cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
  • Hotel Neptune Paradise Beach Resort, Mombasa
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
17.12 - 25.12
już od 5320 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.10 - 13.10
już od 4357 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Neptune Paradise Beach Resort
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Neptune Paradise Beach Resort
star 4

Kenia: Mombasa
Ocena hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 października 2020

Hotel Neptune Paradise Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Kenii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 8 km od centrum miejscowości Ukunda, ok. 40 km od Mombasy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 100 min (wraz z połączeniem promowym)

Wyposażenie

  • recepcja
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • kantor
  • sejf: w recepcji, wymagana kaucja 
  • centrum biznesowe
  • pralnia: za opłatą 
  • parking: w zależności od dostępności 
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

92

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  •  hotel nie akceptuje zwierząt
  • ostatni całkowity remont: 2016 r.
  • pakiet dla nowożeńców: owoce i dekoracja z kwiatów w dniu przyjazdu. Po przybyciu należy okazać akt małżeństwa nie starszy niż 6 miesięcy.
UWAGA: W trosce o środowisko naturalne od 28.08.2017 r. zabronione jest wwożenie do Kenii torebek plastikowych. Nieprzestrzeganie tego zakazu karane jest grzywną - aby uniknąć problemów na miejscu, zalecamy niepakowanie torebek plastikowych do żadnego z bagażów. Dotyczy to również zakupów zrobionych w strefie wolnocłowej, jeśli zostały zapakowane w torebkę foliową. Zakaz nie obejmuje małych, plastikowych torebek wielokrotnego użytku, służących do przewozu kosmetyków w bagażu podręcznym.
  • Transfer sportowych bagaży wielkogabarytowych (szczególnie sprzęt do kitesurfingu i windsurfingu) w Kenii z lotniska (MBA) do hoteli i z powrotem podlega dodatkowej opłacie i nie jest zawarty w cenie pakietu. Klienci mają możliwość zarezerwowania specjalnego transferu z TUI przez biuro podróży (koszt specjalnego transferu jest zależny od położenia hotelu) lub na własną rękę wynająć transfer na lotnisku w Mombasie. W przypadku rezerwacji specjalnego transferu z TUI Poland w celach organizacyjnych prosimy zawsze o poinformowanie biura podróży o zamiarze zabrania takiego bagażu i chęci jego transferu z TUI na co najmniej 7 dni przed wylotem.
  • Uwaga: od 01.10.2019 r. banknot 1000 KES został wycofany z obiegu.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: wydzielona część basenu dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat
  • animacje dla dzieci: codziennie
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • aqua fitness
  • łucznictwo 
  • siatkówka plażowa 
Płatne
  •  strefa spa „SENSES": w ofercie firm zewnętrznych
  • sauna fińska
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • pielęgnacyjno-kosmetyczne 
  • 2 korty tenisowe
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
  • snorkeling: w ofercie firm zewnętrznych
  • pole golfowe Leisurelodge Golf Club: ok. 10 km od hotelu

rozrywka

  • zajęcia sportowe codziennie
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ogród
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • moskitiera
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na morze lub ograniczony widok na morze
  • balkon
  • w pierwszej linii od morza
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • moskitiera
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na morze lub ograniczony widok na morze
  • taras
  • w pierwszej linii od morza
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • moskitiera
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy superior Baobab z dostępem do ogrodu DZX4
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ogród
  • taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • moskitiera
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy superior Baobab DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • moskitiera
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy superior z dostępem do ogrodu DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ogród
  • taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • moskitiera
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 09:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 15:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 22:00, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: codziennie 10:00 - 18:00, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „PEPONI": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, codziennie 07:30 - 09:30, codziennie 12:30 - 15:30, codziennie 19:00 - 22:00, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „OLIVE KITCHEN": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 19:00 - 22:00, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar przy zewnętrznym basenie „BOATBAR MASHUA"
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive
  • ostatniego dnia pakiet all inclusive po wykwaterowaniu (po 12:00) jest płatny dodatkowo

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kenia / Kenia

    Opis oferty:

    Wakacyjny raj, fantastyczny kompleks zbudowany w afrykańskim stylu, otoczony bujną tropikalną roślinnością, składa się z części Village i Paradise, należy do renomowanej sieci Neptune Hotels & Resorts. Położony tuż przy pięknej piaszczystej plaży, blisko sławnej Diani Beach i Parku Shimba Hills, jest doskonałą propozycją na niezapomnianą przygodę w Kenii. Lubiany za miłą i pomocną obsługę, znany z bogatej oferty sportowo-rekreacyjnej z ciekawymi animacjami. Idealne miejsce na romantyczne wakacje we dwoje i aktywny wypoczynek z przyjaciółmi.

    POŁOŻENIE:

    na południe od MOMBASY, ok. 40 km od centrum, ok. 2 km od małej miejscowości Mwabungu, ok. 7 km od Ukundy; ok. 45 km od portu lotniczego w Mombasie (transfer autokarem i promem ok. 90 min).

    PLAŻA:

    Galu Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bez serwisu plażowego.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1988 r., odnowiony w 2013 r., część Village: 165 pokoi w kilkunastu bungalowach, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Karamu - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja Bustani przy basenie - á la carte, owoce morza (część dań płatna), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bary: Tempo przy basenie, Fueaha bar; sklep z pamiątkami i biżuterią; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: pralnia; część Paradise: 92 pokoje typu superior w bungalowach, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Peponi - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja Olive Kitchen przy basenie - á la carte, restauracja hinduska - á la carte, wymagana wcześniejsza rezerwacja, restauracja z owocami morza - wymagana wcześniejsza rezerwacja (część dań płatna), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bary: bar główny, Mashua Bar, Bahari Bar przy basenie; sklepik z pamiątkami, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, pralnia, salon urody, masaże; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard; goście mogą korzystać z infrastruktury obu części niezależnie od zakwaterowania.

    superior Paradise:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², przytulnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka) telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: ok. 3 USD/dzień), moskitiera; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród; pokój z wyjściem do ogrodu i widok na ocean za dopłatą, na zapytanie;

    superior Village:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², urządzony w afrykańskim stylu, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka) telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: ok. 3 USD/dzień), moskitiera; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród; pokój z wyjściem do ogrodu i widok na ocean za dopłatą, na zapytanie.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, ok. 2100 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, basen, nieregularny kształt, ok. 450 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, bilard, mini-golf; mini-klub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci: aerobic, aqua aerobic, dyskoteka, przedstawienia, pokazy; za opłatą: sporty wodne na plaży, salon urody: manicure, pedicure, masaże; ok. 8 km od hotelu centrum nurkowe i 18-dołkowe pole golfowe Leisure Golf Course.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-9.30), obiad (12.30-15.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracjach głównych lub kolacja w restauracjach á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja - część dań płatna); przekąski w barach przy basenie (10.00-18.00) i w restauracji głównej (22.00-24.00; na zamówienie); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0025/4203549971, www.neptunehotels.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kenia, Kenia

    Położenie

    ok. 40 km na południe od Mombasy. Transfer z lotniska w Mombasie ok. 2 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, biała, piaszczysta plaża Galu.

    Wyposażenie

    rozległy kompleks hotelowy składający się z dwóch siostrzanych obiektów Neptune Paradise Beach Resort oraz Neptune Village Beach Resort. Hotel Neptune Paradise Beach Resort dysponuje 92 pokojami zlokalizowanymi w dwukondygnacyjnych bungalowach zbudowanych w lokalnym stylu. Hol powitalny z recepcją, lobby, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (kuchnia włoska, indyjska oraz restauracja rybna za opłatą), bary, kilka sklepów. W tropikalnym ogrodzie zadbany i porośnięty palmami trawnik ciągnący się aż do plaży z leżakami oraz kompleks basenów ze zintegrowanym brodzikiem, bar przy basenie. Przy basenie i w ogrodzie leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe bez opłaty. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Neptune Village Beach Resort. www.neptunehotels.com.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość spożywania kolacji także w restauracji a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w godz. 10:00-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10:00-24:00 (napoje w butelkach za dodatkową opłatą).

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): ok. 27 m kw., klimatyzacja, TV satelitarna, sejf (za opłatą), moskitiera (na zapytanie), internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, taras lub balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje superior z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3B). Pokoje superior baobab (A1-3C). Pokoje superior baobab i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3D). Pokoje superior od strony oceanu (A1-3E). Pokoje superior od strony oceanu i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3G).

    Sport

    bilard, rzutki, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą wędkowanie na pełnym morzu, kursy surfingu i nurkowania (baza nurkowa PADI Diani Marine ok. 9 km od hotelu), 18-dołkowe pole golfowe Leisure Lodge Golf Course (ok. 12 km od hotelu).

    Wellness

    za opłatą zabiegi w hotelowym centrum spa.

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kenia, Kenia

    Położenie

    ok. 40 km na południe od Mombasy. Transfer z lotniska w Mombasie ok. 2 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, biała, piaszczysta plaża Galu.

    Wyposażenie

    rozległy kompleks hotelowy składający się z dwóch siostrzanych obiektów Neptune Paradise Beach Resort oraz Neptune Village Beach Resort. Hotel Neptune Paradise Beach Resort dysponuje 92 pokojami zlokalizowanymi w dwukondygnacyjnych bungalowach zbudowanych w lokalnym stylu. Hol powitalny z recepcją, lobby, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a'la carte, bary, kilka sklepów. W tropikalnym ogrodzie zadbany i porośnięty palmami trawnik ciągnący się aż do plaży z leżakami oraz kompleks basenów ze zintegrowanym brodzikiem, bar przy basenie. Przy basenie i w ogrodzie leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe bez opłaty. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Neptune Village Beach Resort. www.neptunehotels.com

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Karty kredytowe

    MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    w lokalnym stylu. Pokoje superior (A1-3A): ok. 27 m2, urządzone ze smakiem; telefon, klimatyzacja, TV satelitarna, sejf (za opłatą), moskitiera (na zapytanie), internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, taras lub balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje superior z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3B). Pokoje superior z widokiem na baobab (A1-3C). Pokoje superior z widokiem na baobab i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3D). Pokoje superior od strony oceanu (A1-3E). Pokoje superior od strony oceanu i z bezpośrednim wyjściem do ogrodu (A1-3G).

    Sport

    bilard, rzutki, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą wędkowanie na pełnym morzu, kursy surfingu i nurkowania (baza nurkowa PADI Diani Marine ok. 9 km od hotelu), 18-dołkowe pole golfowe Leisure Lodge Golf Course (ok. 12 km od hotelu).

    Wellness

    za opłatą zabiegi w hotelowym centrum spa.

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość spożywania kolacji także w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w godz. 10:00-18:00. Herbata po południu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00 (napoje w butelkach za dodatkową opłatą).


    Mapa Hotelu Neptune Paradise Beach Resort
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Neptune Paradise Beach Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      5.1
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      5.1
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Neptune Paradise Beach Resort:
    5.1 / 6

    Hotel godny polecenia 2007-11-15
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.5

    Hotel polecam szczególnie dla osób pragnących ciszy i spokoju. Przepiękna plaża, miły personel i sma...
    więcej

    4.6
    Super 2008-11-14
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.4
    Piękny afrykański hotel z zabawnymi małpkami 2010-02-12
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Po pierwsze należy wziąć pod uwagę, że jest to Afryka. Hotele nie odpowiadają standardom europejskim...
    więcej

    5.6
    Jak na tak zwariowany kraj hotel jest ok 2010-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Polecam 2011-04-07
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Spędziliśmy tam wspaniały tydzien polecam hotel i tubylców przemiła obsuga hotelu i piękne widoki by...
    więcej

    5.5
    Nie polecam! 2011-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    2.0
    Nie polecam! 2014-02-19
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Piękne chwile 2016-05-15
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Wspaniale położony hotel, miła i przyjazna obsługa. Zakwaterowanie przyjemne, mieszkaliśmy na piętrz...
    więcej

    5.5
    Cudowne wakacje w przepięknym otoczeniu 2016-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Neptune Paradise Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położny w pięknym ogrodzie z wielkimi baobabami oraz innymi egzotycznymi roślinami. Pobyt umi...
    więcej

    6.0

    Neptune Paradise Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    Superior garden room pro 3 osoby
    Superior garden room pro 2 osoby
    Superior baobab room pro 3 osoby
    Superior baobab room pro 2 osoby
    Superior ocean front pro 3 osoby
    Superior ocean front pro 2 osoby
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Superior Garden Balcony
    Superior Garden Terrace
    Superior Ocean Front Balc
    Superior Ocean Front Ter
    Superior Baobab Balcony
    Superior Baobab Terrace
    Superior garden room pro 1 osoby

    Neptune Paradise Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Neptune Paradise Beach Resort - miasta wylotu:


    Neptune Paradise Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Neptune Paradise Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00