cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
  • Hotel Trunka Lunka, Paganella
1 / 17
Udogodnienia hotelu Trunka Lunka
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Trunka Lunka
star 3

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Trunka Lunka:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Trunka Lunka:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 marca 2019

Hotel Trunka Lunka w ofercie Biura podróży:

Orka

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Włochy/Val di Fiemme/Cavalese

Region narciarski

TRENTINO - VAL DI FIEMME - CAVALESE

Położenie

Hotel Trunka Lunka mieści się w jednym, dwupiętrowym budynku. Posiada piękny ogród. Położony jest w otoczeniu Parku Pieve, zaledwie 100 m od wyciągów Alpe Cermis i w odległości około 300 m od centrum miejscowości Cavalese, gdzie znajduje się szkoła jazdy na nartach, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego, lodowisko, basen i kort tenisowy. Hotel usytuowany jest 140 km od lotniska, 1 km od szpitala, 500 m od apteki i 25 km od stacji kolejowej. Bezpłatny skibus zatrzymuje się 100 m od hotelu.

Hotel

W obiekcie znajduje się recepcja (czynna od 8.00-24.00), bar, tradycyjna tawerna, jadalnia, taras i ogród, salon z kącikiem telewizyjnym, czytelnia, kawiarenka internetowa, taras, narciarnia, strzeżony parking i garaż (oba bezpłatne, 1 miejsce na pokój). Do dyspozycji Gości także centrum wellness (30 euro/ tydz./os. dorosła, wstęp od 12 r.ż.), które oferuje: saunę, jacuzzi i łaźnię turecką, a dla dzieci pokój zabaw z filmami i plac zabaw w ogrodzie, Wi Fi (15,00 euro za tydzień).

Pokoje

24 pokoje o powierzchni 16m2 z łazienką (suszarką), przytulnie urządzone, wyposażone w telefon, radio, TV- SAT, sejf. Pokoje posiadają balkon.

Wyżywienie

2 posiłki dziennie; śniadania w formie bufetu, 3-daniowe obiadokolacje serwowane do stolika (wybór z menu) z bufetem sałatek i przystawek. Wyśmienita kuchnia - specjały lokalne i kuchni światowej. Cotygodniowe gale i degustacje dań lokalnej kuchni. Menu dla najmłodszych gości - na życzenie. Uwaga! Napoje do kolacji są dodatkowo płatne. W terminach obejmujących noc z 31.12. na 1.01. kolacja sylwestrowa zawarta jest w cenie pobytu.

Relaks

W centrum wellness znajduje się sauna, hydromasaż, prysznic tropikalny i łaźnia turecka. Za dodatkową opłatą można opalać się w solarium. Uwaga! centrum wellness jest nieczynne w soboty.

Zakwaterowanie

Od 15.00

Wykwaterowanie

Do 10.00

Zmiana pościeli

2 razy w tygodniu

Zmiana ręczników

Codziennie

Sprzątanie

Codziennie (w cenie pobytu)

Zwierzęta

Nie są akceptowane

Dla niemowląt

Łóżeczko - za dodatkową opłatą i na życzenie przy rezerwacji - 15 EUR/dzień, krzesełko do karmienia

Płatność kartą

Tak, akceptowane są karty Visa i Mastercard Odległość przystanku 100 m Odległość od lotniska ok. 140 m odległość od centrum miasta ok. 500 m Odległość od szpitala ok. 1 km odległość od apteki ca. 500 m odległość od stacji kolejowej ca. 25 km Odległość od restauracji / barów odległość od sklepów ca. 500 m Odległość od stoku narciarskiego 100 mt (Cermis)

UWAGA!

Oferta wymaga potwierdzenia u Touroperatora w przeciągu 4h po dokonaniu rezerwacji stałej - w dni robocze (pon-pt 10-18)


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Rainbow

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Rodzinnie prowadzony hotel położony w zabytkowej, odrestaurowanej willi. Znakomita lokalizacja: tuż obok centrum narciarskiego Alpe Ceremis (do wyciągu ok. 100 m) oraz ok. 300 m od centrum Cavalese. Stacja narciarska Latemar oddalona jest o ok. 16 km, bezpłatny ski bus dowożący do stacji narciarskiej Fiemme-Obereggen. W okolicy znajdują się również szlaki narciarstwa biegowego. Naprzeciwko hotelu zlokalizowane jest miejskie lodowisko. W centrum Cavalese szeroki wybór rozrywek: basen miejski, centrum sportowe oraz restauracje, bary, kino i teatr. Konieczność uiszczenia obowiązkowej opłaty za podatek turystyczny bezpośrednio w hotelu ok.2,20 EUR/os./dzień. (Nie dotyczy dzieci poniżej 14 roku życia).


Stoki:

Ok. 100 m do wyciągów na Alpe Cermis, którego największą atrakcją jest długi zjazd trasą Olimpijską ok. 7,2 km. Do wyciągów na Latemar (stacja Predazzo) ok. 15,5 km - łącznie ponad 50 km tras.



Do dyspozycji gości:

Recepcja, restauracja, bar, tawerna, salonik z kącikiem telewizyjnym i kominkiem, czytelnia, taras słoneczny wychodzący na piękny, prywatny ogród. Ponadto przechowalnia sprzętu narciarskiego wyposażona w suszarki do butów oraz bezpłatny parking i garaż. Hotel oferuje usługi wellness w godzinach 17:00-19:00 (oprócz sobót) w tym: saunę, łaźnię parową, prysznic tropikalny, jacuzzi. Wstęp do strefy wellness jest bezpłatny. Dla dzieci udostępniony jest pokój zabaw.


Pokoje:

Hotel posiada 21 utrzymanych w zabytkowym stylu pokoi 2-osobowych (dostawka w formie rozkładanej sofy), o powierzchni ok. 16 m2, ulokowanych na dwóch piętrach. Pokoje comfort położone są na parterze oraz pierwszym piętrze (winda) i posiadają wyłącznie łóżka małżeńskie, natomiast pokoje standardowe położone są na drugim piętrze. Pokoje wyposażone są w łazienkę z prysznicem, suszarkę do włosów, telefon, TV Sat., radio, bezpłatny sejf oraz balkon. Istnieje możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat za dopłatą ok. 15 EUR/dzień - płatne na miejscu.



Wyżywienie:

Śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane do stolika (do wyboru z 3 pozycji menu), ponadto bufet sałatkowy i z przystawkami. Raz w tygodniu kolacja regionalna. W restauracji dostępne na zapytanie wysokie krzesełka oraz menu dla dzieci.



Internet:

Bezpłatny Internet Wi-Fi na terenie całego hotelu.



Kategoria lokalna:

***



Strona www:

www.trunkalunka.it



Naszym zdaniem:

Przytulny hotel z charakterem, prowadzony w spokojnej, rodzinnej atmosferze, utrzymany w tradycyjnym górskim stylu z doskonałą lokalizacją w pobliżu wyciągów narciarskich oraz blisko centrum Cavalese. Hotel otoczony Parkiem Pieve, stwarza typową górską atmosferę wypoczynku dla swoich Gości.



Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.7/6. Sprawdź opinie:



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cavalese

OPIS

3-gwiazdkowy hotel Hotel Trunka Lunka leży 450 metrów od centrum Cavalese.

Po całym dniu goście mogą naładować baterie w należącej do Hotel Trunka Lunka strefie wellness. Znajdą w niej m.in. hydromasaż, hammam oraz łaźnia parowa.

W okolicy znajduje się 82 km tras narciarskich należących do stacji narciarskich w regionie Val di Fiemme - Obereggen. Najbliższy wyciąg znajduje się 400 metrów od obiektu.

W CENIE

Garaż Dostęp do internetu Centrum odnowy Internet Wi-Fi Parking kryty niestrzeżony Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Akceptowane są tylko psy Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 480 m. Wyciągi - 411 m.

PARKING

garaż, parking niestrzeżony, parking kryty niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, hammam, hydromasaż, prysznic wielofunkcyjny, sauna fińska.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, ogród, taras, organizacja pieszych wycieczek, menu bezglutenowe.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci.

USŁUGI HOTELOWE

drink bar, restauracja, pralnia, serwis pokojowy - przez część doby, sejf w recepcji, letni taras, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, serwis pokojowy, bar, recepcja, śniadania w formie bufetu, obiadokolacja 3-daniowa z wyborem, bar sałatkowy.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane, akceptowane są tylko psy.


Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Dolomity, Włochy

UWAGA!

OPIS AKTUALNY DLA SEZONU ZIMA 2017/18.

Ski info

Gwarancja śniegu!Wyciąg: Cermisalm ok. 100 m. Pampeago ok. 9 kmTrasa biegowa: ok. 4 kmSkibus: ok. 100 mWypoż. sprzętu: ok. 3 km - 10% rabatu dla gości hotelowychNarciarnia: w hotelu

Położenie

na wysokości 1000 m n.p.m. Ok. 300 m do centrum Cavalese. Bary i restauracje w pobliżu hotelu. Ok. 100 m do wyciągu "Cermis" i ok. 4 km od tras biegowych.

Wyposażenie

23 pokoje i 12 mieszkań. Salonik z WLAN gratis, bar/kawiarnia, winda. 

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

2A/1A: pokój 2-/1-osobowy z prysznicem/wanną, WC, suszarką, telefonem, WLAN, TV-SAT, sejfem, szlafroki tylko dla dorosłych, balkon lub taras.3-pokojowe mieszkanie ok. 50 m kw. z prysznicem, WC, suszarką, telefonem, WLAN, TV-SAT, sejfem, szlafroki tylko dla dorosłych, kącik do siedzenia, taras; pokój mieszkalno-sypialny z sofą, 1 pokój 2-osobowy i 1 pokój z 2 łóżkami.

Wellness

sauna, łaźnia parowa, whirpool, pokój relaksu.

Wyżywienie

bufet śniadaniowy, wieczorem wybór z 2-daniowego menu z bufetem sałatkowych i z deserami. 1 x tydzień kolacja z typowymi potrawami regionalnymi. 

Święta/Sylwester

menu świąteczne i sylwestrowe w cenie.

Zniżki (A)

1-3 dzieci (do 5 lat): pobyt gratis, (od 6 lat): zniżka procentowa.

Opłata klimatyczna

do zapłacenia na miejscu.

Parkowanie

parking i garaż w cenie (ograniczona liczba miejsc).

Zwierzę domowe

tak, ok. 8 EUR/noc.

N Plus

5% zniżki na kilkudniowy karnet narciarski Val di Fiemme/Obereggen.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Val di Fiemme/Trentino/Włochy

Atuty

strefa wellness, terminy Free Ski, blisko wyciągów

Położenie

na wysokości ok. 990 m n.p.m., ok. 500 m od centrum Cavalese, w Dolinie Val di Fiemme we włoskim Trydencie

Wyciągi narciarskie

do najbliższego wyciągu Alpe Cermis - Cavalese-Fondovalle ok. 350 m. Do wyciągów narciarskich Ski Center Latemar ok. 12 km, do Alpe Lusia-Bellamonte ok. 22,5 km. Przystanek skibusa (za opłatą, ok. 10 euro/tydz.) znajduje się ok. 400 m od hotelu

Wyposażenie

recepcja, restauracja, tawerna, ogród, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking i garaż (gratis, ograniczona liczba miejsc). Hotel posiada 2 piętra

Internet

tak (Wi-Fi - gratis, w wyznaczonych miejscach)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard)

Sport i relaks

centrum wellness (gratis, czynne w godz. 17.00-19.00 od poniedziałku do soboty) - sauna, jacuzzi, łaźnia turecka; solarium za dodatkową opłatą

Pokoje

(ok. 16 m2), hotel dysponuje 24 dwuosobowymi pokojami z możliwością dwóch dostawek. Łazienka z WC, suszarka do włosów; TV-sat, telefon, większość pokoi posiada balkon

Szkolenie narciarskie Val di Fiemme

w terminach 13.01-24.02.2018 proponujemy (dodatkowo płatne) 6-dniowe grupowe szkolenia narciarskie na wszystkich poziomach zaawansowania dla dzieci od 4 lat, młodzieży i dorosłych - 2,5 h dziennie i dla jeżdżących w stopniu min. podstawowym dzieci 6-12 lat - 4,5 h lub 5,5 h dziennie. Fakultatywna dopłata przy rezerwacji. Szczegóły i ceny na stronie www - Szkolenia narciarskie - info

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu i ciepłe 3-daniowe (wybór z menu), bufet sałatkowy. Napoje do kolacji dodatkowo płatne

Pieski

tak (za opłatą - 5 euro/dzień)

Kategoria lokalna

***

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów (Uwaga! W terminie 24-30.03.2018 - 6 noclegów), wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowe opłaty na miejscu

taksa klimatyczna ok. 2,20 euro/os./dzień

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 15.00, wyjazd - do godz. 10.00

Autokar

przejazd komfortowym autokarem (klimatyzacja, WC, bar, video), warunki przewozu, cennik, program i rozkład jazdy na stronie organizatora

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dzieci do 6,9 lat - gratis, dzieci 7-14,9 lat - 30% zniżki, od 15 lat - 10% zniżki. W terminach Free Ski zniżki wg cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

w terminach 09-17.12.2017 i 17-25.03.2018 karnet 6-dniowy Fiemme-Obereggen w cenie. Dzieci do 8 lat gratis (1 skipass gratis na 1 skipass pełnopłatny dla osoby dorosłej)

Uwaga

W pozostałych terminach na podstawie Vouchera w kasach Alpe Cermis Cavalese, Ski Center Latemar, Predazzo, Pampeago, Obereggen, Bellamonte zniżka 5% dla Klientów Otium na zakup karnetów Fiemme-Obereggen

Promocja

Ofera Early Booking - 3% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 29.11.2017. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocje


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Mapa Hotelu Trunka Lunka

Opinie o Hotelu Trunka Lunka

Trunka Lunka - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy 1.os
2 os. pokoj comfort
2 os. pokoj standardowy
Pokój dla 2 osób
Pokój dla 2-3 osób
Pokój jednoosobowy

Trunka Lunka - Możliwości wyżywienia:


Trunka Lunka - miasta wylotu:


Trunka Lunka - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Trunka Lunka? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00