cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
  • Hotel Sol Rio de Luna, Guardalavaca
1 / 40
Ocena
hotelu:
4.4 / 5

Hotel Sol Rio de Luna
star 4

Kuba: Guardalavaca
Ocena hotelu Sol Rio de Luna:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0

Hotel Sol Rio de Luna w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kuba / Holguin

Opis oferty:

Firmowany przez prestiżową sieć Meliá, gwarantuje wspaniały wypoczynek przy przepięknej Playa Esmeralda - rajskiej plaży z miękkim piaskiem i szmaragdowym morzem. Wiele udogodnień sportowych, baseny i animacje sprawiają, że jest to idealne miejsce na wakacje z rodziną i dla wszystkich lubiących aktywny wypoczynek.

POŁOŻENIE:

ok. 11 km od Guardalavaca, ok. 23 km od RAFAEL FREYRE, ok 48 km od Holguin, ok. 4 km od delfinarium; ok. 70 km od portu lotniczego w Holguin; przystanek autobusowy przy hotelu.

PLAŻA:

Esmeralda, publiczna, biały piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, hotelowy bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, składa się z dwóch części: Luna, zbudowanej w 1991 r. i Mares, zbudowanej w 1995 r., odnowiony w 2009 r., łącznie 464 pokoi, kilkanaście budynków, 3-4 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Colon - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 restauracji á la carte: La Carabela - kuchnia meksykańska i międzynarodowa, Santa Maria - kuchnia włoska, La Nina - kuchnia kubańska (czynna sezonowo), La Pinta - kuchnia śródziemnomorska (czynna sezonowo), Le Bistro - kuchnia francuska, dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów, w tym bar typu swim-up w basenie i bar na plaży; sklepiki z różnym asortymentem, apteka, kantor, przechowalnia bagażu, taras z widokiem na ocean; za opłatą: punkt internetowy, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów i motorów, fryzjer, kosmetyczka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 38 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany wodą), zestaw do kawy/herbaty, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen, widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny i 2 brodziki, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne, wypożyczalnia sprzętu za kaucją), tenis stołowy, badminton, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, bilard, minigolf, katamaran, windsurfing, żeglarstwo, canoe, rowery wodne, water polo, snurkowanie; animacje dla dorosłych i dla dzieci: muzyka na żywo, lekcje tańca, karaoke, występy, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dyskoteka; za opłatą: jazda konna, parasailing; centrum wellness: bezpłatnie: sauna, jacuzzi, za opłatą: zabiegi kosmetyczne, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.30-10.00) w formie bufetu w restauracji Colon, obiad (12.00-15.00) w formie bufetu w restauracji Colon, La Pinta lub La Nina, kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Colon lub La Pinta, dodatkowo 3 x na pobyt kolacja w w jednej z restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji); przekąski (24 h) w wybranych barach; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe (24h) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

005324430060, www.meliacuba.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kuba / Holguin

Opis oferty:

Firmowany przez prestiżową sieć Meliá, gwarantuje wspaniały wypoczynek przy przepięknej Playa Esmeralda - rajskiej plaży z miękkim piaskiem i szmaragdowym morzem. Wiele udogodnień sportowych, baseny i animacje sprawiają, że można tu nie tylko odpocząć, ale również spędzić aktywne wakacje z rodziną. Jest to idealne miejsce dla wszystkich lubiących słońce i karaibskie klimaty.

POŁOŻENIE:

ok. 11 km od Guardalavaca, ok. 23 km od RAFAEL FREYRE, ok 48 km od Holguin, ok. 4 km od delfinarium; ok. 70 km od lotniska w Holguin; przystanek autobusowy przy hotelu.

PLAŻA:

Esmeralda, publiczna, biały piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, hotelowy bar objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, składa się z dwóch części: Luna, zbudowanej w 1991 r. i Mares, zbudowanej w 1995 r., odnowiony w 2009 r. oraz 2016 r., łącznie 464 pokoi, kilkanaście budynków, 3-4 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Colon - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 restauracji á la carte: La Carabela - kuchnia meksykańska i międzynarodowa, Santa Maria - kuchnia włoska, La Nina - kuchnia kubańska (czynna sezonowo), La Pinta - kuchnia śródziemnomorska (czynna sezonowo), Le Bistro - kuchnia francuska, dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów, w tym bar typu swim-up w basenie i bar na plaży; sklepiki z różnym asortymentem, apteka, kantor, przechowalnia bagażu, taras z widokiem na ocean; za opłatą: punkt internetowy, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów i motorów, fryzjer, kosmetyczka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 38 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany wodą), zestaw do kawy/herbaty, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen, widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny i 2 brodziki, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne, wypożyczalnia sprzętu za kaucją), tenis stołowy, badminton, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, bilard, minigolf, canoe, rowery wodne, water polo, snurkowanie; animacje dla dorosłych i dla dzieci: muzyka na żywo, lekcje tańca, karaoke, występy, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dyskoteka; za opłatą: jazda konna, parasailing, katamaran, windsurfing, żeglarstwo; centrum wellness: bezpłatnie: sauna, jacuzzi, za opłatą: zabiegi kosmetyczne, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.30-10.00) w formie bufetu w restauracji Colon, obiad (12.00-15.00) w formie bufetu w restauracji Colon, La Pinta lub La Nina, kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Colon lub La Pinta, dodatkowo 3 x na pobyt kolacja w w jednej z restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji); przekąski (24 h) w wybranych barach; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe (24h) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

005324430060, www.meliacuba.com

GRATIS:

serwis plażowy


Polska Neckermann

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Holguin, Kuba

Położenie

powyżej Playa Esmeralda. Do strefy hotelowej Guardalavaca ok. 5 km. Transfer z lotniska w Holguin ok. 90 min.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki i parasole wliczone w cenę.

Wyposażenie

gustownie zaprojektowany kompleks klubowy sieci Sol Melia częściowo odnowiony w 2016 r. obejmuje hotele Sol Rio de Luna (H82700B) oraz Sol Rio de Mares (H 82700A). Możliwość korzystania z infrastruktury obu hoteli. Zakwaterowanie w czteropiętrowych budynkach (Mares) lub trzypiętrowych budynkach (Luna) z łącznie 464 pokojami. Do dyspozycji gości lobby z recepcją i barem, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu (również pokazy kulinarne), 4 restauracje a la carte (włoska, francuska, meksykańska, śródziemnomorska), 8 barów, butiki, fryzjer. Na zewnątrz rozległy kompleks basenowy z 2 basenami, brodzikiem oraz taras słoneczny. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. www.meliacuba.com.

Dostęp do internetu

WIFI w lobby za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Karty kredytowe

MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (Luna: B1-3C/Mares: A1-3A): komfortowo urządzone, klimatyzacja, telefon, TV sat., sejf, mała lodówka (woda w cenie), ekspres do kawy, zestaw do prasowania, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje standardowe z widokiem na morze (Luna: B1-3B/Mares: A1-3B). Pokoje superior ocean view (Luna B1-3D/Mares: A1-3D): z balkonem lub tarasem. Pokoje komfort (Luna: B1-3K/Mares: A1-3K): położone na wyższych piętrach, poza tym wyposażone jak B2C/A2A. Suity rodzinne ocean view (B4-5G): w części Luna; z dwoma sypialniami, bocznym widokiem na morze, poza tym wyposażone jak B2C/A2A.

Sport

aerobik, bilard, siłownia, rzutki, minigolf, korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka, kajaki, żeglowanie katamaranem, sprzęt do płytkiego nurkowania, 1 x nurkowanie w basenie, rowery wodne, windsurfing. Za opłatą szkoła nurkowania PADI (ok. 5 km od hotelu) i jazda konno.

Wellness

sauna, łaźnia parowa, whirlpool. Za opłatą masaże i fryzjer.

Dzieci

miniklub (5-12 lat), plac zabaw.

Rozrywka

pokazy wieczorne, lekcje hiszpańskiego.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, kolacja również w restauracjach a'la carte (konieczność wcześniejszej rezerwacji). Przekąski. Wszystkie napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Bar w lobby Rio de Mares i bar z przekąskami przez całą dobę.


Neckermann X

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Holguin, Kuba

Położenie

powyżej Playa Esmeralda. Do strefy hotelowej Guardalavaca ok. 5 km. Transfer z lotniska w Holguin ok. 90 min.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki i parasole wliczone w cenę.

Wyposażenie

gustownie zaprojektowany kompleks klubowy sieci Sol Melia częściowo odnowiony w 2016 r. obejmuje hotele Sol Rio de Luna (H82700B) oraz Sol Rio de Mares (H 82700A). Możliwość korzystania z infrastruktury obu hoteli. Zakwaterowanie w czteropiętrowych budynkach (Mares) lub trzypiętrowych budynkach (Luna) z łącznie 464 pokojami. Do dyspozycji gości lobby z recepcją i barem, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu (również pokazy kulinarne), 4 restauracje a la carte (włoska, francuska, meksykańska, śródziemnomorska), 8 barów, butiki, fryzjer. Na zewnątrz rozległy kompleks basenowy z 2 basenami, brodzikiem oraz taras słoneczny. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. www.meliacuba.com.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, kolacja również w restauracjach a'la carte (konieczność wcześniejszej rezerwacji). Przekąski. Wszystkie napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Bar w lobby Rio de Mares i bar z przekąskami przez całą dobę.

Internet

WIFI w lobby za opłatą.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (Luna: B1-3C/Mares: A1-3A): komfortowo urządzone, klimatyzacja, telefon, TV sat., sejf, mała lodówka (woda w cenie), ekspres do kawy, zestaw do prasowania, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje standardowe z widokiem na morze (Luna: B1-3B/Mares: A1-3B). Pokoje superior ocean view (Luna B1-3D/Mares: A1-3D): z balkonem lub tarasem. Pokoje komfort (Luna: B1-3K/Mares: A1-3K): położone na wyższych piętrach, poza tym wyposażone jak B2C/A2A. Suity rodzinne ocean view (B4-5G): w części Luna; z dwoma sypialniami, bocznym widokiem na morze, poza tym wyposażone jak B2C/A2A.

Sport

aerobik, bilard, siłownia, rzutki, minigolf, korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka, kajaki, żeglowanie katamaranem, sprzęt do płytkiego nurkowania, 1 x nurkowanie w basenie, rowery wodne, windsurfing. Za opłatą szkoła nurkowania PADI (ok. 5 km od hotelu) i jazda konno.

Wellness

sauna, łaźnia parowa, whirlpool. Za opłatą masaże i fryzjer.

Dzieci

miniklub (5-12 lat), plac zabaw.

Rozrywka

pokazy wieczorne, lekcje hiszpańskiego.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Mapa Hotelu Sol Rio de Luna
Zdjęcia lokalizacji (Kuba / Guardalavaca)
Hawana, miasto Hemingwaya, cygara, wakacje na Kubie
Wakacje w Varadero, palmy, rajskie plaże
Wakacje w Cayo Coco, flamingi, salsa
Santaigo de Cuba z Placem Rewolucji
Mohito to symbol Kuby
Holguin zachwyca pięknymi i długimi plażami
Kurort Cayo Santa Maria z długą 11 km plażą i luksusowymi resortami
Trinidad to obowiązkowy punkt podczas zwiedzania Kuby
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sol Rio de Luna

4.3
polecam

Ogólnie hotel Sol Rio de Luna jest ok - czysty, ładnie położony, z dobrą obsługą. Jednak stan techniczny pokoi jest opłakany! Jak dobrze że nie spędzaliśmy tam dużo czasu, bo inaczej byłoby ciężko. Na szczęście drinki i jedzenie były w porządku, plaża też ładna. Dwa dni wypoczynku spędziliśmy w podróży do Hawany, po drodze zachwyciły nas krajobrazy Kuby i pewnie jeszcze nie raz tu wrócimy!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.6
zdecydowanie polecam

Piękne 10 dni w kubańskim słońcu! Hotel Sol Rio Luna Y Mares polecić mogę każdemu, kto szuka hotelu na niezobowiązujące beztroskie wakacje z atrakcjami dla maluchów i dorosłych, smacznym jedzeniem i miłą obsługą. Plaża Esmeralda to największy plus hotelu i można na niej spędzić caaały pobyt! :) po prosu przepiękna! Pokoje przeciętne, ale tylko się w nich śpi, wiec się nie czepiam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Sol Rio de Luna:
4.3 / 6

Raj daleko od zgiełku 2010-01-11
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.7

Hotel dla ludzi pragnących ciszy i spokoju w pięknej scenerii naturalnej przyrody.Plaża zapierająca ...
więcej

5.4
Wspaniałe wakacje 2012-01-21
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Swingująca Kuba 2014-09-08
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

5.1
Wspaniały urlop w hotelu Sol Rio de Luna y Mares 2014-09-08
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wrócilismy właśnie z 2-tygodniowego pobytu na Kubie, z miejscowości Guardalavaca, gdzie bardzo nam s...
więcej

5.8
Super wyjazd 2017-03-01
Szczegóły oceny hotelu Sol Rio de Luna:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

Sol Rio de Luna - możliwości zakwaterowania:

Standard Meerblick
Standard
Superior Seaview
Familysuite

Sol Rio de Luna - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Sol Rio de Luna? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00