi, piwem i wodą); pokój superior i suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, 985 m², gł. 1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 75 m², gł. 0,3 m, 2 jacuzzi, basen, nieregularny kształt, słodka woda, 398 m², gł. 1,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 4 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, siłownia, fitness, siatkówka plażowa, tenis stołowy, koszykówka, żeglarstwo, canoe, katamarany, snurkowanie, lekcje nurkowania w basenie (3 razy w tygodniu); pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: lekcje tańca, karaoke, muzyka na żywo; za opłatą: nurkowanie; centrum wellness: płatne: zabiegi, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.15-10.15), obiad (12.30-14.45), kolacja (18.30-21.45) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.30-11.30), podwieczorek (16.00-17.00), przekąski (24 h) w barach Los Caneyes i Playa; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24 h); 3 razy na pobyt kolacja w wybranej restauracji a' la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0053/24433520, www.gaviota-grupo.com

GRATIS:

serwis plażowy


Orka

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

KUBA/HOLGUIN

Położenie

Hotel położony we wchodniej części wyspy przy pięknej piaszczystej plaży Pesquero, odległość do lotniska w Holguin wynosi 70 km natomiast miasteczko Guardalavaca oddalone jest od hotelu 14 km.

Miejscowa kategoria

4****+

Wyposażenie hotelu

Przestronny i rozległy ośrodek składający się z kilku dwukondygnacyjnych budynków rozmieszczonych pośród tropikalnego ogrodu, bogaty wybór lokali gastronomicznych, prócz restauracji głównej w hotelu znajdują się cztery restauracje a'la carte oferujące kuchnię (kreolską, japońską, wegetariańską oraz włoską), dziewięć barów w tym poolbar gdzie serowane są przepyszne koktajle,w części rekreacyjnej do dyspozycji gości jest przestronny basen, dwa jacuzzi, taras słoneczny (parasole,leżaki ręczni przy basenie oraz na plaży w cenie), dodatkowo sklepiki, internet za dodatkową opłatą, fryzjer.

Zakwaterowanie

480 pokoi

Pokoje standard

przestronne pokoje wyposażone w łazienkę, WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, telefon, TV SAT, odtwarzacz CD, czajnik, mała lodówka, sejf, balkon lub taras. Możliwość wyboru za dodatkową opłatą pokoju z widokiem na basen oraz pokoju suite - z oddzielnym pokojem dziennym oraz wanną z hydromasażem.

Wyżywienie

ALL Inclusive - posiłki w formie bufetu, 24 h przekąski, międzynarodowe i krajowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Sport

siatkówka, fitnes, aerobik, windsurfing, kajaki, żeglowanie, za dodatkową opłata; wypożyczalnia rowerów, nurkowanie.

Rozrywka

dyskoteka, amfiteatr z występami.

Dla dzieci

klub dla dzieci (4-12 lat).

Program imprezy

.

1 dzień

Wylot do Kuba z wybranego portu lotniczego

2 dzień

Przylot do Kuba transfer z lotniska do HOTELU

2-8 dzień

Pobyt w Hotelu / Kuba

8 dzień

Transfer z HOTELU na lotnisko w Kuba i wylot do kraju

9 dzień

Przylot do wybranego portu lotniczego. Możliwość przedłużenia pobytu na dowolną ilość dni.

Cena obejmuje

- przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / all inclusive, - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego, - obowiązkowego ubezpieczenia KL, NW, bagaż, 12,- pln / dzień / osoba (Axa Polska),

Cena nie obejmuje

- kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych, - karty turysty, - podatku wylotowego.

Informacje praktyczne

- od obywateli polskich przebywających na Kubie wymagana jest tzw. karta turysty, karta jest do wyrobienia za pośrednictwem Biura Podróży "Orka Travel" jej koszt to 25 Euro, lub za pośrednictwem Ambasady Republiki Kuby w Warszawie, wyjazd na Kubę bez karty turysty wiąże się z ryzykiem odmowy wjazdu na teren Kuby. - 1 kubański peso (Cu$) = 100 centavos - język hiszpański,

- energia elektryczna

110 Volt/60 Hz. - na Kubie honorowane jest polskie prawo jazdy, obowiązuje ruch prawostronny.

Informacje dodatkowe

- impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, - rezydent anglojęzycznego i niemieckojęzyczny na miejscu, - możliwość dokupienia miejsca hotelowego na lotnisku wylotowym przed rozpoczęciem imprezy, - możliwość dokupienia miejsca parkingowego na lotnisku wylotowym na cały okres trwania imprezy, - możliwość dokupienia dolotu z polskich lotnisk (WAW, KTW, POZ, GDN, KRK, SZC) oraz wszystkich europejskich portów lotniczych do lotniska wylotowego, - wszystkie loty realizowane liniami rejsowymi. - jeżeli nie ma możliwości potwierdzenia imprezy w danym termin, nasz wykwalifikowany zespół rezerwacyjny znajdzie i potwierdzi najbliższy możliwy termin w wybranym hotelu lub zaproponuje hotel o podobnym standardzie, - cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie lotniczej, - UWAGA ! Na wyloty w okresie Świąt Bożego Narodzenia, Nowego Roku, Świąt Wielkanocnych oraz w "szczycie sezonu" obowiazuje dopłata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej, - uWAGA ! Kurs Euro brany pod uwagę przy kalkulacji to Euro = 4,1 PLN - UWAGA ! W kalkulacji została podana najniższa taryfa obowiązująca w terminie wylotu 3600 pln, w przypadku braku dostępności danej taryfy w dniu sprzedaży zostanie skalkulowana nowa cena biletu, w wyższej taryfie za dopłatą.

Polskie placówki dyplomatyczne

Ambasada Republiki Kuby w Warszawie ul. Rejtana 15 m. 8, 02-516 Warszawa tel. (0-22) 848 17, fax (0-22) 848 22 31, e-mail: embacuba@medianet.pl, Ambasada RP w Hawanie Calle G No. 452, esq. 19, Vedado Ciudad de la Habana, C.P. 10 400, Cuba Apartado Postal 6650,Tel.: (00-537) 833 24 39 00-537) 833 24 39

Przewoźnik podaje aktualne ceny na chwilę zapytania, cena ta może ulec zmianie ze względu na wyczerpanie się miejsc w samolocie w danej kategorii taryf lotniczych (do chwili podpisania umowy)

.

Oferta wymaga potwierdzenia u touroperatora w przeciagu 24h po dokonaniu rezerwacji - w dni robocze (pon-pt 9-18)

.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Neckermann

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Holguin, Kuba

Opis hotelu

Hotel wzniesiony został w roku 2001. Obiekt oferuje 480 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor, radio, zestaw stereo, odtwarzacz CD i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazienkach znajdują się suszarka do włosów i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu znajduje się bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka i koszykówka, czy też za dodatkową opłatą jazda konna urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak windsurfing, rower wodny, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje tenisa stołowego, badmintona, bilard, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą studio fitness. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka i miniklub.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dostępne są również dania specjalne, w tym dania dietetyczne. Polecamy również przekąski. Show-cooking to pokaz kunsztu wyśmienitych kucharzy i wyborne potrawy w mistrzowskim wydaniu. Napoje wliczone są w cenę. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Playa Costa Verde
Zdjęcia lokalizacji (Kuba / Guardalavaca)
Hawana, miasto Hemingwaya, cygara, wakacje na Kubie
Wakacje w Varadero, palmy, rajskie plaże
Wakacje w Cayo Coco, flamingi, salsa
Santaigo de Cuba z Placem Rewolucji
Mohito to symbol Kuby
Holguin zachwyca pięknymi i długimi plażami
Kurort Cayo Santa Maria z długą 11 km plażą i luksusowymi resortami
Trinidad to obowiązkowy punkt podczas zwiedzania Kuby
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Playa Costa Verde

4.3
polecam

Hotel Playa Costa Verde na Kubie oceniamy jako przyzwoity obiekt 4-gwiazdkowy - na pewno nie są to luksusy, bo hotel ma już swoje lata, ale jest ok. Jeśli ktoś nie ma bardzo wygórowanych wymagań, będzie zadowolony :) Rzeczywiście wyżywienie jest bardzo smaczne, a plaża Pasquero piękna!

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Playa Costa Verde:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    4.4
HolidayCheck
Ocena Playa Costa Verde:
4.4 / 6

Very nice 2009-07-31
Szczegóły oceny hotelu Playa Costa Verde:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Wspaniała plaża, pyszne jedzenie i drinki egzotyka 2011-05-15
Szczegóły oceny hotelu Playa Costa Verde:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Piękne plaże, beznadziejna obsługa w hotelu. 2016-04-10
Szczegóły oceny hotelu Playa Costa Verde:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    2.8

Plaża, woda i pogoda przepiękne. Hotel na rozległym, dobrze rozplanowanym terenie, dyskrecja i spokó...
więcej

3.7
Cudowne wakacje :) 2017-01-18
Szczegóły oceny hotelu Playa Costa Verde:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

Playa Costa Verde - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja lazienka widok na ogrod WC
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja lazienka widok na basen WC
Suita do pojedynczego wykorzystania balkon lub taras klimatyzacja lazienka WC
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon klimatyzacja lazienka widok na ogrod WC WYZSZE PIETRA
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja lazienka widok na ogrod WC
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja lazienka widok na basen WC
Suita balkon lub taras klimatyzacja lazienka WC
Pokoj dwuosobowy balkon klimatyzacja lazienka widok na ogrod WC WYZSZE PIETRA
Pok. dwuosobowy wariant ekonomiczny balkon lub taras klimatyzacja lazienka WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja lazienka widok na ogrod WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja lazienka widok na basen WC
Suita balkon lub taras klimatyzacja lazienka WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon klimatyzacja lazienka widok na ogrod WC WYZSZE PIETRA
balkon lub taras klimatyzacja lazienka WC
Suite
Economy
Standard
Standard Pool View

Playa Costa Verde - Możliwości wyżywienia:


Playa Costa Verde - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Playa Costa Verde? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00