cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
  • Hotel Blue Marine, Grecja
1 / 22
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
19.04 - 26.04
już od 2323 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.10 - 07.10
już od 1704 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Marine
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Blue Marine
star 5

Grecja
Ocena hotelu Blue Marine:
4.4 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.6
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Marine to elegancki i luksusowy hotel usytuowany tarasowo, przy plaży, niedaleko tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom ceniącym spokój, przepiękne widoki i wysoką jakość świadczonych usług oraz miłośnikom rozrywek i życia nocnego w pobliskim Hersonissos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży (leżaki i parasole bezpłatne), 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Aghios Nikolaos
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, jacuzzi, kort, centrum SPA
  • bardzo dobre wyżywienie w opcji All Inclusive Premium z kuchnią śródziemnomorską i włoską

Hotel Blue Marine w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Marine to elegancki i luksusowy hotel usytuowany tarasowo, przy plaży, niedaleko tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom ceniącym spokój, przepiękne widoki i wysoką jakość świadczonych usług oraz miłośnikom rozrywek i życia nocnego w pobliskim Hersonissos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży (leżaki i parasole bezpłatne), 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Aghios Nikolaos
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, jacuzzi, kort, centrum SPA
  • bardzo dobre wyżywienie w opcji All Inclusive Premium z kuchnią śródziemnomorską i włoską

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Elegancki, ładnie urządzony, zaprasza na wspaniałe greckie wakacje. Na miejscu jest wszystko, co potrzeba do udanego wypoczynku: ładny basen o oryginalnym kształcie ryby, eleganckie restauracje i bary, a także centrum spa z krytym basenem i kuszącymi zabiegami. W sezonie dużo się tu dzieje, ekipa animatorów zaprasza na wiele rozrywek i zajęć sportowych dla dorosłych i dzieci. Do dyspozycji Gości są komfortowe, gustownie umeblowane pokoje.

POŁOŻENIE:

ok. 6 km od centrum miejscowości AGIOS NIKOLAOS; ok. 70 km od portu lotniczego w Heraklionie, ok. 210 km od portu lotniczego w Chanii; przystanek autobusowy przy hotelu.

PLAŻA:

Blue Marine Beach, hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, plaża oddzielona drogą (zjazd hotelową windą i przejście podziemne pod ulicą), bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany i nowoczesny, wybudowany w 2006 r., 1 budynek, 202 pokoje, 7 pięter, 6 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracje: Blue Aegean - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, Olive Tree - á la carte, kuchnia śródziemnomorska, Italian - á la carte, kuchnia włoska, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; Panorama bar na 3. piętrze, bar Pelagos przy basenie, Theater bar, sklep z pamiątkami, biżuterią, minimarket; sala konferencyjna dla 80 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy, lekarz na wezwanie, fryzjer, opiekunka do dziecka (na zapytanie), pralnia.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², elegancki i zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (suszarka na pranie); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słona woda: ok. 300 m², gł. 0,6-1,8 m, wydzielona część dla dzieci, basen dla dzieci, słona woda, ok. 50 m², gł. 0,5-1,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu (wymagana kaucja: 10 EUR), siatkówka plażowa, minipiłka nożna, gimnastyka w basenie organizowana przez animatorów; plac zabaw dla dzieci, miniclub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: centrum spa: basen kryty, słona woda, ok. 50 m², gł. 1,29-1,32 m (czynny maj-październik), zabiegi na twarz i na ciało, manicure, pedicure, sauna, hammam, jacuzzi; dyskoteka, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.45-14.45), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (11.00-12.30, 16.00-17.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym miejscu (10.00-24.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

KONTAKT:

0030/2841091300-6, www.bluemarinehotel.gr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Marine to elegancki i luksusowy hotel usytuowany tarasowo, przy plaży, niedaleko tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom ceniącym spokój, przepiękne widoki i wysoką jakość świadczonych usług oraz miłośnikom rozrywek i życia nocnego w pobliskim Hersonissos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży (leżaki i parasole bezpłatne), 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Aghios Nikolaos
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, jacuzzi, kort, centrum SPA
  • bardzo dobre wyżywienie w opcji All Inclusive Premium z kuchnią śródziemnomorską i włoską

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kreta

OPIS

Blue Marine Resort And Spa to pięciogwiazdkowy hotel "All Inclusive", z widokiem na błękitne wody Krety. Oferuje swoim Gościom dogodnie wyposażone pokoje w celu zapewnienia komfortu i przyjemnego pobytu w Grecji na wysokim poziomie. Wszystko co jest niezbędne, aby wypocząć, zrelaksować się i odprężyć, znajduje się w zasięgu ręki. Centrum SPA w hotelu udostępnia bogaty wybór masaży oraz zabiegi na twarz i ciało. Szereg atrakcji, zajęć rekreacyjnych i sportowych sprawia, że jest to hotel dla każdego.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2006 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracje (6), bary (5), room service (płatny), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne), baseny odkryte (2).

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysta, 150 m długości, dojście do plaży tunelem. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, płatne: bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 7, liczba wind: 3). Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , junior suity dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracje, restauracja a la carte, bary (5) All Inclusive (24h) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:45-14:45), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, przekąski (11:30-12:30), podwieczorek (16:00-17:30) serwowane w barze na basenie, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.grecka

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

w cenie

kort do tenisa ziemnego , rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, siłownia, animacje

płatne

lekcje tenisa, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, sauna, jacuzzi, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE Opis na lato 2020. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

07.10.2019 11:43

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Marine to elegancki i luksusowy hotel usytuowany tarasowo, przy plaży, niedaleko tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom ceniącym spokój, przepiękne widoki i wysoką jakość świadczonych usług oraz miłośnikom rozrywek i życia nocnego w pobliskim Hersonissos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży (leżaki i parasole bezpłatne), 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Aghios Nikolaos
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, jacuzzi, kort, centrum SPA
  • bardzo dobre wyżywienie w opcji All Inclusive Premium z kuchnią śródziemnomorską i włoską

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4+* Grecja/Kreta

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4+* - kat. lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - ok. 6 km od centrum Agios Nikolaos - ok. 65 km od lotniska w Heraklionie - przystanek autobusowy przy hotelu  

Plaża

- prywatna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza - leżaki i parasole (bezpłatne) - masaże na plaży (płatne)  

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, odtwarzacz DVD, telefon, mini lodówka - sejf (płatny), Wi-Fi (bezpłatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów, szlafroki, kapcie) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - taras/balkon  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny zewnętrzne (morska woda) - 1 basen wewnętrzny (bezpłatny w okresie 01.04-31.05 oraz 01.-31.10) - leżaki i parasole, ręczniki plażowe - siłownia - kort tenisowy, mini koszykówka i mini piłka nożna na korcie tenisowym - siatkówka plażowa, łucznictwo, yoga, gimnastyka w wodzie - tenis stołowy, stół do gry w karty - szachy duże i małe, rzutki - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - centrum SPA - pokój gier - sporty wodne na plaży  

Dla dzieci

- brodzik (morska woda) - plac zabaw - miniklub (4-12 lat), animacje - opiekunka na zapytanie, za dodatkową opłatą  

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z jednej z restauracji a'la carte, po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 3 restauracje a'la carte - 4 bary - disco bar  

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 202 pokojami - Wi-Fi bezpłatne na terenie hotelu - minimarket, wymiana walut, usługi pralni, przechowalnia bagażu - hotel nie akceptuje zwierząt, jest częściowo przystosowany dla osób niepełnosprawnych - podatek płatny na miejscu kartą lub gotówką 3 za dobę, za pokój - www.bluemarinehotel.gr  

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Marine to elegancki i luksusowy hotel usytuowany tarasowo, przy plaży, niedaleko tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom ceniącym spokój, przepiękne widoki i wysoką jakość świadczonych usług oraz miłośnikom rozrywek i życia nocnego w pobliskim Hersonissos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży (leżaki i parasole bezpłatne), 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Aghios Nikolaos
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, jacuzzi, kort, centrum SPA
  • bardzo dobre wyżywienie w opcji All Inclusive Premium z kuchnią śródziemnomorską i włoską

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta wschodnia

Kraj

Grecja

Warto podkreślić

– Widok na zatokę Mirabello
– Hotel położony tarasowo
– Blisko centrum Agios Nikolaos

Okiem Grecosa

Luksusowy, tarasowo wybudowany hotel oferuje dostęp do plaży i piękne widoki na zatokę Mirabello. Atutem obiektu jest pyszna kuchnia serwująca dania śródziemnomorskie i włoskie. Doskonałe miejsce na wakacje z rodziną oraz we dwoje.

Położenie

• ok. 5 km do centrum Agios Nikolaos
• przy plaży oddzielonej lokalną drogą
• przystanek autobusowy przy hotelu
• 60 km do lotniska w Heraklionie

Plaża

• ok. 50 m od hotelu
• piaszczysto – żwirkowa
• oddzielona lokalną drogą, zjazd windą i przejście podziemne
• Łagodne wejście do morza
• leżaki i parasole (bezpłatnie)
• ręczniki plażowe (bezpłatnie)

Hotel

• położony tarasowo • 1 budynek • recepcja (24 h) z lobby • 6 wind • 3 restauracje w hotelu w tym 2 a'la carte (płatne) włoska i śródziemnomorska • 3 bary w hotelu (przy basenie, w budynku głównym i na plaży) • Wi-Fi (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 2EUR/godz.) • 202 pokoje • kategoria lokalna 5*

Pokoje

Standard
• 2-3 os. (25-35m2)
• dostawka dla 3. osoby (wliczając dzieci do 2 lat)
• Wi-Fi (bezpłatnie)
• tv-sat, telefon, odtwarzacz DVD
• zestaw do kawy i herbaty
• sejf (bezpłatnie)
• suszarka
• klimatyzacja indywidualna
• balkon lub taras
• widok na morze
Rodzinny
• 3-4 os. (37m2)
• dostawka dla 3. i 4. osoby (wyłącznie dla dzieci 0-14 lat)
• 2 pomieszczenia (rozdzielone przesuwnymi drzwiami)
• Wi-Fi (bezpłatnie)
• tv-sat, telefon, odtwarzacz DVD
• zestaw do kawy i herbaty
• sejf (bezpłatnie)
• suszarka
• klimatyzacja indywidualna
• balkon lub taras
• widok na morze za dopłatą
Junior Suite
• 2-3 os. (ok.50m2)
• dostawka dla 3. osoby (wliczając dzieci do 2 lat)
• Wi-Fi (bezpłatnie)
• tv-sat, telefon, odtwarzacz DVD
• zestaw do kawy i herbaty
• sejf (bezpłatnie)
• suszarka
• klimatyzacja indywidualna
• balkon lub taras

Wyżywienie

• All Inclusive Plus
• strój formalny do kolacji
All Inclusive Plus
• śniadanie, lunch, kolacja – bufet
• przekąski, hamburgery, popcorn, kanapki, sałatki (11.30–12.30)
• kawa, ciastka (16.00–17.00)
• lody (10.00–17.30)
• lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00–24.00)
• kolacja w restauracji a la carte (1 raz/pobyt/rezerwacja)

Pełen relaks

Bezpłatnie
• basen ze słoną wodą
• jacuzzi
• kort tenisowy
• sprzęt do tenisa
• kort tenisowy
• animacje hotelowe
Odpłatnie
• sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)
• centrum spa
• kryty basen
• oświetlenie kortów tenisowych

Dla dzieci

• basen
• miniklub
• plac zabaw
• menu dla dzieci w restauracji
• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)
• krzesełka w restauracji
• Dzieci pobyt gratis - 1. i 2. dziecko do 7 lat
• Dzieci pobyt zniżka - 1. i 2. dziecko do 14 lat

Cena obejmuje

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

Cena nie obejmuje

od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc

Informacje dodatkowe

Uwaga!  W przypadku powrotów w nocy (czwartek nad ranem lub poniedziałek nad ranem) wykwaterowanie z hotelu odbywa się w godzinach wyznaczonych przez hotel w dniu zakończenia doby hotelowej, informacja o terminie pobytu w hotelu znajduje się na umowie, w części USŁUGI W CENIE , PKT.1 TERMIN .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Marine to elegancki i luksusowy hotel usytuowany tarasowo, przy plaży, niedaleko tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom ceniącym spokój, przepiękne widoki i wysoką jakość świadczonych usług oraz miłośnikom rozrywek i życia nocnego w pobliskim Hersonissos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży (leżaki i parasole bezpłatne), 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Aghios Nikolaos
  • malownicze widoki na zatokę Mirabello, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, jacuzzi, kort, centrum SPA
  • bardzo dobre wyżywienie w opcji All Inclusive Premium z kuchnią śródziemnomorską i włoską

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Lassithi

Opis

* blisko plaży* bezpłatne Wi-Fi* na spokojny wypoczynek

Opis

Pierwsza linia brzegowa, wybór komfortowych pokoi, wspaniałe widoki na morze, rozrywka, usługi na wysokim poziomie. Polecany dla par i dla rodzin z dziećmi.• parking• 2 baseny z wodą morską• darmowe Wi-Fi na całym terenie• sala konferencyjna• SPA EUPHORIA (płatne, gabinety masażu, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, siłownia)• bary• restauracje Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Kreta• 6 km od Agios Nikolaos• 70 km od lotniska w Heraklionie

Plaza

• publiczna• przy hotelu• przejście przez drogę• piaszczysta• parasole i leżaki• ręczniki plażowe

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

202 pokoje: Singles & Doubles Inland View (~25-27 m2), Doubles Sea View (~30 m2), Family Rooms Sea View (~42 m2), Family Rooms Deluxe Sea View (~45 m2), Junior Suites Sea View (~44 m2). W pokojach: klimatyzacja, telewizja satelitarna, mini lodówka, telefon, Wi-Fi, sejf (bezpłatnie), łazienka/prysznic, suszarka do włosów, szlafroki i kapcie, ekspres do kawy/herbaty, balkon/taras.Single & Double Inland View: łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze.Double Sea View: podwójne łóżko lub 2 pojedyncze.Family Room Sea View: łóżko podwójne, za ścianą 2 łóżka pojedyncze.Family Room Deluxe Sea View: łóżko podwójne, za ścianą - 2 łóżka pojedyncze.Junior Suite Sea View: podwójne łóżko, oddzielona część dzienna z sofą.Powitalnego drinka.Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:• sporty wodne na plaży płatne• koszykówka• siatkówka• tenis stołowy• mini piłka nożna• tenis• gigantyczne szachy• bilard (płatny)• automat do gier (płatny)Dla dzieci:• brodzik z morską wodą• plac zabaw• mini klub (4-12 lat)• menu• niania (na zapytanie, płatna)

O wyzywieniu

All inclusive 2018Restauracja głównaŚniadanie: 07:00-07:30, kontynentalne.Śniadanie: 07:30-10:00, szwedzki stół.Lunch: 12:45-14:45, szwedzki stół.Kolacja: 19:00-21:30, szwedzki stół.Restauracja a la carte Olive Tree & Marino Al Mare: 19:00-22:00, jedna kolacja w czasie pobytu bezpłatnie po wcześniejszej rezerwacji.Przy pobycie min. 7 nocy - 1 bezpłatna kolacja w każdej restauracji.Przy pobycie min. 4 nocy - 1 bezpłatna kolacja w jednej z restauracji.Napoje do posiłków bez ograniczeń: napoje bezalkoholowe, soki, piwo beczkowe, domowe wino, woda.Lokalne napoje w All Inclusive do 24:00: ouzo, raki, brandy, likier, wódka, gin, rum, whisky, tequila, koktajle alkoholowe i bezalkoholowe, napoje, soki, piwo z beczki, domowe wino, herbata, kawa, woda.Bar przy basenie: 10:00-23:00.Przekąski: 11:30-13:00.Kawa: 16:00-17:30.Lody: 10:00-18:00.Lobby bar: 17:30-01:00, all inclusive do 24:00.Bar Theater: 20:30-23:00, napoje, piwo z beczki, domowe wino, woda.Bar na plaży: 10:00-17:00, napoje, piwo z beczki, kawa, herbata, woda.Dodatkowe informacje:Check-in od 14:00 /Check-out do 12:00.Bransoletka all inclusive nie jest obowiązkowa.Program all inclusive obowiązuje od momentu zameldowania do wyjazdu z hotelu.Wszystkie napoje wymienione są w menu barów i restauracji. Soki w all incl. to gotowe soki z kartonu bądź koncentratu.Każdy gość może otrzymać maksymalnie 2 napoje przy jednym zamówieniu.Ze względów bezpieczeństwa przy basenach i na plaży napoje podawane są w plastikowych kubkach.Alkohol nie jest podawany osobom poniżej 18 lat.Zabronione jest wynoszenie jedzenia i napoi poza obszar barów i restauracji.Niektóre części hotelu mogą działać w zależności od warunków pogodowych.Godziny otwarcia barów i restauracji mogą ulec zmianie ze względu na warunki pogodowe.We wszystkich restauracjach należy nosić odpowiednią odzież.Brak możliwości zakwaterowania ze zwierzętami.Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

0 m


Mapa Hotelu Blue Marine
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Blue Marine

3.4
może być

Nie polecam tego hotelu. Jedzenie naprawdę nie było smaczne. Brak sprzętu plażowego-tragedia. Trzeba było za niego zapłacić i jeszcze samemu przetransportować na plaże. Obsługa -wiele do życzenia. Parking płatny, nawet w Gołębiu można zostawić samochód na niepłatnym parkingu. SUPER LOKALIZACJA-cisz, spokój i bliskość plaży to duży plus!!! Okropne pizze w tym hotelu. Wogóle jedzenie pozostawia wiele do życzenia.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: może być
3.4
4.9
zdecydowanie polecam

Hotel na bardzo dobrym poziomie z bajecznymi widokami. Zdecydowanie dla osób szukających spokojnego wypoczynku - do miasta jest bowiem ok. 6 km. Pokoje przestronne, czyste i zadbane - nie mamy do czego się przyczepić :) Serwis i jedzenie również bardzo dobre. Szkoda tylko, że plaża taka wąska, ale widoki z basenu na tarasie wszystko rekompensowały.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.1
polecam

Spędziliśmy 7 dni w sierpniu 2012 r. z naszym 4 letnim synkiem. Pogoda średnio ok 35 C (dwa dni bardzo wietrzne). Mix międzynarodowy, sporo Francuzów, trochę Brytyjczyków, sporo Rosjan, ale także Włochów i Żydów z Izraela. Polaków w trakcie naszego pobytu ok 20 osób. Jedzenie dobre, dość urozmaicone - oczywiście powtarzające się ale naprawdę jest z czego wyberać. W opcji all incl jest kolacja w restauracji a la carte - sliczny widok z tarasu, jedzenie rewelacyjne. Animacja może nieco głośna ale fajna choć ekipa (słowacko-włoska) kończyła w ub sezonie współpracę z tym hotelem. UWAGA! niektóre pokoje wychodzą na ... skałę z tyłu hotelu. Plaża średnia, bar przy basenie polewa uczciwie :) Do Agios Nicolaos ok 7 km (auobus raz na jakiś czas) Miasteczko w sumie ładne choć do obejrzenia w kilka godzin. W sumie polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.1
4.4
polecam

Rewelacyjny obiekt, na pewno kiedyś wrócę w to bajkowe miejsce

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.4
4.6
zdecydowanie polecam

Świetny hotel,piękne widoki.Świetna obsługa również w języku polskim.Polscy animatorzy i dobre jedzenie.Zdecydowanie polecam!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
zdecydowanie polecam

najlepszy hotel w grecji. plaża średnia ale jak masz auto to w okolicy plaże przepiękne.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
zdecydowanie polecam

Jeżeli chodzi o jedzenie, to dobry poziom, tylko mało przypraw

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
4.7
zdecydowanie polecam

Przepięknie położony na wzgórzu hotel. Pokoje jak i cały obiekt b. zadbane i czyste. Jedzenie bardzo dobre, jedyny minus to położenie, zbyt dalekie od miasteczka, ale czy to może być minusem? Rekompensatą za to niech będą przepiękne widoki na morze, góry i zatokę. Obsługa życzliwa i zawsze uśmiechnięta. Zdecydowanie polecam, kiedyś tam wrócę!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    5.1
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    5.3
HolidayCheck
Ocena Blue Marine:
5.1 / 6

Hotel na dobrym poziomie z dobra obsluga 2008-06-17
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.0
Hotel super 2008-08-07
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Bardzo fajny hotel, bardzo czysto i sympatycznie. Jedzenie, obsługa, atmosfera bez zarzutu. Jedyny m...
więcej

5.8
Polecam 2008-08-10
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.8

Hotel czysty, schludny, przestronny, plaża piaszcysto - kamienista, wpobliżu inne troche lepsze, per...
więcej

5.3
Polecamy! 2008-08-21
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.2
Mieszane uczucia 2008-08-25
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Super 2008-09-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.5

4.9
Plecam hotel super 2008-09-13
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo ładny, czysto,pokoje duże, przestronne, personel bardzo miły,śniadania i obiady powtar...
więcej

5.5
Luksusowy wygodny 2008-10-12
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.5
Bardzo dobry hotel 2008-10-16
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo dobry. Obsługa profesjonalna i uprzejma. Czysto. Super widoki. Jedzenie b. smaczne. Mał...
więcej

5.5
Polecamy! 2008-10-21
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Pogoda w październiku rewelacyjna, pierwszy tydzień lekkie zachmurzenie, drugi temp 26-27 st i lampa...
więcej

5.5
Oaza spokoju 2009-05-28
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

5.5
Czysty, nowoczesny - chętnie tam wrócę 2009-12-29
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Super polecam 2010-06-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Fajny hotel.Dosyć tani jak na taki wysoki starnd.Super animacje.Szkoda tylko ze tak daleko od lotnis...
więcej

5.5
Rewelacja! 2010-07-16
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Byłam tam już 2 razy - naprawdę świetny hotel 2010-07-22
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wspaniałe widoki i nic absolutnie nic do roboty 2010-07-25
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Miesiąc miodowy, polecam gorąco 2010-09-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byłam w tym hotelu z mężem na miesiącu miodowym. Polecam ten hotel, super jedzenie, obsługa, czysto....
więcej

5.8
Szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym - warto 2010-09-09
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dobry hotel w spokojnej okolicy 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Piękny, wspaniały hotel! Polecam!! 2010-11-12
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

Przepiękny hotel z bardzo miłą obsługą i jeszcze ładniejszymi widokami:) codziennie sprzątane pokoje...
więcej

5.3
Przeuroczy hotel idealny na romantyczne wakacje 2010-12-29
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Zdecydowanie polecam! 2011-05-29
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Położenie, animacja super. Kuchnia słaba 2011-06-06
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Super hotel Creta Agos Nikolaos 2011-06-24
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Przereklamowany hotel 2011-07-11
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Totalna porażka! 2011-07-15
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

1.3
Prosty, rzetelny opis bez wazeliny 2011-07-15
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

1.2
Nie polecam 2011-07-16
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

2.8
Najwyżej 3,5. I to tylko za grupę naimacyjną 2011-07-22
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    1.2
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

Porażka! hotel nie wart 5 gwiazzdek całośc najwyżej na 3+ atutem tego hotelu była super grupa aniam...
więcej

1.4
Hotel przereklamowany nie jest wart swojej ceny! 2011-07-24
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

3.3
Nie 5 gwiazdek! Kreta odpada, bez rewelacji 2011-07-30
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

Hotel odpada,chyba że to koncepcja hotelu(mały wybór mniej zjedzą hotel zaoszczędzi) pijący barmani...
więcej

2.0
Bardzo udane wczasy rodzinne w Blue Marine polecam 2011-07-30
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wszystko super, ale nudno 2011-08-05
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Fantastyczne wakacje 2011-08-08
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Świetny hotel 2011-08-10
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel rewelacja. świetna obsługa., wspaniali animatorzy. jedzenie do wyboru do koloru bardzo smaczne...
więcej

6.0
Udane wakacje 2011-08-22
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Mało sympatyczny hotel 2011-08-31
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.0
Polecam! 2011-09-19
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Mogę polecić 2011-09-25
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Bardzo dobry hotel 2011-09-26
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel rewelacyjny i godny polecenia, czysty, ładny i gustowny. Jedzenie bardzo dobre, animatorzy świ...
więcej

5.9
Udane wakacje 2012-07-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel położy na uboczu miasteczka Agios Nikolaos, z pięknymi widokami. Pokoje duże wraz z tarasami z...
więcej

5.5
Pozytywna 2012-08-17
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Oliwki i ser feta 2012-09-13
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Fantastyczny hotel 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam! Rewelacyjny hotel i udany urlop 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.8
Bardzo udany wypoczynek 2012-09-24
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel dla wszystkich! 2012-10-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wygodny, urozmaicony, rewelacyjny wypoczynek! 2012-10-13
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel Blue Marine Resort i Spa Kreta Wschodnia 2012-10-13
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Polecam 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Hotel wart swojej ceny 2012-10-17
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Tzatziki rulez! 2013-05-20
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Cienie i blaski Blue Marine 2013-06-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.5
Zdecydowanie polecam 2013-06-07
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Hotel dla ceniących spokój i relaks 2013-06-07
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Hotel dla mało wymagających jak na 5 gwiazdek... 2013-06-10
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Hotel wart polecenia 2013-06-23
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To były wymarzone wakacje na Krecie. Hotel czysty, pokoje sprzątane codziennie, jedzenie super, napo...
więcej

5.6
Nie do końca udany urlop 2013-06-26
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

4.5
Hotel na mocne 4 gwiazdki 2013-06-29
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel przepięknie położony. Wybrzeże klifowe, z widokiem na zatokę i góry. Hotel w standardzie 5*, a...
więcej

5.5
Trochę do poprawy, ale nie jest źle. 2013-09-15
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Super! Po prostu cudowny hotel! 2013-09-19
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Super!!!! Po prostu cudowny hotel ;) Byliśmy z dzieckiem i z przyjaciółmi, którzy również mają dziec...
więcej

5.9
Rewelacja! 2013-10-28
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony nad piękną zatoką Mirabello. Pokoje ładne, zadbane. Obsługa bardzo dobra, sympatyczna...
więcej

5.8
Pięć gwiazdek, ale... 2014-07-26
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel godny polecenia 2015-05-26
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.3

Hotel jest bardzo zadbany i kolorowy.Minusem jest plaza ktora jest bardzo mala , czesciowo kamienist...
więcej

5.2
Uwaga 2015-08-18
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Hotel na 3* 2015-09-09
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    1.3
  • Obsługa
    2.3

Hotel jak napisałem na 3 gwiazdki, poza widokiem na morze nic nie oferuje, jeśli ktoś przyjechał na ...
więcej

2.1
Rewelacyjny hotel 2015-10-19
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wspaniały wypoczynek 2016-06-19
Szczegóły oceny hotelu Blue Marine:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Polecam wszystkim chetnym ten hotel.Przepieknie polozony,wspaniale widoki z okna.Pokoje komfortowe,c...
więcej

5.8

Blue Marine - możliwości zakwaterowania:

Room Double SeaView
Room Family SeaView
Pokój standard
Pokój standard z wid.na morze
Room Double Balcony or Terrace
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Junior Suite z wid. na morze
Suite Junior SeaView
Pokój 1 -os.
Room Single
Suite Junior SeaView Private-Pool

Blue Marine - Możliwości wyżywienia:


Blue Marine - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Blue Marine? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00