cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
  • Hotel Rodos Palladium, Rodos
1 / 33
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 2507 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.10 - 12.10
już od 1922 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Rodos Palladium
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Rodos Palladium
star 5

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Rodos Palladium:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rodos Palladium:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

Hotel Rodos Palladium w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km do Faliraki, ok. 12 km od centrum Rodos
  • ok. 8 km od pola golfowego
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

Wyposażenie

  • recepcja: codziennie
  • winda
  • bankomat
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie, niezadaszony, w cenie
  • centrum biznesowe: w cenie
  • sale konferencyjne: 4

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

377

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • menu dla niemowląt 
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: w cenie
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • stretching
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • kort tenisowy
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  • strefa spa „Sensations Spa"
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • pole golfowe „Afandou Golf court"
  • nauka gry w golfa
  • wypożyczalnia: wózki golfowe

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowy program animacyjny
  • lekki program animacyjny w ciągu dnia
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 2-3 os.
  • ok. 44 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • ostatni całkowity remont: 2019 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • ekspres do kawy Nespresso
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: 07:00 - 23:00, za opłatą
  • prysznic
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na morze
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • room service: codziennie 07:00 - 23:00, za opłatą
  • balkon lub taras
  • ostatni całkowity remont: 2018 r.
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - październik, indywidualnie sterowana
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • room service: 07:00 - 23:00, za opłatą
  • szlafroki: w cenie
  • balkon
  • ostatni całkowity remont: 2018 r.
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM2
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze
  • w pierwszej linii od morza
  • w bocznym budynku
  • ostatni całkowity remont: 2019 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • ekspres do kawy Nespresso
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 07:00 - 23:00, za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • taras: z prywatnym basenem
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na góry
  • ostatni całkowity remont: 2018 r.
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 07:00 - 23:00, za opłatą
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na góry
  • ostatni całkowity remont: 2018 r.
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie
  • lodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 07:00 - 23:00, za opłatą
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

Pełne wyżywienie
  • śniadanie: amerykańskie, w formie bufetu
  • obiad
  • kolacja: w formie bufetu, wybór z menu na dany dzień
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: amerykańskie, w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu, wybór z menu na dany dzień
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Symposium": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, potrawy bezglutenowe: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, dania lekkostrawne: w cenie, dania sezonowe: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, pełnowartościowe posiłki: w cenie, bufet, wybór z menu, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Thalassa": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla niemowląt: za opłatą, potrawy bezglutenowe: za opłatą, dania bez laktozy: za opłatą, dania wegetariańskie: za opłatą, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, z tarasem, na plaży, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • piano bar „Mythos Lounge Piano Bar": za opłatą
  • bar przy zewnętrznym basenie „Oasis Pool Bar": za opłatą
  • bar na plaży „Poseidon Beach Bar": za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach: za opłatą, stałe menu
  • uroczysta kolacja: za opłatą, stałe menu
  • degustacja win: w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Grecja / Rodos

    Opis oferty:

    Luksusowy, z bogatym wystrojem, w tradycyjnym stylu, laureat wielu nagród turystycznych za znakomitą jakość usług. Gwarantowane wakacje na najwyższym poziomie. Rewelacyjne położenie przy plaży, ciekawie zaprojektowany basen z wysepką i mostkami, korty tenisowe, boisko sportowe i siłownia zapewniają znakomity wypoczynek w komfortowych warunkach. W hotelowym Spa przygotowano przyjemne relaksujące zabiegi i masaże. Wytworne restauracje kuszą greckimi i śródziemnomorskimi specjałami, ekskluzywne bary, każdy w innym klimacie, zapraszają na drinka w eleganckim otoczeniu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 4 km od centrum pełnego życia Faliraki, ok. 1 km od gorących źródeł w Kalithei, ok. 9 km od miasta Rodos; ok. 20 km od portu lotniczego na Rodos, przystanek autobusowy przy hotelu (ok. 2,5 EUR/Rodos).

    PLAŻA:

    publiczna, szeroka, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi; bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, greckiej kategorii A, luksusowy, zbudowany w 1998 r., systematycznie odnawiany (ostatni częściowy remont w 2014 r.); 377 pokoi i suit, budynek główny i 5 budynków bocznych, 6 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja; restauracje: główna Symposium - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Thalassa - á la carte, menu dla smakoszy, owoce morza, dania wegetariańskie; bary: Posejdon na plaży, Oasis przy basenie, piano bar Mythos w lobby; minimarket, butiki (pamiątki, kosmetyki, wyroby skórzane); centrum konferencyjne dla 300 osób; ogród z palmami i trawnikami; bezpłatny internet bezprzewodowy i punkt internetowy w lobby; za opłatą: room service (7.00-23.00), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², elegancki, klimatyzacja centralna sterowana indywidualnie, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do dwóch lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na góry lub morze; na powitanie butelka wina i wody;

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², elegancki i przestronny; wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo: szlafrok, kapcie, zestaw do kawy/herbaty, odtwarzacz DVD/CD; widok na morze; na powitanie butelka wina, wody, kosz owoców i słodkości;

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m², gustownie i komfortowo urządzony, pokój dzienny i sypialnia; wyposażenie jak w pokoju superior; na powitanie butelka wody, butelka wina musującego, owoce, słodkości, kwiaty, co 3 dni greckie słodkości, ouzo z greckimi przystawkami i słodkościami;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 40 m², pokoje na parterze w bocznym budynku przyległym do plaży z trasem, komfortowo urządzone, część dzienna z dwiema sofami i sypialnia; wyposażenie jak w pokoju standardowym.

    SPORT I ROZRYWKA:

    duży basen z barem pośrodku, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 250 m², gł. 0,7-2,5 m, hydromasaż, wysepka z mostkami, brodzik, ok. 15 m², gł. 0,4 m; przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; dwa korty tenisowe (oświetlenie dodatkowo płatne), minigolf, tenis stołowy, boisko wielofunkcyjne: siatkówka, koszykówka, pokój do brydża; piano bar, animacje dla dorosłych i dzieci (aqua aerobik, bingo, siatkówka plażowa, stretching, muzyka na żywo); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), gry wideo, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna), centrum Spa - bezpłatny basen kryty z hudromasażem, za opłatą: masaże, sauna, hamman, zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure; ok. 9 km od hotelu 18-dołkowe pole golfowe w Afandou.

    KONTAKT:

    00302241057300; www.rodospalladium.gr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna:

    5*

    Położenie:

    Kalithea, 8 km od centrum miasta Rodos, 15 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 30 000 m².

    Plaża:

    przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, odznaczona Błękitną Flaga za czystość. Parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatne.

    W Hotelu:

    2 restauracje (w tym 1 a'la carte), 3 bary, 3 sale konferencyjne, basen odkryty, basen kryty.

    Pokoje:

    w 6 piętrowym budynku głż;wnym i i trzech 4 pietrowych budynkach bocznych: 355 pokoi standardowych, 22 suity (dwa pokoje); klimatyzacja indywidualna, TV, telefon, łącze internetowe (płatne), lodż;wka, sejf (bezpłatny), wanna lub prysznic, suszarka, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    2 korty tenisowe, koszykż;wka, siatkż;wka, siatkż;wka plażowa, mini golf, tenis stołowy, aerobik, animacje.

    Płatne:

    centrum biznesowe, salon fryzjerski, centrum SPA, sauna, łaźnia parowa, masaże, kącik internetowy, room service, pralnia, mini market, sklep z pamiątkami, jubiler, wypożyczalnia samochodż;w.

    Dla dzieci:

    miniklub, krzesełka dla dzieci, łż;żeczka (na życzenie).

    Wyżywienie:

    HB

    Posiłki:

    śniadanie i obiadokolacja

    Napoje zawarte:

    wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania.

    Tel./faks:

    0030 22410 / 57 300, 86 424


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    Hotel  położony  w  malowniczej  okolicy Kalithea, zaledwie 8 km od miata Rodos, 15 km od międzynarodowego lotniska.

    Plaża

    *    Bezpośrednio przy piaszczysto-kamienistej plaży Kallitha, która dostała oznaczenie Błękitnej Flagi, leżaki, parasole oraz reczniki plażowe bezpłatne.

    Zakwaterowanie

    *    377 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe, typu superior, apartamenty, pokoje rodzinne; *    Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka, kosmetyki), biurko, telewizja  satelitarna,  telefon,  lodówka, sejf z kodem numerycznym (bezpłatny),  dostęp do Wi-Fi  (bezpłatny), balkon (stolik i krzesełka), widok na góry lub morze.

    Restauracje i bary

    *    2 restauracje: główna, a'la carte; *    Bary: główny, bar  na  plaży, bar  przy basenie.

    Wyżywienie

    *   BB - śniadania; HB  śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu w restauracji głównej.

    Sport i rozrywka

    *    2 baseny zewnętrzne, w tym jeden dla dzieci, basen wewnętrzny; *    Bezpłatnie: tenis, siatkówka, koszykówka, mini golf, zajęcia fitness, yoga, aqua aerobic, tenis stołowy, boccia; *    Odpłatnie: wypożyczenie sprzętu sportowego, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    *    Basen dla dzieci, animacje.

    Pozostałe udogodnienia

    *    24 godzinna recepcja, luksusowe centrum SPA, mini market, jubiler, sklep z pamiątkami, sale konferencyjne, kafejka internetowa, parking, lekarz na wezwanie.

    Naszym zdaniem

    *    Luksusowy hotel położony blisko ładnej plaży z bogatą ofertą SPA. Idealny dla wymagających klientów.

    Strona internetowa

    *    www.rodospalladium.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Elegancki hotel usytuowany na terenie dużego ogrodu z palmami, z bezpośrednim dostępem do plaży, bardzo dobry standard usług, pomocny personel.

    Położenie

    Hotel położony w miejscowości Faliraki ok. 3km od jego centrum, przy piaszczysto-żwirowej, publicznej plaży (serwis plażowy bezpłatny), z certyfikatem Błękitnej Flagi. Ok. 9km od miasta Rodos, przystanek jest w pobliżu hotelu. Ok. 15km  od lotniska. W pobliżu hotelu znajduje się aquapark i 18-dołkowe pole golfowe (ok. 9km).

    Wyposażenie

    Hotel składa się z budynku głównego i 3 budynków bocznych. Do dyspozycji gości jest całodobowa recepcja z lobby, 9 wind, restauracja główna, restauracja a la carte (obowiązują stroje formalne - długie spodnie u Panów), taras słoneczny, bar przy basenie, bar na plaży, piano bar, pokój gier, WiFi w lobby(bezpłatne), kącik internetowy płatny, lekarz na życzenie, pralnia, suszarnia, sala konferencyjna, mini market, sklepy, parking.

    Pokoje

    Standardowe nowocześnie urządzone pokoje z łazienką (wanna lub prysznic) i balkonem/tarasem, wszystkie wyposażone w klimatyzację sterowaną indywidualnie (od kwietnia do października), TV sat, mini lodówkę(płatna), telefon (płatny), sejf(płatny) i suszarkę do włosów.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania w formie bufetów i kolacje - przekąski i desery w formie bufetu, danie główne serwowane do stolika (wybór spośród 3dań). Napoje dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Duży basen o nieregularnych kształtach,   basen kryty, animacje, boisko sportowe, centrum fitness, sauna tenis ziemny (za opłatą oświetlenie i wypożyczenie sprzętu), tenis stołowy, siatkówka, jacuzzi, mini golf, dodatkowo płatne: sauna, centrum spa, łaźnia parowa, bilard, gry wideo, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, miniklub, plac zabaw,  łóżeczka dla infantów, wysokie krzesełka w restauracji.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja - Rodos

    Opis hotelu

    Ten pięciogwiazdkowy obiekt usytuowany jest tuż przy plaży w mieście Kallithea. Hotel Palladium dysponuje luksusowymi pokojami, komfortowymi wnętrzami oraz wspaniałymi basenami. Wszystkie hotelowe pokoje są przestronne i nowocześnie urządzone. Z większości okien roztacza się panoramiczny widok na morze. W dobrze wyposażonym centrum SPA i odnowy biologicznej goście korzystać mogą z masaży i zabiegów pielęgnacyjnych. Miłośnicy aktywnego wypoczynku korzystać mogą z centrum fitness a także uprawiać wiele sportów na świeżym powietrzu. Odkryty basen w kształcie laguny otoczony jest tarasem słonecznym i dobrze zagospodarowany. W Rodos Palladium można wziąć udział w lekcjach tańców greckich, kursach przyrządzania koktajli oraz zajęciach wodnego aerobiku. Ten hotel to bardzo dobry wybór dla osób wymagających i marzących o wakacjach pełnych luksusu.





    Lokalizacja:

    w Faliraki, przy plaży, ok. 15 km od lotniska, ok. 8 km od starej części miasta Rodos, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu, ok. 4 km od centrum Faliraki, ok. 1 km od gorących źródeł w Kalithei



    Plaża:

    przy hotelu, piaszczysta, prywatna, zagospodarowana, oznaczona Błękitną Flagą.



    Sport i fitness:

    kort tenisowy, bilard, tenis stołowy, rzutki, minigolf, sauna, centrum fitness, spa i centrum odnowy biologicznej, masaż, łaźnia turecka/parowa



    Rozrywka:

    pokój gier, karaoke, zespół animatorów, wieczorne rozrywki



    Dla dzieci:

    opiekunka (płatna), łóżeczko dziecięce, plac zabaw



    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.



    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela.

    Kategoria oficjalna

    *****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:5 Udogodnienia:5

    liczba pokoi

    377, restauracje: 2, bary: 3, ogród, taras, taras słoneczny, restauracja, bar, śniadanie w pokoju, restauracja a'la carte, restauracja bufetowa, bar przekąskowy, internet bezprzewodowy dostępny w lobby, room service (płatny), recepcja 24h, wypożyczalnia samochodów, wymiana walut, informacja turystyczna, przechowalnia bagażu, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), centrum konferencyjne, fryzjer, sklep z pamiątkami, sejf (płatny), pokoje dla niepalących, pokoje dla niepełnosprawnych, windy

    Opis pokoi

    taras/balkon, telefon, telewizor LCD, łazienka z wanną lub prysznicem, mini bar (płatny), klimatyzacja indywidualnie sterowana, suszarka do włosów, sejf (płatny).

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (możliwość dopłaty do widoku na morze i pokoju typu Superior z widokiem na morze)

    RODZINNY SUPERIOR: pokoje dla max 4 osób (z widokiem na morze)

    Strona www

    http://www.rodospalladium.gr/en/

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    *****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    RHODOS

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 1998 roku, ostatnio został odnowiony w 2007 roku, usytuowany na powierzchni 30.000 m2; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty, restauracja główna i 2 restauracje A`la carte, 4 bary, 4 sale konferencyjne

    POKOJE:

    w hotelu znajduje się 377 pokoi; dostępne są pokoje standardowe i standardowe sea view, pokoje standardowe superior sea view, pokoje rodzinne superior sea view, pokoje rodzinne sea view, pokoje suite sea view, pokoje junior suite sea view deluxe; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, TV/SAT, balkon lub taras, sejf, internet bezprzewodowy, minibar (płatny)

    DODATKOWO PŁATNE:

    sklepiki, wypożyczalnia samochodów, lekarz, pralnia, room service, Centrum Spa & Wellness, sporty wodne na plaży, salon fryzjerski, masaże, salon kosmetyczny, sauna, łaźnia parowa

    KONTAKT:

    www.rodospalladium.gr

    POŁOŻENIE:

    Kalithea, odległość do centrum miasta Rodos 9 km, odległość od lotniska 15 km

    PLAŻA:

    piaszczysto-kamienista plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu; leżaki, parasole, materace i ręczniki na plaży i przy basenie bezpłatne

    WYŻYWIENIE:

    Half Board - śniadanie i kolacja w formie bufetu; podczas kolacji: wszystkie napoje płatne; napoje alkoholowe i bezalkoholowe za dodatkową opłatą; do kolacji danie główne jest serwowane, a przekąski i deser w formie bufetu

    DLA DZIECI:

    animacje, plac zabaw, brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla najmłodszych, opiekunka (na życzenie, płatna), mini klub (4-12 lat), menu dla najmłodszych (na życzenie)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, sala tv, gimnastyka, mini golf, 2 korty tenisowe (oświetlenie kortów dodatkowo płatne), internet bezprzewodowy (w wyznaczonych miejscach na terenie hotelu), koszykówka, rzutki, centrum fitness, boisko do piłki nożnej, tenis stołowy, siatkówka plażowa, jacuzzi


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Rodes

    Opis

    * bezpośrednio przy plaży

    * w spokojnej okolicy

    * zadbany teren

    Opis

    Luksusowy hotel na brzegu morza. Ładny zielony teren, wspaniałe widoki na morze i góry, wybór przestronnych, komfortowych pokoi, bungalowów i apartamentów, sport i animacja, wieczory z muzyką na żywo. Centrum SPA z szerokim wyborem kompleksowych programów. Doskonały wybór na ekskluzywny wypoczynek.

    • miejsce parkingowe
    • zewnętrzny basen ze słodką wodą, kryty basen z jacuzzi w spa
    • kącik internetowy i Wi-Fi
    • sala konferencyjna (do 750 osób)
    • restauracja
    • bary
    • sala TV
    • hotel co roku częściowo odnawiany

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Rodos
    • wschodnie wybrzeże
    • rejon Faliraki
    • 9 km od miasta Rodos
    • 15 km od lotniska

    Plaza

    • bezpośrednio przy hotelu

    • piaszczysto-żwirowa

    • leżaki i parasole bezpłatne

    • ręczniki plażowe bezpłatnie

    Wyzywienie

    Bed and Breakfast, Full Board, Half Board

    Pokoje

    377 pokoi: Twins MV (~27 m2), Twins Deluxe SV (~27 m2), Twins Superior Deluxe SV (~30 m2),  Junior Suites SV (~44 m2), Suites SV (~75 m2), Family Rooms SV (~35 m2), Family Rooms Superior FS (~40 m2).


    W pokojach: indywidualna klimatyzacja, TV SAT, odtwarzacz CD/DVD, bezpłatne Wi-Fi, biurko, telefon, lodówka, sejf (bezpłatny), marmurowa łazienka, suszarka do włosów, lustro powiększające, duży balkon. Rodzaj dostawki: rozkładana kanapa.

    Twin MV: 2 łóżka pojedyncze, dodatkowo rozkładane łóżko.

    Twins Deluxe SV: 2 łóżka pojedyncze, dodatkowo rozkładane łóżko, balkon z widokiem na morze.

    Superior Deluxe Room: budynek główny, szlafroki i kapcie, zestaw do parzenia kawy/herbaty. 

    Junior Suite: budynek główne, sypialnia, salon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, mini bar (na zamówienie, dodatkowo płatny).

    Family Rooms SV: położone w oddzielnym dwupiętrowym budynku nad morzem. Panoramiczny widok na morze, jeden pokój, 2 pojedyncze łóżka, kanapa, łazienka (wanna, bidet, suszarka, lusterko do makijażu). 

    Family Rooms Superior FS: położone na parterze oddzielnego budynku nad morzem. Duża weranda tuż przy brzegu, salon z rozkładaną sofą i sypialnie - oddzielone ścianką, 2 łóżka pojedyncze, łazienka (wanna, bidet, suszarka do włosów, lusterko do makijażu), szlafroki i kapcie, zestaw do herbaty/kawy.

    Suite SV: główny budynek, duży balkon (15 m2), panoramiczny widok na morze. Duży salon, sypialnia, TV LCD, mini bar (na zamówienie, płatny), biurko, 2 marmurowe łazienki (jedna z wanną, bidetem, suszarką do włosów, lusterkiem do makijażu, druga z natryskiem i WC), szlafroki i kapcie, zestaw do herbaty/kawy, wieża Hi-Fi.

    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli co 2 dni.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • sporty wodne na plaży (płatne)
    • koszykówka
    • siatkówka
    • mini-golf
    • tenis stołowy
    • siatkówka plażowa
    • tenis (2 korty tenisowe ze sztuczną nawierzchnią i oświetleniem, oświetlene płatne)
    • animacja (programy rozrywkowe, wieczory z muzyką na żywo, tańce, wieczór grecki - raz w tygodniu)

     

    Dla dzieci:
    • brodzik ze słodką wodą
    • plac zabaw
    • mini klub (4-12 lat)
    • menu dla dzieci
    • opieka nad dziećmi (na zapytanie, płatna)


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Rodos, Grecja

    Położenie

    ok. 3,5 km od centrum Faliraki, ok. 1 km. od słynnych term Kalithea. Do miasta Rodos ok. 9 km. Przystanek autobusu liniowego znajduje się przy hotelu.

    Plaża

    długa, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Zaleca się obuwie kąpielowe. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie.

    Wyposażenie

    komfortowy hotel oferuje 377 pokoi w 6-piętrowym budynku głównym oraz 5 budynkach bocznych. Gustowne lobby z recepcją, windy, restauracja bufetowa, 2 restauracje a'la carte, kącik internetowy, bary, liczne sklepy. Na zewnątrz kompleks 2 basenów ze słodka wodą otoczonych palmami, whirlpool, bar, taras słoneczny oraz łączka do opalania. Leżaki, parasole słoneczne oraz ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (8 pokoi). www.rodospalladium.gr

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 27 m, położone w budynku bocznym. Klimatyzacja, lodówka, sejf, TV sat., telefon, balkon od strony lądu. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (1-3B). Pokoje Superior z widokiem na morze (2-3C): przestronniejsze (ok. 30 m), w budynku głównym. Dodatkowo czajnik do kawy/herbaty oraz szlafrok i kapcie; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Junior Suite z widokiem na morze (2-3D): ok. 45 m, położone w budynku głównym, dodatkowo kącik wypoczynkowy; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Goście pokoi Superior oraz Junior Suite otrzymują również kosz owoców i ręcznik kąpielowy w dniu przyjazdu. Pokoje rodzinne z widokiem na morze (2-3E): w 3-piętrowych budynkach bocznych; 1 pokój (ok. 35 m), z balkonem lub tarasem; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne Superior (2-3F): 1 przestronny pokój (ok. 47 m), położone w budynkach bocznych, w pierwszej linii od morza, wyposażone jak pokoje 2A.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, animacje. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia, wieczorne przedstawienia.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy oraz Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

    Sport

    aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, siłownia, minigolf, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą: bilard, wynajem rowerów oraz sporty wodne.

    Wellness

    basen kryty. Za opłatą: hammam, sauna oraz zabiegi kosmetyczne i masaże w centrum wellness.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie w formie bufetu. Kolacja serwowana (wybór dania głównego spośród 3 propozycji, bufet z przekąskami i deserami). Możliwość wyboru między kolacją a obiadem w restauracji a'la carte. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

    Wcześniej = taniej

    do 29.02.16 15% zniżki, 1.03-30.04.16 10% zniżki.

    Dla dzieci

    2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • komfortowy hotel, bezpośrednio przy plaży
    • Przyjemna międzynarodowa atmosfera
    • duży wybór pokoi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel polecany głównie dla wymagających klientów ceniących ciszę i spokój.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Rodos, Grecja

    Położenie

    ok. 3,5 km od centrum Faliraki, ok. 1 km. od słynnych term Kalithea. Do miasta Rodos ok. 9 km. Przystanek autobusu liniowego znajduje się przy hotelu.

    Plaża

    długa, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Zaleca się obuwie kąpielowe. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie.

    Wyposażenie

    komfortowy hotel oferuje 377 pokoi w 6-piętrowym budynku głównym oraz 5 budynkach bocznych. Gustowne lobby z recepcją, windy, restauracja bufetowa, 2 restauracje a'la carte, kącik internetowy, bary, liczne sklepy. Na zewnątrz kompleks 2 basenów ze słodka wodą otoczonych palmami, whirlpool, bar, taras słoneczny oraz łączka do opalania. Leżaki, parasole słoneczne oraz ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (8 pokoi). www.rodospalladium.gr

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 27 m, położone w budynku bocznym. Klimatyzacja, lodówka, sejf, TV sat., telefon, balkon od strony lądu. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (1-3B). Pokoje Superior z widokiem na morze (2-3C): przestronniejsze (ok. 30 m), w budynku głównym. Dodatkowo czajnik do kawy/herbaty oraz szlafrok i kapcie; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Junior Suite z widokiem na morze (2-3D): ok. 45 m, położone w budynku głównym, dodatkowo kącik wypoczynkowy; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Goście pokoi Superior oraz Junior Suite otrzymują również kosz owoców i ręcznik kąpielowy w dniu przyjazdu. Pokoje rodzinne z widokiem na morze (2-3E): w 3-piętrowych budynkach bocznych; 1 pokój (ok. 35 m), z balkonem lub tarasem; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne Superior (2-3F): 1 przestronny pokój (ok. 47 m), położone w budynkach bocznych, w pierwszej linii od morza, wyposażone jak pokoje 2A.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, animacje. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia, wieczorne przedstawienia.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy oraz Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

    Sport

    aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, siłownia, minigolf, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą: bilard, wynajem rowerów oraz sporty wodne.

    Wellness

    basen kryty. Za opłatą: hammam, sauna oraz zabiegi kosmetyczne i masaże w centrum wellness.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie w formie bufetu. Kolacja serwowana (wybór dania głównego spośród 3 propozycji, bufet z przekąskami i deserami). Możliwość wyboru między kolacją a obiadem w restauracji a'la carte. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

    Dla dzieci

    2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • komfortowy hotel, bezpośrednio przy plaży
    • Przyjemna międzynarodowa atmosfera
    • duży wybór pokoi


    Mapa Hotelu Rodos Palladium
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Rodos Palladium:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Rodos Palladium
    https://youtu.be/Fb8TDZ_PBTo
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Rodos Palladium

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Rodos Palladium:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      5.7
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Rodos Palladium:
    5.7 / 6

    Jedno z najlepszych miejsc pod słońcem! 2008-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Rodos Palladium:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.4
    Luksusowo 2010-05-16
    Szczegóły oceny hotelu Rodos Palladium:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.0

    Wybór hotelu okazał się trafiony. Prawie wszystko nam odpowiadało. Stan hotelu bardzo dobry.Jest to ...
    więcej

    5.4
    Hotel super ale uwaga na biuro Itaka 2010-06-08
    Szczegóły oceny hotelu Rodos Palladium:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Rhodos Palladium 2010-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Rodos Palladium:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Hotel klimatyzowany czysty miła atmosfera . Leżki dostepne o każdej porze . Ręczniki plazowe wymieni...
    więcej

    5.1
    Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego hotelu. 2013-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Rodos Palladium:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Dobra lokalizacja przy ładnej plaży. Piękne baseny. Leżaki zawsze dostępne, zarówno na plaży jak i p...
    więcej

    6.0
    Hotel godny polecenia 2015-05-17
    Szczegóły oceny hotelu Rodos Palladium:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8

    Rodos Palladium - możliwości zakwaterowania:

    Room Standard SingleUse MountainView Balcony
    Suite SingleUse SeaView Balcony
    Suite Executive SingleUse Private-Pool
    Room Deluxe SingleUse SeaView Balcony
    Room Double MountainView Balcony
    Superior Deluxe SingleUse SeaView Balcony
    Room Deluxe Family SeaView Balcony
    Room Deluxe SeaView Balcony
    Room Deluxe SingleUse SeaView Balcony
    Room Executive SingleUse SeaView Private-PoolTerrace
    DZ HH Balkon/Terrasse
    DZ Deluxe Meerblick
    DZ Superior Meerblick
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Room Executive SeaView Private-PoolTerrace
    Einzelzimmer
    EZ Deluxe Meerblick
    EZ Superior Meerblick
    FZ BK/T Meerblick
    Familienzimmer Executive
    Suite Junior SeaView Balcony
    Room Double MountainView Balcony
    Room Deluxe SeaView Balcony
    Room Executive SeaView Private-PoolTerrace
    Junior suita z widokiem na morze
    Suite SeaView Balcony
    Junirosuite BK/T MB
    Suite Junior SingleUse SeaView Balcony
    Superior Deluxe SeaView Balcony
    Suite SingleUse SeaView Balcony
    Room Executive SingleUse SeaView Private-PoolTerrace
    Superior Deluxe SeaView Balcony
    Suite Junior SingleUse SeaView Balcony
    Suite Junior SeaView Balcony
    Suite SeaView Balcony
    Room Deluxe Family SeaView Balcony
    Suite Executive SingleUse Private-Pool
    Suite Meerblick
    Room Standard SingleUse MountainView Balcony
    Superior Deluxe SingleUse SeaView Balcony

    Rodos Palladium - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Rodos Palladium? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00