cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
1 / 32
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
28.06 - 05.07
już od 2879 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.10 - 11.10
już od 2479 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Marianna Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Marianna Palace
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Marianna Palace:
4.6 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Marianna Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Marianna Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Kolymbia
  • ok. 25 km od miasta Rhodos
  • ok. 500 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • minimarket
  •  Wi-Fi, w całym hotelu: płatność gotówką, jednorazowo ok. 15 EUR
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

140

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • brodzik ze słodka wodą

Sport i wellness

Płatne
  • masaże
  • narty wodne

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • w budynku głównym
  • po renowacji w
  • klimatyzacja: płatność gotówką, za dzień ok.7 EUR, lipiec - wrzesień
  • sejf: płatność gotówką, za tydzień ok. 25 EUR
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, jednorazowo ok. 15 EUR
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: płatność gotówką, za dzień ok. 7 EUR, indywidualnie sterowana
  • sejf: płatność gotówką, za tydzień ok. 25 EUR
  • minibar
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, jednorazowo ok. 15 EUR
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe
  • kawa/herbata po południu

Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Lubiany przez Gości, oferuje sympatyczne wakacje na Rodos, wyspie ukochanej przez boga słońca. Hotel jest otoczony dużym zielonym ogrodem z oliwkami i palmami. Do dyspozycji Gości jest basen dla dorosłych i dla dzieci. Wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone są we wszystkie udogodnienia. Warto wybrać się do niedalekiego centrum Kolymbii ze słynną aleją eukaliptusową, licznymi barami i tawernami, odwiedzić plażę Tsambika, nad którą góruje kościółek Matki Boskiej Tsambika, znanej z cudów.

POŁOŻENIE:

1 km od centrum KOLYMBII z barami, tawernami, sklepami i słynną aleją eukaliptusową, ok. 5 km od Seven Springs, ok. 30 km od miasta Rodos i Lindos; ok. 26 km od lotniska na Rodos; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (Rodos, Lindos/ok. 3,5 EUR, plaża Tsambika/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Kolymbia Beach, publiczna, piaszczysto-żwirkowo-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, dojście obok hotelu Alfa i alejką bananową, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/zestaw parasol i 2 leżaki), ręczniki hotelowe za kaucją (ok. 10 EUR/tydz.); od czerwca do października 3 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy do plaży (z wyjątkiem niedzieli).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1991 r., odnowiony na przełomie 2014/2015 r., 140 pokoi, budynek główny i 2 boczne, 2-3 piętra, 1 winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, śródziemnomorska, grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; co 2 tygodnie wieczór grecki z muzyką na żywo, co 2 tygodnie owoce morza, bar w lobby, bar przy basenie, minimarket; taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 15 EUR/za cały pobyt), punkt internetowy (karta, ok. 3 EUR/30 min, 6 EUR/godz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna: 15.06-30.09; w pozostałych terminach płatna: ok. 6 EUR/dzień), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 15 EUR/za cały pobyt), sejf (ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. ok. 0,9-1,7 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. ok. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, materace płatne (ok. 1,5 EUR), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, wymiana 2 razy/tydz.); kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, mała siłownia (podstawowe wyposażenie); za opłatą: bilard (1,5 EUR), sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (11.00-24.00).

KONTAKT:

0030/02241056466-68, www.mariannapalace.com

GRATIS:

bus na plażę


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Lubiany przez Gości, oferuje sympatyczne wakacje na Rodos, wyspie ukochanej przez boga słońca. Hotel jest otoczony dużym zielonym ogrodem z oliwkami i palmami. Do dyspozycji Gości jest basen dla dorosłych i dla dzieci. Wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone są we wszystkie udogodnienia. Warto wybrać się do niedalekiego centrum Kolymbii ze słynną aleją eukaliptusową, licznymi barami i tawernami, odwiedzić plażę Tsambika, nad którą góruje kościółek Matki Boskiej Tsambika, znanej z cudów.

POŁOŻENIE:

1 km od centrum KOLYMBII z barami, tawernami, sklepami i słynną aleją eukaliptusową, ok. 5 km od Seven Springs, ok. 30 km od miasta Rodos i Lindos; ok. 26 km od lotniska na Rodos; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (Rodos, Lindos/ok. 3,5 EUR, plaża Tsambika/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Kolymbia Beach, publiczna, piaszczysto-żwirkowo-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, dojście obok hotelu Alfa i alejką bananową, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/zestaw parasol i 2 leżaki), ręczniki hotelowe za kaucją (ok. 10 EUR/tydz.); od czerwca do października 3 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy do plaży (z wyjątkiem niedzieli).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1991 r., odnowiony na przełomie 2014/2015 r., 140 pokoi, budynek główny i 2 boczne, 2-3 piętra, 1 winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, śródziemnomorska, grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; co 2 tygodnie wieczór grecki z muzyką na żywo, co 2 tygodnie owoce morza, bar w lobby, bar przy basenie, minimarket; taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 15 EUR/za cały pobyt), punkt internetowy (karta, ok. 3 EUR/30 min, 6 EUR/godz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna: 15.06-30.09; w pozostałych terminach płatna: ok. 6 EUR/dzień), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 15 EUR/za cały pobyt), sejf (ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. ok. 0,9-1,7 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. ok. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, materace płatne (ok. 1,5 EUR), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, wymiana 2 razy/tydz.); kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, mała siłownia (podstawowe wyposażenie); za opłatą: bilard (1,5 EUR), sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (11.00-24.00).

KONTAKT:

0030/02241056466-68, www.mariannapalace.com

GRATIS:

bus na plażę


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

MARIANNA PALACE ****

 

Położenie:

Hotel położony we wschodniej czesci wyspy, w miejscowości Kolymbia, znajdującej się w dolinie u podnóża gór, w pięknym ogrodzie. Oddalony ok. 400 m od plaży Kolumbia Beach. W odległości 7 km od hotelu znajdują się słynne pola golfowe Afandou.

 

Zakwaterowanie:

Wszystkie (133), przyjemnie urządzone, 2-osobowe pokoje z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej i dwóch dostawek dla dzieci (tylko family room) posiadają: klimatyzację (czynna kilka godzin dziennie 15.06 do 15.09), radio, telefon, łazienkę z WC, balkon lub taras. Lodówka, sejf w recepcji (za opłatą).

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja, lobby bar, restauracja, bar przy basenie, kącik TV-SAT, pokój gier, minimarket, koktajl bar,  leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie, na plaży za opłatą. Kilka razy w tygodniu program sportowy i rozrywkowy - animacja hotelowa.

 

Uprawianie sportów:

Bezpłatnie: basen, brodzik dla dzieci, boisko sportowe, tenis stołowy, piłka wodna.
Odpłatnie: kort tenisowy, bilard, masaże, sporty wodne przy plaży.

 

All Inclusive:

W cenie: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00 - 22.00.

 

Ładnie położony hotel otoczony zielenią, polecany dla wszystkich Klientów.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (w dniu wyjazdu doba hotelowa do godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • wyżywienie - śniadania i obiadokolacje,
  • podatek VAT.
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

 

Cena nie zawiera :

  • obowiązkowego ubezpieczenia (KL I NW, BAGAŻU) w kwocie 40 PLN/tydz

 


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Rodos/Kolympia

Opinia 7islands

Hotel jest otoczony dużym zielonym ogrodem z oliwkami i palmami. Do dyspozycji Gości jest basen dla dorosłych i dla dzieci. Wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone są we wszystkie udogodnienia. Warto wybrać się do niedalekiego centrum Kolymbii ze słynną aleją eukaliptusową, licznymi barami i tawernami, odwiedzić plażę Tsambika, nad którą góruje kościółek Matki Boskiej Tsambika, znanej z cudów.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kolympia, ok. 1 km od jej centrum, ok. 25 km od miasta Rodos, ok. 28 km od lotniska.

Plaża

Ok. 400 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Hotel 3 razy dziennie organizuje dowozy na plażę dla swoich Gości. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Odnowiony na przełomie 2014/2015 roku, składa się z budynku głównego i 2 budynków bocznych otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, mini market. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 133 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (bezpłatna: 01.07-30.09; w pozostałych terminach płatna: ok. 6 euro/dzień), suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok.20 euro/tydz.), lodówka (na zapytanie). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:30), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:00-21:00). Ciastka, kawa i herbata dostępne są w godzinach 16:30-18:00, a lody serwowane są między 13:00-15:00 i 19:00-21:00. W godzinach 11:00-24:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne, materace dodatkowo płatne ok. 1,5 euro, ręczniki za kaucją ok.10 euro), taras słoneczny, tenis stołowy, kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik ze słodką wodą, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.mariannapalace.com? / Tel. 00 30 224 105 64 66


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Rodos, Grecja

Opis hotelu

Hotel Marianna Palace, otwarty w 1991 roku, położony jest na wschodnim wybrzeżu Rodos, w rustykalnej wiosce Kolymbia. Ciesz się bliskością plaży i wielu innych lokalnych atrakcji. Ten hotel jest idealny dla rodzin, par lub grup przyjaciół, którzy szukają dobrej zabawy i poznania nowych ludzi. Położony w miejscowości Kolymbia, 750 m od żwirowej plaży, 25,5 km od centrum Rodos i 29,5 km od międzynarodowego lotniska w Rodos.

Wyposażenie i usługi obejmują bezprzewodowy dostęp do Internetu (za dodatkową opłatą), restaurację, bary, basen, basen dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, kort tenisowy (płatny), bilard (płatny), całodobową recepcję i windę (niedostępna na wszystkich piętrach) ).

Pokoje wyposażone są w bezprzewodowy dostęp do Internetu (za dodatkową opłatą), TV, telefon, klimatyzację, balkon / taras, lodówkę, sejf (płatny), suszarkę do włosów i łazienkę.

Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte z powodu warunków pogodowych / sezonowych.

W przypadku wyboru opcji "all inclusive":

Koncepcja All Inclusive obejmuje wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje do posiłków, takie jak napoje bezalkoholowe, piwo, wino, woda i napoje alkoholowe, wszystkie lokalne marki.

Napoje serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. 22-24.00).

Godziny otwarcia różnią się w zależności od hoteli.

W niektórych hotelach uwzględniono również program zajęć.

Adres: obszar Kolymbia, Afantou, 85103 Rodos, Dodekanez, Grecja.


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Marianna Palace
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Marianna Palace:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Marianna Palace
https://youtu.be/EvNqX-Hinmg?list=PLJ9TIPGIRgcv7SDLRIQFPo_WypDUllDOZ

Opinie o Hotelu Marianna Palace

4.9
zdecydowanie polecam

Moje najlepsze wakacje. Super jedzenie, cisza i spokój

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.7
zdecydowanie polecam

Bardzo miła obsługa, wyżywienie znakomite , właściciel nie żałował niczego. Pokoje zadbane , codziennie dokładnie sprzątane ;-) Hotel w miłej okolicy , na uboczu ale blisko plaży.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.1
polecam

Nice

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

Marianna Palace - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. superior 2 os.
Pok. 1 os.

Marianna Palace - Możliwości wyżywienia:


Marianna Palace - miasta wylotu:


Marianna Palace - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Marianna Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00