cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
  • Hotel Hotel Vittoria, Paganella
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.12 - 06.12
już od 1173 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.03 - 31.03
już od 1173 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel Vittoria
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Hotel Vittoria
star 4

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Hotel Vittoria:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Vittoria:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 grudnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 marca 2023

Hotel Hotel Vittoria w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy (narty) / Val di Sole

Opis oferty:

Rodzinny hotel położony w pobliżu stoków narciarskich to idealny wybór na zimowy urlop w Passo Tonale, szczególnie dla pasjonatow sportów zimowych. Elegancki i zadbany, oferuje zakwaterowanie w komfortowych i funkcjonalnie wyposażonych pokojach. Do dyspozycji Gości jest restauracja serwująca dania kuchni trydenckiej i bar, czas wolny można tutaj spędzić pluskając się w basenie lub korzystając z udogodnień i zabiegów w hotelowym centrum wellness. Na dzieciaki czeka brodzik ze zjeżdżalnią, sala zabaw, i miniklub z ciekawymi zajęciami. Zaplanuj wypoczynek już dziś, tutaj warto być!

POŁOŻENIE:

na wysokości 1884 m n.p.m., w centrum PASSO TONALE ze sklepami i restauracjami, pomiędzy Parkiem Narodowym Stelvio i Parkiem Przyrody Adamello Brenta; ok. 110 km od lotniska w Bolzano, ok. 125 km od lotniska w Bergamo.

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

ok. 100 m od wyciągu krzesełkowego Alpe Alta, ok. 1 km od stacji gondoli Paradiso na lodowiec Presena (3000 m n.p.m.); w obrębie ośrodka narciarskiego Passo Tonale: ok. 70 km tras zjazdowych, 17 wyciągów (3 gondole, 11 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe, 1 taśma narciarska), snowpark; ok. 11 km od ośrodka narciarskiego Ponte di Legno: ok. 19 km tras zjazdowych, 7 wyciągów (1 gondola, 4 wyciągi krzesełkowe, 1 wyciąg orczykowy, 1 taśma narciarska); ok. 15 km od ośrodka narciarskiego Temu: ok. 9 km tras zjazdowych, 4 wyciągi krzesełkowe.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, 77 pokoi, 4 piętra, winda, recepcja (czynna: 7.00-02.00), restauracja, bar; parking (ograniczona liczba miejsc), przechowalnia sprzętu narciarskiego; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: garaż (na zapytanie, ok. 10 EUR/doba, ograniczona liczba miejsc); hotel akceptuje małe psy (na zapytanie, za opłatą: ok. 20 EUR/doba); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Maestro.

comfort:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), urządzony w stylu alpejskim, ok. 22 m², ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (na zapytanie, płatne: ok. 15 EUR/doba).

SPORT I ROZRYWKA:

basen kryty, podgrzewany, ok. 35 m², brodzik dla dzieci ze zjeżdżalnią, podgrzewany, ok. 18 m² (wymagany czepek); sala telewizyjna; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat; czynny w terminie: 03.12-17.04, w godz.: 9.00-19.00), animacje dla dorosłych i dzieci (w terminie: 3.12-17.04, w godz. 21.00-23.00); centrum wellness (wstęp dla os. powyżej 16 r.ż.; czynne: 14.00-19.30): sauna, hammam, jacuzzi (wymagany czepek), prysznic sensoryczny, strefa relaksacji, siłownia; za opłatą: masaże.

KONTAKT:

0039/036491348, www.sporthotelvittoria-tonale.it

GRATIS:

Wi-Fiparkingwstęp do wellness


Exim Tours

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Włochy/Trentino

Położenie:

- Passo Tonale - blisko miejscowości Ponte di Legno - w pobliżu sklepy, bary, restauracje - ok 50 m od wyciągów narciarskich

Wyposażenie hotelu:

- recepcja (7:30 - 23:30) - restauracja, bar - przechowalnia sprzętu narciarskiego - sala TVBezpłatnie - -wellness (sauna, łaźnia turecka) - basen wewnętrzny - animacje  - fitness room Płatne: - whirlpool, masaże Dla dzieci - pokój gier - krzesełka w restauracji - łóżeczko za opłatą 15 EUR/ noc - menu w restauracji na życzenie - miniklub (4-12 lat)  

Pokoje:

DBL standard ok 20 m -  łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - TV SAT, telefon - sejf - balkon - bezprzewodowy internet Pokoje comfort ok 22 m

Wyżywienie:

Half Board (HB) śniadania w formie bufetu, kolacje serwowane, bar sałatkowy Kolacja świąteczna i noworoczna w cenie

Dodatkowe informacje:

- opłata klimatyczna, 1,80 EUR/noc - Parking w zależności od dostępności, bezpłatnie - zakwaterowanie  od 17:00, wykwaterowanie do 10:00  

Adres:

Adres: Via Nazionale, 8, 38029 Passo del Tonale TN, WłochyTelefon: +39 0364 91348


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Adamello/Trydent/Włochy

Atuty

na narty w butach, mini-club dla dzieci, basen

Położenie

na wysokości ok. 1875 m n.p.m., w centrum miejscowości Passo del Tonale na granicy włoskiego Trydentu i Lombardii. Do lotniska w Bergamo ok. 130 km, do Mediolanu ok. 215 km

Wyciągi narciarskie

naprzeciwko wyciągów i tras narciarskich Adamello Ski, połączenie z Ponte di Legno. Do Lodowca Presena ok. 1 km. Do tras narciarskich Marilleva 900 w regionie Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (Val di Sole - Folgarida-Marilleva, Val Rendena - Madonna di Campiglio-Piznolo) ok. 22 km. Przystanek skibusa znajduje się naprzeciwko hotelu

Wyposażenie

recepcja (czynna 24h), winda, restauracja, bar, sala TV, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis), garaż na zapytanie - płatny ok. 10 euro/dzień. Hotel posiada 4 piętra

Internet

tak (Wi-Fi gratis)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard)

Sport i relaks

basen. Strefa wellness wejście dla osób od 16 lat, czynne w godzinach 14.00-19.30., łaźnia turecka, sauna, whirpool, sala odpoczynkowa, kącik herbaciany. Solarium i masaże (płatne). Mini-club w godzinach 09.00-19.00 w j. włoskim i angielskim, dzieci w wieku 4-12 lat, sala gier. Animacje w godz. 21.00-23.00 j. włoski i angielski

Pokoje

hotel dysponuje 77 dwuosobowymi pokojami w tym; typu standard (ok. 16 m2) i comfort (ok. 18 m2) z możliwością jednej lub dwóch dostawek. Łazienka z WC, suszarka do włosów; TV-sat, telefon, mini-bar (płatny), sejf.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu oraz 4-daniowe ciepłe kolacje (wybór z menu), bufet sałatkowy. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Raz w tygodniu kolacja regionalna, drink powitalny w soboty

Pieski

tak (na zapytanie, małe płatne ok. 8 euro/dzień)

Kategoria lokalna

****

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowe opłaty na miejscu

taksa klimatyczna ok. 1,8 euro/os./dzień od 14 lat

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 17.00, wyjazd - do godz. 10.00

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dzieci do 2,9 lat - gratis (możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat - płatne ok. 15 euro/dzień), dzieci 3-7,9 lat - 50% zniżki, dzieci 8-15,9 lat - 30% zniżki, od 16 lat - 10% zniżki. W terminach free ski zniżki wg cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

w terminach 02.11-20.12.2019, 14-27.03.2020 i 12.04-03.05.2020 - karnet 6-dniowy Adamello Ski w cenie. W terminie 28.03-05.04.2020 - karnet 6-dniowy Superskirama Adamello Brenta w cenie. Istnieje możliwość dopłaty do karnetu 6-dniowego Superskirama - w terminie 13-19.04.2020-130 zł/os., oraz w terminie 30.11-20.12.2019, 21-27.03.2020 i 04-11.04.2020 - 225 zł/os., w terminie 14-21.03.2020 - 315 zł/os.

Uwaga

w pozostałych terminach na podstawie Vouchera Otium zniżka ok. 24 euro/os. dorosłej przy zakupie karnetu w kasie; zniżka obowiązuje na karnety 6-dniowe Adamello Ski lub Combi 1. Dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis na 1 karnet dla osoby dorosłej)

Promocja

Oferta Early Booking - zniżka 8% na rezerwacje potwierdzone do 30.09.2019. Oferta Early Booking - zniżka 3% na rezerwacje potwierdzone do 29.11.2019. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocje


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Ski Sun

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

****Włochy/Dolomity

DLA NARCIARZY

Gwarancja śniegu! Wyciąg: ok. 50 m (wyciąg krzesełkowy Alpe Alta", wyciąg krzesełkowy Vittoria").  Trasa biegowa: ok. 100 m. Wypoż. sprzętu: ok. 100 m. Narciarnia: w hotelu (ogrzewana)

ATUTY

Doskonałe położenie dla narciarzybasen10% zniżki na skipass Adamello Ski (od 3 dni). Zniżki na skipassy dostępne w biurze sprzedaży (kasie)

POŁOŻENIE

hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie wyciągu narciarskiego na obszarze Adamello. W centrum, na wys. 1883 m. n.p.m. 

HOTEL

77 pokoi, recepcja, foyer, sala z TV sat., restauracja, bar, winda. WLAN w cenie. 

KATEGORIA LOKALNA

4 gwiazdki

POKOJE

z prysznicem, WC, suszarką, tel., TV sat., łączem internetowym, minibarem (za opłatą) oraz sejfem (5 EUR kaucji). Pokój 2-os. Pokój 2-os. superior większy (nowsze wyposażenie). 

WYŻYWIENIE

śniadanie w formie bufetu oraz wieczorem 3-daniowe menu z bufetem sałatkowym. 1 x na tydz. kolacja ze specjałami kuchni regionalnej. Święta/ Sylwester: menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe. 

WELLNESS

basen kryty, sauna, łaźnia, kąpiele Kneippa, dysze do masażu, centrum fitness. Nowa sauna (ok. 30 m kw. dla ok. 20 os.), kąpiel solna z wyjściem na zewnątrz. Za opłatą: whirlpool, solarium i masaże (wymagana rezerwacja). 

DZIECI

mini klub (4-12 lat), codz. oprócz sob. 

PARKOWANIE

w cenie. Garaż ok. 50 EUR/tydz. 

ZWIERZĘ DOMOWE

ok. 5 EUR/dzień (wymagane zgłoszenie). 

OPŁATA KLIMATYCZNA

ok. 2,50 EUR/dzień/os. od 14 lat. 


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Passo Tonale

OPIS

4-gwiazdkowy hotel Sport Hotel Vittoria leży 250 metrów od centrum Passo Tonale.
Obiekt oferuje pokoje, których wyposażenie to m.in. dźwiękoszczelne okna. Kącik internetowy jest dostępny. Parking strzeżony daje możliwość pozostawienia samochodu.
Strefa wellness w Sport Hotel Vittoria to m.in. basen kryty, sauna fińska oraz łaźnia parowa.
Sport Hotel Vittoria jest położony w sąsiedztwie ośrodka narciarskiego Adamello Ski, w którym do dyspozycji jest 100 km tras narciarskich.

Pokój dla 2-3 Comfort

dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

Pokój dla 2-4 Comfort

dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

W CENIE

Kolacja wigilijna - w cenieKolacja noworoczna - w cenieSiłownia - w cenieDostęp do internetu - w cenie, w całym hotelu

Centrum odnowy - od 16 roku życia; w godzinach 14

00-19:30Internet Wi-Fi - w cenie, w całym hoteluKolacja noworoczna (opcjonalnie) - w cenieKącik herbacianyBufet sałatkowy - podczas kolacjiZakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW.Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Garaż - na życzenie; 10 EUR/dzieńAkceptowane są tylko psy - małe i średnie psy; 20 EUR/dzieńWysokie krzesło dla dziecka - na prośbe za opłatąŁóżeczka dla dzieci na zapytanie - 15 EUR dziennie na miejscuTaksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 275 m.Wyciągi - 97 m.

WYŻYWIENIE

w Święta Bożego Narodzenia kolacja wigilijna, w okresie sylwestra kolacja sylwestrowa, śniadania w formie bufetu - wzbogacony bufet, obiadokolacja (4 - dania) - 4 dania do wyboru, pobyt zaczyna się od obiadokolacji i kończy się na, bufet sałatkowy.

PARKING

garaż, parking niestrzeżony, parking strzeżony - w cenie.

USŁUGI NARCIARSKIE I ROWEROWE

schowek na narty i buty.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

masaż, solarium, basen kryty - 35 m², centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa - strefa relaksu, łaźnia turecka, odświeżenie kruszonym lodem, prysznic wrażeń, jacuzzi, sauna, sauna fińska, hydromasaż - strefa relaksu, łaźnia turecka, odświeżenie kruszonym lodem, prysznic wrażeń, jacuzzi, sauna, sauna fińska, prysznic wielofunkcyjny - strefa relaksu, łaźnia turecka, odświeżenie kruszonym lodem, prysznic wrażeń, jacuzzi, sauna, sauna fińska, sauna fińska - strefa relaksu, łaźnia turecka, odświeżenie kruszonym lodem, prysznic wrażeń, jacuzzi, sauna, sauna fińska, kącik herbaciany.

SPORT W HOTELU

klub fitness, taras.

REKREACJA W MIEJSCOWOŚCI

organizacja pieszych wycieczek.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka - 15 EUR dziennie na miejscu, wysokie krzesło dla dziecka, pokój zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci, menu dla dzieci - za prośbą, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

INFORMACJA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH

udogodnienia dla niepełnosprawnych.

USŁUGI HOTELOWE

drink bar, restauracja, pralnia, serwis pokojowy - przez część doby, recepcja 24-godzinna, sejf w recepcji, przechowalnia bagaży, stoisko z gazetami, sklep z pamiątkami, pokój telewizyjny, palarnia, dostępne pokoje dla niepalących, serwis pokojowy, winda, bar.

WYPOSAŻENIE POKOI

dźwiękoszczelne okna, pokoje dla alergików.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane, akceptowane są tylko psy.

INFORMACJE O HOTELU

liczba budynków - 1, liczba pięter - 4, liczba pokoi - 77, zakwaterowanie - od 17.00, wymeldowanie - do 10.00.

LOKALIZACJA HOTELU

sklepy - około 20 m, restauracje/bary - około 50 m, apteka - około 20 m, szpital - około 40 km, stacja pkp - około 20 km, centrum miasta - ścisłe centrum, lotnisko - lotnisko 150 km, przystanek autobusu - przystanek 20m.

WARUNKI REZYGNACJI

Do 31 dni przed wyjazdem rezygnacja bezkosztowa (zwrot 100% wpłat), w okresie od 30 do 14 dni przed wyjazdem rezygnacja 40% kosztów (60% zwrotu), w okresie od 13 do 8 dni przed wyjazdem rezygnacja 70% kosztów (30% zwrotu), w okresie od 7 do 0 dni przed wyjazdem rezygnacja 100% kosztów (brak zwrotu). Kwoty zwrotów wyliczane są na podstawie wpłaconych środków w złotówkach (PLN).

WARUNKI PŁATNOŚCI

Zaliczka w wysokości 50 euro za rezerwację płatna w momencie rezerwacji, dopłata na 42 dni przed wyjazdem. Kwota w złotówkach (PLN) liczona jest według aktualnego średniego kursu nbp.pl z dnia poprzedzającego płatność.


Europe Mountains to organizator imprez turystycznych, który powstał w 2005 roku. Specjalizuje się urlopami w kurortach alpejskich, a szczególnie ośrodkach narciarskich. Gdzie najpopularniejsze znajdują się w Austrii, Włoszech, Francji i Szwajcarii. Posiadają znakomite rekomendacje od powracających klientów. Zapewniają każdemu klientowi dostęp do najlepszych usług turystycznych – miejsc noclegowych, wypożyczalni sprzętu, instruktorów narciarstwa, dojazdu z lotniska, karnetów narciarskich. Organizator ma w swojej ofercie setki miejsc noclegowych z dojazdem własnym w takich krajach jak: Austria, Czechy, Hiszpania, Francja, Węgry, Andora, Słowacja, Chorwacja, Słowenia. Obecnie Europ Mountains posiada również szeroka ofertę na wypoczynek w naszej przepięknej Polsce w każdym jej regionie od Pomorza po Tatry w hotelach, apartamentach czy domach wakacyjnych. Wybierając ofertę organizatora klienci mogą liczyć na: - Gwarancję najniższej ceny - Brak ukrytych opłat - Zniżki dla stałych klientów - 100% bezpieczeństwa rezerwacji Misja biura podróży Europe Mountains, to umożliwienie klientom znalezienie jak najszybciej sprawdzonej oferty i przeprowadzenie sprawnej rezerwacji bez wychodzenia z domu i w najniższej cenie na rynku.

Active Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

ZALETY

- Doskonałe opinie Gości, obsługa na najwyższym poziomie - Tuż przy wyciągach - Nowe Wellness & SPA - Basen, sauny, łaźnia, jacuzzi, sala fitness w obiekcie - Animacje dla dorosłych i dzieci - Mini club - Menu dietetyczne i bezglutenowe

Położenie

Włochy - Adamello Ski - Passo Tonale 1900 m Ilość tras Adamello Ski 100 km Ilość tras Skirama Dolomiti Adamello Brenta 340 km Dostęp do tras w zależności od wykupionego karnetu i warunków pogodowych. Odległości - wyciągi Adamello Ski 50 km - centrum Passo Tonale w centrum - Pontedilegno 10 km

HOTEL

Doskonały hotel położony w samym sercu Passo Tonale tuż przy wyciągach Adamello Ski. Komfortowe pokoje, elegancki hol, duża jasna restauracja, możliwość korzystania z bogatej oferty rekreacyjnej, wieczorne animacje, mini club, bar otwarty do późna sprawiają, że jest to idealne miejsce zarówno dla wymagających narciarzy, jak i rodzin z dziećmi. Klub dla dzieci działa rano i po południu, a także na żądanie. Wieczorami proponowane są animacje dla dzieci. Hotel proponuje również organizację urodzin dla najmłodszych. sport Hotel Vittoria oferuje następujące usługi dla swoich Gości Centrum odnowy biologicznej i SPA - Beauty Farm Podgrzewany basen Centrum relaksacyjne Saune Łaźnię turecką Łaźnię rzymską Hydromasaż Masaże Trójstronne lampy UVA i kompletne Salę gimnastyczną Dla najmniejszych i nie Klub dla dzieci od 4 lat z opieką nad dziećmi rano, po południu , na żądanie, a także w godzinach obiadokolacji Wieczorną rozrywkę Dodatkowe usługi Internet bezprzewodowy szerokopasmowy Pub wieczorem z palarnią, happy hour i muzyka Bar z domowymi wypiekami Sklep z pamiątkami i produktami lokalnymi Podczas pobytu Prywatna szafka do przechowania nart z zamkiem z kombinacją szyfrową z suszarką do butów Możliwość wycieczek z przewodnikiem na rakietach śnieżnych Parking zadaszony za opłatą Parking na zewnątrz obiektu Sprzęt narciarski i snowboardowy po tańszych cenach Możliwość rezerwacji szkoły narciarskiej i snowboardowej bezpośrednio w hotelu w sobotę wieczorem

POKOJE

DBL Standard (20 m2) - pokoje dla 2 os. z możliwością dostawki dla dziecka d 15 lat. Pokoje są urządzone w klasycznym stylu , idealne dla tych, którzy chcą spędzić przyjemny urlop po niższej cenie , ale bez wyrzekania się komfortu. Łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, telefon, telewizja satelitarna, mini bar i sejf . Junior Site (30 m2) - pokój dla 2 os. z możliwością 2 dostawek dla dzieci do 15 lat. Bardzo jasne pokoje, urządzone w stylu alpejskim . W pokoju szlafroki, kapcie i przybory toaletowe . Wyposażone w telewizję, mini barek, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów, sejf. Pokoje na poddaszu z widocznymi belkami.

Wyżywienie

HB - w cenie śniadania i obiadokolacje Obfite śniadanie w formie bufetu i obiadokolacje serwowane z pierwszym, drugim daniem, z szerokim wyborem warzyw, przystawkami i deserem. Kuchnia w Sport Hotel w Passo Tonale odznacza się wyjątkową jakością i dbałością jeśli chodzi o gusty potraw krajowych i międzynarodowych gości , ze szczególnym uwzględnieniem dla regionalnych dań z Trentino. Większość pierwszych dań i deserów są domowej roboty przy użyciu tylko świeżych i naturalnych produktów. Hotel oferuje Menu dla osób z celiakią Kuchnie wegetariańską Kuchnie Dietetyczną Naczynia dla dzieci i niemowląt Domowe ciasta Typowe lokalne i krajowe dania Bufet sałatkowy i warzywny

KARNET

Oferta bez karnetu w cenie.

CENA

Cena zawiera - Zakwaterowanie w wybranym pokoju - Korzystanie z zaplecze Wellness & SPA (sauna, łaźnia, Kneipp, przestrzeń relaksu - tylko dla osób powyżej 16 lat), - Korzystanie z basenu (czepek obowiązkowy), Sali gimnastyczna, - Wyżywienie HB - Animacje - Mini club 4-12 lat - Internet Wi-Fi - Korzystanie z basenu dla dzieci z zabawami wodnymi - podstawowe ubezpieczenie KL, NNW - ubezpieczenie bagażu podróżnego BP - opiekę pilota lub rezydenta - Samolot przelot z bagażem podręcznym i bagażem głównym, opłaty lotniskowe, transfer w obie strony, bagaż sportowy jeżeli jego waga nie przekroczy 23 kg wraz z bagażem rejestrowanym Cena nie zawiera dopłat obowiązkowych - taksa klimatyczna płatna na miejscu Cena nie zawiera dopłat opcjonalnych - napoi do kolacji - napoi w barze, - bagażu narciarskiego 440 PLN/w obie strony - opłat za telefon, - mini bar, - zabiegów SPA - miejsca w garażu, - ubezpieczenia narciarskiego SKI 50 PLN/os./6 dni na nartach - ubezpieczenia od chorób przewlekłych, - ubezpieczenia od kosztów rezygnacji 3% (100% zwrotu zgodnie z warunkami ubezpieczyciela)


Snowtrex

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Miasto

Passo del Tonale

Kraj

Włochy

Położenie

Komfortowy 4-gwiazdkowy Hotel Sport Vittoria znajduje się w Passo del Tonale na wysokości ok. 1900 m i zaledwie ok. 100 m od tras narciarskich i wyciągów. Najbliższa miejscowość sąsiednia, Ponte di Legno, oddalona jest o ok. 10 km.

Wyposażenie

W hotelu znajduje się recepcja,winda, Wi-Fi, restauracja, bar, pokój telewizyjny, czytelnia, pokój gier i zabaw dla dzieci, przechowalnia bagażu, sklep z pamiątkami oraz przechowalnia nart. Do dyspozycji gości są bezpłatne miejsca parkingowe (ograniczona dostępność) oraz płatne garaże (na zapytanie).

Zadbana strefa wellness (14

00-19:00) oferuje mały kryty basen, saunę fińską, łaźnię parową, jacuzzi, pokój wypoczynkowy oraz kącik herbaciany. Korzystanie ze studia fitness jest również bezpłatne.

Dla dzieci wieku 4 do 12 lat działa klub dla dzieci (czynny w godz. 09

00-19:00, w języku włoskim i angielskim). W godzinach 21:00-23:00 w hotelu ma miejsce program animacyjny (w języku włoskim i angielskim, według informacji na miejscu).

Wyżywienie

Wliczone w cenę pobytu wyżywienie HB obejmuje rozszerzony bufet śniadaniowy i 4-daniowe menu do wyboru z bufetem sałatkowym na kolację. Raz w tygodniu podawana jest regionalna kolacja. Menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe są również wliczone w cenę. Na zapytanie możliwość skorzystania z menu dla dzieci.

Świadczenia w cenie

Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoKorzystanie ze strefy wellness (wg opisu)Korzystanie z sali fitnessMenu bożonarodzeniowe i sylwestroweUdział w programie rozrywkowym (wg opisu)Klub dla dzieci (wg opisu)Przechowalnia bagażuMiejsca parkingowe (ograniczona dostępność)

Opcjonalnie płatne na miejscu

Łóżeczko dla dziecka (ograniczona dostępność): 15,- € / dzieńKrzesełko dla dziecka (na zapytanie)Garaż (na zapytanie): 10,- € / dzień

Płatne na miejscu

Opłata klimatyczna: ok. 2,50 € za osob./nocKeycard: 5,- €

Zwierzęta domowe

Psy na zapytanie (20,- € / dzień, tylko małe/średniej wielkości psy, bez karmy)

Zniżki

W zależności od typu pokoju, wieku podróżujących, daty wyjazdu i karnetu narciarskiego, otrzymają Państwo różne zniżki.Dokładną wysokość zniżki mogą Państwo uzyskać podczas przygotowania sobie indywidualnej oferty (należy kliknąć w cenę).Niemowlęta, które w momencie wyjazdu mają mniej niż 24 miesiące, zasadniczo podróżują bezpłatnie, muszą być jednak uwzględnione w każdej rezerwacji.

Ważne wskazówki

Wstęp do strefy wellness dozwolony od lat 16.Wstęp na kryty basen jest dozwolony dla dzieci poniżej 16 roku życia tylko w obecności osoby dorosłej.Na basenie należy korzystać z czepka kąpielowego (obowiązkowo)Dzieci do 7 lat włącznie nie będą wyszczególnione na voucherze na karnet narciarski. Przy zakupie karnetu dla osoby dorosłej dziecko z tej grupy wiekowej otrzyma na miejscu bezpłatną kartę na korzystanie z wyciągów (konieczność wylegitymowania się). W razie większej liczby dzieci niż osób dorosłych należy na miejscu zakupić karnet dla dziecka. Dalsze informacje w kasie wyciąguW pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC (Standard), HB

pokój z łóżkiem podwójnym, dostawką, TV sat., telefonem i minibarem (za opłatą)łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosówWi-Fi

Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, HB

pokój z łóżkiem podwójnym, 2 dostawkami, TV sat., telefonem i minibarem (za opłatą)łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosówWi-Fi

Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC (Komfort), HB

pokój z łóżkiem podwójnym, dostawką, TV sat., telefonem i minibarem (za opłatą)łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosówWi-Fi

Dojazd

Kolej: Mal? (ok. 30 km), Edolo (ok. 30 km)Przelot: Bergamo (ok. 130 km), Werona (ok. 180 km), Mediolan (ok. 215 km), Turyn (ok. 310 km)

Karnet narciarski - dodatkowe informacje.

Jeżeli przez cały okres Państwa pobytu ze względu na pandemię koronawirusa zarezerwowany obiekt lub wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie anulować rezerwację. Obowiązuje to również w razie zamknięcia granic kraju docelowego.W takim przypadku mogą Państwo na 12 dni (i mniej) przed rozpoczęciem wyjazdu, bezpłatnie odwołać rezerwację. Prawo do bezpłatnej rezygnacji nie przysługuje Państwu w razie dokonania rezerwacji na mniej niż 12 dni przed rozpoczęciem imprezy turystycznej, jeżeli powód odwołania wyjazdu, na który się Państwo powołują, był już znany w momencie dokonywania rezerwacji.

Anulowanie rezerwacji musi nastąpić najpóźniej na 7 dni przed rozpoczęciem wyjazdu (do godz. 14

00).Zwroty kosztów wyjazdu będą realizowane w ciągu 14 dni od anulowania rezerwacji. W ubiegłych sezonach narciarskich 2019/20 oraz 2020/21 zwróciliśmy 100% środków za rezerwacje odwołane z powodu pandemii koronawirusa. Pieniądze naszych Klientów w przypadku imprez turystycznych są dodatkowo zabezpieczone przez Niemiecki Fundusz Gwarancyjny dla Podróżnych (DRSF). Jeżeli w cenę wliczone są dodatkowe usługi, prosimy o zapoznanie się z nimi w procesie rezerwacji.

Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski będą zamknięte - przy czym najwyższy punkt terenu narciarskiego musi znajdować się na wysokości minimum 1800 m.n.p.m. - mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; obowiązuje aktualna cena nowego wyjazdu bez rabatu Last-Minute & More; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.).Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (dokładnie na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

Teren narciarski Pontedilegno Tonale

Maks. wysokość: 3016 mMin. wysokość: 1121 mWys. miejscowość: 1886 mWyciągi łącznie: 28Orczyki: 5Krzesełka: 19Gondole: 4Trasy łącznie: 100 kmTrasy zielone/niebieskie: 24 kmTrasy czerwone: 61 kmTrasy czarne: 15 km

Region narciarski Skirama Dolomiti Adamello-Brenta

Maks. wysokość: 2504 mMin. wysokość: 852 mWyciągi łącznie: 73Orczyki: 23Krzesełka: 33Gondole: 17Trasy łącznie: 150 kmTrasy zielone/niebieskie: 50 kmTrasy czerwone: 67 kmTrasy czarne: 33 km


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


Nekera

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

WLOCHY

Położenie

w centrum Passo Tonale, na wysokości 1883 m. n.p.m, w bezpośrednim sąsiedztwie stoków i ośrodka narciarskiego Adamello-Ski Resort (ok. 100 m). Wyciągi krzesełkowe Alpe Alta i Vittoria ok. 50 m. Trasy narciarstwa biegowego oddalone o ok. 100 m. Wynajem sprzętu narciarskiego ok. 100 m. 

Wyposażenie

popularny, lubiany hotel oferuje 77 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, pomieszczenie do wypoczynku z TV, winda, restauracja, tawerna (czynna w godz. 16-2:00) oraz bar. 

Dostęp do internetu

Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis. 

Zakwaterowanie

pokoje dwuosobowe standard (DBL STANDARD): ok. 20 m2, funkcjonalnie urządzone, wyposażone w ogrzewanie, TV-sat., telefon, sejf (kaucja 5 EUR), minibar (za opłatą), prysznic, WC, suszarkę. Pokoje dwuosobowe Comfort (DBL COMFORT), przestronniejsze, ok. 22 m2, dla max. 4 osób. Niektóre z łóżkiem piętrowym lub rozkładana sofą. Przy maksymalnym obłożeniu nie ma możliwości zakwaterowania infanta. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą 15 EUR / dzień. 

Sport i Wellness

siłownia, basen kryty, whirlpool, sauna, łaźnia parowa, łaźnia rzymska, grota solna, prysznice relaksujące, nowa sauna o pow. 30 m2, dla 20 osób, nowy basen z wodą solankową z wyjściem na zewnątrz. Za opłatą: solarium, masaż. 

Rozrywka

wieczorna rozrywka dla dorosłych, hotelowa tawerna (czynna w godz. 16-2:00). 

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, z wyjątkiem sobót), wieczorne minidyskoteki.

Wyżywienie

z dwoma posiłkami: śniadanie w formie bufetu, kolacja w formie 3-daniowego menu z bufetem sałatkowym. Raz w tygodniu kolacja z regionalnymi specjałami. 

Święta/Sylwester

menu świąteczne 24.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie. 

Kategoria Nekera

4 gwiazdki, kategoria lokalna: 4 gwiazdki.

Narciarnia

ogrzewana przechowalnia nart i sprzętu narciarskiego w hotelu. 

Parkowanie

miejsca parkingowe przy hotelu gratis. Garaż za opłatą 50 EUR / tydz. 

Zwierzęta domowe

za opłatą 5 EUR / dzień. 

Opłata klimatyczna

1,80 EUR os./dzień (Goście powyżej 18 lat), płatna na miejscu w hotelu. 

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba). Cena uzależniona jest m.in. od przewoźnika oraz terminu wyjazdu, należy ją zweryfikować podczas zakupu. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), LO (Lot).

Ważne

W związku ze zmianami w przepisach sanitarnych oraz przekraczania granicy w poszczególnych krajach Nekera przygotowała listę wymaganych procedur wjazdowych do danego kraju - https://www.nekera.pl/bezpieczne-wakacje/ Zachęcamy do sprawdzenia tych informacji przed Państwa wyjazdem

Mocne strony

- Hotel położony w centrum Passo Tonale- Ośrodek Adamello-Ski przy hotelu- Bogata oferta Wellness i Spa- Animacje dla dorosłych i dzieci


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Dolomity, Włochy

Położenie

popularny hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie wyciągu narciarskiego na obszarze Adamello. W centrum, z miejscowymi udogodnieniami, na wys. 1883 m. n.p.m.

Wyposażenie

77 pokoi, recepcja, foyer, sala z TV sat., restauracja, bar, winda. WLAN w cenie.

Wyżywienie

śniadanie w formie bufetu oraz wieczorem 3-daniowe menu z bufetem sałatkowym. 1 x na tydz. kolacja ze specjałami kuchni regionalnej.

Zakwaterowanie

z prysznicem, WC, suszarką, tel., TV sat., łączem internetowym, minibarem (za opłatą) oraz sejfem (5 EUR kaucji). A2A: pokój 2-os. A2F: pokój 4-os. A2B: pokój 2-os. superior większy (nowsze wyposażenie).

Święta/Sylwester

menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe.

Wellness

basen kryty, sauna, łaźnia, kąpiele Kneippa, dysze do masażu, centrum fitness. Nowa sauna (ok. 30 m kw. dla ok. 20 os.), kąpiel solna z wyjściem na zewnątrz. Za opłatą: whirlpool, solarium i masaże (wymagana rezerwacja).

Dzieci

mini klub (4-12 lat), codz. oprócz sob.

Rozrywka

program animacyjny dla dorosłych. Hotelowa tawerna (codz. 16-20:00).

Opłata klimatyczna

ok. 1,80 EUR/os. od 14 lat.

Parkowanie

w cenie. Garaż ok. 50 EUR/tydz.

Zwierzę domowe

ok. 5 EUR/dzień.

Ski info

Gwarancja śniegu!Wyciąg: ok. 50 m (Adamello)Trasa biegowa: ok. 100 mWypoż. sprzętu: ok. 100 mNarciarnia: w hotelu (ogrzewana)

Dla gości Neckermanna

10% zniżki na skipass Adamello Ski (od 3 dni). Zniżki na skipassy dostępne w biurze sprzedaży (kasie).

Zniżki

1-2 dzieci (2-18 lat): zniżka procentowa.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Hotel Vittoria

Opinie o Hotelu Hotel Vittoria

Hotel Vittoria - możliwości zakwaterowania:

comfort 2/3/4
junior suite 2/3/4
standard 2/3
Standard Pokój 2 os. Comfort
Comfort DBL
Pokój 2 os. + 1 dost. Comfort
Pokój 2 os. + 2 dost. Comfort
pokój dwuosobowy Comfort 6-dniowy Skipass w cenie
pokój dwuosobowy Comfort dla 2-3 osób
pokój dwuosobowy Comfort dla 2-4 osób
Pokój 2 os. Comfort
pokoj COMFORT
Pokój dla 2-3 Comfort
Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC
Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, Komfort
Pokój dla 2-4 Comfort
Pokoj COMFORT
pokoj 1 os. comfort
Pok. 1 os.
Pokoj COMFORT

Hotel Vittoria - Możliwości wyżywienia:


Hotel Vittoria - miasta wylotu:


Hotel Vittoria - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hotel Vittoria? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00