cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
1/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
2/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
3/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
4/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
5/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
6/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
7/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
8/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
9/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
10/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
11/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
12/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
13/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
14/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
15/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
16/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
17/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
18/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
19/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
20/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
21/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
22/23
Hotel Lagorai (Tesero), Paganella
23/23
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
04.02 - 11.02
już od 3069 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.03 - 11.03
już od 1079 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lagorai (Tesero)
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Lagorai (Tesero)

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Lagorai (Tesero):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lagorai (Tesero):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 lutego 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 marca 2023

Hotel Lagorai (Tesero) w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3Włochy/Trentino

Położenie

- Tésero- ok. 700 m od centrum miejscowości- ok. 7,5 km od ośrodka narciarskiego Ski Center Latemar- ok. 6 km od ośrodka narciarskiego Alpe Cermis- ok. 300 m przystanek skibusa

Wyposażenie hotelu

- recepcja z lobby- kącik dla dzieci (do 10 lat)- winda- narciarnia- bezprzewodowy internetBezpłatnie:- basen- sauna- mała siłownia- tenis stołowyDodatkowo płatne:- piłkarzyki

Pokoje

mono 2 - 20 m - pokój dzienny z aneksem kuchennym i łóżkiem małżeńskim lub rozkładaną kanapą dla 2 osób (możliwy typ szuflada"), łazienka, balkonbilo 4 nord - 34 m - 1 sypialnia z łóżkiem małżeńskim, pokój dzienny z aneksem kuchennym i rozkładaną kanapą dla 2 osób, łazienka, mały balkon (oprócz 3 apartamentów); apartament skierowany na północbilo 4 sud - 34 m - 1 sypialnia z łóżkiem małżeńskim, pokój dzienny z aneksem kuchennym i rozkładaną kanapą dla 2 osób (w 1 apartamencie piętrowe łóżko), łazienka, balkon lub wejście do ogródka wspólnego dla większej liczby apartamentów; apartament skierowany na południebilo 5 - 40 m - 1 sypialnia z łóżkiem małżeńskim wielkości 1,5 zwykłego łóżka i piętrowym łóżkiem, pokój dzienny z aneksem kuchennym i rozkładaną kanapą dla 2 osób, łazienka, balkontrilo 5 - 44 m - 1 sypialnia z łóżkiem małżeńskim, 1 sypialnia z 1 pojedynczym łóżkiem, pokój dzienny z aneksem kuchennym i rozkładaną kanapą dla 2 osób, łazienka, balkontrilo 6 - 48 m - 1 sypialnia z łóżkiem małżeńskim, 1 sypialnia z 2 pojedynczymi łóżkami, pokój dzienny z aneksem kuchennym i rozkładaną kanapą dla 2 osób, łazienka, balkontrilo 8 - 55 m - 1 sypialnia z łóżkiem małżeńskim, 1 sypialnia z 2 pojedynczymi łóżkami i łóżkiem piętrowym, pokój dzienny z aneksem kuchennym i rozkładaną kanapą dla 2 osób, przedpokój, 2x łazienka, 2x balkonDodatkowe wyposażenie:TV sat., telefon, sejf, kuchenka mikrofalowa (oprócz typologii bilo 5, tylko na życzenie), czajnik elektryczny, połączenie internetowe wi-fi (płatne dodatkowo)

Wyżywienie

Bez wyżywienia

Dodatkowe informacje

- opłata klimatyczna 2,2 EUR/noc/os. od 14 lat- kaucja zwrotna za apartament 150 EUR- w cenę wliczone jest sprzątanie końcowe oraz pościel i ręczniki- wydzielony parking (liczba miejsc ograniczona; dodatkowy parking w odległości około 100 m), bezpłatny- garaż w miarę dostępności, 5 EUR/dzień- łóżeczko dziecięce na zapytanie, bezpłatnie- pobyt z małym zwierzęciem na zapytanie, 10 EUR/dzieńOśrodek narciarski Val di Fiemme/Obereggen zaprasza klientów na darmowego drinka powitalnego (dotyczy terminów 04/12-18/12/2021 oraz 08/01-02/04/2022 przy pobycie na minimum 4 noce)

Karnet w cenie

skipass Val di Fiemme/Obereggen na 6 dni; ośrodek narciarski Val di Fiemme/Obereggen oferuje ok 115 km tras narciarskichKategoria bimbo*: dzieci urodzone po 27.11.2013Kategoria junior: dzieci urodzone po 27.11.2005 i przed 28.11.2013*- zniżka na kategorię bimbo obowiązuje przy korzystaniu ze skipassu dowolnej długości; warunek dziecku musi towarzyszyć 1 osoba dorosła z takim samym karnetem pod względem długościKarnet VdF/Obereggen DUAL" może być używany przez obu rodziców dziecka, pozwala jednemu z rodziców jeździć na nartach, podczas gdy druga osoba opiekuje się w tym czasie nie jeżdżącym na nartach dzieckiem do lat 3 (urodzonym po 27.11.2018), które nie jest uprawnione do korzystania ze skipassu

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacje

Karnety narciarskie

WAŻNE: Karnety zawarte w cenie oferty , są karnetami w specjalnej, zniżkowej cenie dla Klientów EXIM TOURS. WYBORU KARNETU MOŻNA DOKONAĆ TYLKO W MOMENCIE ZAŁOŻENIA REZERWACJI!

Opis kraju

Włochy jedno z najpiękniejszych miejsc na ziemi i idealne miejsce na wakacje nad morzem. Co roku południowy kraniec Europy przyciąga tysiące turystów z całego świata, zarówno zwolenników słodkiego lenistwa, jak i aktywnych form spędzania wolnego czasu.  Informacje ogólneWłochy to państwo położone na południu Europy, na malowniczym półwyspie Apenińskim. Otaczają je wody morza: Adriatyckiego, Liguryjskiego, Jońskiego, Śródziemnego oraz Tyrreńskiego. Do Włoch należą także okoliczne wyspy, wśród których największe i jedne z najbardziej popularnych turystycznie to Sardynia i Sycylia. Słoneczna Italia zachwyca turystów z całego świata przede wszystkim przyjemnym klimatem, przepięknymi plażami, czystą wodą, monumentalnymi zabytkami, a także aromatyczną kuchnią. Wakacje we Włoszech to idealna propozycja dla miłośników malowniczych krajobrazów, urokliwych miast i miasteczek oraz aktywnego wypoczynku. Południowy kraniec Europy zachwyca przepięknymi wybrzeżami ze złotymi plażami i łagodnymi zejściami do krystalicznie czystej wody. Jednym z najbardziej znanych włoskich wybrzeży jest wybrzeże w Rimini, położone tuż nad Morzem Adriatyckim. Uwagę przyciągają także malownicze plaże usytuowane w pobliżu słynnego na cały świat Jeziora Garda. We Włoszech znajdują się także piękne miasta, pełne cennych zabytków i monumentalnych budowli. Należą do nich: Wenecja, Rzym, Mediolan, Florencja czy Siena, gdzie tworzyli wybitni artyści, np.: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michał Anioł. Miasta można zwiedzać, korzystając z popularnych wycieczek objazdowych. Kultura i obyczajeWłosi to ludzie wyjątkowo temperamentni, spontaniczni i energiczni. Cechuje ich duża otwartość, zamiłowanie do głośnych zabaw i korzystanie z życia pełną piersią. Obywatele włoskiego państwa są bardzo związani z tradycją i religią (najbardziej rozpowszechnioną religią jest tam chrześcijaństwo, co jest najbardziej zauważalne w stosunkach społecznych oraz rodzinnych). Większość Włochów jest wyznania katolickiego, zatem obchodzą oni wszystkie ważne święta katolickie, np. Wielkanoc czy Boże Narodzenie. Kultura i obyczaje we Włoszech mogą się nieco różnić w zależności od regionu zamieszkania. Język włoski jest językiem urzędowym, jednak w większości popularnych miejscowości i kurortów turystycznych swobodnie można porozumieć się w innych językach, np.: angielskim, niemieckim czy hiszpańskim. KuchniaWakacje we Włoszech to niepowtarzalna okazja, aby spróbować podziwianej na całym świecie włoskiej kuchni. Głównym składnikiem dań są warzywa i aromatyczne przyprawy: bazylia, oregano, tymianek, pieprz, rozmaryn, estragon. Kuchnia włoska specjalizuje się głównie w potrawach rybnych oraz mącznych, dlatego też spędzając wczasy we Włoszech, koniecznie trzeba spróbować lokalnych makaronów, pizzy bądź risotto. Włosi często jedzą również calzone, czyli pieróg z nadzieniem, lasagne czy gnocchi, czyli ziemniaczane kluski z dodatkiem sera. Włoska kuchnia to również pyszne desery, wśród których najpopularniejszymi są panna cotta i tiramisu.Dla aktywnychWakacje we Włoszech to idealna propozycja na letni wypoczynek dla aktywnych. Miłośnicy jednośladów mogą np. skorzystać z tras rowerowych rozmieszczonych wokół malowniczego Jeziora Garda położonego na granicy Wenecji Euganejskiej, Lombardii i Trydentu-Górnej Adygi. Większość kurortów turystycznych usytuowanych tuż nad brzegiem morza oferuje idealne warunki do uprawiania sportów wodnych takich jak: kitesurfing, nurkowanie, windsurfing czy żeglowanie. Leżąca w środkowej części Włoch Toskania to z kolei raj dla miłośników tenisa, golfa czy jazdy konnej.Co warto kupić?Włoska kuchnia jest słynna na cały świat, dlatego z podróży w słonecznej Italii warto przywieźć trochę tradycyjnych, lokalnych wyrobów. Największą popularnością cieszą się produkty spożywcze: sery (zwłaszcza parmezan Parmigiano Reggiano, gorgonzola, ser owczy Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala), makarony (np.: tagliolina ai funghi porcini oraz chili), tradycyjny ryż do risotto oraz prawdziwa włoska kawa. Włosi słyną również w dobrej jakości trunków alkoholowych: win (Rosso di Montalcino, Vernaccia di San Gimignano, Orvieto Classico) i likierów (zwłaszcza słynnego Alberobello). Wśród wyrobów rzemieślniczych warto zwrócić uwagę na produkty z drzewa oliwnego, skórzane oraz włoskie filiżanki i kawiarki. PogodaWłochy położone są w klimacie podzwrotnikowym typu śródziemnomorskiego. W sezonie, czyli do czerwca do września, temperatury powietrza osiągają około 30 stopni Celsjusza, a woda w morzu jest zaledwie odrobinę chłodniejsza. W ciągu doby na południowym krańcu Europy można liczyć na 10 słonecznych godzin.Przydatne zwrotyTak - S (czyt. si)Nie - No (czyt. no)Dzień dobry - Buon giorno (czyt. bon dżiorno)Do widzenia - Arrivederci (czyt. ariwederczi)Cześć - Ciao (czyt. ciał)Proszę - Per favore (czyt. per fawor)Dziękuję - Grazie (czyt. gracje)Przepraszam - Mi scusi (czyt. mi skuzi)Dlaczego Włochy?Wakacje we Włoszech to gwarancja ładnej pogody i niezliczonych możliwości spędzania wolnego czasu. Wczasy w słonecznej Italii to propozycja zarówno dla miłośników błogiego lenistwa na plaży, jak i aktywnego wypoczynku, np.: zwiedzania urokliwych miejscowości i zabytków się tam znajdujących, uprawiania sportów wodnych czy jazdy na rowerze licznymi trasami wydzielonymi specjalnie dla cyklistów. Każdego dnia pojawiają się bardzo interesujące oferty spędzenia wakacji we Włoszech, wśród których znajdują się również atrakcyjne przedsezonowe promocje, oferty typu All Inclusive czy Last Minute. Wakacje we Włoszech to idealny cel letniej podróży zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i grupy znajomych. W ofercie Exim Tours znajdą się wyjazdy na każdą kieszeń, zarówno z dojazdem własnym, jak i drogą lotniczą. Włochy to jedno z najpiękniejszych miejsc na ziemi, dlatego też warto je choć raz odwiedzić, aby poznać kolebkę europejskiej cywilizacji i spędzić niezapomniane wakacje wśród przepięknych plaż i lazurowego morza. Informacje praktyczne Wymagane dokumenty: dowód osobisty lub paszportWaluta: 1 euro = 100 eurocentów (EUR, )Ceny:bagietka - ok. 0,6 euro; chleb tradycyjny - ok. 1,5 - 2 euro; masło - ok. 1,70 euro; kawa Lavazza - ok. 3,5 euro (250 g); woda mineralna - od 0,4 euro (1,5 l)Czas: UTC +1 - zima; UTC +2 - latNapięcie: 220 V, gniazdka europejskieSzczepienia: Nie wymaganeJęzyk: włoskiPlacówki dyplomatyczne:Ambasada Republiki Włoskiej w PolsceDąbrowskiego 6, 00-055 WarszawaTelefon: (22) 826 34 71/2/3/4Fax: (22) 827 85 07, 828 42 03E-mail: ambasciata.varsavia@esteri.itStrona internetowa: www.ambvarsavia.esteri.itGodziny pracy: Poniedziałek-Czwartek 08.30-13.30 i 14.30-17.00Piątek 08.30-14.30Ambasada Rzeczypospolitej Polskiej w Republice WłoskiejWłochy, Rzym, Via Pietro Paolo Rubens, 20, 00197Tel.: +39 06 362 04 200 Tel.: +39 06 362 04 204 Tel. dyżurny: +39 335 599 52 12 Faks: +39 06 806 60 233 Faks: +39 06 321 78 95rzym.amb.sekretariat@msz.gov.plwww.rzym.msz.gov.plKonsulat Honorowy Rzeczypospolitej Polskiej w NeapoluKonsul honorowy: Dario dal Verme (język konsula włoski, angielski, hiszpański)Włochy, Neapol, Viale Gramsci n. 12, 80122 NapoliTel.: 0039 081 660009 Faks: 0039 081 2404664segreteria@consolatopolonianapoli.com WAŻNE:z uwagi zmieniające się przepisy sanitarne w poszczególnych krajach prosimy o sprawdzenie aktualnych informacji na stronie https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Volare Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Włochy

Położenie

apartamenty usytuowane w miejscowości PREDAZZO, w regionie VAL DI FIEMME. Apartamenty Lagorai są częścią sportowo-wypoczynkowej Rezydencji Ancora. Odległość do centrum 500 m, do przystanku skibusa zaledwie 50 m.

Serwis

skibus hotelowy, garaż, niewielkie zwierzęta sa akceptowane, w apartamentach Kristall "centrum zdrowia"- czyli centrum odnowy biologicznej - basen kryty, sauna finlandzka, jacuzzi, łaźnia turecka, terapia Kneippa, solarium, fitness;

Apartamenty

standardowo wyposażone apartamenty (TV, telefon), z pełnym węzłem sanitarnym (łazienka z prysznicem). Aneks kuchenny w pełni wyposażony (zmywarka, kuchenka mikrofalowa). Typy apartamentów - BILO 4 os. (45 m2), pokój dzienny z aneksem kuchennym z rokładaną sofą 2 os., pokój 2 os. z łóżkiem małżeńskim, łazienka, pralka, miejsce w garażu. BILO 4 +2 os. (50 m2), pokój dzienny z aneksem kuchennym z rozkładaną sofą 2 os., pokój 2 os. z łóżkiem małżeńskim połączony z małym pokojem z łóżkiem piętrowym, łazienka, pralka, miejsce w garażu. TRILO 6 os. (55 m2) - pokój dzienny z aneksem kuchennym z rozkładaną sofą 2 os., pokój 2 os. z łóżkiem małżeńskim, pokój 2 os. z łóżkami pojedynczymi, łazienka z wanną, pralka, 2 miejsca w garażu.

Wyżywienie

we własnym zakresie.

Cena obejmuje

6/7 noclegów, zużycie prądu, wody, gazu, ogrzewanie, miejsce w garażu, pościel i ręczniki gratis. Obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

Cena nie obejmuje

obowiązkowej kaucji zwrotnej w wys. 100 euro/apartament, opcjonalnego ubezpiecznia OC SKI w wys. 40 zł/os.

Dopłaty

niewielkie zwierzęta (na zapytanie) 50 euro/tydzień, karta klubowa w wys. 25 euro/os./tydzień, obejmuje wejście do "centrum zdrowia" w Apartamentach Kristall (sąsiedni budynek-200 m), gdzie znajduje się basen, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, terapia Kneippa, siłownia, instrutktor narciarski z Hotelu Ancora. Karta klubowa dla dzieci od 3-15 lat 10 euro - obejmuje tylko wejście na basen.

Uwaga

zakwaterowanie w soboty od godziny 16.00, wykwaterowanie w soboty do godziny 10.00.

Nasza opinia

apartamenty polecane dla rodzin z dziećmi oraz dla miłośników sportów zimowych. Atutem jest dobra infrastruktura rezydencji, która daje wiele możliwości aktywnego wypoczynku.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


III Millenium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

REGION

WŁOCHY/TRENTINO/VAL DI FIEMME/PREDAZZO

ODLEGŁOŚĆ OD CENTRUM

500 m

ODLEGŁOŚĆ OD WYCIĄGÓW

ok 2 km, przystanek ski busa oddalony o 50 m

OPIS

rezydencja Lagorai znajduje się w cichej i słonecznej części doliny, ale blisko centrum.

APARTAMENTY

z osobnym wejściem i balkonem, posiadają telefon, TV LCD, łącze internetowe, sejf, zmywarka, pralka, mikrofalówka i suszarka do włosów,

B4

dwupokojowy apartament (44 m2), salon, sypialnia z dużym łóżkiem, duża rozkładana sofa lub dwa jednoosobowe łóżka, jadalnia, mała kuchnia, łazienka z prysznicem, miejsce parkingowe w garażu.

B6

dwupokojowy apartament (50 m2), salon, sypialnia z dużym łóżkiem, sypialnia z łóżkiem piętrowym, dwuosobowa sofa, jadalnia, mała kuchnia, łazienka z prysznicem, miejsce parkingowe w garażu.

T6

trzypokjowy apartament (55 m2), salon, dwuosobowa duża sofa, sypialnia z dużym łóżkiem, sypialnie z dwoma jednoosobowymi łóżkami, jadalnia, mała kuchnia, łazienka z wanną, dwa miejsca parkingowe w garażu.

SERWIS

restauracja, parking, przechowalnia sprzętu narciarskiego i rowerowego.

KARTA KLUBOWA

basen, sauna, jacuzzi, łaźnia trecka, wstęp na siłownie w Rezydencji Kristall oddalonej o 200 m.

RESTAURACJA

goście hotelowi mogą skorzystać z różnorodnej oferty w resteuracji w hotelu Ancora, menu dla dorosłych i dla dzieci.

CENA ZAWIERA

media, pościel, ręczniki i ściereczki kuchenne, TV, garaż, sprzątanie końcowe (za wyłączeniem aneksu kuchennego, w gestii klientów)

DO ZAPŁATY NA MIEJSCU

kaucja obowiązkowa 100euro/apart, . zwierzęta na zapytanie przy rezerwacji 50E/tydzień

Oferta z dojazdem własnym zawiera

Zakwaterowanie z wybranym wyżywieniem, ubezpieczenie NNW, KL, CP i SKI.

Oferta z przelotem zawiera

przelot liniami low cost, bagaż podręczny, bagaż główny, przewóz sprzętu narciarskiego oraz pakiet zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW, KL, CP i SKI, transfer zbiorowy lotnisko-hotel-lotnisko.

Ryanair - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm i mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20 cm, bagaż rejestrowany w wadze do 15kg/os,

Wizzair - 10kg/os, wymiary

56x45x25 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 32kg/os,

Norwegian - 10kg/os, wymiary

55x40x23 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 20kg/os

Vueling - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 23kg/os

Easy Jet - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 20kg/os

UWAGA

Bagaże rejestrowane muszą stanowić jeden pakunek, nie mogą być dzielone na kilka mniejszych i nie mogą być sumowane z bagażami podręcznymi.

SPRZĘT NARCIARSKI

narty/deska snowboardowa, buty i kijki muszą stanowic jeden pakunek i nie mogą byc przewożone w odzielnych torbach;waga do 20 kg.

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(3% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Warunki transferu shuttle busem

Shuttle bus jest prywatnym transportem zbiorowym, dowożącym klientów do różnych hoteli,zatrzymuje się tylko w miejscach przystosowanych do postoju, jeśli przed obiektem nie ma takiego miejsca, shuttle bus zatrzyma się w najbliższym przystosowanym do tego miejscu. Istanieje możliwość dokonania upgrade'u usługi w postaci zamiany na transfer indywidualny za dodatkową opłatą.

Informacje dotyczące przelotu samolotem

Cena zawiera przelot samolotem, który odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Norwegian, Vueling i Easy Jet III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych;przelot odbywa się wg zasad przewoźnika za które III MILLENIUM T.O. nie ponosi odpowiedzialności.


Traveliada

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Val di Fiemme

W Val di Fiemme w Dolomitach, w roku 2003 odbyły się Zimowe Mistrzostwa Świata. Głównym ośrodkiem doliny jest Ski Center Latemar - 2842 m n.p.m., (dolna stacja gondolki znajduje się w Predazzo - 1018 m n.p.m.), który połączony jest wyciągami i trasami z Pampeago i leżącą po drugiej stronie masywu Obereggen. Drugim ośrodkiem jest Ski Alpe Cermis - Lagorai z popularną miejscowością Cavalese - 1000 m n.p.m. Pozostałe tereny narciarskie to

Bellamonte - Alpe Lusia i Passo Rolle. Doskonale przygotowane trasy, pewny śnieg oraz świetnie rozwinięta infrastruktura sztucznego zaśnieżania, to główne atuty tego regionu, a 5 km trasa Olimpia zaspokoi wymagania najlepszych narciarzy. Nie zabraknie też rozrywek na "po nartach", liczne restauracje, bary, pizzerie i kafejki. Baseny w Predazzo i Cavalese oraz lodowisko w Cavalese będą z pewnością dopełnieniem udanego szusowania w Val di Fiemme. W ramach systemu Superski Dolomiti, polecamy dojechać do Campitello di Fassa, ok. 25 km, skąd można rozpocząć przygodę na karuzeli narciarskiej Sella Ronda (Arabba/Marmolada, Alta Badia, Val Gardena).

Lokalizacja

Rezydencja Lagorai to obiekt 3-gwiazdkowy znajdujący się we Włoszech w miejscowości Predazzo w regionie narciarskim Val di Fiemme. Rezydencja oddalona jest od centrum narciaskiego Latemar o 3,5 km.

Pokoje

Bilo 4-osobowe - powierzchnia 44 m2, apartament 2-pokojowy, Apartament 6-osobowy - powierzchnia 50 m2, apartament 2-pokojowy. Apartamenty posiadają w pełni wyposażoną kuchnię, łazinkę z prysznicem, garaż. Wyposażone są w darmowy internet, telefon, TV-SAT, sejf, suszarkę do włosów, pralkę, zmywarkę, kuchenkę mikrofalową, czajnik elektryczny, toster.

Wyżywienie

OV - we własnym zakresie.

W cenie pobytu

- Zużycie prądu, wody oraz ogrzewanie, - Sprzątanie końcowe, - Pościel i ręczniki (jedna zmiana na osobę/tydzień), - Garaż (1 miejsce na samochód na 1 apartament), - Korzystanie z przechowalni nart, - Wi-Fi, - Korzystanie ze ski busa (przystanek w odległości 50 m od rezydencji).

Inne udogodnienia

- Małe zwierzęta - 50 EUR/tydzień, - Club Card - 25 EUR/osoba/tydzień, dzieci 3-15 lat - 10 EUR; w ramach karty goście mają dostęp do Centrum Wellness w Rezydencji Kristall, basenu, sauny, łaźni tureckiej, jacuzzi, solarium, siłowni, zimnej mgły.

Opłaty na miejscu

- Obowiązkowa taksa klimatyczna, - Kaucja zwrotna - 100 EUR/apartament.

Karnet narciarski

Oferta nie zawiera karnetu narciarskiego.

Zakwaterowanie / wykwaterowanie

W godzinach 15.30-22.00 (w Rezydencji Kristall)/ do godziny 10.00 (w Rezydencji Kristall).

Oferta z dojazdem własnym

- Zakwaterowanie, - Ubezpieczenie KL, NNW, - Garaż (1 miejsce na 1 apartament), - Wi-Fi, - Zużycie wody, prądu oraz ogrzewanie, - Sprzątanie końcowe, - Pościel i ręczniki, - Dostęp do przechowalni nart, - Korzystanie ze ski busa.

Oferta z dojazdem własnym

- Kosztu dojazdów, - Wyżywienia, - Wydatków własnych, - Wycieczek fakultatywnych, - Opieki rezydenta, - Opłaty klimatycznej, - Karnetu narciarskiego, - Ubezpieczenia SKI, - Pobytu zwierząt - 50 EUR/tydzień, - Kaucji - 100 EUR/apartament, - Club Card do centrum Wellness - 25 EUR/osoba/tydzień, dzieci 3-15 lat - 10 EUR, - Świadczeń niezawartych w ofercie.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Tesero

OPIS

Apartamenty Lagorai oferuje apartamenty w miejscowości Tesero. Położony 500 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Val di Fiemme - Obereggen.
Po całym dniu goście mogą naładować baterie w należącej do Apartamenty Lagorai strefie wellness. Znajdą w niej m.in. sauna fińska, basen kryty oraz hammam.
Apartamenty Lagorai jest położony w sąsiedztwie ośrodka narciarskiego Val di Fiemme - Obereggen, w którym do dyspozycji jest 116 km tras narciarskich.

Apartament z jedną sypialnią dla 4 z balkonem strona południowa

1 oddzielna sypialnia, balkon, kuchenka mikrofalowa, stół śniadaniowy z krzesłami, suszarka do włosów, sztućce, telefon, telewizor, zastawa

Apartament z dwiema sypialniami dla 6

2 oddzielne sypialnie, kuchenka mikrofalowa, stół śniadaniowy z krzesłami, suszarka do włosów, sztućce, telefon, telewizor, zastawa

W CENIE

Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW.Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.Informację, jakie dodatkowe świadczenia zawarte są w cenie otrzymacie Państwo w trakcie procesu rezerwacji.

PŁATNE NA MIEJSCU

Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 500 m.Ski bus - 150 m.Wyciągi - 4 km.

PARKING

garaż, parking niestrzeżony.

USŁUGI NARCIARSKIE I ROWEROWE

transport busem do wyciągów, schowek na narty i buty.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

basen kryty, centrum odnowy biologicznej, siłownia, łaźnia parowa, hammam, sauna fińska.

SPORT W HOTELU

tenis stołowy, klub fitness, barbecue, ogród.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, kołyska na życzenie, pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci, podgrzewacz do butelek, dmuchany zamek, nosidełko.

USŁUGI HOTELOWE

restauracja, pralnia, usługa prasowania odzieży, sejf w recepcji, przechowalnia bagaży, letni taras, pokój telewizyjny, maszyna z napojami, pizzeria.

WYPOSAŻENIE POKOI

telefon, telewizor, suszarka do włosów, zastawa, sztućce, kuchenka mikrofalowa, stół śniadaniowy z krzesłami.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.

WARUNKI REZYGNACJI

Do 31 dni przed wyjazdem rezygnacja bezkosztowa (zwrot 100% wpłat), w okresie od 30 do 14 dni przed wyjazdem rezygnacja 40% kosztów (60% zwrotu), w okresie od 13 do 8 dni przed wyjazdem rezygnacja 70% kosztów (30% zwrotu), w okresie od 7 do 0 dni przed wyjazdem rezygnacja 100% kosztów (brak zwrotu). Kwoty zwrotów wyliczane są na podstawie wpłaconych środków w złotówkach (PLN).

WARUNKI PŁATNOŚCI

Zaliczka w wysokości 50 euro za rezerwację płatna w momencie rezerwacji, dopłata na 42 dni przed wyjazdem. Kwota w złotówkach (PLN) liczona jest według aktualnego średniego kursu nbp.pl z dnia poprzedzającego płatność.


Europe Mountains to organizator imprez turystycznych, który powstał w 2005 roku. Specjalizuje się urlopami w kurortach alpejskich, a szczególnie ośrodkach narciarskich. Gdzie najpopularniejsze znajdują się w Austrii, Włoszech, Francji i Szwajcarii. Posiadają znakomite rekomendacje od powracających klientów. Zapewniają każdemu klientowi dostęp do najlepszych usług turystycznych – miejsc noclegowych, wypożyczalni sprzętu, instruktorów narciarstwa, dojazdu z lotniska, karnetów narciarskich. Organizator ma w swojej ofercie setki miejsc noclegowych z dojazdem własnym w takich krajach jak: Austria, Czechy, Hiszpania, Francja, Węgry, Andora, Słowacja, Chorwacja, Słowenia. Obecnie Europ Mountains posiada również szeroka ofertę na wypoczynek w naszej przepięknej Polsce w każdym jej regionie od Pomorza po Tatry w hotelach, apartamentach czy domach wakacyjnych. Wybierając ofertę organizatora klienci mogą liczyć na: - Gwarancję najniższej ceny - Brak ukrytych opłat - Zniżki dla stałych klientów - 100% bezpieczeństwa rezerwacji Misja biura podróży Europe Mountains, to umożliwienie klientom znalezienie jak najszybciej sprawdzonej oferty i przeprowadzenie sprawnej rezerwacji bez wychodzenia z domu i w najniższej cenie na rynku.

Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Dolomity, Włochy

Położenie

ok. 500 m od centrum z barami, restauracjami i sklepami.

Wyposażenie

wyremontowana w 2013 roku rezydencja z 72 mieszkaniami, recepcja z WLANem gratis, pomieszczenie klubowe z automatem z napojami i przekąskami (za opłatą).

Zakwaterowanie

z prysznicem, WC, tel., suszarką, wnęką kuchenną, kącikiem jadalnianym, TV, WLAN (ok. 15 EUR/tydzień) i sejfem. F2F: ap. 1-pokojowy dla 2 os. (ok. 25 m kw.). Pokój dzienny z podwójnym łóżkiem lub rozkładaną kanapą. F4G: ap. 2-pokojowy dla 4 os. (ok. 35 m kw.), pokój dzienny z podwójną kanapą, 1 pokój 2 os. F5H: ap. 3-pokojowy dla 5 os. (ok. 43 m kw.), pokój dzienny z podwójną kanapą, 1 pokój 2-os., 1 pokój 1-os.

Sport

mała siłownia, tenis stołowy. Za opłatą: automaty do gry.

Wellness

mały basen (8 x 8 m), siłownia, sauna, łaźnia turecka.

W cenie najmu

prąd, woda, ogrzewanie, sprzątanie końcowe (oprócz wnęki kuchennej), pościel i ręczniki (zmiana 1 x na tydz.).

Należy wziąć ze sobą

ściereczki.

Do zapłacenia na miejscu

kaucja ok. 150 EUR.

Opłata klimatyczna

ok. 2,10 EUR/dzień/os. od 14 lat.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat, ok. 70 EUR/tydzień. Rezerwacja w biurze podróży. Maks. liczba osób może zostać przekroczona.

Parkowanie

w cenie, garaż ok. 5 EUR/dzień.

Zwierzę domowe

ok. 10 EUR/dzień.

Początek/koniec najmu

16-20:00/9:30.

Ski info

Gwarancja śniegu!Wyciąg: ok. 5 km (Val di Fiemme/Obereggen)Skibus: ok. 300 mTrasa biegowa: ok. 2 kmNarciarnia: w hotelu

Dla gości Neckermanna

5% zniżki na kilkudniowy skipass "Val di Fieme/Oberegen". Ok. 3 x na tydz. nocna jazda na nartach na "Cermis" i "Obereggen" w godz. 19:30-22:30 z karnetem kilkudniowym w cenie.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Lagorai (Tesero)

Opinie o Hotelu Lagorai (Tesero)

Lagorai (Tesero) - możliwości zakwaterowania:

apartament apartament a1 2-osobowy
apartament apartament a1 4-osobowy
apartament apartament a1 3-osobowy
Apartament z jedną sypialnią dla 2-4

Lagorai (Tesero) - Możliwości wyżywienia:


Lagorai (Tesero) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Lagorai (Tesero)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00