cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
  • Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel), Le Morne
1 / 44
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
15.03 - 26.03
już od 14550 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.07 - 25.07
już od 394 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel)
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel)
star 4

Mauritius: Le Morne
Ocena hotelu Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 marca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 lipca 2021

Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum miasta La Gaulette
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

polozenie

  • ok. 7 km od centrum miasta La Gaulette
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysta
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • lobby
  • recepcja
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • pralnia: za opłatą
  • kantor wymiany walut
  • fryzjer
  • taras słoneczny
  • usługi konsjerża
  • parking 
  • butik 

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

149

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

basen

  • baseny: 2
  • basen: zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: czerwiec - październik, wydzielona część basenu dla dzieci
  • basen zewnętrzny: ze słodką wodą
  • leżaki: w cenie, leżaki, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dodatkowe informacje

    • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: + 48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
      Czat: w aplikacji TUI

    Dla dzieci

    • miniklub dla dzieci: 3-11 lat
    • 3 baseny dla dzieci
    • plac zabaw 
    • pokój zabaw
    • menu dla dzieci
    • wysokie krzesełka
    • opieka dla dziecka (płatne)

    Sport i wellness

    W cenie
    • siatkówka plażowa
    • siłownia
    • fitness
    • boccia
    • tenis: sprzęt w cenie
    • tenis stołowy
    • nurkowanie powierzchniowe
    • kajaki
    • rowery wodne
    • narty wodne
    • windsurfing
    • sauna
    • joga
    Płatne w ofercie firm zewnętrznych:
  • golf
  • thai chi
  • oferta sportów wodnych
  • spa
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne
  • rowery
  • katamaran 
  • nurkowanie PADI
  • rozrywka

    • zajęcia kreatywne
    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne
    • zajęcia taneczne
    • muzyka na żywo

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy superior DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 42 m2
    • klimatyzacja
    • WC
    • wanna
    • prysznic
    • umeblowany balkon lub taras
    • łóżko king-size
    • minibar: dla gości all inclusive w cenie
    • wentylator sufitowy
    • TV z płaskim ekranem
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • Wi-Fi: w cenie
    • sejf
    Suita junior z widokiem na morze Prestige JSM1
    • 1-2 os.
    • ok. 63 m2
    • widok na morze
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja
    • WC
    • wanna
    • prysznic
    • umeblowany taras
    • minibar: dla gości all inclusive w cenie
    • wentylator sufitowy
    • TV z płaskim ekranem
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • Wi-Fi: w cenie
    • sejf
    • zewnętrzny prysznic
    Suita junior z widokiem na morze JSM2
    • 1-3 os.
    • ok. 57 m2
    • widok na morze
    • umeblowany taras
    • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
    • możliwość otwarcia łazienki na pokój
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja
    • WC
    • wanna
    • prysznic
    • minibar: dla gości all inclusive w cenie
    • wentylator sufitowy
    • TV z płaskim ekranem
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • Wi-Fi: w cenie
    • sejf
    Suita junior z widokiem na morze JSM3
    • 1-2 os.
    • ok. 46 m2
    • widok na morze
    • umeblowany balkon
    • jacuzzi
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja
    • WC
    • wanna
    • prysznic
    • minibar: dla gości all inclusive w cenie
    • wentylator sufitowy
    • TV z płaskim ekranem
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • Wi-Fi: w cenie
    • sejf
    Suita junior JSX1
    • 1-3 os.
    • ok. 52 m2
    • od strony morza
    • pokój dzienno-sypialny
    • jacuzzi
    • klimatyzacja
    • WC
    • wanna
    • prysznic
    • umeblowany balkon lub taras
    • łóżko king-size
    • minibar: dla gości all inclusive w cenie
    • stacja dokująca iPoda
    • wentylator sufitowy
    • TV z płaskim ekranem
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • Wi-Fi: w cenie
    • sejf

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:30, w formie bufetu, śniadanie na wynos, śniadanie wyłącznie w pokoju
    • obiad: codziennie 12:00 - 15:00, a la carte, lunch box
    • kolacja: codziennie 19:00 - 22:00, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
    • przekąski: codziennie 12:00 - 16:00
    • przekąski o północy: codziennie
    • ciasto
    • lody: codziennie 12:00 - 18:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
    • kawa/herbata po południu
    Pełne wyżywienie
  • śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej
  • obiad z menu w wybranych restauracjach
  • kolacja w formie bufetu lub z menu w wybranych restauracjach
  • napoje (płatne)
  • Dwa posiłki
    • śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej
    • kolacja w formie bufetu lub z menu w wybranych restauracjach
    • napoje (płatne)
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „The Kitchen": rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, menu dla dzieci, dania bez laktozy: na zapytanie wymagane, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, a la carte, show cooking, codziennie 07:00 - 10:30, 12:00 - 15:00 i 19:00 - 22:30, z tarasem, na plaży, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „The Beach": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, ryby/owoce morza, menu dla niemowląt, potrawy bezglutenowe: na zapytanie wymagane, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania bez laktozy: na zapytanie wymagane, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie, a la carte, wybór z menu, show cooking, codziennie 12:00 - 15:00 i 19:00 - 22:30, z tarasem, na plaży, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „East": rodzaje kuchni: tajska, menu dla niemowląt, żywność organiczna: za opłatą, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania kuchni koszernej: za opłatą, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie, a la carte, z tarasem, na plaży, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • lounge bar „The Bar": codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnetrznym basenie „Oasis Pool Bar": codziennie 10:00 - 18:00
  • bar typu swim-up „Ilot Pool Bar": codziennie 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Mauritius South West Coast Niezwykłe połączenie rajskiej wyspy z błogim odpoczynkiem. Z jednej strony ocean a z drugiej góry Mount Morne osłaniające od wiatru. Przy hotelu piękna, długa piaszczysta plaża i idealne warunki do sportów wodnych a także możliwość nurkowania w tych jakże dzikich warunkach. Na terenie mamy do wyboru 4 baseny gdzie możemy się zrelaksować przy tropikalnym słońcu i popijać koktajle z oferty AII Inclusive.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Na terenie znajdują się 4 baseny, 3 bary, 3 restauracje, room service 24h (płatny), pralnia (płatna), obsługa concierge'a, centrum biznesowe, biblioteka.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne

    plaża

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 600 m długości.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację, wentylator sufitowy, TV, odtwarzacz DVD, telefon, telefon w WC, mini bar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, łazienka (WC, suszarka, szlafrok, kapcie kąpielowe, prysznic, wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynkach: pokoje superior , junior suity (jacuzzi, baza do ładowania Ipod'a - na życzenie) , ocean junior suite ( ekspres Nespresso, prywatny leżak słoneczny, prywatny leżak słoneczny, baza do ładowania Ipod'a - na życzenie) , prestige junior suite (dodatkowy prysznic na zewnątrz pokoju, baza do ładowania Ipod'a - na życzenie) , honeymoon junior suite (jacuzzi, baza doładowania Ipod'a - na życzenie)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 2 restauracje a'la carte, 3 bary

    śniadanie

    Formuła zawiera: śniadanie , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie, obiad i kolacja

    Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja , przekąski, lody w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja. śródziemnomorska, tajska. Goście z wyżywieniem HB lub AII mają zniżkę na rachunek w restauracji tajskiej

    z myślą o dzieciach

    mini kluby dla dzieci w wieku 3-11 i 12-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodzik, animacje, pokój gier, opiekunka (płatna)

    w cenie

    siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, boccia, kort tenisowy, animacje

    płatne

    centrum SPA, sporty wodne na plaży, dojazd na pole golfowe

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:25

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Golf Mini Klub All Inclusive Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Mauritius

    Opis

    • Malownicza lokalizacja na tle majestatycznej góry Morne Barbant
    • Luksusowe pokoje oraz wysokiej klasy infrastruktura hotelowa
    • Bardzo dobra, urozmaicona kuchnia!
    • Ekskluzywne centrum SPA z bogatą ofertą zabiegów leczniczo-pielęgnacyjnych

    Lokalizacja

    w Wybrzeże Południowe, przy plaży, ok. 40 km od Port Louis, ok. 60 km od lotniska Mahebourg, ok. 7 km od centrum miasta La Gaulette, w pobliżu pól golfowych

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 149, bary: 3, recepcja 24h, wymiana walut, ogród, internet bezprzewodowy, lobby, sklep z pamiątkami, mini market, bar przy basenie, fryzjer, room service 24h (płatny), informacja turystyczna, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), centrum konferencyjne, biblioteka, wypożyczalnia samochodów (płatna), butik, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    3 baseny odkryte, basen kryty, leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki (depozyt); basen kryty w SPA.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, internet bezprzewodowy, wentylatory sufitowe, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, telefon, mini bar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, sejf, taras/balkon, łączone pokoje (na zapytanie) Typ pokoju -

    W cenie zakwaterowanie w pokojach typu SUPERIOR. 

    Sport na plaży

    windsurfing, narty wodne, kitesurfing (płatny), nurkowanie (płatne), siatkówka, kajaki, rowery wodne.

    Sport i fitness

    siłownia, tenis stołowy, aerobik, joga, 2 korty tenisowe, nowoczesne SPA (płatne), sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, masaże (płatne).

    Rozrywka

    muzyka na żywo (lounge bar).

    Dla dzieci

    mini klub (3-11 lat), studio zabaw dla starszych dzieci, pokój zabaw, menu, opiekunka (płatna, na zapytanie).

    Wyżywienie

    śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    Świadczenia

    • przelot na trasie Polska - Mauritius - Polska z przesiadką w porcie europejskim lub Dubaju
    • opłaty lotniskowe
    • ubezpieczenie KL, NNW
    • transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko
    • zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą
    • opieka polskojęzycznego przedstawiciela

     

    Cena nie zawiera

    • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego
    • dopłaty do pokoju pojedynczego
    • dopłat do pokoi o wyższym standardzie
    • wycieczek fakultatywnych
    • miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

     

    Obsługa na miejscu

    Obsługa polskojęzycznego przedstawiciela.

    Informacje wizowe

    Wizy nie są wymagane, o ile suma dni pobytu w roku nie przekroczy 180 dni. Wymagany paszport ważni minimum 6 miesięcy.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Lux Le Morne

    Kategoria

    *****+

    Miejscowość

    Le Morne

    Region

    Wybrzeże Zachodnie

    Kod

    MRU02104 IO

    Liczba pokoi

    149

    Położenie

    Na tle zachwycającego krajobrazu z górą Le Morne, na południowo-zachodnim wybrzeżu wyspy. Do stolicy Port Louis ok. 40 km, do lotniska Mahebourg ok. 60 km.

    Opis

    Ten popularny resort, wyróżnia się szczególnym urokiem i ma w zanadrzu kilka niespodzianek dla gości. Warto rozglądać się dokładnie podczas spaceru. Może uda się znaleźć specjalną `wiadomość w butelce' z niezwykłymi dodatkami. Na terenie 3 restauracje - główna The Kitchen z kuchnią międzynarodową, restauracja The Beach, położona przy plaży, z daniami kuchni śródziemnomorskiej oraz restauracja-la-carte East z kuchnią tajską. Ponadto hotel oferuje 4 baseny (w tym 1 w strefie Spa), z tego 1 ze zintegrowanym basenem dla dzieci, 3 bary, sklepy, bezplatny punkt internetowy, bibliotekę, salon fryzjerski.

    Zakwaterowanie (pokoje)

    Śniadania w formie obfitego bufetu, w głównej restauracji wliczone w cenę. Przy rezerwacji z 2 posiłkami dziennie (H), dodatkowo wieczorem bufet w głównej restauracji lub wybór z menu w restauracji The Beach wliczony w cenę. Przy rezerwacji z pełnym wyżywieniem (V) lub all inclusive (I), dodatkowo w południe i wieczorem bufet w głównej restauracji lub wybór z menu w restauracji The Beach wliczony w cenę. W restauracji East możliwość częściowego rozliczenia zamówienia z zarezerwowaną opcją wyżywienia. Przy rezerwacji z All Inclusive (I), dodatkowo do wyżywienia również wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, minibar, popołudniowa kawa/herbata, serwis przy basenie i serwis plażowy.

    Pokój typ 1

    Superior = (64), ok. 42 m kw., z łazienką z wanną, prysznicem, WC, suszarką do włosów, szlafrokiem, iPad, odtwarzaczem TV/DVD, radiem, telefonem, WLAN bez opłaty, klimatyzacją, minibarem, zestawem do parzenia kawy/herbaty, sejfem, na parterze lub 1 piętrze, z tarasem lub balkonem, od strony morza.

    Pokój typ 2

    Junior Suite = (10), ok. 52 m kw., jak Superior, ale przestronniejszy, z większą przestrzenią do siedzenia, jacuzzi, od strony morza,

    Pokój typ 3

    Deluxe Junior Suite = (15), ok 46 m kw. (kategoria hotelowa Honeymoon Junior Suite), jak Junior Suite, ale dodatkowo z garderobą i whirlpool. Na 1 piętrze, z balkonem, z widokiem na morze.

    Pokój typ 4

    Prestige Junior Suite = (45), ok 63 m kw., jak superior, na parterze. Dodatkowo z dużym tarasem z leżanką, zewnętrznym prysznicem, z widokiem na morze.

    Pokój typ 5

    Ocean Junior Suite = (15), ok. 57 m kw., jak Prestige Junior Suite, ale nieco mniejsza, bez zewnętrznego prysznica, z ekspresem Nespresso, położona bliżej morza.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie - siłownia, joga, aerobik, 2 korty tenisowe, windsurfing, narty wodne, żeglowanie, nurkowanie powierzchniowe, wakeboard, łódź ze szklanym dnem, rowery wodne, kajaki, siatkówka plażowa, boccia, tenis stołowy. Za opłatą - kitesurfing, nurkowanie (PADI). Beauty i Wellness -Lux Me Spa o powierzchni ok. 2400 m kw, z basenem i własnymi kosmetykami wysokiej jakości. W cenie sauna, hammam i jacuzzi.

    Dla dzieci

    Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Klub Play dla dzieci w wieku 3-11 lat, czynny codziennie w godz.9.00-22.00. Starsze dzieci spotykają się w Studio 17.

    Warto wiedzieć

    Honeymoon Special - zniżki dla nowożeńców i/lub dodatkowe świadczenia. Oferta nie łączy się z innymi promocjami. Na miejscu należy przedłożyć akt ślubu,

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z / na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    AW106102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Best Reisen

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    5-gwiazdkowy luksusowy hotel na Mauritiusie u podnóża szczytu Le Morne Brabant, wpisanego na listę UNESCO. Idealny wybór dla miłośników sportów wodnych.

    Położenie

    Przy pięknej piaszczystej plaży, w południowo-zachodniej części wyspy. Odległość od lotniska wynosi około 60 km.

    Wyposażenie

    3 restauracje: The Kitchen - główna, serwująca dania kuchni międzynarodowej, , The Beach - specjalizująca się w kuchni śródziemnomorskiej (restauracja a' la carte), obiady i kolacje, East -restauracja tajska (a' la carte), 3 bary (jeden z nich przy basenie). Dodatkowo hotel oferuje swoim gościom: 24h recepcję, room service, 4 baseny, centrum SPA, centrum biznesowe,  darmowe Wi-Fi na terenie całego obiektu, wypożyczalnię książek, wypożyczalnię samochodów, pralnię, sklepik hotelowy.

    Pokoje

    149 pokoi i suitów (wszystkie z widokiem na morze). Pokoje Superior o powierzchni 42 m2, pokoje Junior Suite 52 m2. Każdy z nich klimatyzowany, wyposażony w łazienkę z wanną i prysznicem, suszarkę telewizor LCD z dostępem do kanałów telewizji satelitarnej, odtwarzacz DVD, telefon, sejf, minibar (dodatkowo płatny), zestaw do kawy/herbaty, darmowe Wi-Fi,  umeblowany taras lub balkon.

    Wyżywienie

    BB - Śniadania w formie bufetu HB - Śniadania i Obiadokolacje w formie bufetów All Inclusive - śniadania, lunche i kolacje w formie bufetów. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 11:00-23:00. Pokojowy minibar uzupełniany raz dziennie w cenie (woda, soki, piwo).

    Sport i rozrywka

    4 baseny, centrum SPA, centrum sportów - darmowo: rowery wodne, kajaki, snurkowanie, łódź ze szklanym dnem, siłownia, siatkówka, tenis stołowy; dodatkowo płatne: nurkowanie głębinowe, wędkowanie na morzu, windsufring, rowery górskie, kurs golfa, tenis.

    Dla dzieci

    Wydzielona część basenu, klub dziecięcy dla najmłodszych w wieku 3-11 lat, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wynajęcia opiekunki (24h).

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport ważny minimum 6 miesięcy od daty wylotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    5-gwiazdkowy luksusowy hotel na Mauritiusie u podnóża szczytu Le Morne Brabant, wpisanego na listę UNESCO. Idealny wybór dla miłośników sportów wodnych.

    Położenie

    Przy pięknej piaszczystej plaży, w południowo-zachodniej części wyspy. Odległość od lotniska wynosi około 60 km.

    Wyposażenie

    3 restauracje: The Kitchen - główna, serwująca dania kuchni międzynarodowej, , The Beach - specjalizująca się w kuchni śródziemnomorskiej (restauracja a' la carte), obiady i kolacje, East -restauracja tajska (a' la carte), 3 bary (jeden z nich przy basenie). Dodatkowo hotel oferuje swoim gościom: 24h recepcję, room service, 4 baseny, centrum SPA, centrum biznesowe,  darmowe Wi-Fi na terenie całego obiektu, wypożyczalnię książek, wypożyczalnię samochodów, pralnię, sklepik hotelowy.

    Pokoje

    149 pokoi i suitów (wszystkie z widokiem na morze). Pokoje Superior o powierzchni 42 m2, pokoje Junior Suite 52 m2. Każdy z nich klimatyzowany, wyposażony w łazienkę z wanną i prysznicem, suszarkę telewizor LCD z dostępem do kanałów telewizji satelitarnej, odtwarzacz DVD, telefon, sejf, minibar (dodatkowo płatny), zestaw do kawy/herbaty, darmowe Wi-Fi,  umeblowany taras lub balkon.

    Wyżywienie

    BB - Śniadania w formie bufetu HB - Śniadania i Obiadokolacje w formie bufetów All Inclusive - Śniadania, lunche i kolacje w formie bufetów. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 11:00-23:00. Pokojowy minibar uzupełniany raz dziennie w cenie (woda, soki, piwo).

    Sport i rozrywka

    4 baseny, centrum SPA, centrum sportów - darmowo: rowery wodne, kajaki, snurkowanie, łódź ze szklanym dnem, siłownia, siatkówka, tenis stołowy; dodatkowo płatne: nurkowanie głębinowe, wędkowanie na morzu, windsufring, rowery górskie, kurs golfa, tenis.

    Dla dzieci

    Wydzielona część basenu, klub dziecięcy dla najmłodszych w wieku 3-11 lat, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wynajęcia opiekunki (24h).

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport ważny minimum 6 miesięcy od daty wylotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    KonsorcjumPBP

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Mauritius

    Położenie

    Hotel zlokalizowany na zachodnio-południowym wybrzeży wyspy, tuz nad turkusową laguną Le Morne. Hotel otoczony jest przepięknym tropikalnym ogrodem, w typowym stylu wyspy Mauritius, położony nad przepiękną plażą z białym piaskiem. Odległość od lotniska- 1 godzina drogi.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 149 pokojami o różnym standardzie. Wszystkie pokoje wyposażone są w balkony lub tarasy z widokiem na ocean, klimatyzację, minibar, sejf, łazienkę z wanną i prysznicem, suszarkę do włosów, telefon, TV wraz z programami satelitarnymi, elektryczny czajnik oraz urządzenia do przygotowania herbaty lub kawy. W pokojach typu deluxe i junior suite znajduje się jacuzzi.

    Do dyspozycji gości

    3 restauracje, 2 bary, basen, brodzik dla dzieci, sauna, centrum masażu z możliwością skorzystania z zabiegów spa, room service, mini klub dla dzieci, możliwość skorzystania z opieki nad dziećmi, centrum konferencyjne na 40 osób, sala gimnastyczna z pełnym wyposażeniem. Możliwość uprawiania sportów takich jak - siatkówka, tenis, mini golf, rowery, centrum gier wraz ze stołem do bilardu, windsurfing, kajaki, nurkowanie, narty wodne.

    CENA ZAWIERA

    bilet lotniczego Warszawa-Mauritius-Warszawa w kwocie( min. 3120 PLN osoba dorosła oraz min. 2520 PLN dziecko 2-12 lat), transfer lotnisko- hotel-lotnisko, zakwaterowanie w wybranym hotelu, wyżywienie wg opisu, opieka anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta, ubezpieczenie KL i NW, bagaż.

    CENA NIE ZAWIERA

    napiwków za usługi lokalnych przewodników, wydatków własnych.

    UWAGI

    1. Na Mauritius nie obowiązują wizy przy pobycie do 180 dni. 2.Przy wylotach w okresie "Wysokiego Sezonu" obowiązuje dopłata do biletu lotniczego (zgodnie z taryfą linii lotniczej, na której został zarezerwowany przelot). 3.Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku niedostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej, za odpowiednią dopłatą.

    4. Konsorcjum PBP umożliwia opiekę polskiego rezydenta podczas trwania pobytu na miejsce. Koszt od osoby to

    120 Eur. 5. Kategoria hotelu odpowiada kategoryzacji lokalnej danego kraju. 6. Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty zaliczki. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 48 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty. Podane ceny skalkulowane są dla najniższej taryfy biletów lotniczych, obowiązującej w okresie ważności cennika. W przypadku nie dostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej - za odpowiednią dopłatą. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego.


    Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

    W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

    Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

    Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 


    SpaDreams

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nekera

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    MAURITIUS

    Położenie

     w południowo-zachodniej części wyspy, tuż przy plaży w Le Morne. Transfer z lotniska ok. 1 godzina 30 minut.

    Plaża

     piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.Leżaki i parasole na plaży wliczone w cenę.

    Wyposażenie

     149 pokoje, otwarty hol z widokiem na morze, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu oraz kilka restauracji a la carte, kawiarnia LUX, kilka barów, sklepy, biblioteki. Basenów. Parasole, leżaki i ręczniki na plaży i basenie w cenie.

    Wyżywienie

     ze śniadaniem, 2 lub 3 posiłkami. Bufet śniadaniowy, lunch à la carte, kolacja w formie bufetu, à la carte lub menu. All Inclusive: wybrane napoje alkoholowe . Napoje z minibaru. Basen i obsługa na plaży. Kawiarnia LUX *, ICI Ice Cream. "Bar" do północy. Obiad również do wyboru z karty w restauracji na plaży, w barze lub na lunch, popołudniowa herbata w godz.15.30-17.30. Kolacja również do wyboru z karty lub menu w jednej z restauracji.

    Internet

     WFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

     pokoje superior ok 42 m kw, zestaw do przygotowywania herbaty / kawy, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, telewizor LCD z dostępem do kanałów muzycznych, odtwarzacz DVD, internet, telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem, WC, balkon lub taras, od strony ogrodu. Junior suity  ok. 52 m kw., dodatkowo kącik do siedzenia, whirlpool, widok na morze. Junior suity sunset  ok. 46 m kw, bliżej plaży, na 1. piętrze, z balkonem. Ocean junior suity ok. 57 m kw, na parterze, bliżej plaży, bez whirlpoola. Prestige junior suityok. 63 m kw., tuż przy plaży, z prysznicem na świeżym powietrzu i widokiem na morze. Widok na ocean może być ograniczony roślinnością we wszystkich pokojach (z wyjątkiem junior suit Prestige i Ocean).

    Wellness

     sauna, jacuzzi . Za opłatą zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

     plac zabaw, mini klub, zintegrowany brodzik.

    Rozrywka

     skromny program animacyjny w ciągu dnia, pokazy wieczorne.

    Kategoria lokalna

     5 gwiazdek.

    Ważne informacje

     prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Neckermann

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    w południowo-zachodniej części wyspy, tuż przy plaży w Le Morne. Transfer z lotniska ok. 1 godzina 30 minut.

    Plaża

    piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.Leżaki i parasole na plaży wliczone w cenę.

    Wyposażenie

    149 pokoje, otwarty hol z widokiem na morze, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu oraz kilka restauracji a la carte, kawiarnia LUX *,kilka barów, sklepy, biblioteki. Basenów. Parasole, leżaki i ręczniki na plaży i basenie w cenie.

    Wyżywienie

    ze śniadaniem, 2 lub 3 posiłkami. Bufet śniadaniowy, lunch à la carte, kolacja w formie bufetu, à la carte (obecnie za dopłatą) lub menu.

    All Inclusive

    wybrane napoje alkoholowe (piwo, wino, koktajle, wódki) i bezalkoholowe (soft drinki, soki, woda, kawa, herbata). Napoje z minibaru. Basen i obsługa na plaży. Kawiarnia LUX *, ICI Ice Cream. "Bar" do północy. Obiad również do wyboru z karty w restauracji na plaży, w barze lub na lunch, popołudniowa herbata w godz.15.30-17.30. Kolacja również do wyboru z karty lub menu w jednej z restauracji.

    Internet

    WFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): ok 42 m kw, zestaw do przygotowywania herbaty / kawy, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, telewizor LCD z dostępem do kanałów muzycznych, odtwarzacz DVD, internet, telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem, WC, balkon lub taras, od strony ogrodu. Junior suity (A1-3C): ok. 52 m kw., dodatkowo kącik do siedzenia, whirlpool, widok na morze. Junior suity sunset (A1-2B): ok. 46 m kw, bliżej plaży, na 1. piętrze, z balkonem. Ocean junior suity (A1-2D): ok. 57 m kw, na parterze, bliżej plaży, bez whirlpoola. Prestige junior suity (A1-2E): ok. 63 m kw., tuż przy plaży, z prysznicem na świeżym powietrzu i widokiem na morze. Widok na ocean może być ograniczony roślinnością we wszystkich pokojach (z wyjątkiem junior suit Prestige i Ocean).

    Wellness

    sauna, whirlpool. Za opłatą zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    plac zabaw, mini klub, zintegrowany brodzik.

    Rozrywka

    skromny program animacyjny w ciągu dnia, pokazy wieczorne.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    w południowo-zachodniej części wyspy, tuż przy plaży w Le Morne. Transfer z lotniska ok. 1 godzina 30 minut.

    Plaża

    piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.Leżaki i parasole na plaży wliczone w cenę.

    Wyposażenie

    149 pokoje, otwarty hol z widokiem na morze, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu oraz kilka restauracji a la carte, kawiarnia LUX *,kilka barów, sklepy, biblioteki. Basenów. Parasole, leżaki i ręczniki na plaży i basenie w cenie.

    Wyżywienie

    ze śniadaniem, 2 lub 3 posiłkami. Bufet śniadaniowy, lunch à la carte, kolacja w formie bufetu, à la carte (obecnie za dopłatą) lub menu.

    All Inclusive

    wybrane napoje alkoholowe (piwo, wino, koktajle, wódki) i bezalkoholowe (soft drinki, soki, woda, kawa, herbata). Napoje z minibaru. Basen i obsługa na plaży. Kawiarnia LUX *, ICI Ice Cream. "Bar" do północy. Obiad również do wyboru z karty w restauracji na plaży, w barze lub na lunch, popołudniowa herbata w godz.15.30-17.30. Kolacja również do wyboru z karty lub menu w jednej z restauracji.

    Internet

    WFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): ok 42 m kw, zestaw do przygotowywania herbaty / kawy, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, telewizor LCD z dostępem do kanałów muzycznych, odtwarzacz DVD, internet, telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem, WC, balkon lub taras, od strony ogrodu. Junior suity (A1-3C): ok. 52 m kw., dodatkowo kącik do siedzenia, whirlpool, widok na morze. Junior suity sunset (A1-2B): ok. 46 m kw, bliżej plaży, na 1. piętrze, z balkonem. Ocean junior suity (A1-2D): ok. 57 m kw, na parterze, bliżej plaży, bez whirlpoola. Prestige junior suity (A1-2E): ok. 63 m kw., tuż przy plaży, z prysznicem na świeżym powietrzu i widokiem na morze. Widok na ocean może być ograniczony roślinnością we wszystkich pokojach (z wyjątkiem junior suit Prestige i Ocean).

    Wellness

    sauna, whirlpool. Za opłatą zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    plac zabaw, mini klub, zintegrowany brodzik.

    Rozrywka

    skromny program animacyjny w ciągu dnia, pokazy wieczorne.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Mauritius?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Mauritius, Mauritius

    Położenie

    w południowo-zachodniej części wyspy, tuż przy plaży w Le Morne. Transfer z lotniska ok. 1 godzina 30 minut.

    Plaża

    piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.Leżaki i parasole na plaży wliczone w cenę.

    Wyposażenie

    149 pokoje, otwarty hol z widokiem na morze, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu oraz kilka restauracji a la carte, kawiarnia LUX, kilka barów, sklepy, biblioteki. Basenów. Parasole, leżaki i ręczniki na plaży i basenie w cenie.

    Dostęp do internetu

    WFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): ok 42 m kw, zestaw do przygotowywania herbaty / kawy, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, telewizor LCD z dostępem do kanałów muzycznych, odtwarzacz DVD, internet, telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem, WC, balkon lub taras, od strony ogrodu. Junior suity (A1-3C): ok. 52 m kw., dodatkowo kącik do siedzenia, whirlpool, widok na morze. Junior suity sunset (A1-2B): ok. 46 m kw, bliżej plaży, na 1. piętrze, z balkonem. Ocean junior suity (A1-2D): ok. 57 m kw, na parterze, bliżej plaży, bez whirlpoola. Prestige junior suity (A1-2E): ok. 63 m kw., tuż przy plaży, z prysznicem na świeżym powietrzu i widokiem na morze. Widok na ocean może być ograniczony roślinnością we wszystkich pokojach (z wyjątkiem junior suit Prestige i Ocean).

    Wyżywienie

    ze śniadaniem, 2 lub 3 posiłkami. Bufet śniadaniowy, lunch à la carte, kolacja w formie bufetu, à la carte (obecnie za dopłatą) lub menu.

    Wellness

    sauna, whirlpool. Za opłatą zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    plac zabaw, mini klub, zintegrowany brodzik.

    Rozrywka

    skromny program animacyjny w ciągu dnia, pokazy wieczorne.

    All Inclusive

    wybrane napoje alkoholowe (piwo, wino, koktajle, wódki) i bezalkoholowe (soft drinki, soki, woda, kawa, herbata). Napoje z minibaru. Basen i obsługa na plaży. Kawiarnia LUX *, ICI Ice Cream. "Bar" do północy. Obiad również do wyboru z karty w restauracji na plaży, w barze lub na lunch, popołudniowa herbata w godz.15.30-17.30. Kolacja również do wyboru z karty lub menu w jednej z restauracji.


    Mapa Hotelu Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel)

    Opinie o Hotelu Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel)

    Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel) - możliwości zakwaterowania:

    Superior Room jednoosobowy
    Junior Suite jednoosobowy
    Superior Room dwuosobowy
    Superior Room dwuosobowy z dostawką
    Junior Suite dwuosobowy
    Junior Suite dwuosobowy z dostawką
    SUPERIOR ROOM
    SUNSET JUNIOR SUITE
    PRESTIGE JUNIOR SUITE
    OCEAN JUNIOR SUITE
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy
    Junior Suite
    Junior Suite
    Ocean Junior Suite
    Prestige Junior Suite
    Superior

    Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel) - Możliwości wyżywienia:


    Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel) - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Lux Le Morne (ex. Les Pavillons Hotel)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00