cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa, Morze Czerwone
1 / 49
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
16.06 - 23.06
już od 2910 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.12 - 12.12
już od 2295 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa:
4.6 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości ośrodek znajdujący się w ekskluzywnej dzielnicy Hurghady. Oferuje mnóstwo rozrywek dla dużych i małych, a dla miłośników spokojnego wypoczynku specjalną strefę relaksu. Nikt nie będzie się tu nudzić!

Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości ośrodek znajdujący się w ekskluzywnej dzielnicy Hurghady. Oferuje mnóstwo rozrywek dla dużych i małych, a dla miłośników spokojnego wypoczynku specjalną strefę relaksu. Nikt nie będzie się tu nudzić!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Należy do renomowanej sieci hotelowej gwarantującej doskonały poziom serwisu i usług. Profesjonalnie prowadzony, oferuje wygodny i beztroski wypoczynek w komfortowych warunkach i eleganckim otoczeniu. Wiele udogodnień dla pasjonatów aktywnego wypoczynku i bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe zapewnią świetną zabawę dla całej rodziny. Przestronne i gustownie urządzone pokoje wygodnie pomieszczą czteroosobową rodzinę. Atutem hotelu są smaczne i urozmaicone posiłki w ramach all inclusive. Hotel cieszy się dobrymi opiniami i zyskał już duże grono stałych Klientów. Goście hotelu mogą korzystać z całej infrastruktury hotelu Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od centrum HURGHADY, w pobliżu bary, kawiarnie i sklepy; ok. 10 km od portu lotniczego w Hurghadzie; bus hotelowy do centrum Hurghady.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, stylowy i elegancki, otwarty w 2003 r., odnowiony w 2011 r., 480 pokoi, 11 dwupiętrowych budynków, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Giardino - kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, 2 restauracje á la carte: La Tratorria - kuchnia włoska, Gamila - kuchnia orientalna; bar w lobby, 2 bary przy basenie, bar na plaży, Victoria Pub w dyskotece; minimarket, sklep z pamiątkami, kantor; centrum konferencyjne dla 220 osób, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc, suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (raz w tygodniu uzupełniany napojami bezalkoholowymi, codziennie uzupełniany wodą), zestaw do kawy i herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, nieregularny kształt, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, ok. 900 m2, gł. 0,9-1,4 m, ok. 1200 m2, gł. ok. 1,5 m i ok. 400 m2, w jednym z basenów wydzielona część dla dzieci, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki; siłownia, aerobic, boccia, piłka nożna, siatkówka; plac zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr, dyskoteka; 30 min. lekcja nurkowania (bezpłatnie); za opłatą: 2 korty tenisowe, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe; centrum spa: za opłatą: sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-17.00) w wyznaczonych barach; lody dla dzieci (12.00--17.00); kawa, herbata i ciastko (15.00-17.00) w lobby w barze; nocne przekąski (22.30-1.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); restauracje á la carte dostępne bezpłatnie raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653460040, www.sunrisehotels-egypt.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości ośrodek znajdujący się w ekskluzywnej dzielnicy Hurghady. Oferuje mnóstwo rozrywek dla dużych i małych, a dla miłośników spokojnego wypoczynku specjalną strefę relaksu. Nikt nie będzie się tu nudzić!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna: 5*

Data otwarcia: 2007 r.

Położenie: 15 km od Hurghady, 20 km od lotniska.

Plaża: przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 600 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Skała koralowa przy zejściu do morza.

W Hotelu: 3 restauracje, 7 barż;w, sala konferencyjna, basen kryty (400 m2), 3 baseny odkryte (1 200, 900, 400 m2), zjeżdżalnia wodna.

Pokoje: budynku głż;wnym i budynkach bocznych: 448 pokoi standardowych, 23 pokoje rodzinne (2 pokoje), 9 pokoi suite (salon i sypialnia bez drzwi łączących), klimatyzacja indywidualna, wanna, suszarka, telefon, TV, sejf (płatny), minibar (bezpłatny), balkon lub taras.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne: siłownia, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, siatkż;wka plażowa, siatkż;wka wodna, boisko do piłki nożnej, boccia, aerobik, animacje, dyskoteka.

Płatne: room service, centrum SPA , masaż, jacuzzi, sauna, oświetlenie kortż;w, bilard, windsurfing, centrum nurkowe.

Wyżywienie: All Inclusive (10:00 - 24:00)

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

Dla dzieci: plac zabaw, miniklub (3-12 lat).

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera: importowanych alkoholi, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Restauracja a'la carte: orientalna, włoska - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.

Tel./Faks: 0020 65 346 0040 / 0020 65 346 0053


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości ośrodek znajdujący się w ekskluzywnej dzielnicy Hurghady. Oferuje mnóstwo rozrywek dla dużych i małych, a dla miłośników spokojnego wypoczynku specjalną strefę relaksu. Nikt nie będzie się tu nudzić!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Egipt - Hurghada

Opis hotelu

Zadbany, barwny kompleks oferuje szereg nowoczesnych rozwiązań i szeroką paletę wakacyjnych rozrywek, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Cena pobytu zawiera bogaty pakiet All Inclusive, obejmujący zarówno posiłki jak i dodatkowe atrakcje. Obszerne pokoje tego wyjątkowo ekskluzywnego hotelu są bardzo dobrze wyposażone i zapewniają Gościom komfortowy i pełen relaksu wypoczynek.



Lokalizacja:

w Hurghadzie, na plaży, ok. 14 km od lotniska, ok. 300 m od centrum handlowego, ok. 300 m od przystanku komunikacji publicznej.



Plaża:

prywatna, piaszczysto-żwirowa, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, bar service, prysznic, parasole, leżaki, ręczniki.



Sport i fitness:

piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), boule, waterpolo, siłownia, łaźnia parowa (płatna), salon urody.



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), windsurfing (płatny), sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

muzyka na żywo, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny, sala TV.



Dla dzieci:

opiekunka (płatna) , menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, animacje.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:

śniadanie (7.00 - 10.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.30 - 22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.30 - 11.00); napoje bezalkoholowe (10.00 - 24.00) i lokalne alkohole (11.00 - 24.00) w wybranych barach; przekąski w barach przy basenie i na plaży (12.00 - 17.00); lody (12.00 - 17.00); podwieczorek (15.00 - 17.00) i późna przekąska w lobby barze (22.30 - 1.00); raz na pobyt kolacja w restauracji włoskiej (18.30 - 22.00) - konieczna wcześniejsza rezerwacja; mini bar codziennie uzupełniany wodą, a raz na pobyt napojami bezalkoholowymi.

Płatne: fajka wodna, alkohole importowane, soki ze świeżych owoców, oświetlenie kortu tenisowego.



Dodatkowe informacje:

Restauracje a'la carte serwują tradycyjne dania kuchni włoskiej, egipskiej i libańskiej - we wszystkich obowiązuje zakaz palenia.

Stroje kąpielowe niewskazane podczas śniadań i obiadów w restauracji oraz w lobby i przy recepcji. Podczas kolacji niewskazane szorty i koszule bez kołnierzyka.

Mini klub nieczynny w czwartki.

Trzy razy dziennie kursuje płatny bus do centrum Hurghady (dzieci poniżej 14 lat - bezpłatnie) - wymagana rezerwacja.

Dzień wcześniej należy zarezerwować opiekunkę do dziecka.

Spa dla osób powyżej 16 roku życia.

Goście mogą korzystać z udogodnień sąsiedniego hotelu Sentido Mamlouk Palace.





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera:

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka*

Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie.Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem.

*w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka



Obsługa:

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.

Kategoria oficjalna

*****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:5 Udogodnienia:5

liczba pokoi

452, restauracje: 3, bary: 5, room service (płatny), snack bar, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, bankomat, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pasaż handlowy, amfiteatr, jubiler, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne.

Opis pokoi

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf, mini bar (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zamek elektroniczny, zestaw do parzenia kawy/herbaty.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka.

RODZINNE: pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 3 dzieci (dwie osobne sypialnie).

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

*****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości ośrodek znajdujący się w ekskluzywnej dzielnicy Hurghady. Oferuje mnóstwo rozrywek dla dużych i małych, a dla miłośników spokojnego wypoczynku specjalną strefę relaksu. Nikt nie będzie się tu nudzić!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    20 km na południe od centrum Hurghady, 7 km od lotniska.

Plaża

*    Piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Serwis plażowy jest bezpłatny

Zakwaterowanie

*    480 pokoi; *    Typy pokoi: standard (45 m2), family (75 m2 - 2 sypialnie i 2 łazienki), suite (80 m2 - pokój dzienny oraz sypialnia); *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem oraz suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor, telefon, sejf, mini bar (codziennie uzupełniany w butelkę wody, raz na tydzień w napoje bezalkoholowe - bezpłatnie). Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    3 restauracje (główna i 2 a'la carte -włoska i egipska); *    7 barów (m.in. w lobby, przy basenie, przy plaży).

Wyżywienie

*    All inclusive -  śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są od 10.00 do 24.00. Alternatywą dla kolacji w restauracji głównej może być skorzystanie z restauracji a'la carte za wcześniejszą rezerwacją bezpłatnie -meksykańskiej, azjatyckiej (Mamlouk) lub egipskiej, włoskiej (Sunrise Select Garden Beach), ewentulanie odpłatnie - restauracja grillowa (Mamlouk), lub restauracja serwująca owoce morza (Sunrise Select Crystal Bay). Klientom przysługuje dodatkowo 30 min nauki nurkowania, voucher zniżkowy do SPA oraz salonu piękności (od 16 roku życia) .

Sport i Rozrywka

*    4 baseny, w tym jeden podgrzewany zimą oraz jeden wewnętrzny (w SPA), Aquapark; *    Bezpłatnie: 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne), siłownia (wstęp od 16 roku życia), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, rzutki, boccia,  aerobik, program animacyjny; *    Odpłatnie: bilard (od 12 lat), windsurfing, centrum nurkowe i sportów wodnych.

Dla dzieci

*    Brodzik ze zjeżdżalnią, plac zabaw, program animacyjny, a także mini club dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat.

Pozostałe udogodnienia

*    Dyskoteka (napoje po północy płatne), centrum SPA, sala konferencyjna dla ok. 200 osób, salon fryzjerski, pralnia, opieka medyczna (dodatkowo płatna), sklepy z pamiątkami, jubiler, kawiarenka internetowa, bezpłatne Wi-Fi na terenie resortu.  Można w ramach all inclusive korzystać również z infrastruktury (także posiłków i napojów) na terenie hotelu Sentido Mamlouk.

Naszym zdaniem

*    Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi i osób, które lubią aktywnie spędzać urlop, który dodatkowo urozmaici nowo powstały na terenie hotelu Aqua Park. Bogata formuła All inclusive i wysoki standard świadczonych usługi to dodatkowe atuty resortu.

Strona internetowa

*    www.sunrisehotels-egypt.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości ośrodek znajdujący się w ekskluzywnej dzielnicy Hurghady. Oferuje mnóstwo rozrywek dla dużych i małych, a dla miłośników spokojnego wypoczynku specjalną strefę relaksu. Nikt nie będzie się tu nudzić!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Hotel został otwarty w 2003 roku, odnowiony w 2011. Do dyspozycji gości 3 baseny zewnętrzne (1 z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym), restauracja główna, 4 bary, 2 restauracje a'la carte (orientalna, włoska) oraz centrum konferencyjne.

POKOJE:

480 pokoi; 448 standardowych (45m²), 23 family (75m²), 9 suite (80m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/ SAT, telefon, sejf, minibar (płatny), balkon lub taras

W HOTELU:

centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, basen kryty, salon fryzjerski, pralnia, sauna, jacuzzi, lekarz, sporty wodne na plaży, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, room service, bilard, szkoła nurkowania, kafejka internetowa, internet bezprzewodowy

KONTAKT:

www.sunrisehotels-egypt.com

POŁOŻENIE:

15 km od centrum Hurghady, 10 km od lotniska

PLAŻA:

piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace)

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

brodzik, mini klub (3-12 lat), plac zabaw, animacje, krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, siłownia, aerobik, piłka nożna, siatkówka, boccia, tenis stołowy, rzutki


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości ośrodek znajdujący się w ekskluzywnej dzielnicy Hurghady. Oferuje mnóstwo rozrywek dla dużych i małych, a dla miłośników spokojnego wypoczynku specjalną strefę relaksu. Nikt nie będzie się tu nudzić!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Popularny, komfortowy hotel w biało-pomarańczowej tonacji, stylem nawiązujący do bliskowschodnich pałaców, zarządzany przez znaną markę Sunrise Resorts&Cruises. Gwarantuje wiele atrakcji sportowych i rekreacyjnych. Goście mogą korzystać także z infrastruktury siostrzanego Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa.

Położenie

W ogrodzie, przy ładnej prywatnej plaży, 7 km na południe od lotniska, 20 km od centrum Hurghady (kursy busem hotelowym).

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, Internet bezprzewodowy w lobby,  restauracja główna Giardino (bufety, także tematyczne), restauracje a'la carte: włoska i orientalna, kącik sziszy, bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, pub, amfiteatr, sala konferencyjna, pralnia, salon kosmetyczny, sklepy z pamiątkami, jubiler, kantor wymiany walut, bankomat, kawiarenka internetowa, room-service.

Pokoje

Przestronne, stylowe i eleganckie;  480 pokoi standardowych (40-45 m kw.), balkon lub taras, klimatyzacja, TV sat, skrytka depozytowa, telefon, minibar, łazienka z suszarką do włosów, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym (2 sypialnie i 2 łazienki, 75 m kw.).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (7.00- 10.00), obiady (13.00-15.00), kolacje (19.00- 22.00) w formie bufetów, późne śniadania serwowane (10.30-11.00), przekąski i lody podczas dnia (12.00-17.00), nocne przekąski (22.30-24.00), podwieczorek (kawa, herbata, ciasto, 15.00-17.00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podczas posiłków głównych oraz w barach od godz. 10.00 do 17.00 (przy basenie i plaży), od 12.00 do 24.00 w Bilard Bar, od 23.00 do 24.00 w dyskotece, od 10.00 do 24.00 w lobby bar, codziennie woda w pokoju, napoje bezalkoholowe w minibarze (uzupełnione po 7 dniach), raz na pobyt kolacja w restauracji włoskiej i orientalnej (konieczna rezerwacja). Formule all inclusive nie podlega Shisha Corner oraz konsumpcja w barach po północy. W ramach pakietu all inclusive bezpłatnie: tenis stołowy, siłownia oraz - w zależności od sezonu - inne udogodnienia ( np. voucher na 30-minutowy zabieg w spa).

Sport i rozrywka

 3 baseny zewnętrzne (400 m kw., 900 m kw. i 1200 m kw.) z wysepką, ślizgawką i tarasem słonecznym, ośrodek spa (basen wewnętrzny, sauna, jacuzzi, salon masażu, siłownia), bilard, tenis stołowy, siatkówka i piłka ręczna na plaży, 2 korty tenisowe, boisko do piłki nożnej, nurkowanie, aerobik, rzutki, animacje, wieczorki folklorystyczne, dyskoteka. W pobliżu centrum windsurfingu i kitesurfingu.

Dla dzieci

Brodzik, zajęcia w miniklubie Nemo, plac zabaw, menu dziecięce, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości ośrodek znajdujący się w ekskluzywnej dzielnicy Hurghady. Oferuje mnóstwo rozrywek dla dużych i małych, a dla miłośników spokojnego wypoczynku specjalną strefę relaksu. Nikt nie będzie się tu nudzić!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w strefie turystycznej, do centrum Hurghady ok. 15 km. W pobliżu znajdują się 3 centra handlowe.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Dostęp do morza ułatwia pomost (dobre warunki do płytkiego nurkowania, zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole na plaży bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy, odnowiony hotel oferuje 480 pokoi w dwupiętrowych budynkach. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby, pub angielski, restauracja główna, 2 restauracje a la carte. W ogrodzie znajdują się 3 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą, w zależności od pogody), kilka barów. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatnie. www.sunrisehotels-egypt.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe, odnowione pokoje, gustownie urządzone. Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3A): klimatyzacja, TV sat., telefon, sejf, mini bar, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (2-3F): pokój dzienno-sypialny i oddzielna sypialnia; 1 łazienka, pow. ok. 60 m2. Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S).

Dzieci

zintegrowany brodzik, zjeżdżalnia, miniklub (3-12 lat), plac zabaw na plaży.

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

WLAN na tarasie gratis, kącik Internetowy za opłatą.

Sport

siłownia (dla Gości od 17 lat), korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, piłka wodna, aqua aerobik, rzutki. Za opłatą: surfing oraz centrum nurkowania.

All Inclusive

Premium: 3 posiłki w formie urozmaiconego bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00. Po południu (15:00-17:00) kawa, herbata, ciasteczka. Lody w godz. 12-17:00. Możliwa kolacja w 4 restauracjach a la carte (za wcześniejszą rezerwacją): azjatyckiej, orientalnej oraz meksykańskiej i włoskiej (w sąsiednim hotelu Sentido Mamlouk). Napoje w cenie. Minibar uzupełniony w napoje orzeźwiające w dniu przyjazdu, następnie w 2. tygodniu pobytu, codziennie wodą mineralną. Goście mogą korzystać z programu AI w hotelu Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa.

Wcześniej = taniej

do 31.10.15 25% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Święta/Sylwester

MENU ŚWIĄTECZNE 24.12.15, SYLWESTROWE 31.12.15 W CENIE.

Polecamy

  • komfortowy hotel zarządzany przez grupę SUNRISE
  • wielokrotnie nagradzany za doskonałą jakość usług
  • przestronne, ładnie urządzone pokoje
  • bogaty pakiet All Inclusive
  • 4 restauracje a la carte
  • długi pomost przy plaży


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
Mahmya Beach w Hurghadzie
Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
Dahar, dzielnica Hurghady

Opinie o Hotelu Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

4.9
zdecydowanie polecam

Wyśmienite jedzenie, zadbane baseny i super obsługa zasługują na 5. Wieczorami zawsze coś się dzieje, są pokazy, animacje i dyskoteki, więc nie sposób się nudzić. Trochę dużo Rosjan niestety. Polecam hotel, doskonałe wakacje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

doskonaly w kazdym calu, swietne baseny, jedzenie, pokoje, obsluga, no po prostu nie ma sie do czego przyczepic, jak dla mnie najlpeszy hotel w Egipcie a jezdze tu juz dobre 15 lat i duzo rzeczy widzialem, spodoba sie napewno rodzina z dziecmi i para, ale jak ktos przyjedzie sam i bedzie chcial wypoczac porzadnie to tez mu ise uda, polecam jesczze raz, najlepszy hotel!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.7
zdecydowanie polecam

Chciałabym serdecznie polecić ten hotel wszystkim wczasowiczom! Jest oddzielna strefa dla osób chcących się zrelakasować, my lubimy aktywny wypoczynek więc przez tydzień szaleliśmy! Niczego nie brakowało! Jedzenie i napoje starannie przygotowane, nie było mowy o zatruciach! Dużo miejsca i wolne leżaki w szczycie sezonu! Pozdrawiamy wszystkich Polaków którzy z nami wypoczywali!

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

Byłem z rodziną na przełomie 2012/2013r jestem bardzo zadowolony z pobytu,hotel jest jednym z lepszych w Egipcie polecam Piotr

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.4
zdecydowanie polecam

W Egipcie byliśmy już wielokrotnie a ten hotel naprawdę polecam (standard podobny do Mamlouka-choc jedzenie tutaj lepsze)Standard wysoki nikt nie wyciąga ręki po bakszysz ,czysto w pokojach Jedyny mankament to mało rozrywek -wielki plus dla Maryny animatorki z Ukrainy-miła i serdeczna dziewczyna Generalnie POLECAM Zbyszek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
3.3
może być

W hotelu byłam od 4.11 do 12 11. 2011. Pokoje ładne, jedzenie fatalne, obsługa zalezy gdzie. W restauracji taka sobie. Hotel położony przy dość wąskiej linii brzegowej. Dodatkowo cumują i jeżdzą tu motorówki ciągnące na bananach zachwyconych gości. Smród benzyny i wrzask. Dodatkowym rozczarowaniem była rezydentka biura Neckermann, kompletnie niekompetentna a do tego nieprzyjemna i niewychowana. Doba hotelowa kończy się o 12 tej, samolot mieliśmy o 2 w nocy. Kazano nam opuścić w południe pokój i czekać 10 godzin bez możliwości prysznica. Tragedia. Po długich rozmowach z Neckermanem w Polsce (naszych , bo rezydentka powiedziała,że nie ma kontaktu z polskim biurem jako że pracuje tu też dla Neckermanna w Szwajcarji) udało nam się nie wyprowadzać z jednego pokoju do godz. 22 . (mieliśmy w sumie trzy pokoje). Animacje hotelowe na poziomie zerowym. 85% Rosjan. Nurkowanie w centrum hotelowym sympatyczne. Rafa ładna tylko wokół niej potworna ilość łodzi. Hotelu specjalnie nie polecam, na pewno nigdy tam nie wrócę

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: może być
3.3
4.7
polecam

hotel bardzo nam się podobał! Przemiła obsługa.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7
5.0
zdecydowanie polecam

Byliśmy w hotelu od 06.09-20.09.2009 Polecamy zdecydowanie hotel cudowny położnony w fajnym miejscu blisko do Sekkali np taxi lub busikem za śmieszne pieniądze. Bardzo bogata formuła All Inclusiv mozna jeść i pić do oporu plusem jest ze nie trzeba nosić tych śmiesznych opasek.Jedzenie bardzo dobre urozmaicone codziennie cos innego duzy wybór ciast i deserów,obsługa hotelowa na wysokim poziomie nie proszą o bakszysz ale za 5 $ na tydzien będą koło Ciebie skakać jak koło króla. Pokoje czyste sprzątane codziennie równierz pościel zmieniana codziennie.Na plaży wybór sportów wodnych jest rafa na końcu molo mozna nurkować.Polecam w 100% UWAGA NA TAKSÓWKARZY nas wydymali na 5 $ ;)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

fr family room
fr family room
pr promo room
sr standard room
sr standard room

Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa - miasta wylotu:


Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00