cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
  • Hotel Commodore, Zakynthos
1 / 26
Udogodnienia hotelu Commodore
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Commodore
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Commodore:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Commodore:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 października 2018

Hotel Commodore w ofercie Biura podróży:

7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Zakynthos/Argassi

Opinia 7islands

Cieszący się dużą popularnością wśród Klientów hotel należący do znanej grupy Xenos Hotels. W jego pobliżu znajduje się centrum miejscowości Argassi, które oferuje duży wybór rozrywek dla osób w różnym wieku i o różnych zainteresowaniach. Dla Gości 7islands oferujemy bezpłatny wstęp do Parku Wodnego Tsilivi 2 razy w tygodniu.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, na wzgórzu, w miejscowości Argassi, ok. 3 km od stolicy Zakynthos, ok. 5 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m od hotelu.

Plaża

Ok. 500 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, bardzo wąska (codzienne przypływy i odpływy powodują zalewanie plaży). Na wyznaczonej części plaży leżaki i parasole bezpłatne. Przejście na plaże przez ulicę. W ramach formuły all inclusive na plaży serwowana jest woda oraz napoje bezalkoholowe

Hotel

Odnowiony w 2014 roku dwupiętrowy budynek otoczony ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 3 bary, Internet Wi-Fi, parking. Odpłatnie: sejf w recepcji (10 euro/tydz.), opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 2*.

Pokoje

Hotel dysponuje 77 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, aneks kuchenny, lodówkę, suszarkę do włosów. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, apartamenty z możliwością z 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00). Wszystkie posiłki dostępne są w sąsiednim hotelu Captain's. W barze w godzinach 10:00-12:00 oraz 15:00-17:00 dostępne są przekąski. W restauracji hotelu Captain's podczas obiadu i kolacji dostępne lody. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne są w godzinach 09:00-23:00 w barze lub w restauracji. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i Rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, tenis stołowy, rzutki, boisko do piłki nożnej. Dla Gości 7islands oferujemy bezpłatny wstęp do Parku Wodnego Tsilivi 2 razy w tygodniu oraz transfer raz w tygodniu. Odpłatnie: bilard, piłkarzyki, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, mini klub, specjalne menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.commodorehotel.gr / Tel.: 00 30 269 504 94 05

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 0,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Zakynthos Kompleks hotelowy usytuowany na wzgórzu, idealny na pobyt wakacyjny w Grecji. Polecany zarówno rodzinom z dziećmi, jak i grupom przyjaciół. W zlokalizowanym niedaleko centrum miejscowości Argassi na przyjeżdżających czekają bary i klimatyczne tawerny, gdzie poznać można lokalną atmosferę.

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1985 r. Odnowiony w 2014 r. Kompleks hotelowy usytuowany na wzgórzu, składający się z 3 hoteli: Commodore, Admiral oraz Captain's. Goście hotelu Commodore mogą korzystać z infrastruktury wszystkich hoteli. Na terenie znajduje się restauracja, bar, sejf w recepcji (płatny ok. 10 €/tydzień), windy oraz 2 baseny.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

Ok. 350 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-kamienista, przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w indywidualną klimatyzację (bezpłatna od 1.07 do 27.09), sejf (płatny ok. 10€/tydzień), aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem (czajnik, kuchenka, lodówka), mini bar (pusty), TV, telefon, łazienkę (prysznic lub wanna, WC oraz suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje typu studio (1 pomieszczenie) , apartamenty (pokój dzienny i sypialnia)

Wyżywienie

restauracja, bar All Inclusive (09:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, podwieczorek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik (w hotelu Capitain), animacje i mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), menu i krzesełka dla dzieci w restauracji

w cenie

animacje (głównie w hotelu Admiral), tenis stołowy, aerobik, dyskoteka, siatkówka plażowa , mini boisko do piłki nożnej (w hotelu Captain's), jacuzzi (w hotelu Captain's)

płatne

bilard (ok. 1,5€/gra)

Aktualizacja opisu

10.11.2017 11:03

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Disco Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Sympatyczny, typowo wakacyjny hotel, popularny wśród turystów także z Polski. Do dyspozycji gości są dobrze utrzymane i funkcjonalnie urządzone pokoje. Dużo zabawy, all inclusive, basen i dobry stosunek jakości do ceny sprawiają, że chętnie przyjeżdżają tu rodziny z dziećmi, a także grupy przyjaciół.

POŁOŻENIE:

ok. 250 m od centrum ARGASSI, sklepy ok. 100 m od hotelu, ok. 4 km od miasta Zakynthos; ok. 7 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu (ok. 2 EUR/Zakynthos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysto-żwirowa, ok. 350 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny i zadbany, zbudowany w 1988 r., odnowiony zimą 2015/16 r., 117 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Captain's - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne dania wegetariańskie, menu i foteliki dla dzieci, bar w lobby i bar przy basenie; salonik telewizyjny, parking, taras, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: wypożyczalnia samochodów, pralnia; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), skromny, ok. 22 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, sejf (płatny: ok. 10 EUR/tydz.), lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. 0,5-2 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci; pokój gier (płatny).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Captain's; przekąski w barze przy basenie: burgery, kanapki, omlety (10.00-12.00, 15.00-17.00), lody w restauracji (13.00-14.00, 19.00-21.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2695026161-2, www.commodorehotel.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

ZAKYNTHOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja (24 h) • basen (zewnętrzny) • restauracja • bar • sala telewizyjna

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych i pokojach, w cenie) • terminal internetowy • leżaki (przy basenie i na plaży, w cenie) • parasole (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (płatny) • opieka medyczna (płatna) • sala konferencyjna

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

160

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel akceptuje zwierzęta domowe

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• plac zabaw • pokój zabaw • brodzik (na terenie kompleksu) • miniklub • animacje dla dzieci • wysokie krzesełko 

Sport i wellness

Płatne • bilard • boisko do piłki nożnej

Rozrywka

• program animacyjny

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • widok na morze • przyloty/wyloty w piątki • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf • telefon • TV sat. • lodówka • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2

• 1-3 os. • widok na morze • przyloty/wyloty w piątki (do 18.05)/wtorki (po 29.05) • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf • telefon • TV sat. • lodówka • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • od strony basenu • przyloty/wyloty w piątki • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf • telefon • TV sat. • lodówka • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • od strony basenu • przyloty/wyloty w piątki (do 18.05)/wtorki (po 29.05) • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf • telefon • TV sat. • lodówka • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) • przekąski • lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

COMMODORE HOTEL
KATEGORIA GRECKA: ***
KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS: SF3

Położenie:
•    Hotel położony jest w pięknej miejscowości Argassi na greckiej wyspie Zakynthos na Morzu Jońskim. Centrum kurortu znajduje się zaledwie 3 km od stolicy Zakynthos i
5 km od lotniska.

Plaża:
•    Piaszczysta, wąska w odległości około 500m od ośrodka. Wypożyczanie leżaków i parasoli jest bezpłatne.

Zakwaterowanie:
•    161 gustownie urządzonych i dobrze wyposażonych pokoi w czterech budynkach;
•    Typy pokoi: standardowe, dwu, trzy i czteroosobowe, jak również przytulne pokoje typu studio i przestronne apartamenty, z widokiem na basen lub na morze;
•    Wyposażenie: łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, klimatyzacja (płatna), telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny), mini lodówka, kuchenka, piekarnik lub kuchenka mikrofalowa i taras ze stołem i krzesłami.

Restauracje i bary:
•    Restauracja główna;
•    Bary: przy basenie, lobby, snack bar.

Wyżywienie:
•  All inclusive obejmuje śniadania, obiady, a  także kolacje serwowane w formie bufetu. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w restauracji podczas lunchu oraz w barach w godzinach od 11.00 do 23.00. W ciągu dnia snack bar oferuje przekąski - tosty, frytki, kanapki i sałatki.

Sport i rozrywka:
•    Goście mogą korzystać z dwóch basenów ze słodką wodą, o powierzchni odpowiednio 96 i 110 m2, przy których bezpłatnie można wypożyczyć leżaki i parasole. Raz w tygodniu organizowany jest wieczór grecki;
•    Bezpłatnie: program animacyjny, mini boisko do piłki nożnej, jacuzzi, tenis stołowy, koszykówka, piłka wodna, piłka nożna, pokój gier;
•    Odpłatnie: kosmetyczka, sporty wodne na plaży.
Dla dzieci:
•     brodzik, plac zabaw.
Pozostałe udogodnienia:
•       24-godzinna recepcja, kantor wymiany walut, masaż, manicure i pedicure (płatny), bezprzewodowy dostęp do Internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych hotelu, rynek oddalony mini 20m, usługi pralnicze, lekarz na wezwanie;
    
Naszym zdaniem:
•   Lokalizacja Hotelu zapewnia wszystkim gościom przepiękny widok na zatokę oraz stolicę wyspy. Spokojna okolica oraz oferta przystosowana do najmłodszych sprawiają, że jest to miejsce szczególnie polecane rodzinom z dziećmi. Hotel jest polecany również dla par, singli i nowożeńców.

Strona internetowa:
•    http://www.commodorehotel.gr/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Commodore *** (Argassi)

Położenie:
Hotel leży na wzgórzu w spokojnej miescowości Argassi, skąd zwłaszcza wieczorem rozpościera się wspanialy widok na  stolicę wyspy. Do centrum resortu, gdzie znajdują się tawerny, bary i sklepy oraz najbliższy przystanek autobusowy jest około 400 m, do piaszczysto-kamienistej plaży - dodatkowe 100 m. Transfer z lotniska trwa ok. 40 min. (ok. 6 km).

Pokoje:
Przestronne pokoje dla 2 - osobowe (z możliwością 1 lub 2 dostawek w formie rozkładanej sofy lub pojedyńczych łóżek) oraz  pokoje familu (dla 4 os.) z widokiem na basen lub ogród. Pokoje wyposażone  są w łazienkę z prysznicem lub wanną, WC oraz suszarką, TV SAT, sejf (dodatkowo platny 10 EUR/tydzień), telefon, indywidualnie sterowaną klimatyzację (bezpłatna, 5 EUR wynosi depozyt za pilota), balkon lub taras z meblami ogrodowymi (stolik, krzesła). Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka (bezpłatnie).

Pokoje typu economy:
Obiekt posiada również pokoje typu economy, zlokalizowane w budynku otoczonym ogrodem palmowym (po przeciwnej stronie małej, dojazdowej uliczki).  Pokoje te są schludne i zadbane lecz nieco mniejsze niż pokoje standardowe oraz posiadają skromniejsze wyposażenie. Wszystkie posiadają klimatyzację, łazienkę, balkon lub taras.


Do dyspozycji gości:
Captains Commodore posiada łącznie 207 pokoi, recepcję czynną 24h, parking, 2 baseny zewnętrzne ze słodką wodą, brodzik dla dzieci, snack bar przy basenie, bar w hotelu, klimatyzowaną restaurację główną z tarasem, salę TV. Dodatkowo Internet bezprzewodowy w rejonie recepcji (bezpłatny),  bezpłatne leżaki i parasole przy basenie.

Wyżywienie: 
All inclusive w formie bogatego bufetu: śniadania (08.00-10.00), obiady (13.00-14.30) , kolacje (19.00-21.00). Ponadto w ciągu dnia serwowane są przekąski (hamburgery, frytki, tosty, kanapki). W godzinach 09.00-23.00 hotel serwuje zimne napoje, kawę, herbatę, wodę oraz lokalne napoje alkoholowe: piwo z beczki, wino, wódkę, rum, gin, ouzo.

Program sportowy i animacyjny:
Program animacyjny prowadzone w j. polskim i angielskim, w sąsiednim hotelu Admirał (bliźniacze obiekty należące do tego samego właściciela): zajęcia przy basenie, wieczorem imprezy tematyczne z muzyką, w ciągu dnia również zajęcia dla dzieci, wieczorem mini disco show. Dodatkowo do dyspozycji: basen dla dzieci, mini boisko do piłki nożnej, niewielka siłownia, jacuzzi.

Naszym zdaniem:
Oferta dla oszczędnych Klientów. Za niewysoką cenę dostaniemy All Inclusive na bardzo solidnym poziomie. Własciciel Commodore słynie z najlepszej zorganizowanej obsługi All Inclusive na wyspie, obsługuje m. in. Zante Maris, Admiral Argasii i Tsilivi.

http://www.commodorehotel.gr/


Kategoria lokalna: ***


Wycieczki lokalne

WYCIECZKI FAKULTATYWNE (ceny orientacyjne, bez biletów wstępu)

DOOKOŁA ZAKYNTHOS - ok. 27 EUR
Relaksująca wycieczka, która pozwala poznać najpiękniejsze zakątki wyspy; m.in. winiarnia Callinicas z degustacją lokalnych win, Skinari - ze swymi słynnymi Błękitnymi Jaskiniami, zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Wraku, Klasztor św. Dionizosa - patrona Zakynthos, Miejscowość Exo Hora z najstarszym drzewkiem oliwnym, liczacym ok. 2700 lat. Punkt widokowy Katastari z doskonałym widokiem na zatokę Alikanas i wyspę Kefalonię. Wycieczka wiedzie przez tradycyjne wioski i zalesione wzgórza, przeznaczona dla tych, którzy pragną poznać wyspę Zakynthos nie tylko od strony pięknych plaż i morza. Lunch oraz łóki do Błękitnych Grot nie są wliczone w cenę.

REJS - NAVAJO, BŁĘKITNE JASKINIE i plażowanie - ok. 29 EUR
Najbardziej popularna wycieczka - całodzienny rejs, podczas którego będzie czas na plażowanie i kąpiele oraz wizytę w tzw. Zatoce Wraku (Navaggio lub Navajo), gdzie na otoczonej wysokimi skałami urokliwej plaży spoczywa wrak statku - jest to najczęściej fotografowana plaża na terenie całej Grecji . Zatrzymamy się również na zrobienie zdjęć w pobliżu Skinari - Błękitnych Jaskiń. Drinki, lody i przekąski będą dostępne na pokładzie łodzi. (Postój na kąpiel zależy od kapitana statku i w zależności od wysokości fal może odbyć się w innej zatoce).

WYCIECZKA DO KAIKI - ok. 25 EUR
Zapraszamy na spotkanie z żółwiami Caretta Caretta! Podczas tej wycieczki, przy odrobinie szczęścia, będziecie Państwo mogli zobaczyć słynne żółwie morskie w Zatoce Laganas. Relaksujący dzień na łodzi z kąpielami w Jaskiniach Keri oraz w pobliżu idyllicznej wyspy Zatoki Laganas - Marathonisi. Prosimy o zabranie własnego lunchu, na pokładzie statku, czasem dostępny jest bar z przekąskami, lecz nie możemy tego zagwarantować. Doskonały rejs dla rodzin z dziećmi!

KEFALONIA - promem i autokarem - ok. 50 EUR
Całodzienna wycieczka na pobliską wyspę Kefalonię. W programie przepłynięcie promem na Kefalonię i zwiedzanie dwóch jaskiń - Melissani z podziemnym jeziorem oraz Dragorati ze stalaktytami. Zatrzymamy się także w stolicy wyspy Argostoli, zobaczymy plaże Myrthos oraz klasztor Św. Gerssimosa. Czas wolny w nadmorskiej, malowniczej miejscowości z widokiem na wyspę Itaka znanej z opowieści o Odyseuszu.

OLIMPIA - promem i autokarem - ok. 55 EUR
Całodzienna wycieczka na półwysep Peloponez, dzięki której poznamy prawdziwą Grecję teraz i w przeszłości. Wczesnym rankiem wyjazd z hotelu, a następnie rejs promem do Kyllini na Peloponezie. Przejazd do Olimpii - kolebki igrzysk olimpijskich. Zwiedzimy muzeum i ruiny antycznego miasta z przewodnikiem. Będzie również czas na spacer w Starożytnej Olimpii oraz lunch i zakupy w centrum dzisiejszego miasteczka. Bilety wstępu do muzeum i starożytnej części Olimpii nie są wliczone.

WIECZÓR GRECKI - ok. 35 EUR/18 EUR
Będąc w Grecji koniecznie trzeba spróbować jednej z najlepszych kuchni świata, która smakuje jeszcze lepiej w gronie znajomych przy tradycyjnej muzyce. Gwarantowana świetna zabawa w rytmach Zorby przy tradycyjnym greckim posiłku.

Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15-20 osobach w zależności od wycieczki). Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Świadczenia

Cena obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych; w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena nie obejmuje: wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

ZAKYNTHOS informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8-10 EUR; woda 1l. - 1.5 EUR; piwo w barze od 2.5 EUR; kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Zakynthos
Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.

Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.

Kalamaki
To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.

Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.

Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.

Alykanas

Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest  na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych,  tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.


Wyloty z: Warszawy, Katowic, Wrocławia, Krakowa, Gdańska, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady

Program


Dzień 1
Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl\rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.

Dzień 2-7 (10, 11, 14)
Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki fakultatywne.

Dzień 8 (11, 12, 15)
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko (dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


Easy Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Obiekt Krinas został wybudowany w 1999 r., a wyremontowany w całości w latach 2014. Leży na wzgórzu w spokojnej miejscowości Argasi, skąd rozpościera się wspaniały widok na stolicę wyspy oraz zatokę. Do centrum resortu, gdzie znajdują się tawerny, bary i sklepy oraz najbliższy przystanek autobusowy jest około 400 m. Do wąskiej piaszczystej plaży jest około 500 m., do stolicy wyspy - 3,5 km, natomiast do lotniska jest ok. 5 km.  

Hotel

Studia i apartamenty Krinas to obiekt położony tuż obok kompleksu 3 hoteli Captain's - Commodore - Admiral. Goście hotelowi obiektu Krinas mogą korzystać z udogodnień każdego 3 hoteli Captain's - Commodore - Admiral. Krinas to obiekt kameralny z prywatnym basenem, natomiast kompleks 3 hoteli Captain's - Commodore - Admiral posiada ponad 200 pokoi, recepcję czynną 24h, parking, 2 baseny zewnętrzne ze słodką wodą o powierzchni 96 m2 oraz 110 m2, basen dla dzieci, snack bar przy basenie, bar w hotelu, bar na plaży, klimatyzowaną restaurację główną z tarasem, salę TV, internet Wi-Fi, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie i na plaży przy barze all inclusive należącym do kompleksu hotelowego.  

Pokoje

Pokoje typu studio przeznaczone dla 2 osób oraz jednego dziecka. Wszystkie posiadają widok na basen lub ogród, niektóre widok na morze. Pokoje wyposażone są w aneks kuchenny z wyposażeniem, lodówkę, czajnik, łazienkę z prysznicem lub wanną, WC, sejf, indywidualną klimatyzację, balkon lub taras.  

Wyżywienie

Formuła All Inclusive w obiekcie Captain's Commodore (70m od Krinas)  

Sport i rekreacja

Raz w tygodniu wieczór grecki, bilard, tenis stołowy, mini boisko do piłki nożnej, jacuzzi.  

Dla dzieci

Plac zabaw, basen, mini boisko do piłki nożnej, program animacyjny (przykładowo: zajęcia sportowo-rekreacyjne w ciągu dnia, przedstawienia wieczorne typu mini disco, karaoke itp.) na terenie kompleksu w części Admiral. Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczek dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci.  

Wskazówki

Ze względu na wygodną opcje All Inclusive w przyległym obiekcie Captain's Commodore oraz lokalizację w spokojnym resorcie Argasi polecany szczególnie parom i rodzinom z dziećmi. Transfer z/na lotnisko: ok. 20 min  

Dodatkowo płatne

Sejf (ok. 10 EUR/tydz.), leżaki i parasole na plaży (ok. 8 EUR/dzień/parasol + 2 leżaki), dla gości hotelu przy barze all inclusive należącym do kompleksu limitowana ilość leżaków nieodpłatnych, klimatyzacja (ok. 7 EUR/ dzień), bilard (ok. 1,5 EUR/gra).  

Program All Inclusive

Śniadania (08:00-10:00), lunch (13:00-14:30) oraz kolacje (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji w części Captain's. Napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, filtrowana kawa, herbata, lokalne alkohole: ouzo, brandy, wódka, piwo z beczki, i wino lokalne (house wine) w restauracji podczas lunchu i kolacji oraz w barach przy basenach w godzinach 11:00 - 17:00 oraz w barze głównym w godz. 11:00 - 23:00. Bar na plaży serwujący napoje bezalkoholowe w godz. 08:00-17:00. Dodatkowo przekąski (np. tosty, kanapki, frytki, sałatki) w ciągu dnia w snack barach w godzinach 10:00 - 12:00 oraz 15:00 - 17:00. Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher. www.xenos-hotels.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

w popularnym kurorcie Argassi, na wzniesieniu, z którego rozpościera się przepiękna panorama na morze oraz miasto Zakynthos, oddalone ok. 4 km. Do centrum miejscowości, z licznymi restauracjami, tawernami i sklepami ok. 250 m.

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa, oddalona ok. 350 m. od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

popularny hotel oferuje 161 pokoi. Obok hotelu Commodore znajduje się siostrzany hotel Admiral oraz hotel Captains, należące do sieci Xenos Group Hotels. Hol powitalny z recepcją, sala TV, restauracja główna z tarasem, bar. Na zewnątrz znajduje się duży basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z przekąskami. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie gratis. www.commodorehotel.gr

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), sejf, lodówka, TV sat., telefon, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka.

Dzieci

w terenie hotelu Captains: oddzielny brodzik, plac zabaw, animacje, gry i zabawy w ciągu dnia, wieczorem minidyskoteki.

Rozrywka

na terenie hoteli Captains i Admiral wspólny program dla Gości kompleksu: animacje w dzień (gry, zabawy sportowe), wieczorne programy rozrywkowe, dyskoteki, karaoke, wieczory greckie, muzyka na żywo.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby gratis.

Sport

tenis stołowy, niewielka siłownia, jacuzzi (Captains). Za opłatą sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu przekąski (kanapki, frytki, hamburgery). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 9-23:00.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub stała cena.

Polecamy

  • popularny hotel dla rodzin,
  • singli i par
  • położony na wzniesieniu z przepięknym widokiem na morze
  • przyjemnie i funkcjonalnie urządzone pokoje

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży i centrum miejscowości Argassi
  • funkcjonalnie urządzone pokoje, wakacyjna atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Kompleks wakacyjny składający się z trzech hoteli. Przepiękne widoki, dobra kuchnia, spokojna okolica, bogata oferta rekreacyjna, przyzwoite i mocne trzy gwiazdki!

Położenie

Na wzgórzu w turystycznej  miejscowości Argassi, 400 m od centrum (sklepy, tawerny, bary, przystanek autobusowy), Około 500 m od żwirkowej, niedużej plaży (parasole i leżaki bezpłatne, brak ręczników, bar na plaży serwuje napoje bezalkoholowe), 4 km od miasta Zakynthos, 6 km od lotniska. Do większych plaż można dojechać autobusem.

Wyposażenie

Recepcja całodobowa, WiFi w częściach ogólnych bezpłatne, restauracja główna z tarasem, snack bar przy basenie, bar w lobby, bar na plaży (tylko napoje bezalkoholowe), winda. Na terenie kompleksu punkt wymiany walut.

Pokoje

Standardowe, przestronne,  podstawowo wyposażone, 2-osobowe z możliwością dostawki; łazienka (wanna lub prysznic, w większości suszarka do włosów), klimatyzacja, sejf (odpłatnie, ok. 15 euro/tydzień), telefon, telewizor, mała lodówka, balkon lub taras (widok na basen/ogród lub okolicę). 

Wyżywienie

All inclusive - śniadanie ( 08:00-10:00), lunch (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:00) w formie bufetów - restauracja główna, poranne  (10:00 - 12:00) i popołudniowe (15:00-17:00) przekąski serwowane w snack barze  przy basenie (np. kanapki, frytki, sałatki), lody podczas obiadów i kolacji, lokalne napoje bezalkoholowe (woda, soki, kawa, herbata) i alkoholowe (wino stołowe, ouzo, brandy, gin, wódka, rum, piwo lane) w całym kompleksie od godz. 09:00 do 23:00. W formule all inclusive - w barze na plaży serwowane są woda i napoje bezalkoholowe. Odpłatnie: napoje i alkohole serwowane w godzinach 23:00-09:00, wino butelkowane, szampan, specjalne drinki, alkohole importowane.

Sport i rozrywka

2 baseny z tarasem słonecznym (leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki za depozytem), jacuzzi, tenis stołowy, bilard, nieduża siłownia, animacje w dzień, wieczorem program rozrywkowy, muzyka na żywo. Goście  mogą korzystać z infrastruktury pozostałych 2 hoteli kompleksu.

Dla dzieci

Brodzik, animacje, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce (odpłatne bezpośrednio w hotelu).

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Commodore to popularny hotel, usytuowany niedaleko plaży oraz centrum kurortu Argassi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także jako świetną bazę wypadową do zwiedzania i odkrywania uroków przepięknej wyspy Zakynthos.


Mapa Hotelu Commodore
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Commodore:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Commodore
https://youtu.be/6tEkdlAQD6w

Opinie o Hotelu Commodore

fajna miejscówka, na wzgórzu z przepięknym widokiem z niektórych pokoi (nasi znajomi trafili, my już nie). pokoje czyste nieduże,nie dla wymagających, szczególnie łazienki do remontu. Do plaży 10 min przez okolicę handlową. animacje też zadowalające, ani dzieciaki, ani my się nie nudziliśmy. trafiliśmy dobrze, fajny hotel, wyspa jeszcze piękniejsza, na pewno wrócimy

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Commodore - możliwości zakwaterowania:

pokoj rodzinny
1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj rodzinny
2 os. pokoj standardowy
Pokój rodzinny
Pokój 2 osobowy
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
fr family room
STUDIO
sr standard room

Commodore - Możliwości wyżywienia:


Commodore - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Commodore? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00