cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
  • Hotel Princess Golden Beach, Thassos
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Princess Golden Beach
star 4

Grecja: Thassos
Ocena hotelu Princess Golden Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Princess Golden Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Princess Golden Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Thassos

Opis oferty:

Stylowy i nowoczesny, całkowicie zmodernizowany, to wybór dla poszukujących komfortu i kameralnej atmosfery. Estetyczne pokoje urządzone w minimalistycznym, designerskim stylu oferują wszelkie niezbędne wygody oraz niezapomniany widok na góry. Sąsiedztwo Golden Beach - jednej z najpiękniejszych plaż na wyspie oraz ciekawie zaprojektowany, duży basen z palmową wyspą, otoczony wygodnymi leżakami, zapraszają do aktywnego wypoczynku w ciągu dnia. Na wieczorny spacer i relaks idealnym miejscem będą liczne tawerny usytuowane wzdłuż plaży, skąd można podziwiać zachody słońca.

POŁOŻENIE:

ok. 300 m od centrum niewielkiej, typowo plażowej miejscowości CHRISSI ALMOUDIA z tawernami i sklepikami, ok. 4 km od centrum Panagia ze sklepami, restauracjami i barami, 14 km od miasta Thassos; ok. 30 km od lotniska Kavala (transfer autokarem i promem); przystanek autobusowy przed hotelem (miasto Thassos/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Golden Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 150 m od hotelu, płatne parasole i leżaki (ok. 7 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2015 r., 70 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, winda, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, sejf w recepcji, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), bar przy basenie; kantor; taras z widokiem na ogród i basen, bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18-20 m², nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

rodzinny :

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 18-26 m², nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, pokój rodzinny z widokiem na ogród ma dodatkowo wydzieloną część sypialną, pokój rodzinny z bocznym widokiem na morze - jeden pokój z częścią dzienną i sypialną; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,9-2 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub, lekkie animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: sporty wodne na plaży - oferta zewnętrzna.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.30-15.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa i ciasto w wyznaczonym barze (16.00-17.00); przekąski, lody i ciastka w barze (11.00-13.00 oraz 15.30-18.00); napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-23.00).

KONTAKT:

0030/2593061700, www.princessthassos.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Tasos

Opis

Nowoczesny hotel oferuje gościom komfortowe pokoje, basen, restaurację, bar, internet, wysoką jakość obsługi. W pobliskiej Skala Potamias znajdują się liczne sklepy, bary oraz przytulne tawerny greckie.

Polozenie

Wyspa Thassos, miejsowość Chrissi Almoudia, 3 km od wioski Panagia, 2,5 km od wioski Skala Potamias, 11 km od portu Limenas, 22 km od lotniska Megas Alexandros w Kawali

 

 

Wyzywienie

All Inclusive, Bed and Breakfast

Pokoje

70 pokoi: Double Rooms (~18 m2), Family Rooms (~28 m2).  

W pokojach: klimatyzacja, telewizor, TV SAT, telefon, darmowe Wi-Fi, sejf (bezpłatny), mini-lodówka, prysznic, suszarka, balkon/taras, łóżko dwuosobowe.

Double Room (~18 m2): 2 łóżka pojedyncze, rozkładana kanapa

Family Room (~28 m2): Przestronny pokój na otwartym planie. Podójne łóżko i 2 kanapy.

Rodzaj dodatkowego łóżka - kanapa.

Pokoje są sprzątane codziennie, wymiana pościeli 2 razy w tygodniu.

 

O wyzywieniu

All inclusive 2019

 

System obowiązuje w godz. 07:30-23:00

Główna restauracja Elia:

Śniadanie: 07:30-10:30, amerykańskie, szwedzki stół

Obiad: 13:30-15:00, szwedzki stół

Podczas obiadu obowiązuje dress code: nie są dopuszczalne mokre ubrania oraz stroje kąpielowe

Kolacja: 19:30-21:30, danie główne do wyboru (mięso lub ryba), szwedzki stół (przekąski, deser)

Podczas kolacji obowiązuje  dress code: długie spodnie, koszule

Podczas posiłków są podawane napoje lokalne (woda, kawa filtrowana, soki, napoje zimne, piwo beczkowe, ouzo, wino luzem, brandy)

 

Bar przy basenie: 11:00-01:00

Napoje w systemie "all inclusive" do godz. 23:00, po 23:00 są dodatkowo płatne

Szeroki wybór przekąsek,

Lody i desery: 11:00-13:00 i 15:30-18:00

Kawa i herbata: 16:00-17:00

3 rodzaje wina - białe, czerwone, różowe,

Napoje zimne, soki (oprócz świeżowyciskanych)

Lokalne piwo

Lokalne alkohole

Koktajle, czekolada

Szampan oraz whieskey nię są w systemie "all inclusive"

 

Informacje dodatkowe:

Mini klub (czerwiec - 15 września): 11:00-19:00

Animacja dla dzieci

Łóżko dziecięce

 

Usługi nieodpłatne:

Siłownia

Leżaki i parasolki przy basenie

Tenis stołowy

Sejf w pokojach

Ręczniki plażowe

Internet

Animacja w ciągu dnia i wieczorem (6 razy w tygodniu)

 

Usługi dodatkowo płatne:

Niania

Obsługa pokoi

Przedłużanie doby hotelowej (uzależnione od dostępności hotelowej)


Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Thassos)
Chrissi Almoudia, Grecja, Thassos
Goldem Beach, Grecja, Thassos
Limenas, Grecja, Thassos
Makryammos, Grecja, Thassos
Panagia, Grecja, Thassos
Paradise Beach, Grecja, Thassos
Potos, Grecja, Thassos
Tripiti, Grecja, Thassos
Kavala, Grecja, Thassos
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Princess Golden Beach

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Princess Golden Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Obsługa
    5.6
HolidayCheck
Ocena Princess Golden Beach:
5.1 / 6

Polecamy dla szukających odpoczynku na plaży 2015-07-03
Szczegóły oceny hotelu Princess Golden Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Piękna wyspa, miły hotel 2016-01-16
Szczegóły oceny hotelu Princess Golden Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Szmaragdy czy marmury 2016-09-12
Szczegóły oceny hotelu Princess Golden Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Odradzam. Najgorszy hotel w jakim byliśmy 2017-01-25
Szczegóły oceny hotelu Princess Golden Beach:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.3
  • Obsługa
    2.3

Już przy samym wejściu do pokoju okazało się że nie jest to pokój rodzinny za który zrobiliśmy dopła...
więcej

2.5
Bardzo udane wakacje!!!!! 2017-07-19
Szczegóły oceny hotelu Princess Golden Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel Princess Golden Beach to fantastyczny wybór na spokojne relaksujące wakacje na pięknej wyspie ...
więcej

5.9
Hotel dla mało wymagajacych 2018-04-24
Szczegóły oceny hotelu Princess Golden Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.7

Princess Golden Beach - możliwości zakwaterowania:

Doppelzimmer,Balkon
Doppelz,Terrasse,Economy
Familienzimmer,BkoT

Princess Golden Beach - Możliwości wyżywienia:


Princess Golden Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Princess Golden Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00