Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
  • Hotel Tamassa Resort, Le Morne
1 / 26
Udogodnienia hotelu Tamassa Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Tamassa Resort
star 5

Mauritius: Le Morne
Ocena hotelu Tamassa Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Tamassa Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 lutego 2019

Hotel Tamassa Resort w ofercie Biura podróży:

Prima Holiday

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Na południowo-zachodnim wybrzeżu wyspy Mauritius, w Bel Ombre, 45 min drogi samochodem od portu lotniczego

PLAŻA

Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie), ręczniki (w cenie)

HOTEL

Tamassa to hotel z bogatą ofertą all inclusive. W jej ramach możecie korzystać z ciekawej oferty kulinarnej w barach i restauracji głównej oraz sportowych aktywności, obejmujących zarówno korzystanie z basenów, centrum fitness, jak i sporty wodne. Warto odwiedzić także hotelowe spa wyróżnione w 2014 roku prestiżowym tytułem Best Luxury Spa Group w regionie Oceanu Indyjskiego. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

2 restauracje serwujące dania kuchni azjatyckiej, kreolskiej i śródziemnomorskiej, 2 bary; sala konferencyjna dla maks. 80 osób, wyposażona w projektor, monitor, odtwarzacz DVD, mikrofony, flip chart; wypożyczalnia samochodów; sklep, biblioteka; usługi pralnicze (płatne).

INTERNET

Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

3 baseny, słodka woda, ok. 500 m, 350 m i 300 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe, wypożyczalnia sprzętu (za opłatą), siłownia, siatkówka plażowa, windsurfing, kajaki, rowery i narty wodne; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-11 lat), dyskoteka; animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: klub nocny Jalsa, nurkowanie; centrum spa: basen, słodka woda, 50 m; płatne: masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

DLA DZIECI

miniklub dla dzieci w wieku 3-12 lat,  klub dla nastolatków w wieku 13-17 lat, brodzik

ZAKWATEROWANIE

standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 45 m, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar, zestaw do kawy i herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

WYŻYWIENIE

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-17.00) w wybranym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-22.00).

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

Obywatele polscy są zwolnieni z obowiązku wizowego przy pobytach do 90 dni. Powinny być spełnione następujące warunki: mają bilet powrotny, potwierdzoną rezerwację miejsca zamieszkania oraz środki niezbędne do utrzymania się w czasie pobytu (ok. 100 USD na dzień), a ważność ich paszportu w dniu planowanego opuszczenia terytorium Republiki Mauritiusa powinna wynosić - zgodnie z wymogami tego kraju - co najmniej kilka dni. Odpowiednio długi termin ważności dokumentu podróży (paszportu) jest bardzo ważny także z tego powodu, by nie dopuścić do powstania problemów z przedłużającym się pobytem w przypadkach losowych. Należy pamiętać, że nieważny paszport może spowodować kłopoty np. na lotnisku lub drodze powrotnej do kraju. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/mauitius


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Orka

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Mauritius/Wybrzeże Południowe/Bel Ombre

Położenie

Ośrodek znajduje się w południowej części wyspy, bezpośrednio przy długiej na 300m piaszczystej plaży porośniętej palmami kokosowymi, z pięknym górzystym krajobrazem w tle, transfer z lotniska do hotelu to ok. 45 minut.

Hotel

Budynki mieszkalne zostały wybudowane w nowoczesnych stylu z elementami miejscowej tradycji, na terenie ośrodka na gości czekają takie udogodnienia, jak 4 pięknie zaprojektowane baseny (leżaki, ręczniki oraz parasole bez dodatkowych opłat), 2 restauracje, loundge bar, nowoczesne Spa (zabiegi dodatkowo płatne), dla dzieci 3-11 lat kids club, teen club, sklepik, biblioteka, dyskoteka (3 razy w tygodniu), kino na otwartym powietrzu, business center,

Liczba pokoi

214 pokoi

Pokoje standard

maks. dla rodziny 2+1, o powierzchni 43 mkw. wyposażone w prysznic, wannę, WC, suszarkę do włosów, klimatyzację, wentylator, telefon, Wifi - bez dodatkowych opłat, TV- LCD, odtwarzacz DVD, minibarek, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras.

Pokoje superior

dodatkowo wyposażone w stację dokującą do iPoda,

Pokoje beach

elegancko urządzone dodatkowo oferują widok na morze.

Wyżywienie

ALL INCLUSIVE - 3 posiłki w formie bufetu lub do wyboru z menu w restauracji "Show", kolacje i obiady możliwe również a'la carte w restauaracji "Playa" (konieczna rezerwacja), krajowe i międzynarodowe napoje alkoholowe w barach i do posiłków w restauracjach.

Sport

windsurfing, rowery wodne, kajaki, snorkeling, łódź ze szklanym dnem, narty wodne, siłownia, siatkówka plażowa, aerobik w wodzie, tenis stołowy, boccia,2 korty tenisowe (płatne - oświetlenie, wypożyczenie rakiety), joga, streching. Dodatkowo płatne- nurkowanie (PADI), bilard, golf.

Beauty & wellness

jacuzzi, sauna, łaźnia, fryzjer, salon kosmetyczny.

Oferta dla nowożeńców

nowożeńcy otrzymują zniżkę na pobyt od hotelarza. Wymagny jest akt ślubu nie starszy niż 6 mies.

Cena zawiera

przelot - bilet lotniczy na trasie Warszawa - Mauritius - Warszawa w cenie min. 3500 zł osoba dorosła, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko- hotel- lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie wg. oferty, ubezpieczenie AXA Kontynenty Świat KL, NNW bagaż, podatek VAT.

Cena nie zawiera

wyżywienia (poza oferowanym w ramach ceny), napiwków, wydatków własnych.

Informacje praktyczne

waluta - rupia, jezyki urzędowe - angielski, francuski, strefa czasowa - + 2 godz. w czasie lata w Polsce, + 3 godz. w czasie zimy w Polsce elektryczność - napięcie elektryczne 230V/ 50 Hz, gniazdka angielskie 3 bolce ruch - lewostronny

* uwaga!

Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

* cena przelotu

Do kalkulacji przyjęto kwotę 3300 zł. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bezkosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Świąt Bożego Narodzenia, Nowego Roku, Świąt Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje dopłata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

* warunki przewozu

Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

* anulacje, zmiany biletu

Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

* przelot

przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

* rezydent

impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

* wizy

Obywatele RP wjeżdżający na terytorium Republiki Mauritiusu są zwolnieni z obowiązku posiadania wizy wjazdowej (przy pobycie do 90 dni)Wymagane jest okazanie biletu powrotnego, planowanego miejsca pobytu oraz dysponowania odpowiednimi na czas pobytu środkami finansowymi,(około 100 USD na dzień); wymagana ważność paszportu - 6 miesięcy od daty planowanego opuszczenia terytorium Republiki Mauritiusa

* szczepienia

Światowa Organizacja Zdrowia zaleca szczepienia przeciwko - błonicy, tężcowi, durowi brzusznemu, żółtaczce typu A i B

Brak placówki dyplomatycznej w Republice Mauritiusu. Mauritius znajduje się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w Kenii; Kabarnet Rd.00100 Nairobi; P O Box 30086; phone - (00-254 20) 38 72 811; e-mail

ambnairo@kenyaweb.com;


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Wezyr

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Mauritius South Coast    

Położenie

Hotel położony w południowo-zachodniej części wyspy Mauritius, w otoczeniu gór i pól trzciny cukrowej. Here an effervescent zest for life combines with contemporary design to bring the young (and young at heart) the perfect spot for fun and relaxation.Hotel pulsuje radością życia i w połączeniu z nowoczesnym wzornictwem staje się idealnym miejscem do zabawy i odpoczynku. Hotel oddalony 45 km od lotniska i 65 km od stolicy Port Louis. 

Hotel

Hotel otoczony pięknym tropikalnym ogrodem^2 restauracje, 2 bary, 4 baseny, kantor, pralnia, wypożyczalnia samochodów, dyskoteka, siłownia, centrum SPA, mini i teens klub, biblioteka, kawiarenka internetowa, salon gier, materace i parasole na plaży i przy basenie (bezpłatne). 

Pokoje

W hotelu łącznie znajduje się 214 pokoi urządzonych nowocześnie, elegancko i komfortowo. Pokój Standard (43 m2, sypialnia, widok na resort), pokój Superior (43 m2, sypialnia, stacja do iPod'a, zestaw do kawy/herbaty, widok na ogród, basen lub częściowy na morze), pokój typu Beach (43 m2, stacja do iPod'a, ekspres do kawy, bezpośredni dostęp do plaży), 8 pokoi Family Deluxe (59 m2, 2 sypialnie, stacja do iPod'a, zestaw do kawy/herbaty). Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienki (wanna i prysznic, suszarka), klimatyzacja sterowana indywidualnie, sejf, TV sat, telefon, DVD, mini bar, Wi-Fi (bezpłatne), szlafroki, kapcie. 

Wyżywienie

Opcja wyżywienia All Inclusive (3 posiłki dziennie, przekąski, desery). Do dyspozycji Gości jest Restauracja Show - główna z wszystkimi posiłkami w formie bufetu, restauracja Playa Beach - restauracja a la carte na plaży i B-Bar oferujący napoje alkoholowe i bezalkoholowe. 

Sport i Wellness

Na terenie hotelu znajduje się LUX Me SPA: 14 gabinetów do masażu, jacuzzi, sauna, basen, łaźnia turecka, salon piękności, fryzjer i siłownia.  Sporty wodne i zajęcia sportowe wliczone w cenę pobytu: windsurfing, kajak, aqua aerobik, nurkowanie powierzchniowe, narty wodne, rejsy łodzią ze szklanym dnem, żaglówki, siatkówka, tenis stołowy, rowery. Tenis płatny. 

Atrakcje dla dzieci

Play mini klub dla dzieci od 3 do 11 lat (plac zabaw, salon gier, specjalny bufet, miejsce na popołudniową drzemkę, zajęcia sportowe i rozwijające zdolności manualne maluchów). Studio 17 przeznaczone dla dorastającej m^2 do 17 lat - gry elektroniczne, bilard i zajęcia sportowe. 

Rozrywki i usługi

Codzienne programy i przedstawienia animacyjne. Wieczorem muzyka na żywo i wieczory tematyczne. Dyskoteka Jalsa. 

Sale konferencyjne

Na terenie hotelu znajduje się sala mieszcząca do 80 osób.

Strona internetowa

www.tamassaresort.com 

Kategoria lokalna

brak


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


BestReisen

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Należy do renomowanej grupy hotelowej Naiade. Wyjątkowo ciekawa architektura, oryginalna stylistyka, doskonałe warunki.

Położenie

Na południowo-zachodnim wybrzeżu w zatoce Bel Ombre, przy pięknej plaży ocienionej palmami kokosowymi, nad turkusową laguną, 45 min. jazdy z lotniska. W pobliżu malownicze wzniesienia i plantacje trzciny cukrowej.

Wyposażenie

Restauracja główna z tarasem wychodzącym na basen, restauracja przy plaży (bufet i a'la carte), elegancki lounge bar, klub nocny Jalsa (jedyny na południu wyspy), biblioteka, punkt informacyjno-turystyczny, wypożyczalnia samochodów, pralnia, sala konferencyjna, centrum biznesowe, łącza internetowe (bezpłatnie), sala gier, butik, dyskoteka (przy recepcji, z dala od pawilonów mieszkalnych).

Pokoje

Przestronne (ok. 43 m2 z tarasem), gustownie umeblowane z najwyższą starannością i dbałością o detale, w zamierzeniu architektów wnętrze pokoju z elementami drewnianymi i kolorami ziemi mają być odbiciem lokalnego pejzażu. Każdy pokój ma elegancką łazienkę z wanną, prysznicem, 2 umywalkami, suszarką i oddzielną toaletą, ma taras/balkon z fotelami i stoliczkiem (widok na ocean), Tv sat (LCD), kanał muzyczny, minibar, sejf, klimatyzacja (oprócz tego wiatrak), telefon, ekspres do kawy/herbaty. Istnieje mozliwość rezerwacji pokoi typu Superior - są większe i jeszcze bardziej eleganckie, oraz Deluxe - prawdziwe perły stylu i szyku z motywem przewodnim dekoracji: kwiat orchidei i afrykańskie drzewo katt.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, (również zamawiane zestawy lunchowe na plażę lub wycieczki), przekąski na ciepło i zimno (do godz. 17), woda, napoje, lokalne alkohole, piwa, importowane wina, minibar (piwa, białe i czerwone wino, napoje, soki, woda).  

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: windsurfing, rowery wodne, kajaki, sailing, snorkelling, łódź ze szklanym dnem, narty wodne. Za opłatą: motorówka, nurkowanie (sprzęt, kursy PADI), połowy na tzw. grubą rybę. Na terenie hotelu są 3 baseny, boisko, siłownia, sala gimnastyczna, tenis stołowy, kort tenisowy (gratis). Płatne: rowery górskie, bilard, automaty do gier. W hotelu działa prestiżowy ośrodek Spa w ogrodzie (14 gabinetów z prywatnym prysznicem, hammam, sauna, basen, hydroterapia, butik) oraz dyskoteka (w opcji all inclusive- wstęp bezpłatny). W pobliżu hotelu znajduje się 18-dołkowe pole golfowe.

Dla dzieci

Brodzik, klub Telapia (3-11 lat), zajęcia sportowe i rozrywkowe, plac zabaw z amfiteatrem, sala zabaw. Również organizowane specjalne zajęcia dla nastolatkow.

Uwagi

Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport ważny minimum 6 miesięcy od daty wylotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


TUI

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MAURITIUS

Do dyspozycji gości

• recepcja • basen zewnętrzny • basen kryty • restauracja główna • bar • bar na plaży • bar przekąskowy przy basenie • spa

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie) • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• beach service (w cenie) i room service (płatny) • klub nocny • salon piękności

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

214

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 11.00 

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci w wieku 3-12 lat • klub dla nastolatków w wieku 13-17 lat • brodzik

Sport i wellness

W cenie • centrum fitness • hammam • jacuzzi • tenis (piłki i rakiety tenisowe za kaucją) • tenis stołowy • boccia • siatkówka plażowa • joga • stretching • sauna • łaźnia parowa • narty wodne • rejs łodzią ze szklanym dnem • nurkowanie z rurką • windsurfing • kajaki • rowery wodne • żeglarstwo (w zależności od warunków atmosferycznych)

Płatne • golf - Heritage Golf Club • zabiegi w spa i salonie piękności • nurkowanie • prywatne treningi

Rozrywka

• wieczorne animacje • pokazy tańca • dyskoteki • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze dla nowożeńców DZY3

• 2-3 os. • ok. 43 m2 • widok na morze • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • wentylator sufitowy • telefon • TV • Wi-Fi • odtwarzacz płyt DVD • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty • oddzielne WC • wanna • prysznic • kapcie • szlafrok • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy superior DZX2

• 1-3 os. • ok. 43 m2 • wanna • prysznic • oddzielne WC • balkon lub taras • klimatyzacja • minibar (w cenie, napełniany codziennie) • telefon • TV sat. • sejf (w cenie) • suszarka • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • Wi-Fi (w cenie) • odtwarzacz DVD

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 43 m2 • widok na morze • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • wentylator sufitowy • telefon • TV • Wi-Fi • odtwarzacz płyt DVD • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty • stacja dokująca do iPod-a • oddzielne WC • wanna • prysznic • kapcie • szlafrok • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy superior dla nowożeńców DZY2

• 2-3 os. • ok. 43 m2 • widok boczny na morze • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • wentylator sufitowy • telefon • TV • Wi-Fi • odtwarzacz płyt DVD • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty • oddzielne WC • wanna • prysznic • kapcie • szlafrok • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy standard DZX1

• 1-3 os. • ok. 43 m2 • wanna • prysznic • WC • balkon lub taras • klimatyzacja • minibar (w cenie, napełniany codziennie) • telefon • TV sat. • sejf (w cenie) • suszarka • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY1

• 2-3 os. • ok. 43 m2 • widok boczny na morze • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • wentylator sufitowy • telefon • TV • Wi-Fi • odtwarzacz płyt DVD • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty • oddzielne WC • wanna • prysznic • kapcie • szlafrok • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej • obiad i kolacja w restauracji głównej lub a la carte • napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole • show cooking • kawa/herbata ciasto 

Dodatkowe informacje • wymagany odpowiedni strój do kolacji (panowie proszeni są o zakładanie długich spodni) 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Neckermann

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Mauritius, Mauritius

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2006. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 214 pokoi. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również pokój zabaw dla dzieci i biblioteka. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, odtwarzacz DVD i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w hotelu. Należą do nich m.in. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia i siatkówka plażowa, jak również za dodatkową opłatą golf i wędkowanie. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości obiektu to narty wodne, windsurfing, rower wodny, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling, nurkowanie i aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą kitesurfing i przejażdżki motorówką. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, jogę i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Tamassa Resort

Opinie o Hotelu Tamassa Resort

Tamassa Resort - możliwości zakwaterowania:

beach room dbl_br
DBL Standard
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Standard DBL
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras widok na morze Premium
Superior DBL
Double Standard
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras widok na morze Premium
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras widok na morze Premium
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
Familien Deluxe
Standard
Superior
Beach

Tamassa Resort - Możliwości wyżywienia:


Tamassa Resort - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Tamassa Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00