cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
1 / 29
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
31.08 - 04.09
już od 1518 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 07.10
już od 973 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Villaggio Lido San Giuseppe
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Villaggio Lido San Giuseppe
star 4

Włochy: Kalabria
Ocena hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 31 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2019

Hotel Villaggio Lido San Giuseppe w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy / Kalabria

Opis oferty:

Idealny wybór dla miłośników pięknych widoków! Krystalicznie czyste morze, hotelowa plaża, ciekawe okolice - to na dobry początek kalabryjskich wakacji. Hotel składa się z dwóch części: bezpośrednio przy plaży, gdzie znajdują się pomieszczenia recepcyjne, restauracja z barem i część pokoi, oraz części na 30-metrowym klifie, gdzie znajduje się większość pokoi i ładny basen z barem, z którego podziwiać można bezkres morza i charakterystyczną sylwetkę wyspy Stromboli. Na terenie hotelu kursuje bus hotelowy. Elegancka restauracja, przyjemnie urządzone, zadbane pokoje i zabawa we włoskim stylu podczas hotelowych animacji.

POŁOŻENIE:

na zachodnim wybrzeżu Kalabrii, nad Morzem Tyrreńskim, ok. 2,5 km od małego miasteczka BRIATICO, ok. 14 km od słynnego kurortu Tropea z barami, restauracjami, sklepami i nocnym życiem; ok. 43 km od portu lotniczego w Lamezia.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy dolnej części hotelu, ok. 300 m od części hotelu położonej na klifie; bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za opłatą.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1986 r., odnowiony w 2008, 95 pokoi, 1 piętro, 5 budynków: 2 bezpośrednio przy plaży (20 pokoi, całodobowa recepcja, restauracja) i 3 na klifie (75 pokoi); restauracja z barem i z tarasem, przy plaży, bufet, á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia kalabryjska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie; przechowalnia bagażu; bus, który kursuje na terenie kompleksu (o częstotliwości decyduje hotel); taras z pięknym widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, wypożyczalnia rowerów, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia; z uwagi na położenie nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 20-25 m², elegancki, stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR/dzień); część pokoi z balkonem (stolik i krzesełka); ;

standardowy przy plaży :

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 20-25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, położony tuż przy plaży; pokój standardowy przy plaży na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 180 m², gł. ok. 0,75-1,8 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenie bezpłatne leżaki, wymagane czepki (możliwosć zakupu na miejscu), siatkówka plażowa; animacje dla dorosłych i dla dzieci (lipiec-sierpień), pokój i plac zabaw dla dzieci, amfiteatr, piano bar.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (08.00-10.00) w formie bufetu, obiad (12.30-14.00) i  kolacja (19.00-21.00) serwowane; do obiadu i kolacji limitowane wino oraz woda.

KONTAKT:

0039/0963 393037, www.villaggiosangiuseppe.it

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka Gala R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy / Kalabria

Opis oferty:

Idealny wybór dla miłośników pięknych widoków! Krystalicznie czyste morze, hotelowa plaża, ciekawe okolice - to na dobry początek kalabryjskich wakacji. Hotel składa się z dwóch części: bezpośrednio przy plaży, gdzie znajdują się pomieszczenia recepcyjne, restauracja z barem i część pokoi, oraz części na 30-metrowym klifie, gdzie znajduje się większość pokoi i ładny basen z barem, z którego podziwiać można bezkres morza i charakterystyczną sylwetkę wyspy Stromboli. Na terenie hotelu kursuje bus hotelowy. Elegancka restauracja, przyjemnie urządzone, zadbane pokoje i zabawa we włoskim stylu podczas hotelowych animacji.

POŁOŻENIE:

na zachodnim wybrzeżu Kalabrii, nad Morzem Tyrreńskim, ok. 2,5 km od małego miasteczka BRIATICO, ok. 14 km od słynnego kurortu Tropea z barami, restauracjami, sklepami i nocnym życiem; ok. 43 km od lotniska w Lamezia.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy dolnej części hotelu, ok. 300 m od części hotelu położonej na klifie; bezpłatne parasole i leżaki (1 parasol, 1 leżak, 1 krzesło plażowe/pokój; niezależnie od ilości osób w pokoju), ręczniki za opłatą.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1986 r., odnowiony w 2008, 95 pokoi, 1 piętro, 5 budynków: 2 bezpośrednio przy plaży (20 pokoi, całodobowa recepcja, restauracja) i 3 na klifie (75 pokoi); restauracja z barem i z tarasem, przy plaży, bufet, á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia kalabryjska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie; bus, który kursuje na terenie kompleksu (o częstotliwości decyduje hotel); taras z pięknym widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, wypożyczalnia rowerów, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia; z uwagi na położenie nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 20-25 m², elegancki, stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR/dzień); część pokoi z balkonem (stolik i krzesełka);

standardowy przy plaży:

2-os. (możliwość 2 dostawek - łóżko piętrowe), ok. 20-25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, położony tuż przy plaży; pokój standardowy przy plaży na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 180 m², gł. ok. 0,75-1,8 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenie bezpłatne leżaki, wymagane czepki (możliwosć zakupu na miejscu), siatkówka plażowa; animacje dla dorosłych i dla dzieci (lipiec-sierpień), pokój i plac zabaw dla dzieci, amfiteatr, piano bar.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00) w formie bufetu, obiad (13.00-14.00) i kolacja (20.00-21.30) serwowane; do obiadu i kolacji limitowane wino oraz woda.

KONTAKT:

0039/0963 393037, www.villaggiosangiuseppe.it

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Briatico

OPIS

Hotel Lido San Giuseppe oferuje znakomite pokoje w miejscowości Briatico. Położony 2.2 km od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Kalabria.
Strefa wellness w Hotel Lido San Giuseppe to m.in. basen zewnętrzny.

Pokój dla 2-4 osób

klimatyzacja, minibar, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

W CENIE

Animacje dla najmłodszych - ważne od 03/06 do 08/09 we wszystkie dni, od 10.00 do 12.00, od 16.00 do 18.00 i od 21.00 do 23.00 w języku włoskim Dostęp do internetu Basen zewnętrzny - leżaki (w zależności od dostępności) Internet Wi-Fi Parking kryty niestrzeżony Łóżeczka dla dzieci na zapytanie - za prośbą Karta klubowa - zawarte od 01/06 do 07/09 Lunch 3-daniowy z wyborem Napoje do obiadokolacji (1/4 l wina, 1/2 l wody) Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Akceptowane są tylko psy - małe psy; 50 EUR/tydzień Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 2.2 km.

PARKING

parking kryty niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI we wszystkich pokojach.

USŁUGI SPA I WELLNESS

basen zewnętrzny.

REKREACJA I SPORT

ogród, taras, pobyt zaczyna się od obiadokolacji i kończy na lun, lunch 3-daniowy z wyborem.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka - za prośbą, animacja zabaw dla dzieci, klub dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

restauracja, bar, recepcja, serwis plażowy, śniadania w formie bufetu, obiadokolacja 3-daniowa z wyborem, napoje do obiadokolacji (1/4 l wina, 1/2 l wody), odległość do sklepów - 2 km, odległość do restauracji/barów - 0 m, odległość do apteki - 2 km, liczba budynków - 5, liczba pięter - 2, liczba pokoi - 94, odległość do szpitala - 10 km, odległość do stacji kolejowej - 2 km, odległość do centrum miasta - 2 km.

ZWIERZĘTA

akceptowane są tylko psy.


Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kalabria, Włochy

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Villaggio Hotel Lido San Giuseppe w Briatico posiada 95 pokoi i został odnowiony w 2014 roku. Hotel położony jest 350 m od plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Zambrone (20 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, hiszpańsku, włosku i niemiecku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Hotel posiada basen ze słodką wodą i brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, supermarket i centrum miasta. Odległość od hotelu: dworzec kolejowy (3 km), Tropea (12 km), Pizzo (23 km) i sklepy (12 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje sejfy i pralnię. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt.

Posiłki:

W hotelu znajduje się restauracja. Wieczorem odwiedź bar w recepcji. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, American Express i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Villaggio Lido San Giuseppe
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Villaggio Lido San Giuseppe

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    i sport
    3.2
  • Obsługa
    3.5
HolidayCheck
Ocena Villaggio Lido San Giuseppe:
3.6 / 6

Konkrety 2017-09-11
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

Według Nas, rzeczy, które mogą być na początku jako dziwne jak np. przypisywanie gościom leżaków czy...
więcej

5.4
Oszukane dolce vita 2017-08-12
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Idealne miejsce na wspaniały wypoczynek 2015-10-26
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Hotel polozony jest w przepieknej okolicy otoczony pachnaca kolorowa roslinnoscia srodziemnomorska ,...
więcej

5.6
Cudowne wakacje, warto było wrócić ..... 2016-08-09
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Klient twój wróg 2016-09-19
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.0

Villaggio Lido San Giuseppe - możliwości zakwaterowania:

Standardzimmer prysznic WC Internet Telefon
Pokoj czteroosobowy prysznic WC Internet Telefon
Standardzimmer prysznic WC Internet Telefon
Pokoj czteroosobowy prysznic WC Internet Telefon
Standardzimmer prysznic WC Internet Telefon
Pokoj czteroosobowy prysznic WC Internet Telefon
Pokoj czteroosobowy prysznic WC Internet Telefon
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pokój dla 2-4 osób

Villaggio Lido San Giuseppe - Możliwości wyżywienia:


Villaggio Lido San Giuseppe - miasta wylotu:


Villaggio Lido San Giuseppe - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Villaggio Lido San Giuseppe? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00