Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
1 / 0
Udogodnienia hotelu smartline Semiramis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel smartline Semiramis
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu smartline Semiramis:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu smartline Semiramis:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 marca 2019

Hotel smartline Semiramis w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

To typowo miejski hotel położony na początku rozrywkowej części Rodos, blisko plaży i sławnej starówki. Całkowicie odnowiony w 2008 r., z nowoczesnymi wnętrzami i ładnymi pokojami jest doskonałym wyborem na wakacje w kameralnej atmosferze, jednocześnie blisko historycznych i rozrywkowych atrakcji. Pozytywne opinie zyskał również dzięki dobremu serwisowi i świetnej obsłudze.

POŁOŻENIE:

w centrum Nowego Miasta RODOS, ok. 1,5 km od Starego Miasta, ok. 100 m od sklepów, barów i restauracji, ok. 500 m od korytarza powietrznego; ok. 15 km od portu lotniczego na Rodos; przystanek autobusowy ok. 70 m od hotelu (Stare Miasto/ok. 1 EUR).

PLAŻA:

Rhodes Beach, publiczna, pia­szczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, przejście przez ulicę; parasole, leżaki i materace płatne (ok. 8 EUR/komplet: 2 leżaki i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny i zadbany, zbudowany w 1971 r., całkowicie odnowiony w 2008 r., 180 pokoi, 2 budynki, 5 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bar w lobby; taras, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i w pokojach; za opłatą: punkt internetowy (ok. 0,5 EUR/10 min - żeton), całodobowy room-service; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 16 m², nowoczesny i zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 55 m², gł. 0,7-1,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; dwa razy w tygodniu muzyka grecka i międzynarodowa.

KONTAKT:

0030/2241020741, www.semiramis.gr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Rodos

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1971 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar, recepcja 24h, winda, pralnia (płatna), room service (płatny), 3 sale konferencyjne, centrum biznesowe (płatne), basen odkryty, wypożyczalnia rowerów.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne Wi-Fi w w miejscach publicznych bezpłatne, Wi-Fi w pokojach double deluxe bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

70 m od hotelu, żwirowa, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki - płatne. Ręczniki plażowe - depozyt.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), TV, telefon, lodówkę (bezpłatna), suszarkę, sejf (płatny ok. 15€/tydzień), WC, wannę lub prysznic, balkon. Typy pokoi: w 2 budynkach: double promo , pokoje standardowe , double superior sea view , double deluxe (bezpłatny sejf, bezpłatne WiFi, zestaw do parzenia kawy i herbaty - na życzenie)

Wyżywienie

restauracja, bar

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, lokalne napoje bezalkoholowe tylko do śniadania

z myślą o dzieciach

plac zabaw, krzesełka w restauracji opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie, bezpłatne)

w cenie

animacje w wybrane dni tygodnia

płatne

masaż

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:02

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

na niewielkim wzniesieniu, ok. 500 m. od centrum Miasta Rodos. Liczne sklepy, restauracje, punkty rozrywki w pobliżu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, publiczna, oddalona ok. 100 m. od hotelu (powrót do hotelu pod górę). Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny hotel miejski oferuje 180 pokoi w dwóch budynkach. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV, restauracja główna, bar. Na zewnątrz znajduje się niewielki basen ze słodką wodą oraz bar z przekąskami i napojami. Leżaki, materace na leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.semiramis.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone, wyremontowane zimą 2015/2016 Pokoje dwuosobowe Superior z bocznym widokiem na morze (2-3C): w budynku głównym, ok. 20 m2; klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2D). Pokoje jednoosobowe z widokiem na morze (1C): mniejsze, ok. 16 m2; wyposażone jak pokoje dwuosobowe Superior. Pokoje dwuosobowe Deluxe z bocznym widokiem na morze (2-3H): nowocześnie urządzone, położone w nowym budynku hotelowym (obok budynku głównego): ok. 22 m2, dodatkowo: sejf gratis, czajnik do parzenia kawy/herbaty (na zapytanie), szlafrok, kapcie (na zapytanie), wyposażone jak pokoje dwuosobowe Superior. Z widokiem na morze (2I).

Dzieci

plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

raz na tydz. grecki wieczór lub muzyka na żywo (po 15.05). Różnorodne formy rozrywki w centrum Miasta Rodos.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WiFi w lobby i w pokojach gratis.

Sport

za opłatą: masaże oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Lekkie przekąski w godz. 14-15:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 15-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-17:00 w barze przy basenie oraz 17-23:00 w barze głównym. Napoje po 23:00 za opłatą. 3 razy na tydzień kolacje tematyczne (grecka i bbq, włoska, meksykańska).

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 25% zniżki, 1.03-30.04.16 20% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • centralnie położony hotel; doskonały punkt wypadowy do zwiedzania Miasta Rodos
  • nowość pod marką smartline od 2016 roku
  • nowoczesne pokoje Deluxe w nowym budynku


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

na niewielkim wzniesieniu, ok. 500 m. od centrum Miasta Rodos. Liczne sklepy, restauracje, punkty rozrywki w pobliżu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, publiczna, oddalona ok. 100 m. od hotelu (powrót do hotelu pod górę). Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny hotel miejski, wyremontowany w 2016 roku oferuje 200 pokoi, rozmieszczonych w dwóch budynkach. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik TV, restauracja główna, restauracja à la carte, bar. Na zewnątrz znajduje się niewielki basen ze słodką wodą oraz bar z przekąskami i napojami. Leżaki, materace na leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.semiramis.gr

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie całego hotelu i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie i nowocześnie urządzone Pokoje dwuosobowe (2-3A): ok. 20 m2, klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), TV-sat, telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon, widok na miasto, Prysznic, WC, suszarka, szlafrok oraz kapcie. Z bocznym widokiem na morze (2B). Z widokiem na morze (2C). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje jednoosobowe z widokiem na morze (1A): mniejsze, ok. 16 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

Sport

za opłatą: masaże oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Dzieci

plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

raz na tydz. grecki wieczór lub muzyka na żywo (po 15.05). Różnorodne formy rozrywki w centrum Miasta Rodos.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Lekkie przekąski w barze przy basenie w godz. 11-12:00 i 14-15:00. Lody, świeże owoce w barze przy basenie w godz. 15-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-17:00 w barze przy basenie oraz 17-23:00 w barze głównym. Napoje po 23:00 w garze głównym za opłatą. 3 razy na tydzień kolacje tematyczne (grecka i bbq, włoska, meksykańska). Program all inclusive kończy się o godz. 12:00 w dniu wyjazdu.

Wcześniej = taniej

do 28.02.18 21% zniżki, 1.03-31.03.18 15% zniżki, 1.04-30.04.18 10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa (dotyczy pok. 2A).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu smartline Semiramis
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu smartline Semiramis:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Semiramis
https://youtu.be/wvhAfiKgokI

Opinie o Hotelu smartline Semiramis

smartline Semiramis - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy prysznic WC balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon

smartline Semiramis - Możliwości wyżywienia:


smartline Semiramis - miasta wylotu:


smartline Semiramis - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel smartline Semiramis? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00