cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
  • Hotel smartline Semiramis, Rodos
1 / 46
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
13.07 - 17.07
już od 2041 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.10 - 21.10
już od 1394 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu smartline Semiramis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel smartline Semiramis
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu smartline Semiramis:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu smartline Semiramis:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 lipca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 października 2020

Hotel smartline Semiramis w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

To typowo miejski hotel położony na początku rozrywkowej części Rodos, blisko plaży i sławnej starówki. Całkowicie odnowiony w 2008 r., z nowoczesnymi wnętrzami i ładnymi pokojami jest doskonałym wyborem na wakacje w kameralnej atmosferze, jednocześnie blisko historycznych i rozrywkowych atrakcji. Pozytywne opinie zyskał również dzięki dobremu serwisowi i świetnej obsłudze.

POŁOŻENIE:

w centrum Nowego Miasta RODOS, ok. 1,5 km od Starego Miasta, ok. 100 m od sklepów, barów i restauracji, ok. 500 m od korytarza powietrznego; ok. 15 km od portu lotniczego na Rodos; przystanek autobusowy ok. 70 m od hotelu (Stare Miasto/ok. 1 EUR).

PLAŻA:

Rhodes Beach, publiczna, pia­szczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, przejście przez ulicę; parasole, leżaki i materace płatne (ok. 8 EUR/komplet: 2 leżaki i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny i zadbany, zbudowany w 1971 r., całkowicie odnowiony w 2008 r., 180 pokoi, 2 budynki, 5 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bar w lobby; taras, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i w pokojach; za opłatą: punkt internetowy (ok. 0,5 EUR/10 min - żeton), całodobowy room-service; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 16 m², nowoczesny i zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 55 m², gł. 0,7-1,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; dwa razy w tygodniu muzyka grecka i międzynarodowa.

KONTAKT:

0030/2241020741, www.semiramis.gr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

5*

REGION

Rodos

OPIS

Hotel z basenem zlokalizowany w centrum Rodos, z widokiem na zachodnie wybrzeże Morza Egejskiego. Dobra baza wypadowa do zwiedzania miasta i tamtejszych atrakcji.

lokalizacja

13 km od lotniska w Rodos-RHO. Hotel usytuowany na powierzchni: 5000 m2.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1971 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, room service (płatny), sale konferencyjne (3), centrum biznesowe (płatne), basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

70 m od hotelu.

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach głównych (liczba pięter: 5, liczba wind: 2). Typy pokoi: - pokoje double sea/side sea/land view dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje triple land view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatne), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracja główna, bar, cukiernia

śniadanie

- śniadanie (07:00-10:00)

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:30-21:30)

z myślą o dzieciach

- krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- animacje lekkie

płatne

- masaż DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

01.04.2020 15:38

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Christian Tour

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Rodos

Polozenie

Na zachodnim wybrzezu wyspy, w miescie Rodos, tylko kilka minut spacerem do sklepów, Starego Miasta, restauracji, barów, kasyna oraz muzeów i ok. 13 km od lotniska. Kamienisto-zwirowo-piaszczysta plaza znajduje ok. 150 m od hotelu, przejscie przez ulice. Parasole i lezaki platne.

Wyposazenie hotelu

Restauracja, 2 bary, taras sloneczny, kacik internetowy (platny), kantor, Wi-Fi (w miejscach ogólnodostepnych bezplatne) i sala konferencyjna.

Wyposazenie pokoi

Hotel posiada 180 pokoi w dwóch budynkach wyposazonych w lazienke z suszarka do wlosów, klimatyzacje (bezplatna), TV-sat, telefon, mini bar (platny), sejf (platny), lacze Wi-Fi (bezplatne) oraz balkon.

Sport i rozrywka

Niewielki basen z woda slodka (lezaki i parasole bezplatne, reczniki za kaucja), tenis stolowy (bezplatny), wypozyczalnia rowerów (platna) oraz sporty wodne na plazy (platne).

Udogodnienia dla dzieci

Wysokie krzesla w restauracji i lózeczka dla niemowlat (konieczna wczesniejsza rezerwacja).

Wyzywienie

All Inclusive - sniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu oraz przekaski w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00 - 23.00, w wyznaczonych barach. Dodatkowo platne - napoje butelkowane, swiezo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz importowane alkohole.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Nekera

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kraj

GRECJA

Położenie

na niewielkim wzniesieniu, ok. 500 m. od centrum Miasta Rodos. Liczne sklepy, restauracje, punkty rozrywki w pobliżu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, publiczna, oddalona ok. 100 m. od hotelu (powrót do hotelu pod górę). Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny hotel miejski, wyremontowany w 2016 roku oferuje 200 pokoi, rozmieszczonych w dwóch budynkach. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV, restauracja główna, restauracja à la carte, bar. Na zewnątrz znajduje się niewielki basen ze słodką wodą oraz bar z przekąskami i napojami. Leżaki, materace na leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. All Inclusive: 3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Lekkie przekąski w barze przy basenie w godz. 11-12:00 i 14-15:00. Lody, świeże owoce w barze przy basenie w godz. 15-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-17:00 w barze przy basenie oraz 17-23:00 w barze głównym. Napoje po 23:00 w garze głównym za opłatą. 3 razy na tydzień kolacje tematyczne . Program all inclusive kończy się o godz. 12:00 w dniu wyjazdu.

Internet

kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie całego hotelu i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

przyjemnie i nowocześnie urządzone. Pokoje dwuosobowe: ok. 20 m2, klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), TV-sat, telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon, widok na miasto, Prysznic, WC, suszarka, szlafrok oraz kapcie. Z bocznym widokiem na morze. Z widokiem na morze. Pokoje – wariant ekonomiczny: wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje jednoosobowe z widokiem na morze: mniejsze, ok. 16 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

za opłatą: masaże oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Dzieci

plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

raz na tydz. grecki wieczór lub muzyka na żywo (po 15.05.). Różnorodne formy rozrywki w centrum Miasta Rodos.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny. W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży. Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering) Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

na niewielkim wzniesieniu, ok. 500 m. od centrum Miasta Rodos. Liczne sklepy, restauracje, punkty rozrywki w pobliżu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, publiczna, oddalona ok. 100 m. od hotelu (powrót do hotelu pod górę). Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny hotel miejski oferuje 180 pokoi w dwóch budynkach. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV, restauracja główna, bar. Na zewnątrz znajduje się niewielki basen ze słodką wodą oraz bar z przekąskami i napojami. Leżaki, materace na leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.semiramis.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone, wyremontowane zimą 2015/2016 Pokoje dwuosobowe Superior z bocznym widokiem na morze (2-3C): w budynku głównym, ok. 20 m2; klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2D). Pokoje jednoosobowe z widokiem na morze (1C): mniejsze, ok. 16 m2; wyposażone jak pokoje dwuosobowe Superior. Pokoje dwuosobowe Deluxe z bocznym widokiem na morze (2-3H): nowocześnie urządzone, położone w nowym budynku hotelowym (obok budynku głównego): ok. 22 m2, dodatkowo: sejf gratis, czajnik do parzenia kawy/herbaty (na zapytanie), szlafrok, kapcie (na zapytanie), wyposażone jak pokoje dwuosobowe Superior. Z widokiem na morze (2I).

Dzieci

plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

raz na tydz. grecki wieczór lub muzyka na żywo (po 15.05). Różnorodne formy rozrywki w centrum Miasta Rodos.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WiFi w lobby i w pokojach gratis.

Sport

za opłatą: masaże oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Lekkie przekąski w godz. 14-15:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 15-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-17:00 w barze przy basenie oraz 17-23:00 w barze głównym. Napoje po 23:00 za opłatą. 3 razy na tydzień kolacje tematyczne (grecka i bbq, włoska, meksykańska).

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 25% zniżki, 1.03-30.04.16 20% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • centralnie położony hotel; doskonały punkt wypadowy do zwiedzania Miasta Rodos
  • nowość pod marką smartline od 2016 roku
  • nowoczesne pokoje Deluxe w nowym budynku

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Rodos, Grecja

Położenie

na niewielkim wzniesieniu, ok. 500 m. od centrum Miasta Rodos. Liczne sklepy, restauracje, punkty rozrywki w pobliżu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, publiczna, oddalona ok. 100 m. od hotelu (powrót do hotelu pod górę). Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny hotel miejski, wyremontowany w 2016 roku oferuje 200 pokoi, rozmieszczonych w dwóch budynkach. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV, restauracja główna, restauracja à la carte, bar. Na zewnątrz znajduje się niewielki basen ze słodką wodą oraz bar z przekąskami i napojami. Leżaki, materace na leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Lekkie przekąski w barze przy basenie w godz. 11-12:00 i 14-15:00. Lody, świeże owoce w barze przy basenie w godz. 15-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-17:00 w barze przy basenie oraz 17-23:00 w barze głównym. Napoje po 23:00 w garze głównym za opłatą. 3 razy na tydzień kolacje tematyczne (grecka i bbq, włoska, meksykańska). Program all inclusive kończy się o godz. 12:00 w dniu wyjazdu.

Internet

kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie całego hotelu i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

przyjemnie i nowocześnie urządzone Pokoje dwuosobowe (2-3A): ok. 20 m2, klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), TV-sat, telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon, widok na miasto, Prysznic, WC, suszarka, szlafrok oraz kapcie. Z bocznym widokiem na morze (2B). Z widokiem na morze (2C). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje jednoosobowe z widokiem na morze (1A): mniejsze, ok. 16 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

za opłatą: masaże oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Dzieci

plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

raz na tydz. grecki wieczór lub muzyka na żywo (po 15.05.). Różnorodne formy rozrywki w centrum Miasta Rodos.

Zniżki FIRSTBOOK

do 28.02.19 17% zniżki, 1.03.-31.03.19 11% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa (dotyczy pok. 2A).

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Centralnie położony hotel, doskonały punkt wypadowy do zwiedzania Miasta Rodos. W pobliżu publiczna plaża, możliwość uprawiania sportów wodnych i rozrywki.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu smartline Semiramis
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu smartline Semiramis:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Semiramis
https://youtu.be/wvhAfiKgokI

Opinie o Hotelu smartline Semiramis

smartline Semiramis - możliwości zakwaterowania:

Room Double SeaView Balcony or Terrace
Room Double SideSeaView Balcony or Terrace
Room Double LandView Balcony or Terrace
Room Triple LandView Balcony or Terrace
Pokój dwuosobowy - Widok na morze

smartline Semiramis - Możliwości wyżywienia:


smartline Semiramis - miasta wylotu:


smartline Semiramis - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel smartline Semiramis? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00