cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Victoria, Grand Baie
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
19.01 - 28.01
już od 5490 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.06 - 23.06
już od 287 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Beachcomber Le Victoria
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Beachcomber Le Victoria
star 4

Mauritius: Grand Baie
Ocena hotelu Beachcomber Le Victoria:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Beachcomber Le Victoria:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 stycznia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 czerwca 2022

Hotel Beachcomber Le Victoria w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

polozenie

  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

plaza

  • na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, przy piaszczystej plaży Pointe aux Piments o długości 800 m
  • piaszczysta
  • leżaki w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w lobby i w pokojach, w cenie
  • lobby
  • winda
  • recepcja
  • basen
  • sejf w recepcji
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • fryzjer
  • jubiler

karty

Visa, MasterCard, Amex, Diners

Liczba pokojów

254

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • pakiet dla nowożeńców: butelka wina musujacego i owoce na powitanie, przy rezerwacji dwóch posiłków 2-daniowy obiad w wybranej restauracji - konieczna wcześniejsza rezerwacja (pakiet obowiązuje przy rezerwacji pokojów dla nowożeńców, po przyjeździe należy okazać świadectwo zawarcia małżeństwa nie starsze niż 6 miesięcy)
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • kompleks basenowy „Main Pool": zewnętrzny, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci 3-12 lat 
  • opieka nad dzieckiem: na zapytanie, płatna
  • animacje dla dzieci i młodzieży

Sport i wellness

W cenie
  • 3 oświetlone korty tenisowe (piłki płatne)
  • tenis stołowy
  • siatkówka
  • piłka nożna
  • boccia
  • sala fitness
  • aerobik
  • narty wodne
  • kajaki
  • łódka z przeszklonym dnem
  • rowery wodne
  • gimnastyka wodna 
  • joga 
  • pilates 
  • spinning 
  • badminton
Płatne
  • wypożyczalnia rowerów
  • nurkowanie
  • wędkarstwo na otwartym morzu
  • sauna
  • hammam
  • zabiegi i masaże w salonie piękności
  • niektóre sporty w ofercie firm zewnętrznych
  • krótki kurs nurkowania

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowy program animacyjny wieczorami
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo wieczorami

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZY5
  • 1-3 os.
  • ok. 50 m2
  • od strony morza
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: napoje bezalkoholowe wliczone w all inclusive
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY1
  • 2-4 os.
  • ok. 60 m2
  • limitowany widok na morze
  • typ deluxe
  • balkon
  • minibar (płatny)
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • szlafroki
  • kapcie
  • klimatyzacja
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY2
  • 2-4 os.
  • ok. 60 m2
  • limitowany widok na morze
  • na parterze
  • typ superior
  • taras
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclusive
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • klimatyzacja
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY3
  • 2-3 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na morze
  • z widokiem na morze
  • typ superior
  • balkon
  • minibar (płatny)
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty.
  • klimatyzacja
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY4
  • 2-3 os.
  • ok. 60 m2
  • limitowany widok na morze
  • na pierwszym piętrze
  • typ superior
  • balkon
  • minibar (płatny)
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty.
  • klimatyzacja
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
Suita SUX1
  • 1-2 os.
  • ok. 120 m2
  • limitowany widok na morze
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclusive
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • wanna
  • WC
  • prysznic
  • balkon
Suita junior JSX1
  • 1-2 os.
  • ok. 75 m2
  • limitowany widok na morze
  • taras
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • tel.
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclusive
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
Suita junior JSY2
  • 2 os.
  • ok. 50 m2
  • od strony morza
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
    minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, wliczone w all inclusive, woda: za opłatą, wliczone w all inclusive, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • oddzielny prysznic
  • oddzielne WC,
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • taras: z miejscami do siedzenia
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy deluxe DZY6
  • 2-4 os.
  • ok. 50 m2
  • od strony morza
  • od strony morza
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, wliczone w all inclusive, woda: w cenie, wliczone w all inclusive, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • oddzielne WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na morze
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
  • minibar: napoje bezalkoholowe wliczone w all inclusive
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-4 os.
  • ok. 60 m2
  • typ deluxe
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclisive
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • szlafroki
  • kapcie.
Suita junior dla nowożeńców JSY1
  • 2 os.
  • ok. 60 m2
  • limitowany widok na morze
  • taras
  • klimatyzacja
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclusive
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 120 m2
  • limitowany widok na morze
  • dodatkowa sypialnia
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • wanna
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclusive
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty.
Suita Executive SUX2
  • 1-2 os.
  • ok. 120 m2
  • limitowany widok na morze
  • salon
  • klimatyzacja
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclusive
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • kapcie
  • szlafrok
  • balkon
  • oddzielna sypialnia
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
Suita Executive SUY4
  • 2 os.
  • ok. 100 m2
  • os strony morza
  • pokój dzienny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, wliczone w all inclusive, woda: za opłatą, wliczone w all inclusive, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • balkon: z miejscami do siedzenia
  • oddzielna sypialnia
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
Suita Senior SUY3
  • 2 os.
  • ok. 100 m2
  • od strony morza
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, wliczone w all inclusive, woda: za opłatą, wliczone w all inclusive, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • oddzielne WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 60 m2
  • od strony morza
  • na pierwszym piętrze
  • balkon
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • tel.
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclusive
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty.
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 60 m2
  • limitowany widok na morze
  • na parterze
  • taras
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • tel.
  • minibar: napoje bezalkoholowe, wliczone w all inclusive
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty.
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZY7
  • 2-4 os.
  • ok. 50 m2
  • od strony morza
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, wliczone w all inclusive, woda: za opłatą, wliczone w all inclusive, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • oddzielny prysznic
  • oddzielne WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • taras: z miejscami do siedzenia
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZY8
  • 2-3 os.
  • ok. 50 m2
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, wliczone w all inclusive, woda: za opłatą, wliczone w all inclusive, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • oddzielny prysznic
  • oddzielne WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • taras: z miejscami do siedzenia
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 15:00, w formie bufetu, w formie bufetu lub wybór z menu na dany dzień
  • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu, wybór z menu na dany dzień, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 10:00 - 17:00, w cenie, wliczone w all inclusive, ciasto: 16:00 - 18:00,
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00, wybrane napoje do posiłków, kawa/herbata po południu, wymagane noszenie opasek all inclusive
Dwa posiłki
  • śniadanie i kolacja w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Le Superbe": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, styczeń - grudzień, 07:00 - 10:00, 12:00 - 15:00 und 19:00 - 21:30, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „La Casa": rodzaje kuchni: włoska, wybór z menu, rezerwacja wymagana, styczeń - grudzień, 19:00 - 21:30, z tarasem, na plaży
  • restauracja specjalistyczna „Lapos; Horizon": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, wybór z menu, rezerwacja wymagana, styczeń - grudzień, 12:00 - 15:00 und 17:00 - 22:00, z tarasem, na plaży

  • bary i inne: 2
  • bar „Le Bar": styczeń - grudzień, 08:00 - 23:00
  • klub na plaży „Beachbar"

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*+

    REGION

    Mauritius North West Coast      

    Położenie

    Położony w północnej części wyspy, bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży Pionte aux Piments. W zatoce znajduje się rafa koralowa stanowiąca część rezerwatu naturalnego. Hotel oddalony jest 60 km od lotniska, 12 km od Grand Baie.

    Hotel

    Czterogwiazdkowy hotel, otoczony pięknym tropikalnym ogrodem, sprzyjający aktywnemu wypoczynkowi. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, przestronne lobby, Wi-Fi w lobby (bezpłatne), 3 restauracje, bar,  basen, kantor, pralnia, wypożyczalnia samochodów, dyskoteka, siłownia, centrum SPA, kawiarenka internetowa, materace i parasole na plaży i przy basenie (bezpłatne).

    Pokoje

    W hotelu łącznie znajduje się 254 pokoi. Pokoje Superior (60 m2, widok na ogród), pokoje Deluxe (60 m2, widok na morze), apartament rodzinny (120 m2, 2 sypialnie, łazienka, część wypoczynkowa, widok na morze), apartament Junior Suite (75 m2, położone blisko plaży, widok na ocean). Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienki (wanna i prysznic, suszarka), klimatyzacja sterowana indywidualnie, sejf, Tv sat, telefon, mini bar, Wi-Fi (bezpłatne), zestaw do kawy/herbaty.

    Wyżywienie

    W hotelu znajduje się opcja wyżywienia BB (śniadania), HB (śniadania i obiadokolacje) i All Inclusive (śniadania, obiady, kolacje, przekąski i słodkości). Le Superbe  - restauracja główna; L'Horizon - restauracja rybna, owoce morza; La Casa - restauracja serwująca dania kuchni włoskiej i dania szefa kuchni; Le Corail Bleu Bar - bar serwujący przekąski, desery i napoje.

    Sport i Wellness

    Na terenie hotelu znajduje się małe SPA: sauna, łaźnia turecka, salon piękności, fryzjer i siłownia. Sporty wodne i zajęcia sportowe wliczone w cenę pobytu: windsurfing, kajak, aqua aerobik, nurkowazne!: wypożyczalnia rowerów, nurkowanie, wędkarstwo na otwartym morzu.

    Atrakcje dla dzieci

    Mini klub (od 3 do 12 lat), teen klub (od13 do 17 lat), plac zabaw, brodzik, opiekunka (płatna).

    Rozrywki i usługi

    Zajęcia sportowe, animacje dzienne i wieczorne.

    Strona internetowa

    www.beachcombertours.co.uk

    Kategoria lokalna

    brak  


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4*+ Mauritius/Wybrzeże Północne

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours: 4*+ Kategoria lokalna: 4*

    Położenie

    - przy plaży - w Pointe Aux Piments - ok. 12 km od Grand Baie - ok. 15 km od Port Louis - ok. 60 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój  Superior - powierzchnia ok. 60 m2 - indywidualna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon - internet Wi-Fi (bezpłatny) - mini bar i sejf (płatne) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, prysznic, wanna, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Deluxe - powierzchnia ok. 60 m2 - widok na morze - rozkładana sofa w części wypoczynkowej pokoju - komfortowo urządzony, wyposażenie podobne jak w pokoju Superior  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen, leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe - 3 korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia - gimnastyka wodna, aerobik, joga, siłownia - windsurfing, kajaki, rowery wodne, narty wodne, łódź ze szklanym dnem - wieczorne programy animacyjne, muzyka na żywo, imprezy z DJ Płatne - zajęcia spinning i pilates - sprzęt do tenisa i oświetlenie kortów tenisowych - salon spa, sauna, masaże - nurkowanie i wędkowanie morskie

    Dla dzieci

    - mini klub (3-12 lat), plac zabaw - opiekunka (dodatkowo płatna)

    Wyżywienie

    HB: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lekkie przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w godzinach 10:00 - 23:00 w barze oraz do posiłków w restauracji głównej. W restauracjach a'la carte wskazane pozycje z dopłatą, za część dań będzie pobierana pełna opłata. W opcji All Inclusive mini bar uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i piwo.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Le Superbe - 2 restauracje a' la carte: grillowa & rybna L'Horizon, włoska La Casa - bar przy basenie/plaży Le Bar

    Dodatkowe informacje

    - hotel dysponuje 254 pokojami - sala konferencyjna - Internet Wi-Fi w lobby i barze (bezpłatny) - sklepy hotelowe, wypożyczalnia samochodów - hotel akceptuje większość kart kredytowych - www.beachcomber-hotels.com

    Dla nowożeńców

    - upominek od hotelu: tropikalna koszulka dla pana i pareo dla pani - wino musujące i kosz owoców w dniu przyjazdu - wymagany akt małżeństwa (zawartego nie dłużej niż 12 miesięcy od daty zameldowania w hotelu)

    Cena

    Cena zawiera (PLN): Bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych  Europaische Reiseversicherung AG Europejskie) , opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Kolacja Wigilijna i Sylwestrowa

    - wliczone w cenę wycieczki w terminie 24.12.16 i 31.12.16


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    KonsorcjumPBP

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Mauritius

    Położenie

    Hotel Victoria położony jest pomiędzy stolicą wyspy Port Louis oraz Grand Baie - najbardziej fascynującym kurortem nad wybrzeżu wyspy. Całkowicie osłonięty od wiatrów, hotel Victoria to ekskluzywny i przestrzenny doskonały dla każdego nadaje się na pobyty dla nowożeńców, rodzin a także i biznesmenów. Położony jest 60 km od międzynarodowego lotniska, 15 km od stolicy Port Louis, 4km od pola golfowego.

    Pokoje

    Hotel posiada 248 klimatyzowanych pokoi z łazienkami z oddzielną toaletą. Pokoje wyposażone są w minibar, sejf, suszarkę, telefon, TV, Wszystkie pokoje posiadają jacuzzi w łazience

    Do dyspozycji gości

    4 restauracje - główna restauracja znajduje się nad oceanem i basenem, kolejna restauracja ze stolikami znajdującymi się nad samym basenem. Trzecia restauracja jest nad sama plażą, 4 restauracja włoska. Obiekt posiada 1 bar znajdujący się nad basenem kąpielowym.

    Sport i rozrywka

    Korty tenisowe, pole golfowe na terenie hotelu Trou aux Biches, tenis stołowy, basen, gry video, siatkówka, wypożyczalnia rowerów, rejs katamaranem, sala gimnastyczna, joga, narty wodne, windsurfing, żeglarstwo, kajaki, rowerki wodne, rejs łódką ze szklanym dnem, nurkowanie, nurkowanie z maska i fajką, gimnastyka w wodzie, łowienie ryb. Mini klub dla dzieci, opiekunka do dziecka, butiki, wolnocłowe sklepy z biżuterią, centrum odnowy biologicznej, pomoc medyczna, pralka i suszarka, możliwość wykupienia wycieczek, wypożyczalnia samochodów, fax, dostęp do Internetu, centrum biznes

    CENA ZAWIERA

    bilet lotniczego Warszawa-Mauritius-Warszawa w kwocie( min. 3120 PLN osoba dorosła oraz min. 2520 PLN dziecko 2-12 lat), transfer lotnisko- hotel-lotnisko, zakwaterowanie w wybranym hotelu, wyżywienie wg opisu, opieka anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta, ubezpieczenie KL i NW, bagaż.

    CENA NIE ZAWIERA

    napiwków za usługi lokalnych przewodników, wydatków własnych.

    UWAGI

    1. Na Mauritius nie obowiązują wizy przy pobycie do 180 dni. 2.Przy wylotach w okresie "Wysokiego Sezonu" obowiązuje dopłata do biletu lotniczego (zgodnie z taryfą linii lotniczej, na której został zarezerwowany przelot). 3.Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku niedostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej, za odpowiednią dopłatą.

    4. Konsorcjum PBP umożliwia opiekę polskiego rezydenta podczas trwania pobytu na miejsce. Koszt od osoby to

    120 Eur. 5. Kategoria hotelu odpowiada kategoryzacji lokalnej danego kraju. 6. Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty zaliczki. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 48 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty. Podane ceny skalkulowane są dla najniższej taryfy biletów lotniczych, obowiązującej w okresie ważności cennika. W przypadku nie dostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej - za odpowiednią dopłatą. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego.


    Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

    W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

    Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

    Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 


    Orka

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****+

    POŁOŻENIE

    MAURITIUS/WYBRZEŻE POŁNÓCNe/POINTE AUX PIMENTS

    Położenie

    Hotel położony na północno zachodnim wybrzeżu, pomiędzy miastem Grand Baie (12 km) i Port Louis (15 km) stolicą wyspy, bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży, 60 km od lotniska w Mahébourgu.

    Hotel

    Nowoczesny, czterogwiazdkowy hotel, przestronne lobby,do dyspozycji gości - restauracja główna "Le Superbe" (kuchnia międzynarodowa), 2 restauracje a'la carte "La Casa" (kuchnia włoska), "L'Horizon" - restauracja przy plaży (kuchnia - owoce morza), bar, bar na plaży, salon fryzjerski, centrum Spa, dostęp do internetu (bezpłatnie), centrum konferencyjne, pasaż handlowy, centrum medyczne, pralnia/pralnia chemiczna, wypożyczalnia samochodów. Basen, leżaki, parasole i ręczniki na plaży, leżaki i parasole przy basenie.

    Wyżywienie

    śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu w restauracji głównej lub w restauracji a'la carte, restauracje a'la carte dodatkowo płatne. Istnieje możliwość dopłaty do all inclusive (przekąski w godz. 12.00-17.30; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, minibar)

    Zakwaterowanie

    254 pokoi, 2-piętrowe budynki

    SUPERIOR

    2 os. (z możliwością 1 dostawki), powierzchnia ok. 60 m2, nowocześnie urządzone, przestronna łazienka (wanna, prysznic, suszarka do włosów), TV SAT, telefon, dostęp do internetu (bezpłatnie), indywidualnie sterowana klimatyzacja, sejf, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, z balkonem lub tarasem

    DELUXE

    2 os. (z możliwością 2 dostawek), powierzchnia ok. 60 m2, z widokiem na morze, komfortowo urządzone, przestronna łazienka (wanna, prysznic, suszarka do włosów, szlafroki), TV SAT, telefon, dostęp do internetu (bezpłatnie), indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, kosz z owocami, z balkonem lub tarasem

    FAMILY

    4 os. (z możliwością 1 dostawki), powierzchnia ok. 120 m2, z widokiem na morze, przestronny, 2 sypialnie, 2 łazienki (wanna, prysznic, suszarka do włosów, szlafroki), TV, telefon, internet (bezpłatnie), indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, kosz z owocami, z balkonem lub tarasem

    Rozrywka

    codziennie programy rozrywkowe i muzyka na żywo, sauna, łaźnia, 3 korty tenisowe (z oświetleniem), narty wodne, windsurfing, żeglowanie, kajaki, rowery wodne, rejsy łodzią ze szklanym dnem, snorkelling, siatkówka, piłka nożna, aqua aerobik, tenis stołowy, aerobik, siłownia; za opłatą - wędkowanie na morzu, nurkowanie (szkoła nurkowania PADI), katamarany, pilates, wynajem rowerów, piłeczki do tenisa

    Dla dzieci

    basen dla dzieci, miniklub dla dzieci od 3 do 12 lat (od 9.00 do 21.00), opiekunka dla dziecka (na życzenie)

    Cena zawiera

    przelot - bilet lotniczy na trasie Warszawa - Mauritius - Warszawa w cenie min. 3000 zł osoba dorosła, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko- hotel- lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie WG. oferty, ubezpieczenie AXA Kontynenty Świat KL, NNW bagaż, podatek VAT.

    Cena nie zawiera

    wyżywienia (poza oferowanym w ramach ceny), napiwków, wydatków własnych.

    * UWAGA!

    Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

    * CENA PRZELOTU

    Do kalkulacji przyjęto kwotę 3300 zł. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bezkosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Świąt Bożego Narodzenia, Nowego Roku, Świąt Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje dopłata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

    * KURS

    Cena skalkulowana zgodnie z kursem 1 EUR = 4,30 PLN. W przypadku zmiany kursu cena zostanie skalkulowana ponownie.

    * WARUNKI PRZEWOZU

    Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

    * ANULACJE, ZMIANY BILETU

    Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

    * PRZELOT

    przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

    * REZYDENT

    impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

    * WIZY

    Obywatele RP wjeżdżający na terytorium Republiki Mauritiusu są zwolnieni z obowiązku posiadania wizy wjazdowej (przy pobycie do 90 dni). Wymagane jest okazanie biletu powrotnego, planowanego miejsca pobytu oraz dysponowania odpowiednimi na czas pobytu środkami finansowymi,(około 100 USD na dzień); wymagana ważność paszportu - 6 miesięcy od daty planowanego opuszczenia terytorium Republiki Mauritiusa

    * SZCZEPIENIA

    Światowa Organizacja Zdrowia zaleca szczepienia przeciwko - błonnicy, tężcowi, durowi brzusznemu, żółtaczce typu A i B.

    * PLACÓWKI DYPLOMATYCZNE

    Brak placówki dyplomatycznej w Republice Mauritiusu. Mauritius znajduje się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w Kenii; Kabarnet Rd.00100 Nairobi; P O Box 30086; phone - (00-254 20) 38 72 811; e-mail: ambnairo@kenyaweb.com;


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Air Tours Club

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Trasa

    WARSZAWA/PARYż - MAURITIUS, przyjazny, umiarkowany klimat maleńkiej acz przepięknej wysepki - PARYż/WARSZAWA

    Opis kraju / atrakcji

    Daleko na południu, na ciepłych wodach Oceanu Indyjskiego, leży rajska wyspa Mauritius. Turkusowoniebieska woda, kryształowo czyste laguny, drobno-piaszczyste, lśniąco białe plaże oraz piękne krajobrazy z bujną roślinnością i plantacjami trzciny cukrowej. Afrykańskie rytmy i tradycje, indyjskie aromaty i kolory, azjatycka kultura i europejski komfort sprawiają, że wyspa ta staje się wymarzonym miejscem na spędzenie urlopu w wyjątkowym stylu.

    Program ramowy

    Kategoria wypraw: indywidualista MAŁA GRUPA

    1 dzień

    WARSZAWA - PARYż - MAURITIUS Odprawa biletowo - bagażowa na lotnisku Okęcie w Warszawie. Wylot z Warszawy. Przylot do Paryża. Wylot z Paryża.

    2 dzień

    MAURITIUS Przylot na Mauritius, transfer do hotelu, zakwaterowanie.

    3 - 8 dzień

    MAURITIUS Pobyt wypoczynkowy na Mauritiusie. Możliwość zwiedzania wyspy we własnym zakresie lub udziału w wycieczkach fakultatywnych.

    9 dzień

    MAURITIUS - PARYż Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko. Odprawa biletowo - bagażowa na lotnisku na Mauritiusie. Wylot z Mauritiusu do Paryża.

    10 dzień

    PARYż - WARSZAWA Wylot z Paryża. Przylot do Warszawy.

    Cena zawiera

    * Bilet lotniczy liniami rejsowymi na trasie Warszawa - Paryż - Mauritius - Paryż - Warszawa; * Zakwaterowanie w hotelu 4* (kategorii lokalnej 4*); * Wyżywienie: śniadania (kolacje oraz pakiet All Inclusive możliwe za dopłatą); * Transfery lotniskowe; * Opiekę polskiego rezydenta; * Pakiet ubezpieczeniowy (koszty leczenia, następstwa nieszczęśliwych wypadków, choroby przewlekłe, turystyka kwalifikowana, bagaż podróżny) podczas pobytu za granicą.

    Cena nie zawiera

    * Wycieczek fakultatywnych; * Wydatków osobistych; * Możliwej dopłaty do kolacji lub pakietu All Inclusive; * Ubezpieczenia od kosztów rezygnacji.

    Uwagi

    * Nie jest wymagana wiza, wymagany 6-miesięczny okres ważności paszportu i 1 cała wolna strona; * dozwolony limit bagażu podróżnego wynosi maksymalnie na osobę - 1 sztuka bagażu głównego do 23 kilogramów oraz 1 sztuka bagażu podręcznego do 12 kilogramów.

    Hotel

    BEACHCOMBER LE VICTORIA ****  

    Położenie

    Hotel ulokowany jest w spokojnej zatoce, na północno - zachodnim wybrzeżu, w połowie drogi między stolicą Port Luis a kurortem Grand Baie, znanym z możliwości zakupów oraz korzystania z nocnego życia (ok. 12 kilometrów). Od lotniska hotel dzieli dystans ok. 1 godziny jazdy. 3-piętrowe budynki hotelowe rozciągają się wzdłuż szerokiej, piaszczystej plaży i praktycznie ukryte są w tropikalnym ogrodzie. 

    Do dyspozycji gości

    3 restauracje: restauracja główna, restauracja specjalizująca się w owocach morza oraz restauracja włoska, bar otwarty od 10.00 do 24.00, w którym serwowane są napoje, drinki, a także przekąski i słodycze, duży basen, 3 korty tenisowe (oświetlane), siłownia (zajęcia z aerobiku, pilates, spinning), klub dla dzieci (możliwość wynajęcia opieki 24 godziny na dobę), centrum nurkowe, centrum sportów wodnych (narty wodne, żaglówki, rowery wodne, kajaki, połowy głębinowe, rejsy łodzią ze szklanym dnem), wypożyczalnia rowerów i samochodów, butiki, pralnia, room service w godzinach 07.00 do 23.00. Hotel oferuje ponadto wieczorne programy rozrywkowe (pokazy folklorystyczne, DJ, muzyka na żywo) oraz możliwość bezpłatnego korzystania z bezprzewodowego internetu w oznaczonych miejscach.

    Pokoje

    Hotel oferuje zakwaterowanie w 254 pokojach i apartamentach. Pokoje kategorii podstawowej tj. Superior zlokalizowane są na parterze oraz 1-szym piętrze i posiadają powierzchnię 60 m. Wszystkie pokoje posiadają indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (suszarka do włosów) oraz zwrócone są w stronę plaży i oceanu. Każdy pokój posiada sejf, telefon, TV satelitarną, dostęp do bezprzewodowego internetu, mini bar, czajnik bezprzewodowy oraz balkon lub taras. Apartamenty rodzinne (o powierzchni 120 metrów kwadratowych) posiadają dwie sypialnie oraz 2 łazienki i dostępne są za dopłatą. 

    Kategoria lokalna

    4,5* www.beachcomber-hotels.com/hotel/le-victoria.html

    Wyżywienie

    Śniadania, za dopłatą 2 posiłki dziennie (śniadania i kolacje) lub pakiet All Inclusive. W ramach pakietu 3 posiłki dziennie w restauracji głównej Le Superbe (śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady również a la carte),przekąski serwowane w godzinach 12.00 do 17.30 oraz wybór słodyczy  od 15.30 do 17.30, nieograniczona ilość napojów bezalkoholowych i alkoholowych (w tym również szeroki wybór markowych trunków importowanych) serwowanych do posiłków oraz w barze hotelowym otwartym w godzinach 10.00 do 24.00; napoje dostępne w mini barze w pokoju (woda, soki, napoje orzeźwiające, piwo), serwis kawy i herbaty w pokoju, korzystanie z siłowni, sauny, łaźni tureckiej, mini klubu dla dzieci w wieku 3 do 12 lat oraz uprawnie wybranych sportów lądowych oraz niezmotoryzowanych sportów wodnych, w tym m.in. narty wodne, żaglówki, rowery wodne, kajaki.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius

    Opis

    Wielką zaletą położonego na zachodnim wybrzeżu wyspy hotelu, jest lokalizacja pomiędzy miejscowością turystyczną Grand Baie a stolicą Port Louis. La Victoria słynie z przestronnych pokoi, z których można podziwać nie tylko błękitny ocean, ale i spektakularne zachody słońca. Dodatkowo hotel jest bardzo przyjazny dla rodzin z dziećmi oraz oferuje szeroki wachlarz zajęć dla dzieci i młodzieży.

    Lokalizacja

    w Coastal Road, przy plaży, Pointe Aux Piments, ok. 60 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 254, restauracje: 3, bary: 2, baseny odkryte: 1, recepcja 24h, lobby, centrum konferencyjne, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), fryzjer, butik, wypożyczalnia samochodów, internet bezprzewodowy, jubiler, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    internet bezprzewodowy, mini bar (płatny), sejf (płatny), klimatyzacja indywidualnie sterowana, balkon, telewizja, biurko, sejf, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju -

    W cenie zakwaterowanie w pokojach typu Superior Room First Floor.

    Plaża

    przy hotelu, prywatna, parasole, piaszczysta.

    Sport na plaży

    nurkowanie z akwalungiem (płatne), wycieczki z łodzią ze szklanym dnem (płatne), siatkówka, narty wodne, siatkówka, narty wodne (płatne), windsurfing (płatny), żeglarstwo (płatne).

    Sport i fitness

    SPA (płatne), siłownia, sauna (płatna), łaźnia turecka (płatna), masaże (płatne), aerobik, spinning, centrum fitness, yoga 2x w tygodniu, tenis ziemny (3 korty, oświetlenie płatne), tenis stołowy.

    Rozrywka

    muzyka na żywo, okazjonalnie program artystyczny.

    Dla dzieci

    mini klub (3-12 lat), opiekunka - na potwierdzenie (płatna).

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 15.00) i kolację (19.00 - 21.30); przekąski między posiłkami; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe.

    Cena zawiera

    • przelot na trasie Polska - Mauritius - Polska z przesiadką w porcie europejskim lub Dubaju
    • opłaty lotniskowe
    • ubezpieczenie KL, NNW
    • transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko
    • zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą
    • opieka polskojęzycznego przedstawiciela

     

    Cena nie zawiera

    • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego
    • dopłaty do pokoju pojedynczego
    • dopłat do pokoi o wyższym standardzie
    • wycieczek fakultatywnych

    Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

     

    Obsługa na miejscu

    Obsługa polskojęzycznego przedstawiciela.

    Informacje wizowe

    Wizy nie są wymagane, o ile suma dni pobytu w roku nie przekroczy 180 dni. Wymagany paszport ważni minimum 6 miesięcy.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Nekera

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    MAURITIUS

    Położenie

    na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy. Transfer z lotniska ok. 1,5 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży Pointe aux Piments; w hotelowej zatoce rozciąga się rafa koralowa stanowiąca część rezerwatu naturalnego. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    luksusowy hotel nawiązujący zabudową do architektury kolonialnej, popularny wśród rodzin, dysponuje łącznie 254 pokojami. Do dyspozycji gości okazały hol powitalny z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 2 restauracje a la carte (włoska, rybna), bar główny, mała galeria handlowa, fryzjer. W centralnej części obiektu, w otoczeniu pięknego tropikalnego ogrodu basen z oddzielnym brodzikiem dla dzieci. Przy basenie ręczniki kąpielowe bez opłaty.

    Wyżywienie

     Z dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy oraz kolacja w formie bufetu lub wybór z menu .All Inclusive: bufet śniadaniowy oraz obiadowy w restauracji głównej lub w barze, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu .

    Internet

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    przestronne i komfortowo urządzone. Pokoje superior: ok. 60 m kw., położone na 1. piętrze; klimatyzacja, telefon, TV sat., kanał muzyczny, minibar, sejf, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, kącik wypoczynkowy, balkon lub taras od strony morza, boczny widok na morze (może być częściowo ograniczony przez bujną roślinność). Wanna, prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny. Pokoje superior: na parterze, z tarasem od strony morza. Pokoje de luxe: z dachem mansardowym, położone na najwyższych piętrach; dodatkowo dostęp do internetu, płaszcze kąpielowe, wentylator sufitowy oraz balkon z bocznym widokiem na morze (może być częściowo ograniczony przez bujną roślinność); poza tym wyposażone jak pokoje superior. Pokoje rodzinne: ok. 120 m kw., z 2 sypialniami i 2 łazienkamii. Junior suity: ok. 75 m kw. Senior suity: ok. 120 m kw.. Executive Seinor suity.

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, boccia, siatkówka, korty tenisowe (piłki, oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siłownia, surfing, żeglowanie, kajaki, rowery wodne, sprzęt do nurkowania powierzchniowego. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, nurkowanie i wędkowanie na pełnym morzu.

    Wellness

    za opłatą masaże, sauna oraz łaźnia parowa.

    Dzieci

    miniklub (3-12 lat) oraz klub dla nastolatków (13-17 lat), plac zabaw. Opieka nad dziećmi (za opłatą, na zapytanie).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, okazjonalnie wieczorne pokazy.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM 


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Dertour Polska

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Beachcomber Le Victoria

    Kategoria

    ****+

    Miejscowość

    Pointe aux Piments

    Region

    Wybrzeże Północno-Zachodnie

    Kod

    MRU04106 IO

    Liczba pokoi

    254

    Położenie

    Na północno-zachodnim wybrzeżu, pomiędzy Port Louis (ok. 15 km) a Grand Baie (ok. 10 km), przy długiej, piaszczystej plaży. Do lotniska Mahébourg ok. 60 km.

    Opis

    Rozległy, rodzinny kompleks z otwartym lobby. Restauracja główna `Le Superbe` oferuje międzynarodowe dania w formie bufetu, restauracje a`la carte `La Casa` oraz `L`Horizon` serwują dania kuchni włoskiej oraz owoce morza. Bezpłatny WLAN w strefach ogólnodostępnych, coctail bar z parkietem do tańczenia, bar na plaży, basen. Sauna i hamam w cenie, masaże i fryzjer za opłatą.

    Wyżywienie

    Śniadanie w formie bogatego bufetu w cenie. Możliwość rezerwacji z 2 posiłkami dziennie lub All Inclusive. Przy rezerwacji z 2 posiłkami (H) dodatkowo kolacja w formie bufetu w restauracji `Le Superbe` lub menu w restauracjach `La Casa` i `L`Horizon`. Menu w restauracji a`la carte `Paul & Virginie` za dopłatą. Przy rezerwacji z All Inclusive (I) dodatkowo obiad w formie menu w restauracji `Le Superbe` lub przekąski w barze `Le Corail Bleu`. Niektóre dania za dopłatą. W All Inclusive dodatkowe świadczenia = przekąski w godz. 12-17.30, wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (wino, woda, drinki bezalkoholowe do posiłkówi w barach), serwis na basenie, minibar w pokoju. Sezonowo.

    Pokój typ 1

    RAM = Superior, ok. 60 m kw. (76), położone na 1. piętrze, łazienka z wanną, prysznic, WC, suszarka do włosów, kącik wypoczynkowy, TV, telefon, bezpłatny WLAN, klimatyzacja, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, balkon, od strony morza.

    Pokój typ 2

    RAX = Superior Plus, ok. 60 m kw. (78), wyposażone jak Superior, na parterze, taras.

    Pokój typ 3

    RXM = Deluxe, ok. 60 m kw. (76), wyposażone jak Superior, na 2. piętrze, szlafrok, wentylator sufitowy, komfortowy kącik wypoczynkowy, niektóre z widokiem na morze.

    Pokój typ 4

    RXX = Familien Apartment, ok. 120 m kw. (15), wyposażone jak Superior, bardzo przestronne, dodatkowo oddzielny pokój dla dzieci i druga łazienka.

    Pokój typ 5

    RA1 = Superior Promo, oferta Spezial, pokoje w promocyjnych cenach, ograniczona dostępność.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport i fitness - w cenie - siłownia, aerobik, tenis, windsurfing, narty wodne, żeglowanie, nurkowanie z rurką, rowery wodne, kajaki i wiele innych. Za opłatą - joga, nurkowanie, łowienie ryb na otwartym morzu. Rozrywka - codziennie wieczorne programy rozrywkowe zprzedstawieniami i muzyką na żywo.

    Dla dzieci

    Miniklub dla dzieci , basen dla dzieci.

    Warto wiedzieć

    Dodatkowe świadczenia dla naszych gości w cenie - sezonowo. Honeymoon Special - oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji. Oferta `Ślub w raju` dla osób chcących wziąć ślub na Mauritiusie.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z / na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    MP406102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Coral Travel Egzotyka

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Mauritius North West Coast

    lokalizacja

    Położony w północnej części wyspy. W zatoce znajduje się rafa koralowa stanowiąca część rezerwatu naturalnego. Hotel oddalony jest 60 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni: 170000 m2.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1992 r. Odnowiony w 2006 r.Na terenie hotelu: restauracje, bary (5), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysta, 1 km długości. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku:- 1 blok (liczba pięter: 3)Typy pokoi:- pokoje superior dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras- pokoje deluxe dla max. 4 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- apartamenty rodzinne z 2 sypialniami dla max. 5 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- junior suity dla max. 2 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras- senior suity dla max. 2 os.: salon, jadalnia, 1 sypialnia, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- executive suity dla max. 2 os.: salon, jadalnia, 1 sypialnia, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- pokoje swim up dla max. 2 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracje, restauracje a la carte (3), bary (5)

    śniadanie i obiadokolacja

    - śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:30)All Inclusive(10:00-23:00)- śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-15:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji Le Superbe- wybrane lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe- pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte- jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.- włoska- owoce morza- międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    - miniklub dla dzieci w wieku 3-12 lat i 12-17 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- krzesełka dla dzieci w restauracji- opiekunka dla dzieci (płatna)- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)- możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (3)- oświetlenie kortów- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- tenis stołowy- piłka nożna- siatkówka plażowa- aerobik- siłownia- animacje- dyskoteka

    płatne

    - lekcje tenisa- sporty wodne na plaży- centrum SPA- masaż- sauna- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Połączenia lotnicze mogą/lub odbywają się z międzylądowaniem, ponadto niektóre rejsy mogą być tylko z bagażem podręcznym - w celu uzyskania informacji prosimy o kontakt z infolinią lub sprawdzenie naszego systemu online.Na miejscu opieka tylko anglojęzycznego rezydenta lub za opłatą polskojęzyczny.

    Aktualizacja opisu

    23.04.2019 15:53

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-FiPrzy plażySPADiscoSiłowniaTenisMini KlubAll InclusiveSerwis plażowySporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Opis hotelu

    Atmosfera każdego z naszych 254 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka i golf, czy też za dodatkową opłatą wędkowanie urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Narty wodne, windsurfing, rower wodny, kanadyjki, żeglowanie, spływy kajakowe, snorkeling, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, jogę i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na indywidualne życzenie oferujemy potrawy wegetariańskie. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy. Transfer z lotniska ok. 1,5 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży Pointe aux Piments; w hotelowej zatoce rozciąga się rafa koralowa stanowiąca część rezerwatu naturalnego. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    luksusowyy hotel nawiązujący zabudową do architektury kolonialnej, popularny wśród rodzin, dysponuje łącznie 254 pokojami. Do dyspozycji gości okazały hol powitalny z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 2 restauracje a la carte (włoska, rybna), bar główny, mała galeria handlowa, fryzjer. W centralnej części obiektu, w otoczeniu pięknego tropikalnego ogrodu basen z oddzielnym brodzikiem dla dzieci. Przy basenie ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.beachcomber-hotels.com

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy oraz kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą).

    All Inclusive

    bufet śniadaniowy oraz obiadowy w restauracji głównej lub w barze, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą). Wybrane lokalne i importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe (również wina w butelkach oraz marki premium) do posiłków oraz przy barze Le Corail Bleu. Przekąski w godz. 12.00.-17.30., wypieki oraz naleśniki w godz. 15.30-17.30. Napoje z minibaru (woda mineralna, soki owocowe, napoje bezalkoholowe, piwo).

    Internet

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    przestronne i komfortowo urządzone. Pokoje superior (A1-3A): , ok. 60 m kw., położone na 1. piętrze; klimatyzacja, telefon, TV sat., kanał muzyczny, minibar, sejf, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, kącik wypoczynkowy, balkon lub taras od strony morza, boczny widok na morze (może być częściowo ograniczony przez bujną roślinność). Wanna, prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny (A1-3S). Pokoje superior (A1-3E): na parterze, z tarasem od strony morza. Pokoje de luxe (A1-3B): z dachem mansardowym, położone na najwyższych piętrach; dodatkowo dostęp do internetu, płaszcze kąpielowe, wentylator sufitowy oraz balkon z bocznym widokiem na morze (może być częściowo ograniczony przez bujną roślinność); poza tym wyposażone jak pokoje superior. Pokoje rodzinne (A2C): ok. 120 m kw., z 2 sypialniami i 2 łazienkamii. Junior suity (A2D): ok. 75 m kw. Senior suity (A2F): ok. 120 m kw.. Executive Seinor suity (A2G).

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, boccia, siatkówka, korty tenisowe (piłki, oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siłownia, surfing, żeglowanie, kajaki, rowery wodne, sprzęt do nurkowania powierzchniowego. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, nurkowanie i wędkowanie na pełnym morzu.

    Wellness

    za opłatą masaże, sauna oraz łaźnia parowa.

    Dzieci

    miniklub (3-12 lat) oraz klub dla nastolatków (13-17 lat), plac zabaw. Opieka nad dziećmi (za opłatą, na zapytanie).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, okazjonalnie wieczorne pokazy.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Opis hotelu

    Atmosfera każdego z naszych 254 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka i golf, czy też za dodatkową opłatą wędkowanie urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Narty wodne, windsurfing, rower wodny, kanadyjki, żeglowanie, spływy kajakowe, snorkeling, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, jogę i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na indywidualne życzenie oferujemy potrawy wegetariańskie. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018.


    Mapa Hotelu Beachcomber Le Victoria

    Opinie o Hotelu Beachcomber Le Victoria

    Beachcomber Le Victoria - możliwości zakwaterowania:

    room deluxe family
    Pokój superior
    pokój deluxe dwuosobowy
    pokój deluxe
    pokój trzyoosobowy deluxe
    POKÓJ DWUOSOBOWY SUPERIOR
    POKÓJ DWUOSOBOWY SUPERIOR DLA 2 OSÓB
    room deluxe
    2-
    JUNIOR SUITE
    EXECUTIVE SUITE
    SWIM-
    SENIOR SUITE
    OCEAN VIEW ROOM
    DELUXE GROUND FLOOR
    SUPERIOR ROOM FIRST FLOOR
    Pokój dwuosobowy (1 bed) - De Luxe
    Pokój dwuosobowy (1 bed) - Superior
    Pokój dwuosobowy - De Luxe
    Pokój dwuosobowy - Superior
    Pokój trzyosobowy - De Luxe
    Superior Seaview
    Superior First Floor
    Deluxe Ground Floor
    Oceanview
    Deluxe
    2-BR Family Apartment

    Beachcomber Le Victoria - Możliwości wyżywienia:


    Beachcomber Le Victoria - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Beachcomber Le Victoria? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00