cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
  • Hotel Miramare Resort, Kreta
1 / 28
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
08.09 - 11.09
już od 2098 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.10 - 16.10
już od 1531 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Miramare Resort
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Miramare Resort
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Miramare Resort:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Miramare Resort & Spa to malowniczo usytuowany hotel, blisko centrum przepięknego miasteczka Agios Nikolaos ze sklepami, tawernami i barami i plaży Almyros - najładniejszej w regionie. Polecamy na romantyczne wakacje, miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także osobom nastawionym na odkrywanie uroków okolic Agios Nikolaos i całej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spacerowej odległości od centrum Agios Nikoalos, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, 3 baseny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Miramare Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Miramare Resort & Spa to malowniczo usytuowany hotel, blisko centrum przepięknego miasteczka Agios Nikolaos ze sklepami, tawernami i barami i plaży Almyros - najładniejszej w regionie. Polecamy na romantyczne wakacje, miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także osobom nastawionym na odkrywanie uroków okolic Agios Nikolaos i całej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spacerowej odległości od centrum Agios Nikoalos, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, 3 baseny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Przepięknie położony z widokiem na zatokę Mirabello i górami w tle, jednocześnie blisko malowniczego miasteczka i fantastycznej plaży. Agios Nikolaos urzeka turystów wakacyjną atmosferą, barwnymi uliczkami i tawernami. Ciekawostką jest słodkowodne jezioro Voulismeni, wokół którego zbudowano centrum. Almyros - najładniejsza plaża w rejonie - przyciąga miłośników słońca i morza. W hotelu bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne i świetna obsługa. To idealna oferta dla kochających greckie klimaty.

POŁOŻENIE:

na wzgórzu schodzącym do morza, ok. 1 km od centrum AGIOS NIKOLAOS ze sklepami, barami i restauracjami; ok. 65 km od portu lotniczego w Heraklionie, ok. 210 km od portu lotniczego w Chanii; przystanek autobusowy ok. 1,5 km od hotelu.

PLAŻA:

Almyros, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 300 m od hotelu, dojście drogą lokalną, bezpłatne ręczniki, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny i zadbany, częściowo odnowiony w 2010 r., łącznie 281 pokoi o różnej typologii, 3 budynki (Miramare Hotel) i kompleks bungalowów (Miramare Village); 1-4 piętra, kaskadowa zabudowa, 5 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Bellavista - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), Aeolos przy basenie - á la carte, kuchnia lokalna i międzynarodowa, obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), Aegeon przy basenie - á la carte, kuchnia międzynarodowa; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar Palm Lounge w lobby, bar Aeolos przy basenie, bar przy basenie; minimarket; centrum konferencyjne dla 300 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 5 EUR/1,5 godz.), opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie, pralnia; z uwagi na położenie na terenach hotelowych występują różnice poziomów i schody - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, American Express

standardowy:

2 -os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 16 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, lodówka; za opłata: sejf (ok. 20 EUR/tydz.), w niektórych pokojach bezprzewodowy internet, sejf (ok. 20 EUR/tydz.), minibar (na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), boczny lub frontalny widok na morze; pokój z 2 dostawkami na zamówienie, za dopłatą, bez widoku na morze;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo szlafrok i kapcie; pokój superior za dopłatą;

superior z prywatnym basenem:

2-os. (możliwość 1dostawki), wyposażenie jak w pokoju superior, dodatkowo prywatny basen; superior z prywatnym basenem za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda: basen Aeolos - ok. 400 m², gł. 0,7-2,7 m, brodzik dla dzieci, ok. 36 m², gł. 0,5 m, basen Aegeon - ok. 190 m², gł. 1,2-1,9 m, hydromasaż, basen, ok. 140 m², gł. 1,1-2,1 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne; wypożyczalnia sprzętu do tenisa, tenis stołowy, siłownia; plac zabaw dla dzieci, amfiteatr; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z oświetleniem (ok. 3 EUR/godz.), masaże; sporty wodne na plaży Almyros: kajaki, windsurfing, narty wodne, parasailing (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji Bellavista; przekąski w wyznaczonym barze (10.00-12.00 i 16.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-22.45) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2841086030, www.miramarecrete.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Miramare Resort & Spa to malowniczo usytuowany hotel, blisko centrum przepięknego miasteczka Agios Nikolaos ze sklepami, tawernami i barami i plaży Almyros - najładniejszej w regionie. Polecamy na romantyczne wakacje, miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także osobom nastawionym na odkrywanie uroków okolic Agios Nikolaos i całej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spacerowej odległości od centrum Agios Nikoalos, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, 3 baseny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta

OPIS

Malowniczo położony na północno-wschodnim wybrzeżu Krety hotel, z którego roztacza się niesamowity widok na turkusowe wody Morza Kreteńskiego oraz wysokie góry. W pobliskim Agios Nikolaos, znajduje się jezioro Wulismeni, w którym, jak głoszą legendy, zażywała kąpieli bogini Atena.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1983 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (2), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, 3 baseny odkryte.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta; 50 m od hotelu - publiczna, żwirowazne!: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 25 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 1), 19 bungalowów (liczba pięter: 1, liczba wind: 0), 5 villi (liczba pięter: 1, liczba wind: 0) Typy pokoi: Suite 1 Bedroom Sea View dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Superior Double Sea View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Promo Room Single Use dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Double Sea Side dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Family Side Sea View dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Superior Sea View Pool dla max. 3 os.: 1 sypialnia, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Double Room Side Sea View or Sea View Single Use dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Suite 1 Bedroom Sea View Pool dla max. 4 os.: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Villa 3 Bedrooms Private Pool dla max. 6 os.: salon, jadalnia, 3 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), aneks kuchenny, minibar (pusty), TV, bezpłatna pralnia, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Villa 4 Bedrooms Private Pool dla max. 8 os.: salon, jadalnia, 4 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), aneks kuchenny, minibar (pusty), TV, telefon, bezpłatna pralnia, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Superior Double Sea View for Single Use: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Double Sea View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Superior Double Sea View for Single Use dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Single Sea Side dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Deluxe Double Sea View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Single Sea View dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Room Deluxe Single Sea View dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a la carte, bary (2)

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja."AEGON" grecka All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej, podwieczorek (10:00-20:00) w barze głównym, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja"AEGON" grecka

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne, możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

w cenie

tenis stołowy

płatne

bilard, sporty wodne na plaży, siłownia, centrum SPA, talasoterapia, masaż, sauna, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

22.03.2019 10:58

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi SPA All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 6 osobowe Pokoje 8 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Miramare Resort & Spa to malowniczo usytuowany hotel, blisko centrum przepięknego miasteczka Agios Nikolaos ze sklepami, tawernami i barami i plaży Almyros - najładniejszej w regionie. Polecamy na romantyczne wakacje, miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także osobom nastawionym na odkrywanie uroków okolic Agios Nikolaos i całej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spacerowej odległości od centrum Agios Nikoalos, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, 3 baseny
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Witamy Miramare Resort and Spa w Agios Nikolaos. Hotel położony jest 300 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Agios Nikolaos (850 m). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, recepcję, salon, mini market i lobby. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku, niemiecku, francusku i angielsku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia rowerów, motocykli i samochodów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 3 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, sklepy, placówka medyczna, przystanek autobusowy, supermarket, bary/restauracje i informacja turystyczna. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługi prasowania, kantor, opiekę medyczną, usługę budzenia i pralnię. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 3 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje wino (pora serwowania: 10:30 - 18:00 and 16:00 - 18:00), przekąski (pora serwowania: 10:30 - 12:00 and 16:00 - 18:00), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 10:30 - 12:00 and 16:00 - 18:00), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:30 - 18:00 and 16:00 - 18:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 22:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:30 - 12:00 and 16:00 - 18:00) i piwo (pora serwowania: 10:30 - 18:00 and 16:00 - 18:00). zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy, program zajęć animacyjnych i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Miramare Resort
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Miramare Resort

4.9
zdecydowanie polecam

Hotel ma świetne położenie - dla tych co uwielbiają piękne widoki :) znajduje się na różnych poziomach... jest dość stromo jak się schodzi więc chyba nie za bardzo dla małych dzieci. Ale dzięki temu widok na zatokę jest mega !!! Nie mam żadnych ale co do tego hotelu bo pokoje są bardzo fajne, eleganckie, regularnie sprzątane, jedzenie bardzo dobre i duży wybór. polecam :) z chęcią pojechałabym jeszcze raz!!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Miramare Resort:
4.9 / 6

Przeciętnie 2017-08-09
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

Hotel zbudowany kaskadowo.Widoki rewelacyjne.Forma all inclusive, animacje górny basen poniżej przec...
więcej

3.2
Godny polecenie dla rodzin i par cenioących spokój 2009-07-09
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy z żoną w tym hotelu w wakacje 2006r. Hotel jest ulokowany na pieknym wzgorzu z przepieknymi ...
więcej

4.7
Miramare resort i village - uwaga na grecos! 2009-09-10
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Hotel ok ale nie z grecos 2009-09-14
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Agios 2009-09-14
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.0

3.8
Agios-tak.miramare -raczej nie 2009-09-27
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

3.0
Hotel godny polecenia 2011-06-13
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Właśnie wróciliśmy z pobytu w hotelu Miramare- wyjazd organizowała ITAKA. Co do pokoju jaki mielismy...
więcej

5.5
Udane wakacje 2011-06-20
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Hotel bez żadnych zastrzeżeń 2011-08-27
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel - obiektywna opinia 2011-09-02
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Kiepściutko jak za tą cenę 2011-09-16
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Miramare - nie do końca all inclusive 2011-09-27
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Bardzo średni hotel 2011-10-07
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Piękny hotel i spokojna okolica 2012-03-23
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel Miramare Agios Nicolaos 2012-06-17
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Hotel 4 gwiazdkowy 2012-06-24
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Szczerze na temat Miramare 2012-06-25
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Jeszcze tam wrócę! 2012-07-05
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.8

Świetny hotel, piękny widok na morze z pokoju. Dobre jedzenie, śniadania monotonne. Mały prysznic, w...
więcej

5.1
Niesamowity widok z okna pokoju 2012-07-09
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Powiadomienie i opis hotelu 2012-08-08
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

hotel jest bardzo duży i wszechstronny ,pokoje są dobrze wyposarzone jest telewizor (i jest nawet t...
więcej

5.3
Całkiem dobry, choć jest parę niedociągnięć 2012-08-08
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Cudowne 2 tygodnie 2012-09-01
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Bardzo dobry hotel 2013-01-25
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.8

Z pobytu w tym hotelu yłam bardzo zadowolona, piekny widok z pokoi, jak i z basenu czy restauracji n...
więcej

5.3
Wakacje udane, ale nie chcielibyśmy tam wrócić 2013-06-07
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Huragan na Krecie 2013-07-30
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Wizyta w Miramare 2013-07-31
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

4.6
Krótka przygoda z Grecją 2014-08-10
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    6.0

Bezapelacyjnie dla krajobrazów roztaczających się z każdego praktycznie miejsca w hotelu, warto spęd...
więcej

4.8
Zadowoleni z Miramare 2015-09-24
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Lokalizacja hotelu Miramare bardzo dobra. Okolica cicha i spokojna, ok 15 min pieszo do centrum mias...
więcej

5.6
Cudowny hotel, wspaniałe wakacje! 2015-09-29
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Udany grecki wypoczynek 2015-10-11
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Hotel jak najbardziej godny polecenia. Cudowne widoki, przemiła obsługa, pyszne jedzenie. Plusów jes...
więcej

5.7
Greckie Wakacje 2016-05-13
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel godny polecenia. Przed sezonem spokój i cisza. Otwarte dwa baseny, trzeci jeszcze zamknięty. P...
więcej

5.6
Wypoczynek małżeński 2016-07-23
Szczegóły oceny hotelu Miramare Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

hotel ładnie usytuowany, pokoje ładne (nasz z maleńką łazienką i małym balkonem), ale z pięknym wido...
więcej

5.0

Miramare Resort - możliwości zakwaterowania:

Suita lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor Telefon
Room Double SideSeaView Balcony or Terrace
Suita prywatny basen lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze Internet Safe
Pokoj superior prywatny basen lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor
Pokoj Deluxe lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor Telefon
Suita lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor Telefon
Suita prywatny basen lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze Internet Safe
Pokoj superior prywatny basen lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor
Suita prywatny basen lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze Internet Safe
Room Deluxe Double SeaView
Room SingleUse SideSeaView Balcony or Terrace
Room Superior SeaView Private-Pool
Room Double SeaView Balcony or Terrace
Room Superior SeaView Private-Pool
Room Deluxe Double SeaView
Room Double SideSeaView Balcony or Terrace
Room SingleUse SideSeaView Balcony or Terrace
Suite 1 Bedroom SideSeaView Private-Pool
Suite 1 Bedroom SideSeaView Private-Pool
Suite 1 Bedroom SeaView
Suite 1 Bedroom SeaView
Room Double SeaView Balcony or Terrace

Miramare Resort - Możliwości wyżywienia:


Miramare Resort - miasta wylotu:


Miramare Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Miramare Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00