cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
1 / 24
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
01.09 - 02.09
już od 221 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.04 - 03.04
już od 165 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Neptune Paradise Beach Resort
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Neptune Paradise Beach Resort
star 4

Kenia: Mombasa
Ocena hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 września 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 kwietnia 2021

Hotel Neptune Paradise Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Kenii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 8 km od centrum miejscowości Ukunda, ok. 40 km od Mombasy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 100 min (wraz z połączeniem promowym)

polozenie

  • ok. 8 km od centrum miejscowości Ukunda, ok. 40 km od Mombasy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 100 min (wraz z połączeniem promowym)

plaza

  • bezpośrednio przy plaży Galu Beach
  • publiczna
  • piaszczysta
  • leżaki
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • kantor
  • sejf: w recepcji, wymagana kaucja 
  • centrum biznesowe
  • pralnia: za opłatą 
  • parking: w zależności od dostępności 
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

92

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  •  hotel nie akceptuje zwierząt
  • ostatni całkowity remont: 2016 r.
  • pakiet dla nowożeńców: owoce i dekoracja z kwiatów w dniu przyjazdu. Po przybyciu należy okazać akt małżeństwa nie starszy niż 6 miesięcy.
 
  • UWAGA: W trosce o środowisko naturalne od 28.08.2017 r. zabronione jest wwożenie do Kenii torebek plastikowych. Nieprzestrzeganie tego zakazu karane jest grzywną - aby uniknąć problemów na miejscu, zalecamy niepakowanie torebek plastikowych do żadnego z bagażów. Dotyczy to również zakupów zrobionych w strefie wolnocłowej, jeśli zostały zapakowane w torebkę foliową. Zakaz nie obejmuje małych, plastikowych torebek wielokrotnego użytku, służących do przewozu kosmetyków w bagażu podręcznym.
  • Uwaga: od 01.10.2019 r. stary banknot 1000 KES został wycofany z obiegu.
  • Transfer sportowych bagaży wielkogabarytowych (szczególnie sprzęt do kitesurfingu i windsurfingu) w Kenii z lotniska (MBA) do hoteli i z powrotem podlega dodatkowej opłacie i nie jest zawarty w cenie pakietu. Klienci mają możliwość zarezerwowania specjalnego transferu z TUI przez biuro podróży (koszt specjalnego transferu jest zależny od położenia hotelu) lub na własną rękę wynająć transfer na lotnisku w Mombasie. W przypadku rezerwacji specjalnego transferu z TUI Poland w celach organizacyjnych prosimy zawsze o poinformowanie biura podróży o zamiarze zabrania takiego bagażu i chęci jego transferu z TUI na co najmniej 7 dni przed wylotem.
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen: zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci
  • basen dla dzieci
  • jacuzzi: w strefie spa
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: wydzielona część basenu dla dzieci
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat
    • animacje dla dzieci: codziennie
    • plac zabaw
    • minidyskoteka

    Sport i wellness

    W cenie
    • aqua fitness
    • łucznictwo 
    • siatkówka plażowa 
    Płatne
    •  strefa spa „SENSES": w ofercie firm zewnętrznych
    • sauna fińska
    • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
    • pielęgnacyjno-kosmetyczne 
    • 2 korty tenisowe
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
    • snorkeling: w ofercie firm zewnętrznych
    • pole golfowe Leisurelodge Golf Club: ok. 10 km od hotelu

    rozrywka

    • zajęcia sportowe codziennie
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy superior DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 27 m2
    • widok na ogród
    • balkon
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • moskitiera
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • prysznic
    • suszarka do włosów
    • TV sat.
    • WC
    Pokój 2-osobowy superior DZX5
    • 1-3 os.
    • wanna lub prysznic
    • TV sat.
    • WC
    Pokój 2-osobowy superior DZX6
    • 1-3 os.
    • wanna lub prysznic
    • TV sat.
    • WC
    Pokój 2-osobowy superior Baobab z dostępem do ogrodu DZX4
    • 1-3 os.
    • ok. 27 m2
    • widok na ogród
    • taras
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • TV sat.
    • moskitiera
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • prysznic
    • suszarka do włosów
    • WC
    Pokój 2-osobowy superior Baobab DZX3
    • 1-3 os.
    • ok. 27 m2
    • widok na ogród
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • TV sat.
    • moskitiera
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • prysznic
    • suszarka do włosów
    • WC
    Pokój 2-osobowy superior z dostępem do ogrodu DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 27 m2
    • widok na ogród
    • taras
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • TV sat.
    • moskitiera
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • prysznic
    • suszarka do włosów
    • WC

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 09:30, w formie bufetu
    • obiad: codziennie 12:30 - 15:30, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 22:00, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
    • przekąski: codziennie 10:00 - 18:00, ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „PEPONI": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, codziennie 07:30 - 09:30, codziennie 12:30 - 15:30, codziennie 19:00 - 22:00, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „OLIVE KITCHEN": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 19:00 - 22:00, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar przy zewnętrznym basenie „BOATBAR MASHUA"
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Kenia / Kenia

    Opis oferty:

    Wakacyjny raj, fantastyczny kompleks zbudowany w afrykańskim stylu, otoczony bujną tropikalną roślinnością, składa się z części Village i Paradise, należy do renomowanej sieci Neptune Hotels & Resorts. Położony tuż przy pięknej piaszczystej plaży, blisko sławnej Diani Beach i Parku Shimba Hills, jest doskonałą propozycją na niezapomnianą przygodę w Kenii. Lubiany za miłą i pomocną obsługę, znany z bogatej oferty sportowo-rekreacyjnej z ciekawymi animacjami. Idealne miejsce na romantyczne wakacje we dwoje i aktywny wypoczynek z przyjaciółmi.

    POŁOŻENIE:

    na południe od MOMBASY, ok. 40 km od centrum, ok. 2 km od małej miejscowości Mwabungu, ok. 7 km od Ukundy; ok. 45 km od portu lotniczego w Mombasie (transfer autokarem i promem ok. 90 min).

    PLAŻA:

    Galu Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bez serwisu plażowego.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1988 r., odnowiony w 2013 r., część Village: 165 pokoi w kilkunastu bungalowach, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Karamu - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja Bustani przy basenie - á la carte, owoce morza (część dań płatna), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bary: Tempo przy basenie, Fueaha bar; sklep z pamiątkami i biżuterią; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: pralnia; część Paradise: 92 pokoje typu superior w bungalowach, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Peponi - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja Olive Kitchen przy basenie - á la carte, restauracja hinduska - á la carte, wymagana wcześniejsza rezerwacja, restauracja z owocami morza - wymagana wcześniejsza rezerwacja (część dań płatna), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bary: bar główny, Mashua Bar, Bahari Bar przy basenie; sklepik z pamiątkami, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, pralnia, salon urody, masaże; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard; goście mogą korzystać z infrastruktury obu części niezależnie od zakwaterowania.

    superior Paradise:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², przytulnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka) telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: ok. 3 USD/dzień), moskitiera; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród; pokój z wyjściem do ogrodu i widok na ocean za dopłatą, na zapytanie;

    superior Village:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², urządzony w afrykańskim stylu, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka) telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: ok. 3 USD/dzień), moskitiera; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród; pokój z wyjściem do ogrodu i widok na ocean za dopłatą, na zapytanie.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, ok. 2100 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, basen, nieregularny kształt, ok. 450 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, bilard, mini-golf; mini-klub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci: aerobic, aqua aerobic, dyskoteka, przedstawienia, pokazy; za opłatą: sporty wodne na plaży, salon urody: manicure, pedicure, masaże; ok. 8 km od hotelu centrum nurkowe i 18-dołkowe pole golfowe Leisure Golf Course.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-9.30), obiad (12.30-15.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracjach głównych lub kolacja w restauracjach á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja - część dań płatna); przekąski w barach przy basenie (10.00-18.00) i w restauracji głównej (22.00-24.00; na zamówienie); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0025/4203549971, www.neptunehotels.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nazwa obiektu

    Neptune Paradise Beach Resort & Spa

    Kategoria

    ****+

    Miejscowość

    Galu Beach

    Region

    Południowe Wybrzeże

    Kod

    MBA20018 SA

    Liczba pokoi

    92

    Położenie

    Przy plaży Galu, ok. 40 km na południe od Mombasy. Do lotniska Mombasa ok. 50 km.

    Opis

    Neptune Paradise Beach Resort & Spa to cichszy, siostrzany hotel obiektu Neptune Village. Główna restauracja, grill a la carte, restauracja z menu, kawiarnia, 3 bary. Basen, leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe w cenie, sala TV, biblioteka, sklep z pamiątkami. Pralnia i room serwis za opłatą, WLAN w całym obiekcie. Do dyspozycji wszystkie udogodnienia oferowane przez Neptune Village.

    Wyżywienie

    All inclusive - wszystkie posiłki oraz napoje w cenie.

    Pokój typ 1

    RXA = Garden Balcony, ok. 27 m kw., w bungalowach z 4 pokojami/jednostkami mieszkalnymi, prysznic/WC, suszarka do włosów, TV, klimatyzacja, lodówka na zamówienie, ekspres do kawy/herbaty, sejf (za opłatą), moskitiera, balkon, widok na ogród. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    RBX = Garden Terrace, jak Garden Balcony bez balkonu, z dojściem do ogrodu przez własny taras. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 3

    RXC = Ocean Front Balcony, jak Garden Balcony, w 1 rzędzie od plaży, z widokiem na ogród i częściowym widokiem na morze. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 4

    RDX = Ocean Front Terrace, jak Garden Terrace, w 1 rzędzie od plaży, z widokiem na ogród i częściowym widokiem na morze. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport - w cenie - tenis, tenis stołowy, rzutki, bilard, minigolf, łucznictwo, siatkówka plażowa i wodna, aerobik w wodzie, windsurfing. Za opłatą - nurkowanie z rurką, nurkowanie, wędkarstwo dalekomorskie. Rozrywka - całodzienne animacje, wieczorna rozrywka, dyskotek poza hotelem (w Neptune Village).

    Warto wiedzieć

    Honeymoon Special - sezonowe oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji. Więcej w cenie - powitalny drink przy przyjeździe.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP308102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Kenia, Kenia

    Położenie

    ok. 40 km na południe od Mombasy. Transfer z lotniska w Mombasie ok. 2 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, biała, piaszczysta plaża Galu.

    Wyposażenie

    rozległy kompleks hotelowy składający się z dwóch siostrzanych obiektów Neptune Paradise Beach Resort oraz Neptune Village Beach Resort. Hotel Neptune Paradise Beach Resort dysponuje 92 pokojami zlokalizowanymi w dwukondygnacyjnych bungalowach zbudowanych w lokalnym stylu. Hol powitalny z recepcją, lobby, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (kuchnia włoska, indyjska oraz restauracja rybna za opłatą), bary, kilka sklepów. W tropikalnym ogrodzie zadbany i porośnięty palmami trawnik ciągnący się aż do plaży z leżakami oraz kompleks basenów ze zintegrowanym brodzikiem, bar przy basenie. Przy basenie i w ogrodzie leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe bez opłaty. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Neptune Village Beach Resort. www.neptunehotels.com.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość spożywania kolacji także w restauracji a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w godz. 10:00-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10:00-24:00 (napoje w butelkach za dodatkową opłatą).

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): ok. 27 m kw., klimatyzacja, TV satelitarna, sejf (za opłatą), moskitiera (na zapytanie), internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, taras lub balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje superior z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3B). Pokoje superior baobab (A1-3C). Pokoje superior baobab i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3D). Pokoje superior od strony oceanu (A1-3E). Pokoje superior od strony oceanu i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3G).

    Sport

    bilard, rzutki, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą wędkowanie na pełnym morzu, kursy surfingu i nurkowania (baza nurkowa PADI Diani Marine ok. 9 km od hotelu), 18-dołkowe pole golfowe Leisure Lodge Golf Course (ok. 12 km od hotelu).

    Wellness

    za opłatą zabiegi w hotelowym centrum spa.

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann X

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Kenia, Kenia

    Położenie

    ok. 40 km na południe od Mombasy. Transfer z lotniska w Mombasie ok. 2 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, biała, piaszczysta plaża Galu.

    Wyposażenie

    rozległy kompleks hotelowy składający się z dwóch siostrzanych obiektów Neptune Paradise Beach Resort oraz Neptune Village Beach Resort. Hotel Neptune Paradise Beach Resort dysponuje 92 pokojami zlokalizowanymi w dwukondygnacyjnych bungalowach zbudowanych w lokalnym stylu. Hol powitalny z recepcją, lobby, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (kuchnia włoska, indyjska oraz restauracja rybna za opłatą), bary, kilka sklepów. W tropikalnym ogrodzie zadbany i porośnięty palmami trawnik ciągnący się aż do plaży z leżakami oraz kompleks basenów ze zintegrowanym brodzikiem, bar przy basenie. Przy basenie i w ogrodzie leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe bez opłaty. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Neptune Village Beach Resort. www.neptunehotels.com.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość spożywania kolacji także w restauracji a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w godz. 10:00-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10:00-24:00 (napoje w butelkach za dodatkową opłatą).

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): ok. 27 m kw., klimatyzacja, TV satelitarna, sejf (za opłatą), moskitiera (na zapytanie), internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, taras lub balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje superior z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3B). Pokoje superior baobab (A1-3C). Pokoje superior baobab i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3D). Pokoje superior od strony oceanu (A1-3E). Pokoje superior od strony oceanu i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3G).

    Sport

    bilard, rzutki, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą wędkowanie na pełnym morzu, kursy surfingu i nurkowania (baza nurkowa PADI Diani Marine ok. 9 km od hotelu), 18-dołkowe pole golfowe Leisure Lodge Golf Course (ok. 12 km od hotelu).

    Wellness

    za opłatą zabiegi w hotelowym centrum spa.

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Kenia, Kenia

    Położenie

    ok. 40 km na południe od Mombasy. Transfer z lotniska w Mombasie ok. 2 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, biała, piaszczysta plaża Galu.

    Wyposażenie

    rozległy kompleks hotelowy składający się z dwóch siostrzanych obiektów Neptune Paradise Beach Resort oraz Neptune Village Beach Resort. Hotel Neptune Paradise Beach Resort dysponuje 92 pokojami zlokalizowanymi w dwukondygnacyjnych bungalowach zbudowanych w lokalnym stylu. Hol powitalny z recepcją, lobby, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a'la carte, bary, kilka sklepów. W tropikalnym ogrodzie zadbany i porośnięty palmami trawnik ciągnący się aż do plaży z leżakami oraz kompleks basenów ze zintegrowanym brodzikiem, bar przy basenie. Przy basenie i w ogrodzie leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe bez opłaty. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Neptune Village Beach Resort. www.neptunehotels.com

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Karty kredytowe

    MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    w lokalnym stylu. Pokoje superior (A1-3A): ok. 27 m2, urządzone ze smakiem; telefon, klimatyzacja, TV satelitarna, sejf (za opłatą), moskitiera (na zapytanie), internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, taras lub balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje superior z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3B). Pokoje superior z widokiem na baobab (A1-3C). Pokoje superior z widokiem na baobab i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3D). Pokoje superior od strony oceanu (A1-3E). Pokoje superior od strony oceanu i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3G).

    Sport

    bilard, rzutki, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą wędkowanie na pełnym morzu, kursy surfingu i nurkowania (baza nurkowa PADI Diani Marine ok. 9 km od hotelu), 18-dołkowe pole golfowe Leisure Lodge Golf Course (ok. 12 km od hotelu).

    Wellness

    za opłatą zabiegi w hotelowym centrum spa.

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość spożywania kolacji także w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w godz. 10:00-18:00. Herbata po południu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00 (napoje w butelkach za dodatkową opłatą).

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Neptune Paradise Beach Resort

    Opinie o Hotelu Neptune Paradise Beach Resort

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Super hotel, bardzo kameralny nad piękną plażą. Teren hotelu bardzo zadbany, wszędzie czysto, obsługa przemiła i dająca o gości. Jedzenie bardzo dobre, pokój skromny ale czysty. Raj na ziemi i. Polecam skorzystać z wycieczek ozvlokalsów, polecam chłopaków z Diani Bikes.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Neptune Paradise Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    Superior garden room pro 3 osoby
    Superior garden room pro 2 osoby
    Superior baobab room pro 3 osoby
    Superior baobab room pro 2 osoby
    Superior ocean front pro 3 osoby
    Superior ocean front pro 2 osoby
    Superior Garden Balcony
    Superior Garden Terrace
    Superior Ocean Front Balc
    Superior Ocean Front Ter
    Superior Baobab Balcony
    Superior Baobab Terrace
    Superior garden room pro 1 osoby

    Neptune Paradise Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Neptune Paradise Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Neptune Paradise Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00