cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
  • Hotel Sueno Deluxe Belek, Riwiera Turecka
1 / 35
Udogodnienia hotelu Sueno Deluxe Belek
  • Zjeżdżalnie wodne

Hotel Sueno Deluxe Belek
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Sueno Deluxe Belek:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sueno Deluxe Belek:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 listopada 2018

Hotel Sueno Deluxe Belek w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Belek Wysokiej klasy kompleks hotelowy zlokalizowany bezpośrednio przy pięknej i długiej plaży w otoczeniu gęstych piniowych lasów. Ogromna przestrzeń, rozbudowana infrastruktura i zadbane, zielone ogrody sprawiają, że każdy znajdzie coś dla siebie. Można tu spędzić relaksujące wakacje, a także zasmakować aktywnego urlopu korzystając z licznych pól golfowych. Obiekt polecany zarówno dla par jak i dla rodzin z dziećmi.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2015 r. Na terenie znajduje się 7 restauracji, 11 barów, room service (płatny), windy, 24 sale konferencyjne, centrum biznesowe, pralnia (płatna), basen kryty, 3 baseny odkryte, 23 zjeżdżalni w aquaparku (10 dla dorosłych, 8 dla dzieci starszych i 5 dla dzieci m^2:00, 13:30-17:30). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych. Klienci hotelu Sueno Deluxe Belek mogą korzystać ze wszystkich udogodnień hotelu Sueno Golf Belek znajdującego się w odległości ok. 450 m.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem (pomost działa od 10.05.), 220 m długości, posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatne, pawilony - płatne. Beach Bar zawarty w AI.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, telefon, TV, łazienkę (WC, wanna i/lub prysznic, suszarka do włosów), balkon lub taras. Typy pokoi: w sześciopiętrowym budynku głównym: pokoje deluxe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych dla max 3 os. , suity deluxe dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami) , suity deluxe sueno swim-up dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami) , pokoje infinity swim-up z prywatnym basenem dla max 3 os. , suity superior z jacuzzi dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami)

Wyżywienie

restauracja główna, 6 restauracji a la carte, 11 barów Deluxe All Inclusive (24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (23:00-00:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:00-17:00), podwieczorek (10:00-22:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskane soki z owoców (tylko do śniadania), pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: luksusowych alkoholi, napojów energetycznych i serwowanych w butelkach Restauracje a la carte - płatne ok. 10 €/os. Wymagana rezerwacja.azjatycka, meksykańska, włoska, turecka, rybna, śródziemnomorska - otwarte od 1.05

z myślą o dzieciach

animacje i miniklub dla dzieci w wieku 4-6, 7-10, 11-15 lat (od czerwca do września), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, 4 brodziki, wodny plac zabaw, aquapark (13 zjeżdżalni) dla młodszych i starszych, park rozrywki z karuzelami (płatny, czynny w określonych godzinach) menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, możliwość wypożyczenia wózka w miarę dostępności, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna)

w cenie

siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, minigolf, 2 korty tenisowe, grupowe lekcje tenisa, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, animacje, dyskoteka, kino, miniboisko do piłki nożnej

płatne

centrum SPA, masaż, salon piękności, bilard, kręgle, standardowe boisko do piłki nożnej, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów,indywidualne lekcje tenisa , golf, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe

dodatkowe informacje

Niepełnosprawni Goście hotelu mogą bezpłatnie korzystać z usługi room service (24H)

Aktualizacja opisu

22.06.2018 13:44

usługi dostępne w hotelu

Lunapark Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Golf Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POłOżENIE

położony 40 km od centrum Antalayi, 5 km od Belek oraz około 30 km od lotniska w Antalayi. 

PLAżA

przy hotelu, prywatna plaża z Błękitną Flagą o długości 220 m. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie. Pomost o powierzchni 1800m.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA  w trakcie kategoryzacji do 5*. Nowootwarty, luksusowy kompleks hotelowy położony na powierzchni 1.410.000 m. Bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna, wspaniała kuchnia jak również wysoki standard usług zaspokoi potrzeby najbardziej wymagających Klientów.

DO DYSPOZYCJI GOśCI

Recepcja, przestronne lobby, windy, restauracja główna, 6 restauracji a'la carte:  japońska, meksykańska, włoska, turecka, rybna, z grillem, 2 lobby bary, bar przy plaży, bar przy basenie, snack bar, bar witaminowy, bar w dyskotece, kawiarnia, kino, amfiteatr, centrum sklepowe, usługi medyczne, bezpłatny parking, usługi pralni chemicznej. Hotel akceptuje karty kredytowe.

INTERNET

WiFi w pokojach bezpłatnie.

KONFERENCJE/INCENTIVE

centrum kongresowe - ponad 20 sal większych i mniejszych, wyposażonych w sprzęt audiowizualny.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie - basen główny o powierzchni 7006m, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, basen przy willach, basen kryty (ogrzewany), basen zewnętrzny ogrzewany, Aquaparki z 10 zjeżdżalniami (dla dorosłych, tenis, centrum fitness, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, lekcje tańca, rowerki wodne, kajaki, tenis stołowy, aerobik, boccia, rzutki, łucznictwo, windsurfing (wymagana licencja), piłka nożna, grupowe lekcje gry w golfa i tenisa, siatkówka plażowa, koszykówka, gimnastyka w wodzie; Odpłatnie - profesjonalne boisko do piłki nożnej, pawilony przy plaży, przy basenie i przy molo, masaże i zabiegi w SPA, korzystanie z parku rozrywki, katamaran, prywatne lekcje nurkowania, pływania, fitness, tenisa, surfowania, golfa; sporty wodne na plaży, wypożyczenie sprzętu do tenisa.

DLA DZIECI

brodziki, brodzik wewnętrzny (ogrzewany), Aquapark z 8 zjeżdżalniami dla starszych dzieci oraz 5 dla małych, mini club, możliwość odpłatnego wynajęcia opiekunki . W pokoju szlafrok i kapcie. W trakcie głównych posiłków speckalnemenu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji. Możliwość wynajęcia łóżeczka dla dziecka na zamówienie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 426 pokoi. Pokoje typu Deluxe Room Land & Golf V o łącznej powierzchni 45m dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienki, suszarki do włosów, LCD TV/SAT, telefon, sejf, mini bar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, szlafrok i kapcie, dostęp do internetu bezprzewodowego oraz balkon. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą. Możliwość wyboru poduszki do spania.

WYżYWIENIE

Deluxe all inclusive - śniadania, późne śniadania, brunche, obiady, kolacje, nocne przekąski podawane w formie bufetu, ponadto desery, ciastka, przekąski przy basenie. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji jak równiez wybrane alkohole importowane dostępne w hotelowych barach w wyznaczonych godzinach, w lounge barze przez całą dobę. 

INFORMACJE DODATKOWE

www.sueno.com.tr Hotel przygotował pokoje przystosowane dla potrzeb Gości niepełnosprawnych.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

WIZA I PASZPORT

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. (Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.) Paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka  - okres ważności wynosi co najmniej 6 miesięcy od planowanej daty wjazdu;  - dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Wizę turystyczną można uzyskać: - na przejściu granicznym - koszt wizy wynosi 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP - za pośrednictwem portalu systemu E-visa (https://www.evisa.gov.tr ) - koszt wizy 20 USD - w placówkach dyplomatycznych Republiki Turcji na terenie Polski Uwaga Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej za granicą lub zakupić na przejściu granicznym. Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Hotel położony 40 km od centrum Antalayi, 5 km od Belek oraz około 30 km od lotniska w Antalayi.

Plaża

*    Prywatna piaszczysto - żwirowa bezpośrednio przy hotelu o długości 220m, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi świadczącym o czystości wody; bezpłatny dostęp do leżaków, parasoli i ręczników plażowych.

Zakwaterowanie

*    426 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym pomiędzy dwoma profesjonalnymi polami golfowymi; *    Typy pokoi - 235 standardowych de deluxe (45m2, widok na ląd i pole golfowe lub na morze); 10 Deluxe Infinity (45m2, z basenem); 146 Deluxe Suite (70m2, widok na ląd i pole golfowe lub na morze); 14 Deluxe Sueno Suite (70m2, z basenem);  8 Superior Suite (70 - 100m2, z jacuzzi), 2 Superior Sueno Suite (100m2, z basenem i jacuzzi), 1 King Suite (300m2); 3 ville (317m2); *    Wyposażenie - możliwość wyboru poduszki do spania, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar (uzupełniany codzienne w napoje bezalkoholowe, piwo i przekąski), szlafrok i kapcie (również dla dzieci), sejf, telefon, telewizor, suszarka do włosów, klimatyzacja, łącze Wi-Fi. Wille posiadają pokój masażu, salę fitness, łaźnie parową oraz w pełni wyposażoną kuchnię.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, 6 restauracji a'la carte: japońska, meksykańska, włoska, turecka, rybna, z grillem (raz na pobyt możliwość skorzystania z każdej z restauracji a la carte, po uprzedniej rezerwacji - koszt 10 Eur/os.); *    Bar w lobby, lounge bar, 3 bary przy basenie, bar na plaży, bar witaminowy, bar w dyskotece, bar na molo, bar w klubie nocnym, bar w centrum rozrywki, bar dla nastolatków, kawiarnia Turk oraz bar przy klubie golfowym (dodatkowo płatny, nieczynny lipiec - sierpień).

Wyżywienie

*    Deluxe all inclusive - śniadania, późne śniadania, brunche, obiady, kolacje, nocne przekąski podawane w formie bufetu, ponadto desery, ciastka, przekąski przy basenie. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w wyznaczonych godzinach, w lounge barze przez całą dobę. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową. 

Sport i rozrywka

*    Basen główny, basen przy willach, basen kryty (ogrzewany), basen zewnętrzny ogrzewany, Aquaparki z 10 zjeżdżalniami (dla dorosłych) *    Bezpłatnie - tenis, centrum fitness, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, lekcje tańca, rowerki wodne, kajaki, tenis stołowy, aerobik, boccia, rzutki, łucznictwo, windsurfing (wymagana licencja), piłka nożna, grupowe lekcje gry w golfa i tenisa, siatkówka plażowa, koszykówka, gimnastyka w wodzie; *    Odpłatnie - profesjonalne boisko do piłki nożnej, pawilony przy plaży, przy basenie i przy molo, masaże i zabiegi w SPA, korzystanie z parku rozrywki, katamaran, prywatne lekcje nurkowania, pływania, fitness, tenisa, surfowania, golfa; sporty wodne na plaży, wypożyczenie sprzętu do tenisa.

Dla dzieci

*    4 brodziki, brodzik wewnętrzny (ogrzewany), Aquapark z 8 zjeżdżalniami dla starszych dzieci oraz 5 dla małych, mini klub (otwarty 24h od czerwca do września), plac zabaw, możliwość odpłatnego wynajęcia opiekunki do dziecka.

Pozostałe udogodnienia

*    Kino, amfiteatr, centrum sklepowe, centrum SPA & Wellness, usługi medyczne, bezpłatny parking, pralnia, centrum kongresowe.

Naszym zdaniem

*    Zachwycający luksusowy hotel zaprojektowany z dbałością o szczegóły polecamy nawet najbardziej wymagającym klientom. Oferuje bogatą ofertę deluxe all inclusive oraz daje możliwość uprawiana wielu sportów zarówno przy hotelu jak i na plaży.

Strona internetowa

*    www.sueno.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

BELEK

Opis oferty:

nowy hotel, otwarty w kwietniu 2015 roku, usytuowany na powierzchni 1.410.000 m²; do dyspozycji gości: 3 baseny zewnętrzne, basen kryty, zjeżdżalnie wodne (10 dla dorosłych, 8 dla dzieci starszych i 5 dla najmłodszych), restauracja główna, 6 restauracji A‘la carte (azjatycka, meksykańska, włoska, turecka, rybna, barbeque), 14 barów, centrum konferencyjne

POKOJE:

w hotelu znajduje się 426 pokoi: 50 pokoi deluxe land & golf (45 m²), 185 pokoi deluxe sea view (45 m²), 10 pokoi deluxe infinity (45 m²), 5 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych (45 m²), 76 pokoi deluxe suite land & golf view (70 m²), 70 pokoi deluxe suite sea view (70 m²), 14 pokoi deluxe sueno suite (70 m²), 8 pokoi superior suite (70 m²), 2 pokoje superior sueno suite (100 m²), 2 pokoje superior suite (100 m²), 1 king suite (385 m²), 3 sueno island villa (317 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, sejf, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, internet bezprzewodowy, balkon

DODATKOWO PŁATNE:

centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, fotograf, pralnia, sporty wodne na plaży, wypożyczalnia samochodów, lekarz, prywatne lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, prywatne lekcje nauki pływania, prywatne lekcje fitness, sala gier, room service, 2 boiska do piłki nożnej, golf, lekcje nurkowania, bilard, kręgle, play station, kino 7D, kawiarenka internetowa, pawilony na plaży, sklepy

KONTAKT:

www.sueno.com.tr

POŁOŻENIE:

odległość do centrum Belek 5 km, od lotniska w Antalyi 30 km, do Side 45 km

PLAŻA:

piaszczysto-kamienista, prywatna plaża o długości 220 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, ręczniki); molo, pawilony

WYŻYWIENIE:

Deluxe All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, brunch, obiad, kolacja, zupa nocna, oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

DLA DZIECI:

4 brodzik, brodzik kryty, zjeżdżalnie wodne, mini klub (1-15 lat), animacje, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka na żywo, łaźnia turecka, sauna, siłownia, aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, 2 korty tenisowe, boccia, nordic walking, pilates, zumba, tenis stołowy, lekcje yogi, dyskoteka, amfiteatr, internet bezprzewodowy


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

W Sueno Hotels Deluxe Belek nie musisz się nudzić. Położony przy plaży, 850 m od pola golfowego, 6,5 km od meczetu miasta Belek i 7 km od centrum Belek.

Wyposażenie i usługi: restauracja, bar, kawiarnia, basen (czynny w sezonie), kryty basen, park wodny (sezonowy), mini klub, plac zabaw dla dzieci, siłownia, spa (płatne), łaźnia turecka, sauna, jacuzzi (za dodatkową opłatą) kort tenisowy (płatny), bezprzewodowy dostęp do Internetu, winda i 24-godzinna recepcja.

Pokoje wyposażone są w telefon, telewizor, sejf, minibar (płatny), klimatyzację / ogrzewanie (centralne / sezonowe), bezprzewodowy dostęp do Internetu, ekspres do kawy / herbaty, balkon, suszarkę do włosów i łazienkę.

Apartamenty posiadają również salon.

Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte z powodu warunków pogodowych / sezonowych.

Należy pamiętać, że klimatyzacja w pokojach jest sterowana centralnie przez hotel, dlatego klimatyzacja jest włączana tylko w określonych godzinach w ciągu dnia, które mogą się różnić.

W przypadku wyboru opcji "all inclusive":

Koncepcja All Inclusive obejmuje wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje do posiłków, takie jak napoje bezalkoholowe, piwo, wino, woda i napoje alkoholowe, wszystkie lokalne marki.

Napoje serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. 22: 00-24: 00).

Godziny otwarcia różnią się w zależności od hoteli.

W niektórych hotelach uwzględniono również program zajęć.

Adres: Akkinlar Mahallesi Tasliburun Cad nr 4, Kadriye Serik, 7525 Belek, Turcja.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • winda • ogród • taras słoneczny • basen (zewnętrzny) • basen (zewnętrzny, ze zjeżdżalniami) • basen (kryty, ze słodką wodą) • restauracja główna • restauracja a la carte Asia & Teppenyaki (kuchnia japońska) • restauracja a la carte Ottomann (kuchnia turecka) • restauracja a la carte Barbeque (dania z grilla) • restauracja a la carte Italian (kuchnia włoska) • restauracja a la carte Mexican (kuchnia meksykańska) • restauracja a la carte Fish (ryby i owoce morza) • 10 barów • sala telewizyjna

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki (przy basenie i na plaży)

Dodatkowe udogodnienia

• sklep z pamiątkami • minimarket • butik • jubiler • fryzjer • pralnia (płatna) • parking (w miarę dostępności, w cenie) • garaż (w cenie) 

Karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express 

Liczba pokojów

426 i 3 wille

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dla dzieci

• 2 baseny dla dzieci (zewnętrzny i kryty) • aquapark dla dzieci • łóżeczko dziecięce (w cenie) • pokój zabaw • plac zabaw • opieka nad dziećmi (płatna) • animacje dla dzieci w wieku 4-11 lat (10.00-12.30 i 14.30-17.30) • animacje dla młodzieży w wieku 11-15 lat (10.00-12.30 i 14.30-17.30) • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat, 10.00-12.30 i 14.30-17.30) • minidisco • klub dla młodzieży (w wieku 11-15 lat, 10.00-12.30 i 14.30-17.30) 

Sport i wellness

W cenie • siłownia (24 h) • nordic walking • aerobic • Pilates • step aerobic • joga • łucznictwo • siatkówka plażowa • minigolf • tenis stołowy • kolarstwo • 2 korty tenisowe (sztuczna murawa) 

Płatne • jacuzzi • łaźnia parowa • hammam • strefa spa • zabiegi kosmetyczne • masaże (w ofercie firm zewnętrznych) • trening osobisty • kręgle • lekcje tenisa • wypożyczalnia sprzętu do tenisa • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych) • golf 

Rozrywka

• dyskoteka/klub nocny • amfiteatr • animacje • pokazy • muzyka na żywo • karaoke • lekcje tańca • rzutki • bilard

Pokoje

Suita z widokiem na ogród SUG1

• 2-4 os. • ok. 70 m2 • widok na ogród • balkon • pokój dzienny • klimatyzacja • sejf • telefon • minibar • LCD TV sat. • żelazko • deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • 2 łazienki • wanna • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • 2 WC

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-4 os. • ok. 45 m2 • widok na morze • balkon • klimatyzacja • sejf • telefon • minibar • LCD TV sat. • żelazko • deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2

• 1-4 os. • ok. 45 m2 • widok na morze • prywatny basen • weranda • taras • klimatyzacja • sejf • telefon • minibar • LCD TV sat. • żelazko • deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC

Suita z widokiem na morze SUM1

• 2-4 os. • ok. 70 m2 • widok na morze • balkon • pokój dzienno-sypialny • sypialnia • szlafrok • klimatyzacja • sejf • telefon • minibar • LCD TV sat. • żelazko • deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • 2 łazienki • wanna • prysznic • suszarka do włosów • kapcie • 2 WC

Suita z widokiem na morze SUM2

• 2-4 os. • ok. 70 m2 • widok na morze • prywatny basen • weranda • taras • pokój dzienny • klimatyzacja • sejf • telefon • minibar • LCD TV sat. • żelazko • deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • 2 łazienki • wanna • prysznic • suszarka do włosów • kapcie • 2 WC

Suita z widokiem na morze SUM3

• 2-4 os. • ok. 70 m2 • widok na morze • weranda • taras • jacuzzi • pokój dzienno-sypialny • sypialnia • szlafrok • klimatyzacja • sejf • telefon • minibar • LCD TV sat. • żelazko • deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • 2 łazienki • wanna • prysznic • suszarka do włosów • kapcie • 2 WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 45 m2 • balkon • klimatyzacja • sejf • telefon • minibar • LCD TV sat. • żelazko • deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) • przekąski (12.00-17.00 i 23.00-00.30) • ciasta (12.00-22.00) • lody (12.00-17.00) • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe (24 h) 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Sueno Deluxe Belek

Opinie o Hotelu Sueno Deluxe Belek

Sueno Deluxe Belek - możliwości zakwaterowania:

Suita Deluxe wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC WIDOK NA POLE GOLFOWE Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC WIDOK NA POLE GOLFOWE Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Suita Deluxe wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC WIDOK NA POLE GOLFOWE Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
SUPERIOR SUITE ROOM SEA VIEW & JACUZZI (70 SQM)
Suita Deluxe wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC WIDOK NA POLE GOLFOWE Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
INFINITY ROOM SEA VIEW SWIM-UP (45 SQM)
DELUXE SUITE ROOM LAND & GOLF VIEW (70 SQM)
Suita od ogrodu
Suita z widokiem na morze
Suita z widokiem na morze
Suita z widokiem na morze
DELUXE SUENO SUITE ROOM SEA VIEW SWIM-UP (70 SQM)
DELUXE ROOM SEA VIEW (45 SQM)
DELUXE SUITE ROOM SEA VIEW (70 SQM)

Sueno Deluxe Belek - Możliwości wyżywienia:


Sueno Deluxe Belek - miasta wylotu:


Sueno Deluxe Belek - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sueno Deluxe Belek? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00