cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
  • Hotel Alexandros (Korfu), Korfu
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
29.06 - 06.07
już od 2580 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.10 - 24.10
już od 1369 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Alexandros (Korfu)
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Alexandros (Korfu)
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Alexandros (Korfu):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Alexandros (Korfu):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 czerwca 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2022

Hotel Alexandros (Korfu) w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Do dyspozycji gości

Recepcja, lobby, winda, restauracja, 2 bary, basen z tarasem słonecznym i leżakami, brodzik dla dzieci, kącik telewizyjny, kantor, przechowalnia bagażu, mały sklepik z pamiątkami, kącik internetowy (płatny), bezpłatny parking, hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt 10 Eur/szt.).

Internet

Dostęp do Wifi bezpłatnie

Kategoria lokalna

****

Naszym zdaniem

Budżetowa propozycja dla Klientów ceniących dobrą lokalizację (bliskość stolicy wyspy oraz świetny punkt wypadowy do samodzielnego zwiedzania wyspy), a jednocześnie wygodę wyżywienia w formie All inclusive. Szczególnie polecamy dla osób ceniących wypoczynek w spokojnej okolicy z pięknymi widokami. Co więcej, hotel ostatnio zmienił management, który to zdaje egzamin przy prowadzeniu takich hoteli jak Golden Sands czy Dassia Holiday. Zapraszamy!

Opinie klientów


Plaża

Piaszczysto żwirowa plaża oddalona o ok 1,3 km od hotelu. Ponadto hotel zapewnia bezpłatny transport do piaszczysto żwirowej plaży Benitses (oddalonej o ok 4 km od hotelu), codziennie między 10:00 a 18:00

Pokoje


Położenie

Do miasta Korfu ok 6 km, do lotniska w Korfu ok. 7 km. W okolicy hotelu znajduje się przystanek komunikacji lokalnej. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 Eur/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.

Program sportowy i animacyjny

3 razy w tygodniu wieczorny program animacyjny. Bilard (płatny), tenis stołowy (płatny).

Stoki


Strona www


Wyżywienie

All inclusive: śniadania obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski między 11:00 a 17:00 w miejscach wyznaczonych przez hotel. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe od 10:00 do 23:00 serwowane w hotelowych barach.

Zakwaterowanie


Program

Dzień Pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych, wyloty w środy w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych, wyloty w soboty), wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

WYCIECZKI FAKULTATYWNE (ceny orientacyjne, bez biletów wstępu)
SIEDEM CUDÓW KORFU - cena ok. 45 EUR/os
Całodniowa wycieczka oprowadzająca po najpiękniejszych i najciekawszych miejscach Korfu, które dzięki swej niepowtarzalności stały się wizytówkami zielonej wyspy. Zaczniemy zwiedzanie od północno-zachodniego wybrzeża ze skalistym wybrzeżem Paleokastritsy, gdzie będziemy mieli okazję podziwiać malownicze zatoczki. Skosztujemy likieru Koum Quat, który jest produkowany tylko na wyspie Korfu. Zobaczymy Pałac Achillion - dawną rezydencję cesarzowej Sissi, słynny punkt widokowy Kanoni, z którego rozpościera się widok na wschodnie wybrzeże i Mysią Wyspę oraz odwiedzimy stolicę wyspy - miasto Korfu.
ALBANIA - cena ok. 63,50 EUR/os + 10 EUR/os podatek portowy
Rejs do albańskiego portu Saranda, ciekawego kurortu turystycznego z okazałymi domami i hotelami, kaskadowo kierującymi się ku morzu. Z Sarandy, po trwającym około 35 minut przejeździe, dotrzemy do starożytnego Butryntu wpisanego na listę UNESCO. Odwiedzając to malownicze miejsce przeniosą się Państwo w czasie od 16 wieku n.e. aż po 4 wiek p.n.e. Będą Państwo mogli podziwiać m.in. antyczny teatr, rzymskie łaźnie, starożytne świątynie, chrześcijańskie bazyliki, baptysterium, będące jednym z najcenniejszych zabytków Europy oraz leżącą na wzgórzu XVI-wieczną twierdzę wenecką, skąd rozciąga się piękny widok na okolicę. Trasa do Butryntu to ponadto możliwość podziwiania albańskich krajobrazów - gór, rzek, jezior i wiosek. Częściowo wiedzie ona przez tereny Parku Narodowego Butrynt. Zobaczymy również słynne albańskie bunkry! Zwieńczeniem wyprawy będzie obiad pełen lokalnych specjałów.

Uwaga!!! W przypadku podróży nieletnich do Albanii:
- jeżeli osoba niepełnoletnia podróżuje w towarzystwie tylko jednego z rodziców, zobowiązana jest posiadać zgodę drugiego z rodziców, napisaną w języku angielskim wraz z kopią dokumentu tożsamości drugiego rodzica.

Inne

KORFU

Informacje ogólne

Waluta

EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
Język urzędowy

Nowogrecki
Napiwki

Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza

Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
Czas

+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny

Obiad w tawernie od 10 EUR woda 1l - 1 EUR piwo w barze od 2 EUR kawa w kawiarni od 2 EUR.
Poczta

Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność

Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony

Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
KORFU

Jedna z najpiękniejszych greckich wysp, położona na turkusowych wodach Morza Jońskiego, nieopodal wybrzeża Albanii. Korfu zachwyca różnorodnością krajobrazu. Znajdziemy tu piękne zielone wzgórza porośnięte cyprysami i gajami oliwnymi, rozległe cytrusowe ogrody, winnice, góry, ale przede wszystkim piaszczyste plaże na południowym wybrzeżu wyspy oraz skaliste, wręcz dzikie wybrzeże w części północnej. Stolicą wyspy jest miasto Korfu, które zostało wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO.
Paleokastritsa

Najbardziej znany i malowniczy region wyspy położony na zachodnim wybrzeżu, przyciągający turystów bajkowymi widokami - krystalicznie czysta, turkusowa woda i górujące nad nią klify tworzą niepowtarzalny krajobraz. Miejsce godne polecenia również amatorom nurkowania. Paleokastritsa to najczęściej zwiedzane miejsce na Korfu, swego rodzaju wizytówka wyspy.
Sidari

Ta mała miejscowość na północy wyspy może poszczycić się pięknymi, piaszczystymi plażami, z których najbardziej znana to - Canal d'Amour. Plaża ta słynie ze wspaniałych formacji klifowych i skalnych o fantazyjnych kształtach. Jest to również popularny kurort turystyczny.
Dassia

Mała osada rybacka na wschodzie wyspy kusząca turystów greckimi tawernami, barami, kilkoma dyskotekami i piękną plażą, idealną dla rodzin z dziećmi. Ze względu na bliskość miasta Korfu, miejscowość Dassia jest również świetną bazą wypadową do zwiedzania stolicy wyspy.
Acharavi

Kurort turystyczny położony w północnej części Korfu, u stóp góry Pantocrator. Znajdziemy tam kurorty z wieloma restauracjami i tawernami oraz sklepami z pamiątkami oferującymi duży wybór wyrobów z drzewa oliwnego. Miejscowość tą chętnie odwiedzają rodziny z dziećmi.
Kontokali

Znany kurort turystyczny położony zaledwie kilka kilometrów od stolicy wyspy, miasta Korfu. Razem z pobliską miejscowością Gouvia tworzą szczególnie interesujące miejsce, przyciągające wielu turystów licznymi barami, tawernami, restauracjami, dyskotekami oraz niewielkim portem. Kontokali jest miejscem spokojnym, sprzyjającym relaksowi, a Gouvia oferuje bogate życie nocne. Dzięki często kursującym i tanim autobusom publicznym można łatwo dostać się do miasta Korfu.
Gouvia

Gouvia była niewielką wioską rybacką, która rozrosła się w ciągu ostatnich lat do nowoczesnego ośrodka wypoczynkowego. Ośrodek położony jest ok 7 km na północ od miasta Korfu, na wschodnim wybrzeżu wyspy. Gouvia usytuowana jest w cichej zatoce i oferuje plażę i przystań, przy której cumują jachty z całego świata. W miasteczku znajdziemy szeroki wybór barów, restauracji i sklepów. W ciągu dnia jest to spokojne miejsce wakacyjne, które wieczorem ożywa i zaprasza do zabawy.
Kavos

Tętniąca nocnym życiem, rozrywkowa miejscowość zlokalizowana na południu wyspy. Duża ilość barów i klubów przyciąga młodych ludzi z całej Europy. Kavos położone jest też niedaleko pięknej, dzikiej plaży Arkoudilas, gdzie również znajdują się ruiny z monastyru XVI wieku, co zachęci do pieszych wędrówek po spokojniejszej części miasta.
Agios Stefanos

Agios Stefanos to malutka wioska zlokalizowana na północno - zachodnim wybrzeżu, która zasłynęła z długiej piaszczystej plaży, skąd rozpościera się widok na pobliskie wysepki. Samo miasteczko zachowało klimat typowej greckiej, rybackiej wioski. Kameralna atmosfera przyciąga przede wszystkim tych, którzy szukają relaksu i spokojnego wypoczynku.
Wyloty z: Warszawy, Katowic, Poznania, Gdańska ,Wrocławia, Szczecina, Bydgoszczy i Rzeszowa. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny na Korfu trwa od 01.07 do 31.08.

Wizy - informacje dla sprzedawców

W związku z koniecznością wypełnienia formularza PLF najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot (do godziny 22:00) oraz posiadania kodu QR przy przylocie do Grecji, informujemy:
1. Strona internetowa do samodzielnego wypełnienia formularza PLF to:
2. Instrukcja wypełnienia formularza znajduję się:
3. W razie problemów z wypełnieniem formularza, prosimy o kontakt ze swoim sprzedawcą.
4. Każdy turysta zobowiązany jest do wypełnienia formularza. Po jego wypełnieniu, na e-maila podanego w formularzu przyjdzie potwierdzenie wypełnienia. Każda osoba z rezerwacji w tym dzieci obowiązkowo musi wypełnić swój wniosek (nie może to być np. 1 wniosek na rodzinę/rezerwację). Wymagane jest, aby każdy turysta dodał w swoim formularzu podróżujących z nim członków rodziny/niespokrewnionych towarzyszy wyjazdu.
5. Po zweryfikowaniu danych na skrzynkę pocztową przyjdzie również formularz z unikalnym kodem QR, który trzeba okazać na lotnisku docelowym w formie elektronicznej (w telefonie) lub wydrukowany.
6. W przypadku nieposiadania kodu QR turyści nie zostaną wpuszczeni na pokład samolotu lecącego do Grecji.
Osoby przyjeżdżające do Grecji zobowiązane są posiadać negatywny wynik testu antygenowego na obecność koronawirusa (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim, dokument musi zawierać numer paszportu lub dowodu osobistego osoby poddanej badaniu). Test należy przeprowadzić nie wcześniej niż 48 godziny przed godziną lądowania w Grecji. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 12 roku życia).
UWAGA! Z obowiązku przedstawienia negatywnego wyniku testu zwolnione są osoby w pełni zaszczepione, pod warunkiem, że ostatnią dawkę szczepionki przyjęły co najmniej 14 pełnych dni przed wylotem oraz są w stanie przedstawić komplet dokumentów potwierdzających pełne zaszczepienie na COVID-19 (europejski certyfikat szczepienia pobrany z Internetowego Konta Pacjenta). Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnieni są również tzw. ozdrowieńcy. Należy posiadać pozytywny wynik testu na COVID-19 (w języku angielskim) wykonany w czasie od 2 do 9 miesięcy poprzedzających przylot do Grecji ORAZ certyfikat ozdrowienia, które również można pobrać z IKP. Instrukcja dotycząca pobierania dokumentów z Internetowego Konta Pacjenta dostępna jest na naszej stronie internetowej: )
"

Wizy

W związku z koniecznością wypełnienia formularza PLF najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot (do godziny 22:00) oraz posiadania kodu QR przy przylocie do Grecji, informujemy:
1. Strona internetowa do samodzielnego wypełnienia formularza PLF to:
2. Instrukcja wypełnienia formularza znajduję się:
3. W razie problemów z wypełnieniem formularza, prosimy o kontakt ze swoim sprzedawcą.
4. Każdy turysta zobowiązany jest do wypełnienia formularza. Po jego wypełnieniu, na e-maila podanego w formularzu przyjdzie potwierdzenie wypełnienia. Każda osoba z rezerwacji w tym dzieci obowiązkowo musi wypełnić swój wniosek (nie może to być np. 1 wniosek na rodzinę/rezerwację). Wymagane jest, aby każdy turysta dodał w swoim formularzu podróżujących z nim członków rodziny/niespokrewnionych towarzyszy wyjazdu.
5. Po zweryfikowaniu danych na skrzynkę pocztową przyjdzie również formularz z unikalnym kodem QR, który trzeba okazać na lotnisku docelowym w formie elektronicznej (w telefonie) lub wydrukowany.
6. W przypadku nieposiadania kodu QR turyści nie zostaną wpuszczeni na pokład samolotu lecącego do Grecji.
Osoby przyjeżdżające do Grecji zobowiązane są posiadać negatywny wynik testu antygenowego na obecność koronawirusa (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim, dokument musi zawierać numer paszportu lub dowodu osobistego osoby poddanej badaniu). Test należy przeprowadzić nie wcześniej niż 48 godziny przed godziną lądowania w Grecji. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 12 roku życia).
UWAGA! Z obowiązku przedstawienia negatywnego wyniku testu zwolnione są osoby w pełni zaszczepione, pod warunkiem, że ostatnią dawkę szczepionki przyjęły co najmniej 14 pełnych dni przed wylotem oraz są w stanie przedstawić komplet dokumentów potwierdzających pełne zaszczepienie na COVID-19 (europejski certyfikat szczepienia pobrany z Internetowego Konta Pacjenta). Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnieni są również tzw. ozdrowieńcy. Należy posiadać pozytywny wynik testu na COVID-19 (w języku angielskim) wykonany w czasie od 2 do 9 miesięcy poprzedzających przylot do Grecji ORAZ certyfikat ozdrowienia, które również można pobrać z IKP. Instrukcja dotycząca pobierania dokumentów z Internetowego Konta Pacjenta dostępna jest na naszej stronie internetowej: )
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

PERMA, ok. 5 km lotniska, 6 km od miasta Korfu; niedaleko słynnego pałacu Achillion.

Plaża:

publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne.

W hotelu:

recepcja, tawerna, basen, taras do opalania,  bar oraz bar przy basenie.

Pokoje:

w budynku głównym;  100 pokoi typu standard: klimatyzacja, łazienka (wanna, wc), TV, lodówka.

Rozrywki i usługi: 

Bezpłatne: Internet bezprzewodowy.

Dla dzieci: 

Brodzik, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie:

All Inclusive

Posiłki:

śniadanie, obiad, kolacja.

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Grecja/Korfu

Informacje Ogólne

Alexandros Hotel w Perama posiada 95 pokoi na 4 piętrach. Hotel położony jest 100 m od plaży żwirowo-skalista. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Corfu (6 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada winda, recepcję, klimatyzację i lobby. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą i brodzikiem. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, przystanek autobusowy i supermarket. Odległość od hotelu: Museum (2 km) i lotnisko CFU (5 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy, sejfy, usługi prasowania, pralnię, usługi opiekunki i usługę budzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:30 - 10:00 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

Sport i Rozrywka

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy i rzutki.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, karta Visa, Diners Club i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Bagaż

Warszawa Modlin, Katowice, Poznań, Rzeszów; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony w Perama, 6 km od miasta Korfu oraz 5 km od lotniska.

Plaża

W odległości 100m od hotelu.

Zakwaterowanie

95 pokoi rozmieszczonych na 4 piętrach; Typy pokoi: standardowe, pokoje dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: łazienka, telewizja satelitarna, sejf, telefon, klimatyzacja, mini lodówka, balkon. Restauracje i bary Restauracja główna; Bar główny, bar przy basenie.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowym barze w godzinach podanych przez hotel.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny;

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka.

Pozostałe udogodnienia

Recepcja czynna całą dobę, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w lobby, bezpłatny parking, przystanek autobusowy w odległości 50m od hotelu, kafejka internetowa, telewizor w lobby.

Naszym zdaniem

Hotel oferuje w rozsądnej cenie schludne i czyste pokoje, polecamy osobom nastawionym na zwiedzanie wyspy.

Strona internetowa

www.alexandros-corfu.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Traveliada X

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Korfu

Położenie

Alexandros znajduje się na greckiej wyspie Korfu, w Peramie. Hotel jest dogodnie położony w pobliżu pałacu Achilleion, byłej letniej rezydencji austro-węgierskiej cesarzowej Sissi. Otacza go piękna, zielona okolica, dostarczająca wspaniałych widoków na lazur Morza Jońskiego, a nawet na słynną wyspę Pontikonissi. Do centrum miasta Korfu jest 6 km, lotnisko znajduje się w odległości 5 km, publiczna plaża oddalona jest o 100 m. W pobliżu hotelu (ok 50 m) znajduje się przystanek autobusowy.

Hotel

Alexandros otwarty został w 1976 roku, ostatnią renowację przeszedł w 2008 roku. Obiekt posiada 95 pokoi rozmieszczonych w 4-piętrowym budynku z windą. Hotel oferuje gościom szereg wspaniałych usług i udogodnień, w tym piękny basen. Do dyspozycji gości jest 24-godzinna recepcja. Goście mogą na miejscu skorzystać z kantoru wymiany walut.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe z jednym łóżkiem podwójnym lub dwoma łóżkami pojedynczymi - z widokiem na ogród lub morze. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę z wanną, suszarkę do włosów, telefon, Wi-Fi, radio, minilodówkę, sejf, TV, klimatyzację, balkon, łóżeczko dla dziecka na życzenie.

Wyżywienie

All Inclusive oferuje - śniadania w formie bufetu lub kontynentalne, obiady i kolacje z wyborem dań z karty, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Możliwe są specjalne opcje dietetyczne.

Bary i restauracje

Kawiarnia, bar, restauracja (ze strefami dla palących i niepalących, wysokimi krzesłami, klimatyzacją), snack-bar przy basenie.

Udogodnienia dla gości

- Wi-Fi dostępne w hotelu, - 24-godzinna recepcja, - Obsługa pokojowa, - Sejf hotelowy, - Kantor wymiany walut, - Winda, - Ogród, - American Express, Mastercard, Visa.

Sport i rekreacja

Odkryty basen ze słodką wodą, leżaki, plac zabaw dla dzieci.

Podatek turystyczny

W związku z nową ustawą, zatwierdzoną przez Rząd Grecji, która w życie wejdzie od dnia 1 stycznia 2018 r., osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Podatek dotyczy wszystkich turystów, niezależnie od standardu wybranego zakwaterowania, różni się jednak jego wysokością - w zależności od standardu i rodzaju ( hotel bądź apartament ) Wszyscy nasi klienci powinni spodziewać się konieczności wniesienia wymaganej opłaty podczas meldowania w hotelu.

Cena zawiera - oferta samolotowa

- Przelot w obie strony, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny, bagaż rejestrowany (w cenie tylko przy niektórych przelotach), transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie KL, NNW, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg opisu oferty, obowiązkową opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny* *wysokość składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny; - imprezy lotnicze oparte na lotach rejsowych lub tanich liniach lotniczych w Europie - 10zł/os, - imprezy lotnicze oparte na lotach rejsowych lub tanich liniach lotniczych poza Europę - 13 zł/os.

Cena nie zawiera - oferta samolotowa

Bagażu rejestrowanego (dotyczy przelotów rejsowych oraz niektórych przelotów liniami czarterowymi), wydatków własnych, opieki rezydenta, podatku turystycznego, wycieczek fakultatywnych, świadczeń niezawartych w ofercie. Oferta pochodzi z pakietowania dynamicznego - ceny za rezerwacje przeliczają się w czasie rzeczywistym.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Korfu/Perama

Opinia 7islands

Kameralny hotel otoczony zielenią, idealny dla osób pragnących spędzić spokojne wakacje. Lokalizacja w pobliżu stolicy wyspy, sprawia ze hotel jest świetną bazą wypadową do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Perama, gdzie znajdują się sklepy, bary i restauracje, ok. 6 km od miasta Korfu, ok. 5 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 50 m od hotelu.

Plaża

Ok. 150 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole bezpłatne.

Hotel

Częściowo odnowiony w 2014 roku, czteropiętrowy budynek otoczony zadbanym grodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, windy, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kącik internetowy. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 100 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację (bezpłatna w okresie lipiec-sierpień), telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów, sejf. Odpłatnie: indywidualnie sterowana klimatyzacja (poza okresem lipiec-sierpień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością do 2 dostawek, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością do 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 16:00-18:00 dostępne są przekąski. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w wybranych barach w godzinach 10:00-23:00. Markowe alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.alexandros-corfu.com / Tel.: 00 30 266 103 68 55


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Korfu

Opis

  • Hotel położony na wschodzie wyspy, w spokojnej okolicy z dala od tłumu turystów
  • Sklepy z pamiątkami oraz punkty gastronomiczne znajdują się w oddalonej o ok. 6 km stolicy wyspy - Korfu
  • Malowniczy widok na wysepkę Pontikonisi
  • Zadbane pokoje z balkonem
  • Basen dla dorosłych i dla dzieci
  • Miły i zawsze pomocny personel

Lokalizacja

w miejscowości Perama, ok. 6 km od miasta Korfu, ok. 5 km od lotniska, w pobliżu plaży, ok. 7 km od portu, ok. 3, 5 km od Pałacu Achillion - letniej rezydencji cesarzowej Elżbiety (Sissi), w pobliżu przystanku komunikacji publicznej oraz sklepu.

Wyposażenie

liczba pokoi: 95, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 1, bary: 2, recepcja 24h, room service 24h, bar przy basenie, bar główny, dostęp do WiFi w wyznaczonych miejscach, lobby z telewizorem, taras słoneczny, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), parking, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty, parasole i leżaki bezpłatne; basen dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny), mini lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem, taras/balkon Typ pokoju -

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (możliwość dopłaty do widoku na morze).
RODZINNE: pokoje dla max. i min. 2 dorosłych i 2 dzieci (1 pomieszczenie, dla dzieci piętrowe łóżko). 

PROMO ( pokoje w promocji): pokoje dla max. 2 osób.

Plaża

publiczna, kamienista, gdzieniegdzie piaszczysta.

Sport i fitness

tenis stołowy, piłkarzyki, pokój z grami planszowymi.

Dla dzieci

plac zabaw, krzesełka w restauracji, pokój zabaw.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (07.30 - 10.00), lunch (12.30 - 14.00), kolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu; popołudniowe przekąski, lody w czasie głównych posiłków, kawa, herbata, napoje chłodzące, lokalne alkohole (np. wino, ouzo) oraz koktajle serwowane do godz. 23.00; na zapytanie dostępne dania wegetariańskie. 

Świadczenia

  • przelot,
  • pobyt w hotelu,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • BAGAŻ:
    - na lotach Ryanair (FR) - w cenie 1 mała torebka (max. wymiary: 40 x 20 x 25 cm)
    - na lotach linii LOT (LO) - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego do 8 kg o wymiarach max 55 x 40 x 23 cm.
    - na lotach Wizz Air (W6) - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznęgo max. wymiary 40x30x20 cm.
    - na lotach EnteriAir (ENT) - bagaż podręczny 5 kg i bagaż rejestrowany 20 kg.

Na lotach EnteriAir - Wielkość bagażu podręcznego: suma trzech wymiarów nie może przekraczać 115cm, np. 55x40x20 cm. Wielkość bagażu rejestrowanego: wymiary nie większe niż 80x120 cm.

Dodatkowo płatne

RYANAIR:

- drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm: 150zł/szt./2 strony.
- bagaż rejestrowany do 10 kg: 200 zł/os/2 strony
- bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair: 400 zł/os/2 strony

LINIE LOT: 

Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny 300 zł/os. w 2 strony

WIZZAIR:

- bagaż duży podręczny do 10 kg - 200 zł/os/2 strony
- bagaż rejestrowany do 10 kg - 250 zł/os/2 strony
- bagaż rejestrowany do 20 kg - 400 zł/os/2 strony

CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU.Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie.  Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obowiązkowy lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dnia:

  • dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój

Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora.

Obsługa na miejscu

Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego przedstawiciela. 

Informacje wizowe

Wizy nie są wymagane. Obywatele polscy mogą przekroczyć granicę posługując się dowodem osobistym. Należy pamiętać o dokumencie dla dziecka.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przyjemny hotel blisko stolicy wyspy i lotniska. Malownicze pejzaże, świetna baza wypadowa na zwiedzanie Korfu, spokojna okolica, pomocny personel. Idealny wybór na beztroskie wakacje w kameralnej atmosferze

Położenie

Na wzgórzu w Peramie (wschodnie wybrzeże) z ładnym widokiem na morze, 5 km od lotniska, 6 km na południe od miasta Korfu, niedaleko (spacerem ok. 50 minut) pałacu Achillion - letniej rezydencji cesarzowej Elżbiety (Sissi) oraz Pontikonisi - słynnej Mysiej Wyspy. W pobliżu jest sklep, tawerna i wypożyczalnia samochodów.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i kącikiem wypoczynkowym, restauracja (bufety i a'la carte), bar główny, bar przy basenie, łącza internetowe, taras z widokiem na Pontikonsi, pralnia, room- service.

Pokoje

95 pokoi na czterech piętrach. Wyposażenie: łazienka, klimatyzacja, TV sat, sejf, telefon, mała lodówka, balkon (widok na ogród lub morze).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.30-10.00), obiady (12.30-14.00), kolacje (19.00-21.00) w formie bufetów, popołudniowe przekąski, lody w czasie posiłków głównych, kawa (także espresso, cappuccino, po grecku), herbata, napoje chłodzące, lokalne alkohole (np. wino, raki, ouzo)  i niektóre alkohole importowane (np. Martini, Campari) i koktajle serwowane do godz. 23.00. 

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym, tenis stołowy, gry planszowe, piłkarzyki. Hotel nie prowadzi animacji. W pobliżu nie ma zaplecza rozrywkowego, najbliższe puby i dyskoteki - w stolicy wyspy.

Dla dzieci

Plac zabaw, zjeżdżalnia wodna, wysokie krzesełka w restauracji.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Korfu

Opis

  • kameralny
  • w spokojnej okolicy
  • bezpłatne Wi-Fi

Opis

Hotel położony jest ok. 5 km od lotniska oraz 6 km od miasta Korfu. Niedaleko słynnego pałacu Achillion. Hotel wyróżnia przepiękny, panoramiczny widok na morze i wysepkę Pontikonisi. Ze względu na swój kameralny charakter polecany jest na niedrogie, rodzinne wakacje.

• parking
• obsługa pokoju
• basen ze słodką wodą
• restauracja i bar
• internet

Polozenie

  • miejscowość Perama
  • 6 km od lotniska
  • 6 km od miasta Korfu
  • 50 m od przystanku autobusowego

Wyspa Korfu - jedna z najsłynniejszych i najpiękniejszych wysp Grecji i Morza Jońskiego, znana na całym świecie ze swojego naturalnego piękna i bogatej historii, sięgającej wielu wieków wstecz. Jest jedną z najbardziej zielonych wysp Grecji i całego basenu Morza Śródziemnego. Słynie z egzotycznych plaż i turkusowych wód, gajów oliwnych, sadów pomarańczowych i cyprysowych lasów. Kerkira, jak Grecy nazywają wyspę, czaruje fascynującą aurą, zielonymi pejzażami dolin i wsi, wąskimi uliczkami i oryginalną architekturą. Korfu od wieków była siedzibą królów, arystokracji, gwiazd sceny i ekranu.

Plaza

  • publiczna
  • żwirkowo-kamienista 200 m od hotelu
  • żwirkowa 300 m od hotelu
  • leżaki i parasole (płatne)

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

95 pokoi: Singles IV/SSV/SV (~20-25m2), Doubles Promo (~20m2), Doubles IV/SSV/SV (~25m2), Family Rooms IV/SSV/SV (~25m2), Family 3 Rooms (~35-40m2).

W pokojach: klimatyzacja, TV SAT, mini lodówka, wanna lub prysznic, suszarka do włosów (na życzenie w recepcji), telefon, sejf (bezpłatnie), Wi-Fi (bezpłatnie), umeblowany balkon lub taras, łóżko dwuosobowe.

Single IV/SSV/SV: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.
Double Promo: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.
Double IV/SSV/SV: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.
Family Room IV/SSV/SV: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze i łóżko piętrowe.
Family 3 Rooms: 3 pokoje, 2 łóżka podwójne i 2 pojedyncze.

Dodatkowo: rozkładane/standardowe łóżko.
Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:

  • animacje wieczorne
  • bilard (płatny)
  • koszykówka

Dla dzieci:

  • plac zabaw
  • brodzik w basenie głównym
  • opieka nad dziećmi (na życzenie, płatna)

O wyzywieniu

All Inclusive

Śniadanie: 07:30-10:00, szwedzki stół.
Lunch: 12:30-14:00, szwedzki stół.
Kolacja: 19:00-21:00, szwedzki stół.
Przekąski: 16:00-18:00.
Napoje: miejscowe wino i piwo, wódka, ouzo, whiskey, dżin, napoje orzeźwiające, soki, kawa, herbata.

Inne informacje

Hotel zastrzega sobie prawo do zmian cen usług dodatkowych płatnych.


Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

 

 



Ecco Holiday X

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

Hotel zbudowany został w roku 1976. Goście zakwaterowani są w 95 pokojach. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą sejf, kantor wymiany walut, restauracja, kawiarnia, bar i serwis pokojowy. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi (bezpłatnie). W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

Pokoje

W ofercie znajdują się pokoje z klimatyzacją i łazienką. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Istnieje możliwość dostawki. W pokoju znajduje się sejf. Dostępne są również lodówka i minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i radio. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Na leżakach możecie się Państwo rozkoszować ciepłem urlopowego słońca. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających. Urozmaicony pobyt zapewnią Państwu nasze pozostałe propozycje jak tenis stołowy i bilard. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również inne opcje żywieniowe.

Karty kredytowe

Akceptowane są wszystkie powszechnie używane karty kredytowe, jak np. American Express, Visa i MasterCard.


Atur

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Hotel info

dogodna, urokliwa lokalizacja u stóp słynnego Pałacu Achilleion - dawnej, letniej rezydencji cesarzowej Sissy. Wypoczynkowi sprzyja ustronne położenie wśród malowniczej scenerii, zielonych krajobrazów z jednej strony i błękitu Morza Jońskiego z drugiej. Kameralny, ekonomiczny obiekt oferuje wygodne zakwaterowanie z widokiem na morze i jest doskonałą bazą wypadową by odkrywać uroki Korfu. Centralnym miejscem obiektu jest przestronny taras słoneczny zdobiony zielenią drzew. Do dyspozycji gości jest tu duży basen oraz bar serwujący lekkie przekąski i orzeźwiające drinki. Dania kuchni lokalnej i międzynarodowe menu oferuje hotelowa restauracja, wzbogacają swoje propozycje wieczorami tematycznymi. Po smacznej kolacji czas umilają cykliczne animacje, występy lub wieczorna muzyka. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Perama, na przedmieściach, ok. 2 km od centrum miejscowości, wśród zieleni na niewielkim wzniesieniu, przy lokalnej drodze. Najbliższy supermarket ok. 400m od hotelu, centrum miasta Korfu ok. 9km. Przystanek komunikacji lokalnej ok. 150m od hotelu. Lotnisko Korfu ok. 7km.

Plaża

ok. 150m od hotelu kamieniste nabrzeże (przejście przez drogę), ok. 850m od hotelu najbliższa plaża, niewielka, żwirkowa, miejscami kamienista, kamieniste dno morskie, publiczna, bezpłatna. Sezonowo bezpłatny shuttle bus hotelowy na plaże Benitses (kursy zgodnie z rozkładem jazdy, wymagana wcześniejsza rezerwacja), ok. 4km od hotelu, piaszczysto-żwirkowa, publiczna, bezpłatna. W sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą .

Hotel

95 pokoi, 4 piętra, hol powitalny, recepcja 24h, przestronne lobby, winda, restauracja główna, bar i cafeteria, sezonowy bar przy basenie, ogród, taras z widokiem na morze, sezonowy butik, punkt wymiany walut, płatny kącik internetowy, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

przyjemny, wygodnie wyposażony pokój typu standard (STD) - klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna), minibar/lodówka, płatny sejf, balkon. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki, co może jednak ograniczać komfort zakwaterowania. Pokój ekonomiczny (ECO) oferowany w specjalnie cenie może być o mniejszym metrażu, z ograniczonym widokiem. 2-osobowy bez możliwości dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

duży basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne - tenis stołowy, bilard. Sezonowo cykliczne, lekkie wieczorne animacje lub muzyka.

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- all inclusive (ALL)

All inclusive

3 posiłki główne - śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / pomiędzy posiłkami głównymi, w wyznaczonych godzinach snacki, przekąski lub słodycze / 11:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole w wybranym barze / leżaki przy basenie bezpłatnie. Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu all inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą z językiem polskim. Lokalny rezydent język angielski.

Nasza opinia

kameralny, ekonomiczny hotel z podstawowym serwisem. Budżetowa propozycja zakwaterowania niedaleko stolicy wyspy, w centralnym punkcie Korfu, co pozwala zwiedzać i odkrywać jej uroki. Atutem hotelu jest formuła all inclusive.21028

Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczejEasyJet (kod lotu EZY) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 45x36x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 56x45x25cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 15kgi max wymiarach 56x45x25cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym.LOT (kod lotu LO) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym.Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym.WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym.Powyższe informacje nie dotyczą dzieci do lat 2 (tzw infantów). Ceny dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż dodany zostanie do rezerwacji już po jej potwierdzeniu jego cena będzie wyższa.

Ważne

Informujemy, iż wyniku pandemii COVID-19, mając na celu zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa i komfortu wypoczynku obowiązywać mogą restrykcyjne procedury i obostrzenia dotyczące świadczonego serwisu. Z uwagi na powyższe wprowadzone mogą zostać inne, niż standardowo dotychczas, zasady korzystania z transportu czy infrastruktury hotelowej np. maksymalna ilość pasażerów lub gości w obiekcie hotelowym, ograniczenia w serwisie sprzątającym, obowiązek zachowania dystansu, określone warunki korzystania z barów, restauracji itp. Wystąpić mogą również ograniczanie w dostępie do wybranej infrastruktury jak np. zaplecza spa, fitness, programów animacyjnych itp., a nawet częściowe lub całkowite zamknięcie obiektu. Konkretne przepisy i zarządzenia regulowane są przez instytucje międzynarodowe, a także przez lokalne władze w miejscu docelowym i Biuro Podróży ATUR sp. z o.o nie ma na nie wpływu. Staramy się na bieżąco śledzić wytyczne i niezwłocznie informować o obowiązujących restrykcjach, mając jednak na uwadze iż przepisy zmieniać mogą się bardzo dynamicznie, obostrzenia obowiązywać mogą bez wcześniejszego powiadomienia.

Informujemy również, iż zmianom ulegać mogą przepisy dotyczące przekraczania granic oraz przepisy sanitarne w poszczególnych krajach. Komunikaty dotyczące warunków podróżowania dostępne są pod adresem http

//atur.com/pl/bezpieczna-podroz

CENA ZAWIERA

Cena zawiera: bilet lotniczy | przewóz bagażu podręcznego | transfer lotnisko-hotel i hotel-lotnisko | zakwaterowanie | wyżywienie zg z wybraną opcją | składka z tytułu TFG | składka z tytułu TFP | ubezpieczenie KL 15.000 EUR, NNW 2.000 EUR, bagaż podróżny 200 EUR

CENA NIE ZAWIERA

Cena nie zawiera: taksa turystyczna | opcjonalnie przewóz bagażu dodatkowego | świadczenia dodatkoweTaksa turystyczna: obowiązkowa taksa płatna w Grecji przy zakwaterowaniu. Wysokość opłaty uzależniona jest od standardu zakwaterowania (lokalnej kategorii obiektu) 2**- ok. 0,5 EUR/pokój/noc, 3***- ok. 1,5 EUR/pokój/noc, 4****- ok. 3 EUR/pokój/noc, 5*****- ok. 4 EUR/pokój/noc


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

Położenie

hotel oddzielony ulicą nadbrzeżną od morza, położony niedaleko słynnego pałacu Achillion. Do przepięknego miasto Korfu, które jest wpisane na listę UNESCO tylko 10 min. jazdy samochodem. Connected service w jez. polskim.

Plaża

do piaszczysto - żwirowej plaży ok. 150 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

komfortowy hotel 4 gwiazdkowej kat. greckiej oferuje 100 pokoi. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby, tawerna, bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych, basen, taras do opalania i basen dla dzieci. W hotelu Alexandros znajduje się umeblowany taras z ładnym widokiem na wyspę Pontikonisi. Hotelowa restauracja serwuje dania kuchni greckiej i międzynarodowej. W tawernie podawane są lokalne przysmaki. Na terenie hotelu Alexandros znajduje się również bar oraz bar przy basenie, gdzie serwowane są drinki i koktajle. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, na plaży za opłatą. www.alexandros-corfu.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 26 m2, wygodnie urządzone, z widokiem na góry, klimatyzacja, sejf, lodówka, łazienka.Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): ok. 24 m2.

Rozrywka

w mieście Korfu.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu w godz. 16:00-18:00 przekąski. Lokalne napoje alkohole (piwo, wino, brandy, wódka, ouzo, whisky, gin, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowej (soki pasteryzowane, napoje gazowane orzeźwiające, woda, kawa, herbata) w godz. 10:00-23:00.

Wcześniej = taniej

do 31.12.15 21% zniżki, 01.01-30.04.16 15% zniżki.

Polecamy

Hotel Alexandros w atrakcyjnej cenie. Położony niedaleko słynnego pałacu Achillion. Do przepięknej, malowniczej starówki w mieście Korfu, wpisanej na listę światowego dziedzictwa UNESCO ok. 6 km.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

hotel oddzielony ulicą nadbrzeżną od morza, położony niedaleko słynnego pałacu Achillion. Do przepięknego miasto Korfu, które jest wpisane na listę UNESCO ok. 6 km. Przystanek autobusowy znajduje się przed hotelem Lotnisko ok. 5 km.

Plaża

platforma, plaża skalisto-kamienista, piaszczysto - żwirowa; ok. 400 m od hotelu Alexandros, (przejście przez hotel Oasis) Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

popularny hotel 4 gwiazdkowej kategorii lokalnej oferuje 100 pokoi. Recepcja, lobby, tawerna, bar, basen, bar przy basenie, taras z ładnym widokiem na wyspę Pontikonisi. Hotelowa restauracja serwuje dania kuchni greckiej i międzynarodowej. W tawernie podawane są lokalne przysmaki. Na terenie hotelu Alexandros znajduje się również bar oraz bar przy basenie, gdzie serwowane są drinki i koktajle. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie. www.alexandros-corfu.com

Dostęp do internetu

Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 26 m2, wygodnie urządzone, z widokiem na góry, klimatyzacja (bezpłatnie), sejf (bezpłatnie), lodówka (bezpłatnie), łazienka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3B): wyposażenie jak w pok. 2A. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): ok. 24 m2. Pokoje rodzinne z widokiem na morze (2F): jeden pokój wyposażony jak pok. 2A, dla 2+2. Pokój rodzinny od strony ogrodu (2G): jeden pokój wyposażony jak pok. 2A, dla 2+2.

Sport

tenis stołowy bezpłatnie, bilard za opłatą.

Dzieci

plac zabaw, basen dla dzieci.

Rozrywka

w mieście Korfu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu w godz. 16:00-18:00 przekąski. Lokalne napoje alkohole (piwo, wino, brandy, wódka, ouzo, whisky, gin, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowej (soki pasteryzowane, napoje gazowane orzeźwiające, woda, kawa, herbata) w godz. 10:00-23:00.

Wcześniej = taniej

do 30.04.17 15% zniżki.

Dla dzieci

2-11 lat pobyt gratis lub zniżka.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Alexandros (Korfu)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
Filmy hotelu Alexandros (Korfu):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Alexandros
https://youtu.be/_PZFEh0Itwg

Opinie o Hotelu Alexandros (Korfu)

Alexandros (Korfu) - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
family room standard
family room standard lateralseaview
family room standard seaview
2 os. pokoj rodzinny
pokój dwuosobowy economy
pokój dwuosobowy standard
2 os. pokoj standardowy
pokój dwuosobowy z bocznym widokiem na morze
pokój standard z widokiem na morze
Promotion Twin Standard
Single Standard Lateral Sea View
Single Use Standard Garden View
Single Use Standard Sea View
Twin Standard Garden View
Twin Standard Lateral Sea View
Twin Standard Sea View

Alexandros (Korfu) - Możliwości wyżywienia:


Alexandros (Korfu) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Alexandros (Korfu)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00