cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Club Aqua, Morze Czerwone
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
06.10 - 13.10
już od 3241 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.10 - 13.10
już od 3241 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sindbad Club Aqua
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Sindbad Club Aqua
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sindbad Club Aqua:
4.3 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sindbad Club Aqua:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 października 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

Hotel Sindbad Club Aqua w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum
  • ok. 350 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

polozenie

  • ok. 7 km od centrum
  • ok. 350 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

plaza

  • ok. 350 m od piaszczystej plaży
  • prywatna
  • piaszczysta
  • hotel oddzielony od plaży ulicą
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf
  • winda
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie, w recepcji/lobby, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sale konferencyjne: 3
  • ogród
  • sala TV
  • amfiteatr
  • bankomat

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

719

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

basen

  • baseny: 4
  • „Main Swimming pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - marzec
  • „Activity Kids Pool (Sindbad Aqua Park)": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia
  • basen dla dzieci "Kids pool (Sindbad Aqua Park)": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki

  •  aquaparki: 1
  • „Aqua Park (Sindbad Aqua Park)": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - marzec, zjeżdżalnie: 12, z basenem zewnętrznym
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie

Dla dzieci

  • wysokie krzesełka
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat (w hotelu Sindbad Aqua Park 10:00 - 12:30 i 13:30 - 16:00)
  • minidyskoteka: 3- 12 lat, 20:00-21:00
  • pokój gier i zabaw
  • animacje dla nastolatków
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki, parasole
  • basen dla dzieci „Kids pool (Sindbad Aqua Park Resort): zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki, parasole
  • łóżeczko dla dziecka
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • aerobik
  • aqua fitness
  • taniec/aerobik w stylu latino
  • step aerobik
  • stretching, zumba
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  • sauna
  • spa shower
  • pokój relaksacyjny
  • strefa spa „Horas Spa": codziennie 09:00 - 20:00
  • aromaterapia
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • łaźnia parowa (soft)
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • zabiegi medyczne
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis: korty tenisowe: 3
  • tenis: oświetlenie
  • szkoła surfingu
  • windsurfing
  • surfing
  • żeglowanie
  • snorkeling: w ofercie firm zewnętrznych
  • wycieczki ze snorkelingiem
  • kanu
  • parasailing
  • łódka typu banan
  • rower wodny
  • łódź ze szklanym dnem

rozrywka

  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
  • lekki program animacyjny codziennie
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • zajęcia taneczne codziennie
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na basen/widok na ogród
  • klimatyzacja: w cenie
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • w budynku głównym
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX2
  • 3-4 os.
  • ok. 65 m2
  • widok na ogród/widok na basen
  • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 18 lat
  • składa się z 2 dwuosobowych pokojów oddzielonych drzwiami
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • czajnik elektryczny
  • minibar: woda
  • w budynku głównym
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na basen/widok na miasto
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • w budynku głównym
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na basen/widok na ogród
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • w budynku głównym

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu, a la carte
  • przekąski, ciasto
  • napoje: wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „Gusto Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, dania dietetyczne, w cenie, bufet dla dzieci, w cenie, dania wegetariańskie, w cenie, bufet, codziennie 07:00 - 10:00, 13:00 - 15:00 i 19:00 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Sawatdi": w Sindbad Aqua Park, rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, codziennie 19:00 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • główna restauracja „Botanica": w Sindbad Aqua Park Resort, rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania dietetyczne, w cenie, bufet, program dine around, w cenie, codziennie 07:00 - 10:00, 12:00 - 14:30 i 19:00 - 21:00, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Pronto": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 19:00 - 21:30, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 11
  • bar w lobby „Central Cafe": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • lounge bar „Heavens Bar": codziennie 08:30 - 00:00, w cenie
  • bar przy basenie „Oasis": codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • bar „Alchemy Entertainment Lounge": codziennie 20:00 - 00:00, w cenie
  • bar „Mastaba Lounge": codziennie 07:00 - 00:00, w cenie
  • bar w lobby „Breezes Bar": w Sindbad Aqua Park Resort, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy basenie „Bar Zar": w Sindbad Aqua Park Resort, codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • bar na plaży „coco loco": w Sindbad Beach Resort, codziennie 09:00 - 17:00, w cenie
  • bar przekąskowy „ZAZA Snack Bar (Sindbad Beach)" codziennie 12:00 - 17:00, w cenie
  • lounge bar „Fakhr Eldin": w Sindbad Aqua Park codziennie 16:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „La Cabana Bar": codziennie 09:00 - 17:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • uroczysta kolacja: w formie bufetu
  • świąteczne atrakcje: w formie bufetu
  • atrakcje noworoczne: w formie bufetu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - ok. 150 m od piaszczystej plaży - ok. 5 km od centrum - ok. 2 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - plaża piaszczysta przy hotelu Sindbad Beach (przejście przez ulicę) - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    - klimatyzacja - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów), - balkon/taras

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - kompleks basenów i zjeżdżalni - siatkówka, koszykówka - aerobik Płatne - korty tenisowe (1godz. gratis na pobyt) - tenis stołowy, bilard, kręgle - centrum odnowy biologicznej - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - mini klub, plac zabaw - brodzik - opiekunka (płatna, na życzenie)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracje tematyczne - bary - kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - kawiarenka internetowa (płatna) - Wi Fi (bezpłatne w recepcji) - minimarket, lekarz (płatny) - kantor - sejf w recepcji (bezpłatny) - hotel dysponuje 705 pokojami

    - rok otwarcia hotelu

    2002 r. - www.sindbad-group.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Net Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Strefa

    Active, Family

    Dzieci

    - 1 dziecko 2-13 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko 2-6 lat - opłata tylko za przelot

    Lokalizacja

    południowa część Hurghady, dzielnica hotelowa, przy promenadzie z licznymi atrakcjami centrum Hurghady Dahar - ok. 11 km centrum Hurghady Sakkala - ok. 7 km lotnisko - ok. 5 km

    Atuty

    - zdobywca wielu prestiżowych nagród w tym Holidaycheck 2014 - Aqua Park dla Klientów gratis - bezpośrednio przy turystycznej promenadzie

    Plaża

    ok. 200 m hotelu, przejście przez deptak, prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza i niewielką przystanią jachtową, leżaki, parasole, materace i ręczniki bezpłatne, bar All Inclusive na plaży

    Hotel

    czterogwiazdkowy, odnowiony w 2011 r., komfortowy resort, wspólnie z częścią Sindbad Club Aqua Park tworzy 1 kompleks (Klienci Net Holiday mogą korzystać z infrastruktury, barów i restauracji drugiego hotelu), oferuje 610 pokoi zlokalizowanych w budynku głównym i budynku bocznym, otoczony ładnym ogrodem palmowym

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja,lobby z miejscami do wypoczynku, taras słoneczny, bezpłatny sejf w recepcji, centrum biznesowe (dodatkowo płatne), pralnia, fryzjer, room service (dodatkowo płatny), udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych, Klienci Net Holiday mogą korzystać z Aqua Parku hotelu Sindbad Club Aqua Park Resort

    Internet

    bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (ok. 5 USD/godz.)

    Pokoje

    standardowy -2os.z możliwością 1 lub 2 dostawek, ok. 32 m2, komfortowy, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, telefon, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), w większości pokoi balkon lub taras rodzinny - 2 pokoje łączone wewnętrznymi drzwiami, możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 osób dorosłych i 2 dzieci, powierzchnia ok. 70 m2, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standard

    Restauracje i bary

    restauracja główna Gusto - dania kuchni międzynarodowej 3 restauracje a' la carte - Fakhr El Din - libańska, Pronto-włoska, Porto Lindo - azjatycka lobby bar Central Cafe i Heavens Bar bar przy basenie / pool bar Oasis bar na plaży / beach bar Coco Loco Mastaba Bar Rhythm Theater Bar

    Wyżywienie

    All Inclusive Club

    Rozrywka

    duży basen (podgrzewany sezonowo), 8 basenów i Aqua Park w pozostałej części resortu, bogate animacje dzienne i wieczorne, aerobik, waterpolo, tenis stołowy, tenis ziemny, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, boccia, siłownia, leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe

    Płatne

    centrum SPA, łaźnia turecka, oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne na plaży, napoje w dyskotece

    Dla dzieci

    brodzik (podgrzewany sezonowo), miniklub (od 3 do 12 lat), plac zabaw, specjalny program animacyjny, łóżeczka dla niemowląt do lat 2 (na życzenie), menu dla dzieci, wysokie krzesła w restauracji

    Program All Inclusive Club

    07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej Gusto, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 11.00-13.00 przekąski typu kanapki, dania fast food, sałatki, ciasta w restauracji Mastaba 13.00-15.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej Gusto, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe lub czerwone 15.00-17.00 przekąski typu kanapki, dania fast food, sałatki, ciasta w restauracji Mastaba 19.00-22.00 kolacja w formie bufetu - wieczory tematyczne- w restauracji głównej Gusto, bogaty wybór sałatek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe lub czerwone 19.00-22.00 kolacja w restauracjach a la carte - włoskiej, azjatyckiej, libańskiej, śródziemnomorskiej (wymagana wcześniejsza rezerwacja) 10.00-00.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino, drinki na bazie alkoholi lokalnych (rum, gin, whisky, brandy, tequila, ouzo, wódka) serwowane w lobby barach, pool barze, barze Mastaba, Rhythm Theater Bar i w barach na terenie całego resortu w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - bezpłatne wejście do dyskoteki Regina - możliwość korzystania z Aqua Parku hotelu Sindbad Club Aqua Park Resort - mini klub dla dzieci 4-12 lat szczegółowy program all inclusive klienci otrzymaja po przyjeździe do hotelu

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Strona hotelu

    www.sindbadclub.com

    Nasza ocena

    Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka *****

    City Tour Hurghada

    Zwiedzanie Hurghady z polskojęzycznym przewodnikiem. Przejazd do starego centrum Hurghady El Dahar, zwiedzanie kościoła koptyjski, zakupy w lokalnych sklepikach z pamiątkami oraz wizyta w Instytucie Papirusu gdzie można będzie poznać tajniki wyrobu papirusu. Cena ok. 15 USD/os.

    Kair

    Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 97 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

    Kair 2 dni

    Pierwszego dnia w programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, po obiedzie przejazd do Cytadeli Kairskiej, nocleg w hotelu. Drugiego dnia przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa oraz wizyta w Instytucie Papirusu. Po obiedzie zwiedzanie Sakkarze gdzie znajduje się pierwsza piramida schodkowa Egiptu - piramida Dżesera. Powrót do hotelu w Hurghadzie w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 230 USD/os.

    Luksor

    Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 95 USD/os.

    Desert Adveture

    Wycieczka jeepami w góry do wioski beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast. Przewidziana jest także przejażdżka na wielbłądach oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 45 USD/os.

    Giftun - 4 Wyspy

    Całodzienny rejs statkiem po Morzu Czerwonym, gdzie podczas snorkelingu będzie można podziwiać wspaniałe rafy koralowe, a następnie oddać się błogiemu lenistwu na plaży wyspy Giftun. Cena ok. 40 USD/os.

    Delfinarium

    Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 45 USD/5 min Cena ok. 25 USD/os.

    Glass Boat

    Rybki przez szybki. Rejs statkiem na rafy Morza Czerwonego i możliwość podziwiania bogactw świata podwodnego przez panoramiczne okna znajdujące się pod pokładem statku. Cena ok. 30 USD/os.

    Submarine

    Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os.

    Wieczór 1001 nocy

    Orientalny wieczór z folklorem egipskim - akrobacje na koniach, taniec brzucha, wirujący derwisz oraz tańce folklorystyczne. Na koniec tańczące fontanny - pokaz świateł w rytm zmieniającejsię muzyki. Cena ok. 25 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Świetnie usytuowany hotel, będący częścią  rozległego kompleksu wypoczynkowego z aquaparkiem.  Sporo atrakcji rekreacyjnych, sportowych, kulinarnych. Udany wypoczynek dla całej rodziny!

    Położenie

    250 m od piaszczystej plaży przy hotelu Sindbad Beach Resort (przejście przez ulicę/deptak), ok. 7 km od centrum, ok. 5 km od lotniska. W pobliżu promenada ze sklepami i lokalami gastronomicznymi.

    Wyposażenie

    Okazałe lobby z całodobową recepcją i z sejfami, restauracja główna Gusto (kuchnia międzynarodowa i egipska, okazjonalnie wieczory tematyczne), restauracja grecka a'la carte, snack bar Mastaba, 2 bary w lobby, bar przy basenie, bar orientalny, Central Cafe, bezprzewodowy Internet, sale konferencyjne i centrum biznesowe,  room service 24 h, pralnia. Na terenie kompleksu są  restauracje (włoska i libańska), bary (np. przy plaży, przy basenach, przy Aquaparku), kawiarnia wiedeńska, sklepy, kioski, punkt wymiany walut, bankomat, kawiarenka internetowa.

    Pokoje

    610 pokoi w kilku kategoriach - są gustowne, obszerne (ok. 32 m kw.); klimatyzacja indywidualnie sterowana, TV sat, mała lodówka (minibar na życzenie), łazienka z prysznicem lub wanną i suszarką do włosów, w niektórych łącza internetowe, w większości balkon lub taras. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w superior (56 m kw.) oraz w pokojach rodzinnych (70 m kw.).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w wyznaczonych barach do zachodu słońca, a w lobby do północy.

    Sport i rozrywka

    Duży basen (1300 m kw.), boisko do piłki nożnej, tenis ziemny, tenis stołowy, aerobik, gimnastyka w wodzie, rzutki, dzienne animacje, po sąsiedzku aquapark z wieloma wodnymi atrakcjami (m.in. 12 zjeżdżalni) i sztuczną plażą. Na terenie kompleksu: sauna, łaźnia, fitness, bilard, siatkówka plażowa, centrum sportów wodnych, windsurfingu i nurkowania, mała przystań z własną łodzią podwodną (wyprawy), dyskoteka, muzyka na żywo, wieczorna rozrywka, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Brodziki, atrakcje aquaparku, minikluby w trzech kategoriach wiekowych (3-5, 6-12, 13-16 lat), plac zabaw, menu dziecięce, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Opis

    • Sindbad Club Aqua Hotel jest częścią kompleksu wypoczynkowego, w którego skład wchodzą trzy hotele i aquapark
    • Położenie w centrum Hurghady, bezpośrednio przy promenadzie ze sklepami, restauracjami i pubami
    • Plaża przy hotelu Sindbad Beach Resort (przejście przez deptak)
    • Kompleks wspaniałych basenów z kolorowymi zjeżdżalniami

    Lokalizacja

    w Hurghadzie, ok. 150 m od plaży, ok. 5 km od lotniska, ok. 7 km do starego miasta

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 719, restauracje: 4, bary: 5, baseny odkryte: 1, windy, bar na plaży, bar przy basenie, sejf, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet, kawiarnie, taras słoneczny, ogród, fryzjer, skrzynka pocztowa, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, room service 24h, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    odkryty basen o powierzchni 1300 m2, brodzik dla dzieci, baseny ze zjeżdżalniami dostępne na terenie Sindbad Aqua Park. W terminie 1/12 - 15/12/2019 remont basenu Toads Pool w części aquapark.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, mini bar (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju -


    - STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych albo 2 osób dorosłych i 2 dzieci

    - RODZINNE: pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, przejście przez ulicę, parasole, leżaki, ręczniki.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), siatkówka, surfing (płatny).

    Sport i fitness

    piłka nożna, tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), centrum fitness (płatne), aerobik, sauna (płatna), kręgle (płatne), rzutki, bilard, łaźnia turecka (płatna), lekcje tenisa ziemnego (płatne).

    Rozrywka

    dyskoteka, okazjonalnie program artystyczny, animacje.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

    Wyżywienie

    Pakiet All Inclusive.Dopłaty do kolacji w dniach 24/12 i 31/12 są obowiązkowe!.

    All Inclusive

    PAKIET ALL INCLUSIVE ZAWIERA:
    śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (13.00 - 15.00) i obiadokolację (18.30 - 22.00) w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski, lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, whisky, wódka, gin) i bezalkoholowe (soft drinki, woda mineralna, kawa, herbata) w barach od 10.00 do 24.00; bezpłatny wstęp do parku wodnego.

    Goście idący na plażę do hotelu Sindbad Beach mogą korzystać z barów na terenie hotelu Sindbad Beach.
    Goście korzystający z aquaparku w hotelu Sindbad Aqua Park mogą korzystać z barów na terenie tego hotelu.

    Informacje dodatkowe

    dostępne 3 sale konferenycjne.

    Na terenie hotelu Sindbad Beach trwają prace remontowe -  dostepna jest tylko plaża. Infrastruktora hotelu Sindbad Beach jest niedostepna z powodu remontu.


    Świadczenia

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.


    Dodatkowo płatne

    Opłata za wizę wynosi 25 USD/os. (płatne na miejscu po wylądowaniu)

    Cena nie zawiera ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka, do któych zalicza się nurkowanie.

    Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie.

    Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu.

    Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Z dniem 1 września 2020 r. podróżni udający się do Egiptu zobowiązani są posiadać zaświadczenie wykonania testu RT-PCR z wynikiem negatywnym. Badanie powinno być przeprowadzone w okresie 72 godzin przed planowanym wjazdem do Egiptu.


    Pasażerowie nieposiadający w/w zaświadczenia mogą zrobić test w kierunku COVID-19 na lotnisku po przylocie do Egiptu. Koszt badania to 30 USD/os. Powyższe regulacje nie obejmują dzieci w wieku do 6 lat.


    Po wykonaniu badań Turyści jadą standardowym transferem do zarezerwowanego przez siebie hotelu, gdzie oczekują 24 godziny na wynik testu – w tym czasie Turyści mogą korzystać z infrastruktury hotelu. W przypadku otrzymania pozytywnego wyniku testu Klienci odbywają kwarantannę w wykupionym hotelu.

    Obsługa na miejscu

    Opieka polskojęzycznego przedstawiciela. Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym zapewniać będzie polskojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

    Informacje wizowe

    Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym lub otrzymać ją na lotnisku w Egipcie. Obywatel RP posługujący się paszportem dyplomatycznym nie może ubiegać się wizę wjazdową na lotnisku w Egipcie. Przed planowaną podróżą musi, pod rygorem niewpuszczenia na terytorium ARE, wystąpić z wnioskiem o jej wydanie w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym.

    Z dniem 1 września 2020 r. podróżni udający się do Egiptu zobowiązani są posiadać zaświadczenie wykonania testu RT-PCR z wynikiem negatywnym. Badanie powinno być przeprowadzone w okresie 72 godzin przed planowanym wjazdem do Egiptu

     

    Pasażerowie nieposiadających w/w zaświadczenia mogą zrobić test w kierunku COVID-19 na lotnisku po przylocie do Egiptu. Koszt badania to 30 USD/os. Powyższe regulacje nie obejmują dzieci w wieku do 6 lat.

     

     

    Po wykonaniu badań Turyści jadą standardowym transferem do zarezerwowanego przez siebie hotelu. W hotelu oczekują 24 godziny na wynik testu – w tym czasie Turyści mogą korzystać z infrastruktury hotelu. W przypadku otrzymania pozytywnego wyniku testu Klienci odbywają kwarantannę w wykupionym hotelu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Sunshine

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Hurghada

    Opis hotelu

    Lokalizacja- odległość od plaży: 350m (przy hotelu Sindbad Beach Resort, przejście przez ulicę)

    - położenie

    Hurghada - Sakalla- odległość od centrum : 7 km- odległość od lotniska: 5 kmPlaża- prywatna, piaszczysta- leżaki, parasole, materace, ręczniki - bezpłatneHotel- ilość gwiazdek: 4- ilość pokoi: 607- rok otwarcia: 2004 (ostatnia renowacja w 2011)- powierzchnia: 61,333 m2- składa się z jednego 6-piętrowego budynku głwnego oraz jednego aneksu- ilość basenw: basen dla dorosłych (1300 m2), basen dla dzieci (30 m2), dostępny aquapark z kompleksem basenw i zjeżdżalni (7 dla dorosłych i 5 dla dzieci)Dodatkowe usługi- bezpłatne: sejf w recepcji- płatne: sauna, masaż, łaźnia turecka, salon piękności, pralnia, lekarz na wezwanie, room service- 3 sale konferencyjneInternet - Wi-Fi w lobby i pokojach - płatne - kawiarenka internetowa - płatna

    - oficjalna strona hotelu

    www.sindbad-group.comPokoje - wyposażenie: łazienka z prysznicem, TV Sat, suszarka do włosw, klimatyzacja centralna, telefon, mini bar (płatny), balkon lub tarasRestauracje i bary- Restauracje: restauracja głwna, 2 restauracje tematyczne (BBQ, grecka)- Bary: Lobby bar, bar przy basenie, Oriental bar, Heavens barWyżywienie - godziny All Inclusive: 10:00 - 24:00

    - posiłki

    śniadanie (07:00 - 10:00), pźne śniadanie, obiad (13:00 - 15:00), kolacja (19:00 - 22:00), przekąski w ciągu dniaRozrywka- animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem- wieczorne programy rozrywkowe dla dorosłych ( w określone dni)- dyskoteka (po godz. 24:00 - napoje płatne)Sporty- bezpłatne: ping pong, siatkwka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, rzutki, bilard (w hotelu Sindbad Beach Resort)- płatne: fitness, kort tenisowy (światło, sprzęt, lekcje tenisa), koszykwka, centrum nurkowe, sporty wodne na plażyDla dzieci- mini klub 3-12 lat (w hotelu Sindbad Aqua Resort) - wysokie krzesełka w restauracji- menu w restauracji- plac zabaw- brodzik dla dzieci- animacje (w hotelu Sindbad Aqua Resort)- łżeczka- opiekunka na życzenie (płatna)


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    w trakcie klasyfikacje

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4  

    Położenie

    *    5 km od lotniska i około 7km od centrum Hurghady.  

    Plaża

    *    Ok 200m od plaży (przy hotelu Sindbad Beach Resort).  

    Zakwaterowanie

    *    610 pokoi (odnowiony w 2011 roku); *    Typy pokoi: standard (27 m2), superior (37 m2), family (50 m2), pokój dla niepełnosprawnych (37m2); Pokój rodzinny składa się z dwóch sypialni. *    Wyposażenie: indywidulanie sterowana klimatyzacja, telewizor, łazienka z suszarką do włosów i prysznicem, minibar (uzupełniany na życzenie Klienta - usługa płatna). Nie wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.  

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna oraz libańska; *    5 barów (m.in. lobby bar , bar przy basenie).  

    Wyżywienie

    *    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia między 10.00 a 24.00.  

    Sport i Rozrywka

    *    Basen główny oraz brodzik - podgrzewane zimą; *    Bezpłatnie: piłka plażowa, tenis (za dnia), piłka nożna, siłownia, tenis stołowy; *    Odpłatnie: windsurfing, kajaki, łaźnia turecka, centrum nurkowe, łódź podwodna.  

    Dla dzieci

    *     Mini club (6 dni w tygodniu od 10-12:30 i 15-17:30), animacje, brodzik, plac zabaw,  zjeżdżalnie, krzesełka w restauracji .  

    Pozostałe udogodnienia

    *    Spa, łaźnia turecka ,pralnia, fryzjer, usługi lekarskie na telefon (płatne), dyskoteka (wejście darmowe, napoje płatne), niewielkie sale konferencyjne (na około 50 osób) wraz z wyposażeniem, sejf w recepcji (bezpłatnie) WiFi w lobby bezpłatne.  

    Naszym zdaniem

    *    Hotel położony jest przy promenadzie, blisko centrum miasta, co sprawia że będzie dobrym wyborem zarówno dla osób młodych jak i rodzin z dziećmi .  

    Strona internetowa

    *    www.sindbadclub.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ****+ Egipt/Hurghada

    Położenie

    Usytuowany przy promenadzie, ok. 5 km od centrum Hurghady - Sakkala i ok. 4 km od lotniska.

    Plaża

    Piaszczysta, oddalona ok 200 m, usytuowana przy siostrzanym hotelu hotelu Sindabad Club Aqua Beach, przejście przez promenadę. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

    Hotel

    Kategoria lokalna: 4*Należący do rozległego kompleksu hotelowego Sindbad Club w którego skład wchodzą hotele - Beach Resort, Aqua Hotel, Aqua Resort; składa się sześciopiętrowego budynku głównego posiada 607 pokoi. Goście mogą korzystać z infrastruktury całego kompleksu.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, lobby, bezpłatny sejf w recepcji, dwie restauracje główne, trzy restauracje tematyczne - libańska, włoska i libańsko-międzynarodowa, cztery bary, sala TV, bankomat i kantor, sklepiki z pamiątkami, salon piękności, pralnia, taras słoneczny, dyskoteka.

    Internet

    Punkt internetowy i Wi-Fi w pokojach za opłatą.

    Konferencje/incentive

    Trzy sale konferencyjne (max 50 osób), istnieje możliwość wynajęcia wyposażenie za dodatkową opłatą.

    Sport i rekreacja

    Bezpłatnie: dwa baseny w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym, tenis stołowy, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, dart, aerobik, bilard w Sindbad Beach Resort.

    Odpłatnie

    trzy korty tenisowe, kręgielnia, sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi, centrum fitness, sporty wodne na plaży. W ramach opcji Club all inclusive goście hotelu mogą korzystać bezpłatnie z Aquaparku z siedmioma zjeżdżalniami dla dorosłych i pięcioma dla dzieci.

    Dla dzieci

    Basen, mini klub (3-12 lat), plac zabaw, menu i krzesełka dziecięce, łóżeczko na życzenie.

    Zakwaterowanie

    Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażony w indywidualną klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, TV/SAT, minibar za opłatą, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    Club all inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Club all inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych. W ramach opcji Club all inclusive goście hotelu mogą korzystać bezpłatnie z wyznaczonych restauracji i barów w hotelu Sindbad Beach Resort.

    Cena

    Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.

    Cena nie zawiera

    opłaty za wizę Egipską 25 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.  

    Dodatkowe informacje

    http://www.sindbad-club.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część rozbudowanego resortu Sindbad sąsiadująca z tętniącą życiem promenadą. Idealne miejsce dla osób szukających rozrywek, zarówno tych miejskich jak i sportowo - rekreacyjnych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Ośrodek wypoczynkowy posiada sejf, restaurację, bar, serwis pokojowy, pralnię, usługi fryzjerskie i lekarza hotelowego. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację i centralne ogrzewanie. Standardowe wyposażenie większości pokoi stanowi balkon, na którym możecie Państwo spędzić miłe chwile. Spokojny sen zapewni Państwu łóżko podwójne. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Dostępne są również minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. W łazience znajduje się prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Goście pragnący aktywnie spędzić czas także na urlopie ucieszą się z przygotowanych na terenie hotelu atrakcji, takich jak boccia i siatkówka. Za dodatkową opłatą można również skorzystać z tenisa ziemnego. Do oferty sportów wodnych należą aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą nurkowanie. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są tenis stołowy, bilard, dart i zajęcia gimnastyczne. W kompleksie oddajemy do Państwa dyspozycji Centrum Wellness. Oferta płatnych zabiegów obejmuje spa, saunę, łaźnię parową, salon piękności i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka i miniklub.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W ośrodku wypoczynkowym akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Sindbad Club Aqua

    Opinie o Hotelu Sindbad Club Aqua

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Bardzo fajny hotel. Wyśmienita zabawa za zjeżdżalniach, poza tym hotel przy promenadzie. Wszystkie atrakcje są więc blisko. do plaży również tylko kawałek - jest przy hotelu Sindbad Beach. Urlop zaliczam do bardzo udanych!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.0
    polecam

    Hotel może i nie wyglądał zbyt atrakcyjnie z zewnątrz i wewnątrz, remont by mu nie zaszkodził, jednak cała reszta bardzo nam odpowiadała. Tak naprawdę cały teren składa się z trzech różnych hoteli, jeden z aquaparkiem. Baseny fajne, woda podgrzewana, jako że byliśmy w zimę miły gest. Jedzenie takie... egipskie, niby ładne i pachnące, a jednak bez smaku. Pobyt nam pasował, fajny relaks po sezonie, ludzi nie było bardzo dużo.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    3.9
    polecam

    Drugi pobyt na terenie tego resortu, wcześniej w części Beach, teraz Club. Różni się tylko tym że jest położona przy promenadzie, dalej od plaży. Poza tym wszystko jest dokładnie takie samo. Pokoje obdrapane, potrzeba im szybko remontu. Obsługa w gruncie miła, na recepcji znajdują się wyjątki, z kolei przy barach na plaży kelnerzy najlepsi. Jedzenie smaczne, aczkolwiek w restauracjach dodatkowych i głównej jest chyba dokładnie to samo. Club polecam dla osób którym nie przeszkadza nocny hałas!

    POLECAM:
    singlom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    4.1
    polecam

    Typowe, mocne 4 egipskie gwiazdki. Nie są to co prawda żadne luksusy, ale jest to miłe miejsce pełne atrakcji. Jedynym minusem jak dla mnie jest tłok jaki panuje tutaj w lipcu. Poza tym jest ok. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie - zajęcia sportowe, wypoczynek nad basenem i na plaży, wypady do miasta.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Jak dla mnie najlepsze wakacje, mnóstwo rozrywek, doskonale spędzony czas, polecam osobom młodym i aktywnym!

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Masz pytania o Hotel Sindbad Club Aqua? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00