cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
  • Hotel Appartements Regina, Innsbruck
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 30.09
już od 213 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.05 - 07.05
już od 191 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Appartements Regina
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Appartements Regina

Austria: Innsbruck
Ocena hotelu Appartements Regina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Appartements Regina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2020

Hotel Appartements Regina w ofercie Biura podróży:

Otium

Szukasz wakacji do Austrii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

brak

Region

Zillertal/Tyrol/Austria

Atuty

promocja 7=6 i early booking, przestronne apartamenty, blisko centrum

Położenie

na wysokości ok. 575 m n.p.m., ok. 350 m od centrum miejscowości Zell am Ziller w popularnym regionie Zillertal w austriackim Tyrolu

Wyciągi narciarskie

do najbliższego wyciągu Zillertal Arena - Achterbahn ok. 1,5 km. Przystanek skibusa (gratis) znajduje się ok. 150 m od obiektu. Do pozostałych stacji narciarskich regionu Zillertal - Hochzillertal (Kaltenbach) ok. 9 km, Mayrhofen-Tux ok. 9,5 km, Lodowiec Hintertux ok. 28 km

Wyposażenie

hall, pokój dzienny, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis, 1 miejsce/apt.), brak windy. Obiekt posiada 3 piętra, dysponuje 17 apartamentami

Internet

tak (WiFi - za opłatą)

Karty kredytowe

nie

Apartament 2-4 osobowy

(ok. 48 m2), składa się z dwuosobowej sypialni oraz pokoju dziennego z rozkładaną sofą wraz z aneksem kuchennym w pełni wyposażonym (naczynia, sztućce, kuchenka, lodówka, ekspres do kawy, czajnik, toster). Łazienka z WC; TV. Większość apartamentów posiada balkon lub taras

Apartament 4-6 osobowy

(ok. 58 m2), składa się z dwóch sypialni z dwuosobowymi łóżkami oraz pokoju dziennego z rozkładaną dwuosobową sofą wraz z aneksem kuchennym w pełni wyposażonym (naczynia, sztućce, kuchenka, lodówka, ekspres do kawy, czajnik, toster). Łazienka z WC; TV. Większość apartamentów posiada balkon lub taras

Apartament 7 osobowy

(ok. 90 m2), apartament dwupoziomowy; składa się z sypialni z podwójnym łóżkiem, sypialni z podwójnym i pojedynczym łóżkiem oraz pokoju dziennego z rozkładaną dwuosobową sofą wraz z aneksem kuchennym w pełni wyposażonym (naczynia, sztućce, kuchenka, lodówka, ekspres do kawy, czajnik, toster). Łazienka z WC; TV. Większość apartamentów posiada balkon lub taras

Pieski

tak (na zapytanie, za opłatą 10 euro/dzień)

Kategoria lokalna

***

Świadczenia

7 noclegów, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka austriackiego kontrahenta

Uwaga

Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Dopłaty

Możliwość wypożyczenia ręczników - 5 euro/os. i bielizny pościelowej - 15 euro/os. lub obowiązkowo własne, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka - 10 euro/dzień (należy zgłosić przy rezerwacji). Dopłata za ubezpieczenie od kosztów rezygnacji 2,66%

W cenie

prąd, woda, ogrzewanie; Uwaga! Ściereczki kuchenne we własnym zakresie

Obowiązkowe opłaty na miejscu

kaucja zwrotna 200 euro/apt.; sprzątanie końcowe apartamentu w zależności od wybranego typu 60-80 euro/apt., (aneks kuchenny należy posprzątać we własnym zakresie, śmieci należy wyrzucić); taksa klimatyczna 1,80 euro/os./dzień (płatne dla osób od 15 roku życia). Uwaga! Płatność tylko gotówką

Zakwaterowanie

przyjazd - w godz. 14.00-18.00 (nie gwarantujemy zakwaterowania poza wyznaczonymi godzinami, w przypadku spóźnienia konieczny kontakt z recepcją), wyjazd - do godz. 09.00

Autokar

nie

Oferta Free Ski

nie

Promocje

Oferta 7=6 w terminach 01-21.12.2018, 05-25.01.2019, 16.03-27.04.2019. Oferta Early Booking w terminach 01-15.12.2018, 05-26.01.2019 i 16.03-27.04.2019 - 10% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 31.10.2018. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocje


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Austrii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Zell am Ziller

OPIS

Apartamenty Regina zlokalizowane są w Zell am Ziller, zaledwie 200 metrów od centrum miasta. Do Mayrhofen jest 6 km oraz 25 km do lodowca Hintertux. Do najbliższych wyciągów można dojść w 8 minut a przystanek autobusu dla narciarzy jest oddalony o około 100 metrów od obiektu.
Apartamenty urządzone są w stylu tyrolskim i obejmują, salon z aneksem kuchennym oraz prywatną łazienkę z prysznicem. W salonie znajduje się płasko-ekranowy telewizor z dostępem do kanałów telewizji satelitarnej. Dostępne apartamenty są 4-osobowe. Do każdego apartamentu przynależy także balkon.
Obiekt dysponuje własnym parkingiem a 100 metrów dalej położona jest restauracja, która otwarta jest na kolacje oraz śniadania.

Apartament z jedną sypialnią dla 4 z balkonem

Apartament z balkonem dla 4 osób, o powierzchni ok. 48 m². Posiada salon,sypialnię, aneks kuchenny i łazienkę. W sypialni znajduje się łóżko podwójne, a w salonie sofa.

Apartament z jedną sypialnią dla 4 z balkonem

1 oddzielna sypialnia, aneks kuchenny, balkon, czajnik elektryczny, część wypoczynkowa, ekspres do kawy, lodówka, obrusy, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, radio, rozkładana kanapa, sofa, telewizja kablowa, toaleta, toster

Apartament z dwiema sypialniami dla 6 z balkonem

Apartament z balkonem dla 6 osób, o powierzchni ok. 58 m². Posiada salon, 2 sypialnie, aneks kuchenny i łazienkę. W sypialniach znajdują się 2 łóżka podwójne, a w salonie dwuosobowa sofa.

Apartament z dwiema sypialniami dla 6 z balkonem

2 oddzielne sypialnie, aneks kuchenny, balkon, czajnik elektryczny, część wypoczynkowa, ekspres do kawy, lodówka, obrusy, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, radio, rozkładana kanapa, sofa, telewizja kablowa, toaleta, toster

Apartament z dwiema sypialniami dla 7 z balkonem

Apartament z balkonem dla 7 osób, o powierzchni ok. 90 m². Posiada salon, 2 sypialnie, aneks kuchenny i łazienkę. W jednej sypialni znajduje się łóżko podwójne, w drugiej łóżko podwójne i łóżko pojedyncze, a w salonie dwuosobowa sofa.

Apartament z dwiema sypialniami dla 7 z balkonem

2 oddzielne sypialnie, aneks kuchenny, balkon, czajnik elektryczny, część wypoczynkowa, ekspres do kawy, lodówka, obrusy, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, radio, rozkładana kanapa, sofa, telewizja kablowa, toaleta, toster

Apartament z dwiema sypialniami dla 7 z balkonem

Apartament z balkonem dla 7 osób, o powierzchni ok. 90 m². Posiada salon, 2 sypialnie, aneks kuchenny i łazienkę. W jednej sypialni znajduje się łóżko podwójne, w drugiej łóżko podwójne i łóżko pojedyncze, a w salonie dwuosobowa sofa.

Apartament z dwiema sypialniami dla 7 z balkonem

2 oddzielne sypialnie, aneks kuchenny, balkon, czajnik elektryczny, część wypoczynkowa, ekspres do kawy, lodówka, obrusy, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, radio, rozkładana kanapa, sofa, telewizja kablowa, toaleta, toster

W CENIE

Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Sprzątanie końcowe Dostęp do internetu Kaucja zwrotna Obrus Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Ścierki kuchenne Zwierzęta mile widziane Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 193 m. Ski bus - 150 m. Wyciągi - 1.4 km.

PARKING

parking niestrzeżony, parking strzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

REKREACJA I SPORT

kort tenisowy, kort do squasha, kręgielnia, ogród, taras, organizacja pieszych wycieczek.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

pralnia, odbiór gości z dworca i lotniska, transfer gości z lotniska, usługa prasowania odzieży, letni taras, lounge, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, dostępne pokoje dla niepalących, zwrotny depozyt, codzienne sprzątanie pokoju.

WYPOSAŻENIE POKOI

balkon, telewizja kablowa, rozkładana kanapa, aneks kuchenny, radio, lodówka, sofa, prysznic, czajnik elektryczny, toaleta, obrusy, toster, pokoje dla alergików dostępne, ekspres do kawy, część wypoczynkowa.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane, akceptowane są tylko małe zwierzęta.


Neckermann

Szukasz wakacji do Austrii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zillertal, Austria

Opis hotelu

Położenie:

  • odległość do centrum miejscowości ok. 200 m
  • odległość do stacji kolejowej ok. 500 m
  • odległość do przystanku autobusowego ok. 200 m
  • odległość do lotniska ok. 100 km
  • odległość do tras biegowych ok. 500 m
  • odległość do wyciągu narciarskiego ok. 1 km

Wyposażenie:

  • hol
  • dostęp do internetu: Wi-Fi (za opłatą)

Informacje:

  • zwierzęta domowe akceptowane (za opłatą)

Dodatkowe informacje:
Prosimy mieć na uwadze, że na miejscu mogą być pobierane dodatkowe opłaty tj. opłata klimatyczna, opłata za sprzątanie końcowe, kaucja (zwrotna). Szczegóły otrzymają Państwo na miejscu.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Appartements Regina
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Appartements Regina

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Appartements Regina:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    3
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2
  • Atrakcje
    i sport
    2.7
  • Obsługa
    2.3
HolidayCheck
Ocena Appartements Regina:
3 / 6

Kiepski hotel z nieuprzjma obsługą 2012-02-05
Szczegóły oceny hotelu Appartements Regina:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.6
Masakra 2012-03-17
Szczegóły oceny hotelu Appartements Regina:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    1.8

Nigdy w życiu nie miałam okazji przebywać w tak paskudnym, brudnym i śmierdzącym miejscu! Obsługa -...
więcej

1.8

Appartements Regina - możliwości zakwaterowania:

Apartament BILO dla 2 osob
Apartament BILO dla 3 osob
Apartament BILO dla 4 osob
Apartament z jedną sypialnią dla 4 z bal
Ap. TRILO Junior dla 6 osob
Ap. TRILO Junior dla 7 osob
Apartament TRILO dla 4 osob
Apartament TRILO dla 5 osob
Apartament TRILO dla 6 osob
Apartament z dwiema sypialniami dla 7 z
Apartament z dwiema sypialniami dla 6 z

Appartements Regina - Możliwości wyżywienia:


Appartements Regina - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Appartements Regina? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00