cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
  • Hotel Eurostars Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
18.11 - 19.11
już od 286 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.09 - 06.09
już od 242 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Eurostars Cayo Santa Maria
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Eurostars Cayo Santa Maria
star 5

Kuba: Cayo Santa Maria
Ocena hotelu Eurostars Cayo Santa Maria:
4.5 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Eurostars Cayo Santa Maria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 listopada 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 września 2019

Hotel Eurostars Cayo Santa Maria w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kuba / Cayo Santa Maria

Opis oferty:

Nowoczesność i styl przy idyllicznej karaibskiej plaży z białym pudrowym piaskiem i intensywnie turkusowym morzem. Oferuje komfortowy pobyt w pięknie zaprojektowanych, przestronnych pokojach typu suite, nowocześnie urządzonych i znakomicie wyposażonych. Ciekawy, dizajnerski wystrój pomieszczeń recepcyjnych nawiązuje także do lokalnych motywów, a niska zabudowa prostych budynków na rozległym terenie sprawia, że nie czuje się rozmiarów hotelu. Atrakcją hotelu jest także malowniczy basen typu infinity oraz wiele możliwości aktywnego wypoczynku: korty tenisowe, boiska sportowe, sporty wodne, pozwalają zadbać o wakacyjną formę, a podczas animacji można poczuć klimat żywiołowej karaibskiej zabawy.

POŁOŻENIE:

na wysepce CAYO SANTA MARIA, ok. 2 km od Pueblo La Estrella i ok. 6 km od Pueblo Las Dunas - wiosek turystycznych z bazą rozrywkową i rekreacyjną, sklepami i restauracjami, ok. 10 km od delfinarium, ok. 65 km od Remedios, ok. 400 km od Hawany, ok. 300 km od Varadero, ok. 185 km od Trinidadu i Cienfuegos; ok. 120 km od lotniska w Santa Clara; przystanek autobusowy przy hotelu (kursy do/z dyskotek, ok. 1 EUR/1 str.).

PLAŻA:

Cayo Santa Maria, publiczna, długość ok. 13 km, podzielona na 6 sekcji, biały piasek, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, przejście drewnianą kładką ze względu na ochronę wydm, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bezpłatny hotelowy bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, nowoczesny, dizajnerski, otwarty w listopadzie 2013 r., 846 pokoi, 18 budynków, 2 piętra, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracje Las Palmas (budynek główny) i Marina (na plaży) - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, menu dla dzieci, dania wegetariańskie; restauracje á la carte: Guiro - kubańska, Fuego Hilero - przy basenie, kuchnia międzynarodowa, gourmet, Aire de Mar - na plaży, kuchnia śródziemnomorska, we wszystkich restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów: w lobby (24h), przy basenach, na plaży, w teatrze; kantor, biblioteka, przechowalnia bagażu; sala konferencyjna dla ok. 180 osób, taras z widokiem na basen i ocean, ogród, parking; za opłatą: punkt internetowy w lobby (ok. 5 EUR/godz.), całodobowy room-service, wypożyczalnia rowerów i skuterów, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 40 m², nowoczesny, komfortowy, elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar codziennie uzupełniany (napoje orzeźwiające i piwo), zestaw do kawy/herbaty, żelazko, deska do prasowania, parasol słoneczny; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla 2 osób), ok. 45 m², nowoczesny, komfortowy, elegancki, wyposażenie jak w pokoju junior suite, dodatkowo: sypialnia i oddzielony drzwiami salon z dodatkowymi miejscami do spania, wanna z hydromasażem, w obu pomieszczeniach płaski telewizor; pokój suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: La Caletta - typu infinity, ok. 900 m², gł. do 1 m, Coral - ok. 600 m², gł. do 1,2 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki z materacami i ręczniki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne), tenis stołowy, siatkówka plażowa, boisko multisportowe, rzutki, badminton, aqua aerobik, siłownia, niemotorowe sporty wodne na plaży: katamarany, kajaki; animacje dla dorosłych i dla dzieci: lekcje salsy, hiszpańskiego, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (do 12 lat), amfiteatr; za opłatą (oferta zewnętrzna): motorowe sporty wodne; centrum wellness (oferta zewnętrzna, w Pueblo La Estrella): jacuzzi, sauna, masaże na twarz i ciało, bicze wodne, prysznice Vichy.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie w barze przy basenie (10.00-12.00), obiad w formie bufetu w restauracji głównej oraz na plaży (13.00-15.00), kolacja w restauracji głównej (18.30-22.00); przekąski, napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24h); 4 razy na pobyt kolacja w restauracjach á la carte (po wcześniejszej rezerwacji); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0053/423500, www.gaviota-grupo.com

GRATIS:

serwis plażowy


Itaka

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kuba / Cayo Santa Maria

Opis oferty:

Nowoczesność i styl przy idyllicznej karaibskiej plaży z białym pudrowym piaskiem i intensywnie turkusowym morzem. Otwarty jesienią 2013 r. oferuje komfortowy pobyt w pięknie zaprojektowanych, przestronnych pokojach typu suite, nowocześnie urządzonych i znakomicie wyposażonych. Ciekawy, dizajnerski wystrój pomieszczeń recepcyjnych nawiązuje także do lokalnych motywów, a niska zabudowa prostych budynków na rozległym terenie sprawia, że nie czuje się rozmiarów hotelu. Atrakcją hotelu jest także malowniczy basen typu infinity oraz wiele możliwości aktywnego wypoczynku: korty tenisowe, boiska sportowe, sporty wodne, pozwalają zadbać o wakacyjną formę, a podczas animacji można poczuć klimat żywiołowej karaibskiej zabawy.

POŁOŻENIE:

na wysepce CAYO SANTA MARIA, ok. 2 km od Pueblo La Estrella i ok. 6 km od Pueblo Las Dunas - wiosek turystycznych z bazą rozrywkową i rekreacyjną, sklepami i restauracjami, ok. 10 km od delfinarium, ok. 65 km od Remedios, ok. 400 km od Hawany, ok. 300 km od Varadero, ok. 185 km od Trinidadu i Cienfuegos; ok. 120 km od portu lotniczego w Santa Clara; przystanek autobusowy przy hotelu (kursy do/z dyskotek, ok. 1 EUR/1 str.).

PLAŻA:

Cayo Santa Maria, publiczna, długość ok. 13 km, podzielona na 6 sekcji, biały piasek, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, przejście drewnianą kładką ze względu na ochronę wydm, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, nowoczesny, dizajnerski, otwarty w listopadzie 2013 r., 846 pokoi, 18 budynków, 2 piętra, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracje Las Palmas (budynek główny) i Marina (na plaży) - dania w fomie bufetu, kuchnia międzynarodowa, menu dla dzieci, dania wegetariańskie; restauracje á la carte: Guiro - kubańska, Fuego Hilero - przy basenie, kuchnia międzynarodowa, gourmet, Aire de Mar - na plaży, kuchnia śródziemnomorska, we wszystkich restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów: w lobby (24h), przy basenach, na plaży, w teatrze; kantor, biblioteka, przechowalnia bagażu; sala konferencyjna dla ok. 180 osób, taras z widokiem na basen i ocean, ogród, parking; za opłatą: punkt internetowy w lobby (ok. 7 EUR/godz.), całodobowy room-service, wypożyczalnia rowerów i skuterów, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m², nowoczesny, komfortowy, elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar codziennie uzupełniany (napoje orzeźwiające i piwo), zestaw do kawy/herbaty, żelazko, deska do prasowania, parasol słoneczny; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.;

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok 45 m², nowoczesny, komfortowy, elegancki, wyposażenie jak w pokoju junior suite, dodatkowo: sypialnia i oddzielony drzwiami salon z dodatkowymi miejscami do spania, wanna z hydromasażem, w obu pomieszczeniach płaski telewizor; pokój suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: La Caletta - typu infinity, ok. 900 m², gł. do 1 m, Coral - ok. 600 m², gł. do 1,2 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki z materacami i ręczniki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne), tenis stołowy, siatkówka plażowa, boisko multisportowe, rzutki, badminton, aqua aerobik, siłownia, niemotorowe sporty wodne na plaży: katamarany, kajaki, surfing; animacje dla dorosłych i dla dzieci: lekcje salsy, hiszpańskiego, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (do 12 lat), amfiteatr; za opłatą (oferta zewnętrzna): motorowe sporty wodne; centrum wellness (oferta zewnętrzna, w Pueblo La Estrella): jacuzzi, sauna, masaże na twarz i ciało, bicze wodne, prysznice Vichy.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie w barze przy basenie (10.00-12.00), obiad w formie bufetu w restauracji głównej oraz na plaży (13.00-15.00), kolacja w restauracji głównej lub á la carte (18.30-22.00); przekąski, napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24h); 4 razy na pobyt kolacja w restauracjach á la carte (po wcześniejszej rezerwacji); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0053/423500, www.gaviota-grupo.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Santa Clara, Kuba

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

transfer z lotniska w Varadero ok. 4 godziny, z lotniska Santa Clara ok. 2 godziny.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu długa, biała, piaszczysta plaża. Leżaki, parasole i ręczniki bez opłaty.

Wyposażenie

hotel oferuje 846 pokoi w bungalowach i 18 suit. Do dyspozycji gości hol z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 4 restauracje a la carte (kreolska, międzynarodowa, śródziemnomorska, z owocami morza), kilka barów, kawiarnia. W tropikalnym, wspaniale zaprojektowanym ogrodzie znajdują się 2 baseny (1 z nich z barem typu swim-up). Leżaki, parasole i ręczniki bez opłaty.

Dostęp do internetu

WIFI w lobby za opłatą.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Karty kredytowe

MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

przyjemne i komfortowe. Junior suity (A1-3A): z zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, klimatyzacją, sejfem, TV kablową LCD, telefonem, wanną lub prysznicem. WC, suszarka, balkon lub taras. Junior suite z widokiem na morze (A1-3B). Suity (A1-3C) wanna z hydromasażem oraz oddzielny prysznic. Pokoje komfort (A1-3K): na wyższych piętrach.

Sport

siłownia, kajaki, wielofunkcyjne boisko sportowe, tenis. Za opłatą wypożyczalnia rowerów, centrum sportów wodnych (możliwość żeglowania).

Wellness

za opłatą zabiegi kosmetyczne i masaże.

Dzieci

miniklub, oddzielny basen dla dzieci, plac zabaw.

Rozrywka

urozmaicony program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość spożywania kolacji także w restauracji a la carte (w miarę dostępności, konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w godz. 15.30.-18.30. Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Eurostars Cayo Santa Maria
Zdjęcia lokalizacji (Kuba / Cayo Santa Maria)
Hawana, miasto Hemingwaya, cygara, wakacje na Kubie
Wakacje w Varadero, palmy, rajskie plaże
Wakacje w Cayo Coco, flamingi, salsa
Santaigo de Cuba z Placem Rewolucji
Mohito to symbol Kuby
Holguin zachwyca pięknymi i długimi plażami
Kurort Cayo Santa Maria z długą 11 km plażą i luksusowymi resortami
Trinidad to obowiązkowy punkt podczas zwiedzania Kuby

Opinie o Hotelu Eurostars Cayo Santa Maria

4.1
polecam

Hotel Eurostars Cayo Santa Maria m dostęp do ładnej piaszczystej plaży, ma kilka basenów z chłodną wodą, kilka restauracji w których każdy znajdzie coś do jedzenia, szczególnie polecam te ze smażonymi rybami. Standard jak na pięć gwiazdek niezły chociaż spodziewałam się czegoś lepszego po Cayo Santa Maria które wszyscy tak zachwalają... Widoki nie powiem nieziemskie. A hotel w porządku. Polecam na rodzinny wypoczynek.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.9
zdecydowanie polecam

Wspaniały urlop na Cayo Santa Maria w hotelu Eurostars :) nie spodziewałam się, że będzie aż tak pięknie! Przede wszystkim plaża, plaża i jeszcze raz plaża!!! Sporo podróżuję i tak pięknej jeszcze nie widziałam - naprawdę wymarzony relaks :)) poza tym sam hotel naprawdę na poziomie, nowiutki, czysty, urządzony w nowoczesnym i jednocześnie prostym stylu - bez przeładowania. Za to bardzo bogata oferta sportowa - można było wybierać do woli :) jedzonko bez zarzutu!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Eurostars Cayo Santa Maria - możliwości zakwaterowania:

Junior Suita dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras
Junior Suita dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras widok na morze
Suita do pojedynczego wykorzystania lazienka prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras
Junior Suita dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon Premium Obere Etage
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras widok na morze
Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon Premium Obere Etage

Eurostars Cayo Santa Maria - Możliwości wyżywienia:


Eurostars Cayo Santa Maria - miasta wylotu:


Eurostars Cayo Santa Maria - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Eurostars Cayo Santa Maria? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00