cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
  • Hotel Coral Strand, Seszele
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
16.02 - 17.02
już od 609 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.05 - 17.05
już od 538 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Coral Strand
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Coral Strand
star 3

Seszele
Ocena hotelu Coral Strand:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Coral Strand:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 lutego 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 maja 2019

Hotel Coral Strand w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Seszele?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • północnej części wyspy, przy słynnej plaży Beau Vallon
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • lobby
  • recepcja
  • sejf: w recepcji
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy
  • sklep z pamiątkami
  • pralnia: za opłatą 
  • parking: w cenie
  • sale konferencyjne: 2

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

163

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

kategoriatui

3,5 słoneczka (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Dodatkowe informacje

  • Honeymoon-specials: przy pobycie powyżej 4 nocy - specjalne zniżki na wyżywienie, upgrade do pokoju o lepszym standardzie (w zależności od dostępności), kosz owoców i butelka wina musującego na powitanie, kolacja przy świecach na plaży (w zależności od warunków pogodowych) lub kolacja w restauracji Mahek. Przy wyborze pokoju dla nowożeńców po przyjeździe należy okazać akt ślubu (nie starszy niż 12 miesięcy) przetłumaczony na język angielski - jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu. Prosimy rezerwować pokoje przeznaczone wyłącznie dla nowożeńców (DZY1, DZY2, DZY4, DZY5, JSM2). 
  • hotel nie akceptuje zwierząt

Sport i wellness

Płatne
  • w ofercie firm zewnętrznych: katamaran, kanu, narty wodne, nurkowanie powierzchniowe/głębinowe, szkoła nurkowania PADI, NAUI, żeglowanie, parasailing

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 48 m2
  • widok na góry
  • sejf: w cenie
  • TV sat
  • minibar
  • balkon
  • 2 pokoje nieoddzielone drzwiami
  • sofa
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • czajnik
Pokój 2-osobowy superior DZX5
  • 1-4 os.
  • ok. 48 m2
  • ograniczony widok na ocean
  • sejf
  • TV sat.
  • minibar: za opłatą
  • balkon
  • 2 pokoje nieoddzielone drzwiami
  • sofa
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • czajnik
Pokój dla nowożeńców DZY1
  • 2 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na góry
  • wyłącznie dla nowożeńców
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • minibar
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • czajnik
Pokój dla nowożeńców DZY2
  • 2-4 os.
  • ok. 48 m2
  • widok na góry
  • wyłącznie dla nowożeńców
  • balkon
  • 2 pokoje nieoddzielone drzwiami
  • sofa
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: za opłatą
  • sejf
  • TV sat
  • minibar: za opłatą
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • czajnik
Pokój dla nowożeńców DZY4
  • 2 os.
  • ok. 24 m2
  • ograniczony widok na ocean
  • wyłącznie dla nowożeńców
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • minibar
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • czajnik
Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 2 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • w budynku głównym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • TV
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • minibar: za opłatą
Suita junior z widokiem na morze JSM2
  • 2 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • wyłącznie dla nowożeńców
  • w budynku głównym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • TV
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • minibar: za opłatą
Pokój dla nowożeńców superior DZY5
  • 2-4 os.
  • ok. 48 m2
  • ograniczony widok na ocean
  • wyłącznie dla nowożeńców
  • balkon
  • 2 pokoje nieoddzielone drzwiami
  • sofa
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: za opłatą
  • sejf
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • czajnik
  • minibar: za opłatą
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na góry
  • sejf: w cenie
  • minibar
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • czajnik
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 1-2 os.
  • ok. 24 m2
  • ograniczony widok na ocean
  • sejf
  • minibar: za opłatą
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przygotowania kawy/herbaty
  • czajnik

Wyżywienie

Pełne wyżywienie
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: 12.00-14.00, wybór z menu
  • kolacja: 19.00-22.00, w formie bufetu
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • kolacja: 19.00-22.00, w formie bufetu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Island Trader": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania kuchni koszernej, dania wegetariańskie, bufet, za opłatą, styczeń - grudzień, codziennie 06:30 - 10:00 i 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Mahek": rodzaje kuchni: indyjska, potrawy bezglutenowe, dania kuchni koszernej, dania wegetariańskie, dania wegańskie, a la carte, rezerwacja wymagana, styczeń - grudzień, codziennie 12:00 - 14:00 i 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Coral Asia": rodzaje kuchni: japońska, sushi, potrawy bezglutenowe, dania kuchni koszernej, dania wegetariańskie, dania wegańskie, a la carte, rezerwacja wymagana, styczeń - grudzień, codziennie 12:00 - 22:00
  • Dodatkowe informacje
  • oficjalna kolacja: za opłatą, serwowana, bez możliwości wyboru z menu
  • wszystkie posiłki serwowane są w restauracji głównej Island Trader

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Seszele?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Mahe Island Położony przy pięknej piaszczystej plaży Beau Vallon. Hotel oferuje wspaniałą kuchnie lokalną i międzynarodową w restauracjach na terenie hotelu. Spędzimy tam romantyczne chwile podczas kolacji we dwoje. Kilka minut jazdy dzieli nas od stolicy kraju Victorii z wieloma atrakcjami turystycznymi.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Obiekt znajduje się pośród tropikalnego ogrodu.Na terenie znajduje się recepcja, basen, 2 restauracje, 2 bary, pralnia (płatna), kantor, centrum konferencyjne, wypożyczalnia samochodów.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne

    plaża

    przy plaży Beau - Vallon

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzacje, łazienkę (WC, prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV, sejf, zestaw do kawy/herbaty, mini bar (na życzenie). Typy pokoi: Standard Ocean View , Deluxe Suite Ocean View , Deluxe Suite Mountain View , Standard Mountain View , Silhouette Honeymoon

    Wyżywienie

    2 restauracje, 2 bary The Islander Trader - restauracja główna serwująca dania kuchni międzynarodowej w formie bufetu, Makeh - restauracja serwująca dania kuchni lokalnej, Bary serwujące napoje alkoholowe i bezalkoholowe: Ocean Deck Pub i Ocean Ceck

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie, obiad i kolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    w cenie

    szachy, domino, karty, gry planszowe, rzutki, muzyka na żywo, wieczory tematyczne

    płatne

    nurkowanie powierzchniowe, sporty wodne na plaży

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:25

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Seszele?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3*+ Seszele/Wyspa Mahe

    Położenie

    - Beau Vallon - bezpośrednio przy plaży - ok. 15 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki i parasole bezpłatne

    Pokoje

    - ok. 24 m2 - klimatyzacja, telefon - mini bar, zestaw do parzenia kawy/herbaty - sejf, TV SAT - łazienka z wanna/prysznicem, wc, suszarka do włosów - wszystkie pokoje z balkonem/tarasem

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - leżaki i parasole przy basenie Płatne - nurkowanie

    Dla dzieci

    - brodzik

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadania Half Board (HB) - śniadania i kolacje Posiłki w formie bufetu. Napoje do posiłków płatne dodatkowo.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna (Island Trader) - restauracja z kuchnią indyjską (Mahek) - snack bar (Ocean Deck) - Sushi bar

    Dodatkowe informacje

    - bezprzewodowy Internet w lobby (płatny) - sklep z pamiątkami www.constancehotels.com

    Dla nowożeńców / Rocznica ślubu

    - wino musujące w pokoju - owoce w pokoju - podwyższenie standardu pokoju (tylko dla nowożeńców) W chwili rezerwacje należy zgłosić informację o podróży poślubnej oraz podać datę ślubu. Na miejscu dokument potwierdzający zawarcie małżeństwa do wglądu. Dotyczy par biorących ślub maksymalnie 9 miesięcy przed datą check-in w hotelu lub par obchodzących 25/50 rocznicę ślubu (data rocznicy ślubu musi wypadać podczas pobytu w hotelu)


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orka

    Szukasz wakacji na Seszele?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***+

    Region

    Seszele/Wyspa Mahe/Beau Vallon

    Położenie

    Hotel położony jest przy plaży Beau Vallon, 15 km od lotniska w Mahe, 5 km od miejscowości Victoria

    Hotel

    Trzygwiazdkowy, 130 pokoi, restauracja główna - “Parrot Restaurant" - serwująca dania kuchni międzynarodowej i lokalnej; Restauracje a'la carte - “Pizzeria" - kuchnia włoska, “Le Canton" - kuchnia chińska, “Teppanyaki Counter" - kuchnia japońska, “Indian Tandoori Cuisine" - kuchnia indyjska; Na terenie hotelu bary, basen, basen dla dzieci, leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie, internet za opłatą

    Wyżywienie

    śniadania, możliwość dokupienia obiadokolacji w formie bufetu (restauracja główna). Posiłki w restauracja a'la carte są dodatkowo płatne. Obowiązkowa dopłata do kolacja wigilijnej i sylwestrowej

    Pokoje

    Standard - 13 pokoi o powierzchni ok 22m2, klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, radio, telefon, sejf, TV - na życzenie, lodówka - na życzenie, Internet (za opłatą), balkon/taras. Standard z widokiem na morze - 67 pokoi o powierzchni ok 22 m2, wyposażone jak pokoje Standard Superior - 6 pokoi o powierzchni 42 m2, salon, sypialnia, łazienka, wyposażone jak pokoje Standard, dodatkowo w pokoju znajduje się zestaw do parzenia kawy/herbaty Superior z widokiem na morze - 5 pokoi o powierzchni 42 m2, wyposażone jak pokoje Superior

    Rozrywka

    Wieczorne programy animacyjne, sporty wodne

    Zniżka dla nowowżeńców

    zniżka na zakwaterowanie dla nowożeńców, kosz owoców oraz szampan.

    Uwaga

    w cenę nie jest wliczona obowiązkowo płatna kolacja wigilijna 41 Euro/os. dorosła, 21 Euro dziecko (4-12lat) oraz kolacja sylwestrowa 41 Euro/os. dorosła, 21 Euro dziecko (4-12lat)

    Cena zawiera

    przelot, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie AXA Kontynenty Świat KL, NNW bagaż, podatek VAT.

    Cena nie zawiera

    wyżywienia (poza oferowanym w ramach ceny), napiwków, wydatków własnych.

    * uwaga!

    Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

    * cena przelotu

    Cena przelotu 3500zł została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bezkosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

    * warunki przewozu

    Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

    * anulacje, zmiany biletu

    Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

    * przelot

    przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

    * rezydent

    impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

    * wizy

    Wymagana jest wiza pobytowa, którą można otrzymać na lotnisku na wyspie Mahe na podstawie biletu powrotnego oraz książeczki szczepień; Wymagane jest podanie planowanego miejsca pobytu oraz dysponowanie odpowiednimi na czas pobytu środkami finansowymi; Koszt wizy to 20 USD - ważna jest przez okres 30 dni; Przy wylocie pobierana jest opłata lotniskowa w wysokości ok. 40 USD nie wliczona w cenę biletu.

    Brak placówki dyplomatycznej w Republice Seszeli. Seszele znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w Kenii. Kabarnet Rd. 00100 Nairobi, P O Box 30086 phone - (00-254 20) 38 72 811 e-mail

    ambnairo@kenyaweb.com


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Seszele?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Seszele, Seszele

    Położenie

    przy plaży Beau Vallon, w otoczeniu tropikalnego lasu w północnej części wyspy Mahe. W bezpośrednim sąsiedztwie hotelu znajdują się restauracje, bary oraz sklepy. Do stolicy Victorii ok. 5 km. Transfer z lotniska Mahe ok. 20 min.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu publiczna, łagodnie opadająca do morza plaża Beau Vallon z delikatnym piaskiem. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    popularny wśród stałych gości kompleks hotelowy dysponuje 162 pokojami. Hol powitalny z recepcją, winda, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, restauracja a la carte (kuchnia hinduska), restauracja przy basenie. W tropikalnym ogrodzie basen z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. www.coralstrand.com

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Karty kredytowe

    Amexco, Diners, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Pokoje standardowe (A1-2A): ok. 24 m2, klimatyzacja, TV sat, telefon, mała lodówka, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, sejf oraz balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje z widokiem na morze (A1-2B). Pokoje silhoutte honeymoon z widokiem na morze (A2E): ok. 28 m2. Pokoje superior (A2-3F): ok. 48 m2, pomieszczenie mieszkalno-sypialne, oddzielna sypialnia, balkon, od strony morza. Pokoje superior z widokiem na morze (A2-3G).

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: śniadania i kolacje w formie bufetu. Kolacje również w restauracji a la carte za dopłatą (konieczna rezerwacja).

    Sport

    za opłatą sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje, baza nurkowa w sąsiednim hotelu Berjaya Beau Vallon (ok. 3 min.).

    Rozrywka

    wieczorne programy animacyjne.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Seszele?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel  w doskonałej  lokalizacji. Dobra baza wypadowa na wycieczki po wyspie. Doskonała kuchnia, różnorodność atrakcji zarówno w hotelu, jak i jego okolicach. Hotel uczestniczy w ekologicznym programie Go Green.

    Położenie

    Na wyspie Mahe, nad  malowniczą zatoką  i jej piaszczystą, długą plażą Beau Vallon, 20 minut jazdy z lotniska, 10 minut od stolicy.

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, butik,  sala konferencyjna, zaplecze biznesowe, biblioteczka, sklepik, restauracja główna, restauracja indyjska z otwartą kuchnią, piętrowy bar przy basenie z widokiem na ocean (drinki, koktajle, wieczorem muzyka na żywo), restauracja przy plaży (a' la carte od 12.30 do 16.00), bar take away, gabinet pomocy lekarskiej, pralnia, Internet.

    Pokoje

    W 5-piętrowym budynku (2 windy, w tym jedna panoramiczna) otoczonym ogrodem. Pokoje są przytulne (24 m kw.), zaprojektowane  w klasycznym, gustownym stylu, mają łazienkę z prysznicem, suszarką do włosów, WC, klimatyzację, małą lodówkę, sejf, zestaw do zaparzania kawy/herbaty, TV sat, w niektórych odpłatne łącza internetowe, balkon z widokiem na ogród  lub ocean.

    Wyżywienie

    BB: śniadania (07.00-10.00) w formie bufetów HB: śniadania i kolacje (19.00-22.00) w formie bufetów.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym, tenis stołowy, sporty wodne (np. windsurfing,  narty wodne, parasailing, banan", snorkeling, nurkowanie głębinowe), wycieczki, widokowe przeloty helikopterem, występy folklorystyczne.

    Dla dzieci

    Brodzik, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, na życzenie menu dziecięce.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy wyjazdach na Seszele wiza nie jest wymagana. Po przylocie na Seszele należy podać adres planowanego miejsca pobytu, jak również dysponować odpowiednimi do czasu pobytu środkami finansowymi (gotówka, karty kredytowe, czeki podróżne). Wymagany jest paszport ważny 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Seszele?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Seszele

    Opis

    Hotel zlokalizowany bezpośrednio przy najpiękniejszej i najdłuższej plaży na wyspie Mahe, Niesamowty klimat zapewnia tropikalny las palmowy oraz krystaliczny błękit wód Oceanu Indyjskiego, Doskonały punkt wypadowy do wycieczek po wyspie, Oferuje szeroką gamę różnorakich form spędzania wolnego czasu i wiele dyscyplin sportowych,

    Lokalizacja

    w Mahe Island, ok. 15 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 165, restauracje - 2, bary - 1, baseny odkryte - 1, sejf (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, wymiana walut, przechowalnia bagażu, grill, biblioteka, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, ochrona hotelowa (24h), centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, mini bar/lodówka, łazienka z prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - W cenie zakwaterowanie w pokoju typu Standard. Możliwość dopłaty do widoku na ocean. Możliwość dopłaty do pokoi typu Deluxe (dla 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci).

    Plaża

    piaszczysta, przy hotelu, parasole.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), snorkeling, windsurfing, narty wodne (płatne), sporty wodne.

    Sport i fitness

    tenis stołowy, bilard (płatny).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, program artystyczny.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna) menu, menu, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji.

    Informacje dodatkowe

    Hotel organizuje śluby i przyjęcia., Możliwość wypożyczenia laptopa.,

    Cena zawiera

    przelot na trasie Polska - Mahe - Polska z przesiadką w porcie europejskim (lub Dubaju)., lot lokalny na trasie Mahe - Praslin - Mahe, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą,

    Cena nie zawiera

    dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Mahe - brak obsługi, kontakt tel. w jęz. angielskim. Praslin - brak obsługi, kontakt tel. w jęz. angielskim.

    Informacje wizowe

    Obywatele polscy są zwolnieni z obowiązku wizowego przy pobytach do 90 dni. Wymagany ważny paszport. Pasażerowie (nie dotyczy pasażerów w tranzycie, którzy nie opuszczali lotniska) przylatujący na Seszele przez Nairobi (Kenia) samolotami linii Kenya Airways, obowiązani są przedstawić świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze. Od pasażerów przylatujących na Seszele lotami innych przewoźników (np. bezpośrednio z Europy), świadectwo szczepienia nie jest wymagane.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Seszele?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Seszele, Seszele

    UWAGA!

    Brak transferu i opieki rezydenta!Opis z poprzedniego sezonu!

    Położenie

    przy plaży Beau Vallon, w otoczeniu tropikalnego lasu w północnej części wyspy Mahe. W bezpośrednim sąsiedztwie hotelu znajdują się restauracje, bary oraz sklepy. Do stolicy Victorii ok. 5 km. Transfer z lotniska Mahe ok. 20 min.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu publiczna, łagodnie opadająca do morza plaża Beau Vallon z delikatnym piaskiem. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    popularny wśród stałych gości kompleks hotelowy dysponuje 162 pokojami. Hol powitalny z recepcją, winda, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, restauracja a la carte (kuchnia hinduska), restauracja przy basenie. W tropikalnym ogrodzie basen z brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. www.coralstrand.com

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Karty kredytowe

    Amexco, Diners, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Pokoje standardowe (A1-2A): ok. 24 m kw., klimatyzacja, TV sat, telefon, mała lodówka, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, sejf oraz balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje z widokiem na morze (A1-2B). Pokoje silhoutte z widokiem na morze (A2E): ok. 28 m kw. Junior suity deluxe (A2-3F): ok. 48 m kw., pomieszczenie mieszkalno-sypialne, oddzielna sypialnia, balkon, od strony morza. Junior suity deluxe z widokiem na morze (A2-3G).

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: śniadania i kolacje w formie bufetu. Kolacje również w restauracji a la carte za dopłatą (konieczna rezerwacja).

    Sport

    za opłatą sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje, baza nurkowa w sąsiednim hotelu Berjaya Beau Vallon (ok. 3 min.).

    Rozrywka

    wieczorne programy animacyjne.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Seszele?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony wyspie Mahe, nad  malowniczą zatoką  i jej piaszczystą, długą plażą Beau Vallon, 20 minut jazdy z lotniska, 10 minut od stolicy. Największą  z 92 wysp archipelagu Seszeli jest wyspa Mahe. Nadmorską scenerię tego zakątka cechuje duża różnorodność - od granitowych urwisk ze wzburzonymi falami morskimi, po spokojne, osłonięte palmami zatoczki. Na odcinku liczącym zaledwie 27 km znajduje się 68 niezależnych odcinków wybrzeża. Wyspa jest znakomitym miejscem do leniwego wypoczynku na plaży, jak również do aktywnego urlopu - uprawiania windsurfingu, nurkowania, żeglarstwa czy nart wodnych. Stolicą Seszeli, a zarazem największym miastem w kraju jest Victoria. Charakterystyczna jest tutaj kolonialna zabudowa oraz ogrody botaniczne ze wspaniałą roślinnością.

    PLAŻA

    Hotel Coral Strand mieści się bezpośrednio przy pięknej plaży Beau Vallon. Piękny widok na ocean i tropikalna zieleń wokół obiektu tworzą atmosferę sprzyjającą odpoczynkowi.Plaża piaszczysta (piękny biały piasek), bezpośrednio przy hotelu - Beau Vallon Beach; leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe za kaucją.

    HOTEL

    Komfortowy hotel  w doskonałej  lokalizacji. Dobra baza wypadowa na wycieczki po wyspie. Doskonała kuchnia, różnorodność atrakcji zarówno w hotelu, jak i jego okolicach. Hotel uczestniczy w ekologicznym programie Go Green.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    5-piętrowy budynek (2 windy, w tym jedna panoramiczna) otoczony ogrodem. Całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, butik,  sala konferencyjna, zaplecze biznesowe, biblioteczka, sklepik, restauracja główna, restauracja indyjska z otwartą kuchnią, piętrowy bar przy basenie z widokiem na ocean (drinki, koktajle, wieczorem muzyka na żywo), restauracja przy plaży (a' la carte od 12.30 do 16.00), bar take away, gabinet pomocy lekarskiej, pralnia, Internet.

    INTERNET

    za opłatą

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    -

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Basen z tarasem słonecznym, tenis stołowy, sporty wodne (np. windsurfing,  narty wodne, parasailing, banan", snorkeling, nurkowanie głębinowe), wycieczki, widokowe przeloty helikopterem, występy folklorystyczne.

    DLA DZIECI

    Brodzik, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, na życzenie menu dziecięce.

    ZAKWATEROWANIE

    130 przytulnie urządzonych pokoi, wszystkie zaprojektowane  w klasycznym, gustownym stylu, mają łazienkę z prysznicem, suszarką do włosów, WC, klimatyzację, małą lodówkę, sejf, zestaw do zaparzania kawy/herbaty, TV sat, w niektórych odpłatne łącza internetowe, balkon z widokiem na ogród  lub ocean. Pokoje Stans=dard ok 24m2, za dopłatą pokoje Ocean View oraz Superior Ocean View

    WYŻYWIENIE

    BB: śniadania w formie bufetów HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetów. FB: śniadania, obiady  i obiadokolacje w formie bufetów.Napoje do obiadów i obiadokolacji dodatkowo płatne. W terminie 24.12. w cenie zawarta Kolacja Wigilijna. W terminie 31.12. w cenie zawarta Gala Sylwestrowa.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Doba hotelowa obowiązuje od godziny 14.00 w dniu zakwaterowani, i do godziny 12.00 w dniu wymeldowania. Wczesne zameldowanie i / lub późny check-out są uzależnione od dostępności. http://www.coralstrand.com/

    CENA

    Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty lotniskowe w wysokości ok. 40 USD, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

        Obywatele polscy są zwolnieni z obowiązku wizowego przy pobytach do 90 dni. Wymagane jest podanie planowanego miejsca pobytu, posiadanie biletu powrotnego oraz ksiażeczki szczepień, dysponowanie odpowiednimi na czas pobytu środkami finansowymi ok 150 USD na dzień (gotówka, karty kredytowe, czeki podróżne).     Przy wylocie pobierana jest opłata lotniskowa w wysokości 40 USD.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora Brak placówki dyplomatycznej w Republice Seszeli Seszele znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w Kenii Kabarnet Rd 00100 Nairobi, P O Box 30086KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Coral Strand

    Opinie o Hotelu Coral Strand

    Coral Strand - możliwości zakwaterowania:

    dbl classic (ocean view)
    DBL Standard
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon od strony gor
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon widok na morze
    Junior Suita dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon od strony gor 1Wohn-Schlafraum,1Schlafzimmer
    Junior Suita dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon widok na morze 1Wohn-Schlafraum,1Schlafzimmer
    standard dbl
    standard ocean view
    Pokoj dwuosobowy Standard prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon od strony gor
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy balkon klimatyzacja ster.indywid. prysznic widok na morze WC
    Junior Suita prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon od strony gor 1Wohn-Schlafraum,1Schlafzimmer
    Junior Suita prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon widok na morze 1Wohn-Schlafraum,1Schlafzimmer
    Pokój dwuosobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Coral Standard
    Coral Classic Ocean View
    Superior Ocean View
    Superior
    Pokoj 2 os.obowy typ STANDARD
    pokoj 1-osobowy
    Pokoj 3os.dor. typ SUPERIOR
    Pokoj SUPERIOR

    Coral Strand - Możliwości wyżywienia:


    Coral Strand - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Coral Strand? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00