cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
  • Hotel Emeraude Beach Attitude, Grand Baie
1 / 50
Udogodnienia hotelu Emeraude Beach Attitude
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Emeraude Beach Attitude
star 3

Mauritius: Grand Baie
Ocena hotelu Emeraude Beach Attitude:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Emeraude Beach Attitude:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 czerwca 2019

Hotel Emeraude Beach Attitude w ofercie Biura podróży:

Ecco Travel

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Mauritius

Opis

Niewielki hotel położony jest na wschodnim wybrzeżu. Wystarczy przejść jedną uliczkę, aby znaleźć się na pięknej piaszczystej plaży. Emeradue Beach Attitude oferuje zakwaterowanie w klimatyzowanych pokojach z tarasem. Pokoje charakteryzują się nowoczesnym wystrojem, w którym wykorzystano naturalne materiały. Hotelowy teren zdobi piękny ogród z tropikalną roślinnością. Obok odkrytego basenu  znajduje się część wypoczynkowa z leżakami i parasolami. Codziennie rano w restauracji Alizés serwowane jest świeże śniadanie w formie bufetu. Lokal ten zaprasza również na kolacje tematyczne. Natomiast bar Tides słynie z pysznych koktajli. W Emeraude Beach Attitude można wypożyczyć sprzęt do nurkowania z rurką, skorzystać z  Centrum SPA i odnowy biologicznej.

Lokalizacja

w Belle Mare, przy plaży, 35 km od stolicy w Port Luis, ok. 55 km od lotniska, ok. 3 km od pola golfowego

Wyposażenie

liczba pokoi - 61, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 1, bary - 2, baseny odkryte - 2, recepcja 24h, internet bezprzewodowy (bezpłatny), wymiana walut, butik, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), ogród, taras słoneczny, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

2 baseny odkryte, leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

klimatyzacja, telefon, telewizja satelitarna, mini bar, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty na życzenie, łazienka z wanną lub prysznicem, taras/balkon. Typ pokoju - W cenie zakwaterowanie w pokojach typu Standard  

Plaża

publiczna, piaszczysta, mobilny barek typu coco na plaży (w określonych godzinach)

Sport na plaży

snorkeling (bezpłatny), siatkówka, nurkowanie (płatne), wędkarstwo (płatne), katamaran (płatne), kitesurfing (płatny), łódź ze szklanym dnem (bezpłatnie)

Sport i fitness

tenis ziemny (bezpłatnie), tenis stołowy (bezpłatnie), siatkówka, rowery (płatne), SPA (płatne), masaże (płatne), bilard (płatny), golf (płatny), centrum fitness, siłownia.

Rozrywka

salon gier video (płatny), gry planszowe

Dla dzieci

mini klub, opiekunka (płatna), plac zabaw, animacje.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

Śniadania (7.00 - 10.00) w formie bufetu. Obiady (12.00-14.30) w formie bufetu i dań z karty. Kolacje (19.00-22.00) w postaci bufetu i dań z karty (posiłki w restauracji głównej). Kieliszek wina do kolacji, woda, napoje, soki, piwo i inne lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze.

Cena zawiera

przelot na trasie Warszawa - Mauritius - Warszawa z przesiadką w porcie europejskim lub Dubaju, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą, opieka polskojęzycznego przedstawiciela,

Cena nie zawiera

dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych, Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

Obsługa na miejscu

Obsługa polskojęzycznego przedstawiciela.

Informacje wizowe

Wizy nie są wymagane, o ile suma dni pobytu w roku nie przekroczy 180 dni. Wymagany paszport ważni minimum 6 miesięcy.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


Orka

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

POłOżENIE

MAURITIUS/WYBRZEżE WSCHODNIE/BELLE MARE

Położenie

Hotel położony przy długiej pięknej piaszczystej plaży Bell Mare na wschodnim wybrzeżu wyspy, oferuje znakomite warunki do uprawiania divingu oraz kitesurfingu, w pobliżu znajduję się szkółka dla wielbicieli tego sportu. Hotel oddzielony jest od plaży niewielką ulicą. transfer z lotniska zajmuje ok 60 min.

Hotel

niewielki, czarujący hotel znajdujący się w środku bujnego ogrodu, swoją architekturą i panującą w nim atmosferą oddaje prawdziwego ducha Mauritiusa. Do dyspozycji gości znajdują się; - 2 baseny, - restauracja "Les Alizes" lokalna i międzynarodowa kuchnia, - bar "Tides", - beach service z napojami, - miniklub dla dzieci, - butik, - kantor wymiany walut w recepcji, - Wifi w miejscach publicznych bezpłatne, - raz w tygodniu mini market z możliwością degustacji lokalnych produktów.

Liczba pokoi

61 rozmieszczonych w bungalowach. 47 pokoi standard i 14 pokoi superior. Wszystkie urządzone w jasnych barwach.

Pokoje standard

o powierzchni 25mkw. maks. 2 osoby dorosła + infant, wyposażone w łazienkę z prysznicem, oddzielnie WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, telefon, minibar, sejf, balkon lub taras, widok na ogród

Pokoje superior

bardziej przestronne powierzchni 30 mkw. maks. 2 osoby dorosłe + 2 dzieci, posiadają dodatkowo odtwarzacz DVD.

Wyżywienie

3 posiłki dziennie, śniadania 07.00 - 10.00, lunch 12.00 - 14.30, kolacja 19.00 - 22.00 w formie bufetu, dodatkowo płatne owoce morza i lobster menu, beach service z napojami 11.00 - 15.00, tea time 16.00 - 17.00; herbata, kawa, lokalne słodycze i przekąski, wybrane lokalne napoje alkoholowe lub bezalkoholowe; woda mineralna, piwo, kawa, napoje, soki, koktajle, wino stołowe, lokalne mocne alkohole, mini bar; woda, napoje, piwo, zestaw do parzenia kawy i herbaty.

Rozrywka

2 razy w tygodniu wieczorna rozrywka.

Sport

tenis stołowy, dart, boccia, siatkówka plażowa, snorkeling, łódź ze szklanym dnem, za dodatkową opłatą; bilard, wypozyczalnia rowerów, szkółka PADI, wędkowanie, kitesurfing.

Dla dzieci

miniklub dla dzieci 3-12 lat w godzinach 09:30 - 16.00

Spa

masaże dodatkowo płatne, dla naszych klientów 45 minut masażu gratis !

Cena zawiera

przelot - bilet lotniczy na trasie Warszawa - Mauritius - Warszawa liniami Emirates, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko- hotel- lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie WG. oferty, ubezpieczenie AXA Kontynenty Świat KL, NNW bagaż, podatek VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta podczas pobytu.

Cena nie zawiera

wyżywienia (poza oferowanym w ramach ceny), napiwków, wydatków własnych, wycieczek fakultaywnych, transfery wraz z polskojęzycznym rezydentem (dodatkowa opłata)

Informacje praktyczne

waluta - rupia, jezyki urzędowe - angielski, francuski, strefa czasowa - + 2 godz. w czasie lata w Polsce, + 3 godz. w czasie zimy w Polsce elektryczność - napięcie elektryczne 220V ruch - lewostronny

* KURS

Cena skalkulowana zgodnie z kursem 1 EUR = 4,10 PLN.

* WARUNKI PRZEWOZU

Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

* ANULACJE, ZMIANY BILETU

Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

* PRZELOT

przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

* REZYDENT

impreza z polskojęzycznym rezydentem

* WIZY

Obywatele RP wjeżdżający na terytorium Republiki Mauritiusu są zwolnieni z obowiązku posiadania wizy wjazdowej (p


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


BestReisen

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Sympatyczny hotel atrakcyjnie usytuowany. Rodzinna atmosfera, przyjazny personel, tropikalna roślinność w ogrodzie, niska, jasna zabudowa z drewnianymi i kamiennymi elementami.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu, przy pięknej, piaszczystej plaży (przejście przez lokalną drogę) Belle Mare, 35 km od stolicy w Port Luis, 55 km od lotniska.

Wyposażenie

Hol powitalny z całodobową recepcją, Wi-Fi, punkt wymiany walut, butik, pralnia, restauracja główna Alizes (kuchnia międzynarodowa i lokalna), Tides Bar przy basenie, mobilny barek typu coco na plaży (11.00-15.00).

Pokoje

47 pokoi standardowych (25 m kw.), gustownie i funkcjonalnie wyposażonych, klimatyzacja, telefon, TV + kanał video, minibar, sejf, na życzenie zestaw do parzenia kawy/herbaty (odpłatnie), łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, balkon lub taras z widokiem na ogród. Możliwa rezerwacja zakwaterowania w pokojach superior; są większe (30 m kw.) i mają odtwarzacz DVD.

Wyżywienie

HB: Śniadania i kolacje w formie bufetów. All Inclusive: śniadania (07.00-10.00) w formie bufetów, obiady (12.00-14.30) - bufety i dania z karty, kolacje (19.00-22.00) - bufety i dania z karty (posiłki w restauracji głównej), kieliszek wina do kolacji, woda, napoje, soki, piwo w barze.

Sport i rozrywka

2 baseny z tarasem słonecznym, tenis stołowy, siatkówka, snorkeling, łódź ze szklanym dnem - bezpłatnie. Rowery, gry elektroniczne, nurkowanie głębinowe (PADI), wyprawy wędkarskie, katamaran, w pobliżu kitesurfing - odpłatnie. W hotelu działa klimatyczne spa z 2 gabinetami (masaże, zabiegi pielęgnacyjne, kosmetyka).

Dla dzieci

Miniklub od poniedziałku do soboty dla dzieci w wieku 3-12 lat, możliwa indywidualna opiekunka.

Uwagi

Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport ważny minimum 6 miesięcy od daty wylotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Wezyr

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Mauritius East Coast

Położenie

Hotel położony jest na wyspie Mauritius, w jej wschodniej części, przy plaży Belle Mare (oddziela droga). Obiekt jest oddalony o 55 km od lotniska i 35 km od stolicy Port Louis.

Hotel

Emeraude Baech to mały rodzinny hotel położony nad Oceanem Indyjskim pośród egzotycznej roślinności ogrodu, budynki charakteryzuje niska zabudowa. Hotel jest urządzony elegancko i komfortowo. Jest to raj dla entuzjastów sportów wodnych.  W hotelu znajdują się: 1 restauracja i 2 bary, Wi - Fi w lobby (bezpłatne), basen,  centrum SPA .

Pokoje

W obiekcie hotelowym łącznie znajdują się 61 elegancko urządzone pokoje z widokiem na ocean, wszystkie posiadają: indywidualnie sterowaną klimatyzację, sejf, telefon, TV satelitarną, mini- bar i łazienki (prysznic). 47 pokoi Standard (25 m2, sypialnia, łazienka, balkon lub taras), 14 pokoi Superior (30m2 sypialnia, łazienka, balkon lub taras, DVD).

Restauracje

W hotelu obowiązuje opcja wyżywienia  All Inclusive (3 posiłki dziennie, przekąski i desery; napoje alkoholowe i bezalkoholowe; 11.00-23.00). Alizes - restauracja z kuchnią międzynarodową. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane: Bar Tides,  Bar Beach.

Sport i Wellness

Do dyspozycji gości 2 baseny, rzutki, tenis stołowy, gry planszowe, siatkówka plażowa, nurkowanie. Centrum SPA  z masażami.

Rozrywki i usługi

Przedstawienia, pokazy taneczne i wieczorki tematyczne dwa razy w tygodniu.

Atrakcje dla dzieci

Mini klub (od 3 do 12 lat) z zajęciami i animacjami, brodzik, animacje.

Strona internetowa

www.emeraudebeach-hotel-mauritius.com  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony we wschodniej części wyspy, przy jednym z najpiękniejszych odcinków wybrzeża. Jest to ulubione miejsce nurków oraz kitesurferów, w pobliżu znajduje się szkółka dla wielbicieli tego sportu. Lotnisko oddalone jest ok. 35km.

PLAŻA

Oddalona ok. 50m - przejście przez ulicę; piękna piaszczysta - plaża Belle Mare. Leżaki i parasole za opłatą; ręczniki plażowe bezpłatnie.

HOTEL

Kategoria lokalna 3* Kameralny hotel, składa się z kilkunastu drewnianych bungalowów. Wszystkie położone są w tropikalnym ogrodzie i urządzone w tradycyjnym stylu. W 2010 roku przeszedł gruntowny remont, od lat znany jest z wyśmienitej obsługi oraz bardzo dobrego stosunku jakości do ceny.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, przechowalnia bagażu, sejf, pralnia, wypożyczalnia samochodów, sklepik oraz punkt wymiany walut. Hotel akceptuje karty: Visa, MasterCard. Restauracje i bary: restauracja główna, bar.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach hotelu.

SPORT I REKREACJA

Bezpłatnie: dwa baseny zewnętrzne, leżaki i parasole przy basenie, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, snorkelingu, łódź ze szklanym dnem (wymagana rezerwacja). Odpłatnie: Spa, motorowe i nie motorowe sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Brodzi, mini klub (czynny 6 dni w tygodniu w określonych godzinach, dla dzieci w wieku 3-12 lat), łóżeczko na życzenie, opiekunka na zamówienie i za opłatą.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 61 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard: ok. 25m, dwuosobowy z balkonem lub tarasem. Pokój typu Superior: ok. 30m, dwuosobowy z tarasem, możliwość zakwaterowania w opcji 2+1. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), zestaw do parzenia kawy i herbaty.

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie w formie bufetu, obiad w formie bufetu lub z menu, kolacja w formie bufetu lub z menu; po południu kawa, herbata i ciasto; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 11.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych. Podczas posiłków wymagany jest odpowiedni strój, do kolacji długie spodnie u panów. W restauracjach i barze zakazany jest strój plażowy.

INFORMACJE DODATKOWE

www.emeraudebeach-hotel-mauritius.com

WARUNKI WJAZDOWE

Obywatele polscy są zwolnieni z obowiązku wizowego przy pobytach do 90 dni. Powinny być spełnione następujące warunki: mają bilet powrotny, potwierdzoną rezerwację miejsca zamieszkania oraz środki niezbędne do utrzymania się w czasie pobytu (ok. 100 USD na dzień), a ważność ich paszportu w dniu planowanego opuszczenia terytorium Republiki Mauritiusa powinna wynosić - zgodnie z wymogami tego kraju - co najmniej kilka dni. Odpowiednio długi termin ważności dokumentu podróży (paszportu) jest bardzo ważny także z tego powodu, by nie dopuścić do powstania problemów z przedłużającym się pobytem w przypadkach losowych. Należy pamiętać, że nieważny paszport może spowodować kłopoty np. na lotnisku lub drodze powrotnej do kraju.

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (łódź motorowa), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Mauritius/Wybrzeże Wschodnie

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours:3* Kategoria lokalna:3*

Położenie

- przy plaży - ok. 1 km od Belle Mare - ok. 37 km od Port Louis - ok. 47 km  od lotniska

Plaża

- prywatna, piaszczysta - leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Standard - powierzchnia ok. 25 m2 - indywidualna klimatyzacja - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - LCD TV-Sat, telefon - zestaw do parzenia kawy i herbaty - mini bar i sejf (płatne) - balkon lub taras Superior - powierzchnia ok. 30 m2 - z możliwością 2 dostawek dla dzieci - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, dodatkowo DVD

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe - snorkeling, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, lekcje gotowania - łódź ze szklanym dnem - programy animacyjne 3 x w tygodniu, muzyka na żywo, pokazy tańca sega Płatne - salon spa - wypożyczalnia rowerów - centrum nurkowe i kitesurfingowe - wędkowanie morskie - motorowe sporty wodne (katamaran i motorówka)

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub dla dzieci Ayo Le Dodo (3-12 lat)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Lunch i podwieczorek także w postaci street food w barze Taba-J. Wybrane lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe serwowane w godzinach 11:00 - 23:00 w barze głównym. W ramach opcji All inclusive Klienci mogą skorzystać z opcji dine around" obejmującej możliwość rezerwacji w  restauracjach a'la carte w hotelach sieci Attitude (transport dodatkowo płatny).  

Restauracje i bary

- restauracja główna Les Alizes - bar Taba-J (koncept street food) - bar główny Tides

Dodatkowe informacje

- kameralny hotel dysponuje 61 pokojami w bungalowach w ogrodzie - Internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - sklep i bazar tematyczny z lokalnymi wyrobami raz w tygodniu - hotel akceptuje większość kart kredytowych - punkt wymiany walut w recepcji - www.hotels-attitude.com

Dla nowożeńców

- owoce w pokoju w dniu zakwaterowania - kolacja przy świecach - upominek od hotelu - wymagany akt małżeństwa (zawartego nie dłużej niż 9 miesięcy od daty zameldowania w hotelu)

Cena

Cena zawiera (PLN): Bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych  Europaische Reiseversicherung AG Europejskie) , opłaty lotniskowe i paliwowe.

Kolacja Wigilijna i Sylwestrowa

- wliczone w cenę wycieczki w terminie 24.12.16 i 31.12.16


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Mauritius, Mauritius

Opis hotelu

Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do oferty gastronomicznej hotelu należy restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, serwis pokojowy i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Przyjemny pobyt w obiekcie zapewnią Państwu komfortowo urządzone apartamenty. Pokoje wyposażone są w łazienkę.

Sport i wypoczynek

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty sportowo-rekreacyjnej. Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających.

Akceptowane karty kredytowe

Akceptowane są wszystkie powszechnie używane karty kredytowe, jak np. American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

/MAURITIUS

Wyposażenie

• recepcja • Wi-Fi: w lobby, w cenie • taras słoneczny • ogród • usługi pralnicze (płatne) • butik

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

61

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• pakiet dla nowożeńców (przy pobycie min. 6 nocy; butelka wina musującego, upominek powitalny, raz na pobyt romantyczna kolacja, raz na pobyt darmowy masaż w spa dla pań; przy przyjeździe należy okazać akt ślubu nie starszy niż 12 miesięcy, jeśli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni kosztami na miejscu - ważne dla pokojów dla nowożeńców, pakiet ważny przez cały rok z wyłączeniem terminu 21.12.-5.01.) • na plaży zalecane obuwie kąpielowe

Dla dzieci

• plac zabaw • opieka do dzieci (płatna, na zapytanie) • miniklub (3-12 lat)

Sport i wellness

W cenie • nurkowanie z fajką • rejs łodzią ze szklanym dniem (wymagana wcześniejsza rezerwacja) • 2 baseny • siatkówka plażowa 

Płatne • masaże • zabiegi pielęgnacyjne • hammam • nurkowanie • spa (09.00-20.00) • katamaran • kitesurfing 

Rozrywka

• muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX2

• 1-2 os. • ok. 30 m2 • widok na ogród • WC • wanna lub prysznic • umeblowany taras • klimatyzacja • minibar (w cenie) • podwójne łóżko • telefon • TV • sejf • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • suszarka do włosów • odtwarzacz DVD • pokój dzienno-sypialny • rozkładana sofa

Pokój 2-osobowy standard DZX1

• 1-2 os. • ok. 25 m2 • widok na ogród • WC • wanna lub prysznic (prysznic otwarty, w pokoju) • umeblowany balkon lub taras • klimatyzacja • minibar (w cenie) • podwójne łóżko • telefon • TV • sejf • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • suszarka do włosów • pokój dzienno-sypialny

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
• obiad: codziennie 12:00 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 19:00 - 22:00, w formie bufetu
• all inclusive obejmuje gości od momentu przyjazdu do hotelu, do momentu wyjazdu
• możliwość przygotowania lunch packu (wymagane zgłoszenie dzień wcześniej)

Restauracje i bary • restauracje: 2
• główna restauracja "Les Alizes": rodzaje kuchni: regionalna, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci
• restauracja "Taba J Mauritian Streetfood Snackbar": rodzaje kuchni: regionalna, codziennie 12:00 - 15:00
• bar "Tides Bar"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Emeraude Beach Attitude

Opinie o Hotelu Emeraude Beach Attitude

Emeraude Beach Attitude - możliwości zakwaterowania:

couple dbl
dbl couple
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras
Standard
Superior
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras
Standard
Pokój dwuosobowy
Couple
Couple Superior
Single Room

Emeraude Beach Attitude - Możliwości wyżywienia:


Emeraude Beach Attitude - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Emeraude Beach Attitude? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00