Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
  • Hotel Marianna Palace, Rodos
1 / 36
Udogodnienia hotelu Marianna Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Marianna Palace
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Marianna Palace:
4.6 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Marianna Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2018

Hotel Marianna Palace w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Lubiany przez Gości, oferuje sympatyczne wakacje na Rodos, wyspie ukochanej przez boga słońca. Hotel jest otoczony dużym zielonym ogrodem z oliwkami i palmami. Do dyspozycji Gości jest basen dla dorosłych i dla dzieci. Wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone są we wszystkie udogodnienia. Warto wybrać się do niedalekiego centrum Kolymbii ze słynną aleją eukaliptusową, licznymi barami i tawernami, odwiedzić plażę Tsambika, nad którą góruje kościółek Matki Boskiej Tsambika, znanej z cudów.

POŁOŻENIE:

1 km od centrum KOLYMBII z barami, tawernami, sklepami i słynną aleją eukaliptusową, ok. 5 km od Seven Springs, ok. 30 km od miasta Rodos i Lindos; ok. 26 km od lotniska na Rodos; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (Rodos, Lindos/ok. 3,5 EUR, plaża Tsambika/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Kolymbia Beach, publiczna, piaszczysto-żwirkowo-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, dojście obok hotelu Alfa i alejką bananową, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/zestaw parasol i 2 leżaki), ręczniki hotelowe za kaucją (ok. 10 EUR/tydz.); 3 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy do plaży.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1991 r., odnowiony na przełomie 2014/2015 r., 140 pokoi, budynek główny i 2 boczne, 2-3 piętra, 1 winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, śródziemnomorska, grecka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; co 2 tygodnie wieczór grecki z muzyką na żywo, co 2 tygodnie owoce morza, bar w lobby, bar przy basenie, minimarket; taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 15 EUR/za cały pobyt), punkt internetowy (karta, ok. 3 EUR/30 min, 6 EUR/godz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna: 01.07-30.09; w pozostałych terminach płatna: ok. 6 EUR/dzień), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 15 EUR/za cały pobyt), sejf (ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. ok. 0,9-1,7 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. ok. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, materace płatne (ok. 1,5 EUR), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, wymiana 2 razy/tydz.); kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, mała siłownia (podstawowe wyposażenie); za opłatą: bilard (1,5 EUR), sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (11.00-24.00).

KONTAKT:

0030/02241056466-68, www.mariannapalace.com

GRATIS:

bus na plażę


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

MARIANNA PALACE ****

 

Położenie:

Hotel położony we wschodniej czesci wyspy, w miejscowości Kolymbia, znajdującej się w dolinie u podnóża gór, w pięknym ogrodzie. Oddalony ok. 400 m od plaży Kolumbia Beach. W odległości 7 km od hotelu znajdują się słynne pola golfowe Afandou.

 

Zakwaterowanie:

Wszystkie (133), przyjemnie urządzone, 2-osobowe pokoje z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej i dwóch dostawek dla dzieci (tylko family room) posiadają: klimatyzację (czynna kilka godzin dziennie 15.06 do 15.09), radio, telefon, łazienkę z WC, balkon lub taras. Lodówka, sejf w recepcji (za opłatą).

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja, lobby bar, restauracja, bar przy basenie, kącik TV-SAT, pokój gier, minimarket, koktajl bar,  leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie, na plaży za opłatą. Kilka razy w tygodniu program sportowy i rozrywkowy - animacja hotelowa.

 

Uprawianie sportów:

Bezpłatnie: basen, brodzik dla dzieci, boisko sportowe, tenis stołowy, piłka wodna.
Odpłatnie: kort tenisowy, bilard, masaże, sporty wodne przy plaży.

 

All Inclusive:

W cenie: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00 - 22.00.

 

Ładnie położony hotel otoczony zielenią, polecany dla wszystkich Klientów.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (w dniu wyjazdu doba hotelowa do godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • wyżywienie - śniadania i obiadokolacje,
  • podatek VAT.
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

 

Cena nie zawiera :

  • obowiązkowego ubezpieczenia (KL I NW, BAGAŻU) w kwocie 40 PLN/tydz

 


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Rodos/Kolympia

Opinia 7islands

Hotel jest otoczony dużym zielonym ogrodem z oliwkami i palmami. Do dyspozycji Gości jest basen dla dorosłych i dla dzieci. Wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone są we wszystkie udogodnienia. Warto wybrać się do niedalekiego centrum Kolymbii ze słynną aleją eukaliptusową, licznymi barami i tawernami, odwiedzić plażę Tsambika, nad którą góruje kościółek Matki Boskiej Tsambika, znanej z cudów.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kolympia, ok. 1 km od jej centrum, ok. 25 km od miasta Rodos, ok. 28 km od lotniska.

Plaża

Ok. 400 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Hotel 3 razy dziennie organizuje dowozy na plażę dla swoich Gości. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Odnowiony na przełomie 2014/2015 roku, składa się z budynku głównego i 2 budynków bocznych otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, mini market. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 133 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (bezpłatna: 01.07-30.09; w pozostałych terminach płatna: ok. 6 euro/dzień), suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok.20 euro/tydz.), lodówka (na zapytanie). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:30), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:00-21:00). Ciastka, kawa i herbata dostępne są w godzinach 16:30-18:00, a lody serwowane są między 13:00-15:00 i 19:00-21:00. W godzinach 11:00-24:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne, materace dodatkowo płatne ok. 1,5 euro, ręczniki za kaucją ok.10 euro), taras słoneczny, tenis stołowy, kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik ze słodką wodą, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.mariannapalace.com? / Tel. 00 30 224 105 64 66


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Rodos

Strefa

Family, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 13 lat opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Kolymbia- spokojna rodzinna miejscowość turystyczna bez hałaśliwych dyskotek i barów centrum - ok. 1 km, w pobliżu dużo restauracji, barów, sklepów Aqua Park - Faliraki - ok. 10 km miasto Rodos - ok. 25 km, wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO miasto Lindos - ok. 26 km, urokliwa miejscowość z zabytkowym Akropolem lotnisko - ok. 30 km

Atuty

- piękna plaża z łagodnym zejściem do morza - znakomita kuchnia - miła międzynarodowa atmosfera - znany i lubiany przez polskich Klientów - krótki lot ok. 3 h

Plaża

ok. 400 m od hotelu (przejście przez mało ruchliwą uliczkę), publiczna, piaszczysto -żwirkowo - kamienista z łagodnym zejściem do morza, bardzo zadbana i czysta, zalecane obuwie ochronne, parasol i leżaki płatne ok. 8 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki oraz parasol, ręczniki hotelowe za kaucją (ok. 10 EUR/tydz.), sprzęty wodne na plaży płatne, dla wygodnych 3 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy do plaży

Hotel

czterogwiazdkowy, elegancki, urządzony skromnie, ale ze smakiem, składa się z budynku głównego i 2 budynków bocznych, częściowo odnowiony w 2014r., oferuje 271 pokoi w dwóch 3-piętrowych budynkach, położony w pięknym ogrodzie pełnym drzew oliwkowych i palm

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby, przechowalnia bagażu, sejf w recepcji (ok. 20 EUR/tydzień, ok. 35 EUR/2 tygodnie), wypożyczalnia samochodów i skuterów, mini market, punkt internetowy, pokój gier, kantor, możliwość wypożyczenia żelazka, czajnika bezprzewodowego, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Internet

Wi-Fi płatne w lobby - 15 EUR/1 pobyt, kolejne kupony na dodatkowe urządzenie - 5 EUR/ pobyt - bez względu na jego długość, kafejka internetowa płatna 3 EUR 30 min, 6 EUR/60 min

Pokoje

standardowe- 2 os. z możliwością 1 dostawki, łazienka z wanną oraz suszarka do włosów, lodówka, balkon z widokiem ogród lub basen lub taras z meblami ogrodowymi, klimatyzacja (bezpłatna 01.07-30.09), TV SAT (polski program)

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni greckiej i międzynarodowej bar przy basenie /pool bar lobby bar/ main bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

basen ze słodką, przy basenie bezpłatne parasole oraz leżaki, ręczniki plażowe za depozytem ok. 10 EUR, TV w lobby, kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, siłownia, boisko sportowe do siatkówki

Płatne

bilard, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, wysokie krzesła w restauracji, specjalne menu dla dzieci (na zapytanie w restauracji głównej)

Program All Inclusive

07.00-10.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, gorąca i zimna woda, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 13.00-15.00 obiad w restauracji głównej serwowany w formie bufetu, dania kuchni greckiej i międzynarodowej, przystawki, desery i owoce, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda oraz lokalne napoje alkoholowe, np. piwo oraz wino białe i czerwone 19.00-21.00 kolacja w restauracji głównej w formie bogatego bufetu, przystawki, desery i owoce, lokalne napoje bezalkoholowe typu typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda oraz lokalne napoje alkoholowe np. piwo oraz wino białe i czerwone 16.30-18.00 kawa, ciasteczka lub ciastka, przekąski serwowane w pool barze 13.00-21.00 lody serwowane w pool barze 11.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe np. piwo, wino białe i czerwone, wódka, ouzo, brandy, gin, rum, tequila oraz liczne drinki przygotowywane na ich bazie a także koktajle bezalkoholowe, - parasole i leżaki przy basenie oraz w ogrodzie bezpłatnie - bezpłatny transfer na plażę 3 razy dziennie Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymają w hotelu.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, Matsercard

Strona www hotelu

www.mariannapalace.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Rejs na Symi

Wyprawa na malowniczą, dziką wysepkę na Morzu Egejskim, która słynie z wydobycia naturalnych gąbek i rybołówstwa. Symi zachwyca setkami tarasowo zbudowanych domów z kolorowymi fasadami, gęsto stłoczonych na zboczach gór oraz malowniczą zatoczką. W programie zwiedzanie średniowiecznego klasztoru Michała Archanioła w Panormitis z bizantyjskimi freskami, czas wolny na zakupy i spacer wąskimi uliczkami. Cena ok. 45 EUR/os.

Rodos nocą

Kiedy odkrywać stolicę wyspy jeśli właśnie nie popołudniowo- wieczorową porą, kiedy to miasto przebudza się po sjeście, a jego mieszkańcy wychodzą tłumnie na skwerki, placyki i licznie zasilają tawerny? Wszystko wtedy nabiera rumieńców, staje się głośne, barwne, żywe. Podczas spaceru w starej części Rodos będziemy mogli niemal dotknąć historii tego miejsca, sięgającej aż czasów doryckich, zgubić się w swoistym labiryncie uliczek by po chwili odnaleźć najważniejsze zabytki miasta, podejrzeć wielokulturowość jego mieszkańców, gdzie na przestrzeni wieków mieszały się różne religie, style architektoniczne oraz języki. Zaprosimy też Państwa na pyszną kolację w jednej z lokalnych tawern a także na romantyczny rejs statkiem o zachodzie słońca, gdzie będzie można podziwiać Rodos nocą. Nie zabraknie i czasu wolnego na samodzielną eksplorację Starego Miasta oraz zakupy. Cena ok. 65 EUR/os.

Rejs do Marmaris

Rejs statkiem do słynnego kurortu na wybrzeżu tureckim - Marmaris, gdzie znajduje się największy port jachtowy w Turcji. Wycieczka jest okazją do poznania odmiennej kultury i orientalnych zwyczajów oraz nabycia po okazyjnych cenach pięknej biżuterii, dywanów, skór czy futer w tureckich sklepach i na bazarach. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 53 EUR/os. + 20 EUR/os. - opłata portowa

Wieczór grecki

Jest to świetna okazja do poznania ciekawej kultury regionu i tradycyjnych tańców. Podczas folklorystycznego wieczoru w restauracji posmakujemy regionalnych potraw kuchni greckiej i lokalnego wina, posłuchamy tradycyjnej muzyki oraz zobaczymy popis tancerzy w strojach ludowych. Będzie można spróbować swoich sił i nauczyć się kilku kroków tańca ludowego. Cena ok. 40 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, egzotycznym ogrodzie, w spacerowej odległości od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), z łagodnym zejściem do morza i centrum miejscowości Kolymbia
  • basen dla dorosłych i basen dla dzieci, przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 1991. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 133 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Wszystkie pokoje posiadają lodówkę, telefon, telewizor i sejf. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Sport i wypoczynek

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. W czasie wolnym poza siatkówką plażową, siatkówką, studiem fitness i tenisem stołowym zapraszamy również do skorzystania z tenisa ziemnego i bilardu (za dodatkową opłatą). Wieczorne chwile mile upłyną przy akompaniamencie muzyki na żywo.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Napoje wliczone są w cenę. W karcie znajdują się napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017.

Uwagi dodatkowe

Sun:Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone Sunhotels 2002 – 2017


Opis hotelu Marianna Palace według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Kolympia 851 02, Grecja 

+30 22410 56466
info@mariannapalace.com

 

Dane GPS hotelu Marianna Palace:

N 36º 14' 47.3244"
E 28º 9' 25.1568"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Marianna Palace to hotel usytuowany niedaleko plaży i centrum spokojnej miejscowości Kolymbia ze sklepami, barami i tawernami, 25 km od miasta Rodos. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych oraz osobom nastawionym na odkrywanie malowniczych zakątków Rodos.


Mapa Hotelu Marianna Palace
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Marianna Palace:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Marianna Palace
https://youtu.be/EvNqX-Hinmg?list=PLJ9TIPGIRgcv7SDLRIQFPo_WypDUllDOZ

Opinie o Hotelu Marianna Palace

Moje najlepsze wakacje. Super jedzenie, cisza i spokój

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Bardzo miła obsługa, wyżywienie znakomite , właściciel nie żałował niczego. Pokoje zadbane , codziennie dokładnie sprzątane ;-) Hotel w miłej okolicy , na uboczu ale blisko plaży.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Nice

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

Marianna Palace - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
2+1 Standard
2+0 Superior
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 1 os.

Marianna Palace - Możliwości wyżywienia:


Marianna Palace - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Marianna Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00