cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
  • Hotel Trattlerhof, Karyntia
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
14.12 - 21.12
już od 2860 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.01 - 10.01
już od 971 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Trattlerhof
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Trattlerhof
star 4

Austria: Karyntia
Ocena hotelu Trattlerhof:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Trattlerhof:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 stycznia 2020

Hotel Trattlerhof w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Austrii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w pobliżu termy
  • ok. 200 m do centrum miejscowości 
  • ok. 10 minut pieszo od hotelu do bacówki "Einkehr" na stoku

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • parking: niestrzeżony, w cenie
  • garaż: płatny ok. 6 €/dzień

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

45

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel wyróżniony w dziedzinie ekologii
  • taksa klimatyczna: płatna na miejscu ok. 2,50 €/os./dzień
  • hotel akceptuje psy i koty: maksymalna wysokość 30 cm, płatne ok. 15 €/dzień, wymagana rezerwacja
  • zakwaterowanie od 15.00, wykwaterowanie do 11.00

Dla dzieci

  • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • podgrzewacz do butelek: na zapytanie
  • zestaw do przewijania
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa
  • łaźnia parowa
  • biosauna
  • kabina na podczerwień
  • pokój relaksacyjny
  • tenis stołowy
  • rowery: przechowalnia na rowery
Płatne
  • masaże
  • solarium
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • jazda konna
  • rowery elektryczne
  • narciarstwo alpejskie
  • narciarstwo biegowe
  • snowboard

rozrywka

  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 1-osobowy EZX1
  • 1 os.
  • ok. 18 m2
  • łóżko pojedyncze
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf
  • minibar: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • radio
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2 os.
  • ok. 24 m2
  • łóżko 2-osobowe
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • balkon
  • sofa
  • minibar: za opłatą
  • łóżko 2-osobowe
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 44 m2
  • balkon
  • sofa
  • minibar: za opłatą
  • łóżko 2-osobowe
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • kolacja: wybór z menu na dany dzień (5-daniowe menu)
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, dania z grilla, żywność organiczna, potrawy bezglutenowe: rezerwacja wymagana, menu dla dzieci, dania bez laktozy: rezerwacja wymagana, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie: rezerwacja wymagana, wybór z menu, za opłatą, wysokie krzesełka dla dzieci
  • Dodatkowe informacje
  • świąteczne atrakcje: kolacja
  • atrakcje noworoczne: menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Otium

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bad Kleinkirchheim/Karyntia/Austria

    Atuty

    naprzeciwko wyciągów, basen, oferta Free Ski

    Położenie

    na wysokości ok. 1020 m n.p.m., ok. 300 m od centrum Bad Kleinkirchheim w austriackiej Karyntii. Najbliższe sklepy ok. 300 m. Do lotniska w Klagenfurcie ok. 50 km. Do Lodowca Molltaler ok. 60 km. Do najbliższego dworca kolejowego w miejscowości Spittal ok. 30 km.

    Wyciągi narciarskie

    do najbliższego wyciągu Maibrunn - ok. 120 m. Przystanek skibusa (gratis) znajduje się ok. 30 m od obiektu. Do tras biegowych ok 1,5 km.

    Wyposażenie

    recepcja (07.00-22.00), lobby, restauracja, sala śniadaniowa, bar, winda, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis), garaż płatny ok. 6 euro/dzień. Budynek posiada 2 piętra. Hotel został odnowiony w 2018 roku.

    Internet

    tak (Wi-Fi, gratis)

    Karty kredytowe

    tak (Visa, Mastercard)

    Sport i relaks

    basen, strefa fitness i wellness ok. 1000 m2, (dzieci od 2 lat, pod opieką), sauna, bio-sauna, łaźnia turecka, Infra-red, jacuzzi. Opieka nad dziećmi w mini-clubie - płatna. Zabiegi kosmetyczne, masaże, solarium - dodatkowo płatne. Kompleks termalny Therme St. Kathrein ok. 300 m od obiektu (wstęp za dodatkową opłatą) Promocja Narty i SPA! W terminach 04-31.01.2020 i 29.02-06.03.2020 na podstawie skipassu wstęp do 4 godzin (sauna extra płatna) do Term Römerbad - gratis (3-dniowy skipass - 1 wejście, 4-dniowy skipass - 2 wejścia, 6-dniowy - 3 wejścia), w terminach 07-28.03.2020 na podstawie skipassu 50% zniżki na wstęp do Term Römerbad

    Pokoje

    hotel dysponuje 60 pokojami w kilku rodzajach: Pokoje "classic" (ok. 24 m2) dwuosobowe. Łazienka z WC, (wanna lub prysznic) suszarka do włosów; radio, Wi-Fi, TV-sat, telefon, minibar-płatny. Pokoje "comfort" (ok. 26 m2) z dodatkowym jednym miejscem do spania - rozkładana sofa. Łazienka z WC, (wanna lub prysznic) suszarka do włosów; radio, Wi-Fi, TV-sat, telefon, minibar-płatny. Niektóre pokoje mają balkon. Pokoje "family" (ok. 32-36 m2) z dodatkowymi dwoma miejscami do spania - rozkładana sofa, dzieci do 15,9 lat. Łazienka z WC, (wanna lub prysznic) suszarka do włosów; radio, Wi-Fi, TV-sat, telefon, minibar-płatny. Niektóre pokoje mają balkon. Pokoje "suite" (ok. 36-44 m2). z dodatkowymi dwoma miejscami do spania - rozkładana sofa. Możliwość dodania łóżeczka dziecinnego - na zapytanie. Łazienka z WC, (wanna lub prysznic) suszarka do włosów; radio, Wi-Fi, TV-sat, telefon, minibar-płatny, balkon.

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu do godziny 11.00, podwieczorek w godz. 13.00-16.00 oraz 5-daniowe ciepłe kolacje, bufet sałatkowy, deserowy. Napoje do kolacji za dodatkową opłatą. Raz w tygodniu kolacja z muzyką.

    Kolacja Wigilijna

    w cenie

    Kolacja Sylwestrowa

    w cenie

    Kategoria lokalna

    ****

    Pieski

    tak, płatne 15 euro/dzień, plus dodatkowe sprzątanie 35 euro

    Świadczenia

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie zgodnie z opisem, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka austriackiego kontrahenta

    Uwaga

    Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

    Obowiązkowe opłaty na miejscu

    taksa klimatyczna - ok. 3,3 euro/os./dzień, od 17 lat

    Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

    dzieci do 4,9 lat - 100% zniżki (w terminach: Sylwestra i całego lutego - 80%), dzieci 6-13,9 lat - 60% zniżki, dzieci 15-16,9 lat - 50% zniżki, od 18 lat - 20% zniżki. Pokoje jednoosobowe (ok. 18 m2) na zapytanie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

    Zakwaterowanie

    przyjazd - w godz. 15.00-22.00 (w przypadku spóźnienia konieczny telefon na recepcję, który podany jest na voucherze), wyjazd - do godz. 11.00

    Oferta Free Ski

    w terminach 07-29.03.2020 karnet 6-dniowy Bad Kleinkirchheim/St. Oswald w cenie Promocja rodzinna! W terminach 04.01-06.03.2020 karnet dla dzieci do 11,9 lat w cenie 1 euro/dzień (przy zakupie jednego 6-dniowego karnetu pełnopłatnego dla osoby dorosłej)

    Promocje

    Oferta Early Booking - 5% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 31.08.2019. Pobyty w terminach: 21.12.2019-10.01.2020, 01-28.02.2020, Oferta EB - 5% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.09.2019. Pobyty w terminach: 28.02-31.03.2020 oraz EB - 10% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 31.10.2019. Pobyty w terminach: 06.12.2019-20.12.2019, 11-31.01.2020. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocje


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

    Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


    Snowtrex

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Miasto

    Bad Kleinkirchheim

    Kraj

    Austria

    Położenie/wyposażenie

    Rodzinnie prowadzony 4-gwiazdkowy Hotel Trattlerhof położony jest przy wjeździe do miejscowości, ok. 300 m od centrum Bad Kleinkirchheim. Do kolejki Sonnwiesenbahn I jest ok. 270 m, a do Maibrunnbahn ok. 950 m. Przystanek autobusowy dla narciarzy znajduje się w bezpośredniej odległości ok. 30 m od obiektu. Dostępny jest również hotelowy autobus.Komfortowy hotel wyposażony jest w recepcję z holem, windę, Wi-Fi, kącik internetowy, restaurację, pokój śniadaniowy, ogród zimowy, bar hotelowy, pokój z kominkiem, kącik zabaw dla dzieci, przechowalnię sprzętu narciarskiego, chatkę górską "Einkehr" z 4 torami do curlingu, która oddalona jest od obiektu o ok. 1000 m. Miejsca parkingowe są do bezpłatnej dyspozycji gości, natomiast za opłatą istnieje możliwość skorzystania z miejsc garażowych.Dodatkowo do bezpłatnej dyspozycji gości jest strefa wellness (ok. 450 m?) z krytym basenem, łaźnią parową, sauną panoramiczną, bio-sauną sosnową, kabiną z podczerwienią i jacuzzi. Za opłatą istnieje możliwość skorzystania z masaży oraz różnych zabiegów upiększających i kosmetycznych.Dodatkowy program rozrywkowy obejmuje 1x w tygodniu ognisko, wieczór taneczny i curling. Możliwa jest opieka nad dziećmi (za opłatą wg info. na miejscu).Karnet narciarski Bad Kleinkirchheim - St. Oswald obowiązuje codziennie albo na korzystanie z wyciągów, albo na wstęp do term Römerbad.PokojePrzytulne pokoje wyposażone są w łazienkę lub prysznic/WC, TV sat., telefon, radio, Wi-Fi (za opłatą), minibar (za opłatą), suszarkę oraz częściowo balkon lub taras.WyżywienieZawarte w cenie wyżywienie HB PLUS obejmuje bufet śniadaniowy, małą przekąskę popołudniową (13:00 - 17:00) oraz 5-daniowe menu do wyboru z bufetem z przystawkami, deserami oraz sałatkami. Dla dzieci dostępne jest specjalne menu. 1 x w tygodniu organizowany jest wieczór z muzyką i tańcem w "Einkehr", a w piątki kolacja galowa z muzyką. Kolacja bożonarodzeniowa i sylwestrowa jest również zawarta w cenie.

    Świadczenia w cenie

    Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoKorzystanie ze strefy wellness (wg opisu)Płaszcz kąpielowy do wypożyczeniaMenu bożonarodzeniowe i sylwestroweShuttle hotelowy (wg informacji na miejscu)Kącik internetowyUdział w programie rozrywkowym (wg informacji na miejscu)Łóżeczko dla dziecka (ograniczona dostępność)Krzesełko dla dziecka (ograniczona dostępność)Miejsca parkingowe (ograniczona dostępność)

    Opcjonalnie płatne na miejscu

    Zabiegi kosmetyczneMasażeOpieka nad dziećmi (wg info. na miejscu)Minibar (w pokoju)Wi-Fi (w pokoju)Garaż (dostępność ograniczona): 6,-€ /dzień

    Płatne na miejscu

    Opłata klimatyczna: ok. 3,30 € za osob./nocKeycard: 5,- €

    Zwierzęta domowe

    Można przywieźć zwierzęta domowe (15,- €/dzień, bez karmy, dodatkowo płatne sprzątanie końcowe w kwocie 35,- €)

    Zniżki

    Pokój 1-osob. prysznic/WC, HB PLUS - wszyscy uczestnicy otrzymują następujące zniżki: do skończonych 5 lat 30% 6 do 14 lat 15% 15 do 18 lat 10% od 65 lat 5%

    Suite 4-osob., HB PLUS - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    do skończonych 5 lat 100% 6 do 14 lat 60% 15 do 17 lat 50% od 18 lat 20%

    Pokój 2-osob. prysznic/WC, HB PLUS - wszyscy uczestnicy otrzymują następujące zniżki

    do skończonych 5 lat 30% 6 do 14 lat 15% 15 do 18 lat 10% od 65 lat 5%

    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, HB PLUS - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    do skończonych 5 lat 100% 6 do 14 lat 60% 15 do 17 lat 50% od 18 lat 20%

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, HB PLUS - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    do skończonych 5 lat 100% 6 do 14 lat 60% 15 do 17 lat 50% od 18 lat 20%

    Pokój 2-osob. prysznic/WC (economy), HB PLUS - wszyscy uczestnicy otrzymują następujące zniżki

    do skończonych 5 lat 30% 6 do 14 lat 15% 15 do 18 lat 10% od 65 lat 5%

    Ważne wskazówki

    Wstęp do strefy wellness dla dzieci od 2 lat wyłącznie pod opieką osoby dorosłej.Karnet narciarski Bad Kleinkirchheim - St. Oswald jest ważny w ciągu dnia albo na wyciągi narciarskie albo do term Römerbad (za wyjątkiem okresów, gdy oferta nie obowiązuje).Dzieci urodzone w 2014 roku i młodsze nie będą wyszczególnione na voucherze na karnet narciarski: dla dzieci do 3 lat włącnzie korzystanie z wyciągów w towarzystwie osoby dorosłej jest bezpłatne, o ile dziecko nie wymaga własnego miejsca siedzącego. Dla dzieci do 5 lat włącznie (rocznik 2014) należy na miejscu zakupić karnet narciarski w taryfie dziecięcej. Więcej informacji otrzymają Państwo w kasie wyciągu.W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

    Pokój 1-osob. prysznic/WC, HB PLUS

    przytulne pokoje z TV sat.

    Suite 4-osob., HB PLUS

    komfortowe suity z 2 pomieszczeniami i TV sat.

    Pokój 2-osob. prysznic/WC, HB PLUS

    przytulne pokoje z TV sat.

    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, HB PLUS

    przytulne pokoje z TV sat.balkon lub taras

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, HB PLUS

    przytulne pokoje z TV sat.

    Pokój 2-osob. prysznic/WC (economy), HB PLUS

    przytulne pokoje z TV sat.

    Dojazd

    Kolej: Spittal/Millstätter See (ok. 30 km)Przelot: Klagenfurt (ok. 55 km), Lublana (ok. 110 km), Salzburg (ok. 175 km)

    Karnet narciarski - dodatkowe informacje.

    Oferty zawierające karnet narciarski w cenie oznaczone są znakiem "FREE SKI - SKIPASS W CENIE". Należy upewnić się przed dokonaniem rezerwacji, czy wybrali Państwo ofertę z karnetem w cenie.

    Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

    Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski (wyłączając bilety dla gości niem. Gästekarten) będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; obowiązuje aktualna cena nowego wyjazdu bez rabatu Last-Minute & More; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (dokładnie na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

    Teren narciarski Bad Kleinkirchheim - St. Oswald

    Maks. wysokość: 2055 mMin. wysokość: 1100 mWys. miejscowość: 1087 mWyciągi łącznie: 24Orczyki: 13Krzesełka: 7Gondole: 4Trasy łącznie: 103 kmTrasy zielone/niebieskie: 18 kmTrasy czerwone: 77 kmTrasy czarne: 8 km


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

    Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

    Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bad Kleinkirchheim

    OPIS

    Hotel Trattlerhof oferuje znakomite pokoje w miejscowości Bad Kleinkirchheim. Położony 1.6 km od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Bad Kleinkirchheim.
    Goście obiektu Hotel Trattlerhof mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. telewizja satelitarna, telewizja kablowa oraz sejf w pokoju,jak również garaż. Internet kablowy we wszystkich pokojach jest dostępny.
    Strefa wellness w Hotel Trattlerhof to m.in. hammam, jacuzzi oraz hydromasaż.
    Z obiektu Hotel Trattlerhof jest tyko 200 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Bad Kleinkirchheim to w sumie 103 km tras zjazdowych.

    Pokój dla 1 osoby

    Pokój jednoosobowy o powierzchni ok. 18 m².

    Pokój dla 1 osoby

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, toaleta, wanna lub prysznic

    Pokój dla 1 osoby

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    Pokój dla 2 osób o powierzchni ok. 22 m². Posiada podwójne łóżko oraz łazienkę.

    Pokój dla 2 osób

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, toaleta, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2-4 osób z balkonem

    Pokój dla 2-4 osób o powierzchni ok. 35 m². Posiada podwójne łóżko oraz łazienkę.

    Pokój dla 2-4 osób z balkonem

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, toaleta, wanna lub prysznic

    Suite dla 2-4

    Apartament dla 2-4 osób, składający się z salonu, sypialni i łazienki. Ma powierzchnię ok. 44 m².

    Suite dla 2-4

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, toaleta, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2-3 osób z balkonem

    Pokój dla 2-3 osób, o powierzchni ok. 26m². Posiada balkon, podwójne łóżko oraz łazienkę.

    Pokój dla 2-3 osób z balkonem

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, toaleta, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2-3 osób

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2-4 osób

    Pokój dla 2-4 osób o powierzchni ok. 35 m². Posiada podwójne łóżko oraz łazienkę.

    Pokój dla 2-4 osób

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób typu Economy

    Pokój dla 2 osób o powierzchni ok. 20m². Posiada podwójne łóżko oraz łazienkę.

    Pokój dla 2 osób typu Economy

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób typu Economy

    Pokój dla 2 osób o powierzchni ok. 20m². Posiada podwójne łóżko oraz łazienkę.

    Pokój dla 2 osób typu Economy

    balkon, część wypoczynkowa, dźwiękoszczelne okna, minibar, pokoje dla alergików, Pokoje dla alergików dostępne, radio, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja kablowa, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Leżaki Parking Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Centrum odnowy Strefa Wi-Fi Bio sauna Parking kryty niestrzeżony Kącik internetowy Jacuzzi Panoramiczna sauna Kabina z podczerwienią Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Zabiegi na ciało Garaż Dostęp do internetu Masaże Minibar Internet Wi-Fi Akceptowane są tylko małe zwierzęta Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 1.6 km. Wyciągi - 219 m.

    PARKING

    garaż, parking niestrzeżony, parking strzeżony, parking kryty niestrzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, internet kablowy we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    masaż, jacuzzi, solarium, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, hammam, hydromasaż, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, panoramiczna sauna, kabina z podczerwienią, bio sauna, sauna fińska, masaże, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    wynajem rowerów, tenis stołowy, kort tenisowy, klub fitness, centrum sportowe, barbecue, ogród, taras, organizacja pieszych wycieczek, plażowe parasole, prywatna plaża.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    kawiarnia, jadalnia, drink bar, restauracja, pralnia, rezerwacja biletów, organizacja wycieczek, odbiór gości z dworca i lotniska, transfer gości z lotniska, concierge, usługa prasowania odzieży, serwis pokojowy - przez część doby, informacja turystyczna, wynajem samochodów, sejf w recepcji, kantor, butik, przechowalnia bagaży, stoisko z gazetami, sklep z pamiątkami, letni taras, pokój z kominkiem, biblioteka, lounge, pokój telewizyjny, kącik biznesowy, sala konferencyjna, sala bankietowa, codzienna dostawa gazet, pokoje dla niepalących, palarnia, zimowy ogród, ogródek piwny, dostępne pokoje dla niepalących, serwis pokojowy, pokój spotkań, leżaki, czytelnia, winda, maszyna do polerowania obuwia, bar, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pokój śniadaniowy, recepcja, codzienne sprzątanie pokoju.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    balkon, telewizja kablowa, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, minibar, radio, telewizja satelitarna, sofa, telefon, szlafroki, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, dźwiękoszczelne okna, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa, pokoje dla alergików.

    ZWIERZĘTA

    zwierzęta mile widziane, akceptowane są tylko małe zwierzęta.


    Volare Travel

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    AUSTRIA

    Położenie

    Romantyczny czterogwiazdkowy hotel Trattlerhof oferuje tradycyjną rustykalną przytulność w nowoczesnej formie. Zasmakujcie alpejskiego życia i poznajcie to unikalne, popularne miejsce. Centrum Bad Kleinkirchheim 350 m; Miejscowość położona na wysokości 908 m; Kolejka linowa Maibrunnbahn BKK Bad Kleinkirchheim 150 m.

    Serwis

    Recepcja; lobby; hol; czytelnia; sala telewizyjna; ogród zimowy; sala z kominkiem; kącik z dostępem do Internetu bezpłatnie; W-LAN bezpłatnie; winda; parking bezpłatnie, częściowo zadaszony; garaż płatne na miejscu 8 Euro/dzień; jadalnia; restauracja; bar hotelowy; kawiarnia; taras; ogródek piwny; Strefa wellness ok. 350 m2; Dzieci bez ograniczeń wiekowych jedynie pod opieką dorosłych. Basen kryty (11 x 7 m) ok. 31°, ok. 77 m2; łaźnia; sauna; kabina na podczerwień; herbaciarnia; jacuzzi.

    Pokoje

    Możliwość dostawienia łóżeczka dziecięcego - tylko na zapytanie; łazienka lub prysznic/WC; suszarka do włosów; możliwość wypożyczenia szlafroka bezpłatnie na cały pobyt; balkon/taras do wyboru; kącik wypoczynkowy; rozkładana kanapa; minibar płatne na miejscu; radio; telewizja satelitarna; W-LAN płatne na miejscu. Pokój 2-osobowy, prysznic/WC, ok. 25 m2; Pokój 2-3-osobowy, prysznic/WC, ok. 25 m2.

    Wyżywienie

    śniadanie w formie bufetu; podwieczorek 15.00 - 17.00, w gospodzie lub w hotelu; obiadokolacja (5 dań) menu do wyboru; bufet sałatkowy.

    Cena obejmuje

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie. Obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os., Możliwość korzystania z hotelowej strefy wellness i fitness.

    Cena nie obejmuje

    napoi do obiadokolacji, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI w wys. 40 zł/os., Opłaty klimatycznej w wys. 2,50 Euro za os./dzień (od 17 roku życia).

    Zniżki

    przy 2 osobach pełnopłatnych dzieci 0-5 lat -gratis, 6-6 lat - 80 %, 7-14 lat - 60 %, 15-17 lat - 50 %, powyżej 18 lat - 20%.

    Dla dzieci

    Łóżeczka dziecięce na zapytanie; kącik do zabaw dla dzieci.

    Zwierzęta domowe

    zwierzęta tylko przy wcześniejszym zgłoszeniu 9 Euro/dzień, bez karmy

    Uwagi

    zakwaterowanie od godz. 15.00, wykwaterowanie do godz. 11.00.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

    W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

    Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Karyntia, Austria

    Położenie

    na wysokości 1045 m n.p.m, na skraju miejscowości

    Wyposażenie

    Hotel dysponuje 60 pokojami po remoncie, restauracja, bar, basen, łączka do leżakowania, urocza chatka "Trattlers Einkehr", basen.

    Wyżywienie

    bufet śniadaniowy, wieczorem wybór 5-daniowego menu z przystawkami, bufetem sałatkowym i deserowym. 1 x na tydz. uroczysta kolacja. Po południu Jause w godz. 13:00-16:00 w hotelu lub w Tralttlers Einkehr (14:00-17:00).

    Zakwaterowanie

    telefon, TV sat., sejf, minibar, suszarka, prysznic lub wanna, WC, płaszcz kąpielowy, niektóre z balkonem. A2A: pokój 2-os. (ok. 24 m kw.). A2B/A3B: pokój 2-os. z balkonem (ok. 26 m kw.), widok na ogród. A2C/3C/4C: pokój rodzinny z balkonem i widokiem na ogród (ok. 34 m kw.). A2D/3D/4D/5D: pokój rodzinny (ok. 44 m kw.), przestronniejszy, pomieszczenie mieszkalno -sypialne, oddzielne WC, wanna, balkon i widok na ogród.A2E/3E/4E/5E: pokój rodzinny, 2 pomieszczenia. A2S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny bez balkonu

    Sport

    Za opłatą" korty tenisowe, siatkówka plażowa, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    kryty basen, sauna, łaźnia parowa, kabina podczerwieni, whirlpool. Za opłatą: solarium, masaże, zabiegi.

    Dzieci

    strefa zabaw (ok. 400 m kw), opieka nad dziećmi w wieku 3-8 lat możliwa w terminach 29.06-22.08

    Rozrywka

    1 x na tydz. muzyka na żywo.

    Opłata klimatyczna

    do zapłacenia na miejscu ok. 3,2 Euro za osobę za dzień.

    Łóżeczko dla dziecka

    do lat 2 w cenie ( niemożliwe w pokoju 2A i 2S).

    Parkowanie

    w cenie.

    Zwierzę domowe

    tak, ok 15 Euro/dzień plus 35 Euro opłata za sprzątanie.

    Zniżki

    1-2 dzieci (do 5 lat): pobyt gratis w wybranych terminach lub zniżka procentowa, (7 -17 lat): zniżka procentowa.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Trattlerhof
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Trattlerhof

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Trattlerhof:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Hotel
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      i sport
      5.7
    • Obsługa
      5.9
    HolidayCheck
    Ocena Trattlerhof:
    5.8 / 6

    Rewelacyjny Hotel Trattlerhof! 2015-02-12
    Szczegóły oceny hotelu Trattlerhof:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Spędziłam z rodziną tygodniowy pobyt w lutym na nartach i jestem bardzo zadowolona. Wszystko na najw...
    więcej

    5.7

    Trattlerhof - możliwości zakwaterowania:

    pokoj CLASSIC
    Pokój 2-osob. prysznic/WC
    pokoj SUITE
    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC
    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 1-osob. prysznic/WC
    Pokój 1-osobowy
    Suite 4-osob.
    Family 4
    Pokoj Rodzinny 2-os
    Pokoj Rodzinny 3 OS.
    Pokoj rodzinny 4-os.
    Suite dla 2-4
    Pokój dla 1 osoby
    Pokój dla 2 osób
    Pokój dla 2-3 osób
    Pokój dla 2-4 osób
    Pokój dla 2 osób typu Economy
    Pokój dla 2-4 osób z balkonem
    Pokój dla 2-3 osób z balkonem
    Standard 2
    Standard 2/3
    Standard 1
    Pokoj 1 osobowy
    Pokoj suite
    Pokoj suite
    Suita
    Suite 4
    Pokoj COMFORT

    Trattlerhof - Możliwości wyżywienia:


    Trattlerhof - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Trattlerhof? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00