cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
  • Hotel Beachcomber Le Mauricia, Grand Baie
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
07.10 - 17.10
już od 16906 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.06 - 17.06
już od 545 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Beachcomber Le Mauricia
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Beachcomber Le Mauricia
star 4

Mauritius: Grand Baie
Ocena hotelu Beachcomber Le Mauricia:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Beachcomber Le Mauricia:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 października 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 czerwca 2023

Hotel Beachcomber Le Mauricia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

polozenie

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

plaza

  • północno-zachodnia część wyspy Mauritius, Grand Baie, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • piaszczysta
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w lobby, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • lobby
  • recepcja
  • taras 

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

237

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • przy wyborze pokoju dla nowożeńców, po przyjeździe należy okazać akt ślubu nie starszy niż 6 miesięcy, przetłumaczony na język angielski. Jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu.
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci: w wieku od 3-12 lat
  • opieka dla dziecka: na zapytanie, płatna

Sport i wellness

W cenie
  • centrum fitness
  • aqua aerobik
  • stretching
  • 3 korty tenisowe (piłki płatne)
  • kajaki
  • nurkowanie powierzchniowe
  • żeglarstwo
  • windsurfing
  • rowery wodne
  • narty wodne
  • hammam
Płatne
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu
  • kolarstwo
  • szkoła nurkowania
  •  centrum wellness
  • masaże i zabiegi pielęgnacyjne

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny wieczorami
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • oddzielny pokój dzienno-sypialny
  • oddzielny pokój dla dzieci
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy, herbaty
  • minibar: za opłatą
Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY1
  • 2-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok boczny na zatokę
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • wanna
  • sejf
  • zestaw do przyrządzania kawy, herbaty
  • pokój dzienno-sypialny
  • minibar: za opłatą
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZY5
  • 2-3 os.
  • ok. 30 m2
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • balkon: z miejscami do siedzenia
  • pokój dzienno-sypialny
  • minibar: za opłatą
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy superior dla nowożeńców DZY2
  • 2-3 os.
  • ok. 34 m2
  • widok boczny na zatokę
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • WC
  • sejf
  • zestaw do przyrządzania kawy,herbaty
  • pokój dzienno-sypialny
  • minibar: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy superior dla nowożeńców DZY6
  • 2-3 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na morze
  • w pierwszej linii od morza, od strony morza
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • oddzielny prysznic
  • oddzielne WC
  • taras: z leżakami, z prywatnym ogrodem
  • pokój dzienno-sypialny
  • minibar: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna
  • suszarka do włosów
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 1-2 os.
  • ok. 50 m2
  • widok na zatokę
  • w budynku głównym
  • pokój dzienny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • ekspres do kawy Nespresso
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • zewnętrzny prysznic
  • wanna
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • taras: taras na dachu, z leżakami, z jacuzzi
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-5 os.
  • ok. 65 m2
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja
  • balkon
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy, herbaty
  • minibar: za opłatą
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM4
  • 1-3 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na zatokę
  • klimatyzacja
  • telefon
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na zatokę
  • częściowy remont 2018
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lounge
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Willa VIX1
  • 2-5 os.
  • ok. 160 m2
  • salon
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • telefon
  • sofa
  • TV sat.
  • 2 łazienki
  • WC
  • prysznic
  • wanna
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • taras z prywatnym basenem
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 34 m2
  • widok boczny na zatokę
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy,herbaty
  • minibar: za opłatą
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok boczny na zatokę
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy, herbaty
  • minibar: za opłatą

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu, wybór z menu na dany dzień (3-daniowe menu), kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 10:00 - 16:00
  •  ciasto: 16:00 - 18:00
  • lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole
Dwa posiłki
  • śniadanie w formie bufetu
  • kolacja - wybór z menu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Les Quais": rodzaje kuchni: międzynarodowa
  • restauracja gourmet „Le Nautic": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza

  • bary i inne: 1
  • bar „Bay Watch Bar": 09:00 - 23:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Mauritius North Coast  

    Położenie

    Hotel położony jest na wyspie Mauritius, w jej północnej części, bezpośrednio przy oceanie w samym sercu tropikalnego parku . Obiekt jest oddalony o 75 km od lotniska i 25 km od stolicy Port Louis i 40 km do Curepipe (centrum handlowe).  Hotel: Hotel Le Mauricia to rozległy teren położony nad Oceanem Indyjskim pośród egzotycznej roślinności ogrodu, budynki charakteryzuje niska zabudowa. Hotel jest urządzony elegancko i luksusowo. Jest to raj dla entuzjastów sportów wodnych.  W hotelu znajdują się 2 restauracje i 1 bar, Wi - Fi w lobby (bezpłatne), centrum SPA, centrum fitness ,dyskoteka, dostęp do usług i atrakcji zewnętrznych.  pokoje: W obiekcie hotelowym łącznie znajduje się 237 elegancko urządzonych pokoi i apartamentów z widokiem na ocean, ogród lub basen. Wszystkie posiadają: indywidualnie sterowaną klimatyzację, garderobę, sejf, telefon, TV satelitarną, DVD, Wi-Fi (bezpłatne), mini- bar i łazienki (wanna lub prysznic). Hotel proponuje zakwaterowanie w: 143 pokojach standardowych (32m2), 60 pokojach Superior (38 m2), 28 apartamentach (70 m2), Loft Room (70 m2), 3 apartamentach dla nowożeńców i Villa (160 m2).

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje opcja wyżywienia BB (śniadania), HB (2 posiłki dziennie) lub All Inclusive. W hotelu znajdują się 3 restauracje i 1 bar: restauracja bufetowa Les Quais (kuchnia międzynarodowa) z kącikiem dla dzieci (śniadanie w godz. 7.30-10.00; lunch (pizza, pasta, grill) w godz. 12.30 - 14.30, kolacja w godz. 18.30-21.30). Restauracja Le Nautic serwująca dania z ryb i owoców morza, otwarta 6 dni w tygodniu (kolacja w formie a la carte w godz.19.30-21.30); Bay Watch Bar - główny bar przy basenie czynny w godz. 9.00- 11.00; przekąski barze serwowane są w godz. 10.00-18.00. Room service dostępny w godz. 07.00-18.30. Goście hotelu Le Mauricia mogą korzystać z restauracji i barów hotelu Le Canonnier.

    Sport i Wellness

    Centrum SPA  -  9 pokoi masaży, basen relaksacyjny . Centrum sportów wodnych: narty wodne, aqua aerobic, windsurfing, kajaki, żeglarstwo, nurkowanie,  łowienie ryb, przejażdżki łodzią ze szklanym dnem, wyprawy na ryby na głębokie morze. 3 korty tenisowe (szkółka), tenis stołowy, piłka siatkowa, rzutki, bilard, wypożyczalnia rowerów, power plate. Siłownia: sala kardio, sala fitness,  sauna.

    Rozrywki i usługi

    Przedstawienia, pokazy taneczne i wieczorki tematyczne ( sześć razy w tygodniu). Klub nocny La Rhumerie czynny w godz. 23.00-02.00.  Zajęcia sportowe w ciągu dnia.

    Atrakcje dla dzieci

    Mini klub dla dzieci od 3 do 12 lat z zajęciami i animacjami, brodzik, animacje.

    Sale konferencyjne

    W hotelu znajdują się 2 sale konferencyjne dla  maksymalnie 60 osób.  Strona internetowa:   www.beachcomber-hotels.com    


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Coral Travel Egzotyka

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Mauritius North Coast

    lokalizacja

    Obiekt połozonmy w północnej części wyspy, 75 km od lotniska i 25 km od stolicy Port Louis . Hotel usytuowany na powierzchni: 50000 m2.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1991 r. Odnowiony w 2007 r.Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, room service (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    50 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysta. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku:- budynek główny (liczba pięter: 3)Typy pokoi:- pokoje standardowe dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje standardowe beachfront dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje superior dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), taras - pokoje superior beachfront dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), taras - suity dla max. 2 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), taras - apartamenty rodzinne dla max. 5 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), taras - lofty dla max. 5 os.: dwupoziomowe, salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, dostęp do współdzielonego basenu, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - wille dla max. 5 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracja a la carte, bar

    śniadanie i obiadokolacja

    - śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:30-21:30) All Inclusive(10:00-23:00)- śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji Les Quais- obiad (12:30-14:30), kolacja (19:30-21:30) serwowane w restauracji La Nautic- przekąski (10:00-18:00) serwowane w barze- wybrane lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe- pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte - bezpłatna. Wymagana rezerwacja.- owoce morza

    z myślą o dzieciach

    - miniklub dla dzieci w wieku 4-12 - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- krzesełka dla dzieci w restauracji- opiekunka dla dzieci (płatna)- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (3)- oświetlenie kortów- tenis stołowy- rzutki- siatkówka- siatkówka plażowa- siłownia- sauna- dyskoteka

    płatne

    - rakiety i piłki do tenisa ziemnego- lekcje tenisa- bilard- sporty wodne na plaży- centrum SPA- masaż- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Połączenia lotnicze mogą/lub odbywają się z międzylądowaniem, ponadto niektóre rejsy mogą być tylko z bagażem podręcznym – w celu uzyskania informacji prosimy o kontakt z infolinią lub sprawdzenie naszego systemu online.-->Proszę zapoznać się z przepisami wjazdowymi które można znaleźć tutaj https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie#kierunek. Połączenia lotnicze mogą/lub odbywają się z międzylądowaniem, w celu uzyskania informacji prosimy o kontakt z infolinią lub sprawdzenie naszego systemu online.Na miejscu opieka anglojęzyczna rezydenta.

    Aktualizacja opisu

    12.05.2022 15:12

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Znakomity hotel znanej marki Beachcomber, usytuowany pośród tropikalnej roślinności przy plaży i blisko centrum miasteczka ze sklepami, restauracjami, bazarem itp. Niska zabudowa, eleganckie wnętrza, przemiła obsługa. 

    Położenie

    Na północnym wybrzeżu, nad zatoką z piaszczystą plażą (bezpłatne leżaki, parasole, ręczniki) na obrzeżach miasteczka Grand Baie, ok. 80 km od lotniska, ok. 27 km od stolicy Port Louis. 

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby, całodobowa recepcja, resturacja główna z dużym tarasem, restauracja a'la carte z tarasem (widok na ocean), bar przy basenie, klub nocny, sala konferencyjna, sklepik z pamiątkami, room service, pralnia, wypożyczalnia samochodów, bezpłatne Wi-Fi.  

    Pokoje

    Standard - klasyczny pokój 2-osobowy; sypialnia z kącikiem wypoczynku dziennego, łazienka (prysznic, suszarka), klimatyzacja, telefon, TV sat, minibar, sejf, Wi-Fi, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras z widokiem na ląd/ogród. Powierzchnia - ok. 32 m kw.Standard beach front - klasyczny pokój 2-osobowy usytuowany bliżej plaży; sypialnia z kącikiem wypoczynku dziennego, łazienka (prysznic, suszarka), klimatyzacja, telefon, TV sat, minibar, sejf, Wi-Fi, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras. Powierzchnia - ok. 32 m kw.Superior -  pokój 2-osobowy z dostawką; sypialnia z kącikiem wypoczynku dziennego, łazienka (prysznic, wanna, suszarka, oddzielna toaleta), klimatyzacja, telefon, TV sat, minibar, sejf, Wi-Fi, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras z widokiem na ląd/ogród. Powierzchnia - ok. 38 m kw.Superior beach front - pokój 2-osobowy z dostawką, usytuowany bliżej plaży; sypialnia z kącikiem wypoczynku dziennego, łazienka (prysznic, wanna, suszarka, oddzielna toaleta), klimatyzacja, telefon, TV sat, minibar, sejf, Wi-Fi, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras. Powierzchnia - ok. 38 m kw.2 bedrooms family apt. - 2 sypialnie, 2 łazienki (jedna z prysznicem, druga z wanną i prysznicem), klimatyzacja, TV sat, minibar, zestaw do przygotowania kawy/herbaty, Wi-Fi, sejf, duży taras z widokiem na ogród. Powierzchnia - ok. 70 m kw. Możliwość zakwaterowania maks. 2 dorosłych i 3 dzieci. 

    Wyżywienie

    HB: śniadania (bufety) i kolacje (bufety lub set menu, napoje płatne)All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe i wino do obiadów i kolacji, przekąski, kawa, herbata, wyznaczone napoje, koktajle, lokalne alkohole od godz. 9.00 do 23.00., możliwość korzystania z restauracji all inclusive w hotelach tej samej sieci: Shandri, Victoria, Canonnier (wymagana rezerwacja).   

    Sport i rozrywka

    Dwa baseny, tarasy słoneczne, siłownia, siatkówka plażowa, 3 korty tenisowe, tenis stołowy, animacje, muzyka na żywo, kajaki, rejsy łodzią ze szklanym dnem, nurkowanie powierzchniowe, narty wodne, rowery wodne, stand-up paddle, windsurfing. Odpłatnie:  sprzęt do tenisa, bilard, wędkarstwo, rowery, nurkowanie głębinowe, kursy PADI, rejsy katamaranem, centrum wellness (basen relaksacyjny, zabiegi kosmetyczne, sauna, hammam). W pobliżu znajduje się kasyno.    

    Dla dzieci

     Brodzik, miniklub, sla zabaw, kącik do opieki nad niemowlakiem, odpłatna opiekunka. 

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt.Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Elegancki hotel o oryginalnej architekturze, zatopiony w zieleni tropikalnego ogrodu przy plaży. Prestiż znanej sieci hotelowej, dogodne usytuowanie, przystępna cena.

    Położenie

    Na północnym wybrzeżu, nad Zatoką Grand Baie, półtorej godziny jazdy z lotniska.

    Wyposażenie

    Elegancki hol powitalny, całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, łącza internetowe, butiki, pralnia, bar przy basenie, restauracja główna z drewnianym tarasem i otwartą kuchnią, restauracja Le Nautic (specjalność: dania rybne i owoce morza), sala konferencyjna.

    Pokoje

    Wygodne, gustowne, nowocześnie urządzone (ok. 32 m kw.); indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z suszarką do włosów, TV sat, telefon, minibar, sejf, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras (widok na ogród lub ocean).

    Wyżywienie

    HB: śniadania w formie bufetów, kolacje - bufet lub wybór dań z karty. All inclusive: śniadania w formie bufetów, obiady i kolacje - bufety lub wybór z karty, ciasto, przekąski (10.00-16.00), podwieczorek (16.00-18.00), wino do obiadu i kolacji, lokalne napoje i alkohole (np. koktajle, piwo, likiery, kawa, herbata, soki) od godz. 09.00 do 23.00, koszyk piknikowy na wycieczkę (należy zgłosić dzień wcześniej), napoje bezalkoholowe w minibarze.

    Sport i rozrywka

    Malowniczo usytuowany basen z widokiem na ocean, bezpłatnie: aerobik, boccia, 3 korty tenisowe, tenis stołowy, siłownia, kajaki, rowery wodne, snorkeling, narty wodne, windsurfing,  odpłatnie: rowery, nurkowanie głębinowe (scuba diving), katamaran, wędkowanie, bilard, piłki do tenisa. W hotelu działa prestiżowe centrum wellness, oryginalnie zaprojektowane w stylu mediny marokańskiej wokół zbiornika wodnego, gabinety kosmetyczno-terapeutyczne, hammam, sauna. Wieczorem - program rozrywkowy, muzyka na żywo.  Goście mogą korzystać z infrastruktury hotelowej siostrzanego hotelu Beachcomber Le Cannonier (8 km).

    Dla dzieci

    Miniklub (3-12 lat), sala zabaw, wysokie krzesełka, możliwa indywidualna opieka nad dzieckiem.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport ważny minimum 6 miesięcy od daty wylotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Orka

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    POŁOŻENIE

    MAURITIUS/WYBRZEŻE PÓŁNOCNE/GRAND BAIE

    Położenie

    w północnej części wyspy, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, do centrum tętniącego zyciem Grand Baie kilka minut pieszo, stolica wyspy Port Louis oddalona o 25 km a lotnisko o 70 km.

    Hotel

    należący do popularnej sieci hotelowej Beachcomber posiada restauracje główną "Les Quais", restauracja a la carte "Nautic" z owocami morza, bar, dwa baseny ze słodką wodą (leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bez oddatkowych opłat), centrum spa, bezpłatne wifi w lobby, sklepik, dyskoteka, miniklub 3-12 lat

    Liczba pokoi

    237

    Pokoje standard

    o powiezrchni ok. 32 mkw. łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, telefon, klimatyzacja, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, balkon, częściowy lub całkowity widok na morze,

    Pokoje superio

    o powierzchni ok. 38 mkw. wyposażone podobnie co pokoje standard, duża łazienka z wanną/prysznicem zlokalizowane na parterze, taras z niewielkim ogródkiem.

    Sport

    siłownia, tenis, windsurfing, kajaki, snorkeling, narty wodne, tenis (piłki dodatkowo płatne), dodatkowo płatne; nurkowanie

    Spa

    zabiegi płatne

    Dla dzieci

    miniklub dla dzieci 3-11 lat

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu w restauracji głównej, przy wyborze opcji HB dodatkowo kolacje w formie bufetu, do kolacji 1/2 butelka wody dla osoby, 1 napój dla dziecka, 1 napój lub piwo dla osoby dorosłej, 50 ml wina dla osoby, przy opcji ALL Inclusive dodatkowo lunch w formie bufetu, wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków i w barze 9-23, minibar, 10-16 kanapki, 16-18 naleśniki.

    Oferta dla nowożeńców

    zniżka i uponiki dla młodej pary. Wymagany akt ślubu niestarszy niż 6 miesięcy.

    Cena zawiera

    przelot - bilet lotniczy na trasie Warszawa - Mauritius - Warszawa w cenie min. 3500 zł osoba dorosła, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko- hotel- lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie WG. oferty, ubezpieczenie AXA Kontynenty Świat KL, NNW bagaż, podatek VAT.

    Cena nie zawiera

    wyżywienia (poza oferowanym w ramach ceny), napiwków, wydatków własnych.

    Informacje praktyczne

    waluta - rupia, jezyki urzędowe - angielski, francuski, strefa czasowa - + 2 godz. w czasie lata w Polsce, + 3 godz. w czasie zimy w Polsce elektryczność - napięcie elektryczne 230V/ 50 Hz, gniazdka angielskie 3 bolce ruch - lewostronny

    * UWAGA!

    Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

    * CENA PRZELOTU

    Do kalkulacji przyjęto kwotę 3300 zł. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bez kosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Świąt BoŻego Narodzenia, Nowego Roku, Świąt Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje dopłata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

    * KURS

    Cena skalkulowana zgodnie z kursem 1 EUR = 4,10 PLN. W przypadku zmiany kursu cena zostanie skalkulowana ponownie.

    * WARUNKI PRZEWOZU

    Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

    * ANULACJE, ZMIANY BILETU

    Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

    * PRZELOT

    przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

    * REZYDENT

    impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

    * WIZY

    Obywatele RP wjeżdżający na terytorium Republiki Mauritiusu są zwolnieni z obowiązku posiadania wizy wjazdowej (przy pobycie do 90 dni)Wymagane jest okazanie biletu powrotnego, planowanego miejsca pobytu oraz dysponowania odpowiednimi na czas pobytu środkami finansowymi,(około 100 USD na dzień); wymagana ważność paszportu - 6 miesięcy od daty planowanego opuszczenia terytorium Republiki Mauritiusa

    * SZCZEPIENIA

    Światowa Organizacja Zdrowia zaleca szczepienia przeciwko - błonicy, tężcowi, durowi brzusznemu, żółtaczce typu A i B

    * PLACÓWKI DYPLOMATYCZNE

    Brak placówki dyplomatycznej w Republice Mauritiusu. Mauritius znajduje się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w Kenii; Kabarnet Rd.00100 Nairobi; P O Box 30086; phone - (00-254 20) 38 72 811; e-mail: ambnairo@kenyaweb.com;


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Nekera

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    MAURITIUS

    Położenie

     centrum popularnej miejscowości turystycznej z restauracjami, sklepami oraz licznymi możliwościami rozrywki w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu. Transfer z lotniska ok. 90 min.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży w zatoce Grand Baie.

    Wyposażenie

    komfortowy hotel o śródziemnomorskiej architekturze eksponującej piękno otaczających ośrodek zatoki i tropikalnego ogrodu, dysponuje łącznie 237 pokojami w budynku głównym i bocznym. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, na plaży restauracja a la carte z daniami z ryb i owoców morza, bar główny, imponujące centrum wellness & spa, sklep z pamiątkami. W tropikalnym ogrodzie 2 baseny. Przy basenie oraz na plaży leżaki i ręczniki kąpielowe bez opłaty. 

    Wyżywienie

     Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu. All Inclusive: bufet śniadaniowy oraz obiadowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu . W ciągu dnia przekąski, po południu wypieki, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz przy barze w godz. 9.00.-23.00. Napoje z minibaru.

    Internet

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Zakwaterowanie

     Pokoje standardowe: komfortowo i nowocześnie urządzone (ok. 32 m kw.); klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), sejf, balkon od strony morza. Prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny. Pokoje komfort na wyższych pietrach. Pokoje superior: obszerniejsze (ok. 38 m kw.), dodatkowo wyposażone w wannę, oddzielne WC, położone są na parterze i mają własny taras z ogródkiem; poza tym wyposażone jak ookoje standardowe. Pokoje rodzinne: obszerniejsze (ok. 70 m kw.). Suity: przestronne (75 m kw.) oraz luksusowo urządzone, z prywatnym basen, w łazience prysznic zewnętrzny.

    Sport

     aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, korty tenisowe (piłki, oświetlenie za opłatą), surfing, żeglowanie, łódka ze szklanym dnem, kajaki, sprzęt do nurkowania powierzchniowego, narty wodne. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, nurkowanie głębinowe, bilard.

    Wellness

    sauna i łaźnia parowa. Za opłata zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

     miniklub (3-12 lat). Opieka nad dziećmi (za opłatą, na zapytanie).

    Rozrywka

     muzyka na żywo, wieczory tematyczne, przedstawienia. Night club w godz. 22.30-02.00.

    Kategoria lokalna

     4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM 


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Dertour Polska

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Beachcomber Le Mauricia

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Grand Baie

    Region

    Grand Baie

    Kod

    MRU04105 IO

    Liczba pokoi

    237

    Zalety

    Super terminy oszczędnościowe. Top zniżki dla dzieci. Super oferta dla wczesnych rezerwacji.

    Położenie

    Hotel położony jest w północno-zachodniej części wyspy, bezpośrednio przy niewielkiej, piaszczystej plaży w zatoce Grand Baie. Kilka minut spacerem do centrum. Port Louis ok. 25 km, lotnisko, Mahebourg, ok. 75 km.

    Opis

    Ten piękny hotel idealnie nadaje się do aktywnego i pełnego relaksu wypoczynku w atrakcyjnym otoczeniu. Restauracja główna 'Les Quais', restauracja a-la-carte 'Nautic' oferująca owoce morza, bar, 2 baseny, basen dla dzieci. Rozległa strefa wellness z sauną i hammam (w cenie) oraz masażami (za opłatą). Bezpłatny dostęp do internetu w lobby, sklepy, dyskoteka. Można korzystać z wyposażenia oraz urządzeń oraz oferty 'All inclusive' hotelu 'Le Canonnier' (transfer taxi za opłatą).

    Wyżywienie

    Bufet śniadaniowy w cenie. Przy rezerwacji z 2 posiłkami dziennie (H) - śniadania i kolacje w formie bufetu. Przy rezerwacji 'All inclusive' dodatkowo obiad i kolacja w formie bufetu lub menu.

    Pokój typ 1

    Standard = ok. 32 m kw. (143), Łazienka lub prysznic/WC, suszarka do włosów, TV, telefon, dostęp do internetu za opłatą, klimatyzacja, minibar, ekspres do kawy / herbaty, sejf, balkon, boczny lub bezpośredni widok na morze.

    Pokój typ 2

    Superior = ok. 38 m kw. (60), jak Standard, większa łazienka z wanną, prysznic i oddzielny WC, na parterze taras i mały ogród.

    Pokój typ 3

    Familien Apartment = ok.64 m kw. (28), jak Superior, z widokiem na ogród, oddzielna sypialnia, dodatkowa łazienka z WC i prysznicem. Położone są na parterze lub 1. piętrze, z tarasem lub balkonem, niektóre z małym ogrodem.

    Pokój typ 4

    Honeymoon Suite = ok. 75 m kw. (3), jak Standard, utzymany w romantycznej bieli, oddzielna sypialnia, taras na dachu z widokiem na zatokę, basen typu plunge, prysznic zewnętrzny.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie, siłownia, tenis, windsurfing, narty wodne, żaglówka, nurkowanie z fajką, kajak, siatkówka, tenis stołowy i inne. Za opłatą, piłki tenisowe, nurkowanie PADI, łódka banan, łowienie ryb na otwartym morzu. Kilka razy w tygodniu program rozrywkowy w hotelu.

    Dla dzieci

    Miniklub dla dzieci

    Warto wiedzieć

    Honeymoon Special - oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z / na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    TK306102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Neckermann

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    centrum popularnej miejscowości turystycznej z restauracjami, sklepami oraz licznymi możliwościami rozrywki w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu. Transfer z lotniska trwa ok. 90 min.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży w zatoce Grand Baie.

    Wyposażenie

    komfortowy hotel o śródziemnomorskiej architekturze eksponującej piękno otaczających ośrodek zatoki i tropikalnego ogrodu, dysponuje łącznie 237 pokojami w budynku głównym i bocznym. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, na plaży restauracja a la carte z daniami z ryb i owoców morza, bar główny, imponujące centrum wellness & spa, sklep z pamiątkami. W tropikalnym ogrodzie 2 baseny. Przy basenie oraz na plaży leżaki i ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.beachcomber-hotels.com.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-2A): komfortowo i nowocześnie urządzone (ok. 32 m kw.); klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), sejf, balkon od strony morza. Prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny (A1-2S). Pokoje komfort (A1-2K): na wyższych pietrach. Pokoje superior (A1-3C): obszerniejsze (ok. 38 m kw.), dodatkowo wyposażone w wannę, oddzielne WC, położone są na parterze i mają własny taras z ogródkiem; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-4B): obszerniejsze (ok. 70 m kw.), poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suity (A1-2D): przestronne (75 m kw.) oraz luksusowo urządzone, z prywatnym basen, w łazience prysznic zewnętrzny; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Dzieci

    miniklub (3-12 lat). Opieka nad dziećmi (za opłatą, na zapytanie).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, wieczory tematyczne, przedstawienia. Night club w godz. 22.30-02.00.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, korty tenisowe (piłki, oświetlenie za opłatą), surfing, żeglowanie, łódka ze szklanym dnem, kajaki, sprzęt do nurkowania powierzchniowego, narty wodne. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, nurkowanie głębinowe, bilard.

    Wellness

    sauna i łaźnia parowa. Za opłata zabiegi w centrum spa.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą).

    All Inclusive

    bufet śniadaniowy oraz obiadowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą). W ciągu dnia przekąski, po południu wypieki, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz przy barze w godz. 9.00.-23.00. Napoje z minibaru (woda mineralna, soki owocowe, napoje bezalkoholowe, piwo).

    Uwagi

    Uwaga! Brak transferu i opieki rezydenta!


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    centrum popularnej miejscowości turystycznej z restauracjami, sklepami oraz licznymi możliwościami rozrywki w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu. Transfer z lotniska ok. 90 min.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży w zatoce Grand Baie.

    Wyposażenie

    komfortowy hotel o śródziemnomorskiej architekturze eksponującej piękno otaczających ośrodek zatoki i tropikalnego ogrodu, dysponuje łącznie 237 pokojami w budynku głównym i bocznym. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, na plaży restauracja a la carte z daniami z ryb i owoców morza, bar główny, imponujące centrum wellness & spa, sklep z pamiątkami. W tropikalnym ogrodzie 2 baseny. Przy basenie oraz na plaży leżaki i ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.beachcomber-hotels.com.

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą).

    All Inclusive

    bufet śniadaniowy oraz obiadowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą). W ciągu dnia przekąski, po południu wypieki, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz przy barze w godz. 9.00.-23.00. Napoje z minibaru.

    Internet

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje standardowe (B1-2A): komfortowo i nowocześnie urządzone (ok. 32 m kw.); klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), sejf, balkon od strony morza. Prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny (B1-2S). Pokoje komfort (B1-2K): na wyższych pietrach. Pokoje superior (B1-3C): obszerniejsze (ok. 38 m kw.), dodatkowo wyposażone w wannę, oddzielne WC, położone są na parterze i mają własny taras z ogródkiem; poza tym wyposażone jak B2A. Pokoje rodzinne (B2-4B): obszerniejsze (ok. 70 m kw.), poza tym wyposażone jak B2A. Suity (B1-2D): przestronne (75 m kw.) oraz luksusowo urządzone, z prywatnym basen, w łazience prysznic zewnętrzny; poza tym wyposażone jak B2A.

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, korty tenisowe (piłki, oświetlenie za opłatą), surfing, żeglowanie, łódka ze szklanym dnem, kajaki, sprzęt do nurkowania powierzchniowego, narty wodne. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, nurkowanie głębinowe, bilard.

    Wellness

    sauna i łaźnia parowa. Za opłata zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    miniklub (3-12 lat). Opieka nad dziećmi (za opłatą, na zapytanie).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, wieczory tematyczne, przedstawienia. Night club w godz. 22.30-02.00.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    centrum popularnej miejscowości turystycznej z restauracjami, sklepami oraz licznymi możliwościami rozrywki w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu. Transfer z lotniska ok. 90 min.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży w zatoce Grand Baie.

    Wyposażenie

    komfortowy hotel o śródziemnomorskiej architekturze eksponującej piękno otaczających ośrodek zatoki i tropikalnego ogrodu, dysponuje łącznie 237 pokojami w budynku głównym i bocznym. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, na plaży restauracja a la carte z daniami z ryb i owoców morza, bar główny, imponujące centrum wellness & spa, sklep z pamiątkami. W tropikalnym ogrodzie 2 baseny. Przy basenie oraz na plaży leżaki i ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.beachcomber-hotels.com.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Karty kredytowe

    Amexco, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Pokoje standardowe (B1-2A): komfortowo i nowocześnie urządzone (ok. 32 m kw.); klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), sejf, balkon od strony morza. Prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny (B1-2S). Pokoje komfort (B1-2K): na wyższych pietrach. Pokoje superior (B1-3C): obszerniejsze (ok. 38 m kw.), dodatkowo wyposażone w wannę, oddzielne WC, położone są na parterze i mają własny taras z ogródkiem; poza tym wyposażone jak B2A. Pokoje rodzinne (B2-4B): obszerniejsze (ok. 70 m kw.), poza tym wyposażone jak B2A. Suity (B1-2D): przestronne (75 m kw.) oraz luksusowo urządzone, z prywatnym basen, w łazience prysznic zewnętrzny; poza tym wyposażone jak B2A.

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą).

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, korty tenisowe (piłki, oświetlenie za opłatą), surfing, żeglowanie, łódka ze szklanym dnem, kajaki, sprzęt do nurkowania powierzchniowego, narty wodne. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, nurkowanie głębinowe, bilard.

    Wellness

    sauna i łaźnia parowa. Za opłata zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    miniklub (3-12 lat). Opieka nad dziećmi (za opłatą, na zapytanie).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, wieczory tematyczne, przedstawienia. Night club w godz. 22.30-02.00.

    All Inclusive

    bufet śniadaniowy oraz obiadowy, kolacja w formie bufetu lub wybór z menu (a la carte za dopłatą). W ciągu dnia przekąski, po południu wypieki, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz przy barze w godz. 9.00.-23.00. Napoje z minibaru.


    Mapa Hotelu Beachcomber Le Mauricia

    Opinie o Hotelu Beachcomber Le Mauricia

    Beachcomber Le Mauricia - możliwości zakwaterowania:

    standard pokój dla 2 dorosłych osób
    superior pokój 2+1 lub dla 3 dorosłych osób
    SUITE
    Superior Room
    Standard Room
    2 bedroom family apartment
    standard beachfront
    superior beachfront
    TWO BEDROOM FAMILY APARTMENT
    superior pokój dwuosobowy standard z dostawką dla dziecka lub dorosłego
    2 bedroom apartment pokój rodzinny z 2 sypialniami dla 2 dor. + 2 dzieci lub 4 dorosłych
    standard pokój dwuosobowy standard
    Standard Beachfront Famil
    Standard Family Plan
    Superior Family Plan
    Superior Beachfront Famil
    Standard
    Standard Beachfront BAR
    Standard BAR
    Standard Beachfront
    Superior
    Superior Beachfront BAR
    Superior BAR
    Superior Beachfront
    Suite
    Suite BAR

    Beachcomber Le Mauricia - Możliwości wyżywienia:


    Beachcomber Le Mauricia - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Beachcomber Le Mauricia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00