cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
  • Hotel Sole Alto, Paganella
1 / 17
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
07.12 - 14.12
już od 339 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.12 - 21.12
już od 339 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sole Alto
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Sole Alto

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Sole Alto:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2019

Hotel Sole Alto w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

TRENTINO/WŁOCHY

Wyposażenie

• recepcja 
• sejf
• Wi-Fi: za opłatą 
• taras 
• sklep spożywczy 
• parking: niestrzeżony, za opłatą 

Karty

VISA, MasterCard, American Express

Kategoria lokalna

3 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.

Telefon

+48 222043596

SMS

+ 48 799448800

E-mail

servicePL@TUI.com

•INFORMACJE PRZELOTOWE:


- bagaż rejestrowany

w cenie (do 15 kg o wymiarach nie przekraczających 80x120x100 cm)


- bagaż podręczny

w cenie (do 5 kg, o wymiarach nie przekraczających 55x40x20 cm)


- bagaż narciarski

za opłatą (do 10 kg, o wymiarach nieprzekraczających 170x40x20 cm, np. pojedyczny zestaw nart, buty, deska snowboardowa, rezerwacja pod numerem telefonu 22 255 04 02)


- bagaż dziecka do 2 roku życia

w cenie (do 5 kg, tylko bagaż podręczny)



•Ważne informacje


- 1 pasażer = jedna sztuka bagażu podręcznego nie większa niż 55x40x20 cm
- buty/kask/narty nie będą stanowiły odrębnego bagażu (muszą być zapakowane w bagaż rejestrowany lub bagaż narciarski)

Dla dzieci

• miniklub
• pokój zabaw 

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-4 os. • TV • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

Pełne wyżywienie • śniadanie
• obiad
• kolacja

Dwa posiłki • śniadanie
• kolacja 

Restauracje i bary • bar


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Exim Tours

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Włochy/Trentino

Położenie:

- miejscowość Mezzana, na wysokości 1500 m - Dolina Val do Sole - pomiędzy dwoma głównymi stokami (Panciana i Nera) - wyciągi narciarskie ok 200 m - skibus w cenie

Wyposażenie hotelu:

- recepcja (08:00 - 10:00 oraz 15:00 - 20:00) lub w hotelu Marilleva (ok. 1 km) bez usługi transportu. -  bar - sala TV - przechowalnia sprzętu narciarskiego  Dodatkowo płatne: - tenis stołowy - bilard - basen wewnętrzny  5 EUR za 1 wejście - solarium - Club Card :animacje, wejście na basen (oprócz dnia przyjazdu), miniklub, 2 x sauna w hotelu Marilleva (konieczność rezerwacji dzień wcześniej )

Pokoje:

STUDIO: - Łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów) - TV, telefon - Wyposażony aneks kuchenny APARTAMENT - 1 lub 2 sypialnie - salon z aneksem kuchennym i miejscami do spania - wyposażony jak studio

Wyżywienie:

Bez wyżywienia

Dodatkowe informacje:

- opłata klimatyczna płatna na miejscu ok 1,20 EUR/noc - Parking w zależności od dostępności, bezpłatnie - pościel i ręczniki dodatkowo płatne 15 EUR za komplet dla 1 osoby (pościel i ręczniki) - Depozyt za apartament 130 EUR - w cenie zużycie wody i prądu - sprzątanie końcowe: studio 50 EUR, apartament 60 EUR - Recepcja czynna 08:00 - 10:00 (wykwaterowanie) oraz 15:00 - 19:00 (zakwaterowanie 16:00 - 19:00))

Adres:

Address: Loc. Marilleva 1400 38020 Mezzana (TN) Tel +39 0463 7793333  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Volare Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Włochy

Położenie

obiekt położony przy stacji narciarskiej MARILLEVA 1400 obok wyciągów Folgarida / Marilleva, które łączą stację ze stokami w Madonnie di Campiglio. Dojechać tam można samochodem lub kolejką linową z Marilleva 900 (7 minut). Wokół znajduje się 140 km tras zjazdowych o różnym stopniu trudności.

Serwis

restauracja, bar, salon wypoczynkowy z TV, sejf, basen kryty ogrzewany, sauna, przechowalnia sprzętu narciarskiego, Wi-Fi, parking niestrzeżony.

Pokoje

standardowo wyposażone pokoje (TV, telefon) z pełnym węzłem sanitarnym (łazienka z prysznicem, suszarka do włosów). Typy pokoi - 1, 2, 3, 4, 5 os. Pokoje 1 os. na zapytanie.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, obiad, kolacja lub śniadania w formie bufetu i kolacja.

Cena obejmuje

7 noclegów, wyżywienie 3 x dziennie lub 2 x dziennie. Obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

Cena nie obejmuje

obowiązkowej karty klubowej (osoby dorosłe 35 euro, dzieci od 3-9 lat 25 euro) obejmującej korzystanie z basenu od 10.00-12.00 oraz od 16.00-19.00 z wyjątkiem dnia przyjazdu, baby clubu dla dzieci od 3 -9 lat z wyjątkiem dnia przyjazdu od 9.00-12.30 oraz od 14.00-17.00, junior clubu dla dzieci od 10-11 lat z wyjątkiem dnia przyjazdu, 2 wejścia do sauny - tylko dla dorosłych od 9.30-12.30 oraz od 15.00-19.00 (konieczna rezerwacja dzień wcześniej), skibus, przechowalnię sprzętu narciarskiego, animacje, parking niestrzeżony; opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI w wys. 40 zł/os. Taksy klimatycznej płatnej na miejscu.

Zniżki

przy dwóch osobach pełnopłatnych dziecko ur. po 30.11.2007 gratis (tylko na 3 łóżku), na 3 i 4 łóżku dzieci ur. po 30.11.2005 50%, dorośli 25%.

Dopłaty

do pokoju 1 os. 600-800 zł/tydzień, łóżeczko dziecięce 70 euro/tydzień (na życzenie).

Uwagi

zakwaterowanie od godz. 17.00, wykwaterowanie do godz. 10.00

Info skipass

6 dniowy Folgarida Marilleva od 165 euro/os., 6 dniowy Superskirama Adamello Brenta od 230 euro/os. obejmuje trasy - Folgarida Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo del Tonale, Pejo, Monte Bondone, Paganella, Folgaria-Lavarone.

Atuty obiektu

- idealne położenie na stoku narciarskim - blisko wyciągów - polecamy rodzinom z dziećmi


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Marilleva 1400

OPIS

W komfortowych apartamentach można liczyć na spokojną atmosferę i udogodnienia, które umożliwią relaksujący pobyt. Kropką nad i są wspaniałe widoki, rozpościerające się z okien. Na gości czekają apartamenty typu studio lub z jedną sypialnią, urządzone w wygodny sposób, umożliwiający nawet dłuższe pobyty. W dzień największą atrakcją są zadbane trasy zjazdowe i szlaki piesze. Można tu skorzystać z dobroczynnego działania świeżego alpejskiego powietrza, wybrać się na masaż w miejscowym salonie piękności lub wypocząć przy doskonałym posiłku w restauracji.

W CENIE

Dostęp do internetu Internet Wi-Fi Parking kryty niestrzeżony Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 1.2 km. Ski bus - 100 m. Wyciągi - 736 m.

PARKING

parking niestrzeżony, parking kryty niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

basen kryty.

REKREACJA I SPORT

kort tenisowy, gry towarzyskie, dyskoteka, taras, pobyt zaczyna się od obiadokolacji i kończy się na.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, animacja zabaw dla dzieci, klub dla dzieci.

USŁUGI HOTELOWE

drink bar, restauracja, transfer gości z lotniska, sejf w recepcji, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, dostępne pokoje dla niepalących, winda, bar, śniadania w formie bufetu, obiadokolacja w formie bufetu, napoje do obiadokolacji (1/4 l wina, 1/2 l wody).

WYPOSAŻENIE POKOI

telewizja kablowa, lodówka, telefon, telewizor, prysznic, suszarka do włosów, toaleta, pościel.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Jednym zdaniem

Bezpośrednio na stoku przy stacji Marlleva 1400 - Val di Sole, duże przestronne apartamenty z dostępem do basenu, sauny i restauracji.

Położenie

Rezydencja Sole Alto położona na wysokości 1500 m n.p.m. w Marllevie pomiędzy trasami zjazdowymi Panciana i Nera.

Hotel

rezydencja posiada 79 apartamentów w odległości 200 metrów od wyciągów i tras narciarskich.

Pokoje

apartamenty MONO - jednopokojowy apartament dla 2-3 osób z aneksem kuchennym, wyposażonym w płytę elektryczną, zlew i lodówkę, zestaw naczyń, dodatkowo łazienka z prysznicem , suszarka do włosów, ręczniki, w pokoju telewizor i telefon. W każdym apartamencie jedno łóżko podwójne lub łóżko rokładane, dodatkowo sofa jednoosobowa lub rozkładany fotel.

Do dyspozycji

basen, sauna, mini club dla dzieci i juniorów,przechowalnia sprzętu narciarskiego, restauracja, pizzeria, parking niestrzeażony. Możliwość skorzystania z wyżywienia na miejscu w restauracjach lub w postaci tygodniowych pakietów.

Po nartach

w ramach Tygodniowej Karty Klubowej (odpłatna, obligatoryjna, nie obejmuje dnia przyjazdu); wstęp na basen (znajdujacy się w hotelu Marilleva 1400) 10:00-12:00 i 16:00-19:00, mini club dla dzieci 3-10 lat, 9:00-12:30 i 14:00-17:00, junior club dla dzieci 10-12 lat; na zapytanie lunch 12:30-14:00 (odpłatnie), 2 wejścia do sauny 9:30-12:30 i 15:00-19:00 (w Hotelu Marileva 1400; >18 lat; wymagana rezerwacja dzień wcześniej); przechowania sprzętu narciarskiego (jedna szafka na apartament).

Kuchnia

we własnym zakresie. Możliwość skorzystania z wyżywienia na miejscu w restauracjach hotelowych, dostępne pakiety 7 dniowe (płatne na miejscu).

Program narciarski

ze względu na położenie apartamentów w pobliżu wyciągów Marilleva 1400 sugerujemy skupić się na połączonych wyciągach Marillevy, Folgaridy i Madonny di Campiglio. W zależności od wybranego karnetu narciarskiego istnieje możliwość realizacji następujących programów narciarskich: 6x Marilleva/Folgarida/Madonna di Campiglio/Pinzolo lub 6x Marilleva/Folgarida lub dowolny program w oparciu o karnet Superskirama.

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych: Dzień 1: zbiórka na lotnisku na 2 godz. przed wylotem. Przylot, transfer do apartamentu, zakwaterowanie. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: wykwaterowanie, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów.  Ramowy program imprez autokarowych:  Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Czechy i Austrię. Dzień 2: przyjazd do Włoch, zakwaterowanie. Dzień 3-8: białe szaleństwo. Dzień 9: wykwaterowanie, wyjazd do Polski, przejazd przez Włochy i Austrię. Dzień 10: przejazd przez Czechy, przyjazd do Polski w godzinach wczesno-porannych. Sprawdź rozkłady jazdy. Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 16:00. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: wykwaterowanie do godz. 10:00.  

Cena zawiera

zakwaterowanie wg oferty * opiekę rezydenta z wyjątkiem terminu grudniowego* transport do hotelu wg wybranej oferty (dotyczy oferty samolotowej i autokarowej) * ubezpieczenie KL i NNW oraz obejmuje amatorskie uprawianie sportów zimowych i następstwa chorób przewlekłych * podatek VAT * pościel (wymiana 1 raz w tygodniu), ręczniki (wymiana 2 razy w tygodniu) * media (ogrzewanie, zużycie prądu elektrycznego, ciepłą wodę) * karnet.

Cena nie zawiera

transferów do wyciągów * wyżywienia * opłat obligatoryjnych, płatnych na miejscu.

Dopłaty opcjonalne

ubezpieczenie rozszerzone (koszty leczenia 30 000 ) * ubezpieczenie SKI OC.

Dopłaty obligatoryjne

płatne na miejscu - sprzątanie końcowe dla  Mono 2/3 os. 35 Eur/apart. (sprzątanie aneksu kuchennego leży w gestii gości, w przypadku gdy klient nie zastosuje się do tych regulacji naliczona zostanie opłata w wysokości 45 Eur); kaucja 100 Eur/apart.; Karta Klubowa 35 Eur/os. dorosła, 25 Eur/dziecko 3-9 lat.; opłata klimatyczna (płatna na miejscu) 1,3 Eur/os/dzień dla osób powyżej 12 roku życia. 

Karnet w cenie

w terminach 10.12-17.12 oraz od 18.03-01.04.2017 zawarty jest karnet 6 dniowy Superskirama; w terminach 07.01-17.03 zawarty jest karnet 6 x Marilleva Folgarida.Możliwość rozszerzenia do karnetu 6 dni Skiarea Campiglio Dolomiti Brenta wg opłat podanych podczas zakładania rezerwacji.

Najważniejsze cechy hotelu

Karnet w cenie Przy wyciągach Media, pościel w cenie


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Val di Sole/Trentino/Włochy

Atuty

bezpośrednio przy trasie narciarskiej, basen, terminy Free Ski

Położenie

na wysokości 1550 m n.p.m., ok. 1 km od centrum stacji narciarskiej Marilleva 1400, w popularnym regionie Val di Sole, we włoskim Trydencie

Wyciągi narciarskie

bezpośrednio przy trasie narciarskiej Nera Marilleva, połączonej wyciągami z terenami narciarskimi Folgarida, Madonna di Campiglio-Pinzolo, które razem tworzą region SkiArea Campiglio Dolomiti di Brenta. Do stacji wyciągu Marilleva lub Copai Panciana ok. 500 m

Wyposażenie

recepcja, bar, restauracja, dyskoteka, sala TV, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis). Obiekt składa się z kilku wielopiętrowych budynków (nie wszystkie piętra są obsługiwane przez windę)

Internet

tak (WiFi - gratis w wyznaczonych miejscach)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard)

Sport i relaks

kryty basen (czepki obowiązkowe, czynny w wyznaczonych dniach i godzinach, wstęp w ramach karty klubowej); Mini club (dla dzieci w wieku 3-12 lat, w godz. 09.00-12.30 i 15.00-18.30, soboty nieczynne, w jęz. włoskim)

Pokoje

(ok. 26 m2), hotel dysponuje 46 dwuosobowymi pokojami z możliwością dwóch dostawek. Łazienka z WC, suszarka do włosów; TV, telefon. W pokojach z dostawkami możliwe łóżko piętrowe

Wyżywienie

śniadania i kolacje w formie bufetu. Napoje do kolacji w cenie - karafka wody i karafka wina stołowego

Pieski

tak (za opłatą ok. 30 euro/tydzień)

Kategoria lokalna

***

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os/pobyt

W cenie

karta klubowa (upoważnia do korzystania z basenu w wyznaczonych godz., przechowalni sprzętu narciarskiego, parkingu, mini clubu)

Obowiązkowe opłaty na miejscu

taksa klimatyczna ok. 1,50 euro/os./dzień (płatne od 14 roku życia)

Zakwaterowanie

przyjazd - w godz. 16.00-20.00 (nie gwarantujemy zakwaterowania w nocy), wyjazd - do godz. 10.00

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dziecko do 2,9 lat we własnym łóżeczku - gratis (na zapytanie możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat - za opłatą), dzieci 3-7,9 lat na trzecim łóżku - płatne na miejscu 10 euro/dzień, na czwartym łóżku - 50% zniżki, dzieci 8-10,9 lat - 35% zniżki, od 11 lat - 20% zniżki. W terminach Free Ski zniżki wg cen w systemie. Dopłata do pokoju jednoosobowego według cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

W terminach 07-20.12.2019, 18-24.01.2020 oraz 14.03-11.04.2020 karnet 6-dniowy Folgarida-Marilleva w cenie. W dniu rezerwacji istnieje możliwość dopłaty do karnetu Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (obejmuje Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - w terminie 21-27.03.2020 oraz 04-11.04.2020 - 155 zł/os. (junior 105 zł/os.). W dniu rezerwacji istnieje również możliwość dopłaty do karnetu Superskirama Adamello Brenta w terminach 07-21.12.2019 oraz 28.03-03.04.2020 - 90 zł/os., a także możliwość dopłaty do karnetu Folgarida-Marilleva-Pejo + 2 dni w ośrodku Madonna di Campiglio - w terminie 18-26.01.2020 oraz 14-21.03.2020 - 450 zł/os. (junior 320 zł/os.); wymagane zgłoszenie przy rezerwacji.

Uwaga

W pozostałych terminach na podstawie vouchera w kasach zniżka na karnety Folgarida-Marivella, SkiArea, (FM, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - 5% na osobę. Dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis na 1 karnet dla osoby dorosłej)

Promocja

Oferta 7=5,5 w terminach 11-25.01.2020, 28.03-04.04.2020, potwierdzone do 30.10.2018. Oferta Early Booking - 15% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 31.11.2018, 10% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30 dni przed przyjazdem, promocje nie kumulują się. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocje

Szkolenie narciarskie Val di Sole/Marilleva 1400/Folgarida

w terminach 12.01-21.02.2020 proponujemy (dodatkowo płatne) 6-dniowe grupowe szkolenia narciarskie na wszystkich poziomach zaawansowania dla dzieci od 4 lat, młodzieży i dorosłych - 2,5 h dziennie i dla jeżdżących w stopniu min. podstawowym dzieci 6-12 lat - 4,5 h lub 5,5 h dziennie. (Uwaga! w Marillevie nie prowadzimy szkoleń na poziomie 0 dla dzieci, zajęcia dla początkujących odbywają się w Folgaridzie). Fakultatywna dopłata przy rezerwacji. Szczegóły i ceny na stronie www - Szkolenia narciarskie - info


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sole Alto

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Sole Alto:
0 / 6

Stok narciarski za oknem 2009-05-06
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

Hotel Sole Alto jest jednym z trzech obiektów w Marilleva 1400, jest to obiekt położony najwyżej- sz...
więcej

3.9
Wakacje na stoku 2010-01-04
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Cena adekwatna do warunkow! 2010-04-06
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.5

Ogolnie hotel polecam , duzym plusem jest to ze znajduje sie on praktycznie na stoku wiec nie trzeba...
więcej

4.8
Póżny Gierek w świetnym miejscu 2011-01-16
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Nie obrażajmy Gierka pisząc o tym miejscu 2011-03-26
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.8

Po porostu totalna katastrofa na ser i konserwowa pseudo szynko nie spojrze przez miesiac ciagle to ...
więcej

2.1
Słabo 2017-02-09
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.5

hotel stary i brzydki , mający czasy świetności dawno za sobą .nieszczelne okna ,popruta wykładzina ...
więcej

3.1
Narty, rodzina i przyjaciele 2017-02-13
Szczegóły oceny hotelu Sole Alto:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.5

Apartamenty starawe.. ale liczyliśmy się z tym za ta cenę... ale ciepło aż możne za bardzo ...aparta...
więcej

3.8

Sole Alto - możliwości zakwaterowania:

apartament (2 pokoje)
apartament (3 pokoje)
studio a0
bilo 4
bilo 5/6
Pokoj 2 osobowy
Pokój 2-osobowy
mono 2/3
Apartament z jedną sypialnią dla 2-4
Pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
Studio dla 2-3
Standard 2/3/4
Pokoj 1 osobowy
trilo 6
Pokoj 2 osobowy + dostawka
Apartament z dwiema sypialniami dla 2-6

Sole Alto - Możliwości wyżywienia:


Sole Alto - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Sole Alto? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00