Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
  • Hotel Marathon, Rodos
1 / 68
Udogodnienia hotelu Marathon
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Marathon
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Marathon:
3.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Marathon:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
3.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2018

Hotel Marathon w ofercie Biura podróży:

7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Rodos/Kolympia

Opinia 7islands

Trzygwiazdkowy hotel położony blisko szerokiej plaży. Polecamy go szczególnie osobom, które poszukują zakwaterowania w atrakcyjnej cenie w spokojnej turystycznej miejscowości nieopodal restauracji i tawern serwujących kuchnię lokalną. Stanowi doskonałą bazę wypadową do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kolympia, gdzie znajdują się bary, restauracje i sklepy, ok. 13 km od rozrywkowej miejscowości Faliraki, ok. 25 km od stolicy Rodos, ok. 22 km od lotniska.

Plaża

Ok. 400 m od hotelu, piaszczysto-kamienista, szeroka. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kameralny dwupiętrowy obiekt otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, sejf w recepcji, mini market. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 115 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są telewizję, lodówkę. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady, kolacje. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w barze w godzinach 10:00-22:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne). Odpłatnie: bilard, sala gier, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.marathonhotel.gr / Tel.: 00 30 224 105 63 07

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Rodos Polecany osobom szukającym miejskiej a jednocześnie spokojnej rozrywki. Położony w miejscowości turystycznej Kolymbia - nieduży, dobrze zlokalizowany hotel to dobra propozycja dla osób, które docenią typowo grecką rodzinną atmosferę.

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1990 r. Odnowiony 2013-2014 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna, basen odkryty, recepcja 24h, sejf w recepcji (płatny ok. 25€/tydzień, ok. 35€/2 tygodnie).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 11 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

ok. 400 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, publiczna. Parasole, leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna, działa w okresie 16.06-15.09), TV, telefon, mini lodówkę, łazienkę (wanna lub prysznic, WC, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: budynku głównym i trzech budynkach bocznych: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. , pokoje superior dla max 2 os. (czajnik) , pokoje single , pokoje quadriple dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja główna All Inclusive (10:00-22:30) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00, bufet, 2 dania główne do wyboru) i kolacja (18:30-21:00, bufet, 2 dania główne do wyboru) serwowane w restauracji głównej , wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem, bezpłatne)

płatne

bilard, gry wideo

Aktualizacja opisu

15.05.2018 14:44

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Rhodes

Opis

* darmowe Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych* ekonomiczny* w rozrywkowej okolicy

Opis

Hotel położony jest w centrum turystycznej, rozrywkowej miejscowości Kolymbia. W pobliżu znajdują się bary, restauracje, sklepy, tawerny. Doskonały wybór na komfortowy wypoczynek w rozsądnej cenie.• restauracja• 2 bary• basen i brodzik ze słodką wodą• recepcja 24h• ogród• bezpłatne Wi-Fi w ogólnodostępnych miejscach• sala TVHotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Rodos• kurort Kolymbia• 22 km od lotniska• 25 od miasta Rodos• 25 km od Lindos• przystanek autobusowy obok hotelu

Plaza

• publiczna • ok. 200 m od hotelu• piaszczysto-żwirowa• leżaki i parasole płatne

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

115 pokoi: Double Rooms (około 21 m2). W pokojach: klimatyzacja (15/06-15/09 bezpłatnie), TV SAT, radio, telefon, sejf (na recepcji, płatny), lodówka, prysznic, suszarka do włosów (na zamówienie, w recepcji), umeblowany balkon/taras, 2 łóżka jednoosobowe, z możliwością połączenia.Rodzaj dodatkowego łóżka-rozkładane.Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 2-3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:• gry (za dopłatą)• bilard (płatny)Dla dzieci:• plac zabaw• brodzik ze słodką wodą• opiekunka (za zapytanie, płatna)

O wyzywieniu

All Inclusive 2018 Restauracja głównaŚniadanie: 07:00-10:00, bufet.Lunch: 12:30-14:30, bufet.Kolacja: 18:30-21:00, bufet.Wszystkie napoje z automatu, w restauracji do lunchu i kolacji: lokalne wino i piwo, woda, napoje orzeźwiające.Bar przy basenie:Przekąski: 10:00-11:00.Herbata, ciasta: 16:00-17:00.Napoje: 10:00-22:30, lokalne napoje alkoholowe, piwo, wino, soki, napoje bezalkoholowe, filtrowana kawa, herbata.Koktajle: 20:00-22:30.Bar główny: 22:30-01:30, wszystkie zamówienia płatne.Hotel zastrzega sobie prawo do prowadzenia zmian w programie All inclusive.

Odleglosc od morza

200 m


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Grecja/Rodos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 4*

Położenie

- ok. 400 m od plaży - w centrum Kolymbia - ok. 25 km od miasta Rodos - ok. 28 km od lotniska

Plaża

- piaszczysto - żwirowa - leżaki i parasole (płatne  ok. 6 EUR/dzień/komplet)

Pokoje

Pokoje standardowe - indywidualna klimatyzacja (bezpłatna od 15.06 do 15.09, w pozostałym okresie ok. 7 EUR/dzień/pokój) - TV-Sat, telefon, radio, mini lodówka, Wi-Fi (bezpłatne), sejf (bezpłatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen ze słodką wodą - leżaki i parasole przy basenie Płatne - pokój gier - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik ze słodką wodą - plac zabaw - łóżeczko na zapytanie (bezpłatne)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-22:00  

Restauracje i bary

- restauracja - lobby bar - bar przy basenie  

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 140 pokojami - Wi Fi w lobby (bezpłatne) - podatek płatny na miejscu kartą lub gotówką 1,5 za dobę, za pokój - www.marathonhotel.gr  

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Rodos

Opis

Dwupiętrowy, przytulny obiekt usytuowany na wschodnim wybrzeżu wyspy, pomiędzy Rodos a Lindos. Takie położenie zapewnia możliwość poznania obydwu miejscowości, z których każda słynie z niepowtarzalnych atrakcji. Hotel Marathon zaprojektowany został, by dostarczać przyjemnych chwil pełnych relaksu i cieszyć oko ciekawą architekturą. Wiele elementów nawiązuje do antyku i typowo greckiego stylu, np. wejście do hotelu, prowadzące między antycznymi kolumnami. Pokoje urządzono w sposób gwarantujący wygodę i komfort, a jednocześnie przypominający Gościom, że wypoczywają na greckiej wyspie.

Lokalizacja

w Kolymbii, ok. 200 m od plaży, w centrum miejscowości, ok 25km od Rodos, ok. 22 km od lotniska, ok. 1 km od głównej ulicy, centrum handlowe przy hotelu, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu, w pobliżu centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi - 115, restauracje - 1, sejf (płatny), lobby, bezpłatny internet w lobby, kącik internetowy, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, skrzynka pocztowa, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepalących, wypożyczalnia samochodów i skuterów (płatna), wymiana walut, sala TV, sklep z pamiątkami.

Basen

basen odkryty ze słodką wodą o dł. 25 m, głęb. 1 - 2, 5 m, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci, ręczniki (depozyt).

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, muzyka, łazienka z wanną. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób (pow. ok. 21 m2).

Plaża

publiczna, piaszczysto-kamienista, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

siatkówka, kajaki (płatne), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

tenis stołowy, masaże (płatne), bilard (płatny).

Rozrywka

salon gier video (płatny), okazjonalnie program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolacja (18.30 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (15.00 - 17.00) w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych godzinach w wybranych barach (10.00 - 22.30)

Informacje dodatkowe

Klimatyzacja bezpłatna od 15.06-15.09, poza tym okresem płatna.

Cena zawiera

Przelot z bagażem podręcznym 5kg, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

W przypadku przelotów liniami Smallplanet (wyloty z Katowic na Rodos we wtorki i piątki) bagażu rejestrowanego. - 20kg - 250zł/os - 32kg - 450zł/os Zapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Marathon Hotel położony jest w środkowej części wyspy Rodos w znanej miejscowości turystycznej Kolymbia na wschodnim wybrzeżu, 25 km od miasta Rodos, 22 km od lotniska Diagoras i 25 km od słynnej miejscowości Lindos. Kurort Kolymbia to spokojny, dziewiczy ośrodek z szerokim wyborem tawern, barów kawiarni, obiektów sklepowych i piaszczystej plaży.

Plaża

Publiczno-żwirowa, publiczna, z łagodnym zejściem do morza, 400 m od hotelu - przejście przez ulicę. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kategoria lokalna 3* Kompleks hotelowy składa się z dwupiętrowych budynków usytuowanych w zadbanym ogrodzie. Polecany dla mniej wymagajacych Klientów jak również Goćci ceniących sobie bliskość gwaru wakacyjnych miejscowości. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

Do dyspozycji gości

Recepcja, odpłatne sejfy przy recepcji, możliwość wymiany waluty, winda, restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie, kącik TV, wypożyczalnia samochodów i skuterów, sklep z pamiątkami, bezpłatny parking.

Internet

WiFi w lobby bezpłatnie, kawiarenka internetowa odpłatnie.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie basen, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki kąpielowe-depozyt, Odpłatnie bilard, gry, sporty wodne przy plaży.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw,

Zakwaterowanie

Oferuje 115 pokoi. Pokoje typu stadandard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienki, klimatyzację, TV/SAT, lodówkę oraz balkon. Pokoje typu family jednopomieszczeniowe z łóżkiem piętrowym.

Wyżywienie

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. .

Informacje dodatkowe

www.marathonhotel.gr Rekomendacje turystów 70%, ocena HCH 4,3.

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

WIZA I PASZPORT

Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Idealna oferta dla osób poszukujących niedrogiej  propozycji spędzenia urlopu łączącego kąpiele słoneczne z zabawą. Idealne położenie w pobliżu plaży, licznych sklepików i tradycyjnych, greckich tawern sprawia, że odnajdą się tu goście nastawieni na korzystanie z atrakcji znajdujących się poza hotelem.

Położenie

Otwarty w 1992 r., odnowiony w 2014 r., oddzielony od publicznej plaży Kolymbia o 400 m (należy przejść przez ulicę). W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy, do miasta Rodos i Lindos ok. 25 km.

Wyposażenie

Na terenie hotelu znajdują się recepcja, restauracja główna, bar przy basenie. Do parku wodnego w Faliraki ok. 10 km.

Pokoje

Pokoje standardowe (ok. 19 m kw.) z balkonem lub tarasem/ werandą. Klimatyzacja (dostępna, bezpłatna w okresie 15 czerwca-15 września), lodówka, TV sat, telefon (połączenia dodatkowo płatne) łazienka.

Wyżywienie

All Inclusive - 3 posiłki dziennie, ciasteczka, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (lokalna whisky oraz alkohole importowane za dodatkową opłatą). All Inclusive do godz. 22.30. Napoje butelkowane, soki wyciskane za dodatkową opłatą.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny, leżaki na basenie bezpłatnie, na plaży publicznej dodatkowo płatne, tenis stołowy, za dodatkową opłatą: bilard.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, sala zabaw.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*    Hotel położony  na  wschodnim  wybrzeżu  wyspy w miejscowości Kolymbia, około 25 km od miasta Rodos, 22 km od portu lotniczego.

Plaża

*    Piaszczysto-kamienista w odległości 250 m od hotelu.

Zakwaterowanie

*    115 pokoi; *    Typy pokoi: 66 standardowych (19 m), 24 triple, 8 quadruple (35 m), 17 rodzinnych (21 m); *    Wyposażenie:    telefon,    telewizor,    suszarka    do włosów, lodówka, klimatyzacja bezpłatna od 15.06 do 15.09, łazienka, taras.

Restauracje i bary

*    Restauracja  główna  serwująca  śniadania,  obiady oraz kolacje; *    2 bary: w lobby i przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady oraz kolacje w formie bufetu podawane są w hotelowej restauracji w określonych godzinach. Lekkie przekąski między posiłkami oraz kawa dostępne są w barze prz basenie w godzinach podanych przez hotel.  Napoje  bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji (np. piwo, wino, ouzo,  wybrane  mocniejsze  alkohole)    dostępne w godzinach 10:00-22:30.

Sport i rozrywka

*    Basen   zewnętrzny z brodzikiem   z   bezpłatnym   dostępem   do leżaków i parasoli; *    Bezpłatnie: tenis stołowy; *    Odpłatnie: bilard.

Dla dzieci

*    Najmłodszym hotel oferuje brodzik, plac zabaw.

Pozostałe udogodnienia

*    Wi-Fi bepłatne w lobby, parking, recepcja czynna 24h, sklepy, sejf w recepcji dodatkowo płatny, kafejka internetowa, sklep z pamiątkami, parking.

Naszym zdaniem

*    Hotel o wspaniałym położeniu,blisko centrum popularnego kurortu, idealny dla osób, które nastawiają się na zwiedzanie wyspy.

Strona internetowa

*    www.marathonhotel.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Rodos, Grecja

Położenie

w popularnym kurorcie turystycznym - Kolymbia. W pobliżu hotelu sklepy, restauracje, bary, możliwość zakupów i rozrywki.

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa z kamienistym wejściem do morza, oddalona ok. 400 m. od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

hotel średniej kategorii oferuje 115 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i budynkach bocznych. W budynku głównym: hol powitalny z recepcją, lobby bar, sejfy (za opłatą), sala TV, restauracja bufetowa z tarasem, sklepy. Na terenie zewnętrznym znajduje się basen ze słodką wodą, bar z przekąskami, ogród. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za opłatą. www.marathonhotel.gr

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A2-3A): ok. 19 m2, klimatyzacja (sterowana indywidualnie, 15.06-15.09 w cenie; w pozostałych miesiącach za opłatą), lodówka, TV-sat., telefon, radio, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje - dwuosobowe Superior (A2D): nowocześniejsze, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje - wariant ekonomiczny (E2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2B): przestronniejsze, ok. 21 m2, z łóżkiem małżeńskim i łóżkiem piętrowym dla 2 dzieci, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje czteroosobowe (A3-4C): ok. 35 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Uwaga: przy maksymalnym obłożeniu osób w pokojach nie ma możliwości zakwaterowania infanta.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, pokój gier (bez nadzoru), wysokie krzesełka w restauracji. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą.

Rozrywka

okazjonalnie programy animacyjne.

Dostęp do internetu

kącik Internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby gratis.

Sport

za opłatą: tenis stołowy, bilard, wynajem rowerów, masaże.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Do obiadu i kolacji lokalne wino domowe i piwo oraz napoje orzeźwiające. Przekąski w godz. 10-11:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-22:30 w barze przy basenie. Napoje w barze głównym po godzinie 22:30 są dodatkowo płatne.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 20% zniżki, 1.03-30.04.16 15% zniżki.

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • kameralny hotel na rodzinny wypoczynek
  • położony w popularnym kurorcie Kolymbia


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Rodos, Grecja

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

w popularnym kurorcie turystycznym - Kolymbia. W pobliżu hotelu sklepy, restauracje, bary, możliwość zakupów i rozrywki.

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa z kamienistym wejściem do morza, oddalona ok. 400 m. od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

hotel średniej kategorii oferuje 115 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i budynkach bocznych. W budynku głównym: hol powitalny z recepcją, lobby bar, sejfy (za opłatą), sala TV, restauracja bufetowa z tarasem, sklepy. Na terenie zewnętrznym znajduje się basen ze słodką wodą, bar z przekąskami, ogród. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za opłatą. www.marathonhotel.gr

Dostęp do internetu

kącik Internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby gratis.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (2-3A): ok. 19 m2, klimatyzacja (sterowana indywidualnie, 15.06-15.09 w cenie), lodówka, TV-sat., telefon, radio, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe Superior (2D): nowocześniejsze, dodatkowo WiFi, zestaw do parzenia kawy/herbaty oraz sejf gratis, poza tym wyposażone jak pokoje dwuos. Pokoje rodzinne (2G): przestronniejsze, ok. 21 m2, z łóżkiem małżeńskim i łóżkiem piętrowym dla 2 dzieci, wyposażone jak pokoje dwuos. Pokoje czteroosobowe (3-4C): ok. 35 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Uwaga: przy maksymalnym obłożeniu osób w pokojach nie ma możliwości zakwaterowania infanta.

Sport

za opłatą: tenis stołowy, bilard, wynajem rowerów, masaże.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, pokój gier (bez nadzoru), wysokie krzesełka w restauracji. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą.

Rozrywka

okazjonalnie programy animacyjne.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Do obiadu i kolacji lokalne wino domowe i piwo oraz napoje orzeźwiające. Przekąski w godz. 10-11:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-22:30 w barze przy basenie. Napoje w barze głównym po godzinie 22:30 są dodatkowo płatne.

Wcześniej = taniej

do 28.02.17 20% zniżki, 1.03-30.04.17 15% zniżki.

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Orex

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

3

Region

RHODOS

Opis oferty:

hotel położony w znanej turystycznej miejscowości środkowej części wyspy Rodos; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja, 2 bary

POKOJE:

w hotelu dostępne są pokoje standardowe (21 m2), pokoje jedno osobowe (15 m2), pokoje rodzinne (19 m2), pokoje czteroosobowe (34 m2); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, lodówka, TV/SAT, balkon lub taras

DODATKOWO PŁATNE:

wypożyczalnia samochodów, sejf, sklepiki, lekarz, bilard, sporty wodne na plaży, kawiarenka internetowa, sala gier, sklepiki

KONTAKT:

www.marathonhotel.gr

POŁOŻENIE:

Kolymbia, odległość do centrum miasta Rodos 25 km, odległość od lotniska 22 km

PLAŻA:

piaszczysta plaża znajduje się ok. 400 m od hotelu; leżaki i materace na plaży płatne; leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, ręczniki (depozyt)

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja i przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

DLA DZIECI:

plac zabaw, brodzik, sala zabaw, wysokie krzesełka w restauracji

SPORT I ROZRYWKA:

internet bezprzewodowy (w wyznaczonych miejscach na terenie hotelu), tenis stołowy, sala TV


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

RODOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h z sejfem (płatny) • lobby • restauracja • bar przy basenie • basen • basen dla dzieci • ogród • taras słoneczny

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, płatne) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (w cenie) • kantor • przechowalnia bagażu • wypożyczalnia samochodów

Karty

Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club

Liczba pokojów

140

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• plac zabaw • pokój zabaw • basen dla dzieci

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • od strony ogrodu • balkon • klimatyzacja (płatna w maju, czerwcu, wrześniu i październiku, ok. 7 €/dzień) • telefon • minibar • TV • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój dla nowożeńców DZY1

• 2 os. • TV • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • balkon lub taras • klimatyzacja (płatna w maju, czerwcu, wrześniu i październiku, ok. 7 €/dzień) • telefon • TV • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe • ciasto


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Marathon
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Marathon:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Marathon
https://youtu.be/n8ia0vQjKFw

Opinie o Hotelu Marathon

Co do hotelu to nie mamy żadnych większych zastrzeżeń. Za to rozczarowała nas animatorka, która prawie nic nie robiła. Dzieci musiały ją prosić o zabawę. Plan animacji ozdabiał tylko tablicę informacyjną i nic z tego planu animacji nie zostało przez animatorkę zrealizowane. Biuro powinno zatrudniać na to miejsce osoby bardziej kompetentne.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.3

Marathon - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
POKÓJ RODZINNY
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
DOUBLE ROOM
DOUBLE SUPERIOR
Double Room / _
Double Room for Sgl / _
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE
Pokój 2-osobowy o podwyższonym standardzie
Pokój rodzinny

Marathon - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Marathon? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00