Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
  • Hotel Sol Don Pablo, Costa del Sol
1 / 23
Udogodnienia hotelu Sol Don Pablo
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Sol Don Pablo
star 4

Hiszpania: Costa del Sol
Ocena hotelu Sol Don Pablo:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sol Don Pablo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 listopada 2017
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 stycznia 2018

Hotel Sol Don Pablo w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa del Sol

Opis oferty:

Należy do sieci hotelarskiej Sol Meliá, znanej ze sprawdzonego poziomu usług. Położony blisko popularnej plaży w najsłynniejszym kurorcie Costa del Sol. Hotel jest otoczony wielkim ogrodem, pomieszczenia recepcyjne i pokoje urządzono w andaluzyjskim stylu. Goście mogą korzystać z udogodnień siostrzanych hoteli tworzących pełen życia wakacyjny kompleks Sol Don Hotels. Znakomity wybór na aktywny wypoczynek z rodziną, a także pełne dobrej zabawy wakacje w gronie przyjaciół. W 2017 r. hotel przeszedł gruntowny remont.

POŁOŻENIE:

ok. 800 m od centrum TORREMOLINOS, przy nadmorskiej promenadzie ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 5 km od Benalmadeny; w pobliżu znajduje się park rozrywki Tivoli, park wodny Aqualand, kasyno, park Selwo z delfinami i pingwinami; 7 km od lotniska w Maladze, ok. 126 km od lotniska w Granadzie; przystanek autobusowy ok. 20 m od hotelu (ok. 1,4 EUR/centrum).

PLAŻA:

El Bajondillo, publiczna, piaszczysta, ciemny piasek, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, przejście przez ulicę i promenadę, parasole i leżaki płatne (ok. 12,5 EUR/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, razem z sąsiednimi hotelami Don Pedro i Don Marco tworzy kompleks, całkowicie przebudowany i odnowiony zimą 2016/17 r., 443 pokoje, jeden budynek, 9 pięter, 6 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja Cordoba - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania z grilla, dwa razy w tygodniu wieczory tematyczne, restauracja Delfin z widokiem na morze - dania w formie bufetu, napoje serwowane, kuchnia międzynarodowa; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; na terenie kompleksu 6 barów - w części Don Pablo bary Patio oraz Pablo przy basenie; 2 sklepiki z pamiątkami, sala telewizyjna; centrum konferencyjne dla 400 osób; taras słoneczny, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą - kawiarenka internetowa (1 EUR/10 min), room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (3 EUR/dzień), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

w całym kompleksie łącznie 6 basenów i 3 brodziki; w części Don Pablo 4 baseny, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, basen główny, słodka woda, ok. 250 m², gł. 1,3-2,1 m, hydromasaż, basen ok. 100 m², gł. 0,7 m, kryty basen, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,8-2,1 m; przy basenach na zewnątrz bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (10 EUR); boisko wielofunkcyjne, siłownia, tenis stołowy, gimnastyka, joga, tai-chi, nauka salsy, łucznictwo, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dyskoteka, sala do animacji dla dzieci, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy (10 EUR), boule, centrum spa Delfinus w hotelu Sol Don Marco (łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, bicze wodne, fizjoterapia, masaże); w pobliżu hotelu: siatkówka plażowa, minigolf, wypożyczalnia skuterów i rowerów; sporty wodne na plaży; ok. 1,5 km od hotelu 18-dołkowe pole golfowe Parador.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w wyznaczonej restauracji; przekąski (11.00-18.00) w wyznaczonych barach; kawa, herbata, desery, lody (11.00-17.30); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych napojów alkoholowych w wyznaczonych barach (11.00-24.00), lista napojów objętych all inclusive dostępna u barmana; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/952383888, www.solmelia.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa del Sol / Costa Tropical

Opis oferty:

Należy do sieci hotelarskiej Sol Melia, znanej ze sprawdzonego poziomu usług. Położony blisko popularnej plaży w najsłynniejszym kurorcie Costa del Sol. Hotel jest otoczony wielkim ogrodem, pomieszczenia recepcyjne i pokoje urządzono w andaluzyjskim stylu. Goście mogą korzystać z udogodnień siostrzanych hoteli tworzących pełen życia wakacyjny kompleks Sol Don Hotels. Znakomity wybór na aktywny wypoczynek z rodziną, a także pełne dobrej zabawy wakacje w gronie przyjaciół.

POŁOŻENIE:

ok. 800 m od centrum TORREMOLINOS, przy nadmorskiej promenadzie ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 5 km od Benalmadeny; w pobliżu znajduje się park rozrywki Tivoli, park wodny Aqualand, kasyno, park Selwo z delfinami i pingwinami; 7 km od lotniska w Maladze, ok. 126 km od lotniska w Granadzie; przystanek autobusowy ok. 20 m od hotelu (ok. 1,4 EUR/centrum).

PLAŻA:

El Bajondillo, publiczna, piaszczysta, ciemny piasek, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, przejście przez ulicę i promenadę, parasole i leżaki płatne (ok. 12,5 EUR/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, razem z sąsiednimi hotelami Don Pedro i Don Marco tworzy kompleks, całkowicie przebudowany i odnowiony zimą 2016/17r., 443 pokoje, jeden budynek, 9 pięter, 6 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja Cordoba - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania z grilla, dwa razy w tygodniu wieczory tematyczne, restauracja Delfin z widokiem na morze - dania w formie bufetu, napoje serwowane, kuchnia międzynarodowa; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; na terenie kompleksu 6 barów - w części Don Pablo bary Patio oraz Pablo przy basenie; 2 sklepiki z pamiątkami, sala telewizyjna; centrum konferencyjne dla 400 osób; taras słoneczny, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą - kawiarenka internetowa (1 EUR/10 min), room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (3 EUR/dzień), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

w całym kompleksie łącznie 6 basenów i 3 brodziki; w części Don Pablo 4 baseny, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, basen główny, słodka woda, ok. 250 m², gł. 1,3-2,1 m, hydromasaż, basen ok. 100 m², gł. 0,7 m, kryty basen, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,8-2,1 m; przy basenach na zewnątrz bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (10 EUR); boisko wielofunkcyjne, siłownia, tenis stołowy, gimnastyka, joga, tai-chi, nauka salsy, łucznictwo, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dyskoteka, sala do animacji dla dzieci, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy (10 EUR), boule, centrum spa Delfinus w hotelu Sol Don Marco (łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, bicze wodne, fizjoterapia, masaże); w pobliżu hotelu: siatkówka plażowa, minigolf, wypożyczalnia skuterów i rowerów; sporty wodne na plaży; ok. 1,5 km od hotelu 18-dołkowe pole golfowe Parador.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w wyznaczonej restauracji; przekąski (11.00-18.00) w wyznaczonych barach; kawa, herbata, desery, lody (11.00-17.30); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych napojów alkoholowych w wyznaczonych barach (11.00-24.00), lista napojów objętych all inclusive dostępna u barmana; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/952383888, www.solmelia.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa del Sol

Informacje Ogólne

Witamy Sol Don Pablo w Torremolinos. Hotel położony jest 50 m od plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Fuengirola (20 km) i Mijas (23 km). Pozostałe miasta: Marbella (45 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, recepcję, winda, salon fryzjerski, klimatyzację, lobby, sklepy i salon. W 9-piętrowym hotelu personel mówi po hiszpańsku i angielsku. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji są 4 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, informacja turystyczna, centrum miasta, postój taksówek, przystanek autobusowy i dworzec kolejowy. Odległość od hotelu: Casino (9 km), Puerto Marina (5 km) i lotnisko AGP (7 km). Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Hotel posiada parking i garaż dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje opiekę medyczną, sejfy, serwis pokojowy, pralnię, usługi opiekunki i kantor. Dostęp do Internetu w sali internetowej i bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, klub dziecięcy, usługi opiekunki i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:30 - 10:30 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka

Sol Don Pablo posiada spa. W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis i fitness. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 2 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, Diners Club, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Warszawa Modlin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 190zł/osobę - 20 kg - 290zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Warszawa Chopin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 20 kg - 150zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo FB - śniadania, obiady, kolacje, napoje płatne dodatkowo


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa del Sol, Hiszpania

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

do centrum Torremolinos ok. 800 metrów, lotnisko w Maladze oddalone ok. 7 km. 

Plaża

do publicznej piaszczystej plaży tylko przez ulicę nadbrzeżną. Leżaki, parasole na plaży za opłatą, przy basenie w cenie.

Wyposażenie

całkowicie wyremontowany hotel oferuje 443 pokoje, 9 pięter. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, restauracja główna "Cordoba", bary, sklep z pamiątkami. Kompleks posiada 9 basenów. Goście mogą korzystać z infrastruktury hoteli Sol don Marco i Sol don Pedro. Hotel akceptuje karty Master, Visa, American Express, Diners. www.melia.com

Dostęp do internetu

WiFi na terenie całego hotelu gratis, kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3D) ok. 24 m2, minibar (za opłatą), klimatyzacja (15.06.-15.09.), sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z wanną i prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon z bocznym widokiem na morze.

Wyżywienie

Z dwoma lub trzema posiłkami: w formie bufetu. Przy rezerwacji dwóch posiłków możliwy wybór pomiędzy obiadem a kolacją.

Sport

strzelanie z łuku, boccia, boisko wielofunkcyjne, tenis stołowy, siłownia (w Sol don Marco). Za opłatą tenis, sporty wodne na plaży.

Wellness

Centrum spa w Sol don Marco: za opłatą podgrzewany basen kryty, łaźnia parowa, masaże, sauna, łaźnia turecka, zabiegi pielęgnacyjne.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Przekąski (hamburgery, kanapki) w godzinach 11:00-18:00. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 11:00-24:00.

Wcześniej = taniej

do 28.02.17 15% zniżki, do 31.03.17 10% zniżki na wyloty od 1.05.17

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 07.05-27.05.17, 04.06-17.06.17, 01.10-21.10.17.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-11 lat: zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Sol Don Pablo
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa del Sol)
Torremolinos na Costa del Sol w Hiszpanii
Fuengirola - Hiszpania, Costa del Sol
Gibraltar, Hiszpania, Costa del Sol
Benalmadena, Costa del Sol, Hiszpania
Mauretańskie Skarby w Granadzie, Hiszpania
Miejscowość Ronda na Costa del Sol
Sewilla, Hiszpania, Costa del Sol
La Cala de Mijas - Hiszpania
Filmy hotelu Sol Don Pablo:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sol Don Pablo:
https://www.youtube.com/watch?v=LZPi__wxV9U
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sol Don Pablo

Wrzesień 2017, pogoda piękna, pokój na 6 piętrze z pięknym widokiem na miasto, morze i ładnie zaprojektowany teren wokół hotelu z licznymi basenami. Pokój czysty, zadbany, klimatyzowany z dużym balkonem, z tv, lodówką i bezpłatnym internetem. 100% satysfakcji z pobytu w tym hotelu. Jedzenie było ok, ale spotykałam się z lepszym. Duży wybór, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Proponuję wynajęcie samochodu, tylko zaznaczam, że problem jest z zaparkowaniem, a parking hotelowy kosztuje 20 euro za dobę. Radzę wynająć coś mniejszego, łatwiej się poruszać i łatwiej zaparkować. W ciągu 15 dni zwiedziliśmy 8 miast, na prawdę jest co oglądać. Trzeba dobrze, wcześniej zaplanować interesujące dla siebie miejsca. Bardzo polecam ten hotel, a Andaluzja jest przepiękna.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu Sol Don Pablo:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Obsługa
    4.3
HolidayCheck
Ocena Sol Don Pablo:
4.4 / 6

Pięknie położony 4 gwiazdkowy hotel 2017-06-22
Szczegóły oceny hotelu Sol Don Pablo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
4 gwiazdki,ale pozostawia duzo do zyczenia 2010-06-07
Szczegóły oceny hotelu Sol Don Pablo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.7

Polecam inny hotel ze wzgelu na wiek hotelu.Porownujac go z innym 4 gwiazdkami juz odwiedzanymi,nies...
więcej

4.1
Udany pobyt z dziećmi 2013-07-02
Szczegóły oceny hotelu Sol Don Pablo:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.5

Byliśmy z dziećmi (9 miesięcy i 4 lata). Hotel duży (kilkaset pokoi) ze wszystkimi tego konsekwencj...
więcej

5.7
Wymuszony wypoczynek 2013-07-30
Szczegóły oceny hotelu Sol Don Pablo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia dla osób aktywnych nastawionych na zwiedzanie i plażowanie.. Dogodne połączen...
więcej

5.9
Hotel wart polecenia, zgodny z opisem 2014-06-24
Szczegóły oceny hotelu Sol Don Pablo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel godny polecenia, zgodny z opisem na oficjalnej stronie. Kuchnia bardzo smaczna, zróżnicowana a...
więcej

5.7
Super wakacje w hotelu 2015-06-30
Szczegóły oceny hotelu Sol Don Pablo:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Wakacje super godne polecenia - hotel w dobrym położeniu czysty z dobrą infrastrukturą basenową w ok...
więcej

5.3

Sol Don Pablo - możliwości zakwaterowania:

Doppelz,Balkon/Terrasse
Doppelz,Balkon/Terrasse
Doppelz,Balk/Ter,seitlich
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os.+2 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Doppelzimmer,Balkon/Terra
Doppelz,Balk/Ter,seitlich
Einzelz,Balkon/Terrasse
Einzelz,Balk/Ter,seitlich
Pokój 2 osobowy Economy z balkonem lub tarasem
EInzelzimmer /Balkon/Terr
Einzelz,Balk/Ter,seitlich
Studio z bocznym widokiem na morze, balkonem lub tarasem
Pok. 1 os.

Sol Don Pablo - Możliwości wyżywienia:


Sol Don Pablo - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sol Don Pablo? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00