cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
  • Hotel Blu Clubhotel Acquaseria, Paganella
1 / 23
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.12 - 28.12
już od 2387 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.03 - 25.03
już od 1809 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blu Clubhotel Acquaseria
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Blu Clubhotel Acquaseria
star 4

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Blu Clubhotel Acquaseria:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blu Clubhotel Acquaseria:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 marca 2020

Hotel Blu Clubhotel Acquaseria w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 600 m od centrum Ponte di Legno
  • bezpośrednio przy przystanku ski busa
  • ok. 500 m od wyciągu narciarskiego
  • ok. 48 km od stacji kolejowej Marilleva

Do dyspozycji gości

  • 5 pięter
  • 3 windy
  • recepcja
  • bar
  • restauracja
  • sala kominkowa 

Wyposażenie

  • Wi-Fi w całym hotelu, w cenie
  • szlafroki i kapcie (w cenie, w suitach)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (w cenie)
  • garaż (płatny ok. 10 €/noc, wymagane zgłoszenie)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

82

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od godz. 17.00, wykwaterowanie do godz. 10.00
  • można przywieźć 1 zwierzę domowe (płatne, ok. 20 €/dzień, wymagane zgłoszenie)
  • skibus płatny

Dla dzieci

  •  miniklub (dla dzieci 4-12 lat), czynny 6 dni w tygodniu, 5 godz./dzień  
  •  wysokie krzesełka  
  •  łóżeczko dziecięce: za opłatą, ok. 8 €/dzień

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa: 16+, za opłatą, ok. 15 €/dzień
  • salon piękności
  • masaże
  • sauna fińska
  • biosauna
  • łaźnia parowa

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 34 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Suita junior JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 26 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy "Standard" DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 18 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Suita SUX1
  • 4-5 os.
  • ok. 45 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 4 os.
  • ok. 18 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie w formie bufetu i kolacja (w formie bufetu)

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka Gala

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy (narty) / Val di Sole

Opis oferty:

Nowoczesny i elegancki, gwarantuje wysoki poziom serwisu, profesjonalną obsługę i świetną lokalizację. Położony w uroczej, górskiej miejscowości Ponte di Legno z typową alpejską zabudową jest doskonałym miejscem na zimowe wakacje dla wymagających klientów. Zbudowany w 2010 r. oferuje nowoczesne pokoje z elementami naturalnego drewna i wykończone materiałami wysokiej jakości. Hotelowa restauracja specjalizuje się w klasycznej kuchni włoskiej, serwuje również popularne dania europejskie. Przyjemne centrum wellness z basenem i jacuzzi pozwoli odprężyć się po aktywnym dniu, wieczór można również spędzić w piano barze relaksując się przy muzyce. Blisko jest do centrum kurortu, które oferuje wiele atrakcji apres ski, jest tu mnóstwo restauracji, kafejek oraz sklepów.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum PONTE DI LEGNO, najbliższe sklepy ok. 250 m od hotelu; ok. 175 km od portu lotniczego w Weronie; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu, skibusy wyjeżdżają bezpośrednio spod hotelu dwa razy dziennie.

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

ok. 400 m od stacji wyciągu krzesełkowego na szczyty Dosso Delli Pertiche (1876 m n.p.m.), Corno D'Aola (1920 m n.p.m.) i wyciągu gondolowego do Passo Tonale - dolnej stacji wyciągów na lodowiec Presena(2730 m n.p.m.) i szczyty Cima Bleis (2623 m n.p.m.), Cima Cadi (2606 m n.p.m.) i Passo dei Contrabbandieri (2681 m n.p.m.); cały obszar narciarski Ponte di Legno/Temu i Passo Tonale włączony jest w strefę tras i wyciągów Adamello Ski; można wykupić skipass na obszar Passo Tonale, Ponte di Legno/Temu lub na cały obszar Adamello Ski; skibus do wyciągów płatny (ok. 1 EUR/jedna strona) - wyjazd dwa razy dziennie: 8.45, 10.30, powrót: 15.30, 16.30.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2010 r., 83 pokoje, 1 budynek, 3 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - obsługa kelnerska, kuchnia europejska i włoska, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary; ogrzewana przechowalnia sprzętu narciarskiego; centrum konferencyjne dla 70 osób, taras z widokiem na góry; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby i okolicy baru (ok. 3 EUR/dzień), room-service (ok. 10 EUR za jednorazową usługę), sejf w recepcji, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat.

SPORT I ROZRYWKA:

pokój zabaw dla dzieci, piano bar, animacje dla dzieci, miniklub (4-12 lat); za opłatą: centrum wellness (wstęp płatny: ok. 15 EUR/os./dzień, ok. 50 EUR/os./tydz.): kryty basen, podgrzewany, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,6 m, hydromasaż, jacuzzi, sauna; dzieci mogą korzystać z basenu w godz. 13.00-16.00, leżaki przy basenie (ograniczona ilość), jacuzzi, sauna, masaże (dodatkowo płatne).

Address:

25056 - Ponte di Legno - Brescia - Italia

Tel.:

+39 0364.015100

WWW:

www.bluhotels.it


Itaka Gala R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy (narty) / Val di Sole

Opis oferty:

Nowoczesny i elegancki, gwarantuje wysoki poziom serwisu, profesjonalną obsługę i świetną lokalizację. Położony w uroczej, górskiej miejscowości Ponte di Legno z typową alpejską zabudową jest doskonałym miejscem na zimowe wakacje dla wymagających klientów. Zbudowany w 2010 r. oferuje nowoczesne pokoje z elementami naturalnego drewna i wykończone materiałami wysokiej jakości. Hotelowa restauracja specjalizuje się w klasycznej kuchni włoskiej, serwuje również popularne dania europejskie. Przyjemne centrum wellness z basenem i jacuzzi pozwoli odprężyć się po aktywnym dniu, wieczór można również spędzić w piano barze relaksując się przy muzyce. Blisko jest do centrum kurortu, które oferuje wiele atrakcji apres ski, jest tu mnóstwo restauracji, kafejek oraz sklepów.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum PONTE DI LEGNO, najbliższe sklepy ok. 250 m od hotelu; ok. 175 km od portu lotniczego w Weronie; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu, skibusy wyjeżdżają bezpośrednio spod hotelu dwa razy dziennie.

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

ok. 400 m od stacji wyciągu krzesełkowego na szczyty Dosso Delli Pertiche (1876 m n.p.m.), Corno D'Aola (1920 m n.p.m.) i wyciągu gondolowego do Passo Tonale - dolnej stacji wyciągów na lodowiec Presena(2730 m n.p.m.) i szczyty Cima Bleis (2623 m n.p.m.), Cima Cadi (2606 m n.p.m.) i Passo dei Contrabbandieri (2681 m n.p.m.); cały obszar narciarski Ponte di Legno/Temu i Passo Tonale włączony jest w strefę tras i wyciągów Adamello Ski; można wykupić skipass na obszar Passo Tonale, Ponte di Legno/Temu lub na cały obszar Adamello Ski; skibus do wyciągów płatny (ok. 1 EUR/jedna strona) - wyjazd dwa razy dziennie: 8.45, 10.30, powrót: 15.30, 16.30.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2010 r., 83 pokoje, 1 budynek, 3 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - obsługa kelnerska, kuchnia europejska i włoska, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary; ogrzewana przechowalnia sprzętu narciarskiego; centrum konferencyjne dla 70 osób, taras z widokiem na góry; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby i okolicy baru (ok. 3 EUR/dzień), room-service (ok. 10 EUR za jednorazową usługę), sejf w recepcji, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 18 m², ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat.

SPORT I ROZRYWKA:

pokój zabaw dla dzieci, piano bar, animacje dla dzieci, miniklub (4-12 lat); za opłatą: centrum wellness (wstęp płatny: ok. 15 EUR/os./dzień, ok. 50 EUR/os./tydz.): kryty basen, podgrzewany, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,6 m, hydromasaż, jacuzzi, sauna; dzieci mogą korzystać z basenu w godz. 13.00-16.00, leżaki przy basenie (ograniczona ilość), jacuzzi, sauna, masaże (dodatkowo płatne).

Address:

25056 - Ponte di Legno - Brescia - Italia

Tel.:

+39 0364.015100

WWW:

www.bluhotels.it


Itaka R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy (narty) / Val di Sole

Opis oferty:

Nowoczesny i elegancki, gwarantuje wysoki poziom serwisu, profesjonalną obsługę i świetną lokalizację. Położony w uroczej, górskiej miejscowości Ponte di Legno z typową alpejską zabudową jest doskonałym miejscem na zimowe wakacje dla wymagających klientów. Oferuje nowoczesne pokoje z elementami naturalnego drewna i wykończone materiałami wysokiej jakości. Hotelowa restauracja specjalizuje się w klasycznej kuchni włoskiej, serwuje również popularne dania europejskie. Przyjemne centrum wellness z basenem i jacuzzi pozwoli odprężyć się po aktywnym dniu, wieczór można również spędzić w piano barze relaksując się przy muzyce. Blisko jest do centrum kurortu, które oferuje wiele atrakcji apres ski, jest tu mnóstwo restauracji, kafejek oraz sklepów.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum PONTE DI LEGNO, najbliższe sklepy ok. 250 m od hotelu; ok. 175 m od lotniska w Weronie; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu, skibusy wyjeżdżają bezpośrednio spod hotelu kilka razy dziennie.

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

ok. 400 m od stacji wyciągu krzesełkowego na szczyty Dosso Delli Pertiche (1876 m n.p.m.), Corno D'Aola (1920 m n.p.m.) i wyciągu gondolowego do Passo Tonale - dolnej stacji wyciągów na lodowiec Presena(2730 m n.p.m.) i szczyty Cima Bleis (2623 m n.p.m.), Cima Cadi (2606 m n.p.m.) i Passo dei Contrabbandieri (2681 m n.p.m.); cały obszar narciarski Ponte di Legno/Temu i Passo Tonale włączony jest w strefę tras i wyciągów Adamello Ski; można wykupić skipass na obszar Passo Tonale, Ponte di Legno/Temu lub na cały obszar Adamello Ski; skibus do wyciągów płatny (ok. 1 EUR/jedna strona) - wyjazd kilka razy dziennie.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2010 r., 83 pokoje, 1 budynek, 3 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - obsługa kelnerska, kuchnia europejska i włoska, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary; ogrzewana przechowalnia sprzętu narciarskiego, kantor; centrum konferencyjne dla 70 osób, taras z widokiem na góry, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service (ok. 10 EUR za jednorazową usługę), sejf w recepcji, opiekunka do dziecka; akceptowane zwierzęta domowe do 10 kg (płatne: ok. 10 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 18 m², ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat.

SPORT I ROZRYWKA:

pokój zabaw dla dzieci, piano bar, animacje dla dzieci, miniklub (4-12 lat), siłownia (wstęp od 16 roku życia); za opłatą: centrum wellness (ok. 15 EUR/os./dzień, ok. 50 EUR/os./tydz.): kryty basen, podgrzewany, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,6 m, hydromasaż, jacuzzi, sauna; dzieci poniżej 16 roku życia mogą korzystać z basenu tylko w godz. 14.00-15.30, leżaki przy basenie (ograniczona ilość), jacuzzi, sauna, masaże (dodatkowo płatne).

KONTAKT:

0039/0464015100;, www.bluhotels.it 

GRATIS:

Wi-Fi

PODATEK TURYSTYCZNY:

Goście powyżej 15 roku życia objęci są obowiązkowym podatkiem miejskim w wysokości: 1,8 EUR/os./noc (płatne pod koniec pobytu). 


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Adamello Ski/Lombardia/Włochy

Atuty

pokoje rodzinne, centrum wellness z basenem, dzieci do 11 lat gratis

Położenie

na wysokości ok. 1235 m n.p.m., ok. 800 m od centrum Ponte di Legno we włoskiej Lombardii. Do lotniska w Bergamo ok. 120 km, do Malpensy ok. 210 km.

Wyciągi narciarskie

do najbliższego wyciągu Valbione ok. 750 m; do gondolki Colonia Vigili ok. 900 m - połączenie z Tonale 1800 i Lodowcem Presena. Skibus hotelowy do wyciągów - za opłatą, ok. 5 euro/os./tydz. (kursuje w wyznaczonych godzinach)

Wyposażenie

recepcja, restauracja, bar, sala TV, sala konferencyjna, pokój dzienny z kominkiem, winda, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis, ograniczona liczba miejsc), garaż (za opłatą, ok. 10 euro/dzień lub ok. 35 euro/tydz.). Obiekt posiada 3 piętra

Internet

tak (Wi-Fi - gratis)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard)

Sport i relaks

Centrum Wellness (wstęp dla osób od 16 r.ż., za opłatą - 15 euro/os./dzień lub 50 euro/os./tydz., - mały basen - obowiązkowo czepki, łaźnia turecka, sauna, biosauna, prysznice SPA, kaskada lodowa. Uwaga! Dzieci do 15,9 lat - wstęp dozwolony wyłącznie do małego basenu w godz. 14.00-15.30 i pod opieką os. dorosłej, która opłaciła wejście. Mini-club dla dzieci w wieku 4-12 lat (gratis, 5 godzin dziennie/6 razy w tygodniu, w jęz. niemieckim i angielskim)

Pokoje

hotel dysponuje 83 pokojami w tym dwuosobowymi typu Standard (ok. 16-20 m2) z możliwością jednej lub dwóch dostawek (jako dostawki możliwe łóżka piętrowe) oraz na pokojami Family (ok. 35 m2) z dwuosobową sypialnią oraz wydzieloną częścią dzienną z rozkładaną dwuosobową sofą (w pokojach dla 4 osób). Łazienka z WC; TV, minibar (za opłatą), sejf. Część pokoi posiada balkon

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, ciepłe kolacje podawane przez kelnera. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Raz w tygodniu kolacja regionalna

Pieski

tak, małe (za opłatą, 20 euro/dzień)

Kategoria lokalna

****

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowa opłata na miejscu

taksa klimatyczna ok. 1,8 euro/os./dzień, od 14 lat.

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 17.00, wyjazd - do godz. 10.00

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dzieci do 11,9 lat - na trzecim łóżku gratis, na czwartym - 50% zniżki (możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat, za opłatą 8 euro/dzień); od 12 lat - 50% zniżki. Pokój dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania wg cen w systemie. W terminach Free Ski zniżki według cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

w terminach 26.10-20.12.2019, 14-27.03.2020 i 12.04-03.05.2020 - karnet 6-dniowy Adamello Ski w cenie. W terminie 28.03-05.04.2020 - karnet 6-dniowy Superskirama Adamello Brenta w cenie. Istnieje możliwość dopłaty do karnetu 6-dniowego Superskirama - w terminie 13-19.04.2020-130 zł/os., oraz w terminie 30.11-20.12.2019, 21-27.03.2020 i 04-11.04.2020 - 225 zł/os.

Uwaga

w pozostałych terminach na podstawie Vouchera Otium zniżka ok. 24 euro/os. dorosłej przy zakupie karnetu w kasie; zniżka obowiązuje na karnety 6-dniowe Adamello Ski lub Combi 1. Dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis na 1 karnet dla osoby dorosłej)

Promocje

Oferta Early Booking - 5% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.11.2019. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Volare Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy

Region

Adamello Ski - region narciarski leżący na granicy Trydentu i Lombardii. 100 kilometrów tras narciarskich i cudowna panorama Dolomitów Adamello-Brenta to największe atuty tego miejsca. Pod względem gwarancji śniegu to jedna z bezpieczniejszych włoskich stacji narciarskich. To zasługa stosunkowo wysokiego położenia Tonale, które leży na wysokiej przełęczy oddzielającej Trydent od Lombardii na wysokości około 1900 m. Gwarantuje to także lodowiec Presena położony na wysokości 3000 m.n.p.m. Adamello Ski składa się z dwóch ośrodków -leżącego wysoko Tonale i położonego około 10 km na zachód Ponte di Legno z zabytkową starówką. Adamello Ski to idealny region dla rodzin czy grup, w których znajdują się zarówno początkujący, jak i doświadczeni narciarze. Każdy z nich znajdzie tu dla siebie odpowiednie trasy. Stacja oferuje piękne widoki, dobrze przygotowane stoki i wysokie prawdopodobieństwo obecności śniegu. Trasy łatwe 24%, trudne- 61%, bardzo trudne-15%, liczba tras 42, długość tras -100 km.

Położenie

hotel usytuowany w miejscowości Ponte di Legno na wysokości 1258 m n.p m. wybudowany w stylu tradycyjnym a zarazem nowoczesnym pozwoli spędzić niezapomniany rodzinny wypoczynek, odległość do wyciągów narciarskich to tylko - 500 m, do których kursuje hotelowy bus.

Serwis

american bar, piano bar, restauracja, basen, sala z kominkiem, centrum odnowy biologicznej - sauna, bio sauna, łaźnia turecka, siłownia; bilard, strefa wi-fi w hallu, ogrzewana przechowalnia sprzętu narciarskiego, mini club dla dzieci,

Pokoje

do dyspozycji gości 83 komfortowych pokoi różnego typu wyposażonych w TV, telefon, suszarkę do włosów i minibar. Typy pokoi - STANDARD 2 os. z możliwością dwóch dostawek (sofa dwuoosobowa), oraz na zapytanie Junior Suite (dla 2-4 os), Suite (dla 2-5 os), Apartament rodzinny - 2 pokojowy (dla 4 os) i 3 pokojowy (dla 4-5 os).

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane. Raz w tygodniu kolacja tematyczna.

Cena obejmuje

7 noclegów; obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.; wyżywienie 2 x dziennie; kolację świąteczną; kolację sylwestrową; po kolacji muzyka na żywo - 3 razy w tyg.; animacje dla dzieci w wieku od 4-12 lat (5 godzin dziennie/6 dni w tygodniu); wstęp do centrum fitness, dzieci w wieku od 2-15 lat mogą korzystać z małego basenu tylko w obecności płatnej osoby dorosłej; miejsce parkingowe (do wyczerpania miejsc); Wi-Fi na terenie całego hotelu;

Cena nie obejmuje

napoi do kolacji; oplaty za korzystanie ze strefy wellness - 15 euro/dzień/os., 50 euro/tydzień /os.; korzystanie z bilardu; opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI; Taksy klimatycznej płatnej na miejscu; Ski shuttle 1 Euro/os./dzień

Zniżki

Przy 2 os. pełnopłatnych na 1 dostawce 0-11,99 lat gratis, powyżej 12 lat - 50%, na 2 i 3 dostawce 0-1,99 lat gratis, powyżej 2 lat - 50 %.

Dopłaty

garaż 10 euro/dzień, 35 euro/tydzień; niewielkie zwierzęta 20 euro/dzień; łóżeczko dla infanta 8 euro/dzień

Uwagi

Na basenie obowiązuje nakaz używania czepka.

Atuty obiektu

- wellness - basen - blisko wyciągu


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


Mapa Hotelu Blu Clubhotel Acquaseria
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Blu Clubhotel Acquaseria

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Blu Clubhotel Acquaseria:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    5.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Obsługa
    4.3
HolidayCheck
Ocena Blu Clubhotel Acquaseria:
4.8 / 6

Drogo i nie do polecenia 2011-02-04
Szczegóły oceny hotelu Blu Clubhotel Acquaseria:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

2.8
Całkiem sympatyczny hotel 2012-01-26
Szczegóły oceny hotelu Blu Clubhotel Acquaseria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Dobry hotel w dobrej cenie 2013-03-18
Szczegóły oceny hotelu Blu Clubhotel Acquaseria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Nie polecam! 2015-02-22
Szczegóły oceny hotelu Blu Clubhotel Acquaseria:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Ogólne wrażenia z pobytu bardzo dobre 2017-01-31
Szczegóły oceny hotelu Blu Clubhotel Acquaseria:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.2

Blu Clubhotel Acquaseria - możliwości zakwaterowania:

Family FAM
Junior Suite JSU
Single SGL
Standard DB2
Standard DBL
Suite
Super Family
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
POKOJ STANDARD 2-OS.
Doppelzimmer
Doppelz,Sparpreiszimmer
Pokoj dwuosobowy Junior Suite
pokoj STANDARD
Pokoj 2-os. dla 1 os.
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Family 4
Pokoj rodzinny 4-os.
2-Raum-Zimmer
Familienzimmer
Pokój rodzinny
Junior Suite 2/3/4
Junior suita
Juniorsuite
Pokoj 4 osobowy
Pokoj STANDARD
Standard 2
Standard 2/3/4
Pokoj jednoosobowy
Suita
Pokoj 3 osobowy
Pokoj STANDARD
2-Raum-Apartment

Blu Clubhotel Acquaseria - Możliwości wyżywienia:


Blu Clubhotel Acquaseria - miasta wylotu:


Blu Clubhotel Acquaseria - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Blu Clubhotel Acquaseria? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00