cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
  • Hotel Villaggio Lido San Giuseppe, Kalabria
1 / 29
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
07.06 - 14.06
już od 3389 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.06 - 21.06
już od 3389 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Villaggio Lido San Giuseppe
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Villaggio Lido San Giuseppe
star 4

Włochy: Kalabria
Ocena hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 czerwca 2020

Hotel Villaggio Lido San Giuseppe w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy / Kalabria

Opis oferty:

Idealny wybór dla miłośników pięknych widoków! Krystalicznie czyste morze, hotelowa plaża, ciekawe okolice - to na dobry początek kalabryjskich wakacji. Hotel składa się z dwóch części: bezpośrednio przy plaży, gdzie znajdują się pomieszczenia recepcyjne, restauracja z barem i część pokoi, oraz części na 30-metrowym klifie, gdzie znajduje się większość pokoi i ładny basen z barem, z którego podziwiać można bezkres morza i charakterystyczną sylwetkę wyspy Stromboli. Na terenie hotelu kursuje bus hotelowy. Elegancka restauracja, przyjemnie urządzone, zadbane pokoje i zabawa we włoskim stylu podczas hotelowych animacji.

POŁOŻENIE:

na zachodnim wybrzeżu Kalabrii, nad Morzem Tyrreńskim, ok. 2,5 km od małego miasteczka BRIATICO, ok. 14 km od słynnego kurortu Tropea z barami, restauracjami, sklepami i nocnym życiem; ok. 43 km od portu lotniczego w Lamezia.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy dolnej części hotelu, ok. 300 m od części hotelu położonej na klifie; bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za opłatą.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1986 r., odnowiony w 2008, 95 pokoi, 1 piętro, 5 budynków: 2 bezpośrednio przy plaży (20 pokoi, całodobowa recepcja, restauracja) i 3 na klifie (75 pokoi); restauracja z barem i z tarasem, przy plaży, bufet, á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia kalabryjska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie; przechowalnia bagażu; bus, który kursuje na terenie kompleksu (o częstotliwości decyduje hotel); taras z pięknym widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, wypożyczalnia rowerów, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia; z uwagi na położenie nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 20-25 m², elegancki, stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR/dzień); część pokoi z balkonem (stolik i krzesełka); ;

standardowy przy plaży :

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 20-25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, położony tuż przy plaży; pokój standardowy przy plaży na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 180 m², gł. ok. 0,75-1,8 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenie bezpłatne leżaki, wymagane czepki (możliwosć zakupu na miejscu), siatkówka plażowa; animacje dla dorosłych i dla dzieci (lipiec-sierpień), pokój i plac zabaw dla dzieci, amfiteatr, piano bar.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (08.00-10.00) w formie bufetu, obiad (12.30-14.00) i  kolacja (19.00-21.00) serwowane; do obiadu i kolacji limitowane wino oraz woda.

KONTAKT:

0039/0963 393037, www.villaggiosangiuseppe.it

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka Gala R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy / Kalabria

Opis oferty:

Idealny wybór dla miłośników pięknych widoków! Krystalicznie czyste morze, hotelowa plaża, ciekawe okolice - to na dobry początek kalabryjskich wakacji. Hotel składa się z dwóch części: bezpośrednio przy plaży, gdzie znajdują się pomieszczenia recepcyjne, restauracja z barem i część pokoi, oraz części na 30-metrowym klifie, gdzie znajduje się większość pokoi i ładny basen z barem, z którego podziwiać można bezkres morza i charakterystyczną sylwetkę wyspy Stromboli. Na terenie hotelu kursuje bus hotelowy. Elegancka restauracja, przyjemnie urządzone, zadbane pokoje i zabawa we włoskim stylu podczas hotelowych animacji.

POŁOŻENIE:

na zachodnim wybrzeżu Kalabrii, nad Morzem Tyrreńskim, ok. 2,5 km od małego miasteczka BRIATICO, ok. 14 km od słynnego kurortu Tropea z barami, restauracjami, sklepami i nocnym życiem; ok. 43 km od lotniska w Lamezia.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy dolnej części hotelu, ok. 300 m od części hotelu położonej na klifie; bezpłatne parasole i leżaki (1 parasol, 1 leżak, 1 krzesło plażowe/pokój; niezależnie od ilości osób w pokoju), ręczniki za opłatą.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1986 r., odnowiony w 2008, 95 pokoi, 1 piętro, 5 budynków: 2 bezpośrednio przy plaży (20 pokoi, całodobowa recepcja, restauracja) i 3 na klifie (75 pokoi); restauracja z barem i z tarasem, przy plaży, bufet, á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia kalabryjska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie; bus, który kursuje na terenie kompleksu (o częstotliwości decyduje hotel); taras z pięknym widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, wypożyczalnia rowerów, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia; z uwagi na położenie nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 20-25 m², elegancki, stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR/dzień); część pokoi z balkonem (stolik i krzesełka);

standardowy przy plaży:

2-os. (możliwość 2 dostawek - łóżko piętrowe), ok. 20-25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, położony tuż przy plaży; pokój standardowy przy plaży na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 180 m², gł. ok. 0,75-1,8 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenie bezpłatne leżaki, wymagane czepki (możliwosć zakupu na miejscu), siatkówka plażowa; animacje dla dorosłych i dla dzieci (lipiec-sierpień), pokój i plac zabaw dla dzieci, amfiteatr, piano bar.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00) w formie bufetu, obiad (13.00-14.00) i kolacja (20.00-21.30) serwowane; do obiadu i kolacji limitowane wino oraz woda.

KONTAKT:

0039/0963 393037, www.villaggiosangiuseppe.it

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy / Kalabria

Opis oferty:

Idealny wybór dla miłośników pięknych widoków! Krystalicznie czyste morze, hotelowa plaża, ciekawe okolice - to na dobry początek kalabryjskich wakacji. Hotel składa się z dwóch części: bezpośrednio przy plaży, gdzie znajdują się pomieszczenia recepcyjne, restauracja z barem i część pokoi, oraz części na 30-metrowym klifie, gdzie znajduje się większość pokoi i ładny basen z barem, z którego podziwiać można bezkres morza i charakterystyczną sylwetkę wyspy Stromboli. Na terenie hotelu kursuje bus hotelowy. Elegancka restauracja, przyjemnie urządzone, zadbane pokoje i zabawa we włoskim stylu podczas hotelowych animacji.

POŁOŻENIE:

na zachodnim wybrzeżu Kalabrii, nad Morzem Tyrreńskim, ok. 2,5 km od małego miasteczka BRIATICO, ok. 14 km od słynnego kurortu Tropea z barami, restauracjami, sklepami i nocnym życiem; ok. 43 km od lotniska w Lamezia.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy dolnej części hotelu, ok. 300 m od części hotelu położonej na klifie; bezpłatne parasole i leżaki (1 parasol, 1 leżak, 1 krzesło plażowe/pokój; niezależnie od ilości osób w pokoju), ręczniki za opłatą.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1986 r., odnowiony w 2008, 95 pokoi, 1 piętro, 5 budynków: 2 bezpośrednio przy plaży (20 pokoi, recepcja, restauracja) i 3 na klifie (75 pokoi); restauracja z barem i z tarasem, przy plaży, bufet, á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia kalabryjska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie; bus, który kursuje na terenie kompleksu (o częstotliwości decyduje hotel); taras z pięknym widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, wypożyczalnia rowerów, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia; z uwagi na położenie nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 20-25 m², elegancki, stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR/dzień); część pokoi z balkonem (stolik i krzesełka);

standardowy przy plaży:

2-os. (możliwość 2 dostawek - łóżko piętrowe), ok. 20-25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, położony tuż przy plaży; pokój standardowy przy plaży na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 180 m², gł. ok. 0,75-1,8 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenie bezpłatne leżaki, wymagane czepki (możliwosć zakupu na miejscu), siatkówka plażowa; animacje dla dorosłych i dla dzieci (lipiec-sierpień), pokój i plac zabaw dla dzieci, amfiteatr, piano bar.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00) w formie bufetu, obiad (13.00-14.00) i kolacja (20.00-21.30) serwowane; do obiadu i kolacji limitowane wino oraz woda.

KONTAKT:

0039/0963 393037, www.villaggiosangiuseppe.it

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Briatico

OPIS

Hotel Lido San Giuseppe oferuje znakomite pokoje w miejscowości Briatico. Położony 2.2 km od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Kalabria.
Strefa wellness w Hotel Lido San Giuseppe to m.in. basen zewnętrzny.

Pokój dla 2-4 osób

klimatyzacja, minibar, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

W CENIE

Animacje dla najmłodszych - ważne od 03/06 do 08/09 we wszystkie dni, od 10.00 do 12.00, od 16.00 do 18.00 i od 21.00 do 23.00 w języku włoskim Dostęp do internetu Basen zewnętrzny - leżaki (w zależności od dostępności) Internet Wi-Fi Parking kryty niestrzeżony Łóżeczka dla dzieci na zapytanie - za prośbą Karta klubowa - zawarte od 01/06 do 07/09 Lunch 3-daniowy z wyborem Napoje do obiadokolacji (1/4 l wina, 1/2 l wody) Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Akceptowane są tylko psy - małe psy; 50 EUR/tydzień Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 2.2 km.

PARKING

parking kryty niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI we wszystkich pokojach.

USŁUGI SPA I WELLNESS

basen zewnętrzny.

REKREACJA I SPORT

ogród, taras, pobyt zaczyna się od obiadokolacji i kończy na lun, lunch 3-daniowy z wyborem.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka - za prośbą, animacja zabaw dla dzieci, klub dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

restauracja, bar, recepcja, serwis plażowy, śniadania w formie bufetu, obiadokolacja 3-daniowa z wyborem, napoje do obiadokolacji (1/4 l wina, 1/2 l wody), odległość do sklepów - 2 km, odległość do restauracji/barów - 0 m, odległość do apteki - 2 km, liczba budynków - 5, liczba pięter - 2, liczba pokoi - 94, odległość do szpitala - 10 km, odległość do stacji kolejowej - 2 km, odległość do centrum miasta - 2 km.

ZWIERZĘTA

akceptowane są tylko psy.


Mapa Hotelu Villaggio Lido San Giuseppe
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Villaggio Lido San Giuseppe

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.1
  • Obsługa
    4
HolidayCheck
Ocena Villaggio Lido San Giuseppe:
3.8 / 6

Konkrety 2017-09-11
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

Według Nas, rzeczy, które mogą być na początku jako dziwne jak np. przypisywanie gościom leżaków czy...
więcej

5.4
Idealne miejsce na wspaniały wypoczynek 2015-10-26
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Hotel polozony jest w przepieknej okolicy otoczony pachnaca kolorowa roslinnoscia srodziemnomorska ,...
więcej

5.6
Cudowne wakacje, warto było wrócić ..... 2016-08-09
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Klient twój wróg 2016-09-19
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Oszukane dolce vita 2017-08-12
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Lido San Giuseppe:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.0

Villaggio Lido San Giuseppe - możliwości zakwaterowania:

Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
Dvoulůžkový pokoj
Dvoulůžkový pokoj Smeraldo s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj Smeraldo s 2 přistýlkami
Dvoulůžkový pokoj Smeraldo
Dvoulůžkový pokoj Turchese
Dvoulůžkový pokoj Turchese s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj Turchese s 2 přistýlkami

Villaggio Lido San Giuseppe - Możliwości wyżywienia:


Villaggio Lido San Giuseppe - miasta wylotu:


Villaggio Lido San Giuseppe - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Villaggio Lido San Giuseppe? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00