cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
  • Hotel Labranda Bahia de Lobos, Fuerteventura
1 / 25
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
28.10 - 11.11
już od 6401 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.12 - 23.12
już od 2502 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Labranda Bahia de Lobos
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Labranda Bahia de Lobos
star 4

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu Labranda Bahia de Lobos:
4.3 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Bahia de Lobos to rewelacyjna wioska wakacyjna, usytuowana w Corralejo, przy głównej ulicy, ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom życia nocnego, aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na miniklub, baseny i brodziki, place zabaw. Sieć hotelowa Labranda gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ogrodzie, w Corralejo, 800 metrów od plaży i 3 km od Parku Naturalnego Las Dunas - jednej z najpiękniejszej plaży na Wyspach Kanaryjskich
  • nowoczesne pokoje, duża ilość barów i restauracji, opcja All Inclusive
  • bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych, wi fi w pokojach bezpłatne

Hotel Labranda Bahia de Lobos w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Bahia de Lobos to rewelacyjna wioska wakacyjna, usytuowana w Corralejo, przy głównej ulicy, ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom życia nocnego, aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na miniklub, baseny i brodziki, place zabaw. Sieć hotelowa Labranda gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ogrodzie, w Corralejo, 800 metrów od plaży i 3 km od Parku Naturalnego Las Dunas - jednej z najpiękniejszej plaży na Wyspach Kanaryjskich
  • nowoczesne pokoje, duża ilość barów i restauracji, opcja All Inclusive
  • bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych, wi fi w pokojach bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 200 m od centrum
  • ok. 750 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niestrzeżony

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

288

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie
  • miniklub: 4-12 lat
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
Płatne
  • masaże
  • piłka nożna
  • tenis

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych

Pokoje

Pokój 2-osobowy Deluxe DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 40 m2
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy Deluxe DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na basen
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski
  • ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „BOTANIC LOUNGE": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, dania wegetariańskie, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „LOBOS BEACH": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, dania wegetariańskie, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby „FARO'S CLUB"
  • bar przy zewnętrznym basenie „COCO LOCO"
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Labranda Bahia de Lobos to rewelacyjna wioska wakacyjna, usytuowana w Corralejo, przy głównej ulicy, ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom życia nocnego, aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na miniklub, baseny i brodziki, place zabaw. Sieć hotelowa Labranda gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w ogrodzie, w Corralejo, 800 metrów od plaży i 3 km od Parku Naturalnego Las Dunas - jednej z najpiękniejszej plaży na Wyspach Kanaryjskich
    • nowoczesne pokoje, duża ilość barów i restauracji, opcja All Inclusive
    • bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych, wi fi w pokojach bezpłatne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

    Opis oferty:

    Zaprojektowany w stylu wioski turystycznej z dwupiętrowymi budynkami to doskonały wybór na rodzinne wakacje. Całkowita modernizacja w 2014 r. i nowocześnie zaaranżowane pokoje to atuty hotelu. Piękny ogród, kilka basenów i dobrze rozwinięte zaplecze sportowe dają wiele możliwości aktywnego wypoczynku. Położony w lubianym kurorcie Corralejo gwarantuje najlepsze warunki do uprawiania sportów wodnych i plażowania na jasnych wydmach malowniczego Parku Naturalnego de Las Dunas. Kolejny atut to bliskość Baku - słynnego parku wodnego, stanowiącego doskonałą alternatywę dla wylegiwania się na plaży lub spędzania czasu na terenie hotelu. Hotel jest całkowicie zmodernizowany, oddany do użytku w grudniu 2014.

    POŁOŻENIE:

    w spokojnej części turystycznej miejscowości CORRALEJO z niewielkim portem, ok. 900 m od centrum, ok. 600 m od parku wodnego Baku (otwarty sezonowo), ok. 200 m od najbliższego sklepu; ok. 40 km od portu lotniczego w Puerto del Rosario; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Park Naturalny de las Dunas de Corralejo).

    PLAŻA:

    Waikiki, publiczna, piaszczysta, ok. 900 m od hotelu, parasole i leżaki płatne; ok. 1,5 km do miejsca, gdzie zaczyna się Park Naturalny de las Dunas de Corralejo z przepiękną piaszczystą plażą i największymi na Wyspach Kanaryjskich wydmami, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., otwarcie po całkowitej modernizacji w grudniu 2014 r., 288 pokoi w kilku dwupiętrowych budynkach, lobby, całodobowa recepcja, 2 restauracje - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja á la carte (za dodatkową opłatą), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; bezpłatny punkt internetowy i internet bezprzewodowy w lobby, parking; udogodnienia dla osób niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 44 m², nowoczesny i komfortowo urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizor, telefon; za opłatą: sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 duże baseny, jeden z wodą słodką, drugi z wodą morską, 1 sezonowo podgrzewany, duży brodzik dla dzieci, sezonowo podgrzewany, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki; tenis stołowy, siłownia, boisko do gry w piłkę nożną, koszykówkę i siatkówkę, kort tenisowy; miniklub (4-12 lat), plac zabaw dla dzieci, programy rozrywkowe dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, jacuzzi, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu; przekąski pomiędzy głównymi posiłkami; lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe (10.30-23.00) w barach na terenie hotelu; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928867143,


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Labranda Bahia de Lobos to rewelacyjna wioska wakacyjna, usytuowana w Corralejo, przy głównej ulicy, ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom życia nocnego, aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na miniklub, baseny i brodziki, place zabaw. Sieć hotelowa Labranda gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w ogrodzie, w Corralejo, 800 metrów od plaży i 3 km od Parku Naturalnego Las Dunas - jednej z najpiękniejszej plaży na Wyspach Kanaryjskich
    • nowoczesne pokoje, duża ilość barów i restauracji, opcja All Inclusive
    • bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych, wi fi w pokojach bezpłatne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Kompleks hotelowy położony w ogrodzie, na obrzeżach kurortu, przy jego głównej ulicy - w okolicy szeroki wybór barów, restauracji i sklepów. Najbliższy przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu. Do lotniska w Puerto del Rosario ok. 40 km.
    Plaża:

    Niewielka, piaszczysta i zatokowa plaża Waikiki ok. 800 m od hotelu. Leżaki i parasole na plaży dodatkowo płatne (ok. 8 Eur/dzień/os). Do Parku Naturalnego Las Dunas (jedne z najpiękniejszych plaż na całych Wyspach Kanaryjskich)ok. 3 km.
    Do dyspozycji gości:

    Hotel całkowicie odnowiony w 2014 r.
    Recepcja, lobby, 2 restauracje bufetowe (1 na śniadania, obiadyi przekąski w ciągu dniai 1 tylko na obiadokolacje), 2 bary, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, 2 strefy basenowe(cicha i z animacjami)baseny ze słoną wodą(w tym 1 podgrzewany zimą) i basen dla dzieci ze słodką wodą (podgrzewany zimą), mini klub, plac zabaw, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów i rowerów, parking. Udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Hotel zapewnia ręcznikibasenowe (depozyt ok. 10 Eur/os).
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania (08:00-11:00), obiady (13:00-15:00), obiadokolacje wdwóch restauracjach (19:00-21:00)serwowane w formie bogatego bufetu. Druga restauracja oferuje 3x w tygodniukolacje tematyczne (meksykańską, azjatycką i kanaryjską).W ciągu dnia serwowane przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w miejscach wyznaczonych przez hotel (10:00-23:00). Na kolacje wymagany jest schludny strój, długie spodnie oraz koszulau Panów.
    Program sportowy i animacyjny:

    Bogaty dzienny program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show. Bezpłatnie: rzutki,korty tenisowe, piłka nożna, koszykówka, siatkówka (możliwy depozyt za sprzęt ok. 10 Eur), zajęcia sportowe typu streching, pilates, zumba, siłownia 1 godzina dziennie gratis (dla dorosłych). Dodatkowo płatne: billard (ok. 2 Eur/gra), masaże, sauna (ok. 8 Eur/wejście/os).
    Internet:

    WiFiw hotelu gratis(250 Kb). Stanowisko internetowe płatne ok. 1 Eur/10 min.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    FUERTEVENTURA

    Atrakcje i wycieczki lokalne

    Gran Tour Fuertevenura
    Pełna wrażeń całodniowa wycieczka objazdowa po wyspie. Odwiedzimy wioskę rybacką Ajuy, ze słynną czarną wulkaniczną plażą. Spacer wzdłuż najstarszych skał wysp kanaryjskich zaprowadzi nas do czarnej jaskini. Kolejny punkt naszej wycieczki to wizyta w pierwszej stolicy wyspy - urokliwym miasteczku Betancuria. Złożymy również wizytę na rodzinnej koziej farmie, gdzie spróbujemy serów kozich, dżemu z kaktusa, kanaryjskiego rumu miodowego oraz pikantnego sosu mojo rojo. Po spotkaniu ze słynnymi rzeźbami Guanczów, w trakcie obiadu wliczonego w cenę wycieczki, czeka nas kolejna część kanaryjskiej uczty kulinarnej. Następnie zatrzymamy się na plantacji aloesu i dowiemy, jak powstają naturalne kosmetyki. Zwieńczeniem pełnego wspaniałych widoków dnia, będzie czas wolny na krótki spacer na wydmach las Dunas de Corralejo. Wycieczka z polskim przewodnikiem. CENA: ok. 48 EUR/os dorosła, ok. 28 EUR/dziecko do 11 lat.
    Lanzarote
    Całodniowa wycieczka na najbardziej fascynującą, wulkaniczną wyspę archipelagu Wysp Kanaryjskich.Zaczniemy od Parku Narodowego Timanfaya - terenu ogromnych erupcji wulkanicznych z XVIII wieku. Przejedziemy autokarem przez słynną, 14-kilometrową Trasę Wulkanów poprowadzoną po zastygłej lawie i weźmiemy udział w trzech pokazach geotermicznych, pokazujących jak gorąca jest jeszcze lawa. W programiewizytai czas na zdjęcia przy jeziorku El Golfo. W regionie La Geria czeka nas degustacja wulkanicznego wina. Przejedziemy przez Dolinę Tysiąca Palm oraz zatrzymamy się na malowniczym punkcie widokowym. Następnie odwiedzimy Jameos del Agua, czyli jaskinię z lawy stworzoną w tunelu wulkanicznym przez lokalnego artystę - Césara Manrique - miejsce zaskakujące i idealne na relaks.Na typowy kanaryjski lunch udamy się do restauracji zbudowanej tuż obok jednego z dzieł tego artysty. Wycieczka z polskim przewodnikiem. CENA: ok. 93 EUR/os dorosła, ok. 5,50 EUR/ dziecko do lat 3, ok. 47 EUR/dziecko do 11 lat.
    Oasis Park Fuerteventura
    Wizyta w olbrzymim parku zoologicznym z atrakcjami to świetna zabawa dla małych i dużych. W trakcie całodziennego pobytu w parku można zobaczyć ponad 3 000 zwierząt reprezujących 230 gatunków. Podczas wizyty warto obejrzeć zachwycające pokazy zwierząt (lwy morskie, papugi, gady oraz dzikie ptaki) oraz największy ogród kaktusowy na terenie Europy. Dla najmłodszych przygotowano place zabaw, a dla wszystkich restauracje serwujące lokalne potrawy. Dla Państwa wygody codziennie sprzed hotelu odjeżdża bezpłatny autobus do parku. Dla zainteresowanych są dodatkowo płatne atrakcje: interakcje z lemurami, przejażdżki na wielbłądach oraz pływanie z lwami morskimi. CENA: ok. 35 EUR, ok.30 EUR senior 60+, ok.21 Eur dzieci 4-11 lat
    Tajemnicza Cofete
    Kameralna wyprawa na dziki półwysep Jandia i plażę Cofetę. Na trasie malownicze punkty widokowe, niesamowita plaża Cofete (czas wolny na plażowanie), historia tajemniczej willi Gustava Wintera. Niezapomniane widoki gwarantowane. Polski przewodnik. CENA: ok. 68 EUR/os.
    Lobos Catamaran
    Rejs katamaranem z portu w Corralejo na uroczą bezludną wysepkę Lobos. W trakcie rejsu przerwa na skoki do wody i snorkelling. Na pokładzie łodzi lunch, przekąski i napoje wliczone w cenę. Około 3-godzinny pobyt na wyspie - czas na kąpiele morskie i słoneczne, na bardziej aktywnych czekają szlaki spacerowe. CENA: ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 EUR/dziecko do 11 lat.
    Rejs jachtem pod polską banderą
    Zapraszamy na ekskluzywny rejs jachtem żaglowym pod polską banderą. Kameralne, max. 8-osobowe grupy, polska załoga i możliwość zdobycia pierwszych szlifów żeglarskich są gwarantem niezapomnianej przygody! Podczas 3,5-godzinnego rejsu będziemy podziwiać dzikie krajobrazy południowego wybrzeża wyspy, zakosztujemy kąpieli i snorkelingu na otwartym morzu, a także będziemy poszukiwać delfinów oraz żółwi w ich naturalnym środowisku. W cenie: transfer do portu w Morro Jable, napoje alkoholowe (wino, piwo) i bezalkoholowe, posiłek w formie tapas, czyli hiszpańskich przekąsek oraz sprzęt do snorkelingu. Wycieczka dla hoteli z Costa Calma i Morro Jable. Cena: ok. 69Eur/os. dorosła, ok. 39Eur/dziecko.
    REJS SAIL&DREAM
    Zakupy i relaks w najpiękniejszych zakątkach wyspy Lanzarote na wyciągnięcie ręki! Przeprawa statkiem do Mariny Rubicón, gdzie odbywa się tradycyjny targ kanaryjski. Doskonała okazja do zakupienia ręcznie robionych ubrań, biżuterii, czy pamiątek, w malowniczej scenerii portowego miasteczka tętniącego życiem, bądź też do zaznania uroków lokalnych kawiarni i barów. Następnie rejs luksusowym katamaranem w okolice najpiękniejszych plaż Lanzarote - playas de Papagayo. Na pokładzie klimatyczna muzyka, open bar (sangria, mojito, piwo, napoje bezalkoholowe), świeżo przygotowana paella, owoce. Szansa na kąpiele słoneczne i morskie w krystalicznych wodach południowego wybrzeża, skorzystanie z dryfującego materaca, kajaków, masek do snorkelingu. W cenie wycieczki: transport do portu w Corralejo, lunch, open bar, kajaki, sprzęt do snorkelingu. Cena: ok. 59Eur/os. dorosła, ok. 35Eur/dziecko.
    ACUA WATER PARK
    Park wodny o powierzchni ponad 25.000m2 to gwarancja niezapomnianej zabawy dla całej rodziny! Liczne atrakcje takie jak zjeżdżalnie, basen ze sztuczną falą, animacje i mini klub dla dzieci nie pozwolą się nikomu nudzić. Dodatkowo park oferuje bogatą ofertę gastronomiczną . W cenie wycieczki: transport autobusem, bilet do parku, animacje, mini klub. Dodatkowo płatne: szafki do przechowywania rzeczy. Cena z Caleta de Fuste - ok. 32 euro/os. dorosła, 26 euro/dziecko. Cena: ok. 25Eur/os. dorosła, ok. 19Eur/dziecko.
    Fuerta na dwóch kółkach
    Poznaj Fuerteventurę z innej perspektywy - zapraszamy do aktywnego zwiedzania podczas wycieczek rowerowych! Do wyboru trasa 3-godzinna w okolicach Corralejo lub 5-godzinna prowadząca do malowniczej wioski surferów El Cotillo. Cena: od 49Eur/os. (w zależności od wybranej trasy)
    Pakiet Fuerteventura kompletna" dla hoteli z Caleta de Fuste. Przy zakupie dwóch wycieczek - Gran Tour i Tajemncze Cofete - pozwalających całościowo poznać największe atrakcje Fuerteventury - promocyjna cena w pakiecie wynosi ok. 90 Euro/os. dorosła.
    Dla aktywnych

    Raj dla surferów i kite/wind surferów
    Fuerteventura, nazywana Hawajami Europy, znana jest z fantastycznych warunków do uprawiania sportów wodnych. Najlepsze miejsca dla surferów znajdują się w Corralejo, El Cotillo i La Pared. Wielbiciele kite'a i windsurfingu odnajdą swoje miejsce na plaży Sotavento, na której każdego roku odbywają się Mistrzostwa Świata w Kite i Windsurfingu.
    Trekking
    Księżycowe krajobrazy, doliny i wąwozy, urokliwe kanaryjskie miasteczka, nadmorskie szlaki - Fuerteventura zaskakuje ilością tras o różnym poziomie trudności. Warto wybrać się na najwyższy szczyt Fuerteventury - Pico de la Zarza, z którego można zobaczyć zarówno zachodni, jak i wschodni brzeg oceanu.
    Przyroda

    Wydmy w Corralejo
    Zachwycające i piaszczyste wydmy przechodzące w szerokie i długie plaże stanowią Park Naturalny Las Dunas oraz jedną z wizytówek Fuerteventury.
    Plaża Sotavento
    Uznawana za najpiękniejszą plażę Fuerteventury - ponad 9- kilometrowa, z drobnym piaskiem i płytkimi lagunami które tworzą malowniczą i bardzo fotogeniczną scenerię. Płytkie, bezpieczne zatoczki docenią rodziny z dziećmi oraz adepci wind i kitesurfingu.
    Aloe Vera Finca
    Wizyta na tej plantacji aloesu pozwoli zobaczyć odmianę Barbadensis Miller, której właściwości kojące znane są już od tysięcy lat. Kosmetyki z aloesu to jeden z najbardziej znanych produktów eksportowych wyspy.
    Relaks

    Corralejo
    Corralejo to z pewnością najbardziej rozrywkowe miasteczko wyspy. Warto wpaść na koncert na żywo do Rock Cafe czy na tańce do Waikiki lub Kiwi. Lody gofio to niewątpliwie wizytówka wyspy - można je zjeść w małej kawiarni Secreto del Sur. Bliskość wydm, czyli największej piaskownicy wyspy, pozwala połączyć odpoczynek i plażowanie z uprawianiem sportów - surfingu, windsurfingu czy kite'a.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "
    Inne

    Wiadomości ogólne Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas Minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego.
    Język urzędowy
    hiszpański
    Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Wyloty: Z Warszawy, Katowic oraz Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Fuerteventura To najszybciej rozwijająca się turystycznie spośród Wysp Kanaryjskich. Druga co do wielkości po Teneryfie jest niemal bezludna, na 1660 km kw. mieszka niespełna 100 tys. osób. To istny raj dla miłośników plażowania i amatorów kite i windsurfingu, surfingu - wczasy tu i klimat Fuerteventury stwarzają wyśmienite warunki do uprawiania tych sportów, a na Playa de Sotavento de Jandia odbywają się co roku mistrzostwa świata.
    Corralejo Położona na północy wyspy miejscowość jest swoistą mieszanką turystycznego kurortu i hiszpańskiego małego miasteczka. Stąd najbliżej na sąsiednią Lanzarote (tylko 30 min. promem) i do słynnych wydmowych plaż. Miasteczko oferuje wiele turystycznych atrakcji a jego stara część ma niepowtarzalny urok.
    Caleta de Fuste Najmłodszy, niewielki kurort wyspy, położony najbliżej lotniska. Poszukiwacze nocnego życia znajdą tu bary, a amatorzy kuchni kanaryjskiej porządne restauracje serwujące specjały lokalnej kuchni. Szeroka, zatokowa plaża zachęca do kąpieli.
    Costa Calma Miejscowość wybudowana na początku ciągnących się kilkanaście kilometrów plaż, które same w sobie są niezwykłą atrakcją dla osób lubiących wypoczynek w słońcu i uprawiających windsurfing i kitesurfing. Sklepy restauracje i bary zapewniają rozrywkę na wieczory.
    Jandia Na najbardziej na południe wysuniętym fragmencie wyspy znajduje się jeden z popularniejszych kurortów na wyspie. Piękne długie plaże z białym piaskiem i liczne hotele powodują, że miejscowość szybko się rozwija. Powstają sklepy, kawiarnie, restauracje więc na pewno nie można się tu nudzić.
    Majanicho Mała wioska rybacka położona na północy Fuerteventury, z dziką plażą. Miejsce idealne dla wszystkich tych, którzy szukają wypoczynku z dala od głośnych kurortów.
    Naturyzm na plażach Fuerteventury Naturyzm jest na wyspie bardzo popularny i na każdej plaży można spotkać jego zwolenników.
    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.
    Uwagi do przelotu

    uwagi do przelotu


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Mapa Hotelu Labranda Bahia de Lobos
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
    Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
    Fuerteventura - Costa Calma
    Morro Jable na Fuerteventura
    Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
    Cofete Beach na Fuerteventurze
    Corralejo na wyspie Fuerteventura
    Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
    Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Labranda Bahia de Lobos

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Bahia De Lobos super połozony hotel na wyciągnięcie centrum Corrralejo. Nasze dzieci świetnie się bawiły na basenie i w miniklubie. Apartamenty odnowione nie mam nic do zarzucenia. Polecam przyzwoity naprawdę hotel na Teneryfie.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.0
    polecam

    Fajny hotel położony w Corralejo. Dobry standard, widać że hotel był odnowiony, ładne pokoje i dobre jedzenie. Hotel Bahia de Lobos polecił mi kolega też był zadowolony.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Labranda Bahia de Lobos:
    5 / 6

    Fuerteventura w marcu 2018-03-17
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Bardzo fajny hotel jak na swoje gwiazdki 2011-04-27
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Lokalizacja bardzo fajna, przy głównej ulicy-promenadzie, blisko sklepów, wyporzyczalni samochodów,d...
    więcej

    5.5
    Hotel Bahía de Lobos 2015-03-20
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    dobry hotel , zentralne polozenie daje mozliwosc wieczornych spacerow , pokoje przestronne z duzym ...
    więcej

    5.4
    Średnio zadowoleni jak na wydaną kwotę... 2015-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.3
    Czysty, odnowiony hotel w centrum miasta 2015-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Dobry hotel 2015-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Hotel położony w centrum Corralejo w niewielkiej odległości od sklepów, barów i restauracji. W odleg...
    więcej

    5.1
    Cudowne 2 tygodnie w Bahia de Lobos 2016-01-01
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel zasługuje naprawdę na bardzo dobrą opinię, spędziliśmy w nim cudowne 2 tygodnie (pobyt listopa...
    więcej

    5.4
    Lato - zimą 2016-04-12
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel warty polecenia 2016-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Labranda Bahia de Lobos:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      6.0

    Fajny hotel, miła obsługa ,pokój bardzo fajny ,duży i czysto.... śniadania monotonne przydałoby się ...
    więcej

    5.0

    Labranda Bahia de Lobos - możliwości zakwaterowania:

    1 os. standard
    1 os. standard z widokiem na basen
    2 os. standard
    2 os. standard z widokiem na basen
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy

    Labranda Bahia de Lobos - Możliwości wyżywienia:


    Labranda Bahia de Lobos - miasta wylotu:


    Labranda Bahia de Lobos - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Labranda Bahia de Lobos? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00