Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
  • Hotel Fit Fun, Harrachov
1 / 20
Ocena
hotelu:
2.9 / 5
Najbliższy termin
28.09 - 01.10
już od 630 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.11 - 12.11
już od 561 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Fit Fun
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Fit Fun
star 3

Czechy: Harrachov
Ocena hotelu Fit Fun:
2.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Fit Fun:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 września 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 listopada 2022

Hotel Fit Fun w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Czech?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Czechy (narty) / Czechy (narty)

Opis oferty:

Świetnie położony hotel, pod którego drzwi można zjechać prosto ze stoku. Blisko stąd do centrum Harrachova i wyciągów narciarskich. Oprócz świetnych stoków na Gości czekają liczne trasy i szlaki turystyczne prowadzące do malowniczego wodospadu Mumlavy czy browaru Harrachov, w którym piwo "František" warzone jest na oczach turystów. Po powrocie do hotelu z okien pokoi można podziwiać zapierający dech widok na górskie lasy, potok "Ryzí" i przyległe doliny.

POŁOŻENIE:

ok, 1,5 km od centrum HARRACHOV-RYZOVISTE na wysokości 735 m n.p.m., ok. 2 km od wodospadu Mumlavy, ok. 3,5 km od huty szkła "Novosad & syn" i browaru Harrachov, ok. 5 km od mamuciej skoczni narciarskiej w Harrachovie; ok. 700 m od dworca autobusowego w Harrachovie; przystanek skibusa ok. 100 m.

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

bezpośrednio przy wyciągu orczykowym na Czarcią Górę.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, 168 nowocześnie urządzonych pokoi, 2 budynki, 2 windy; całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, bar; ogród zimowy; bezpłatny internet bezprzewodowy w pomieszczeniach ogólnodostępnych; za opłatą: parking (160 CZK/noc); udogodnienia dla niepełnosprawnych; możliwość otrzymania na czas pobytu Harrachov Card uprawniającej turystów do rabatów i zniżek na terenie miasta (miejsca wydawania i punkty akceptujące HC są oznaczone jej symbolem; HC przysługuje turystom od 4 r. ż.); akceptowane zwierzęta domowe (za opłatą); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², łazienka (prysznic, wc; suszarka do wypożyczenia w recepcji), telewizja satelitarna, telefon, radio, sejf;

rodzinny:

4-5 os., pokój dzienno-sypialny, dodatkowa sypialnia, łazienka (prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf; pokój rodzinny w budynku głównym - na zapytanie.

SPORT I ROZRYWKA:

kryty basen (w godz. 14.00-21.00), tenis stołowy; miniklub; za opłatą: centrum spa: sauna, masaż, kręgielnia, rzutki, bilard, siłownia, szkółka narciarska, wypożyczalnia rowerów i sprzętu narciarskiego.

KONTAKT:

00420/222539539, www.hotelfitfun.cz

GRATIS:

Wi-Fi


Karpatia

Szukasz wakacji do Czech?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Miejscowość

Harrachov

COVID INFO!

wszystkie atrakcje na miejscu oraz udogodnienia w obiekcie i skorzystanie z nich jest uzależnione od aktualnych obostrzeń pandemicznych i przepisów dotyczacych Covid-19 - sprawdź aktualne wymogi w biurze lub u Agenta

Opis obiektu

położony przy wyciągu i trasie narciarskiej, ok. 10 minut pieszo od centrum Harrachova.

Do dyspozycji gości

SPA i Wellness Centrum z basenem, saunowym światem, szeroka gama zabiegow SPA), siłownia i fitness, Bowling Bar (na ok. 60 miejsc, kręgielnia - 2 tory, bilard), restauracja z letnim tarasem, sale konferencyjne (wyposażenie multimedialne), kącik zabaw dla dzieci, szkółka narciarska, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego i sportowego, serwis narciarski i snowboardowy, tenis stołowy.

Zakwaterowanie

ok. 590 miejsc w pokojach 2, 3, 4 osobowych z łazienkami, TV SAT, telefonem, sejfem, dostępem do internetu Wi-Fi.

Wyżywienie

śniadania

W cenie każdego pobytu

korzystanie z basenu w godz. 10.00-20.00, tenis stołowy i kącik zabaw dla dzieci, dostęp do Internetu Wi-Fi.

W cenie pobytu świątecznego

4 noce, 2 posiłki dziennie, kolacja wigilijna w ramach jednej obiadokolacji, basen, Wellness i fitness – wolny wstęp podczas całego pobytu.

Informacje dodatkowe

taksa klimatyczna 30,-czk/os./dzień płatna na miejscu przy zakwaterowaniu. Dzieci do 3 lat GRATIS – bez świadczeń. Dzieci do 12 lat na dostawce z min. 2 osobami pełnopłatnymi w pokoju – zniżka wg cennika. Opłata za niewykorzystane łóżko 50% ceny os. dorosłej. Możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka - 200,-czk/noc. Parking niestrzeżony 100,-czk/noc/ w okresie zimowym 15.12-31.03, w sezonie letnim bez opłat. Opłata za psa – 200,-Czk/noc. Wstęp do Wellness – 300,-czk/90 min/os., fitness 150,-czk/60 min/os. Dopłata do obiadokolacji 60,-zł/os.dor/dzień, 48,-zł/dziecko 6-12 lat/dzień, 37,-zł/dziecko 3-6 lat/ dzień. Pobyty - min. 3 noce, święta – 4 noce, sylwester 5 nocy, ferie 7 nocy.Możliwość wykupienia ubezpieczenia od kosztów rezygnacji z imprezy (KR) - 3% ceny imprezy.Możliwość wykupienia ubezpieczenia od ryzyk związanych z amatorskim/rekreacyjnym uprawianiem sportów (np. jazda na rowerze, turystyka górska, aktywny wypoczynek, pływanie, jazda na nartach (SKI), jazda konna, itp.) - 5,-zł/os./dzień (ubezpieczenie dla dzieci - bez zniżek).Możliwość dokupienia ubezpieczeń 'covidovych' - informacja w biurze.

Opis miejscowości

HARRACHOV – jedna ze znanych czeskich miejscowości rekreacyjno-wypoczynkowych leżących w Karkonoszach, przy granicy z Polską (dawne przejście graniczne Harrachov-Jakuszyce).

LATO

w centrum wiele sklepów z pamiątkami, kryształami z lokalnej Huty Szkła, restauracji, pizzerii, a także minibrowar i łaźnie piwne oraz atrakcje dla aktywnych - Wodospad rzeki Mumlavy, Muzeum Górnictwa z 1000-metrową sztolnią, bowling, kolejki linowe, korty tenisowe, squash, trasy turystyczne, rowerowych (ponad 100 wytyczonych szlaków), pole do mini golfa, spływy Jizerą (najwyższy poziom wody na wiosnę), skoki na bungee, szkółki parolotniarsta, skałki wspinaczkowe oraz jazda konna, tor saneczkowy i Monkey Park.

ZIMA

Čertova hora (Czarcia Góra) - kompleks skoczni narciarskich Čertak o punktach konstrukcyjnych K-120 i K-90 oraz mamucia K-185. Możliwość skorzystania z wyciągów krzesełkowych (na Certovą Hore - 4 nartostrady i Ryzoviste - 3 nartostrady, trasy sztucznie dośnieżane, doskonale przygotowane), wypożyczalnie sprzętu sportowego, szkółki narciarskie, swoboardowe. Miejscowość jest także dużym ośrodkiem narciarstwa biegowego (ok. 30 km tras).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Karpatia, które jest licencjonowanym organizatorem imprez turystycznych w kraju i za granicą. Specjalizacją biura jest organizacja wakacji w najatrakcyjniejszych kurortach w Polsce, a także u naszych najbliższych sąsiadów - na Słowacji i w Czechach.

Największym atutem Biura Podrózy Karpatia jest profesjonalizm i doskonala znajomość oferty. Doświadczeni pracownicy są w stanie dobrać ofertę do każdych potrzeb turysty. Istnieje także możliwość organizacji wyjazdów na narty czy pobytów SPA.



Neckermann

Szukasz wakacji do Czech?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3,0

Region

Czechy, Karkonosze, HARRACHOV

Położenie

spokojne, wśród zieleni, w dzielnicy Ryzoviste. Do centrum ok. 1,5 km.

Wyposażenie

hotel o sportowym charakterze z międzynarodową atmosferą (105 pokoi, 52 pokoje w budynku bocznym). Recepcja, bar w lobby, restauracja z częścią a la carte, ogród zimowy z barem, niewielki taras słoneczny. 2 windy. Za opłatą pralnia.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Pokoje A1A/A2A

prysznic, WC, telefon, TV sat., sejf (za opłatą). A1B/A2B: (NN) w budynku bocznym (ok. 20 m, możliwość dojścia również przez korytarz na III piętrze), z wyposażeniem jak wyżej, mniejsze, ok. 15 m kw. A2S: wariant ekonomiczny w budynku bocznym.

Rozrywka

w sezonie C 1 x tydzień muzyka na żywo. Za opłatą: bilard, rzutki, automaty do gry, kręgle.

Sport

kryty basen (8 x 6 m) z basenem dla dzieci (2 x 2 m), sauna, tenis stołowy. Za opłatą: rzymska łaźnia z sauną, łaźnia parowa, solarium, jacuzzi, siłownia i masaże.

Dzieci

kącik i plac zabaw.

Wyżywienie

bufet śniadaniowy z kącikiem zdrowej żywności. Bufet kolacyjny (w sezonie S 3-daniowy wybór menu). Do kolacji 1 lampka wina, piwo lub napój w cenie.

NPlus

HP=VP przy pobycie min. 7 nocy dodatkowo 2-daniowe menu lub pakiet lunchowy, 14.00-15.00 kawa, herbat, ciasto, dla dzieci lody.

Zniżki dla dzieci

A1B: 1 dorosły + 1 dziecko (2-15 lat): 100%, (16-17): 75% na dostawce. A2A: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-15 lat): 100%, (16-17 lat) 75%, (od 18 lat): 50% na dostawce.

Oferta rodzinna A2S

2 dorosłych + 1-2 dzieci (2-15 lat): 100%, (16-17 lat): 75%, (od 18 lat): 50% na dostawce. A4A/A4B: 2 dorosłych + 2 dzieci (2-15 lat): 100%, (16-17 lat): 75%, (od 18 lat): 50% w pokoju z czterema łóżkami (A4A budynek główny, ok. 47 m kw., A4B budynek boczny ok. 26 m kw.).

Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji

10% zniżki przy rezerwacji do 30.04.

Oferta specjalna

4=3 w terminie 18.04-11.07, 22.08-31.10. 7=4 31.05-11.07. 7=5 18.04-31.05, 22.08-31.10. 14=10/21=14 w całym sezonie.

Parkowanie

strzeżone miejsce parkingowe ok. 5 EUR/dzień (w sezonie S w cenie).

Zwierzę domowe

nie.

Przyjazd/minimalny czas pobytu

codziennie/3 noce.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Fit Fun

Opinie o Hotelu Fit Fun

2.9
może być

na tygodniowy pobyt trzy razy zmienialismy pokój. Budynek tzw boczny rozlatuje się i ma fatalnie rozwiązana komunikacje z resztą. Panie w recepcji nadzywczaj nieprzyjemne - wręcz chamsko traktujące Polaków. Na parkingu brak miejsc mimo, że parking jest w cenie pokoju. Basen tak zimny, ze nie nadaje sie do pływania. Dach przecieka. Trzy gwiazdki jako kategoria hotelu są dane zdecydowanie na wyrost. Nie polecam.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
2.9

Fit Fun - możliwości zakwaterowania:

pokoj 2 osobowy
pokoj 4-osobowy
pokoj 3-osobowy

Fit Fun - Możliwości wyżywienia:


Fit Fun - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Fit Fun? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00


  • ŚPIESZ SIĘ!Zostały ostatnie
    wolne miejsca
  • Zobacz opinie