cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
1 / 40
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
27.08 - 28.08
już od 225 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.08 - 20.08
już od 166 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sol Rio de Luna
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Sol Rio de Luna
star 4

Kuba: Guardalavaca
Ocena hotelu Sol Rio de Luna:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 sierpnia 2020

Hotel Sol Rio de Luna w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kuba / Holguin

Opis oferty:

Firmowany przez prestiżową sieć Meliá, gwarantuje wspaniały wypoczynek przy przepięknej Playa Esmeralda - rajskiej plaży z miękkim piaskiem i szmaragdowym morzem. Wiele udogodnień sportowych, baseny i animacje sprawiają, że jest to idealne miejsce na wakacje z rodziną i dla wszystkich lubiących aktywny wypoczynek.

POŁOŻENIE:

ok. 11 km od Guardalavaca, ok. 23 km od RAFAEL FREYRE, ok 48 km od Holguin, ok. 4 km od delfinarium; ok. 70 km od portu lotniczego w Holguin; przystanek autobusowy przy hotelu.

PLAŻA:

Esmeralda, publiczna, biały piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, hotelowy bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, składa się z dwóch części: Luna, zbudowanej w 1991 r. i Mares, zbudowanej w 1995 r., odnowiony w 2009 r., łącznie 464 pokoi, kilkanaście budynków, 3-4 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Colon - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 restauracji á la carte: La Carabela - kuchnia meksykańska i międzynarodowa, Santa Maria - kuchnia włoska, La Nina - kuchnia kubańska (czynna sezonowo), La Pinta - kuchnia śródziemnomorska (czynna sezonowo), Le Bistro - kuchnia francuska, dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów, w tym bar typu swim-up w basenie i bar na plaży; sklepiki z różnym asortymentem, apteka, kantor, przechowalnia bagażu, taras z widokiem na ocean; za opłatą: punkt internetowy, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów i motorów, fryzjer, kosmetyczka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 38 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany wodą), zestaw do kawy/herbaty, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen, widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny i 2 brodziki, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne, wypożyczalnia sprzętu za kaucją), tenis stołowy, badminton, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, bilard, minigolf, katamaran, windsurfing, żeglarstwo, canoe, rowery wodne, water polo, snurkowanie; animacje dla dorosłych i dla dzieci: muzyka na żywo, lekcje tańca, karaoke, występy, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dyskoteka; za opłatą: jazda konna, parasailing; centrum wellness: bezpłatnie: sauna, jacuzzi, za opłatą: zabiegi kosmetyczne, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.30-10.00) w formie bufetu w restauracji Colon, obiad (12.00-15.00) w formie bufetu w restauracji Colon, La Pinta lub La Nina, kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Colon lub La Pinta, dodatkowo 3 x na pobyt kolacja w w jednej z restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji); przekąski (24 h) w wybranych barach; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe (24h) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

005324430060, www.meliacuba.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kuba / Holguin

Opis oferty:

Firmowany przez prestiżową sieć Meliá, gwarantuje wspaniały wypoczynek przy przepięknej Playa Esmeralda - rajskiej plaży z miękkim piaskiem i szmaragdowym morzem. Wiele udogodnień sportowych, baseny i animacje sprawiają, że można tu nie tylko odpocząć, ale również spędzić aktywne wakacje z rodziną. Jest to idealne miejsce dla wszystkich lubiących słońce i karaibskie klimaty.

POŁOŻENIE:

ok. 11 km od Guardalavaca, ok. 23 km od RAFAEL FREYRE, ok 48 km od Holguin, ok. 4 km od delfinarium; ok. 70 km od lotniska w Holguin; przystanek autobusowy przy hotelu.

PLAŻA:

Esmeralda, publiczna, biały piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, hotelowy bar objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, składa się z dwóch części: Luna, zbudowanej w 1991 r. i Mares, zbudowanej w 1995 r., odnowiony w 2009 r. oraz 2016 r., łącznie 464 pokoi, kilkanaście budynków, 3-4 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Colon - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 restauracji á la carte: La Carabela - kuchnia meksykańska i międzynarodowa, Santa Maria - kuchnia włoska, La Nina - kuchnia kubańska (czynna sezonowo), La Pinta - kuchnia śródziemnomorska (czynna sezonowo), Le Bistro - kuchnia francuska, dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów, w tym bar typu swim-up w basenie i bar na plaży; sklepiki z różnym asortymentem, apteka, kantor, przechowalnia bagażu, taras z widokiem na ocean; za opłatą: punkt internetowy, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów i motorów, fryzjer, kosmetyczka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 38 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany wodą), zestaw do kawy/herbaty, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen, widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny i 2 brodziki, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne, wypożyczalnia sprzętu za kaucją), tenis stołowy, badminton, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, bilard, minigolf, canoe, rowery wodne, water polo, snurkowanie; animacje dla dorosłych i dla dzieci: muzyka na żywo, lekcje tańca, karaoke, występy, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dyskoteka; za opłatą: jazda konna, parasailing, katamaran, windsurfing, żeglarstwo; centrum wellness: bezpłatnie: sauna, jacuzzi, za opłatą: zabiegi kosmetyczne, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.30-10.00) w formie bufetu w restauracji Colon, obiad (12.00-15.00) w formie bufetu w restauracji Colon, La Pinta lub La Nina, kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Colon lub La Pinta, dodatkowo 3 x na pobyt kolacja w w jednej z restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji); przekąski (24 h) w wybranych barach; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe (24h) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

005324430060, www.meliacuba.com

GRATIS:

serwis plażowy


Neckermann

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Holguin, Kuba

Opis hotelu

Kompleks zbudowany został w roku 1991. Goście zakwaterowani są w 464 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Obiekt oferuje wyposażenie przystosowane do gości niepełnosprawnch. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i zestaw stereo. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, minigolf, golf, strzelanie z łuku i jazda konna, czy też za dodatkową opłatą wędkowanie urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Narty wodne, windsurfing, rower wodny, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz kompleksu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, bilard, darta, jogę i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Sol Rio de Luna
Zdjęcia lokalizacji (Kuba / Guardalavaca)
Hawana, miasto Hemingwaya, cygara, wakacje na Kubie
Wakacje w Varadero, palmy, rajskie plaże
Wakacje w Cayo Coco, flamingi, salsa
Santaigo de Cuba z Placem Rewolucji
Mohito to symbol Kuby
Holguin zachwyca pięknymi i długimi plażami
Kurort Cayo Santa Maria z długą 11 km plażą i luksusowymi resortami
Trinidad to obowiązkowy punkt podczas zwiedzania Kuby
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sol Rio de Luna

4.3
polecam

Ogólnie hotel Sol Rio de Luna jest ok - czysty, ładnie położony, z dobrą obsługą. Jednak stan techniczny pokoi jest opłakany! Jak dobrze że nie spędzaliśmy tam dużo czasu, bo inaczej byłoby ciężko. Na szczęście drinki i jedzenie były w porządku, plaża też ładna. Dwa dni wypoczynku spędziliśmy w podróży do Hawany, po drodze zachwyciły nas krajobrazy Kuby i pewnie jeszcze nie raz tu wrócimy!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.6
zdecydowanie polecam

Piękne 10 dni w kubańskim słońcu! Hotel Sol Rio Luna Y Mares polecić mogę każdemu, kto szuka hotelu na niezobowiązujące beztroskie wakacje z atrakcjami dla maluchów i dorosłych, smacznym jedzeniem i miłą obsługą. Plaża Esmeralda to największy plus hotelu i można na niej spędzić caaały pobyt! :) po prosu przepiękna! Pokoje przeciętne, ale tylko się w nich śpi, wiec się nie czepiam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    3.9
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    4.9
HolidayCheck
Ocena Sol Rio de Luna:
4.3 / 6

Raj daleko od zgiełku 2010-01-11
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.7

Hotel dla ludzi pragnących ciszy i spokoju w pięknej scenerii naturalnej przyrody.Plaża zapierająca ...
więcej

5.4
Wspaniałe wakacje 2012-01-21
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Swingująca Kuba 2014-09-08
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

5.1
Wspaniały urlop w hotelu Sol Rio de Luna y Mares 2014-09-08
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wrócilismy właśnie z 2-tygodniowego pobytu na Kubie, z miejscowości Guardalavaca, gdzie bardzo nam s...
więcej

5.8
Super wyjazd 2017-03-01
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

Sol Rio de Luna - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Premium
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard prysznic WC klimatyzacja balkon WYZSZE PIETRA
Pokoj dwuosobowy Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Premium
Pokoj dwuosobowy Standard prysznic WC klimatyzacja balkon WYZSZE PIETRA
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Premium
Pokoj rodzinny 2 sypialnie prysznic WC klimatyzacja balkon taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard prysznic WC klimatyzacja balkon WYZSZE PIETRA
Standard Meerblick
Standard
Superior Seaview
Familysuite

Sol Rio de Luna - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Sol Rio de Luna? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00