cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
  • Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos), Kreta
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
15.04 - 22.04
już od 557 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.04 - 22.04
już od 557 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Santa Marina (Agios Nikolaos)
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos)
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Santa Marina (Agios Nikolaos):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Santa Marina (Agios Nikolaos):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 kwietnia 2019

Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos) w ofercie Biura podróży:

Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Kreta

Opis hotelu

Hotel Santa Marina mieści się w samym sercu jednej z najpiękniejszych miejscowości na Krecie - Agios Nikolaos, zaledwie 50 m od piaszczystej plaży oraz kilka minut spacerem od malowniczej mariny jachtowej. Hotel oferuje szereg pokoi, dopasowanych do indywidulanych potrzeb Gości oraz całodniowe wyżywienie, serwowane w restauracji z zacienionym tarasem. Przekąski oraz orzeźwiające napoje dostępne są w barze, zlokalizowanym przy ładnie urządzonym zielonym dziedzińcu. Chwile relaksu zapewni kąpiel w basenie, a hotelowy dach to idealne miejsce do podziwiania malowniczych widoków na okolicę. Warto wypożyczyć auto, które umożliwi sprawne zwiedzanie tego urokliwego zakątka wyspy.





Lokalizacja:

w Agios Nikolaos, ok. 62 km od lotniska, ok. 50 m od plaży, ok. 200 m od mariny jachtowej, w centrum miejscowości, ok. 600 m od jeziora Voulismeni.



Plaża:

publiczna (status Błękitnej Flagi), piaszczysto-żwirowa, prysznic, zagospodarowana, leżaki (płatne).



Sport i fitness:

siłownia (płatna), bilard (płatny).



Sport na plaży:

narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

pokój gier



Dla dzieci:

łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.



Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolacja (18.45 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (16.00 - 17.30); napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (10.00 - 22.00).



Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

W przypadku oferty na potwierdzenie

Cena zawiera:

wyłącznie przelot czarterowy z bagażem podręcznym 5kg.

W przypadku oferty na potwierdzenie

Cena nie zawiera:

bagażu rejestrowanego:- 20kg - 300zł/os- 32kg - 500zł/osZapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu.



Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela (spotkanie informacyjne + tel. kontaktowy emergency) w miesiącach czerwiec-wrzesień.

Kategoria oficjalna

***

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3 Udogodnienia:3

liczba pokoi

126, restauracje: 1, recepcja 24h, lobby, lobby bar, bar z przekąskami przy dziedzińcu, sejf (płatny), room service (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), darmowy internet bezprzewodowy w okolicy lobby, kącik internetowy (płatny), sala TV, taras słoneczny, parking, ogród.

Opis pokoi

klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, lodówka, sejf (płatny 3 EUR/dzień), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, internet przewodowy bezpłatny.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

All inclusive

TAK

Standard

***


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Kreta

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1990 r. Odnowiony w 2008 r. - drugi budynek w 2014 r. Na terenie znajdują się: restauracja, bar, sejf w recepcji (ok. 2€/doba), kącik telewizyjny, winda, basen odkryty.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 5 lat pobyt w hotelu gratis.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

60 m od hotelu, piaszczysta, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne. Brak ręczników plażowych.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną (bezpłatna), TV, telefon, mini lodówkę, WC, wannę lub prysznic, suszarkę, balkon lub taras. Typy pokoi: w 2 budynkach głównych: pokoje standardowe dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracja główna, bar

śniadanie

Formuła zawiera: śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-22:00) Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych

z myślą o dzieciach

krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

płatne

bilard

Aktualizacja opisu

31.10.2018 14:51

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Spokojna okolica, miła obsługa, dobra lokalizacja hotelu, w pobliżu sporo barów restauracji i tawern.

Położenie

W miejscowości Agios Nikolaos, ok. 50m od publicznej plaży, piaszczysto żwirowej, dojście do plaży przez ulicę (leżaki i parasole za opłatą).

Wyposażenie

Hotel składa się 2 budynków, do dyspozycji gości dostępna jest winda, recepcja z lobby barem, restauracja, bar główny, bar na powietrzu, taras słoneczny, pokój gier, kącik TV, sejf (płatny), WiFi (bezpłatne w lobby), kafejka internetowa (płatna)

Pokoje

Standardowe pokoje, nowocześnie wyposażone z łazienką i balkonem, klimatyzacja, mini lodówka, telefon, TV sat, suszarka do włosów. Część pokoi znajduje się w 2 budynku (ok. 50m od budynku głównego).

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje alkoholowe (ouzo, raki, brandy, lokalne wino, piwo beczkowe) i bezalkoholowe, kawa, ciastka i przekąski serwowane w wyznaczonych godzinach. All inclusive obowiązuje od 10:00 do 22:00.

Sport i rozrywka

Basen,  bilard (płatny).

Dla dzieci

.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

 miejscowości Agios Nikolaos. Do lotniska w Heraklionie ok. 65 km. 600 m od słynnego jeziora Ag. Nikolaos. W centrum miasta zlokalizowanych jest wiele tawern, kawiarni i sklepów. Kosmopolityczna miejscowości Elounda znajduje się w odległości około 10 km od hotelu  Connected service w jęz. polskim.

Plaża

do piaszczystej plaży ok. 50 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

hotel oferuje 198 pokoi w dwóch budynkach. Hol powitalny z recepcja, winda, sala TV, restauracja glowna, 2 bary. Na zewnątrz znajduje się basen ze slodką wodą , taras słoneczny.  Leżaki i parasole przy basenie w cenie.  www.hotelssantamarina.gr

Kategoria lokalna

3,5 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalne, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (A2-3A/E2-3A): Pokoje jednoosobowe (A1B/E1B): TV-SAT., lodówka, klimatyzacja (01.06-30.09, w określonych godzinach), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Sejfy za opłatą do wynajęcia w recepcji.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby bezpłatnie. Wszystkie pokoje wyposażone są w bezpłatny dostęp do Internetu. 

Sport

bilard za opłatą. Konsole do gier i gry planszowe.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami lub All Inclusive.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkohole i bezalkoholowe w godz. 10:00-22:00.

Polecamy

  • Centralnie położony hotel
  • bezpośrednio przy plaży 
  • dania kuchni greckiej i międzynarodowej


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Kreta/Agios Nikolaos

Opinia 7islands

Hotel mieści się w samym sercu jednej z najpiękniejszych miejscowości na Krecie - Agios Nikolaos, zaledwie kilka kroków od piaszczystej plaży oraz kilka minut spacerem od malowniczej mariny jachtowej - jest świetną propozycją na słoneczne, greckie wakacje.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Agios Nikolaos z licznymi kawiarniami, tawernami i restauracjami, ok. 10 km od miejscowości Elounda, ok. 60 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

Ok. 50 m od hotelu, piaszczysta, w zatoczce. Przejście na plażę przez ulicę. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składa się z trzypiętrowego budynku głównego oraz budynku bocznego (budynki oddalone od siebie o ok.50 m, przejście z jednego do drugiego przez ulicę). Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobowa recepcją, winda, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowy, sejf. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 198 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w centralnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, mini lodówkę, suszarkę do włosów, Internet LAN, dodatkowo pokoje w budynku bocznym posiadają Internet Wi-Fi oraz indywidualnie sterowana klimatyzację. Odpłatnie: sejf (w niektórych pokojach). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), późne śniadania kontynentalne (10:00-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:45-21:30). W godzinach 16:00-17:30 dostępne są przekąski oraz ciastka. W wybranych barach w godzinach 10:00-22:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne. Odpłatnie: bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Wysokie krzesła w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

.hotelsantamarina.gr / Tel.: 00 30 284 102 62 61

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Orex

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

3PLUS

Region

CRETA

Opis oferty:

hotel został otwarty w 1980 roku, odnowiony w 2013; do dyspozycji gości: 2 oddalone od siebie budynki, basen zewnętrzny, restauracja główna oraz 2 bary

POKOJE:

198 pokoi single lub standardowych z widokiem na ulicę lub basen; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), lodówka, balkon lub taras

DODATKOWO PŁATNE:

masaże, salon fryzjerski, kawiarnia, lekarz (na wezwanie), wypożyczalnia samochodów, kafejka internetowa, sejf (w recepcji), salon gier, gry video, bilard, pralnia, room service

KONTAKT:

www.hotelsantamarina.gr

POŁOŻENIE:

100 m od centrum Agios Nikolaos, 60 km od lotniska w Heraklionie

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się 50 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne; serwis plażowy - płatny

WYŻYWIENIE:

Bed & Breakfast - śniadania w formie bufetu; wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania Half Board - śniadanie i kolacja w formie bufetu; podczas śniadania bezpłatnie: kawa, herbata, woda, soki z koncentratu; podczas kolacji: wszystkie napoje płatne; napoje alkoholowe i bezalkoholowe za dodatkowa opłatą All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

SPORT I ROZRYWKA:

bezpłatne Wi-Fi w lobby


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Lassithi

Opis

* hotel miejski* blisko plaży* darmowe Wi-Fi w ogólnodostępnych miejscach

Opis

Dogodnie położony hotel, tuż przy plaży. Obok hotelu znajduje się wiele sklepów, tawern i kawiarni. Polecany dla osób szukających rozrywki.• restauracja• 2 bary• basen ze słodką wodą• 2 budynki• darmowe Wi-Fi w ogólnodostępnych miejscachHotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Kreta• 50 m od centrum Agios Nikolaos• 75 km od lotniska w Heraklionie• 500 m od przystanku autobusowego

Plaza

• publiczna, miejska• przejście przez drogę• 50 m od hotelu• leżaki i parasole płatne

Wyzywienie

All Inclusive, Bed and Breakfast, Half Board

Pokoje

198 pokoi: Double Rooms (~15-20 m2).W budynku głównych 126 pokoi, w drugim budynku (40 m od głównego) 72 pokoje.W pokojach: centralna klimatyzacja (w budynku głównym), prysznic, suszarka do włosów, sejf (płatny), telefon, mini lodówka, TV SAT, bezpłatne Wi-Fi, balkon.Pokoje, które znajdują się w drugim budynku odnowione w zimie 2017 r., maksymalne obłożenie 2 osoby, powierzchnia około 15 m2, indywidualna klimatyzacja.Podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.Typ dostawki: kanapa.Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

O wyzywieniu

All inclusive 2017Śniadanie: 07:30-10:00, główna restauracja, samoobsługa, bufet.Brunch: 10:00-10:30, kontynentalny, główna restauracja, samoobsługa, bufet.Lunch: 12:30-14:30, główna restauracja, samoobsługa, bufet.Kolacja: 18:45-21:30, główna restauracja, samoobsługa, bufet.Napoje do lunchu i kolacji: woda, napoje bezalkoholowe, piwo, lokalne wino.Godziny all inclusive: 10:00-22:00.Główny bar i bar kawowy: lokalne napoje - filtrowana kawa, herbata, gorąca czekolada, woda w szklankach, cola, sprite, napoje gazowane, soki.Lokalne alkohole: ouzo, raki, brandy, wino, piwo, koktajle.Ciastka, przekąski: 16:00-17:30.Obowiązek noszenia bransoletek All Inclusive.Napoje wydawane pojedynczo.lkohol tylko dla osób dorosłych powyżej 18 lat.Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

50 m


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

 miejscowości Agios Nikolaos. Do lotniska w Heraklionie ok. 65 km. 600 m od słynnego jeziora Ag. Nikolaos. W centrum miasta zlokalizowanych jest wiele tawern, kawiarni i sklepów. Kosmopolityczna miejscowości Elounda znajduje się w odległości około 10 km od hotelu  Connected service w jęz. polskim.

Plaża

do piaszczystej plaży ok. 50 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

hotel oferuje 198 pokoi w dwóch budynkach. Hol powitalny z recepcja, winda, sala TV, restauracja glowna, 2 bary. Na zewnątrz znajduje się basen ze slodką wodą , taras słoneczny.  Leżaki i parasole przy basenie w cenie.  www.hotelssantamarina.gr

Kategoria lokalna

3,5 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalne, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (A2-3A/E2-3A): Pokoje jednoosobowe (A1B/E1B): TV-SAT., lodówka, klimatyzacja (01.06-30.09, w określonych godzinach), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Sejfy za opłatą do wynajęcia w recepcji.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby bezpłatnie. Wszystkie pokoje wyposażone są w bezpłatny dostęp do Internetu. 

Sport

bilard za opłatą. Konsole do gier i gry planszowe.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami lub All Inclusive.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkohole i bezalkoholowe w godz. 10:00-22:00.

Polecamy

  • Centralnie położony hotel
  • bezpośrednio przy plaży 
  • dania kuchni greckiej i międzynarodowej


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony zaledwie kilka kroków od pełnego sklepów i tawern centrum typowo wakacyjnej miejscowości Agios Nikolaos jest świetną propozycją na słoneczne, greckie wakacje! Hotel oferuje popularną formułę all inclusive z napojami w ciągu dnia. Do dyspozycji Gości są wygodne pokoje, na miejscu jest basen oraz restauracja i bar. W hotelu dostępny jest również bezpłatny internet bezprzewodowy. Blisko jest do piaszczystej plaży, do której można dojść krótkim spacerem.

POŁOŻENIE:

ok. 150 m od centrum AGIOS NIKOLAOS ze sklepami, barami i restauracjami; ok. 65 km od lotniska w Heraklionie, ok. 68 km od lotniska w Sitii, ok. 210 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Agios Nikolaos, Elunda).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1990 r., częściowo odnowiony w 2013 r., 198 pokoi, 2 budynki, w budynku głównym: 4 piętra, 2 windy, recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, bar; kącik telewizyjny, punkt wymiany walut; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, taras; występują schody i różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy w budynku głównym:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, mini-lodówka; za opłatą: sejf (ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,3-2 m; przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; za opłatą: bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski (16.00-18.00) w wyznaczonym miejscu; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym miejscu (10.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00302841026261-5, www.hotelsantamarina.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Mapa Hotelu Santa Marina (Agios Nikolaos)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Santa Marina (Agios Nikolaos):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Santa Marina
https://youtu.be/YBsaDr19cAk

Opinie o Hotelu Santa Marina (Agios Nikolaos)

Santa Marina (Agios Nikolaos) - możliwości zakwaterowania:

Double Room / _
Triple Room / _
Single Room / _

Santa Marina (Agios Nikolaos) - Możliwości wyżywienia:


Santa Marina (Agios Nikolaos) - miasta wylotu:


Santa Marina (Agios Nikolaos) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Santa Marina (Agios Nikolaos)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00