cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
1 / 39
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
12.12 - 13.12
już od 616 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.06 - 07.06
już od 453 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Beachcomber Le Mauricia
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Beachcomber Le Mauricia
star 4

Mauritius: Grand Baie
Ocena hotelu Beachcomber Le Mauricia:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Beachcomber Le Mauricia:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 czerwca 2019

Hotel Beachcomber Le Mauricia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • lobby
  • recepcja
  • taras do opalania
  • bar
  • 2 restauracje
  • basen zewnętrzny z integrowanym brodzikiem 

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, w cenie)
  • ręczniki (w cenie)
  • leżaki, parasole (przy basenie i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • fryzjer
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

237

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • obsługa hotelowa (płatna) 
  •  przy wyborze pokoju dla nowożeńców, po przyjeździe należy okazać akt ślubu nie starszy niż 6 miesięcy, przetłumaczony na język angielski. Jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu.

Sport i wellness

W cenie
  • centrum fitness
  • aqua aerobik
  • stretching
  • 3 korty tenisowe (piłki płatne)
  • kajaki
  • nurkowanie powierzchniowe
  • żeglarstwo
  • windsurfing
  • rowery wodne
  • narty wodne
  • hammam
Płatne
  • tenis (wypożyczalnia sprzętu)
  • kolarstwo
  • szkoła nurkowania
  •  centrum wellness
  • masaże i zabiegi pielęgnacyjne

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny wieczorami
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 70 m2
  • widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • oddzielny pokój dzienno-sypialny
  • oddzielny pokój dla dzieci
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy, herbaty
  • minibar (płatny)
Suita dla nowożeńców SUY1
  • 2 os.
  • ok. 75 m2
  • od strony zatokę
  • klimatyzacja
  • telefon
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • sejf (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • taras na dachu z jacuzzi
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY1
  • 2-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok boczny na zatokę
  • pokój dzienno-sypialny
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • sejf
  • zestaw do przyrządzania kawy, herbaty
  • minibar (płatny)
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY5
  • 2-3 os.
  • telefon
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • sejf (w cenie)
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
Pokój 2-osobowy superior dla nowożeńców DZY2
  • 2-3 os.
  • ok. 38 m2
  • widok boczny na zatokę
  • pokój dzienno-sypialny
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • sejf
  • zestaw do przyrządzania kawy,herbaty
  • minibar (płatny)
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
Pokój 2-osobowy superior dla nowożeńców DZY6
  • 2-3 os.
  • telefon
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • sejf (w cenie)
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 1-2 os.
  • ok. 75 m2
  • widok na zatokę
  • klimatyzacja
  • telefon
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • sejf (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • taras z jacuzzi
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-5 os.
  • ok. 70 m2
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja
  • balkon
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy, herbaty
  • minibar (płatny)
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM4
  • 1-3 os.
  • widok na zatokę
  • klimatyzacja
  • telefon
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • sejf (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
  • 1-3 os.
  • widok na zatokę
  • klimatyzacja
  • telefon
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • sejf (w cenie)
  • TV sat.
  • prysznic
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
Willa VIX1
  • 2-5 os.
  • ok. 160 m2
  • salon
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • telefon
  • sofa
  • TV sat.
  • 2 łazienki
  • WC
  • prysznic
  • wanna
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • taras z prywatnym basenem
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 38 m2
  • widok boczny na zatokę
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy,herbaty
  • minibar (płatny)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok boczny na zatokę
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy, herbaty
  • minibar (płatny)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu, wybór z menu na dany dzień (3-daniowe menu), kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 10:00 - 16:00
  •  ciasto: 16:00 - 18:00
  • lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole
Dwa posiłki
  • śniadanie w formie bufetu
  • kolacja - wybór z menu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Les Quais": rodzaje kuchni: międzynarodowa
  • restauracja gourmet „Le Nautic": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza

  • bary i inne: 1
  • bar „Bay Watch Bar": 09:00 - 23:00
  • W okolicy

    • bezpośrednio przy plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    centrum popularnej miejscowości turystycznej z restauracjami, sklepami oraz licznymi możliwościami rozrywki w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu. Transfer z lotniska ok. 90 min.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży w zatoce Grand Baie.

    Wyposażenie

    komfortowy hotel o śródziemnomorskiej architekturze eksponującej piękno otaczających ośrodek zatoki i tropikalnego ogrodu, dysponuje łącznie 237 pokojami w budynku głównym i bocznym. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, na plaży restauracja a la carte z daniami z ryb i owoców morza, bar główny, imponujące centrum wellness & spa, sklep z pamiątkami. W tropikalnym ogrodzie 2 baseny. Przy basenie oraz na plaży leżaki i ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.beachcomber-hotels.com.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Karty kredytowe

    Amexco, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Pokoje standardowe (B1-2A): komfortowo i nowocześnie urządzone (ok. 32 m kw.); klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), sejf, balkon od strony morza. Prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny (B1-2S). Pokoje komfort (B1-2K): na wyższych pietrach. Pokoje superior (B1-3C): obszerniejsze (ok. 38 m kw.), dodatkowo wyposażone w wannę, oddzielne WC, położone są na parterze i mają własny taras z ogródkiem; poza tym wyposażone jak B2A. Pokoje rodzinne (B2-4B): obszerniejsze (ok. 70 m kw.), poza tym wyposażone jak B2A. Suity (B1-2D): przestronne (75 m kw.) oraz luksusowo urządzone, z prywatnym basen, w łazience prysznic zewnętrzny; poza tym wyposażone jak B2A.

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą).

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, korty tenisowe (piłki, oświetlenie za opłatą), surfing, żeglowanie, łódka ze szklanym dnem, kajaki, sprzęt do nurkowania powierzchniowego, narty wodne. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, nurkowanie głębinowe, bilard.

    Wellness

    sauna i łaźnia parowa. Za opłata zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    miniklub (3-12 lat). Opieka nad dziećmi (za opłatą, na zapytanie).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, wieczory tematyczne, przedstawienia. Night club w godz. 22.30-02.00.

    All Inclusive

    bufet śniadaniowy oraz obiadowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą). W ciągu dnia przekąski, po południu wypieki, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz przy barze w godz. 9.00.-23.00. Napoje z minibaru.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    centrum popularnej miejscowości turystycznej z restauracjami, sklepami oraz licznymi możliwościami rozrywki w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu. Transfer z lotniska trwa ok. 90 min.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży w zatoce Grand Baie.

    Wyposażenie

    komfortowy hotel o śródziemnomorskiej architekturze eksponującej piękno otaczających ośrodek zatoki i tropikalnego ogrodu, dysponuje łącznie 237 pokojami w budynku głównym i bocznym. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, na plaży restauracja a la carte z daniami z ryb i owoców morza, bar główny, imponujące centrum wellness & spa, sklep z pamiątkami. W tropikalnym ogrodzie 2 baseny. Przy basenie oraz na plaży leżaki i ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.beachcomber-hotels.com.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-2A): komfortowo i nowocześnie urządzone (ok. 32 m kw.); klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), sejf, balkon od strony morza. Prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny (A1-2S). Pokoje komfort (A1-2K): na wyższych pietrach. Pokoje superior (A1-3C): obszerniejsze (ok. 38 m kw.), dodatkowo wyposażone w wannę, oddzielne WC, położone są na parterze i mają własny taras z ogródkiem; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-4B): obszerniejsze (ok. 70 m kw.), poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suity (A1-2D): przestronne (75 m kw.) oraz luksusowo urządzone, z prywatnym basen, w łazience prysznic zewnętrzny; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Dzieci

    miniklub (3-12 lat). Opieka nad dziećmi (za opłatą, na zapytanie).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, wieczory tematyczne, przedstawienia. Night club w godz. 22.30-02.00.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, korty tenisowe (piłki, oświetlenie za opłatą), surfing, żeglowanie, łódka ze szklanym dnem, kajaki, sprzęt do nurkowania powierzchniowego, narty wodne. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, nurkowanie głębinowe, bilard.

    Wellness

    sauna i łaźnia parowa. Za opłata zabiegi w centrum spa.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą).

    All Inclusive

    bufet śniadaniowy oraz obiadowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą). W ciągu dnia przekąski, po południu wypieki, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz przy barze w godz. 9.00.-23.00. Napoje z minibaru (woda mineralna, soki owocowe, napoje bezalkoholowe, piwo).

    Uwagi

    Uwaga! Brak transferu i opieki rezydenta!


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Orka

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    POŁOŻENIE

    MAURITIUS/WYBRZEŻE PÓŁNOCNE/GRAND BAIE

    Położenie

    w północnej części wyspy, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, do centrum tętniącego zyciem Grand Baie kilka minut pieszo, stolica wyspy Port Louis oddalona o 25 km a lotnisko o 70 km.

    Hotel

    należący do popularnej sieci hotelowej Beachcomber posiada restauracje główną "Les Quais", restauracja a la carte "Nautic" z owocami morza, bar, dwa baseny ze słodką wodą (leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bez oddatkowych opłat), centrum spa, bezpłatne wifi w lobby, sklepik, dyskoteka, miniklub 3-12 lat

    Liczba pokoi

    237

    Pokoje standard

    o powiezrchni ok. 32 mkw. łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, telefon, klimatyzacja, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, balkon, częściowy lub całkowity widok na morze,

    Pokoje superio

    o powierzchni ok. 38 mkw. wyposażone podobnie co pokoje standard, duża łazienka z wanną/prysznicem zlokalizowane na parterze, taras z niewielkim ogródkiem.

    Sport

    siłownia, tenis, windsurfing, kajaki, snorkeling, narty wodne, tenis (piłki dodatkowo płatne), dodatkowo płatne; nurkowanie

    Spa

    zabiegi płatne

    Dla dzieci

    miniklub dla dzieci 3-11 lat

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu w restauracji głównej, przy wyborze opcji HB dodatkowo kolacje w formie bufetu, do kolacji 1/2 butelka wody dla osoby, 1 napój dla dziecka, 1 napój lub piwo dla osoby dorosłej, 50 ml wina dla osoby, przy opcji ALL Inclusive dodatkowo lunch w formie bufetu, wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków i w barze 9-23, minibar, 10-16 kanapki, 16-18 naleśniki.

    Oferta dla nowożeńców

    zniżka i uponiki dla młodej pary. Wymagany akt ślubu niestarszy niż 6 miesięcy.

    Cena zawiera

    przelot - bilet lotniczy na trasie Warszawa - Mauritius - Warszawa w cenie min. 3500 zł osoba dorosła, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko- hotel- lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie WG. oferty, ubezpieczenie AXA Kontynenty Świat KL, NNW bagaż, podatek VAT.

    Cena nie zawiera

    wyżywienia (poza oferowanym w ramach ceny), napiwków, wydatków własnych.

    Informacje praktyczne

    waluta - rupia, jezyki urzędowe - angielski, francuski, strefa czasowa - + 2 godz. w czasie lata w Polsce, + 3 godz. w czasie zimy w Polsce elektryczność - napięcie elektryczne 230V/ 50 Hz, gniazdka angielskie 3 bolce ruch - lewostronny

    * UWAGA!

    Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

    * CENA PRZELOTU

    Do kalkulacji przyjęto kwotę 3300 zł. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bez kosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Świąt BoŻego Narodzenia, Nowego Roku, Świąt Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje dopłata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

    * KURS

    Cena skalkulowana zgodnie z kursem 1 EUR = 4,10 PLN. W przypadku zmiany kursu cena zostanie skalkulowana ponownie.

    * WARUNKI PRZEWOZU

    Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

    * ANULACJE, ZMIANY BILETU

    Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

    * PRZELOT

    przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

    * REZYDENT

    impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

    * WIZY

    Obywatele RP wjeżdżający na terytorium Republiki Mauritiusu są zwolnieni z obowiązku posiadania wizy wjazdowej (przy pobycie do 90 dni)Wymagane jest okazanie biletu powrotnego, planowanego miejsca pobytu oraz dysponowania odpowiednimi na czas pobytu środkami finansowymi,(około 100 USD na dzień); wymagana ważność paszportu - 6 miesięcy od daty planowanego opuszczenia terytorium Republiki Mauritiusa

    * SZCZEPIENIA

    Światowa Organizacja Zdrowia zaleca szczepienia przeciwko - błonicy, tężcowi, durowi brzusznemu, żółtaczce typu A i B

    * PLACÓWKI DYPLOMATYCZNE

    Brak placówki dyplomatycznej w Republice Mauritiusu. Mauritius znajduje się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w Kenii; Kabarnet Rd.00100 Nairobi; P O Box 30086; phone - (00-254 20) 38 72 811; e-mail: ambnairo@kenyaweb.com;


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Mauritius North Coast  

    Położenie

    Hotel położony jest na wyspie Mauritius, w jej północnej części, bezpośrednio przy oceanie w samym sercu tropikalnego parku . Obiekt jest oddalony o 75 km od lotniska i 25 km od stolicy Port Louis i 40 km do Curepipe (centrum handlowe).  Hotel: Hotel Le Mauricia to rozległy teren położony nad Oceanem Indyjskim pośród egzotycznej roślinności ogrodu, budynki charakteryzuje niska zabudowa. Hotel jest urządzony elegancko i luksusowo. Jest to raj dla entuzjastów sportów wodnych.  W hotelu znajdują się 2 restauracje i 1 bar, Wi - Fi w lobby (bezpłatne), centrum SPA, centrum fitness ,dyskoteka, dostęp do usług i atrakcji zewnętrznych.  pokoje: W obiekcie hotelowym łącznie znajduje się 237 elegancko urządzonych pokoi i apartamentów z widokiem na ocean, ogród lub basen. Wszystkie posiadają: indywidualnie sterowaną klimatyzację, garderobę, sejf, telefon, TV satelitarną, DVD, Wi-Fi (bezpłatne), mini- bar i łazienki (wanna lub prysznic). Hotel proponuje zakwaterowanie w: 143 pokojach standardowych (32m2), 60 pokojach Superior (38 m2), 28 apartamentach (70 m2), Loft Room (70 m2), 3 apartamentach dla nowożeńców i Villa (160 m2).

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje opcja wyżywienia BB (śniadania), HB (2 posiłki dziennie) lub All Inclusive. W hotelu znajdują się 3 restauracje i 1 bar: restauracja bufetowa Les Quais (kuchnia międzynarodowa) z kącikiem dla dzieci (śniadanie w godz. 7.30-10.00; lunch (pizza, pasta, grill) w godz. 12.30 - 14.30, kolacja w godz. 18.30-21.30). Restauracja Le Nautic serwująca dania z ryb i owoców morza, otwarta 6 dni w tygodniu (kolacja w formie a la carte w godz.19.30-21.30); Bay Watch Bar - główny bar przy basenie czynny w godz. 9.00- 11.00; przekąski barze serwowane są w godz. 10.00-18.00. Room service dostępny w godz. 07.00-18.30. Goście hotelu Le Mauricia mogą korzystać z restauracji i barów hotelu Le Canonnier.

    Sport i Wellness

    Centrum SPA  -  9 pokoi masaży, basen relaksacyjny . Centrum sportów wodnych: narty wodne, aqua aerobic, windsurfing, kajaki, żeglarstwo, nurkowanie,  łowienie ryb, przejażdżki łodzią ze szklanym dnem, wyprawy na ryby na głębokie morze. 3 korty tenisowe (szkółka), tenis stołowy, piłka siatkowa, rzutki, bilard, wypożyczalnia rowerów, power plate. Siłownia: sala kardio, sala fitness,  sauna.

    Rozrywki i usługi

    Przedstawienia, pokazy taneczne i wieczorki tematyczne ( sześć razy w tygodniu). Klub nocny La Rhumerie czynny w godz. 23.00-02.00.  Zajęcia sportowe w ciągu dnia.

    Atrakcje dla dzieci

    Mini klub dla dzieci od 3 do 12 lat z zajęciami i animacjami, brodzik, animacje.

    Sale konferencyjne

    W hotelu znajdują się 2 sale konferencyjne dla  maksymalnie 60 osób.  Strona internetowa:   www.beachcomber-hotels.com    


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Mapa Hotelu Beachcomber Le Mauricia

    Opinie o Hotelu Beachcomber Le Mauricia

    Beachcomber Le Mauricia - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj Superior do pojed. wykorzystania PRYWATNY OGROD lazienka prysznic WC klimatyzacja taras boczny widok na morze
    Suita do pojedynczego wykorzystania balkon klimatyzacja lazienka od strony morza prysznic prywatny basen WC
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY od strony morza
    Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze WYZSZE PIETRA
    Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka prysznic WC klimatyzacja taras W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY od strony morza
    Pok. dwuosobowy dla 1 osoby ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Double Standard
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj rodzinny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj superior PRYWATNY OGROD lazienka prysznic WC klimatyzacja taras boczny widok na morze
    Suita balkon klimatyzacja lazienka od strony morza prysznic prywatny basen WC
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY od strony morza
    Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze WYZSZE PIETRA
    Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja taras W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY od strony morza
    Pok. dwuosobowy wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj rodzinny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj superior PRYWATNY OGROD lazienka prysznic WC klimatyzacja taras boczny widok na morze
    Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja taras W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY od strony morza
    Pokoj rodzinny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny

    Beachcomber Le Mauricia - Możliwości wyżywienia:


    Beachcomber Le Mauricia - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Beachcomber Le Mauricia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00