Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
  • Hotel The Royal Suites Turquesa, Punta Cana
1 / 70
Udogodnienia hotelu The Royal Suites Turquesa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel The Royal Suites Turquesa
star 5

Dominikana: Punta Cana
Ocena hotelu The Royal Suites Turquesa:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu The Royal Suites Turquesa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 listopada 2018

Hotel The Royal Suites Turquesa w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala R

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Dominikana / Punta Cana

Opis oferty:

Elegancki i luksusowy, doskonale łączy w sobie kameralną, prywatną atmosferę z wieloma atrakcjami dostępnymi na terenie wspaniałego kompleksu Grand Palladium obejmującego cztery hotele. Goście części Turquesa mogą korzystać z większości udogodnień sportowych, basenów, restauracji, barów i rozrywek całego resortu. Położony w dzielnicy hotelowej Bavaro, bezpośrednio przy bajecznej plaży o białym, miękkim piasku z bezpłatnym serwisem i obsługą kelnerską. Fantastycznej kuchni z całego świata można spróbować w kilkunastu restauracjach objętych formułą all inclusive 24h. Bujny, tropikalny ogród, fantastyczny, szeroki wachlarz animacji i sportów wodnych to tylko niektóre atuty tego niesamowitego miejsca idealnego na egzotyczne wakacje. Tutaj nie można się nudzić! Hotel przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych.

POŁOŻENIE:

w rejonie PUNTA CANA, w dzielnicy hotelowej Bavaro, ok. 3,5 km od centrum Bavaro, ok. 2 km od najbliższych sklepów, barów i restauracji; ok. 25 km od lotniska w Punta Cana.

PLAŻA:

Bavaro, publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpłatne parasole i leżaki; obsługa kelnerska.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., rozbudowany w 2009 r., 372 pokoje, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Royal Gourmet, 4 bary: 2 przy basenie, w lobby, przy plaży, dodatkowo Goście hotelu mogą korzystać z 5 restauracji tematycznych, w restauracjach dostępne dania wegetariańskie, 8 restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja i strój formalny, panowie - długie spodnie) i 22 barów znajdujących się na terenie kompleksu sieci Palladium; kantor, sklep z pamiątkami, parking; centrum konferencyjne dla 500 os., ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; hotel przyjmuje Gości powyżej 18. roku życia.

deluxe junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki - przy 3 osobach, w pokoju 2 podwójne łóżka), ok. 44 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, jacuzzi w pokoju, łazienka (wanna, wc; suszarka, szlafrok, kapcie), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, żelazko, deska do prasowania, sejf, minibar; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

7 basenów z hydromasażem, kolejnych 5 basenów na terenie kompleksu Grand Palladium, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 6 kortów tenisowych z oświetleniem (płatne), siłownia, water polo, mini golf, tenis stołowy, łucznictwo, rzutki, bilard, piłka nożna, siatkówka, 4 boiska do badmintona, 4 boiska do gry w petanque, katamaran, windsurfing, kajaki; animacje dla dorosłych, muzyka na żywo, wieczorne show, dyskoteka, kasyno; za opłatą: łowienie ryb na otwartym oceanie, kursy nurkowania, windsurfingu, pływania katamaranem, rejsy łodzią ze szklanym dnem, przejazd szybkimi motorówkami, sporty motorowodne; centrum spa: jacuzzi, łaźnia turecka, płatne: zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało, masaże, salon urody; ok. 4 km od hotelu pole golfowe (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.00) w wyznaczonych restauracjach; przekąski w wyznaczonych barach i restauracjach (24h); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach i restauracjach (24h); wymagane noszenie opasek all inlusive.

KONTAKT:

0018/092218149, www.palladiumhotelgroup.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Neckermann

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Punta Cana, Dominikana

Położenie

bezpośrednio przy plaży Bavaro. Transfer z lotniska Punta Cana ok. 40 minut, z lotniska w Santo Domingo ok. 2,5 godziny.

Plaża

piaszczysta hotelowa plaża bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

komfortowy hotel z 372 pokojami. Hol z recepcją, kącik internetowy, 3 restauracje serwujące posiłki w formie bufetu, 8 restauracji a la carte (kuchnia włoska, meksykańska, hiszpańska, brazylijska, japońska/ orientalna,  restauracja serwująca steki, trattoria), 2 restauracje na plaży, 20 barów i pasaż handlowy. W ogrodzie tropikalny kompleks z 7 basenami, whirlpoolem i barem typu swim up. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. www.palladiumhotelgroup.com. Uwaga! Goście moga korzystać z infrastruktury sąsiadujących hoteli Grand Palaldium Bavaro Suites, Grand Palladium Palace i Grand Palladium Punta Cana. Goście The Royal Suites Turquesa korzystają z ekskluzywnej części ośrodka przeznaczonej tylko dla dorosłych z prywatnym odcinkiem plaży, mają wstęp do ekskluzywnej restauracji gourmet i francuskiej restauracja a la carte. Hotel przeznaczony tylko dla dorosłych! 

Dostęp do internetu

WIFi na terenie hotelu gratis.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Karty kredytowe

Visa, Mastercard, Amexo.

Zakwaterowanie

eleganckie. Junior suity Royal (A1-3A): klimatyzacja, sejf, TV sat, DVD, stacja dokująca do MP3, telefon, wanna z hydromasażem, prysznic, WC, suszarka, płaszcz kąpielowy, pantofle kąpielowe, serwis kamerdynera, ekspres do kawy, mini bar (4 napoje alkoholowe/ tydzień, wina za opłatą), zestaw do prasowania. Balkon z widokiem na morze. Junior suity komfort (A1-3K): położone na drugim piętrze i bliżej plaży.Junior suity Royal Deluxe (A1-3B): w nowszej części ośrodka. Junior suity Royal Swim Up (A2-3C): z tarasem i bezpośrednim wejściem do basenu; poza tym wyposażona jak A2A. 

Sport

aerobik, koszykówka, badminton, boccia, siłownia, rzutki, żeglowanie katamaranem, kajaki, minigolf, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą zmotoryzowane sporty wodne. 

Wellness

łaźnia parowa i sauna. Za opłatą masaże i zabiegi spa.

Rozrywka

programy animacyjne i pokazy, kasyno i dyskoteka.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu lub a la carte. Przekąski, grill w restauracji przy basenie. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę. Wybór napoi importowanych. Napoje z mini baru. Napoje w dyskotece.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Wezyr

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Punta Cana Luksusowy hotel należący do sieci Palladium. Położony w dzielnicy hotelowej Bavaro, tuż nad oceanem. Idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych takich jak windsurfing, kitesurfing czy nurkowanie. Goście chcący zaznać spokoju mogą zrelaksować się w hotelowym centrum SPA z wieloma zabiegami odprężającymi. Bogate wyżywienie w formie AII Inclusive pozwoli na długie rozkoszowanie się daniami kuchni lokalnej a także drinków serwowanych przez barmanów. Hotel przeznaczony dla osób dorosłych.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

opis hotelu

Pięciogwiazdkowy hotel wchodzący w skład kompleksu wypoczynkowego wraz z hotelem Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, Grand Palladium Bavaro, Grand Palladium Punta Cana. Na terenie znajduje się całodobowa recepcja, lobby, 15 restauracji, 4 bary (+19 na terenie resortu), 7 basenów, room service (płatny), pralnia, wypożyczalnia samochodów, parking, kantor, centrum konferencyjne,udogodnienia dla niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

bezpośrednio przy plaży Bavaro Beach, leżaki i parasole - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, łazienkę (WC, prysznic, wanna, płaszcz kąpielowy, kapcie, suszarka do włosów, waga), TV, telefon, budzik, mini bar, zestaw do kawy/herbaty, odtwarzacz DVD, port do iPoda, żelazko i deska do prasowania, sejf, balkon lub taras lub bezpośredni dostęp do basenu. Typy pokoi: na terenie hotelu: royal junior suite , royal junior suite deluxe , royal junior suite deluxe swim up , royal honeymoon suite (sypilania z częścią wypoczynkową, jacuzzi na balkonie/tarasie, widok na basen lub morze) , royal romance suite (sypialnia z częścią wypoczynkową, jacuzzi, romantyczne oświetlenie, widok na basen lub morze, możliwość bezpośredniego dostępu do basenu) , romance suite swim up , royal suite deluxe , royal suite deluxe swim up

Wyżywienie

15 restauracji, 4 bary (+19 na terenie resortu), 2 restauracje dla wyłącznego użytku gości przebywających w hotelu Royal Suites Turquesa plus 8 restauracji a la carte z różnych kuchni, 5 restauracji bufetowych, 19 barów Mare Nostrum dania kuchni śródziemnomorskiej, Bamboo azjatyckie specjały, jak również innowacyjne menu z kuchni indyjskiej, El Charro dania meksykańskie, Tapeo hiszpańskie tapas, Sumptuori dania japońskie, Le Chanterelle dania kuchni francuskiej, Rodizio brazylijskie specjały All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

w cenie

animacje sportowe, dyskoteka, łucznictwo, mini golf, rzutki, bilard, piłka nożna, badminton, koszykówka, tenis stołowy , kort tenisowym, siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, kajaki, wstęp do nurkowania w basenie, surfing, katamarany

płatne

kasyno, golf, centrum SPA oferujące liczne zabiegi na ciało i twarz, masaże i różnego rodzaju terapie relaksacyjne, łaźnia turecka, sauna parowa, oraz w pełni wyposażone centrum fitness, oświetlenie kortów tenisowych, lekcje gry w tenisa, nurkowanie, nauka nurkowania i surfingu, łódki typu banan, nurkowanie powierzchniowe (wycieczki)

Uwaga!

Hotel tylko dla dorosłych.

Aktualizacja opisu

29.06.2017 09:50

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Golf Tylko dla dorosłych All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Itaka Gala

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Dominikana / Punta Cana

Opis oferty:

Elegancki i luksusowy, doskonale łączy w sobie kameralną, prywatną atmosferę z wieloma atrakcjami dostępnymi na terenie wspaniałego kompleksu Grand Palladium obejmującego cztery hotele. Goście części Turquesa mogą korzystać z większości udogodnień sportowych, basenów, restauracji, barów i rozrywek całego resortu. Położony w dzielnicy hotelowej Bavaro, bezpośrednio przy bajecznej plaży o białym, miękkim piasku z bezpłatnym serwisem i obsługą kelnerską. Fantastycznej kuchni z całego świata można spróbować w kilkunastu restauracji objętych formuła all inclusive 24h. Bujny, tropikalny ogród, fantastyczny, szeroki wachlarz animacji i sportów wodnych to tylko niektóre atuty tego niesamowitego miejsca idealnego na egzotyczne wakacje. Tutaj nie można się nudzić! Hotel przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych.

POŁOŻENIE:

w rejonie PUNTA CANA, w dzielnicy hotelowej Bavaro, ok. 3,5 km od centrum Bavaro, ok. 2 km od najbliższych sklepów, barów i restauracji; ok. 25 km od portu lotniczego w Punta Cana.

PLAŻA:

Bavaro, publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpłatne parasole i leżaki; obsługa kelnerska.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., rozbudowany w 2009 r., 372 pokoje, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Royal Gourmet, 4 bary: 2 przy basenie, w lobby, przy plaży, dodatkowo Goście hotelu mogą korzystać z 5 restauracji tematycznych, w restauracjach dostępne dania wegetariańskie, 9 restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja i strój formalny, panowie - długie spodnie) i 19 barów znajdujących się na terenie kompleksu sieci Palladium; kantor, sklep z pamiątkami, parking; centrum konferencyjne dla 500 os., ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; hotel przyjmuje Gości powyżej 18. roku życia.

deluxe junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 44 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, jacuzzi w pokoju, łazienka (wanna, wc; suszarka, szlafrok, kapcie), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, żelazko, deska do prasowania, sejf, minibar; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród i basen.

SPORT I ROZRYWKA:

7 basenów z hydromasażem, kolejnych 5 basenów na terenie komplesku Grand Palladium, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 6 kortów tenisowych z oświetleniem (płatne), siłownia, water polo, mini golf, tenis stołowy, łucznictwo, rzutki, bilard, piłka nożna, siatkówka, 4 boiska do badmintona, 4 boiska do gry w petanque, katamaran, windsurfing, kajaki; animacje dla dorosłych, muzyka na żywo, wieczorne show, dyskoteka, kasyno; za opłatą: łowienie ryb na otwartym oceanie, kursy nurkowania, windsurfingu, pływania katamaranem, rejsy łodzią ze szklanym dnem, przejazd szybkimi motorówkami, sporty motorowodne; centrum spa: jacuzzi, łaźnia turecka, płatne: zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało, masaże, salon urody; ok. 4 km od hotelu pole golfowe (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.00) w wyznaczonych restauracjach; przekąski w wyznaczonych barach i restauracjach (24h); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach i restauracjach (24h); wymagane noszenie opasek all inlusive.

KONTAKT:

0018/092218149,, www.palladiumhotelgroup.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Mapa Hotelu The Royal Suites Turquesa
Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Punta Cana)
Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana

Opinie o Hotelu The Royal Suites Turquesa

Hotel naprawdę godny polecenia :) jak dla mnie najfajniejszymi elementami była piękna piaszczysta plaża 3 minuty od pokoju oraz specjalnie wydzielona strefa tylko dla dorosłych, gdzie można było spokojnie wypocząć. W The Royal Suites Turquesa mamy do dyspozycji kilka różnych restauracji, każda lepsza od drugiej :) może i były różne minusy, bo ludzie z naszego turnusu narzekali na pokoje, jednak nasz był OK. Serdecznie polecam ten hotel i wakacje na Dominikanie!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Royal Suites Turquesa - to hotel w stylu eleganckim i klasycznym, na pewno nie nowoczesnym. My jesteśmy starszym małżeństwem, ale póki nam zdrowie dopisuje, chcemy zobaczyć i zwiedzić jak najwięcej. Po zeszłorocznym dosyć wyczerpującym wyjeździe na Kubę, w tym roku wybraliśmy wypoczynek na Dominikanie. Czysty relaks - polecam!

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

The Royal Suites Turquesa - możliwości zakwaterowania:

Junior Suita dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Junior Suita dla jednej osoby typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Junior Suita typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Junior Suita typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Juniorsuite SGL
Juniorsuite
Junior suita z widokiem na morze
Junior suita
Junior suita

The Royal Suites Turquesa - Możliwości wyżywienia:


The Royal Suites Turquesa - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel The Royal Suites Turquesa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00