cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
  • Hotel Residence Piz Aot, Paganella
1 / 14
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.12 - 08.12
już od 385 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.12 - 16.12
już od 385 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Residence Piz Aot
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Residence Piz Aot
star 4

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Residence Piz Aot:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Residence Piz Aot:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 grudnia 2018

Hotel Residence Piz Aot w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w cenie
  • pralnia: płatna
  • garaż: 1 miejsce/apartament w cenie

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

13

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie w godz. 15:00 - 20:00, wykwaterowanie w godz. 8:00 - 10:00
  • taksa klimatyczna: płatna na miejscu, ok. 1,20 €/os./dzień, obowiązuje gości od 14. r.ż.
  • hotel akceptuje zwierzęta domowe: psy, 1 zwierzę/apartament w cenie, wymagana rezerwacja 
  • w cenie najmu: prąd, woda, pościel i ręczniki, sprzątanie końcowe; należy przywieźć ze sobą: ściereczki kuchenne
  • wymagana kaucja: ok. 100 €, płatna na miejscu 

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa
  • jacuzzi

Pokoje

Apartament APX1
  • 1-6 os.
  • ok. 47 m2
  • 2 sypialnie
  • pokój dzienno-sypialny
  • aneks kuchenny
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Apartament APX2
  • 1-8 os.
  • ok. 93 m2
  • 3 sypialnie
  • pokój dzienno-sypialny
  • aneks kuchenny
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

Bez wyżywienia Wyżywienie we własnym zakresie.

W okolicy

  • w miasteczku Mezzana
  • ok. 50 km od stacji kolejowej 
  • czas dojazdu z lotniska ok. 130 min

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Dolomity, Włochy

Ski info

Gwarancja śniegu!Wyciąg: ok. 1 km (Marilleva 900)Skibus: przed obiektem (w cenie)Trasa biegowa: ok. 1 kmWypoż. sprzętu: ok. 400 mNarciarnia: w obiekcie

Położenie

spokojne, na skraju miejscowości, ok. 300 m od centrum.

Wyposażenie

zadbana rezydencja z 13 mieszkaniami. Winda. Recepcja w hotelu Monte Giner ok. 300 m.

Zakwaterowanie (A)

prysznic, WC, tel., TV sat., wnęka kuchenna (lodówka, k. gaz. z 4 palnikami, ekspres do kawy), miejsce do spożywania posiłków, suszarka. WLAN gratis. F6F: m. trzypokojowe dla 6 os. (ok. 50 m kw.). Pokój dzienny z rozkładaną kanapą. 1 pokój z dwoma łóżkami i pokój z łóżkiem piętrowym. Maks. liczba osób nie może zostać w ten sposób przekroczona.

W cenie najmu

prąd, woda, gaz, ogrzewanie, pościel (zmiana 1 x na tydzień), ręczniki wymieniane 2 x na tydzień, ściereczki.

Do zapłacenia na miejscu

kaucja ok. 100 EUR. Sprzątanie końcowe ok. 50 EUR (obligatoryjnie). 

Opłata klimatyczna

ok. 1,20 EUR/dzień/os. od 14 lat.

Parkowanie

parking i garaż w cenie.

Zwierzę domowe

tak (1), w cenie (wymagana rezerwacja).

Początek/koniec najmu

15-20:00/10:00.

Wcześniej = taniej (A)

5% zniżki przy rez. do 10.11 (nie łączy się z innymi zniżkami).

N Plus

Zniżki na skipass dla dorosłych i młodzieży: (od 3 dni) "Folgarida/Marilleva", "Folgarida/Marilleva/Pejo z 2-dniowym Skiarea" lub "Campiglio Dolomiti Brenta": ok. 5% (oprócz 29.12-4.01), ok. 35% zniżki w terminie 1.12-22.12 i 30.03-6.04, ok. 10% w terminach 22.12-28.12, 5.01-19.01 i 26.01-2.02, ok. 15% w terminie 16.03-23.03, ok. 20% w terminie 23.03-30.03. Zniżki na skipassy dostępne są w punkcie sprzedaży (kasie). 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

brak

Region

Val di Sole/Trentino/Włochy

Atuty

Wi-Fi - gratis, terminy Free Ski, zniżka na karnety

Położenie

na wysokości ok. 940 m n.p.m., ok. 700 m od centrum miejscowości Mezzana w Dolinie Val di Sole we włoskim Trydencie

Wyciągi narciarskie

do najbliższego wyciągu Marilleva 900, połączonego z trasami i wyciągami Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (Folgarida-Marilleva-Madonna di Campiglio-Pinzolo) ok. 1,5 km. Przystanek skibusa (gratis) znajduje się ok. 200 m od obiektu (kursuje do Marilleva 900)

Wyposażenie

winda, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (1 auto/apt. w cenie). Obiekt posiada 3 piętra i składa się z 13 apartamentów

Internet

tak (Wi-Fi - gratis)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard, Maestro)

Sport i relaks

centrum wellness w hotelu Monte Giner (oddalonym o ok. 500 m, czynne w wyznaczonych godzinach i w miarę wolnych miejsc, wstęp za opłatą - 10 euro/os.) - basen, hydromasaż, sauna fińska, łaźnia turecka, Kneipp; zabiegi kosmetyczne i masaże (na zapytanie, dodatkowo płatne)

Szkolenie narciarskie Val di Sole/Marilleva 1400 lub Folgarida

w terminach 13.01-22.02.2019 proponujemy (dodatkowo płatne) 6-dniowe grupowe szkolenia narciarskie na wszystkich poziomach zaawansowania dla dzieci od 4 lat, młodzieży i dorosłych - 2,5 h dziennie i dla jeżdżących w stopniu min. podstawowym dzieci 6-12 lat - 4,5 h lub 5,5 h dziennie. (Uwaga! w Marillevie nie prowadzimy szkoleń na poziomie 0 dla dzieci, zajęcia dla początkujących odbywają się w Folgaridzie). Fakultatywna dopłata przy rezerwacji. Szczegóły i ceny na stronie www - Szkolenia narciarskie - info

Apartament BILO dla 3-4 osób

(ok. 35 m2), składa się z sypialni z łóżkiem małżeńskim, pokoju dziennego z podwójną rozkładaną sofą wraz z aneksem kuchennym w pełni wyposażonym (naczynia, sztućce, kuchenka, lodówka, zmywarka do naczyń). Łazienka z WC; TV-sat., telefon. Część apartamentów posiada balon

Apartament TRILO dla 4-6 osób

(ok. 45-47 m2), składa się z dwóch sypialni (w jednej łóżko małżeńskie, w drugiej łóżko piętrowe), pokoju dziennego z podwójną rozkładaną sofą wraz z aneksem kuchennym w pełni wyposażonym (naczynia, sztućce, kuchenka, lodówka, zmywarka do naczyń). Łazienka z WC; TV-sat., telefon. Część apartamentów posiada balkon

Apartament QUADRILO dla 6-8 osób

(ok. 75-93 m2), składa się z trzech sypialni (możliwe łóżka małżeńskie i łóżka piętrowe), pokoju dziennego z podwójną rozkładaną sofą wraz z aneksem kuchennym w pełni wyposażonym (naczynia, sztućce, kuchenka, lodówka, zmywarka do naczyń). Dwie łazienki z WC; TV-sat., telefon. Część apartamentów posiada balkon

Pieski

tak (małe, na zapytanie)

Kategoria lokalna

brak

Świadczenia

7 noclegów, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Dopłaty

Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

W cenie

prąd, woda, ogrzewanie, bielizna pościelowa i ręczniki

Obowiązkowa opłata na miejscu

kaucja zwrotna 100 euro/apt.; końcowe sprzątanie - 50 euro/apt. BILO i TRILO, 60 euro/apt. QUADRILO (aneks kuchenny należy posprzątać we własnym zakresie, śmieci należy wyrzucić, lodówkę i zmywarkę opróżnić lub zostanie pobrana dodatkowa opłata - 70 euro/apt); taksa klimatyczna 1,20 euro/os./dzień (płatna powyżej 14 roku życia)

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 15.00-22.00 (nie gwarantujemy zakwaterowania w nocy, odbiór kluczy w Hotelu Monte Giner - adres podany na voucherze), wyjazd - do godz. 10.00

Autokar

przejazd komfortowym autokarem (klimatyzacja, WC, bar, video), warunki przewozu, cennik, program i rozkład jazdy na stronie organizatora

Oferta Free Ski

W terminach 01- 23.12.2018, 16-24.03.2019, 23-31.03.2019, 30.03-14.04.2019 karnet 6-dniowy Folgarida-Marilleva w cenie. W dniu rezerwacji istnieje możliwość dopłaty do karnetu Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (obejmuje Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - w terminie 16-24.03.2019 - 290 zł/os., w terminie 23-31.03.2019 - 210 zł/os.W dniu rezerwacji istnieje również możliwość dopłaty do karnetu Superskirama Adamello Brenta w terminach 01-23.12.2018 oraz 07-14.04.2019 - 100 zł/os., w terminie 30.03-07.04.2019 - 175 zł/os.; wymagane zgłoszenie przy rezerwacji

Uwaga

W pozostałych terminach na podstawie vouchera Otium w kasach zniżka na karnety Folgarida-Marivella, SkiArea, (FM, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - 5% na osobę Dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis na 1 karnet dla osoby dorosłej)


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Rainbow

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Obiekt dogodnie usytuowany niedaleko (ok. 400 m) centrum miasteczka Mezzana, gdzie znajdują się sklepy, bary i restauracje. Do najbliższego wyciągu narciarskiego Marilleva 900 około 1000 m (z dostępem do terenów narciarskich Folgarida/Marilleva i Madonna di Campiglio - łącznie 143 km tras). Bezpośrednio przed hotelem znajduje się przystanek ski-busa, który zabiera narciarzy do wyciągu Marilleva 900 oraz na dalej oddalone stoki (m.in. rejon Tonale - 100 km tras i rejon Pejo - 15 km tras). Konieczność uiszczenia obowiązkowej opłaty za podatek turystyczny bezpośrednio w hotelu ok. 1,00 EUR/os./dzień (nie dotyczy dzieci poniżej 14 roku życia).
Do dyspozycji gości:
Recepcja w hotelu Monte Giner (ok. 250 m), winda, Internet wi-fi (bezpłatnie), przechowalnia sprzętu narciarskiego, bezpłatny parking i garaż.
Pokoje:
Pokój typu Studio (2 pokoje):
komfortowe, 2-pokojowe studio, maksymalnie dla 4 osób. Wyposażone w łazienkę (wc, prysznic), aneks kuchenny (lodówka, kuchenka gazowa, ekspres do kawy) z miejscem do spożywania posiłków oraz telefon i Tv-sat. Pościel i ręczniki na wyposażeniu. Obowiązuje zwrotna kaucja ok. 100 EUR (za studio).
Wyżywienie:
SC
: we własnym zakresie
Program sportowy i animacyjny:
Odpłatnie
: wellness center w Hotelu Monte Giner****.
Kategoria lokalna:
***
Strona www:
http://www.hotelmonteginer.com/en/residence-piz-aot.php

Program

Impreza WSS (PRZELOT SAMOLOTEM)
Dzień 1
Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow Tours na wybranym lotnisku na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na r.pl/rozklady. Transfer do wybranego hotelu, w czasie którego dla osób które uiściły zaliczkę zostaną rozliczone ski passy. Zakwaterowanie czas wolny.
Dzień 2 - 7
Pobyt w wybranym hotelu.
Dzień 8
Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu. Transfer na lotnisko. Wylot do Polski.
Uwagi do programu
Dzieci do 14 roku życia mają obowiązek jazdy w kaskach. Aby skrócić czas przejazdu możliwy transfer z przesiadką.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
impreza WSX: przelot samolotem w jedną stronę i przejazd autokarem (WC, klimatyzacja, bar, video) 7 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie (zgodnie z ofertą), transfery lotnisko-hotel-lotnisko, opiekę polskiego rezydenta oraz ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, TK, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
karnetu narciarskiego, ubezpieczenia TU Europa PAKIET SPORT, napojów do obiadokolacji, dodatkowych posiłków nie wymienionych w ofercie oraz innych wydatków osobistych. Rekomendujemy wykupienie dodatkowego ubezpieczenia TU Europa PAKIET SPORT dotyczącego ryzyk związanych z rekreacyjnym uprawianiem m.in. narciarstwa i snowboardu. Więcej informacji w sekcji Przeczytaj Koniecznie oraz w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia TU Europa dla Klientów Rainbow.

Inne

W regionie:

Val di Sole
Nazwa mówi sama za siebie - Dolina Słońca zawdzięcza to miano 256 dniom słonecznym w ciągu roku. Ciągnie się na długości ok. 50 km od miasteczka Cles na wschodzie do Przełęczy Tonale na zachodzie, położona jest pomiędzy masywami: Brenta, Ortler i Adamello. Główne ośrodki narciarskie to: Marilleva - Folgarida, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale z lodowcem Presena, Ponte di Legno - Temu, Pejo, Paganella.
Marilleva - Folgarida
Powstała z połączenia kiedyś 2 osobnych stacji, a obecnie to łącznie ok. 53 km tras. Wysokość 1300 - 2180 m n.p.m. Ze szczytu rozciąga się wspaniały widok na masyw Brenta i Adamello. Dominują trasy łatwe 25 km i średnie 21 km. Najdłuższa trasa Azzurra Folgarida - 3 km, różnica poziomów 550 m, łatwa. Najtrudniejsza trasa N1 Nera Folgarida - 1 km, różnica poziomów 550 m. Snowpark Primi Passi dla początkujących. Tereny do jazdy w puchu, np.: Orso Bruno - Malghette, Cogolo - Rabbi. Narciarstwo biegowe - łącznie 50 km tras, najdłuższa trasa Marilleva 900, 7 km, średnia, 890 - 935 m.
Madonna di Campiglio
Jedna z najsłynniejszych stacji narciarskich, nie tylko ze względu na walory tras, ale także miasteczko, które stało się mekką celebrytów, wytwornych butików, gospodarzem zawodów Pucharu Świata. Wysokość 1550 - 2550 m n.p.m. Łącznie 90 km tras, dominują średnie 60 km i łatwe 20 km. Najdłuższa trasa Groste - 7 km, różnica poziomów 1000 m, łatwa. Najtrudniejsza trasa Spinale Direttissima - 1,9 km, różnica poziomów 600 m (65% nachylenia). Dla doświadczonych narciarzy polecamy zjazd trasą FIS 3-Tre gdzie odbywają się zawody Pucharu Świata w narciarstwie alpejskim mężczyzn (uznawana za jedną z 10-ciu najpiękniejszych tras we Włoskich Alpach). Snowpark na Passo Groste na mistrzowskim poziomie. Tereny do jazdy w puchu, np.: Val Gelada, Serodoli, Cima Roma, Lago di Tovel. Narciarstwo biegowe - łącznie 21 km tras, najdłuższa trasa (tor Pucharu Świata) - 10 km, średnia, 1575 - 1645 m. Ekspozycja stoków wschód - zachód, poranek proponujemy spędzić na Madonnie, a po południu przenieść się na Passo Groste, dzięki czemu zawsze będzie towarzyszyć nam słońce.
Pinzolo
Nieco odizolowany ośrodek, z trudniejszymi trasami niż Madonna di Campiglio. Polecamy dla narciarzy którzy lubią poszaleć na pustym stoku. Wysokość 800 - 2100 m n.p.m. Łącznie 26 km tras, dominują średnie 18 km, łatwe 5 km. Najdłuższa trasa Pista Rododendro - 4,8 km, średnia, różnica poziomów 600 m. Najtrudniejsza trasa Pita Competition - 1,3 km, różnica poziomów 300 m. Snowpark "Brentapark" dla początkujących i zaawansowanych. Dzięki nowo wybudowanej kolejce gondolowej Pinzolo Campiglio Express (4,7 km długości, czas przejazdu 16 min.) możliwość przejazdu na stoki Madonny di Campiglio.
Adamello Ski: Tonale z lodowcem Presena, Ponte di Legno - Temu
Doinwestowany, wysoko położony i zróżnicowany region powstały dzięki połączeniu 3 stacji narciarskich. Piękne widoki! Wysokość 1121 - 3000 m n.p.m. Łącznie 100 km tras: średnie 59 km i trudne 21 km. Passo Tonale 1883 - 2585 m, łącznie 66 km tras: średnie 33 km, łatwe 20 km. Ponte di Legno - Temu 1121 - 2120 m, łącznie 30 km tras: średnie 25 km, trudne 5 km. Lodowiec Presena 2585 - 3000 m, łącznie 4 km tras: trudne 3 km, średnie 1 km. Najdłuższe trasy: Passo Tonale Alpino - 4,5 km, średnia, różnica poziomów 725 m i Ponte di Legno - Temu Angelo - Corno d'Aola - 3,7 km, trudna, różnica poziomów 278 m. Najtrudniejsze trasy Passo Tonale Paradiso - 3 km, różnica poziomów 737 m (uznawana za jedną z 10 najpiękniejszych tras we Włoskich Alpach), Ponte di Legno Corno d'Aola - 2,7 km, różnica poziomów 650 m, Lodowiec Presena Presena Sinistra - 1 km, różnica poziomów 278 m. Organizujemy bezpłatne ski safari do Passo Tonele z możliwością jazdy na lodowcu Presena 1 raz w tygodniu.
Pejo
Warto wybrać się do tego uzdrowiska ze źródłami termalnymi na dzień odpoczynku od nart. Jako ośrodek narciarski polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na szerokie i średnio trudne trasy, a także małą liczbę turystów. Wysokość 1200 - 2400 m n.p.m. Łącznie 15 km tras: średnie 8 km, łatwe 3 km.
SKI INFO:
Tereny narciarskie:
900-2600 m n.p.m. + Lodowiec Presena 3069 m n.p.m.
Długość tras:
380 km (w tym połowa sztucznie naśnieżanych)
Trasy łatwe:
92 km
Trasy średnie
: 230 km
Trasy trudne
: 60 km
Wyciągi
: 109 o łącznej przepustowości 183.300 os./ godz.
Sezon narciarski:
grudzień-maj Brak możliwości zjazdów na tzw. snow bike.
Karnety:
- Skipass Folgarida - Merilleva - 159 - 187 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida i Marilleva. - Skipass Folgarida - Marilleva, Pejo i 2 dni Skiarea -191 -219 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Mrilleva, Pejo, 2 dni Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta. - Skipass Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta - 212 - 247 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo. - Skipass Superskirama - 220 - 257 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Mrilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale, Pejo, Monte Bondone, Paganella i Folgaria Lavarone (karnet na ski safari).
Zniżka na karnet
Istnieje
możliwość zakupu karnetu ze zniżką maksymalnie do 3 dni przed rozpoczęciem imprezy. Po upływie tego terminu nie ma możliwości zakupu, zwrotu ani wymiany karnetu. Dzięki umowie z regionem Val di Sole jesteśmy w stanie zaproponować zakup karnetu ze zniżką do 30 EUR. Przy rezerwacji w systemie należy zadeklarować chęć zakupu karnetu ze zniżką (zaliczka 50 zł). Pozostałą część kwoty Klienci dopłacają w GOTÓWCE w EURO u naszego przedstawiciela przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku przed wylotem do Włoch. Otrzymają wówczas imienny voucher, któryw kasie przy wyciąguwymieniany jest na imienny karnet.

Wycieczki lokalne

Ski safari
Dla chętnych możliwość rezerwacji (ok. 5 EUR/ os.) u rezydenta ski safari - wyjazd do ośrodka narciarskiego Passo Tonale i na lodowiec Presena, obejmuje transfer do ośrodka w 2 strony. Wyjazd do potwierdzenia u rezydenta w zależności od liczby chętnych (min. 10 osób) oraz warunków pogodowych. Aby skorzystać z wyjazdu należy posiadać karnet Super Skirama Dolomiti.

Wizy

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Mezzana

OPIS

Położony 11 minut spacerem od centrum miejscowości Mezzana, apartament Residence Piz Aot oferuje niedrogie noclegi.
Residence Piz Aot jest położony w sąsiedztwie ośrodka narciarskiego Val di Sole, w którym do dyspozycji jest 70 km tras narciarskich.
Centrum miasta Mezzana znajduje się 11 minut spacerem od obiektu Residence Piz Aot. Lotnisko Lotnisko Bolzano leży 91 km od obiektu.

W CENIE

Pościel Koszty prądu Koszty gazu Koszty ogrzewania Parking Ręczniki Koszty wody Strefa Wi-Fi Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Sprzątanie końcowe (nie dotyczy kuchni, kuchnia powinna być posprzątana przez gości, w innym wypadku zostanie naliczona dodatkowa opłata) - sprzątanie końcowe- 50 - 60 euro/apartament Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 659 m. Wyciągi - 1.4 km.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

REKREACJA I SPORT

ogród, organizacja pieszych wycieczek.

USŁUGI HOTELOWE

winda.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.


Mapa Hotelu Residence Piz Aot

Opinie o Hotelu Residence Piz Aot

Residence Piz Aot - możliwości zakwaterowania:

Apartament trzypokojowy prysznic WC balkon
Apartament
Apartament
bilo 4
Apartament BILO 3 os.
Apartament BILO 4
quadrilo 8
Apt quadrilo dla 6 os
Apartament 7 osobowy Quadrilo
Apartament 8 osobowy
trilo 6
Apartament TRILO 4
Apartament TRILO 5
Apartament TRILO 6

Residence Piz Aot - Możliwości wyżywienia:


Residence Piz Aot - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Residence Piz Aot? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00


  • ŚPIESZ SIĘ!Zostały ostatnie
    wolne miejsca
  • Zobacz opinie