cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
  • Hotel Panorama Village, Kreta
1 / 24
Ocena
hotelu:
3.1 / 5
Najbliższy termin
03.05 - 10.05
już od 2119 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.05 - 24.05
już od 2119 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Panorama Village
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Panorama Village
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Panorama Village:
3.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Panorama Village to bardzo malowniczo usytuowany hotel - na wzniesieniu z rewelacyjnymi widokami na okolicę, 2 km od centrum kurortu Aghia Pelagia ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w zadbanym ogrodzie, niedaleko centrum miejscowości Aghia Pelagia, około 800 metrów od plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny transfer busem hotelowym)
  • malownicze widoki na morze i okolicę, komfortowe pokoje (także rodzinne i maisonette)
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Panorama Village w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Panorama Village to bardzo malowniczo usytuowany hotel - na wzniesieniu z rewelacyjnymi widokami na okolicę, 2 km od centrum kurortu Aghia Pelagia ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w zadbanym ogrodzie, niedaleko centrum miejscowości Aghia Pelagia, około 800 metrów od plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny transfer busem hotelowym)
  • malownicze widoki na morze i okolicę, komfortowe pokoje (także rodzinne i maisonette)
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Znany wśród naszych Klientów nie tylko z widoków, które zgodnie z nazwą są rzeczywiście przepiękne! Malownicze położenie na wzgórzu porośniętym cytrusowym gajem daje doskonałą okazję do delektowania się cudownym panoramicznym widokiem na morze i okolicę. Wygodne, zadbane pokoje, miła i pomocna obsługa i ładny ogród zapewniają pełen relaks i świetną atmosferę greckich wakacji. Nowa część z eleganckimi i przestronnymi pokojami rodzinnymi i maisonette z bezpośrednim dostępem do basenu to doskonały pomysł na wypoczynek z dziećmi w komfortowych warunkach.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum miejscowości AGHIA PELAGIA, w pobliżu kilka tawern, na wzgórzu; ok. 15 km od lotniska w Heraklionie, ok. 100 km od lotniska w Chanii; ok. 150 km od lotniska w Sitii; przystanek autobusowy przed hotelem (Heraklion).

PLAŻA:

publiczna, zatoczkowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, dojście ulicą, bezpłatny dowóz hotelowym busem, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR/komplet).

HOTEL:

oczekuje na przyznanie czwartej gwiazdki, ostatnia renowacja w 2015 r., 220 pokoi, budynek główny, 5 piętrowych budynków bocznych, dobudowana nowa część zimą 2015/2016 r. z pokojami rodzinnymi i maisonette, 2 windy, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia kreteńska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bar w budynku głównym, snack bar przy basenie; kącik telewizyjny, minimarket, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 0,5 EUR/15 min), sejf w recepcji (ok. 20 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów, lekarz na wezwanie; z uwagi na położenie niepolecany osobom z problemami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), w greckim stylu, indywidualnie sterowana klimatyzacja (maj-październik), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m², elegancki i nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dostęp do wspólnego basenu (dzielony z innymi pokojami);

rodzinny z widokiem na morze:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m², elegancki i nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na morze. ;

maisonette:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 43 m², pokój dzienny i sypialnia na piętrze (antresola), wyposażenie jak w pokoju standardowym, dostęp do wspólnego basenu (dzielony z innymi pokojami);

maisonette z widokiem na morze:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 38 m², pokój dzienny i sypialnia na piętrze (antresola), wyposażenie jak w pokoju standardowym, dostęp do wspólnego basenu (dzielony z innymi pokojami), widok na morze; pokój rodzinny, rodzinny z widokiem na morze, maisonette i maisonette z widokiem na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 75 m², gł. 1,1-2,5 m i ok. 55 m², gł. 1,1 m, brodzik dla dzieci, 1 basen w nowej części (tylko dla pokoi rodzinnych): słodka woda, ok. 110 m², gł. 1,2 m; przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, rzutki, piłkarzyki; plac zabaw dla dzieci, okazjonalnie animacje dla dorosłych; za opłatą: bilard, gry wideo; sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa i ciastka w barze przy basenie (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, rakija, ouzo w barze głównym i przy basenie (10.30-22.30), drinki alkoholowe z wódką (od godz. 19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2810811024, www.panoramavillagehotel.gr

GRATIS:

bus na plażę


Opis hotelu Panorama Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Malowniczo położony na wzgórzu, z bajecznymi widokami na morze. Doskonała okazja do podziwiania pięknej panoramy okolicy. Z terenu hotelowego oraz tarasu rozciąga się widok zapierający dech w piersiach.

Hotel w kategorii lokalnej 3*, po remoncie w 2014, zadbany, w greckim stylu. Cieszy się dużym zainteresowaniem wśród turystów. Atutem jest również położenie blisko lotniska, co wiąże się z krótkim transferem, doskonała baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

Hotel znajduje się jedynie 15 km od lotniska w Heraklionie oraz 100 km od lotniska w Chani. Przy hotelu przystanek autobusowy do Heraklionu. Centrum miejscowości Aghia Pelagia w odległości 2 km, jednak w pobliżu hotelu jest dostępnych kilka tawern i sklepów.

Plaża w odległości ok. 800m od hotelu, publiczna w formie zatoczki, z łagodnym wejściem do wody, piaszczysto-żwirkowa; dojście do plaży ulicą lub dojazd hotelowym busem (bezpłatnie); serwis plażowy płatny ok. 6 EUR/ komplet (2 leżaki i parasol).

Hotel na wzgórzu, występują znaczne różnice poziomów.

 

Do dyspozycji gości:

budynek główny i 5 piętrowych budynków bocznych, 2 windy, przestronny hol,  recepcja 24h, restauracja ; bar w budynku głównym, snack bar przy basenie; kącik TV, minimarket, taras z widokiem na morze, ogród; punkt internetowy (płatny ok. 0,5 EUR/15 min), sejf w recepcji (płatny ok. 20 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów (płatne dodatkowo), lekarz na wezwanie (płatne dodatkowo); hotel przyjmuje płatność kartami kredytowymi: Visa, MasterCard, American Express. 

 

Pokoje:

Liczba pokoi – 180.

standardowy 2-os. z możliwością 1 dostawki,  klimatyzacja indywidualna (maj-październik), łazienka (wanna / prysznic, wc; suszarka), TV sat, telefon, lodówka, sejf ( płatny ok. 20 EUR/tydz.); balkon lub taras (wyposażone w stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze płatne dodatkowo

 

Wyżywienie:

all inclusive – 3 posiłki w formie bufetu, serwowane w restauracji głównej - śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) ; dania kuchni międzynarodowej i kreteńskiej; dania wegetariańskie; bar przy basenie- przekąski w formie kawy i ciastek (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, rakija, ouzo – bar główny i przy basenie (10.30-22.30), drinki alkoholowe z wódką (dostępne od godz. 19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive

 

Sport i rozrywka:

2 baseny ze słodką wodą (wielkość ok. 75 m², gł. 1,1-2,5 m oraz 2 basen- wielkość ok. 55 m², gł. 1,1 m) parasole i leżaki przy basenach bez dodatkowej opłaty, tenis stołowy, rzutki, piłkarzyki; okazjonalnie animacje dla dorosłych; płatne dodatkowo: bilard, gry wideo, sporty wodne na plaży. 

 

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, dostępne foteliki w restauracji, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Panorama Village to bardzo malowniczo usytuowany hotel - na wzniesieniu z rewelacyjnymi widokami na okolicę, 2 km od centrum kurortu Aghia Pelagia ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w zadbanym ogrodzie, niedaleko centrum miejscowości Aghia Pelagia, około 800 metrów od plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny transfer busem hotelowym)
  • malownicze widoki na morze i okolicę, komfortowe pokoje (także rodzinne i maisonette)
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Znany wśród naszych Klientów nie tylko z widoków, które zgodnie z nazwą są rzeczywiście przepiękne! Malownicze położenie na wzgórzu porośniętym cytrusowym gajem daje doskonałą okazję do delektowania się cudownym panoramicznym widokiem na morze i okolicę. Wygodne, nowoczesne pokoje, miła i pomocna obsługa i ładny ogród zapewniają pełen relaks i świetną atmosferę greckich wakacji. Nowa część z eleganckimi i przestronnymi pokojami rodzinnymi i maisonette z bezpośrednim dostępem do basenu to doskonały pomysł na wypoczynek z dziećmi w komfortowych warunkach.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum miejscowości AGHIA PELAGIA, w pobliżu kilka tawern, na wzgórzu; ok. 15 km od lotniska w Heraklionie, ok. 100 km od lotniska w Chanii, ok. 150 km od lotniska w Sitii; przystanek autobusowy przed hotelem (Heraklion).

PLAŻA:

publiczna, zatoczkowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, dojście ulicą, bezpłatny dowóz hotelowym busem, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, ostatnia renowacja w 2018 r., 250 pokoi, budynek główny, 5 piętrowych budynków bocznych, dobudowana nowa część zimą 2015/2016 r. z pokojami rodzinnymi i maisonette, 2 windy, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia kreteńska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 bary: w budynku głównym, przy basenie i na dachu; kącik telewizyjny, minimarket, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 0,5 EUR/15 min), sejf w recepcji (ok. 20 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów, lekarz na wezwanie; z uwagi na położenie niepolecany osobom z problemami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), całkowicie odnowiony, nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja (maj-październik), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m², elegancki i nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dostęp do wspólnego basenu (dzielony z innymi pokojami);

rodzinny z widokiem na morze:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m², elegancki i nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na morze;

maisonette:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 38 m², pokój dzienny i sypialnia na piętrze (antresola), wyposażenie jak w pokoju standardowym, dostęp do wspólnego basenu (dzielony z innymi pokojami);

maisonette z widokiem na morze:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 38 m², pokój dzienny i sypialnia na piętrze (antresola), wyposażenie jak w pokoju standardowym, dostęp do wspólnego basenu (dzielony z innymi pokojami), widok na morze; pokój rodzinny, rodzinny z widokiem na morze, maisonette i maisonette z widokiem na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 75 m², gł. 1,0-1,35 m i ok. 55 m², gł. 1,1 m, brodzik dla dzieci, 1 basen w nowej części (tylko dla pokoi rodzinnych): słodka woda, ok. 110 m², gł. 1,5 m; przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, rzutki; plac zabaw dla dzieci, okazjonalnie animacje dla dorosłych; za opłatą: bilard; sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; kawa i ciastka w barze przy basenie (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, rakija, ouzo w wyznaczonym barze (10.30-23.00), drinki alkoholowe z wódką, ginem, tequilą w wyznaczonym barze (18.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2810811024, www.panoramavillagehotel.gr

GRATIS:

bus na plażę


Opis hotelu Panorama Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Malowniczo położony na wzgórzu, z bajecznymi widokami na morze. Doskonała okazja do podziwiania pięknej panoramy okolicy. Z terenu hotelowego oraz tarasu rozciąga się widok zapierający dech w piersiach.

Hotel w kategorii lokalnej 3*, po remoncie w 2014, zadbany, w greckim stylu. Cieszy się dużym zainteresowaniem wśród turystów. Atutem jest również położenie blisko lotniska, co wiąże się z krótkim transferem, doskonała baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

Hotel znajduje się jedynie 15 km od lotniska w Heraklionie oraz 100 km od lotniska w Chani. Przy hotelu przystanek autobusowy do Heraklionu. Centrum miejscowości Aghia Pelagia w odległości 2 km, jednak w pobliżu hotelu jest dostępnych kilka tawern i sklepów.

Plaża w odległości ok. 800m od hotelu, publiczna w formie zatoczki, z łagodnym wejściem do wody, piaszczysto-żwirkowa; dojście do plaży ulicą lub dojazd hotelowym busem (bezpłatnie); serwis plażowy płatny ok. 6 EUR/ komplet (2 leżaki i parasol).

Hotel na wzgórzu, występują znaczne różnice poziomów.

 

Do dyspozycji gości:

budynek główny i 5 piętrowych budynków bocznych, 2 windy, przestronny hol,  recepcja 24h, restauracja ; bar w budynku głównym, snack bar przy basenie; kącik TV, minimarket, taras z widokiem na morze, ogród; punkt internetowy (płatny ok. 0,5 EUR/15 min), sejf w recepcji (płatny ok. 20 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów (płatne dodatkowo), lekarz na wezwanie (płatne dodatkowo); hotel przyjmuje płatność kartami kredytowymi: Visa, MasterCard, American Express. 

 

Pokoje:

Liczba pokoi – 180.

standardowy 2-os. z możliwością 1 dostawki,  klimatyzacja indywidualna (maj-październik), łazienka (wanna / prysznic, wc; suszarka), TV sat, telefon, lodówka, sejf ( płatny ok. 20 EUR/tydz.); balkon lub taras (wyposażone w stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze płatne dodatkowo

 

Wyżywienie:

all inclusive – 3 posiłki w formie bufetu, serwowane w restauracji głównej - śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) ; dania kuchni międzynarodowej i kreteńskiej; dania wegetariańskie; bar przy basenie- przekąski w formie kawy i ciastek (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, rakija, ouzo – bar główny i przy basenie (10.30-22.30), drinki alkoholowe z wódką (dostępne od godz. 19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive

 

Sport i rozrywka:

2 baseny ze słodką wodą (wielkość ok. 75 m², gł. 1,1-2,5 m oraz 2 basen- wielkość ok. 55 m², gł. 1,1 m) parasole i leżaki przy basenach bez dodatkowej opłaty, tenis stołowy, rzutki, piłkarzyki; okazjonalnie animacje dla dorosłych; płatne dodatkowo: bilard, gry wideo, sporty wodne na plaży. 

 

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, dostępne foteliki w restauracji, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat 



Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Panorama Village to bardzo malowniczo usytuowany hotel - na wzniesieniu z rewelacyjnymi widokami na okolicę, 2 km od centrum kurortu Aghia Pelagia ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w zadbanym ogrodzie, niedaleko centrum miejscowości Aghia Pelagia, około 800 metrów od plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny transfer busem hotelowym)
  • malownicze widoki na morze i okolicę, komfortowe pokoje (także rodzinne i maisonette)
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

2 km od centrum Agia Pelagia, 23 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

600 m od plaży, na którą kursuje bezpłatny bus (5 razy dziennie). Serwis plażowy dostępny jest za dodatkową opłatą.

Zakwaterowanie

180 pokoi; Typy pokoi: superior (bezpłatna klimatyzacja i widok na morze); standard Wyposażenie: łazienka z prysznicem, klimatyzacja (płatna 5 euro za dzień), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny), balkon lub taras.

Restauracje i bary

1 restauracja; 2 bary (główny i przy basenie).

Wyżywienie

All inclusive - śniadanie, obiad, kolacja, podwieczorek (kawa i ciasto). Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji (piwo, wino, raki) dostępne w godz. 10.30-22.30.

Sport i Rozrywka

2 baseny zewnętrzne z wodą słodką; Bezpłatnie: siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, program animacyjny (6 razy w tygodniu); Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

Recepcja, wypożyczalnia samochodów, parking, sala telewizyjna, mini market, kawiarenka internetowa, płatne Wi-Fi, opieka medyczna.

Naszym zdaniem

Hotel położony jest na wzgórzu, dzięki czemu oferuje przepiękne widoki na okolicę; Polecamy dla osób, które poszukują niedrogiego obiektu ze wspaniałą obsługą.

Strona internetowa

www.panoramavillagehotel.com


Opis hotelu Panorama Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Malowniczo położony na wzgórzu, z bajecznymi widokami na morze. Doskonała okazja do podziwiania pięknej panoramy okolicy. Z terenu hotelowego oraz tarasu rozciąga się widok zapierający dech w piersiach.

Hotel w kategorii lokalnej 3*, po remoncie w 2014, zadbany, w greckim stylu. Cieszy się dużym zainteresowaniem wśród turystów. Atutem jest również położenie blisko lotniska, co wiąże się z krótkim transferem, doskonała baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

Hotel znajduje się jedynie 15 km od lotniska w Heraklionie oraz 100 km od lotniska w Chani. Przy hotelu przystanek autobusowy do Heraklionu. Centrum miejscowości Aghia Pelagia w odległości 2 km, jednak w pobliżu hotelu jest dostępnych kilka tawern i sklepów.

Plaża w odległości ok. 800m od hotelu, publiczna w formie zatoczki, z łagodnym wejściem do wody, piaszczysto-żwirkowa; dojście do plaży ulicą lub dojazd hotelowym busem (bezpłatnie); serwis plażowy płatny ok. 6 EUR/ komplet (2 leżaki i parasol).

Hotel na wzgórzu, występują znaczne różnice poziomów.

 

Do dyspozycji gości:

budynek główny i 5 piętrowych budynków bocznych, 2 windy, przestronny hol,  recepcja 24h, restauracja ; bar w budynku głównym, snack bar przy basenie; kącik TV, minimarket, taras z widokiem na morze, ogród; punkt internetowy (płatny ok. 0,5 EUR/15 min), sejf w recepcji (płatny ok. 20 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów (płatne dodatkowo), lekarz na wezwanie (płatne dodatkowo); hotel przyjmuje płatność kartami kredytowymi: Visa, MasterCard, American Express. 

 

Pokoje:

Liczba pokoi – 180.

standardowy 2-os. z możliwością 1 dostawki,  klimatyzacja indywidualna (maj-październik), łazienka (wanna / prysznic, wc; suszarka), TV sat, telefon, lodówka, sejf ( płatny ok. 20 EUR/tydz.); balkon lub taras (wyposażone w stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze płatne dodatkowo

 

Wyżywienie:

all inclusive – 3 posiłki w formie bufetu, serwowane w restauracji głównej - śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) ; dania kuchni międzynarodowej i kreteńskiej; dania wegetariańskie; bar przy basenie- przekąski w formie kawy i ciastek (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, rakija, ouzo – bar główny i przy basenie (10.30-22.30), drinki alkoholowe z wódką (dostępne od godz. 19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive

 

Sport i rozrywka:

2 baseny ze słodką wodą (wielkość ok. 75 m², gł. 1,1-2,5 m oraz 2 basen- wielkość ok. 55 m², gł. 1,1 m) parasole i leżaki przy basenach bez dodatkowej opłaty, tenis stołowy, rzutki, piłkarzyki; okazjonalnie animacje dla dorosłych; płatne dodatkowo: bilard, gry wideo, sporty wodne na plaży. 

 

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, dostępne foteliki w restauracji, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Panorama Village to bardzo malowniczo usytuowany hotel - na wzniesieniu z rewelacyjnymi widokami na okolicę, 2 km od centrum kurortu Aghia Pelagia ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w zadbanym ogrodzie, niedaleko centrum miejscowości Aghia Pelagia, około 800 metrów od plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny transfer busem hotelowym)
  • malownicze widoki na morze i okolicę, komfortowe pokoje (także rodzinne i maisonette)
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel zgodnie z nazwą hotel posiada wyjątkowo piękny widok na jedną z ciekawszych zatok na wyspie. Otoczony gajami oliwnymi i owocowymi oferuje wyjątkową atmosferę.  Sam obiekt to prowadzony przez rodzinę niewielki hotel, który może być synonimem greckiej - kreteńskiej gościnności. Hotel został w pełni odnowiony w 2015 roku a ostatniej zimy została dobudowana nowa część tego hotelu. Obiekt oferuje wyjątkowy pobyt zarówno dla rodzin z dziećmi jak i osób dorosłych.

Położenie

Hotel położony jest na malowniczym zboczu, powyżej zatoki w miejscowości Aghia Pelagia. Odległość do centrum miejscowości to 2 km, odległości od plaży to ok. 800 metrów, hotel ofertuje kilkakrotnie w ciągu dnia darmowy dowóz do plaży. Plaża wzdłuż zatoczki o tej samej nazwie jest naturalnym basenem ze stałą głębokością i krystalicznie czystą wodą. Stanowi to wielka zaletę gdyż w całości nadaje się do kąpieli gdyż jest prawie zupełnie pozbawiona wiatru i fal. Zatoka Aghia Pelagia nazywana jest przez mieszkańców wyspy naturalnym basenem. Samo miasteczko znajduje się w odległości około 15 km od lotniska w Heraklionie co jest dużą zaletą gdyż transfer nie trwa dłużej niż ok. 30 minut.

Wyposażenie

Hotel to budynek główny oraz 5 mniejszych budynków, posiada 220 pokoi. W okresie zimy 2015/2016 hotel rozbudował się o nową część z dodatkowymi pokojami. Do dyspozycji gości jest całodobowa recepcja z przestronnym lobby, 2 windy, bar w budynku głównym, snack bar przy basenie, kącik telewizyjny, taras z widokiem na morze, ogród, kącik internetowy (za dodatkową opłatą 1 Euro/30 min).  W recepcji dostępny jest sejf.

Pokoje

Pokój standardowy, wystrój w wyspiarskim - greckim stylu wyposażony w indywidualnie sterowaną klimatyzację (płatna 5eu/dzień), łazienkę z wanną lub prysznicem oraz wyposażone w suszarkę, WC, telewizję satelitarną, telefon, lodówkę, sejf (za dodatkową opłatą). Każdy pokój posiada balkon lub taras wyposażony w stolik i krzesła. Pokoje z widokiem na morze za dopłatą.  

Wyżywienie

All inclusive - śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa i ciastka w barze przy basenie (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo w barze głównym i przy basenie (10.30-22.30)

Sport i rozrywka

Hotel posiada 2 baseny: ok. 75 m i ok. 55 m, brodzik dla dzieci. Nowa część hotelu posiada 3 baseny w nowej części; przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, rzutki, piłkarzami; plac zabaw dla dzieci, okazjonalnie animacje dla dorosłych; za dodatkową opłatą: bilard, gry wideo.

Dla dzieci

Brodzik dla dzieci. Łóżeczka dla niemowląt (na zamówienie przed przyjazdem), wysokie krzesła w restauracji.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Opis hotelu Panorama Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Malowniczo położony na wzgórzu, z bajecznymi widokami na morze. Doskonała okazja do podziwiania pięknej panoramy okolicy. Z terenu hotelowego oraz tarasu rozciąga się widok zapierający dech w piersiach.

Hotel w kategorii lokalnej 3*, po remoncie w 2014, zadbany, w greckim stylu. Cieszy się dużym zainteresowaniem wśród turystów. Atutem jest również położenie blisko lotniska, co wiąże się z krótkim transferem, doskonała baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

Hotel znajduje się jedynie 15 km od lotniska w Heraklionie oraz 100 km od lotniska w Chani. Przy hotelu przystanek autobusowy do Heraklionu. Centrum miejscowości Aghia Pelagia w odległości 2 km, jednak w pobliżu hotelu jest dostępnych kilka tawern i sklepów.

Plaża w odległości ok. 800m od hotelu, publiczna w formie zatoczki, z łagodnym wejściem do wody, piaszczysto-żwirkowa; dojście do plaży ulicą lub dojazd hotelowym busem (bezpłatnie); serwis plażowy płatny ok. 6 EUR/ komplet (2 leżaki i parasol).

Hotel na wzgórzu, występują znaczne różnice poziomów.

 

Do dyspozycji gości:

budynek główny i 5 piętrowych budynków bocznych, 2 windy, przestronny hol,  recepcja 24h, restauracja ; bar w budynku głównym, snack bar przy basenie; kącik TV, minimarket, taras z widokiem na morze, ogród; punkt internetowy (płatny ok. 0,5 EUR/15 min), sejf w recepcji (płatny ok. 20 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów (płatne dodatkowo), lekarz na wezwanie (płatne dodatkowo); hotel przyjmuje płatność kartami kredytowymi: Visa, MasterCard, American Express. 

 

Pokoje:

Liczba pokoi – 180.

standardowy 2-os. z możliwością 1 dostawki,  klimatyzacja indywidualna (maj-październik), łazienka (wanna / prysznic, wc; suszarka), TV sat, telefon, lodówka, sejf ( płatny ok. 20 EUR/tydz.); balkon lub taras (wyposażone w stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze płatne dodatkowo

 

Wyżywienie:

all inclusive – 3 posiłki w formie bufetu, serwowane w restauracji głównej - śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) ; dania kuchni międzynarodowej i kreteńskiej; dania wegetariańskie; bar przy basenie- przekąski w formie kawy i ciastek (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, rakija, ouzo – bar główny i przy basenie (10.30-22.30), drinki alkoholowe z wódką (dostępne od godz. 19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive

 

Sport i rozrywka:

2 baseny ze słodką wodą (wielkość ok. 75 m², gł. 1,1-2,5 m oraz 2 basen- wielkość ok. 55 m², gł. 1,1 m) parasole i leżaki przy basenach bez dodatkowej opłaty, tenis stołowy, rzutki, piłkarzyki; okazjonalnie animacje dla dorosłych; płatne dodatkowo: bilard, gry wideo, sporty wodne na plaży. 

 

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, dostępne foteliki w restauracji, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Panorama Village to bardzo malowniczo usytuowany hotel - na wzniesieniu z rewelacyjnymi widokami na okolicę, 2 km od centrum kurortu Aghia Pelagia ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w zadbanym ogrodzie, niedaleko centrum miejscowości Aghia Pelagia, około 800 metrów od plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny transfer busem hotelowym)
  • malownicze widoki na morze i okolicę, komfortowe pokoje (także rodzinne i maisonette)
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Agia Pelagia

Opinia 7islands

Przytulny kompleks, malowniczo położony na wzgórzu daje doskonałą okazję do delektowania się cudownym panoramicznym widokiem na morze i okolicę. Wygodne, zadbane pokoje, miła i pomocna obsługa zapewniają pełen relaks i świetną atmosferę greckich wakacji.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu, na wzgórzu, ok. 2 km od centrum miejscowości Agia Pelagia, gdzie znajdują się sklepy i tawerny, ok. 15 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

Ok. 900 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składa się z budynku głównego oraz bungalowów. Na jego terenie znajduje się lobby z całodobową recepcja, 2 windy, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie), kącik telewizyjny, parking. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, mini market, sala konferencyjna, kącik internetowy, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 180 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, rodzinne z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek, junior suite z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:00). Ciasta, kawa i herbata dostępne są w godzinach 16:00-17:00. W godzinach 10:30-22:30 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:30 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny, animacje, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.panorama-irakion.gr / Tel: 00 30 281 081 10 12

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Opis hotelu Panorama Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Malowniczo położony na wzgórzu, z bajecznymi widokami na morze. Doskonała okazja do podziwiania pięknej panoramy okolicy. Z terenu hotelowego oraz tarasu rozciąga się widok zapierający dech w piersiach.

Hotel w kategorii lokalnej 3*, po remoncie w 2014, zadbany, w greckim stylu. Cieszy się dużym zainteresowaniem wśród turystów. Atutem jest również położenie blisko lotniska, co wiąże się z krótkim transferem, doskonała baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

Hotel znajduje się jedynie 15 km od lotniska w Heraklionie oraz 100 km od lotniska w Chani. Przy hotelu przystanek autobusowy do Heraklionu. Centrum miejscowości Aghia Pelagia w odległości 2 km, jednak w pobliżu hotelu jest dostępnych kilka tawern i sklepów.

Plaża w odległości ok. 800m od hotelu, publiczna w formie zatoczki, z łagodnym wejściem do wody, piaszczysto-żwirkowa; dojście do plaży ulicą lub dojazd hotelowym busem (bezpłatnie); serwis plażowy płatny ok. 6 EUR/ komplet (2 leżaki i parasol).

Hotel na wzgórzu, występują znaczne różnice poziomów.

 

Do dyspozycji gości:

budynek główny i 5 piętrowych budynków bocznych, 2 windy, przestronny hol,  recepcja 24h, restauracja ; bar w budynku głównym, snack bar przy basenie; kącik TV, minimarket, taras z widokiem na morze, ogród; punkt internetowy (płatny ok. 0,5 EUR/15 min), sejf w recepcji (płatny ok. 20 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów (płatne dodatkowo), lekarz na wezwanie (płatne dodatkowo); hotel przyjmuje płatność kartami kredytowymi: Visa, MasterCard, American Express. 

 

Pokoje:

Liczba pokoi – 180.

standardowy 2-os. z możliwością 1 dostawki,  klimatyzacja indywidualna (maj-październik), łazienka (wanna / prysznic, wc; suszarka), TV sat, telefon, lodówka, sejf ( płatny ok. 20 EUR/tydz.); balkon lub taras (wyposażone w stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze płatne dodatkowo

 

Wyżywienie:

all inclusive – 3 posiłki w formie bufetu, serwowane w restauracji głównej - śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) ; dania kuchni międzynarodowej i kreteńskiej; dania wegetariańskie; bar przy basenie- przekąski w formie kawy i ciastek (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, rakija, ouzo – bar główny i przy basenie (10.30-22.30), drinki alkoholowe z wódką (dostępne od godz. 19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive

 

Sport i rozrywka:

2 baseny ze słodką wodą (wielkość ok. 75 m², gł. 1,1-2,5 m oraz 2 basen- wielkość ok. 55 m², gł. 1,1 m) parasole i leżaki przy basenach bez dodatkowej opłaty, tenis stołowy, rzutki, piłkarzyki; okazjonalnie animacje dla dorosłych; płatne dodatkowo: bilard, gry wideo, sporty wodne na plaży. 

 

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, dostępne foteliki w restauracji, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Mapa Hotelu Panorama Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Panorama Village:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Panorama!
https://youtu.be/_nyrV6rt8Ro
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Panorama Village

2.6
odradzam

Położenie hotelu wymaga dobrej kondycji fizycznej, zarówno jeśli chodzi o plażę główną jak i małą zatoczkę (można znaleźć tutaj ciszę i spokój ...i tylko "miejscowych"). Zatoczka jest urocza. Co do reszty: pokoje - położenie świetne, piękne widoki z balkonu ale bardzo brudne, zwłaszcza łazienki. Jedzenie ...to osobna historia bez happy end-u, bardzo mały wybór, mdłe zupełnie bez świeżych jarzyn i owoców. Wiele do życzenia pozostawia obsługa i ta w restauracji i ta recepcyjna. Urlop uratowały wycieczki indywidualne.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.6
3.7
polecam

Hotel dość daleko polożony od morza, ale jest darmowy bus z hotelu. Brak atrakcji dla dzieci. Jedzenie monotonne, niezbyt smaczne, ale za to pod dostatkiem. Bardzo mila obsluga.

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
3.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Obsługa
    4.9
HolidayCheck
Ocena Panorama Village:
4.4 / 6

Przeciętny hotel dla niewymagających 2007-06-09
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.5

3.0
Udany urlop na Krecie 2007-07-16
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    3.0

3.9
Panorama - warto. 2007-11-01
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Na początku troche się obawiałam wyjazdu tyle się naczytałam.. a bardzo mi się podobało! Co prawda j...
więcej

4.6
Adekwatny do ceny 2008-05-26
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.5

4.3
Najcudowniejszy urlop mojego życia! 2008-06-04
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

Polecam serdecznie wszystkim naprawdę, przepiękne miejsce, życzliwi i pomocni ludzie ;) To był najp...
więcej

5.4
Na pewno tam wrócimy! 2008-06-26
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.5

5.2
Super 2008-07-02
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

Hotel super, panorama przepiękna, niedaleko plaża i tawrny. Wieczorne imprezy organizowane przez ani...
więcej

5.2
Wakacje na Krecie 2008-07-12
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

4.6
Hotel typowy dla rodzin z dziecmi 2008-08-01
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel odzwierciedlający 3 gwiazdki. Ogólnie rzecz biorąc jest on idealny dla rodzin z dziecmi, ale d...
więcej

4.7
Cudowny widok z hotelu 2008-08-10
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

5.1
Najpiękniejsze wakacje w życiu! 2008-09-16
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

5.1
Super pobyt! 2008-09-22
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Byliśmy w tym hotelu we wrześniu we dwoje. Uważam, że pobyt był fantastyczny. Pokój bardzo przestron...
więcej

5.5
Super wakacje 2008-09-29
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.5

5.1
Super widoki, przeciętne jedzenie, ciekawa plaża 2008-10-13
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    4.0

3.6
Basic, dach nad głową i dobre towarzystwo 2009-01-20
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    2.0

3.1
Było fajnie ale 2009-03-18
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

Cudowne widoki z hotelu, wypożyczyliśmy samochód i było naprawdę co obejrzeć. Pokój dostaliśmy okro...
więcej

4.4
Bardzo ładnie położony hotel, z pięknym widokiem 2009-06-23
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.8

Trochę daleko do plaży, ale spacerek nikomu nie zaszkodzi. Gorszy powrót pod górę :-) Jedzenie wg mn...
więcej

5.1
Hotel panorama - super wypoczynek 2009-07-06
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Bardzo nam się podobało 2009-07-10
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.5

Hotel mile nas zaskoczył.W rzeczywistości lepiej niż w opisach. Pokoje w róznym standarcie od bardzo...
więcej

4.7
Piękne widoki , standard adekwatny do gwiazdek 2009-07-22
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.0

4.5
Bez rewelacji ale napewno dobrze wydane pieniąde 2009-08-01
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Panorama da sie lubić 2009-09-11
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.9
Polecam hotel panorama 2009-10-01
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.5

4.3
Hotel panorama - wspaniałe wakacje 2009-10-28
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.5

4.8
Hotel Panorama - piękna okolica i cudowny wypoczynek 2010-05-27
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel pięknie położony , cudowne widoki. Bardzo miły personel , animacje po polsku . Hotel raczej sp...
więcej

5.6
Fajny hotel dla wesołych ludzi 2010-06-01
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Polecam hotel ludziom głównie młodym, bardzo fajne animacje za sprawą Słowaka Petera, bardzo dobre d...
więcej

4.7
Bardzo przyjemny 2010-07-08
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Rewelacyjne animacje (Piotr animator gwiazdor),jedzenie zadowalajace,polozenie rewelacyjne,transport...
więcej

5.2
Dobry hotel 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Bardzo udane wakacje 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Warto wybrać! 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nudno 2010-07-21
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Serdecznie polecam rodzinom z dziecmi jak i parom 2010-08-19
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Niezapomniane wakacje! 2010-09-05
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.8

Spędziliśmy miły urlop dobrze się bawiąc i poznaliśmy miłych ludzi.W hotelu mnóstwo animacji w 5 -ci...
więcej

4.6
Cudowna romantyczna podróż poślubna - wrzesień 2010 2010-09-12
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Hotel Panorama - Kreta 2010-09-15
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel ładnie położony na wzgórzu (nazwa w pełni oddaje jego charakter). Jest to duży kompleks położ...
więcej

5.0
Panorama - bez rewelacji 2010-09-28
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

Byliśmy w tym hotelu w połowie września. Niestety pierwsze wrażenie było kiepskie i połozyło się cie...
więcej

3.2
Widoki jak z bajki 2010-10-02
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Skromny hotel z nieskromnymi widokami 2010-11-05
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Rozczarowanie 2011-06-10
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Super zabawa, all inclusive marne 2011-06-16
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.7
Obiektywna opinia 2011-06-20
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Ładne widoki, nic poza tym 2011-07-17
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.5
Masakra 2011-07-23
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

1.8
Ogólnie polecam 2011-07-24
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Ocena ogólna 4 - 2011-08-19
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Hotel Panorama 2011-08-20
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.0

Spedzilismy super wczasy w hotelu Panorama. Na miejscu poznalismy kilku polakow i do dzisiaj utrzymu...
więcej

5.2
Dla bardzo mało wymagających 2011-09-30
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

3.3
Masakra 2011-10-01
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.7
Rozczarowanie hotelem 2011-10-08
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.0

3.8
Duży pozytyw 2012-07-04
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

mały klimatyczny hotel, z przepięknymi widokami. Animator urozmaica czas zarówno w dzień jak i wiecz...
więcej

4.9
A mogłoby być pięknie! 2012-07-24
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

4.0
Realistyczna opinia tego co tam się dzieje 2012-07-31
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

2.5
Szału nie ma! Za to giną rzeczy w pokojach 2012-08-29
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.3

Niestety z racji skromnego budżetu padło na ten Hotel. śniadania codziennie takie same, obiad i kola...
więcej

3.1
Panorama - nazwa hotelu godna widoków. 2013-05-25
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Wspaniałe wakacje w hotelu Panorama - Agia Pelagia 2013-06-18
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Panorama piękna... i tyle 2013-07-05
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.3

Hotel widział lepsze czasy: łazienka obskurna, głośno zarówno z korytarzy jak i z basenu. Daleko wsz...
więcej

2.3
Piękny hotel w pięknej miejscowości 2013-07-17
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Przyjemny hotel w miłej i spokojnej okolicy 2013-07-18
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Średniej klasy hotel. Szału nie ma ale jest przyjemnie i schludnie. Przy głównym basenie (są dwa) ta...
więcej

5.0
Przyjemny pobyt dla niewymagających osób 2013-12-09
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Wyjazd wspominam jako bardzo udany. Panorama to hotel, który jest idealny dla mało wymagających osób...
więcej

5.3
Przyjemny hotel z tanim all inclusive 2014-02-03
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Korzystaliśmy z All Inclusive kupionego przez stronę Hotels4u. Hotel miły, czysty, dwa czyste bas...
więcej

5.1
Szczegółowe sprawozdanie z urlopu 2014-03-21
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Hotel dla pijaków i grup nastolatków 2014-05-07
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    2.4
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    1.3

Jedzenie jest okropne, z tego co dają to tylko 30% można zjeść. Jest możliwość zamiast obiadu wziąć...
więcej

2.4
Piękne greckie wakacje! 2014-07-02
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
W hotelu zamieszanie z pokojami 2015-05-13
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Dla niewymagających, z przeciętnym jedzeniem 2015-06-18
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.7
Niemili pracownicy. 2015-07-13
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    1.0

4.0
Rewelka! 2015-09-19
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Spokojny hotelik 2015-12-27
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

W sierpniu wraz z żoną mieliśmy okazję odpocząć w tym hotelu. Hotel czysty, zadbany. Pokoje sprzą...
więcej

5.1
Cudowne wakacje i w tym roku powrót 2016-04-03
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Cudowny duży hotel,cudowna obsługa,pokoje sprzątane codziennie,duży wybór dań z różnych krajów,miejs...
więcej

5.0
Hotel 2016-06-10
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Cudowny hotel, bardzo miła obsługa i przepiękna wyspa. Panie z biura podróży Planet Tours z Galerii ...
więcej

5.6
Wakacje życia 2016-07-11
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

słuchajcie w czwartek wróciłam z rodzinką z Krety, a szczerze mówiąc, mieliśmy ochotę tam zostać na ...
więcej

5.6
Hotel dla nie wymagających-max 3 gwiazdki 2016-07-25
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.8
Średni dla niewymagających 2016-07-26
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    3.3

średni, dla niewymagających, minus dla barmana, pokój w głównym budynku z widokiem na ........, wydz...
więcej

3.5
Przyzwoity hotel - 2016-07-31
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Polecam, ale po zakończeniu budowy 2016-08-02
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Bajecznie 2016-08-05
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Polecam. Super wakacje 2017-07-10
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nie dla osób z problemami ruchowymi 2017-10-27
Szczegóły oceny hotelu Panorama Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.8

4.7

Panorama Village - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s výhledem/zahrada
Dvoulůžkový pokoj s výhledem/zahrada
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pokój rodzinny 2 os. bez dostępu do basenu, widok na morze
Pokój rodzinny 3 os. bez dostępu do basenu, widok na morze
Pokój rodzinny 4 os. bez dostępu do basenu, widok na morze
Pok. maisonette 2 os.
Pok. maisonette 3 os.
Pok. maisonette 4 os.
Pok. maisonette 2 os. w/morze
Pok. maisonette 3 os. w/morze
Pok. maisonette 4 os. w/morze

Panorama Village - Możliwości wyżywienia:


Panorama Village - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Panorama Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00