cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
  • Hotel Hotel Astra, Harrachov
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 24.09
już od 483 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.03 - 29.03
już od 275 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel Astra
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Basen kryty
  • Bez paszportu

Hotel Hotel Astra
star 3

Czechy: Harrachov
Ocena hotelu Hotel Astra:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Astra:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 marca 2020

Hotel Hotel Astra w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Czech?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • Szpindlerowy Młyn, w dzielnicy Bedrichov
  • w zacisznej okolicy
  • ok. 800 m od przystanku autobusowego,
  • ok. 15 km od stacji kolejowej Vrchlabi 

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
  • sejf (w cenie) 
  • winda 
  • parking (niestrzeżony, w cenie)

karty

Visa, MasterCard

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje zwierzęta domowe (rezerwacja wymagana, płatne, ok. 12 €/dzień)
  • taksa klimatyczna: za opłatą ok. 0,6 €/os./dzień
  • zakwaterowanie od 14.00
  • wykwaterowanie do 10.00

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci (w cenie, wymagana wcześniejsza rezerwacja)
  • wysokie krzesełka w restauracji

Sport i wellness

Płatne
  • sauna fińska 
  • masaże 
  • kręgle
  • solarium 
  • narciarstwo alpejskie 
  • snowboard

rozrywka

  • bilard (płatny) 
  • kręgle (płatne)

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 3-5 os.
  • ok. 46 m2
  • prysznic
  • WC
  • TV sat.
  • balkon
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi (w cenie)
  • pokój częściowo wyremontowany w 2016 roku
  • 2 pokoje 2-osobowe połączone drzwiami
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2 os.
  • ok. 23 m2
  • prysznic
  • WC
  • TV sat.
  • balkon
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi (w cenie)
  • pokój częściowo wyremontowany w 2016 roku
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • balkon
  • prysznic
  • WC
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi (w cenie)
  • pokój częściowo wyremontowany w 2016 roku
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2 os.
  • ok. 23 m2
  • prysznic
  • WC
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi (w cenie)
  • pokój częściowo wyremontowany w 2016 roku

Wyżywienie

Dwa posiłki plus
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: bufet lub wybór menu (3-daniowe menu)
  •  wybrane napoje do posiłków
  • Dwa posiłki
    • śniadanie (w formie bufetu) 
    •  kolacja: bufet lub wybór menu (3-daniowe menu)
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja
  • restauracja: a la carte
  • bar przekąskowy
  • Dodatkowe informacje
  •  świąteczne atrakcje
  • atrakcje noworoczne

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Karpatia

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Miejscowość

    Spindleruv Mlyn

    Opis Obiektu

    rodzinny hotel położony ok. 500 m od centrum miejscowości, po remoncie,

    Zakwaterowanie

    55 pokoi, 2 osobowe niektóre z możliwością 1 dostawki, z łazienkami, TV sat, dostępem do internetu Wi-Fi oraz pokoje rodzinne 2 osobowe większe z możliwością 2 dostawek (2+2) - tylko na zapytanie za dopłatą.

    Wyżywienie

    2 posiłki dziennie.

    Do dyspozycji gości

    od 01.09.2019 nowe Wellness Centrum z basenem; 2 restauracje, ogród zimowy, snack-bar, kręgielnia - 2 tory, bilard, solarium, siłownia, w zimie wypożyczalnia sprzętu narciarskiego oraz szkółka narciarska.

    W cenie każdego pobytu

    internet Wi-Fi, basen w godzinach porannych do 12.00, parking.

    W cenie pobytu świątecznego

    kolacja wigilijna. W cenie pobytu sylwestrowego - zabawa przy muzyce na żywo.

    Informacje dodatkowe

    Przystanek Skibusa - ok. 200 m od hotelu. Dopłata do pokoju 1 osobowego: 91,-zł/noc. Opłata za psa - tylko małe rasy, ok. 300,-czk/doba. Opłata za garaż - ok. 200,-czk/doba, ilość miejsc ograniczona - wymaga wcześniejszej rezerwacji. Łóżeczko dla dziecka - 15,-zł/noc. 1 dziecko do 6 lat na dostawce GRATIS (min. 2 pełnopłatne osoby w pokoju). Pobyty - min. 2 noce, święta 4 noce, ferie zimowe - 4 lub 5 nocy, sylwester 5 nocy. Możliwość wykupienia ubezpieczenia od kosztów rezygnacji z imprezy (KR) - 3% ceny imprezy. Możliwość wykupienia ubezpieczenia od ryzyk związanych z amatorskim/rekreacyjnym uprawianiem sportów (np. jazda na rowerze, turystyka górska, aktywny wypoczynek, pływanie, jazda na nartach (SKI), jazda konna, itp.) - 5,-zł/os./dzień (ubezpieczenie dla dzieci - bez zniżek).

    Opis miejscowości

    SPINDLERUV MLYN - jedna z najbardziej znanych górskich miejscowości turystycznych w Czechach. Położona w Karkonoszach na wysokości 575-1555 m n.p.m w dolinie rzeki Labe (Łaby), proponuje mnóstwo atrakcji na wszystkie pory roku, dla osób w każdym wieku, to odpowiednie miejsce zarówno na rodzinne wakacje, na spotkanie biznesowe lub turystykę konferencyjną. Coś dla siebie znajdą tu zarówno zwolennicy spokojnego relaksu w górskiej scenerii, jak i wielbiciele sportu czy rozrywki, a także miłośnicy modnych hoteli górskich.

    ZIMA

    szkółki narciarskie i snowboardowe, 5 kolejek linowych, 11 wyciągów narciarskich, 26 km tras zjazdowych, 2 snowparki, U-rampa, prawie 100 km codziennie przygotowywanych tras biegowych, 95% tras dośnieżanych, wypożyczalnie sprzętu narciarskiego, lodowisko przy Hotelu HORAL, snowtubing, skutery śnieżne, skialpinizm, ice climbing, narciarstwo dla dzieci. Najbardziej popularne ośrodki narciarskie to Święty Piotr, Medvedin, Labska, Hromovka, Stoh. W miesiącach zimowych zalecane jest zaopatrzenie się w zimowe opony wraz z łańcuchami.

    LATO

    wieczory można spędzić w dyskotece lub licznych winiarniach, barach lub restauracjach. Szlaki turystyczne, trasy treckingowe zachęcają do spacerów, a kryta hala tenisowa (2 korty), squash, kręgielnia, strzelnica (łucznictwo), AQUAPARK, minigolf, symulator golfowy, Nordic Walking, place zabaw dla dzieci przy stacjach kolejek krzesełkowych, górskie trasy rowerowe, możliwość jazdy konnej oraz szkółki parolotniarstwa, zjazdy na linach, sztuczny tor saneczkowy, czterokołowce i hulajnogi górskie, quady, wspinaczka, park linowy, od 28.05.2015 park rowerowy, rafting, wypożyczalnia łódek - jeziorko Labska, loty widokowe czekają na turystów preferujących aktywny wypoczynek.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Karpatia, które jest licencjonowanym organizatorem imprez turystycznych w kraju i za granicą. Specjalizacją biura jest organizacja wakacji w najatrakcyjniejszych kurortach w Polsce, a także u naszych najbliższych sąsiadów - na Słowacji i w Czechach.

    Największym atutem Biura Podrózy Karpatia jest profesjonalizm i doskonala znajomość oferty. Doświadczeni pracownicy są w stanie dobrać ofertę do każdych potrzeb turysty. Istnieje także możliwość organizacji wyjazdów na narty czy pobytów SPA.



    Snowtrex

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Miasto

    Szpindlerowy Młyn

    Kraj

    Czechy

    Cel podróży

    Szpindlerowy Młyn to popularne centrum sportów zimowych o międzynarodowym charakterze, znajdujące się w Karkonoszach. Oryginalna architektura z lat 20-tych oraz wiele imprez kulturalnych z zachowaniem starych zwyczajów nadają tej miejscowości niezapomnianego uroku. Region narciarski "Skiareal Špinderlův Mlýn" składa się z dwóch terenów narciarskich: Medvedin i Svatý Petr, rozciągających się po dwóch stronach miejscowości. Teren narciarski oferuje dla każdego dogodne trasy: z przewagą czerwonych, ale również niebieskimi i czarnymi nartostradami. Również narciarze biegowi znajdą w Szpindlerowym Młynie coś dla siebie. Do ich dyspozycji jest 91 km doskonale przygotowanych tras. Dzięki wielu ciekawym propozycjom spędzania wolnego czasu, również poza stokiem można się tu doskonale bawić. Liczne restauracje, bary i dyskoteki czekają wieczorami na turystów. Szczególną atrakcją jest również 4-kilometrowy tor saneczkowy oraz lodowisko. Odważni mogą pokusić się na paragliding.

    Teren narciarski

    Karnet narciarski "Skiareal Spindlermühle" obejmuje cały teren narciarski Szpindlerowy Młyn. Teren ten znajduje się na wysokości 710 - 1235 m i oferuje 25 km tras narciarskich, połączonych ze sobą 17 wyciągami. Składają się na niego znajdujące się po dwóch stronach miejscowości i połączone ze sobą linią autobusową, tereny: Medvedín i Svatý Petr. Przy nowoczesnych wyciągach nie trzeba długo czekać w kolejce. W Medvedín przeważają łatwe, dostosowane do potrzeb rodzin trasy, a wspaniałe, liczące do 4 km trasy zjazdowe biegnące poprzez las przypadną każdemu do gustu. Zwolennicy jazdy relaksacyjnej najbardziej upodobali sobie słoneczne pagórki Horní Mísecky, gdzie przy trasach czekają przytulne bary. Snowboardziści mogą natomiast wyszaleć się w tamtejszym snowparku. Natomiast na terenie Svatý Petr czekają na Państwa karkołomne czerwone i czarne trasy, m.in. trasa slalomowa. Największy w Czechach system armatek śnieżnych gwarantuje dobre warunki śniegowe. Snowboardziści znajdą również w tej części terenu coś dla siebie. Na stokach Svatý Petr czeka na nich funpark z halfpipe!

    Gwarancja śniegu

    Jeżeli na 10 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu liczba działających wyciągów, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski będzie mniejsza niż 40 %, mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; cena nowo wybranej oferty obowiązuje z dnia dokonania ówczesnej rezerwacji; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w termiach od 29.12.14 do 14.03.15 oraz od 28.12.15 do 13.03.16 włącznie). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w wyznaczonym terminie (na 10 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w środę, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę).

    Uwaga

    Podczas procesu rezerwacji uzyskają Państwo informację, jakie świadczenia zawarte są w cenie .

    Położenie/wyposażenie

    Przytulny 3-gwiazdkowy Hotel Astra położony jest w centralnie, w dzielnicy Bedřichov, ok. 800 m od centrum. przystanek autobusu dla narciarzy oddalony jest o kilka minut na piechotę. Do terenu narciarskiego Medvědín jest ok. 1,5 km, a do Svatý Petr ok. 1,8 km. Przytulny obiekt wyposażony jest w recepcję, Wi-Fi (w cenie, w ogólnodostępnych pomieszczeniach), jadalnię, izbę z ogrodem zimowym, kawiarnię i bar nocny oraz przechowalnię sprzętu narciarskiego. Ponadto do dyspozycji gości strefa wellness z krytym basenem i studiem fitness (w cenie), jak i sauna, solarium i masaże (za opłatą). Oprócz tego goście mają możliwość skorzystania z bilarda i bowlingu za opłatą. PokojePrzytulne pokoje posiadają prysznic/ WC, TV sat., telefon i balkon.WyżywienieWliczone w cenę wyżywienie typu HB obejmuje bufet śniadaniowy, jak i bufet na kolację. Menu świąteczne (z drobnym prezentem) oraz menu sylwestrowe wliczone są w cenę.

    świadczenia w cenie

    Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoKorzystanie z krytego basenu (wg opisu)Korzystanie z sali fitness (wg opisu)Menu bożonarodzeniowe i sylwestroweMiejsca parkingowe (ograniczona dostępność)

    Opcjonalnie płatne na miejscu

    sauna: 80,- Kč//godz.masaże: 300,- Kč/30 min.solarium: 5,- Kč//min.bowling: 300,- Kč//godz.bilard: 60,- Kč//godz.garaż: 220,- Kč/ noc

    Zwierzęta domowe

    Można przywieźć zwierzęta domowe (ok. 320,- Kč/dzień, bez karmy)

    Zniżki

    Pokój 1-osob. prysznic/WC, HB - wszyscy uczestnicy otrzymują następujące zniżki: do skończonych 5 lat 30% 6 do 11 lat 10% 12 do 17 lat 5% od 61 lat 5%

    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    do skończonych 5 lat 100% 6 do 8 lat 75% 9 do 12 lat 50% 13 do 17 lat 35% od 18 lat 30%

    Ważne wskazówki

    Wymagane są łańcuchy na koła!

    Pokój 1-osob. prysznic/WC, HB

    przytulne pokoje z TV sat.balkon

    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, HB

    przytulny pokój z TV sat.balkon


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

    Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

    Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Czechy, Czechy

    Położenie

    spokojne na obrzeżu (w części Bedrichov). Do centrum ok. 800 m.

    Wyposażenie

    55 pokoi, recepcja, jadalnia, kawiarnia, bar, restauracja a la carte z ogrodem zimowym i dużym TV, WiFi w ogólnodostępnych pomieszczeniach i w pokojach gratis.

    Wyżywienie

    śniadanie i kolacja w formie bufetu (w przypadku małej ilości gosci wybór z menu). 

    Zakwaterowanie

    tel., TV-sat., suszarka, prysznic/WC, balkon. A2A/A3A: pokój 2-os. A2S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny. Bez balkonu. 

    Święta/Sylwester

    24.12 menu bożonarodzeniowe, 31.12 impreza sylwestrowa z uroczystą kolacją i muzyką na żywo.

    Sport

    za opłatą: 2 tory do kręgli, bilard, gry video.

    Wellness

    basen kryty w godz. 09:00-12:00 gratis. poza tym za opłatą. Za opłatą sauna, solarium i masaże.

    Opłata klimatyczna

    ok. 1 EUR/dzień. 

    Łóżeczko dla dziecka

    do 2 lat ok. 2 EUR/dzień (wymagane wcześniejsze zgłoszenie).

    Parkowanie

    w cenie. 

    Zwierzę domowe

    mały pies, ok. 12 EUR/dzień. Na zapytanie. 

    Ski info

    Wyciąg: ok. 1,6 km (Hromovka), ok. 1,2 km (Medvedin)Trasa biegowa: ok. 600 mSzkółka narciarska: w hoteluWypoż. sprzętu: w hoteluNarciarnia: w hotelu

    Zniżki

    1 dziecko (do 5 lat): pobyt gratis, (od 6 lat): zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Hotel Astra
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Hotel Astra

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Astra:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      3.6
    • Pokoje
      4.1
    • Wyżywienie
      3.7
    • Atrakcje
      i sport
      3.3
    • Obsługa
      3.6
    HolidayCheck
    Ocena Hotel Astra:
    4.1 / 6

    Nikomu nie życzę spędzania tam urlopu. Jestem zdegustowana 2018-02-05
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Astra:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    2.0
    Niewyszukany hotel z dobra obsluga 2009-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Astra:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.1
    Dobry hotel, ale 2012-02-15
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Astra:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Super hotel dla rodzin 2012-02-19
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Astra:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel czysty, bardzo dobre i urozmaicone jedzenie ( duży wybór i zawsze coś dla dzieci), miły person...
    więcej

    5.8
    Przeważają minusy 2013-04-18
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Astra:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Udane ferie zimowe 2015-01-31
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Astra:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Bardzo przyzwoity hotel na wypoczynek zimowy. Blisko wyciągów. Na miejscu basen, kręgielnia, bilard,...
    więcej

    5.3

    Hotel Astra - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC Ruletka
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC balkon
    pokoj 2-osobowy + dostawka
    pokoj 2 osobowy
    Doppelzimmer,Sparpreis
    Doppelzimmer,Balkon
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzimmer,Balkon
    Fam.-Unterbringung,Balkon
    Pokój rodzinny

    Hotel Astra - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Hotel Astra? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00