cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
  • Hotel Cretan Malia Park, Kreta
1 / 39
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
18.08 - 26.08
już od 7257 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.10 - 28.10
już od 962 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cretan Malia Park
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Cretan Malia Park
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Cretan Malia Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cretan Malia Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019

Hotel Cretan Malia Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Malia
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  •  Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony
  • sala konferencyjna
  • minimarket
  • jubiler
  • recepcja
  • ogród

karty

Visa, MasterCard, Amex, Maestro

Liczba pokojów

204

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
Hotele o kodzie CHQ można łączyć tylko z przelotem/wylotem do/z Chanii – kod lotniska CHQ.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • plac zabaw
  • wysokie krzesełka
  • łóżeczko dla niemowląt: w cenie
  • miniklub: 4-12 lat
  • klub dla nastolatków: 13-17 lat
  •  opieka nad dziećmi: za opłatą
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
  • animacje dla nastolatków

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia
  • aqua aerobik
  • joga
  • siatkówka plażowa
Płatne
  •  strefa spa „Cute Spa": w ofercie firm zewnętrznych
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis stołowy
  • rowery
  • tenis
  • windsurfing
  • rower wodny: w ofercie firm zewnętrznych
  • kanu
  • stand-up paddling

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Bungalow z bocznym widokiem na morze BUX5
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok boczny na morze
  • po renowacji w 2018 roku
  • kapcie
  • szlafrok
  • WC
  • prysznic
  • klimatyzacja
  • minibar: płatny, w cenie dla gości all inclusive
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • balkon lub taras
Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny
Pokój rodzinny FZX1
  • 5 os.
  • ok. 42 m2
  • od strony ogrodu
  • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwanymi
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • telefon
  • suszarka
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • sejf: w cenie
  • minibar: płatny, w cenie dla gości all inclusive
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • balkon lub taras
Suita junior JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • telefon
  • suszarka
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • ekspres do kawy
  • sejf: w cenie
  • minibar: płatny, w cenie dla gości all inclusive
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • balkon lub taras
Bungalow BUX1
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • telefon
  • suszarka
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • sejf: w cenie
  • minibar: płatny, w cenie dla gości all inclusive
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
Bungalow BUX2
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na basen
  • okna od strony basenu
  • balkon lub taras
  • pokój wyremontowany w 2018 roku
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • telefon
  • suszarka
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • sejf: w cenie
  • minibar: płatny, w cenie dla gości all inclusive
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
Bungalow BUX3
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na basen
  • bezpośredni dostęp do basenu, okna od strony basenu
  • taras
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • telefon
  • suszarka
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • sejf: w cenie
  • minibar: płatny, w cenie dla gości all inclusive
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
Bungalow BUX4
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • telefon
  • suszarka
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • sejf: w cenie
  • minibar: płatny, w cenie dla gości all inclusive
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 24 m2
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • telefon
  • suszarka
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • sejf: w cenie
  • minibar: płatny, w cenie dla gości all inclusive
  • Wi-Fi : w cenie
  • TV sat.
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 11:00 - 17:00
  • ciasto, lody: 10:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
  • wybór obiadu lub kolacji
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Mediterraneo": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, dania bez laktozy: na zapytanie, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, bufet, w cenie, wliczone w all inclusive, 07:30 - 11:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Almyra - Authentic Italian by the sea": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, za opłatą, wliczone w all inclusive, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mouries - Crete's True Soul": rodzaje kuchni: regionalna, a la carte, za opłatą, wliczone w all inclusive, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 5
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar": codziennie 10:15 - 17:45, wliczone w all inclusive
  • bar w lobby „Lobby Bar": codziennie 17:30 - 01:00, wliczone w all inclusive
  • bar na plaży „The Beach Shack": codziennie, wliczone w all inclusive
  • bar przekąskowy „The Beach Shack Tapas": maj i październik, codziennie 19:00 - 23:00, za opłatą
  • cukiernia „Crush": wliczone w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  •  degustacja win: za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Kompleks hotelowy otoczony egzotycznymi drzewami i kwiatami swoim stylem przypomina ogród botaniczny. Oferuje wysoką jakość i różnorodność atrakcji, dzięki czemu można dopasować go do wielu gustów i potrzeb. Kuchnia międzynarodowa i grecka oraz specjalne wieczory tematyczne zaspokoją rozmaite kulinarne upodobania. Ciekawe animacje i zabawy zapewnią niezapomniane wakacje razem z dziećmi.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    1989 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (3), pralnia (płatna), basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 13 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 0), 12 bungalowów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: DOUBLE ROOM: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC) , VIP JUNIOR BUNGALOW SUITE: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC) , BUNGALOW POOL VIEW: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , BUNGALOW GARDEN VIEW: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , DELUXE SUITE: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , BUNGALOW SEA FRONT: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , BUNGALOW SEA FRONT: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , BUNGALOW SIDE SEA VIEW: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , BUNGALOW POOL FRONT: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , BUNGALOW POOL VIEW FOR SINGLE USE: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC) , BUNGALOW GARDEN VIEW SINGLE USE: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC)

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja "Pergola", restauracja a la carte, bary (3) All Inclusive (10:30-23:00) śniadanie (07:30-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej, obiad (12:30-16:45) w restauracji przy basenie "Pergola", lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.tawerna grecka

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, klub dla nastolatków w wieku 13-17 lat (czynny od 15.06 do 15.09), plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji (na życzenie), krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, siłownia, animacje

    płatne

    oświetlenie kortów, lekcje tenisa, centrum SPA

    dodatkowe informacje

    Odnowione w 2016 r. pokoje standardowe w budynku głównym.

    Aktualizacja opisu

    20.03.2019 13:50

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    Nowości 2019!

    Restauracja Almyra
    Autentyczna włoska kuchnia nad morzem - w pełni odnowione wnętrze z 2019 r. i nowe menu opracowane przez szefa kuchni Afinagorosa Kostakosa.

    THE BEACH SHACK restauracja na plaży
    Świeży smak lata w nowej restauracji nad morzem.
    Absolutnie nowa koncepcja z 2019 r., menu opracowane przez szefa kuchni Afinogorosa Kostakosa.

    CRUSH ciast i kawy w nowej kawiarni przy basenie
    Nowość w 2019 roku! Tuż przy basenie. Czekają na Ciebie wygodne szezlongi i atrakcje wodne, a także szeroki wybór lodów i koktajli mlecznych, gofrów i naleśników.

    Lobby Bar całkowicie odnowiony w 2019 r.
    The Place to nowa strefa młodzieżowa ze szczególną atmosferą dla młodych gości! Czynne od 08:00 do 23:00. Oferta: projekcje kinowe, gry, sekcja kąpieli, hamaki.
     

    Remont 2018!
    Wszystkie pokoje zostały odnowione.

     
     

    Opis

    Piękne ogrody, piaszczysta plaża, malownicze pejzaże, wybór luksusowych pokoi, obsługa na europejskim poziomie. Jeden z basenów w formie rzeczki ciągnie się wzdłuż bungalowów. To oaza z chłodnego marmuru i kamienia, otoczona zielenią ogrodów z palmami, dzikimi drzewami figowymi, hibiskusami, kaktusami i drzewkami oliwnymi, która co roku przyciąga coraz więcej turystów.

    • piętrowe bungalowy
    • restauracje
    • bary
    • 2 baseny zewnętrzne ze słodką wodą (jeden w formie rzeki między bungalowami)
    • sala konferencyjna
    • darmowe Wi-Fi w ogólnodostępnych miejscach, płatny kącik internetowy
    • mini market, butik
    • wszystkie pokoje odnowione w 2018 r.


    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Kreta
    • 2 km od centrum kurortu Malia
    • 35 km od lotniska w Heraklionie

    Plaza

    • prywatna
    • bezpośrednio przy hotelu
    • piaszczysta
    • leżaki i parasole bezpłatnie
    • ręczniki plażowe bezpłatnie

    Wyzywienie

    All Inclusive, Bed and Breakfast, Half Board

    Pokoje

    204 pokoje: Double Rooms GV (~24 m2), Bungalows GV/PV/PF/SF/SSV (~26 m2), Junior Suite SF (~33 m2), Junior Suites (~33 m2), Suites 1-Bedroom MB. (~40 m2). Dostępne pokoje łączone.

    W 2018 r. odnowiono wszystkie pokoje.

    W pokojach: centralna klimatyzacja, mini-lodówka, telefon, Wi-Fi (bezpłatnie), TV SAT, telewizor LCD, kanały muzyczne, zestaw do kawy/herbaty, sejf elektroniczny (bezpłatnie), wanna/prysznic, suszarka do włosów, lusterko do makijażu, balkon/taras, szlafroki, kapcie, waga.

    Double room: sypialnia w śródziemnomorskich, jasnych barwach z częścią dzienną. Znajdują się w budynku głównym.

    Bungalow: sypialnia z częścią dzienną z sofą i stolikiem kawowym.

    Junior Suite: sypialnia z łóżkiem king-size i częścią dzienną w planie otwartym (optycznie oddzielone), kanapa, stolik kawowy.

    Junior Suite Sea Front: sypialnia z łóżkiem king-size i częścią dzienną w planie otwartym (optycznie oddzielone), frontalny widok na morze, kanapa, stolik kawowy.

    Suite 1-Bedroom MB: śródziemnomorski luksusowy styl, oddzielna sypialnia z łóżkiem king size i salon, 40-calowy telewizor z płaskim ekranem, wanna i oddzielny prysznic.

    Pokoje dla niepalących. Codzienne sprzątanie pokoi.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • kort tenisowy (rakiety i piłki bezpłatnie dla gości z All inclusive, oświetlenie płatne)
    • zewnętrzna siłownia
    • aqua aerobic, joga
    • tenis stołowy
    • animacje, wieczór grecki, degustacja wina
    • sporty wodne na plaży (płatne)
    • Crete Golf Club (w 15 minut jazdy, płatne ale jako hotel partnerski ze zniżką)


    Dla dzieci:
    • mini klub i klub dla młodzieży (4-12 lat i 13-17 lat)
    • brodzik
    • plac zabaw
    • bezpłatnie w głównej restauracji: blender, kuchenka mikrofalowa, sterylizator butelek
    • menu (na zapytanie)
    • wysokie krzesełka w restauracji
    • łóżeczka dla dzieci bezpłatne
    • opiekunka płatna
    • płatnie i na zapytanie wózek dziecięcy, wanienka, nocnik lub deska sedesowa, maty podłogowe

    O wyzywieniu

    All Inclusive 2019

    ŚNIADANIE
    Mediterraneo
    07:30–10:00, szwedzki stół
    10:00–11:00, późne śniadanie

    LUNCH
    Bar przy basenie i BBQ: 11:00–17:00
    Przekąski: 12:30–16:00, kącik BBQ
    The Beach Shack: 12:00–17:00, sałatki i lekki obiad
    Mediterraneo: 12:30–14:30, szwedzki stół i pokazy kulinarne

    KOLACJA
    Mediterraneo: 18:30–21:00, szwedzki stół
    Almyra: 19:00–22:00 À la carte (od 15/05 do 15/10)
    Mouries: 19:00–21:30 À la carte

    CAŁY DZIEŃ
    Crush: 10:00–18:00, lody i ciasta
    Pool Bar & BBQ: 10:15–17:45
    The Beach Shack: 10:15–17:45
    Lobby Bar: 17:30–01:00

    RESTAUARCJE I BARY
    Odnowiona restauracja Mediterraneo
    Wszystkie posiłki serwowane są w formie bufetu, napoje przy stolikach.
    Napoje: woda mineralna niegazowana i gazowana, napoje bezalkoholowe i soki.
    Greckie piwo butelkowane, karta win. Niektóre napoje oferowane są za opłatą. Pakiety lunchowe są dostępne na życzenie w przypadku wycieczki. Zamówienie musi być złożone poprzedniego dnia przed 20:00.
    Dress code podczas kolacji: nieformalna elegancja.

    Restauracja Almyra prawdziwa włoska kuchnia na brzegu morza
    W pełni odnowione w 2019 r. wnętrza oraz nowe menu opracowane przez szefa kuchni Afinagorosa Kostakosa.
    Restauracja Almyra, położona blisko plaży i basenu, oferuje wybór tradycyjnych włoskich dań.
    Napoje: woda mineralna niegazowana i gazowana, napoje bezalkoholowe i soki.
    Greckie piwo butelkowane, karta win.
    Niektóre dania i napoje oferowane są za dodatkową opłatą.
    Lunch na zamówienie podawany w godzinach 12:30-16:00. Nie jest wliczony w all inclusive.
    Oferowane jest menu dziecięce.
    Obowiązkowa rezerwacja stolików.
    Dress code podczas kolacji: nieformalna elegancja.

    Mouries wyspiarski duch Krety
    Świeża kuchnia kreteńska w rodzinnej atmosferze.
    W pełni odnowiona kreteńska restauracja - prawdziwy smak tradycyjnej kultury gastronomicznej wyspy, wyłącznie ekologiczne i lokalne produkty.
    Napoje: woda mineralna niegazowana i gazowana, napoje bezalkoholowe i soki. Greckie piwo butelkowane, karta greckich i śródziemnomorskich win, ouzo i raki.
    Niektóre dania i napoje oferowane są za dodatkową opłatą.
    Obowiązkowa rezerwacja stolików.
    Dress code podczas kolacji: nieformalna elegancja.

    Pool Bar przy basenie
    Kącik BBQ: szeroki wybór świeżej ryby przygotowanej na grillu.
    Napoje: asortyment alkoholi importowanych i lokalnych, koktajle, karta win, greckie beczkowe i butelkowane piwa, napoje bezalkoholowe i kawa.
    Niektóre napoje premium oferowane są za opłatą.
     
    THE BEACH SHACK restauracja na plaży
    Świeży smak lata w nowej restauracji nad morzem.
    Absolutnie nowa koncepcja z 2019 r., menu opracowane przez szefa kuchni Afinogorosa Kostakosa.
    Napoje: asortyment alkoholi importowanych i lokalnych, koktajle, karta win, greckie beczkowe i butelkowane piwa, napoje bezalkoholowe i kawa.
    Niektóre napoje premium oferowane są za opłatą.

    THE BEACH SHACK TAPAS
    Idealne wieczorne miejsce na kreteńskie tapas i kieliszek wina o zachodzie słońca.
    Wszystkie posiłki i napoje oferowane są za opłatą.
    Od 15/05 do 15/10, od 19:00 do 23:00. Przekąski tapas podawane do 22:30.

    CRUSH asortyment ciast i kawy w nowej kawiarni przy basenie
    Nowość 2019 r.! Tuż przy basenie. Czekają na Ciebie wygodne szezlongi i atrakcje wodne, a także szeroki wybór lodów i koktajli mlecznych, gofrów i naleśników. Wszystkie dania i napoje wliczone w all inclusive.

    LOBBY BAR
    W pełni odnowiony w 2019 r. Napoje: alkohole importowane i lokalne, koktajle, karta win, greckie piwo butelkowe i beczkowe, napoje bezalkoholowe i kawę.
    Niektóre napoje premium oferowane są za opłatą.

    RYTMY ŚRÓDZIEMNOMORSKEIGO WYPOCZYNKU
    WODNE ROZRYWKI: katamaran, kajaki, surfing, SUP surfing
    SPORT: nowe boisko do koszykówki, kort tenisowy, siatkówka plażowa, tenis stołowy
    STREFY PŁYWACKIE: główny basen pływacki (z podgrzewaniem zimą), basen w formie rzeki i basen dziecięcy, prywatna piaszczysta plaża z lazurową wodą.
    FITNESS: w pełni wyposażona siłownia w ogrodzie, odkryty teren do ćwiczeń jogi i fitness, aerobik wodny.
    DZIEDZICTWO KULINARNE: lekcje kulinarne, degustacja oliwy z oliwek.
    LOKALNY KOLORYT: święto zbiorów winogron i winiarstwa, dzień przygotowywania raki.
    Z TROSKĄ O EKOLOGIĘ: ogród ekologiczny, wycieczki w ogrodzie, zajęcia ekologiczne, program Cat Café.

    ZA DOPŁATĄ
    Cute Spa z szerokim wyborem zabiegów odmłodzających i relaksujących
    Stacja rowerowa do wypożyczania rowerów (akredytowana przez NATTOUR)
    Oświetlenie na korcie tenisowym
    Stół bilardowy
    Degustacje wina
    Wieczory tematyczne, takie jak Cretan Soul Event - wyjątkowa okazja, aby zanurzyć się w kulturze kulinarnej Krety
    Crete Golf Club 15 min. jazdy z kurortu, zniżka dla gości hotelowych.

    KIDS’ CLUB
    Nowy Kids Club dla dzieci 4-12 lat, otwarty 6 dni w tygodniu 10:00-12:30 i 15:30-17:30:
    strefa wypieków, ogród, występy sceniczne, plac zabaw, wiele rozrywek i zajęć twórczych, kącik dla dzieci w restauracji „Mediterraneo” na lunch i kolację, menu dla dzieci w restauracji „Almyra” na kolację, w ramach programu all inclusive.
    Menu dla dzieci w restauracji Almyra na lunch dostępne jest za dodatkową opłatą.
    Wysokie krzesła w restauracjach i wózki dziecięce we wszystkich pokojach za darmo.
    Opiekunka do dziecka na żądanie za opłatą.
     
    THE PLACE

    The Place to nowa strefa młodzieżowa ze szczególną atmosferą dla młodych gości! Czynne od 08:00 do 23:00. Oferta: projekcje kinowe, gry, sekcja kąpieli, hamaki.
    * niektóre dania i napoje wliczone w all inclusive

    Dodatkowe informacje
    Room service za opłatą.
    Lokalne przysmaki i butelka wody mineralnej po przyjeździe.
    Mini-bar z lokalnym asortymentem uzupełniany codziennie.
    Oferta typu lux (w tym wybór przekąsek dietetycznych) jest dostępna na życzenie i za dodatkową opłatą.
     

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.


    Orex

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 1989 roku, wyremontowany zimą 2018 roku, składa się z dwupiętrowego budynku głównego oraz kilku 2-piętrowych bungalowów, usytuowany na powierzchni 40 000 m² w zadbanym ogrodzie; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, restauracja główna, 2 restauracje A la Carte : dla Gości w opcji All Inclusive –raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji A la Carte: bezpłatna, dla Gości w formule HB –za dodatkową opłatą (wymagana wcześniejsza rezerwacja), kuchnia: włoska i kreteńska, 3 bary, sala konferencyjna

    Położenie

    ok. 2 km od centrum miejscowości Malia, ok. 40 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    publiczna, publiczna, piaszczysta plaża (miejscami skalista z łagodnym, piaszczystym zejściem do morza) znajduje się bezpośrednio przy hotelu; leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe przy basenie oraz na plaży –bezpłatnie, bezpłatny bar na plaży dla Gości w formule All Inclusive (10.15-17.45), dla Gości w formule HB –za dodatkową opłatą

    Zakwaterowanie

    204 pokoi: 48 pokoi standardowych w budynku głównym (ok. 24 m²), 70 bungalowów z widokiem na ogród (ok. 26 m²), 18 bungalowów z widokiem na basen(ok. 26 m²), 12 junior suite, pokój dzienny i oddzielna sypialnia (34 m²); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie , łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, LED TV, sejf (bezpłatny), mini bar (płatny, dla Gości Al. Inclusive – w cenie), zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras

    Wyżywienie

    Half Board- śniadanie (08.30-11.00) i kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, wszystkie napoje są za dodatkową opłatą All Inclusive – śniadanie (08.30-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, lekkie przekąski (11.00-17.00), BBQ Corner (12.30-16.00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-01.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

    Sport i rozrywka

    animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), aerobik, aqua-aerobik, tenis stołowy,siatkówa plażowa, kort tenisowy (bezpłatny dla Gości w formule All Inclusive), bezpłatne WI-FI na terenie całego hotelu

    Dodatkowo płatne

    Centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, salon kosmetyczny, pralnia, mini market, jubiler, oświetlenie kortu tenisowego, wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini ,klub (4-12 lat), junior klub (13-17 lat), mini disco, brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, oddzielny bufet dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko (na życzenie)

    www

    www.cretanmaliapark.gr ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. Ważne informacje: Od dnia 01.01.2018 zgodnie z decyzją rządu greckiego będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek ma miejsce podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego jest uzależniona od lokalnej kategorii hotelu/obiektu. Dla obiektów: 1-2* podatek wynosi ok. 0.50€/pokój/noc 3* podatek wynosi ok. 1,5€/pokój/noc 4* podatek wynosi ok. 3€/pokój/noc 5* podatek wynosi ok. 4€/pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Cretan Malia Park
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Cretan Malia Park:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Creta Beach
    https://youtu.be/vkL_newpQgA
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Cretan Malia Park

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Cretan Malia Park:
    • Lokalizacja
      4.9
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Cretan Malia Park:
    5.5 / 6

    Hotel godny polecenia dla ceniących spokój 2008-02-17
    Szczegóły oceny hotelu Cretan Malia Park:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Hotel mocno postarzały 2009-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Cretan Malia Park:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    2.8
    Odprężający pobyt w ekskluzywnym Cretan Malia Park 2010-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Cretan Malia Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0

    Cretan Malia Park - możliwości zakwaterowania:

    Bungalow Pool Front Single Use
    Junior Suite
    DOUBLE ROOM
    Bungalow Side Sea View Single Use
    1 Bedroom Suite (Main Building)
    Bungalow Pool Front
    Bungalow Pool View Single Use
    Bungalow Side Sea View Single Use
    Bungalow Garden View Single Use
    Junior Suite
    Double Room / _
    Double Bungalow / Garden View
    Double Room Single Use
    Double Room for Sgl / _
    Double Room Single Use
    Double Bungalow for Sgl / Garden View
    Double Bungalow / Side Sea View
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Double Bungalow for Sgl / Pool Front
    Bungalow Pool View
    Bungalow Garden View Single Use
    Double Room Single Use
    Doppelz,Bk
    Doppelzimmer,Gartenblick
    Doppelz,BkoT,Poolblick
    DZ,BkoT,Bungalow,Poolfr.
    DZ,BkoT,M,Bung.,Seafront
    Double Bungalow / Pool Front
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Bungalow Pool View Single Use
    Einzelz,Balkon,Gartenbl.
    Bungalow Pool View
    Fam.-Bung,,BkoT
    DOUBLE ROOM
    Deluxe Family Bungalow
    Deluxe Suite (Bungalow)
    Bungalow Pool Front Single Use
    Double Bungalow for Sgl / Side Sea View
    Bungalow Side Sea View
    Junior Suite
    Bungalow Side Sea View Single Use
    Juniorsuite Bk/T Bungalow
    Junior Suite / Sea Front
    Bungalow Pool View
    Bungalow Garden View
    Bungalow Pool Front Single Use
    Bungalow Side Sea View
    Bungalow Pool View Single Use
    DOUBLE ROOM
    Bungalow Pool Front
    1 Bedroom Suite (Main Building)
    Bungalow Side Sea View
    Deluxe Family Bungalow
    Deluxe Family Bungalow
    Deluxe Suite (Bungalow)
    Bungalow Sea Front Single Use
    Bungalow Sea Front
    1 Bedroom Suite (Main Building)
    Bungalow Sea Front Single Use
    Bungalow Garden View
    Deluxe Suite (Bungalow)
    Bungalow Pool Front
    Bungalow Sea Front

    Cretan Malia Park - Możliwości wyżywienia:


    Cretan Malia Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Cretan Malia Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00