cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Krabi, Tajlandia
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.12 - 29.12
już od 11699 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.03 - 06.04
już od 8699 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Holiday Inn Resort Krabi
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Holiday Inn Resort Krabi
star 4

Tajlandia
Ocena hotelu Holiday Inn Resort Krabi:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Holiday Inn Resort Krabi:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 grudnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 marca 2023

Hotel Holiday Inn Resort Krabi w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tajlandia / Krabi

Opis oferty:

Komfortowy, nowoczesny kompleks hotelowy położony przy piaszczystej plaży na tajlandzkim wybrzeżu, pośród tropikalnego ogrodu, blisko licznych restauracji, sklepów i barów. Bogata oferta animacji zarówno dla dorosłych, jak i dzieci - specjalne strefy dla najmłodszych i nastolatków oraz baseny wyposażone w zjeżdżalnie sprawiają, że jest to idealne miejsce na niezapomniane wakacje z rodziną. Znakomita hotelowa restauracja Inn Asia z pięknym panoramicznym widokiem na plaże Ao Nang oraz Morze Andamańskie oferuje bogaty bufet śniadaniowy, smaczną kuchnię tajską i międzynarodową. Eleganckie pokoje urządzone w europejskim stylu, profesjonalna obsługa i miła atmosfera to kolejne walory hotelu.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum AO NANG ze sklepami i barami; ok. 27 km od portu lotniczego w Krabi; przystanek autobusowy przy hotelu (ok. 100 THB/Krabi); w okolicy hotelu kursuje tuk-tuk.

PLAŻA:

Noppharat Thara, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, dojście przez ulicę.

HOTEL:

nowoczesny, luksusowy, składa się z dwóch części: część główna zbudowana w 2008 r. i część rodzinna zbudowana w 2013 r., 173 pokoje, 3 piętra, 2 windy, eleganckie, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Inn Asia - dania w formie bufetu, á la carte, kuchnia międzynarodowa, tajska, owoce morza, w restauracji dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 bary: Wave w lobby, bar swim-up Lagoon w części głównej, Island w części rodzinnej; kantor, przechowalnia bagażu; centrum konferencyjne dla 120 osób, taras z widokiem na basen i morze, tropikalny ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service (10.00:22.00), pralnia, prasowalnia, opiekunka do dziecka (na zamówienie); na terenie hotelu występują schody - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej) lub oświadczenie zobowiązujące do pokrycia potencjalnych wydatków w hotelu.

premier garden view:

w części rodzinnej, 2-os. (możliwość 1 dostawki), zadbany i nowoczesny, ok. 44 m2, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łaziekna (prysznic, wc; szuszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy (ograniczony zasięg), telewizja satelitarna, DVD, telefon, sejf, zestaw do kawy i herbaty, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na ogród, pokój z widokiem na basen za dopłatą;

pokój z bezpośrednim wejściem do basenu:

w obu częściach, 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci) ok. 37 m², wyposażenie jak w pokoju premier garden view, dodatkowo: taras z zejściem do basenu (stolik i krzesełka; suszarka); pokój z bezpośrednim wejściem do basenu na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny: w części głównej, słona woda, ok. 920 m², gł. ok. 1,5 m, wydzielona część dla dzieci, słona woda, gł. ok. 0,7 m, basen w części rodzinnej, nieregularny kształt, słona woda, ok. 1400 m², gł. ok. 1,2 m, wydzielona część dla dzieci, słona woda, gł. ok. 0,5 m, zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siłownia, tenis stołowy; pokój zabaw (ok. 320 m²) i plac zabaw dla dzieci, kids club i teen club, animacje dla dzieci i dorosłych: gry w basenie, joga, lekcje tańca, aerobik, lekcje rysowania, clown show, wieczory filmowe, lekcje gotowania dla dzieci, wieczorne show; za opłatą: bilard; centrum spa (płatne): zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

KONTAKT:

0066/75810888, www.holidayinnkrabi.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tajlandia / Krabi

Opis oferty:

Komfortowy kompleks hotelowy, położony przy piaszczystej plaży na tajlandzkim wybrzeżu, pośród tropikalnego ogrodu, blisko licznych restauracji, sklepów i barów. Bogata oferta animacji zarówno dla dorosłych i dzieci, specjalne strefy dla najmłodszych i nastolatków, baseny wyposażone w zjeżdżalnie sprawiają, że jest to idealne miejsce na niezapomniane wakacje z rodziną. Znakomita hotelowa restauracja Inn Asia z pięknym panoramicznym widokiem na plaże Ao Nang oraz morze Andamańskie oferuje bogaty bufet śniadaniowy, smaczną kuchnię tajską i międzynarodową. Jasne pokoje urządzone w europejskim stylu, profesjonalna obsługa i miła atmosfera to kolejne walory hotelu.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum AO NANG ze sklepami i barami; ok. 27 km od lotniska w Krabi; przystanek autobusowy przy hotelu (ok. 100 THB/Krabi).

PLAŻA:

Noppharat Thara, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę.

HOTEL:

składa się z dwóch części: część główna zbudowana w 2008 r. i część rodzinna zbudowana w 2013 r., 173 pokoje, 3 piętra, 2 windy, eleganckie, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Inn Asia – dania w formie bufetu, á la carte, kuchnia międzynarodowa, tajska, owoce morza, w restauracji dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 bary: Wave w lobby, bar swim-up Lagoon w części głównej, Island w części rodzinnej; kantor, przechowalnia bagażu; centrum konferencyjne dla 120 osób, taras z widokiem na basen i morze, tropikalny ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service (06.30-22.30), pralnia, prasowalnia, opiekunka do dziecka (na zamówienie); na terenie hotelu występują schody – nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej).

standardowy:

w części rodzinnej, 2-os. (możliwość 1 dostawki), zadbany i nowoczesny, ok. 44 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łaziekna (prysznic, wc; szuszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy (ograniczony zasięg), telewizja satelitarna, DVD, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, 2 butelki wody mineralnej dziennie, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na ogród; pokój z widokiem na basen za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny: w części głównej, słona woda, ok. 920 m², gł. ok. 1,5 m, wydzielona część dla dzieci, słona woda, gł. ok. 1 m, basen w części rodzinnej, nieregularny kształt, słona woda, ok. 1400 m², gł. ok. 1,2 m, zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; centrum fitness (24 h), tenis stołowy; pokój zabaw (ok. 320 m²) i plac zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych: gry w basenie, joga, lekcje tańca, aerobik, lekcje rysowania, clown show, wieczory filmowe, lekcje gotowania dla dzieci; za opłatą: bilard; centrum spa (płatne): zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

KONTAKT:

0066/75810888, www.holidayinnkrabi.com

GRATIS:

Wi-Fi


Exim Tours

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tajlandia/Krabi

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- ok. 50 metrów od plaży Noppharat Thara (przejście przez ulicę) - ok. 200 metrów od centrum Ao Nang - ok. 15 km od miasta Krabi - ok. 27 km od lotniska Krabi

Plaża

- piaszczysta

Pokoje

Pokój Standard - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny), sejf (płatny) - bezprzewodowy internet (ograniczony zasięg) - zestaw do kawy/herbaty - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - powierzchnia ok. 44 m2 - balkon/taras Pokój Deluxe Pool Access - wyposażenie pokoju standard - w budynku tylko dla dorosłych - powierzchnia ok. 37 m2 Pokój Deluxe - wyposażenie pokoju standard - w budynku tylko dla dorosłych - powierzchnia ok. 63 m2

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - siłowania - tenis stołowy - animacje Płatne - zabiegi pielęgnacyjne, masaże  

Dla dzieci

- basen (wydzielona część) - pokój zabaw - plac zabaw - mini klub

Wyżywienie

BB: śniadania - bufet amerykański HB: śniadania - bufet amerykański i obiadokolacje serwowane lub w formie bufetu - okazjonalnie (napoje płatne przy obiadokolacji) FB: śniadania - bufet amerykański, obiady i kolacje serwowane lub w formie bufetu - okazjonalnie (napoje płatne przy obiedzie i kolacji)

Restauracje i bary

- restauracja (kuchnia tajska i międzynarodowa) - 3 bary ( w tym w lobby, przy basenie i części rodzinnej)

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi w lobby (bezpłatny) - sklepy - pralnia (płatna) - www.holidayinnkrabi.com  

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu, transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Dertour Polska

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Nazwa obiektu

Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach

Kategoria

***

Miejscowość

Krabi

Region

Krabi

Kod

KBV20027 AC

Liczba pokoi

217

Zalety

Super terminy oszczędnościowe. Super oferta dla wczesnych rezerwacji.

Położenie

Położony na północnym krańcu Ao Nang. Oddzielony drogą od plaży Nopparat. W ciągu kilku min pieszo można dotrzeć do sklepów. Od głównej plaży Ao Nangs dojeżdża się łodzią typu longtail (za opłatą, przez zagranicznego oferenta) na wyspy przybrzeżne i do Railay. Centrum Ao Nang oddalone jest o ok. 10 min spacerem. Lotnisko docelowe Krabi ok. 19 km.

Opis

Nowoczesny hotel klasy średniej został otwarty w listopadzie 2016 r. Składa się z trzech 4-piętrowych budynków i holu, który ma kształt litery U, wokół dużego basenu. Dostępne są leżaki i parasole. WLAN w całym hotelu.

Wyżywienie

Bufet śniadaniowy. Przy rezerwacji z 2 posiłkami (H) dodatkowo obiadokolacja, z 3 posiłkami (V) obiad i kolacja w cenie.

Pokój typ 1

Standard = ok. 24 m kw. łącznie z pow. zewn. Wyposażone w prysznic / WC, suszarkę do włosów, kapcie, TV z płaskim ekranem, tel., klimatyzację, mini lodówkę, zestaw do parzenia kawy / herbaty, sejf, balkon z widokiem na basen.

Pokój typ 2

Family = ok. 48 m kw., są 2 pokoje Standard z drzwiami łączącymi.

Sport, rozrywka, wellness

W cenie = siłownia (otwarta przez całą dobę).

Warto wiedzieć

Hotel Holiday Inn Express Krabi Ao Nang Beach nie ma własnej restauracji, do dyspozycji gości jest zatem restauracja siostrzanego hotelu Holiday Inn Krabi Ao Nang, w której goście mający rezerwację z 2 czy 3 posiłkami jedzą wszystkie posiłki. Hotel nie posiada usługi portiera.

Transfery

Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

RP308102


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

Orka

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KRABI/TAJLANDIA

Położenie

w północnej części miasta Ao Nang, plaża Nopparat przejście przez ulicę, w pobliżu znajdują się sklepy, centrum Ao Nang oddalone ok. 10 minut spaceru od hotelu, lotnisko w Krabi ok. 20 km.

Hotel

wybudowany w tajskim stylu, składa się z dwóch skrzydeł i trzypiętrowych budynków. Na terenie hotelu znajdują się dwa baseny, jeden basen dla dzieci, restauracja "InnAsia" z pięknym widokiem na Morze Andamańskie oferująca kuchnię lokalną oraz międzynarodową, koktajle oraz przekąski dostępne są w barach "Wave Bar" i w poolbarze, dodatkowo miniklub, wifi dostępne w całym kompleksie,

Pokoje

173 pokoje

Pokoje premier garden view

o powierzchni 44 mkw. w nowym skrzydle, z prysznicem, WC, suszarką do włosów, TV, odtwaraczem DVD, telefonem, wifi, klimatyzacją, zestawem do parzenia kawy i herbaty, sejf, balkon z leżakami, widok na ogród.

Pokoje premier poolview

o powierzchni 44 mkw. w nowym skrzydle, pokoje zlokalizowane na 2-4 piętrze z widokiem na basen,

Pokoje pool access

o powierzchni 37 mkw. wyposażone podobnie co premie garden view, w staruym skrzydle, na parterze z bezpośrednim dostępem do basenu,

Pokoje deluxe

o powierzchni 63 mkw. w starym skrzydle na trzecim piętrze.

Wyżywienie

w cenie śniadania w formie bufetu, za dodatkową opłatą opcja HB z kolacją lub FB z lunchem i kolacją.

Sport

siłownia,

Beauty&Wellness

dodatkowo płatne zabiegi Spa.

Cena obejmuje

- przelot, - zakwaterowanie w hotelu, - wyżywienie śniadania - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - obowiązkowe ubezpieczenie KL, NW/ osoba (Axa Polska)

Cena nie obejmuje

- kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych,

* INFORMACJE PRAKTYCZNE

- elektryczność 220 V, 50 Hz, - czas + 6 h w stosunku do czasu polskiego - przy wjeździe wymagany i bezwzględnie przestrzegany jest co najmniej 6-miesięczny okres ważności paszportu (liczony od daty planowanego opuszczenia terytorium Tajlandii) - obecnie w Tajlandii nie występują szczególne zagrożenia sanitarno-epidemiologiczne. Nie są wymagane specjalne szczepienia. Należy jednak w sposób bardziej rygorystyczny przestrzegać zasad higieny, niezbędnych w krajach tropikalnych. Woda z sieci wodociągowej jest niezdatna do picia. Ogólnie dostępna jest w sprzedaży butelkowana woda filtrowana lub mineralna. - w Tajlandii obowiazuje ruch lewostronny.

* CENA PRZELOTU

Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy i wynosi 3400 PLN. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bezkosztowo.

* WARUNKI PRZEWOZU

Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

* ANULACJE, ZMIANY BILETU

Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

* PRZELOT

przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

* REZYDENT

impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

* WIZY

Z dniem 11 sierpnia 2011 r.obywatele RP zostali zwolnieni z obowiązku wizowego przy wjeździe do Królestwa Tajlandii w celu turystycznym na okres nieprzekraczający 30 dni.

* SZCZEPIENIA

Światowa Organizacja Zdrowia zaleca szczepienia przeciwko - błonicy i tężecowi, durowi brzusznemu, wzw A, wzw B, wściekliźnie. Dodatkowo zaleca się chemioprofilaktykę przeciw malarii.

* PLACÓWKI DYPLOMATYCZNE W RP Ambasada Królestwa Tajlandii ul.Willowa 7, 00-790 Warszawa Telefon

0048 22849 26 55 Faks: 0048 22 849 26 30

* PLACÓWKI DYPLOMATYCZNE RP Ambasada Polska w Bangkoku 100/81-82, Vongvanij Building B, 25th Floor Rama 9 Road, Huaykwang District, Bangkok 10310 Telefon

(00-662) 645 03 67 Faks: (00-662) 645 03 65

UWAGA!!!

OFERTA WYMAGA POTWIERDZENIA DOSTĘPNOŚCI I CENY PRZEZ TOUROPERATORA W CIĄGU 4 GODZ. OD PON-PT W GODZ. 10-18


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Tourasia

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

kategoria

****

Miejscowość

Ao Nang

Region

Krabi

Położenie

Wybudowany w nowoczesnym stylu ośrodek, gwarantuje dobrą lokalizację oraz liczne udogodnienia i usługi dodatkowe dla gości. Oddzielony promenadą od pięknej plaży Nopparat Thara. Do pobliskich, przybrzeżnych wysepek można dopłynąć motorówkami. Liczne restauracje, bary i sklepy znajdują się w pobliskiej miejscowości Ao Nang.

Pokoje

173 nowoczesne pokoje zlokalizowane są zarówno w starszej części Couple Wing, składającej się z dwóch 3-piętrowych budynków, otoczonych dużym basenem oraz w nowej części Family Wing, która dysponuje dużym basenem. Wszystkie pokoje posiadają balkon z leżakami i wyposażone są w różne udogodnienia, w tym bezpłatny dostęp do Internetu. Garden View (Family Wing) i Garden View (Family Wing) mieszczą się w nowym skrzydle Family, mają 44 m2 powierzchni, ze stacją dokującą do iPoda, z dużym balkonem i widokiem na tropikalny ogród lub basen. Deluxe Pool Acces (Couple Wing) - powierzchnia 37 m2, znajdują się na parterze i posiadają bezpośredni dostęp z tarasu do basenu. Większość z tych pokoi znajduje się w starszej Couple Wing. Dodatkowo wyposażone są w prysznice zewnętrzne, zapewniające okazję do przyjemnych kąpieli pod gołym niebem.

Wyżywienie

Rozmaite restauracje i bary.

Rozrywka

Dwa duże baseny, centrum fitness, spa. Sporty wodne dostępne na plaży.

Naszym zdaniem

Modny resort, położony w dobrej lokalizacji, idealny do odkrywania fascynującego krajobrazu wokół Krabi.

Dla oszczędnych

Rabat za rezerwację z wyprzedzeniem dla pobytów 01.11.17.-23.12.17 i 08.01.18.- 15.04.18 rezerwacja na więcej niż 90 dni przed przybyciem do hotelu 15%, od 89 do 60 dni 10%, dla terminów 16.04.18.-31.10.18 rezerwacja na więcej niż 45 dni przed przybyciem do hotelu 10%.


Coral Travel Egzotyka

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Krabi

OPIS

Położony przy piaszczystej plaży i ciepłych wodach Morza Andamańskiego. Bardzo dobry hotel dla rodzin z dziećmi. Dla nich przygotowano pokoje z łóżkami piętrowymi, atrakcje w miniklubie, plac zabaw czy brodzik. Rodzice w tym czasie mogą skorzystać z centrum SPA lub z siłowni. Nieopodal hotelu znajduje się wiele sklepów i restauracji.

lokalizacja

9 km od centrum Krabi, 9 km od Ao Nang, 27 km od lotniska w Krabi. Hotel usytuowany na powierzchni: 11200 m2.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2013 r. Odnowiony w 2017 r.Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (3), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), centrum biznesowe (płatne), baseny odkryte (3).

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

100 m od budynku głównego, publiczna, piaszczysta. Bezpłatne: ręczniki plażowe.

pokoje

Zlokalizowane są w 6 budynkach:- 6 budynków (liczba pięter: 4, liczba wind: 3)Typy pokoi:- kids suity dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany co drugi dzień), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje superior dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany co drugi dzień), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje z dostępem do basenu dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany co drugi dzień), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- suity rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany co drugi dzień), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje deluxe couple wing dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany co drugi dzień), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje deluxe couple wing z dostępem do basenu dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany co drugi dzień), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracja główna, restauracja a la carte, bary (3)

śniadanie

- śniadanie (06:30-10:00)

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (06:30-10:00), obiadokolacja (18:00-21:00)

śniadanie, obiad i kolacja

- śniadanie (06:30-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:00-21:00)Restauracje a la carte- płatna. Wymagana rezerwacja.- międzynarodowa

z myślą o dzieciach

- brodziki- miniklub dla dzieci w wieku 4-12- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu i krzesełka dla dzieci w restauracji- opiekunka dla dzieci (płatna)- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- siłownia

płatne

- bilard- centrum SPA- masaż

dodatkowe informacje

Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK- Czy w hotelu można kupić maseczki? - TAK (BEZPŁATNIE)- Czy w hotelu znajduje się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - TAK- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK- Jak często są sprzątane pokoje? - PRZED I PO ZAKWATEROWANIU GOŚCIA- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - NIE- Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy jest dostępna usługa Room Service? - TAK (W WYZNACZONYCH GODZINACH)- Czy będą czynne restauracje a'la carte/tematyczne? - TAK (ZA OPŁATĄ)- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - TAK- Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 20 Gości na 100 m2- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK- Czy na leżakach są materace? - TAK- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK (BEZPŁATNIE,INDYWIDUALNIE PAKOWANE)- Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK (PO KAŻDYM UŻYCIU)- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK (OBSŁUGA KELNERSKA)- Czy centrum SPA jest czynne? - TAK- Czy hamam/łaźnia turecka jest czynna? - NIE- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK- Czy siłownia jest czynna? - TAK- Czy mini klub jest czynny? - NIE- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - NIEUWAGA!przy zakwaterowaniu hotel pobiera depozyt.Połączenia lotnicze mogą/lub odbywają się z międzylądowaniem, ponadto niektóre rejsy mogą być tylko z bagażem podręcznym - w celu uzyskania informacji prosimy o kontakt z infolinią lub sprawdzenie naszego systemu online.Na miejscu opieka tylko anglojęzycznego rezydenta.

Aktualizacja opisu

22.10.2021 12:32

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinnyWi-FiSPASiłowniaMini KlubSerwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Neckermann

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Krabi, Tajlandia

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2008. Obiekt oferuje 59 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, pokój zabaw dla dzieci i biblioteka. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, usługi tłumaczeniowe, serwis pokojowy i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne, łóżko typu queen size bądź łóżko typu king size. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor, radio, zestaw stereo, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajdują się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Pasjonatom sportu proponujemy golfa. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości hotelu to przejażdżki motorówką, kanadyjki i żeglowanie, jak również za dodatkową opłatą spływy kajakowe, snorkeling i nurkowanie. Studio fitness i bilard stanowią część oferty sportowo-rekreacyjnej obiektu. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, zabiegami masażu i solarium. Kolejnym udogodnieniem jest bogaty w gry i zabawy program zajęć dla dzieci.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Dodatkowo w ofercie znajdują się inne opcje żywieniowe i przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

Akceptowane są wszystkie powszechnie używane karty kredytowe, jak np. Visa i MasterCard.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Polska Neckermann

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Krabi, Tajlandia

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2008. Obiekt oferuje 59 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, pokój zabaw dla dzieci i biblioteka. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, usługi tłumaczeniowe, serwis pokojowy i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne, łóżko typu queen size bądź łóżko typu king size. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor, radio, zestaw stereo, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajdują się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Pasjonatom sportu proponujemy golfa. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości hotelu to przejażdżki motorówką, kanadyjki i żeglowanie, jak również za dodatkową opłatą spływy kajakowe, snorkeling i nurkowanie. Studio fitness i bilard stanowią część oferty sportowo-rekreacyjnej obiektu. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, zabiegami masażu i solarium. Kolejnym udogodnieniem jest bogaty w gry i zabawy program zajęć dla dzieci.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Dodatkowo w ofercie znajdują się inne opcje żywieniowe i przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

Akceptowane są wszystkie powszechnie używane karty kredytowe, jak np. Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017 Sun:Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone Sunhotels 2002 – 2018.


Mapa Hotelu Holiday Inn Resort Krabi
Zdjęcia lokalizacji (Tajlandia)
Krabi to najpiękniejsza prowincja Tajlandii z pięknymi plażami i zjawiskowymi krajobrazami
Wyspa Jamesa Bonda z pięknymi formacjami skalnymi
Przejażdżka na słoniu po dżungli to jedna z głównych atrakcji Tajlandii
Bangkok w Tajlandii - Miasto Aniołów
Ao nang beach to znana turystyczna miejscowość w okolicach Kraki
Słynne kanały z pływającymi targami w Tajlandii
Bangla-road na Phuket - to centrum rozrywkowego życia
Khao Lak to egzotyczne wakacje w najlepszym wydaniu
Wyspa Phi Phi w Tajlandii
Turystyczna wyspa Phuket przyciąga tłumy turystów
Kuchnia tajska pełna barw, smaków i zapachów
Słynna Railay z formacjami skalnymi w pobliżu Krabi

Opinie o Hotelu Holiday Inn Resort Krabi

Masz pytania o Hotel Holiday Inn Resort Krabi? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00